Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Buahaha
Tak już jest ze czasem rowniez na legalne miejscówki zajeżdżają psy, bo jakiś życzliwy spoleczniak doniesie..
i raczej każdy kto trochę mazał po scianach wie o co chodzi, ale oczywiście czerwone parówki o tym nie wiedza , bo są zwykłymi obsranymi bobkami i muszą się pruć.
Przypomnijcie sobie bezczelne czerwone farmazony o waszym kibicu - komendancie straży miejskiej (który zmarł nomen omen wracając z waszego meczu), i jego podwładnych - którymi się wyslugiwaliscie w zamalowywaniu pocisków na was na łódzkich murach.
RTS - konfidenci z aparatem !
Tak już jest ze czasem rowniez na legalne miejscówki zajeżdżają psy, bo jakiś życzliwy spoleczniak doniesie..
i raczej każdy kto trochę mazał po scianach wie o co chodzi, ale oczywiście czerwone parówki o tym nie wiedza , bo są zwykłymi obsranymi bobkami i muszą się pruć.
Przypomnijcie sobie bezczelne czerwone farmazony o waszym kibicu - komendancie straży miejskiej (który zmarł nomen omen wracając z waszego meczu), i jego podwładnych - którymi się wyslugiwaliscie w zamalowywaniu pocisków na was na łódzkich murach.
RTS - konfidenci z aparatem !
...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
-
Różne są pojęcia kompromitacji, ja w sprawie P i innych z tego okresu ,znam odmienne fakty, bardziej lub mniej wygodne,nie na to forum na pewno, i w przeciwieństwie do ciebie gdzieś byłem i coś widziałem, jak jeszcze z jajka na jajko kicałeś, a ty tylko możesz sobie zza pleców internetowej propagandy jedynie ujadać jak latlerek, bo w d**** byłeś i c**** widziałeś, więc odbij.
https://t.me/pump_upp
-
No to opisz na prawdę jak było dokładnie że szczegółami
Kłamliwa ofiaro. Wam za to kibicuje komendant z samej "góry" plus niezastąpiona rzesza tak "lubianej" przez kibiców władza Po z którą razem chlacie wódeczkę. Gdybyś był poważnym partnerem do dyskusji ,a tak to szkoda na ciebie klawiatury bo tok rozumowania jak i nick ,masz na poziomie przedszkolnym. Tylko opisz jak to było z tym zamazywaniem. Masz okazję w końcu zejść po kompa do piwnicy, kłamczuszku.
Kłamliwa ofiaro. Wam za to kibicuje komendant z samej "góry" plus niezastąpiona rzesza tak "lubianej" przez kibiców władza Po z którą razem chlacie wódeczkę. Gdybyś był poważnym partnerem do dyskusji ,a tak to szkoda na ciebie klawiatury bo tok rozumowania jak i nick ,masz na poziomie przedszkolnym. Tylko opisz jak to było z tym zamazywaniem. Masz okazję w końcu zejść po kompa do piwnicy, kłamczuszku.
-
Naucz się ku*** pisać bobku i wytrzyj łzy " poważny partnerze do dyskusji " ...
Bez dalszej dyskusji zostajesz liderem wśród czerwonych turbodebili . I to awansem . Nie musisz juz nic wiecej pisać , a zaszczytu najbardziej spranego czerwonego czerepa nikt ci nie zabierze.
Bez dalszej dyskusji zostajesz liderem wśród czerwonych turbodebili . I to awansem . Nie musisz juz nic wiecej pisać , a zaszczytu najbardziej spranego czerwonego czerepa nikt ci nie zabierze.
...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
-
Dawno nie bylo o karnetach, a przeciez Lodz ma sie czym chwalic. Razem przez kibicow obu klubow zostalo sprzedanych juz ponad 16700 karnetow.
Brawo kibicowska Lodz.
Brawo kibicowska Lodz.
-
Żydowska Ofiaro z bajkowego najbardziej sprany czerep to masz ty, pierdolony zjebie. Wyskoczyles z psychiatryka i znowu psychiczku napierdalasz.
-
Zapytaj sie Ty zakuty łbie chlopakow z limanki ,pzdr.
-
W Łodzi jeszcze dziala WRWG?
Bylem sporo czasu ostatnio w Lodzi napisow i graffiti ŁKS duzo wiecej niz Widzewa kiedys tak nie bylo.
Bylem sporo czasu ostatnio w Lodzi napisow i graffiti ŁKS duzo wiecej niz Widzewa kiedys tak nie bylo.
-
Zalezy gdzie byles i w jakich rejonach ? , kiedys mocno odstawalismy w kwestii malowania w pewnym okresie w Łodzi ,roznice wtedy bylo widac gołym okiem gdy jechales na terenach bialych a pozniej przejezdzajac przez tereny czerwone, mieli wiecej prac i ładniejszych i na Widzewie tez nikt tego nie ukrywal ze to wtedy ich domena była ._Piast1945 pisze: ↑22.02.2018, 00:16W Łodzi jeszcze dziala WRWG?
W tym momencie nie obstawiał bym zadnej ze stron ktora ma wiecej czy ktora mniej . I my i oni dzialaja z duza czestotliwoscia, wiec Łódz jest wysmarowana cała.
-
Właściwie to ja już nie mam pytań do ciebie , rozwiałeś moje wszelkie wątpliwości POkrako.za cienki w uszach jesteś śmieciucho jebana.
-
Czemu beczysz o te flagi jak Twoi ziomkowie włamali sie do klubu i ukradli te fany to było ok nie plakales tylko sie cieszyles...Czy oni wjebali sie komus do domu po te flagi. wyjebali drzwi ..r******** pół mieszkania zeby je zajebac ??? Nie .....Wiec nie płaczserce miasta pisze: ↑17.02.2018, 23:07zajebaliscie flagi jak zwykle policjanty nagrywaliscie,podsłuchiwaliscie i podkładaliscie gps a na koniec ustawiliscie sie pod chatą-zero honoruŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑17.02.2018, 22:51ku*** gracie w 4 lidze , jako całkowicie nowy twór ,a wyjeżdżasz z liga mistrzów i innymi ku*** "fazami występów" - na które pewnie się nawet nie zalapales. Nie uważasz ze to jest śmieszne ?Antoni.Kierka pisze: ↑17.02.2018, 22:23
4-krotny Mistrz Polski, 7-krotny Wicemistrz Polski, zdobywca Pucharu Polski, Superpucharu Polski, 2-krotny zdobywca Pucharu Intertoto, półfinalista Pucharu Europy Mistrzów Klubowych, uczestnik fazy grupowej Ligi Mistrzów UEFA, fazy pucharowej Pucharu UEFA i Pucharu Zdobywców Pucharów....dla twojego marnego klubiku sprawa nie do osiągnięcia...byliście jesteście i będzie piłkarskim dnem zerem !!! prócz 1 kupionego mistrzostwa nic nie osiągneliście i nie osiągniecie...poza granicami kraju np w takim Manchesterze nikt nie wie że coś takiego jak Łks wogóle istnieje...możecie sobie nawet i 100 sekcji mieć to że odnosiliście jakieś sukcesy w szachach pływaniu czy żużlu nikogo to nie interesuje
Kogo to w ogole obchodzi ?? To jest forum kibicowskie , i temat o Łodzi kibicowsko, a nie ku*** o europejskich pucharach.
Tyle że poza liga mistrzów i karnetami to jak widać nie macie czym się chwalić ....
Powiedz może wracając do profilu tego forum - która z dużych ekip z " czolowki" w ostatnich latach stała się biedniejsza o 4 flagi , w tym 2 absolutnie kultowe , bo moze wyjdzie wtedy twoim tokiem rozumowania - że jesteście , byliście i będziecie kibicowskim "dnem" ....no bo to ilu was się zjeżdża po wsiach, na mecze podŁodzkiego pierdzewa - to akurat nikogo nie interesuje .
kibicowskim dnem to jestescie wy bo straciliscie dwa razy ta sama flage(CC)i zrobiliście sobie zgode z koą swoich ziomków z Bydgoszczy:)
-
nie mam zamiaru wpierdalać się w nieswoje podwórko i stawać po żadnej ze stron, jednak obiektywnie należy stwierdzić, że zarzucanie jednym konszachty z frajerami z PO w sytuacji kiedy wcześniej oficjalnie wystawiało się swoich na listach jebanych komuchów z SLD to niezły kabaret i hipokryzja w czystej postaci. nie wnikam w intencje, co kim kierowało (de facto zapewne chęć "zrobienia dobrze" swojemu klubowi), ale jest to niewątpliwie kiszka. pzdr.
ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY ! ! !
-
popopopopopopo pisze: ↑22.02.2018, 11:26Czerwone kurwiszony już to tłumaczyły, że u nich to było "dla dobra klubu" i w ogóle PO też im wybudowało stadion ale u nich to sie nie liczy bo "im sie należało" a my "musimy głosować na PO".
hahahaha
"po" jąkało idź do logopedy bo to twoje popopopopopopopopopoooooowtarzanie "po" wygląda zabawnie
całe szczęście że nic o popopopopopooooooooznaniu nie piszesz

-
Robilem na budowie w Aleksandrowie a noclegi mielismy na Chojnach Dabrowskiego nie wiem czy to jeszcze Chojny.yurez pisze: ↑22.02.2018, 00:31ó
Zalezy gdzie byles i w jakich rejonach ? , kiedys mocno odstawalismy w kwestii malowania w pewnym okresie w Łodzi ,roznice wtedy bylo widac gołym okiem gdy jechales na terenach bialych a pozniej przejezdzajac przez tereny czerwone, mieli wiecej prac i ładniejszych i na Widzewie tez nikt tego nie ukrywal ze to wtedy ich domena była .
W tym momencie nie obstawiał bym zadnej ze stron ktora ma wiecej czy ktora mniej . I my i oni dzialaja z duza czestotliwoscia, wiec Łódz jest wysmarowana cała.
Dziala jeszcze WRWG czy dali sobie spokój po tym jak Wisle Widzew i Ruch zgapili ta nazwe.
-
Jadąc od Aleksa na pewno przejeżdżałeś przez większość terenów Łksu Teofilów(jedno z najlepszych osiedli), później zapewne jechaliście Włókniarzy czyli mijaliście Koziny. Ogólnie jakby nie patrzeć większość trasy to zachodnia strona Łodzi zdominowana przez kibiców Łksu. Dlatego też tak Ci się mogło wydawać._Piast1945 pisze: ↑22.02.2018, 12:49Robilem na budowie w Aleksandrowie a noclegi mielismy na Chojnach Dabrowskiego nie wiem czy to jeszcze Chojny.
Dziala jeszcze WRWG czy dali sobie spokój po tym jak Wisle Widzew i Ruch zgapili ta nazwe.
-
Według mnie WRWG coś tam sobie działają lecz najlepszy okres mają już dawno za sobą. Przez ostatnie lata spuścili z tonu i powstawały takie twory jak np GWS, a robotą na osiedlach ŁKSu zajmują się raczej osiedlowcy ( to są moje spostrzeżenia, jak się mylę niech mnie ktoś poprawi )_Piast1945 pisze: ↑22.02.2018, 00:16W Łodzi jeszcze dziala WRWG?
Co do rywalizacji na łódzkich ścianach tak jak ktoś napisał - kilka lat temu w tym aspekcie wyraźna dominacja ŁKSu, dużo ładnych i estetycznych pracek ( często za sprawą skejtów z WRWG ). Myślę że tak od dwóch, może trzech lat ta rywalizacja się wyrównała. Widzew zaczął przede wszystkim malować swoje tereny ale i wzięliśmy się za pracki rywali. W tym miejscu śmiem nawet twierdzić, że ostatnie miesiące jeśli chodzi o malowanie na plus dla Widzewa. Jeżdżąc po Łodzi widać dużo zniszczonych prac ŁKSu, często długo nieodmalowywanych.
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Działa jak najbardziej w każdym aspekcie swojej "działalności"FWC pisze: ↑22.02.2018, 13:35Według mnie WRWG coś tam sobie działają lecz najlepszy okres mają już dawno za sobą. Przez ostatnie lata spuścili z tonu i powstawały takie twory jak np GWS, a robotą na osiedlach ŁKSu zajmują się raczej osiedlowcy ( to są moje spostrzeżenia, jak się mylę niech mnie ktoś poprawi )_Piast1945 pisze: ↑22.02.2018, 00:16W Łodzi jeszcze dziala WRWG?
Co do rywalizacji na łódzkich ścianach tak jak ktoś napisał - kilka lat temu w tym aspekcie wyraźna dominacja ŁKSu, dużo ładnych i estetycznych pracek ( często za sprawą skejtów z WRWG ). Myślę że tak od dwóch, może trzech lat ta rywalizacja się wyrównała. Widzew zaczął przede wszystkim malować swoje tereny ale i wzięliśmy się za pracki rywali. W tym miejscu śmiem nawet twierdzić, że ostatnie miesiące jeśli chodzi o malowanie na plus dla Widzewa. Jeżdżąc po Łodzi widać dużo zniszczonych prac ŁKSu, często długo nieodmalowywanych.
Kiedyś może mniej osób latało z puszka i tak mogłoby się wydawać ,że aktywność jest większa.
A no właśnie można było zaobserwować jak z początkiem flickr założonego przez ur po kilku latach przyglądania się jak
Działa WRWG i na widzewie postanowiono ,ze grupa ur spróbuje dorównać ekipie zza miedzy.
o efektach nie ma co pisać każdy może to ocenić samemu jeżeli myśli samodzielnie.
3) [link]
2) [link]
1) [link]
-
Moim zdaniem w kwestii murów odróżnic nalezy sytuację (stan bieżący) od dynamiki.
Kiedys bezdyskusyjna przewała ŁKSu. Jeśli raz zrobiona praca może wisiec i robic wrażenie nawet 5-10 lat (zakładając, że nie została zniszczona, to jasne jest, że nawet jeśli w pewnym okresie w mieście X ekipa A zaczyna byc lepsza (dynamika) w murach od ekipy B, która przez lata nawrzucała od groma dobrych prac, to i tak tego nie widać od razu. Przewaga B w będzie topnieć, ale to może zabrac całe lata nim nastapi remis (sytuacja się wyrówna).
Podsumowując nalezy rozgraniczyć oba ujęcia.
Wg mnie:
1. Sytuacja - wciąż na korzysc ŁKS (Panowie z W - nie protestujcie, to widać)
2. Dynamika - od 3 lat lepszy Widzew (Panowie z Ł - nie protestujcie, to widać)
Do dyskusji pozostaje natomiast na ile ŁKS ma przewage w sytuacji a na ile Widzew w dynamice.
No ale róbmy to zachowując poziom.
PS Moje zdanie:
1. 60-40 dla ŁKS
2. Dd jakiegos czasu Widzew ze 2-3 razy mocniejszy netto (nowe wrzuty minus utracone)
Uszanowania dla obu ekip
Kiedys bezdyskusyjna przewała ŁKSu. Jeśli raz zrobiona praca może wisiec i robic wrażenie nawet 5-10 lat (zakładając, że nie została zniszczona, to jasne jest, że nawet jeśli w pewnym okresie w mieście X ekipa A zaczyna byc lepsza (dynamika) w murach od ekipy B, która przez lata nawrzucała od groma dobrych prac, to i tak tego nie widać od razu. Przewaga B w będzie topnieć, ale to może zabrac całe lata nim nastapi remis (sytuacja się wyrówna).
Podsumowując nalezy rozgraniczyć oba ujęcia.
Wg mnie:
1. Sytuacja - wciąż na korzysc ŁKS (Panowie z W - nie protestujcie, to widać)
2. Dynamika - od 3 lat lepszy Widzew (Panowie z Ł - nie protestujcie, to widać)
Do dyskusji pozostaje natomiast na ile ŁKS ma przewage w sytuacji a na ile Widzew w dynamice.
No ale róbmy to zachowując poziom.
PS Moje zdanie:
1. 60-40 dla ŁKS
2. Dd jakiegos czasu Widzew ze 2-3 razy mocniejszy netto (nowe wrzuty minus utracone)
Uszanowania dla obu ekip
-
racja, każdy kto jeździ po Łodzi widzi jak wygląda sytuacja i jest w stanie sam wyciągnąć wnioski :)
dla porównania flickr UR Ultras: [link]
dla porównania flickr UR Ultras: [link]
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
A kiedy ci "ziomkowie" włamali się do klubu i ukradli "te" flagi i komu?. W zasadzie tylko potwierdziles post osoby która cytowales.. WŁAMALI, UKRADLI.. to zdecydowanie nie są słowa które należy łączyć z policyjnymi metodami w przeciwieństwie do metod... "detektywistycznych"Stary Wyjazdowicz pisze: ↑22.02.2018, 09:22Czemu beczysz o te flagi jak Twoi ziomkowie włamali sie do klubu i ukradli te fany to było ok nie plakales tylko sie cieszyles...Czy oni wjebali sie komus do domu po te flagi. wyjebali drzwi ..r******** pół mieszkania zeby je zajebac ??? Nie .....Wiec nie płaczserce miasta pisze: ↑17.02.2018, 23:07zajebaliscie flagi jak zwykle policjanty nagrywaliscie,podsłuchiwaliscie i podkładaliscie gps a na koniec ustawiliscie sie pod chatą-zero honoruŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑17.02.2018, 22:51
ku*** gracie w 4 lidze , jako całkowicie nowy twór ,a wyjeżdżasz z liga mistrzów i innymi ku*** "fazami występów" - na które pewnie się nawet nie zalapales. Nie uważasz ze to jest śmieszne ?
Kogo to w ogole obchodzi ?? To jest forum kibicowskie , i temat o Łodzi kibicowsko, a nie ku*** o europejskich pucharach.
Tyle że poza liga mistrzów i karnetami to jak widać nie macie czym się chwalić ....
Powiedz może wracając do profilu tego forum - która z dużych ekip z " czolowki" w ostatnich latach stała się biedniejsza o 4 flagi , w tym 2 absolutnie kultowe , bo moze wyjdzie wtedy twoim tokiem rozumowania - że jesteście , byliście i będziecie kibicowskim "dnem" ....no bo to ilu was się zjeżdża po wsiach, na mecze podŁodzkiego pierdzewa - to akurat nikogo nie interesuje .
kibicowskim dnem to jestescie wy bo straciliscie dwa razy ta sama flage(CC)i zrobiliście sobie zgode z koą swoich ziomków z Bydgoszczy:)
-
czy ja dobrze widzę, że ktoś napisał klub przez Ó i wrzucił tak w net? nikt tego nie ogarnął? to aż niemożliwe:D
[link]
[link]
ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY ! ! !
-
O skurwesynpotwierdzoneinfo pisze: ↑22.02.2018, 18:39czy ja dobrze widzę, że ktoś napisał klub przez Ó i wrzucił tak w net? nikt tego nie ogarnął? to aż niemożliwe:D
[link]
-
Przynajmniej wiadomo, że nie pisał tego UW vel. Mistrz
A może chodziło o Łódzki Klop Sportowy
A może chodziło o Łódzki Klop Sportowy
-
Myślę że Widzewiacy odpowiedzialni za flagi plują sobie teraz w brodę że nie zaglądali częściej na to forum.
Może gdyby byli świadomi w jak dobrej komitywie żyjemy z policją i jak dobrze mamy opanowane metody między innymi podsłuchu, o ktorych znawcy tutaj wspominaja, nie trzymaliby flag niemalże drzwi w drzwi z komendą. Przecież to musiało się tak skończyć!
Ps. Najwidoczniej wszyscy jestesmy ''wychowani na błendach".
Może gdyby byli świadomi w jak dobrej komitywie żyjemy z policją i jak dobrze mamy opanowane metody między innymi podsłuchu, o ktorych znawcy tutaj wspominaja, nie trzymaliby flag niemalże drzwi w drzwi z komendą. Przecież to musiało się tak skończyć!
Ps. Najwidoczniej wszyscy jestesmy ''wychowani na błendach".
-
Ode mnie k**** to trzy kroki w bok. Szukaj wsród swojego CREAZY DEDEKTYWA vel. Serce Koluszek.
WhiteFanatic przecież na swoim forum wyraźnie pisali, że wstyd to powinno być tym co stracili flagi, nie wszystkim kibolom-karnetowiczom.
PS. Ale was k**** boli, jak temacik na Eżydzew i wasze płacze do miasta jak to liga miszczuf jest pokrzywdzona? Będzie jakiś protest?
Bez odbioru.
-
Łódzki Klób Sportowy,hahah.Zapiszcie tych analfabetów do cosinusa.
1910
-
"Nic tak nie obnaża ludzkiego charakteru, jak obrażanie się z powodu żartu" - takze tego mistrz, nie kompromituj sie swoimi kompleksami, przyznajac sie do tego ze nabijasz wejscia na widzewskie strony.
Oby nikt z Cosinusa tego nie zauwazyl, bo darmowe karnety nie zejda.
-
Ważne że u was rozdają na lewo i prawo i nie wymagają żadnych formalności, nawet u mnie w robocie zapisy były bo trzeba utrzymać liczbę haha wielka reanimacja a potem w******* od wichuryNoMatterWhat pisze: ↑22.02.2018, 20:23"Nic tak nie obnaża ludzkiego charakteru, jak obrażanie się z powodu żartu" - takze tego mistrz, nie kompromituj sie swoimi kompleksami, przyznajac sie do tego ze nabijasz wejscia na widzewskie strony.
-
c*** Ci w serce za oszczerstwa i kłamstwa.DK08 pisze: ↑22.02.2018, 20:26Ważne że u was rozdają na lewo i prawo i nie wymagają żadnych formalności, nawet u mnie w robocie zapisy były bo trzeba utrzymać liczbę haha wielka reanimacja a potem w******* od wichuryNoMatterWhat pisze: ↑22.02.2018, 20:23"Nic tak nie obnaża ludzkiego charakteru, jak obrażanie się z powodu żartu" - takze tego mistrz, nie kompromituj sie swoimi kompleksami, przyznajac sie do tego ze nabijasz wejscia na widzewskie strony.
Udowodnij to klamczuszku albo zamknij buzke, pelikany niech lykaja takie bajki
-
Prawda jest ze kacapy ze spartaka dzwonily do Widzewiakow we wtorek wieczorem ??
-
...napisała rozjebana lafirynda - która dosłownie parę postów wcześniej próbowała wkręcić że chłopaki z limanki współpracują z psami przy odnawianiu grafów . Ciekawe co ty lykasz panie yurez? Obawiam się będziesz się wstydził przyznać ...
Nie wiem czy tam na pierdzewie wam się to nigdy nie znudzi , ale od jakiegoś czasu znow prujecie się i prowokujecie w tym temacie jeden przez drugiego .. czekam aż zaczniecie płakać czerwone pipki że ktoś się "napina" i nie można "normalnie porozmawiać "...
...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
-
Tak dzwonili się zapytać czy net force Łks w składzie UW,adi,dk08,popopopopo,low kick, wybieraja sie na mistrzostwa do Rosji.
1910
-
Tak wybieraja sie, przed monitor na relacje do kibice net, to co przefiluja na fb i innych portalach.
-
Pokaż w którym miejscu napisałem że współpracują z psami, odnawiali grafa przy psach? odnawiali.ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑23.02.2018, 07:19...napisała rozjebana lafirynda - która dosłownie parę postów wcześniej próbowała wkręcić że chłopaki z limanki współpracują z psami przy odnawianiu grafów . Ciekawe co ty lykasz panie yurez? Obawiam się będziesz się wstydził przyznać ...
Nie wiem czy tam na pierdzewie wam się to nigdy nie znudzi , ale od jakiegoś czasu znow prujecie się i prowokujecie w tym temacie jeden przez drugiego .. czekam aż zaczniecie płakać czerwone pipki że ktoś się "napina" i nie można "normalnie porozmawiać "...
Jeśli już do tego nawiazujesz, wy w identycznej sytuacji u nas byście zrobili to samo
-
Z d*** porównanie, jak podjeżdża psy bo piles browara, to zawsze go odstawiasz / wyrzucasz, wiec nie pijesz z psami tylko przed nimi, czaisz?.popopopopopopo pisze: ↑23.02.2018, 15:30Czyli jak pijesz browara i podjadą do ciebie psy= pijesz browara z psami?
Jak poprawiaja w dzień goście napis i psy podjezdzaja do spisania, a Ty nadal malujesz, to malujesz z psami / przy psach, to też czaisz?.
c*** z tym że PONOĆ na legalu macie ogarnięta tamta ścianę, chodzi o to że z perspektywy drugiej osoby wygląda to tak jakbyście współpracowali z psami, ku*** jakie matoły.
-
Tempa strzała z ciebie, W********** do cosinusa jak słowa pisanego nie rozumiesz bo prościej się nie da wytłumaczyć, i dalej przekręcasz na swój patologiczno żydowski rozum.popopopopopopo pisze: ↑23.02.2018, 15:57Dobry cymbał z Widzewa. Jak malujesz i podjeżdżają psy to współpracujesz z psami. Ok nie mam już pytań.
Nara baranie
-
Widzę, że adi ciągle groźny w necie :)
-
Ty dopiero nie masz rozumu. Tempo i tępo to dwa słowa pizdo! Cosinus nawet Tobie nie pomoże.yurez pisze: ↑23.02.2018, 18:22Tempa strzała z ciebie, W********** do cosinusa jak słowa pisanego nie rozumiesz bo prościej się nie da wytłumaczyć, i dalej przekręcasz na swój patologiczno żydowski rozum.popopopopopopo pisze: ↑23.02.2018, 15:57Dobry cymbał z Widzewa. Jak malujesz i podjeżdżają psy to współpracujesz z psami. Ok nie mam już pytań.
Nara baranie
-
Ty UW a klób i klub to dwa inne słowa?I czy ten kto to bazgrał jebnął się bo miał szybkie tempo czy jest po prostu tępy?
1910
-
Wiem jedynie tyle, że Ty masz kiepskie tempo interpunkcji , to zapewne dlatego, że jesteś tępy. Ale to musisz sołtysa u siebie spytać. Ma nick Serce Koluszek vel. CREAZY DEDEKTYW.rozpierdol pisze: ↑23.02.2018, 21:09Ty UW a klób i klub to dwa inne słowa?I czy ten kto to bazgrał jebnął się bo miał szybkie tempo czy jest po prostu tępy?
Bez odbioru yurezy i inne dedektywy rozpierdole.
Cosinus jak widać innym potrzebny.