Tarnów - konfidenci, krzywe akcje itp.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Tarnów - konfidenci, krzywe akcje itp.
Macie tarnowiacy swój temat i się w nim przekrzykujcie, a nie róbcie syfu w innych.
Września 100% Lech Poznań!
-
Re: Tarnów - konfidenci, krzywe akcje itp.
Hehehe no nie przypuszczałem, że Tarnów doczeka się swojego własnego wątku :D
-
Nie ma takiego miasta, jak Tarnów.. Są Tarnowskie Góry, Tarnopol...
To ja, Louis Fernandez SMS Don Juan!
-
Ktos wkoncu pomyslal :) jako ze inne tematy sa rozwalane itd opisze ktos obiektywnie obecna sytuacje w Tarnowie?
-
Czyli na bogato, dla każdego coś miłego. Aż strach tam jechać, ponieważ w sklepie najebie Ci kumaty ochroniarz, okradnie przekumaty cygan a co mogą Ci z dupą zrobić to strach pomyśleć
-
W Tarnowie tylko Radomiak
Kumpel Fryzjera
Pozdrowienia do więzienia

-
Bardziej Broniarze rozdają karty
-
Żadna praca nie hanbi nawet praca w ochronie.Jest takie powiedzienie.Dobrze zrobiłeś że tego mordercy za kółkiem chciałeś zatrzymać bo ci Co piją jeżdżą samochodem to są dla mnie mordercy. A z drugiej beczki np jeśli jakiś gangster jawnie sprzedaje na policji dobrych ludzi i się z tym nawet nie kryje i broni się nią i kontaktami hehe a sam kręci interesy lewe
to czy można takiego chama podjebać?
to czy można takiego chama podjebać?
-
Juz w najblizsza srode w Tarnowie warsztaty kulinarne 'zdrowo i bezglutenowo'.Ktos sie wybiera?
Spalonymi mostami lacze sie z miastami...
-
-
Ja p*******, niedługo wycieczki z kibice.net będą do naszego pięknego miasta przyjeżdżać. Tylko weźcie ochronę.
>>>jako ze inne tematy sa rozwalane itd opisze ktos obiektywnie obecna sytuacje w Tarnowie?
no już wszystko opisane, jedni obstawiają rossmanny, inni hebe, na mieście wciąż dominuje rossmann, hebe czasem ultrasuje, pomacha różowymi balonikami, jak otwierają nowy interes i próbują przejąć rejon, ale cała ich aktywność chuligańska skupia się na podbijaniu w galeriach z ulotkami reklamowymi, które i tak każdy wypierdala do kosza. na mieście trochę kumatych lasek zaczytujących się w "Skarbie", KMWTW. Bez spiny, ale ogólnie w Gemini Jasna Rossmann 100 %, w Tarnovii (galerii) 70-30 dla Rossmanna, ale najmocniejsza banda i kolejki w dh Świt w centrum, tam też dochodzi do częstych starć jak są grube promocje na eyelinery.
>>>jako ze inne tematy sa rozwalane itd opisze ktos obiektywnie obecna sytuacje w Tarnowie?
no już wszystko opisane, jedni obstawiają rossmanny, inni hebe, na mieście wciąż dominuje rossmann, hebe czasem ultrasuje, pomacha różowymi balonikami, jak otwierają nowy interes i próbują przejąć rejon, ale cała ich aktywność chuligańska skupia się na podbijaniu w galeriach z ulotkami reklamowymi, które i tak każdy wypierdala do kosza. na mieście trochę kumatych lasek zaczytujących się w "Skarbie", KMWTW. Bez spiny, ale ogólnie w Gemini Jasna Rossmann 100 %, w Tarnovii (galerii) 70-30 dla Rossmanna, ale najmocniejsza banda i kolejki w dh Świt w centrum, tam też dochodzi do częstych starć jak są grube promocje na eyelinery.
-
A jest tam może cygański ochroniarz łapiący pod byle pretekstem młodych chłopców tylko po to żeby ich zrewidować swoją "tonfą" a później jak konfident zadzwonić po kolegów z milicji żeby ich odtransportowali do ZK pod opiekę następnych kumatych w barwach SW? Tak tylko pytam bo fajny cyrk się zrobił
-
Co to jest ku*** Tarnów i dlaczego ta wioska ma własny temat ?
-
-
Zapomniałeś o Tarnobrzegu- nie możesz być stronniczySMSDonJuan pisze: ↑23.02.2018, 15:22Nie ma takiego miasta, jak Tarnów.. Są Tarnowskie Góry, Tarnopol...
-
Moderatorzy... Zlitujcie się. Zamknijcie ten temat w pizdu.
-
Tarnowo Podgórne, zapomnieliście o tym Wy cygany, konfidenty, pedały, ochroniarze, policjanty,słuchacze Sorbony o profilu milicjant, przeżuty,pracownicy SW i c*** wie jeszcze co się znajdzie jeszcze. Do kolegi wyżej, po co zamykać temat, tutaj nie ma tych napinaczy i można sobie na "lajcie" poszydzić. Jeszcze dojdzie do tego że takie tematy będą specjalnie zakładane po to żeby móc normalnie podyskutowaćostr pisze: ↑25.02.2018, 13:45Zapomniałeś o Tarnobrzegu- nie możesz być stronniczySMSDonJuan pisze: ↑23.02.2018, 15:22Nie ma takiego miasta, jak Tarnów.. Są Tarnowskie Góry, Tarnopol...
-
Mnie się wydajęł że przyjeżdża takie srebrno niebieskie auto które robi ijo ijo i rozstrzygają spór. Mnie się wydaje że jeśli ochroniarz pracuje w Tesco lub Rossmanie to z powodu barw tych marek wiadomo że Tarnovia.Leclerc, Carrefour toż to Unia. Rozumiszjestesmywaszastolica pisze: ↑25.02.2018, 13:41Mnie tylko zastanawia co się dzieje jak ochroniarze są z jednej ekipy, a na interwencję przyjeżdża straż miejska czyli z tego co można przeczytać ekipa rywala :)sandro88 pisze: ↑25.02.2018, 12:12A jest tam może cygański ochroniarz łapiący pod byle pretekstem młodych chłopców tylko po to żeby ich zrewidować swoją "tonfą" a później jak konfident zadzwonić po kolegów z milicji żeby ich odtransportowali do ZK pod opiekę następnych kumatych w barwach SW? Tak tylko pytam bo fajny cyrk się zrobił
-
Jestem z Resovii , czy ktoś z Unii może podać ktore sklepy obstawiaja bo z kumplami chcemy przyjechać na "zakupy"
-
Jakie są relacje na lini:
Unia - Glinik Gorlice
Tarnovia - Czarni Jasło
I jak to się stało że Unia kiedyś trzymająca całe miasto w ryzach nagle pozwoliła Tarnovii sie odrodzic?
Unia - Glinik Gorlice
Tarnovia - Czarni Jasło
I jak to się stało że Unia kiedyś trzymająca całe miasto w ryzach nagle pozwoliła Tarnovii sie odrodzic?
-
-
Też jestem ciekaw. Przypadkiem Unia nie wbijała na domowe mecze Tarnovii??El General pisze: ↑25.02.2018, 20:50
-
Wbijała dopóki nikt tam nie działał -po ostatniej ich wizycie odeszła im ochota na kolejne
-
Było to już opisywane. Tarnovia nigdy do końca nie wymarła, po prostu się zdezaktywowała, wypierała kibicowania, jeździła tylko na KSC. Kryzys, problemy wewnętrzne na Unii, emerytura dawnej bandy sprawiły, że odważyli się wyjść po latach z nor.
Tak, Unia odwiedzała dość regularnie stadion Tovii, Tovia co chwila robiła wielką mobilkę w necie, ale potem na stadionie nikt się nie pojawiał, aż w końcu żaden z Unistów już w te mobilki i "wielkie odrodzenie" nie wierzył.
Tak, Unia odwiedzała dość regularnie stadion Tovii, Tovia co chwila robiła wielką mobilkę w necie, ale potem na stadionie nikt się nie pojawiał, aż w końcu żaden z Unistów już w te mobilki i "wielkie odrodzenie" nie wierzył.
Nijakie. U starszych jakaś sympatia. Nie ma takiej kosy jak z Karpaciarzami, ale w dobie obecnych koalicji i sentymenty idą na bok.Unia - Glinik Gorlice
-
Czyli dopiero co było ok, teraz już ich nie lubicie:).Spokojnie, kwestią czasu jest jak was Resovia odpuli.Raz, że Sovia nadal szuka sobie układowiczów.Dwa jesteście zbieraniną gimbusów i frajerów - co jest o tyle dziwne, że Resovia, albo udaje, że nic nie wie, albo udaje, że wszystko jest w porządku i układ z nastolatkami i frajerami im nie przeszkadza.
-
Nie chodzi o nielubienie, nie ma żadnej spiny na Glinik, to była bardzo dobra i miło wspominana zgoda, ale wiadomo, że w razie bliskiego spotkania jeśli gorliczanie będą po stronie Karpat, to nie będzie zbijania piątek i melanżu.
Dla Unii kosą nr 1 na południu jest Sandecja, dla Glinika kosą w Tarnowie jesteście wy. To w waszym stylu było zawsze przytulanie się do każdego wroga Unii.
Dla Unii kosą nr 1 na południu jest Sandecja, dla Glinika kosą w Tarnowie jesteście wy. To w waszym stylu było zawsze przytulanie się do każdego wroga Unii.
-
kat ale siejesz farmazon -do kogo niby się przytulaliśmy?
-
za to jakosc waszej ekipy chciala sprawdzic Wisloka, ale standardowo wy sie nie przyjechaliscie bic tylko na mecz.
wyjdzcie z kims z poza miasta i pokazcie jacy mocni jestescie bo narazie duzo krzyku a nic nie znaczycie i tak...
wyjdzcie z kims z poza miasta i pokazcie jacy mocni jestescie bo narazie duzo krzyku a nic nie znaczycie i tak...
-
Od zawsze Unia "wyznaczała" wasze kontakty, Unia prowiślacka, to wasza pierwsza ekipa przybiła sztamę z Cracovią, tylko pechowo dla was jako przerzuty dostaliście w spadku kosę z Sandecją, przez co w rodzinie byliście niemiło widziani i szybko odpuliły was Korona i Stal M.
Obecność paru typów na sektorze Sandecji jako FC KSC to już wstyd nie tylko dla was, jako tarnowian, ale i dla miasta. Ale w sumie nie wiem, za kogo się uważacie, skoro pojawiacie się na Arce, a w czasach dominacji dopingowaliście Polonię W., z której nikt się zresztą do Tarnowa nie pofatygował. Za czasów zgody Unii z Karpatami kontakty z Brzozovią. W historii najnowszej dobrze wiecie, komu nie chcecie wchodzić w drogę, choć to wasze historyczne kosy.
Obecność paru typów na sektorze Sandecji jako FC KSC to już wstyd nie tylko dla was, jako tarnowian, ale i dla miasta. Ale w sumie nie wiem, za kogo się uważacie, skoro pojawiacie się na Arce, a w czasach dominacji dopingowaliście Polonię W., z której nikt się zresztą do Tarnowa nie pofatygował. Za czasów zgody Unii z Karpatami kontakty z Brzozovią. W historii najnowszej dobrze wiecie, komu nie chcecie wchodzić w drogę, choć to wasze historyczne kosy.
-
Ch..ja wiesz nawet nie było takiej propozycji -ale za to z waszego układu z morsami mieli ubaw
-
no i jak Tarnow sie okazal za duzym miastem dla nich to tez do was nie dzwonili jak wyjechac ? konfident arbuz wskazal droge :D
-
Proponuję skończyć mieszanie w wasze bagienko Wisłoki ponieważ jedni i drudzy piszecie farmazony / kłamstwa.
Tak jak mówisz, "za dużym miastem", jak nasi waszych (Unie) odwozili po Straszęcinie to też nie mieliście pojęcia gdzie jesteście i w dodatku... z kim! Tyle ode mnie.
Tak jak mówisz, "za dużym miastem", jak nasi waszych (Unie) odwozili po Straszęcinie to też nie mieliście pojęcia gdzie jesteście i w dodatku... z kim! Tyle ode mnie.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
-
Jesteś konfidentem z ochrony, więc nawet nie powinno się z tobą dyskutować.
Powiedz mi co znaczy Unia Tarnów od 11-12 lat w regionie ? Odpowiem ci NIC nie znaczycie.
Od ponad 10 lat, niemalże każdy wyjazd organizujecie sobie z policyjną eskortą.Napinacie się do wszystkich, począwszy od Lubań Maniowy, a na Motorze skończywszy.Średnio raz do roku pojedzie gdzieś bez psów i z reguły kończy się to na tym, że albo spierdalacie przed jakąś ekipą, a jak już nie macie wyjścia to wychodzicie i jesteście zmiatani w 10-20 sekund przez każdego.
Co zrobiliście sami przez ostatnie 12 lat w temacie chuliganki ? Obiliście kilka osób z Grybovii - część z was ze sprzętem.Obiliście załogę 2 aut KSW, tylko dlatego, że Igloopol ich wam wystawił.Na plus jeszcze wasze kombinowanie w Dębicy przy okazji meczu Wisłoka-Karpaty i starcie na osiedlu.Tylko zapominacie o tym, że byliście tam w dużej przewadze (jechaliście pociągiem w 30-kilka osób), a z Wisłoki postawiło się wam 7, czy 8 typów.Przypomnij mi co jeszcze takiego zdziałaliście przez te 12 lat.
Odpowiadając na twój zarzut z innego tematu, nie, nie jestem Ar... .Nie wiem skąd ten pomysł.
-
przy okazjii jakiego meczu w jaki rok obicie Grybovii przez UT ?ot co pisze: ↑27.02.2018, 11:37Jesteś konfidentem z ochrony, więc nawet nie powinno się z tobą dyskutować.
Powiedz mi co znaczy Unia Tarnów od 11-12 lat w regionie ? Odpowiem ci NIC nie znaczycie.
Od ponad 10 lat, niemalże każdy wyjazd organizujecie sobie z policyjną eskortą.Napinacie się do wszystkich, począwszy od Lubań Maniowy, a na Motorze skończywszy.Średnio raz do roku pojedzie gdzieś bez psów i z reguły kończy się to na tym, że albo spierdalacie przed jakąś ekipą, a jak już nie macie wyjścia to wychodzicie i jesteście zmiatani w 10-20 sekund przez każdego.
Co zrobiliście sami przez ostatnie 12 lat w temacie chuliganki ? Obiliście kilka osób z Grybovii - część z was ze sprzętem.Obiliście załogę 2 aut KSW, tylko dlatego, że Igloopol ich wam wystawił.Na plus jeszcze wasze kombinowanie w Dębicy przy okazji meczu Wisłoka-Karpaty i starcie na osiedlu.Tylko zapominacie o tym, że byliście tam w dużej przewadze (jechaliście pociągiem w 30-kilka osób), a z Wisłoki postawiło się wam 7, czy 8 typów.Przypomnij mi co jeszcze takiego zdziałaliście przez te 12 lat.
Odpowiadając na twój zarzut z innego tematu, nie, nie jestem Ar... .Nie wiem skąd ten pomysł.
-
Roku nie pamiętam, coś ok 2008-2009.Grybovia była w Dąbrowie Tarnowskiej z flagą/flagami.Unia się na nich ustawiła ze sprzętem, obili pojedyncze osoby i nie dali rady zdobyć flag/i.qwepoi pisze: ↑27.02.2018, 12:42przy okazjii jakiego meczu w jaki rok obicie Grybovii przez UT ?ot co pisze: ↑27.02.2018, 11:37Jesteś konfidentem z ochrony, więc nawet nie powinno się z tobą dyskutować.
-
ot co pisze: ↑27.02.2018, 11:37Jesteś konfidentem z ochrony, więc nawet nie powinno się z tobą dyskutować.
Ile by nie bylo i jakimi wynikami zakonczone to tak wiecej niz wy w calej swojej historii.
-
Swego czasu UT zrywa zgodę z Okocimskim na rzecz Glinika. Następnie jadą z Glinikiem do Brzeska na wyjazd , wielce się napinają zgrywają twardzieli wysypują się na murawę lecz gdy Okocimski przyjmuje propozycje wojaży Unia&Glinik palą wroty , Gdzieś kiedyś krążył filmik z tego zdarzenia.Potwierdzi ktoś czy tego dnia z Glinikiem była obecna Unia ?
-
Gumis1312 pisze: ↑27.02.2018, 14:42Swego czasu UT zrywa zgodę z Okocimskim na rzecz Glinika. Następnie jadą z Glinikiem do Brzeska na wyjazd , wielce się napinają zgrywają twardzieli wysypują się na murawę lecz gdy Okocimski przyjmuje propozycje wojaży Unia&Glinik palą wroty , Gdzieś kiedyś krążył filmik z tego zdarzenia.Potwierdzi ktoś czy tego dnia z Glinikiem była obecna Unia ?
Unia nie zrywa zgody z Okocimskim na rzecz Glinika. Inne lata calkiem. Tak bylo na stadionie ale wczesniej na miescie to kolalicja Okocimskiego i KS Myszków pali wroty na osiedlu.
-
Oto jak unia i glinik pali wroty w Brzesku -https://www.youtube.com/watch?v=lyvH32qpJD4
-
Zgadza się, zgoda z OKS-em padła z innych powodów, jeszcze nikt nie myślał o układach z Glinikiem i Karpatami.
Na tym meczu chyba OKS zaprosił też Ładę Biłgoraj i możliwe, że jeszcze kogoś. W każdym razie były dwa większe starcia, jedno na plus dla Unii i Glinika, jedno dla OKS-u.
Na tym meczu chyba OKS zaprosił też Ładę Biłgoraj i możliwe, że jeszcze kogoś. W każdym razie były dwa większe starcia, jedno na plus dla Unii i Glinika, jedno dla OKS-u.
Właśnie. Unia miała czas, gdy była znaczącą siłą w regionie, i w czasach zamierzchłych, i w tym wieku. A kiedy Tovia przycisnęła którąś z regionalnych kos? FC Bochnia nawet w czasach waszej świetności była dla was za mocna.Ile by nie bylo i jakimi wynikami zakonczone to tak wiecej niz wy w calej swojej historii.