MŚ ROSJA - Bilety, Informacje, Dojazd, Inne
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: MŚ ROSJA - Bilety, Informacje, Dojazd, Inne
Wczoraj było kolejne losowanie biletów.
Czy ktoś z aplikujacych dostał info jakieś ?
Czy ktoś z aplikujacych dostał info jakieś ?
-
ZnanyNaReprze
Aplikacje były wczoraj do 12:00 czasu moskiewskiego, czyli u nas do 10 rana.
Losowania jeszcze nie było, na wszystkich kontach jest "w oczekiwaniu".
Losowania jeszcze nie było, na wszystkich kontach jest "w oczekiwaniu".
Dalej macie status Pending ... to oznacza że nie wylosowalismy ?
Mam już bilety na samolot a biletu na mecz nie ... :)
Mam już bilety na samolot a biletu na mecz nie ... :)
-
ZnanyNaReprze
To oznacza że dalej czekamy. Przykładowo wyniki losowania na bilety na E2016 we Francji pojawiły się bodajże po 26 dniach.
-
minioola1909
a kiedy jest następna tura biletów?
Od 13. marca do 3. kwietnia.
Hej,
Zna ktos jakis sprawdzony transport na mundial?
Potrzebuje transport do Wołgogradu na mecz Polska-Japonia (2018-06-28).
Najlepiej jakby to byl bus, wsiadasz i jedziesz :D
Dzieki:)
Pwmarkoj pisze: 06.02.2018, 19:11 Hej,
Dostał ktoś jakieś info o wylosowanych biletach czy u każdego dalej wyświetla W OCZEKIWANIU ???
To samo. Przy poprzedniej fazie losowania biletów czekałem jakoś 5-6 tygodni do ogłoszenia rezultatów.arleska2 pisze: 17.02.2018, 10:04 Dostał ktoś jakieś info o wylosowanych biletach czy u każdego dalej wyświetla W OCZEKIWANIU ???
Dostalem emaila, ze od 20 lutego beda pobierac kase za bilety ale na koncie ciagle w oczekiwaniu
Sprawdzajcie konta bo kasę zaczęli już ściągać ale nie informują za jakie mecze ;)
-
Stalówka1938.
Mi dzisiaj hajs pobrali z konta za bilety ale dalej mam status w oczekiwaniu
Czy jak ściągneli hajs to jest jednoznaczne że wylosowano bilet?
Czy bilet zostanie kupiony automatycznie czy można się wycofać w momencie jak mi już pobrało?
Czy bilet zostanie kupiony automatycznie czy można się wycofać w momencie jak mi już pobrało?
-
ZnanyNaReprze
Można się wycofać. Oczywiście bilet wraca do ogólnej puli która pojawi się w późniejszym czasie.
-
delegat fifa
Wczoraj zaczęli pobierać kasę, pobranie jest równoznaczne z przydzieleniem biletów. Jeśli ktoś nie będzie chciał później będzie możliwość zwrotu - Fifa potrąci około 10-15 % .
Dostaliście emaila ,że będzie hajs pobierany czy pobierają z "automatu"
pobierają z automatu, mejla jeszcze nie ma :)
-
Stalówka1938.
Bardzo możliwe że wszystkim mogli zablokowac hajsy co składali aplikacje : ) bo narazie nie ma żadnego potwierdzenia mail ani zmiany statusu pomimo pobranego hajsu : )
-
delegat fifa
Każdemu komu pobrali ma bilet. E-mail będzie w ciągi 5 dni.
nie wszystkim pobrali hajsik, bo dwóch ziomków składało aplikację i nie pobrano im hajsu, więc tym, którym pobrali na bank mają bilety :)Stalówka1938. pisze: 21.02.2018, 13:16 Bardzo możliwe że wszystkim mogli zablokowac hajsy co składali aplikacje : ) bo narazie nie ma żadnego potwierdzenia mail ani zmiany statusu pomimo pobranego hajsu : )
Niestety raczej się nie poszczęściło w losowaniu, odkupie bilet , priv
Wylosowalem dwa bilety kat 2 na Polska Senegal niestety nie mogę jechać jak ktoś chętny i wie jak zmienić w FIFA zapraszam na prvpolon18 pisze: 21.02.2018, 13:47 Niestety raczej się nie poszczęściło w losowaniu, odkupie bilet , priv
Sprzedam bilet na mecz Polska - Japonia kat.3 , w cenie nominalnej oczywiście bądź minimalnym upustem.
PW
PW
Witam,
Czy ktoś może polecić jakiś dojazd na mecz w Kazaniu? Najlepiej jakiś autokar/bus kibicowski?
Czy ktoś może polecić jakiś dojazd na mecz w Kazaniu? Najlepiej jakiś autokar/bus kibicowski?
Salut,
jak wyżej, tylko do Wołgogradu poszukiwany transport lub kibolskie towarzystwo na ok tygodniowy wypad - np. do Kijowa samolot, a potem marszrutki/plackartnyje etc. ;-)
jak wyżej, tylko do Wołgogradu poszukiwany transport lub kibolskie towarzystwo na ok tygodniowy wypad - np. do Kijowa samolot, a potem marszrutki/plackartnyje etc. ;-)
Posiadam na zbyciu pakiet 4 osobowy na mecz Polska - Senegal. Bliższe info priv lub [email protected]
-
kobieta_z_fiutem
Bilety już wam wysłali? Ile trwa wyrabianie tego fan id żeby nie zostać z palcem w d**** z wizą?
Na tej stronie jeden z uczestników forum sprzedaje bilety na mecz Polska - Senegal. Wczoraj napisałem do niego maila. Cena jaką oferuję jest z kosmosu. 6000 zł za 4 bilety. Nie wiem jak dla Was ale wg mnie to cena abstrakcyjna.
Panowie, chciałbym odsprzedać dwa bilety na mecz Polska vs Japonia. Czy mógłbym mi ktoś podpowiedzieć jak to zrobić aby osoba kupująca mogła na te bilety wejść ??
wysyp jednopostowców/koników. Teraz jest lipa bo id i wiza jest na bilet (Imie i nazwisko) i jak to sprzedac... Ruskie w czerwcu beda dawali wizy na lewo i prawo wiec nie bójcie sie. Za pol ceny to pogonicie
Żenada ... Nie chce nikomu sprzedać biletów, chce je oddać kumplowi tylko że nie wiem czy wejdzie na te bilety ...
-
piekne lata 90-te
we Francji, Austrii czy Niemczech na ME i MŚ nikt nie sprawdzał dowodu z biletem, tylko bilet i po sprawie, ale ostatni mecz MŚ na Narodowym z Czarnogórą była kontrola bilet+dokument i musiało się zgadzać... c*** wie jak będzie w Rosji, w każdym bądź razie zarobku na biletach to nikt nie będzie miał....
-
grzegorzjanas
Czy wam jeszcze wisi status aplikacji o bilety jako ,,pending" ? Bo niektórych moich kolegów przeniosło do juz następnej tury, a ja wciąż ,,pending".
Witam
Jest na forum ktoś, kto posiada bilety do Kazania i ogarnia jakiś zorganizowany wyjazd ? Jeśli mógłby ktoś podrzucić jakieś info będę wdzięczny, jest dwóch chetnych.
Pozdrawiam
Jest na forum ktoś, kto posiada bilety do Kazania i ogarnia jakiś zorganizowany wyjazd ? Jeśli mógłby ktoś podrzucić jakieś info będę wdzięczny, jest dwóch chetnych.
Pozdrawiam
Hej, ja jadę osobówką do Wołgogradu, mam wolne miejsca. mail: [email protected]biały_GS pisze: 27.02.2018, 21:49 Salut,
Szukam jakiejś opcji powrotu z Kazania transportem kolowym. Ewent. moglbym dolaczyc do wycieczki w Moskwie, w drodze do Kazania. Partycypacja w kosztach. Kontakt priv bądź
[email protected]
[email protected]
Wybiera się ktoś może do Kaliningradu na którykolwiek z meczów?
Owszem, Chorwacja - Nigeria.
Dzisiaj dostałem info o braku szczęścia w losowaniu.
Nie ogarniam tego. Czy muszę ponowić aplikacje na mecze, ktore chce Moskwa i Kazań czy wystarczy to co już było ?
Nie ogarniam tego. Czy muszę ponowić aplikacje na mecze, ktore chce Moskwa i Kazań czy wystarczy to co już było ?