Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Co na tą przyśpiewkę Motoru jego zgoda z Chełmianki Chełm czy układowicz z Łęcznej?
https://www.youtube.com/watch?v=SgltgpHtoH4
Motorowcy w tej przyśpiewce sugerują ze ich na wschodzie nie ma
https://www.youtube.com/watch?v=SgltgpHtoH4
Motorowcy w tej przyśpiewce sugerują ze ich na wschodzie nie ma
odpowiem ci jak powiesz z jakiej ekipy jestes
M. od dłuższego czasu siedzi. Chłopak ze starego chełmu też chyba siedzi? Miał bodajże 2 braci o podobnych gabarytach. I nie były to chyba osoby decyzyjne. Zresztą nie ważne. Jakie to ma znaczenie? Komentujcie kolejke a nie jakieś pierdoły sprzed 15 latACABeczek1488 pisze: 18.02.2018, 20:41Ty sam jesteś prowokacja ananasku. To osoby decyzyjne na Lechii, niektóre do dziś aktywne wiec nikt tu nie bedzie ci rzucał ksywami ale sam fakt zadania takiego pytania nienajlepiej o tobie świadczy, to osoby powszechnie znane w środowisku.Pazdzierz pisze: 18.02.2018, 20:25A czy ekipka od nazi torcika naprawdę była nazistami?? Oczywiście, ze nie. Prowokacja tvnu. Wtedy tez było prowo.Aspirant_Wojtek pisze: 18.02.2018, 19:32 Czy kibice Lechii z materiału pod napięciem byli na prawdę kibicami Lechii?
Jestem ciekaw jak zachowają się kibice Hutnika, Jak wiadomo zgoda z Magdeburgiem. Jak każdy zauważył trwa akcja German Death Camps, Jestem ciekaw czy też taki transparent zawiśnie na wyjazdach i meczach na Suchych Stawach.
Myślę, że zanim wystartuję liga w której gra Hutnik (chyba 4) to już na stadionach będzie po tej akcji transparentowej o Niemieckich obozach, więc powinni zgrabnie obejść tą niezręczną dla nich sytuacje :DPierre89 pisze: 24.02.2018, 14:28 Jestem ciekaw jak zachowają się kibice Hutnika, Jak wiadomo zgoda z Magdeburgiem. Jak każdy zauważył trwa akcja German Death Camps, Jestem ciekaw czy też taki transparent zawiśnie na wyjazdach i meczach na Suchych Stawach.
Kibice jakich klubów mieli sprawy za trzymanie sektorówki (pod kątem art. 57a ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych)? Raków? Kto jeszcze?
-
storczyk88
Przypadkiem nie Chrobry? Niech ktoś mnie poprawi jeśli się mylę, ale wiele spraw za bzdury mieli z pewnością.
Nasze sprawy cały czas sie toczą na dzień dzisiejszy ok 80 spraw w tokustorczyk88 pisze: 25.02.2018, 07:58 Przypadkiem nie Chrobry? Niech ktoś mnie poprawi jeśli się mylę, ale wiele spraw za bzdury mieli z pewnością.
-
bez-napinki
Nie ostatnio i nie polskie obozy, tylko głównie chodzi o polski obóz koncentracyjny Zgoda w Świętochłowicach.
-
PędzącaParówa
Avia? w niedawnym numerze TMK można chyba było przeczytać w relacji jeśli dobrze pamiętampijzemna pisze: 24.02.2018, 23:45 Kibice jakich klubów mieli sprawy za trzymanie sektorówki (pod kątem art. 57a ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych)? Raków? Kto jeszcze?
-
brunobannani
koncentracyjny a zagłady to cos innego, polskim obozem koncentracyjnym była Bereza Kartuskabez-napinki pisze: 25.02.2018, 11:11 Nie ostatnio i nie polskie obozy, tylko głównie chodzi o polski obóz koncentracyjny Zgoda w Świętochłowicach.
nawiązując do nazwy tematu (gdyby ktoś nie zrozumiał nazwy tematu i się spinał)
Mnie trapi od dawna, dlaczego przy odpalaniu rac 90 % osób macha nimi jak na tratwie ratunkowej na morzu podczas wypadku. O wiele lepszy efekt daje raca która jest trzymana w miejscu niż machana od górdy do dołu - to tylko moje zdanie, ale nie wiem skąd pojawiła się ta moda w latach 90 race od zawsze każdy trzymał w miejscu i dawało to o wiele lepszy efekt niż machanie
Mnie trapi od dawna, dlaczego przy odpalaniu rac 90 % osób macha nimi jak na tratwie ratunkowej na morzu podczas wypadku. O wiele lepszy efekt daje raca która jest trzymana w miejscu niż machana od górdy do dołu - to tylko moje zdanie, ale nie wiem skąd pojawiła się ta moda w latach 90 race od zawsze każdy trzymał w miejscu i dawało to o wiele lepszy efekt niż machanie
-
Zupełnie Zielony.
Pozwolę nie zgodzić się z tobą. W latach 90tych ilośc rac na stadionach była bardzo znikoma, wręcz jednostkowa więc taka strategia się sprawdzała i była bardzo efektowna dla oka. Blask światła który ogarniał odpalającego i okolice + komin dymu. Teraz gdy race pali się w dużych ilościach i przede wszystkim blisko siebie, wszystko się zlewa a po chwili widac już tylko zadymienie i malutkie punkciki światła (u otworu). W tym wypadku znacznie lepiej to wygląda jeśli manewruje sie racą ponieważ światło jest bardziej widoczne i jest w ruchu, co skutkuje jego znacznie większą widocznością. Tak więc, takie działanie znacznie zyskuje na pirotechnicznym widowisku.
-
Noga z Familoka
Czy Damian Janikowski (zawodnik mma) jest związany ze Śląskiem Wrocław,?
Janikowski to zapaśnik Śląska. Gdzieś śmigało jego zdjęcie w bluzie Śląska i z bejzbolem, okraszone jakimś artykułem(chyba wybiórcza). Nigdy aktywnym kibicem nie był, pare razy pojawił się na Oporowskiej, nie wiem jak na nowym stadionie.
W temacie śląskim nikt nie odpowiedział, więc może tutaj:
Potrzebuje zdjęcia ściany z grafem "mamy prawo do szczęścia, nie mamy szczęścia do prawa. Szaleni Ale szczęśliwi". Któryś fp z Ruchu go dodał jakiś czas temu. A druga sprawa to grafika na której byŁo zdjęcie niebieskich z Katowic i chyba z Mysłowic z podpisem coś w stylu konfidenci aferzyści i listą nazwisk, któryś fp z Gieksy dodał ją kilka lat temu
Potrzebuje zdjęcia ściany z grafem "mamy prawo do szczęścia, nie mamy szczęścia do prawa. Szaleni Ale szczęśliwi". Któryś fp z Ruchu go dodał jakiś czas temu. A druga sprawa to grafika na której byŁo zdjęcie niebieskich z Katowic i chyba z Mysłowic z podpisem coś w stylu konfidenci aferzyści i listą nazwisk, któryś fp z Gieksy dodał ją kilka lat temu
-
KociaKarmaKrólów
Rok temu pojawiła się taka informacja, czy coś sie wyjaśniło co zawierała owa paczka?
Jak informował dwa dni temu portal kibiców Śląska Wrocław :
„(…)w środę do Wrocławia dotarła przesyłka. Jak jej nadawcy, wrocławscy emigranci, zadecydują by zawartość została ukazana publicznie, to kibicowski świat internetu znów ogarnie gorączka(…).”
Powiem ci szczerze,że zapomniałem o tym zupełnie,wydaje mi się,że gdyby była jakaś "bomba" to by wypłynęło.
może mało kibolskie pytanie ale skąd jest firma Pitbull WC?
-
fasci_nation
San Diego albo San Antonia. W każdym razie Kalifornia.
ale to przecież polska firma
-
fasci_nation
Ale początki to koniec lat 80. i USA. Co do polskich właścicieli, to nie znam tematu.
-
StrachNaWróble
Przeciez to jest zagraniczna firma zakładana przez niemca w Kalifornii
-
WileTheBest
AZS Cz-wa?nowa19ts06huta pisze: 04.03.2018, 17:48 byla w historii ruchu kibicowskiego kiedys ekipa z siatkowki ktora zaliczyla awanture lub ustawke? pytam o ekipe ktora dzialala tylko na siatkowce, nie o bande ktora udzielala sie okazjonalnie na siatce w przerwie od piłki kopanej.
-
zetka_kapy1948
Zupełnie Zielony. pisze: 27.02.2018, 16:02 Pozwolę nie zgodzić się z tobą. W latach 90tych ilośc rac na stadionach była bardzo znikoma, wręcz jednostkowa więc taka strategia się sprawdzała i była bardzo efektowna dla oka. Blask światła który ogarniał odpalającego i okolice + komin dymu. Teraz gdy race pali się w dużych ilościach i przede wszystkim blisko siebie, wszystko się zlewa a po chwili widac już tylko zadymienie i malutkie punkciki światła (u otworu). W tym wypadku znacznie lepiej to wygląda jeśli manewruje sie racą ponieważ światło jest bardziej widoczne i jest w ruchu, co skutkuje jego znacznie większą widocznością. Tak więc, takie działanie znacznie zyskuje na pirotechnicznym widowisku.
Znikoma? Na Pogoni praktycznie co mecz byly odpalane spore ilosci rac, z racji tego ze mieli do nich dostep (port,stocznia).
-
1.3.1.2. 100%
Mam takie pytanie do całego WRWE,które już od dawna chciałem zadać.Mianowicie...byliście całym WRWE w Lubinie na meczu Partizana,czy jak weszliście do klatki były jakieś zapytania ze strony Grobarii np.kim jesteście lub co tutaj robicie.Normalnie pytam i bardzo proszę o normalną odpowiedź,jeżeli ktoś może się w tej sprawie wypowiedzieć to będę bardzo wdzięczny.
Daj spokój, naprawdę wyobrażasz sobie taką sytuację, że jakiejkolwiek ekipie ktoś wchodzi na sektor a oni nie wiedzą co się dzieje i kto wchodzi? Partizan to nie piknikowa zbieranina.
-
troublemakeer
aktualnie siedzibę mają bodajże w Gdyni, tak gdzieś mi mignęło przy, którejś z wysyłek
Moze nie trapi od dawna a od wczoraj. Czy Jakub Krzewina, ostatni zmiennik w zlotej sztafecie 4x400m udziela sie kibicowsko? Z jego wywiadow mozna wywioskowac, ze moze tak byc, bo poglady ma sluszne i wcale sie z tym nie kryje.
-
Zupełnie Zielony.
Znikoma w sensie sztuk analogicznie do naszych czasów. Tak, wiem że Pogoń przodowała (ogólnie nadmorskie miasta). Sam mam rodzine w Szczecinie i załatwiałem do swojego klub w połowie lat 90tych.zetka_kapy1948 pisze: 05.03.2018, 17:45Znikoma? Na Pogoni praktycznie co mecz byly odpalane spore ilosci rac, z racji tego ze mieli do nich dostep (port,stocznia).
Fanatyk Kolejorza, o bardzo słusznych poglądach:)zaraza88 pisze: 05.03.2018, 20:25 Moze nie trapi od dawna a od wczoraj. Czy Jakub Krzewina, ostatni zmiennik w zlotej sztafecie 4x400m udziela sie kibicowsko? Z jego wywiadow mozna wywioskowac, ze moze tak byc, bo poglady ma sluszne i wcale sie z tym nie kryje.
Kiedyś coś mi mignęło chyba w Radomiu, czasy jak jeszcze Stancelewski grał w siatkęnowa19ts06huta pisze: 04.03.2018, 17:48 byla w historii ruchu kibicowskiego kiedys ekipa z siatkowki ktora zaliczyla awanture lub ustawke? pytam o ekipe ktora dzialala tylko na siatkowce, nie o bande ktora udzielala sie okazjonalnie na siatce w przerwie od piłki kopanej.
Któraś z Polskich ekip ma kontakty z Dynamem Drezno ?
Na pewno Miedź Legnica
Śląsk też,byli na turnieju we Wrocławiu m.in.
-
Oberschlesien14
Z nimi to chyba w c*** ekip miało kontakty
-
Polish Power
Kiedy ? tzn w którym roku Dynamo D było na turnieju u Was ??
Mnie najbardziej trapi to czemu w kibice teraz zaczeli robić z siebie małpy i skakać na klipach?
Szczerze dla mnie jest to bardzo zabawne. Ujęcia z salek treningowych, tysiące zdjęć naprawdę chuliganka to dziś jak być celebrytom?
https://www.youtube.com/watch?v=dXaozOxyDTw
https://www.youtube.com/watch?v=VOzEZMDTVa0
Szczerze dla mnie jest to bardzo zabawne. Ujęcia z salek treningowych, tysiące zdjęć naprawdę chuliganka to dziś jak być celebrytom?
https://www.youtube.com/watch?v=dXaozOxyDTw
https://www.youtube.com/watch?v=VOzEZMDTVa0
mnie trapi, pisałem w innym temacie (zgody) co łączy Nieman Grodno z Jagiellonią, (BY) byli w Białymstoku, na wyjeździe (J)........
wsparli akcję PJW, turniej...
wsparli akcję PJW, turniej...
Kibic którego klubu napisał książkę Fanatycy?