Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
To flaga Z. ktorego napewno znasz z forum.I jak zapewne pamietasz, byl on Serbem :)

-
Do takich starć dochodzi cały czas... Chyba że pytasz o ustawione spotkania, to też troche ich było, polecam przejrzeć temat krakowski, kilka było fajnie opisane. [wbrew pozorom, po przedarciu sie przez morze spamu i kretynskich postow mozna tam znalezc calkiem sporo fajnych opisow i merytorycznej dyskusji, swego czasu pisalo kilka ogarnietych osob z obu stron]
Chyba najbardziej znana sytuacja z roku 1996, u szczytu siły Cracovii, kiedy po spotkaniu na mieście dwoch ekip poszli sie bic do parku po trzech.
-
Żadne kontakty Legii z CZ tylko w latach 80-90 było Crvena Zvezda Belgrad "Ultras Red Star Warsaw" "Red Star Section Warsaw"tuwimianin. pisze: ↑14.02.2018, 20:58Znalazłem zdjęcie tej flagi z meczu Dyskobolia - CZ w Grodzisku Wlkp.
[link]:
Czy może kontakty ludzi z Legii z osobami z CZ, są związane z "warszawskimi" fanami drużyny z Belgradu ?
-
I jeszcze jedno w tamtych latach jak to nazwijmy Fc Red Star w warszawie istniało to przez Polskę przewijała się masa zawodników z dawnej Jugosławii w Legii i Polonii zresztą na jarmarku europa tez można było spotkać jugoli...
-
-
My na pewno - jakaś połowa lat '90, gdy przy Cichej było apogeum mody na bandery czarno-czerwono-żółte :)bez-napinki pisze: ↑15.02.2018, 08:17Bardziej kojarzę, że było to Zagłębie Sosnowiec bądź Legia, ich przyśpiewka została nagrodzona brawami. :)
Oczywiście, że gościnnie. Pozdrawiam również.Doktor P(r)awica pisze: ↑14.02.2018, 17:35Nie to, że ja chciałem Wam wmówić coś, ze tworzycie jakąś rodzinę, bo po prostu z mojej wrocławskiej perspektywy pewne rzeczy ciężej jest zrozumieć, nie ma u nas klubów typu właśnie Hutnik czy Olimpia więc Wasze kontakty i stosunki są dla mnie troszkę cięższe do zrozumienia, stąd też moje określenie 'rodzina' :)
Dokładnie jestesmywaszastolica. Chodziło mi o Olimpije. Wiem, że to Olimpii kontakty, ale tu znowu się pojawia ten lekko problematyczny status właśnie klubów typu Olimpia.
Poza tym, wiem, że i osoby od Was czy z Zagłębia były/bywały tam (domyślam się, że gościnnie) stąd tak nawiązałem do tego tematu skoro wypłynął temat bałkańskich znajomości.
Jak wspomniał jestesmywaszastolica - rzecz została przewinięta kilka postów wyżej. Brak orientu w sytuacji w XXI w. niewiele zmienia i nie bardzo uzasadnia taką pewność siebie w komentarzu :)SiCkDeViL'S pisze: ↑14.02.2018, 21:36Żadne kontakty Legii z CZ tylko w latach 80-90 było Crvena Zvezda Belgrad "Ultras Red Star Warsaw" "Red Star Section Warsaw"
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Pamiętam,że przyśpiewkę "Polska bez Śląska" zapewne "dla beki" śpiewał sam Ruch Chorzów na Oporowskiej w 2005 roku.
-
Przyśpiewka była przez nas śpiewana z okazji różnych spotkań i nie była śpiewana dla beki. ;)
Foxx pisze: ↑15.02.2018, 11:47My na pewno - jakaś połowa lat '90, gdy przy Cichej było apogeum mody na bandery czarno-czerwono-żółte :)bez-napinki pisze: ↑15.02.2018, 08:17Bardziej kojarzę, że było to Zagłębie Sosnowiec bądź Legia, ich przyśpiewka została nagrodzona brawami. :)
Ja na pewno kojarzę, że Wasz zgodowicz z Sosnowca też tak śpiewał, ale były to czasy późniejsze.
PS. bandery czarno-czerwono-żółtre nie tylko u nas były "modne". ;) zresztą nie nazwałbym tego modą. :)
-
Tak czy inaczej, Wy je wprowadziliście jako "pionierzy". Byłem - widziałem :) Zamość, Superpuchar '89, mecz z nami. Wtedy była tylko jedna sztuka ale stała się ogólnopolska sensacją. Do tamtej pory, jeżeli polskie ekipy wieszały flagi innego państwa - były to "brytyjki".
Radykalne motywy tożsamościowe w opozycji nie tyle do "goroli" w ramach regionalizmu, co Polski jako takiej na stadionach pojawiły się kilka lat później.
Radykalne motywy tożsamościowe w opozycji nie tyle do "goroli" w ramach regionalizmu, co Polski jako takiej na stadionach pojawiły się kilka lat później.
-
W '89 nie było mnie jeszcze na świecie, dopiero rok później. :)
Generalnie jakoś mega mocno mi by to nie przeszkadzało. ;) Pomimo, że do Szkopów nie pałam sympatią.
Generalnie jakoś mega mocno mi by to nie przeszkadzało. ;) Pomimo, że do Szkopów nie pałam sympatią.
-
Jaki ty ku*** jesteś głupi przygłupie z Warszawy to aż żal to komentować nawet,co może wiedzieć jakiś j***** legionista na temat,to już prędzej szukać wskazówek w Poznaniu w czasach jak Lech miał układ ze Spartakiem Moskwa.Ale według ciebie to ja nic nie wiem...Foxx pisze: ↑15.02.2018, 11:47My na pewno - jakaś połowa lat '90, gdy przy Cichej było apogeum mody na bandery czarno-czerwono-żółte :)bez-napinki pisze: ↑15.02.2018, 08:17Bardziej kojarzę, że było to Zagłębie Sosnowiec bądź Legia, ich przyśpiewka została nagrodzona brawami. :)
Oczywiście, że gościnnie. Pozdrawiam również.Doktor P(r)awica pisze: ↑14.02.2018, 17:35Nie to, że ja chciałem Wam wmówić coś, ze tworzycie jakąś rodzinę, bo po prostu z mojej wrocławskiej perspektywy pewne rzeczy ciężej jest zrozumieć, nie ma u nas klubów typu właśnie Hutnik czy Olimpia więc Wasze kontakty i stosunki są dla mnie troszkę cięższe do zrozumienia, stąd też moje określenie 'rodzina' :)
Dokładnie jestesmywaszastolica. Chodziło mi o Olimpije. Wiem, że to Olimpii kontakty, ale tu znowu się pojawia ten lekko problematyczny status właśnie klubów typu Olimpia.
Poza tym, wiem, że i osoby od Was czy z Zagłębia były/bywały tam (domyślam się, że gościnnie) stąd tak nawiązałem do tego tematu skoro wypłynął temat bałkańskich znajomości.
Jak wspomniał jestesmywaszastolica - rzecz została przewinięta kilka postów wyżej. Brak orientu w sytuacji w XXI w. niewiele zmienia i nie bardzo uzasadnia taką pewność siebie w komentarzu :)SiCkDeViL'S pisze: ↑14.02.2018, 21:36Żadne kontakty Legii z CZ tylko w latach 80-90 było Crvena Zvezda Belgrad "Ultras Red Star Warsaw" "Red Star Section Warsaw"
Hipokryzja tych majonezów z warszawy na tym forum to aż ku*** bije po oczach...
-
Mędrku nie wiadomo skąd, może szumi ci pod deklem, że wjechałeś na to forum jak pitbull w kurnik :) Wróć lepiej do liczącej na koniec 2017 ok. 250 tys ukraińskiej armii szkolonej rotacyjnie przez ludzi z kilku państw NATO w ramach Joint Multinational Training Group - Ukraine, o której w temacie o międzynarodowych ustawkach napisałeś, że od "Majdanu" nie istnieje :)))
A najlepiej zostań przy tym pudelku. Na pitbulla perspektywy są umiarkowane.
PS I sprawdź w słowniku znaczenie słów, których używasz :)
-
Masz racje Polaczku na ustawki banderowców jeździ 250tys bojówkarzy,Ty amstaffie ahhahaha chciałeś się dowartościować lecz tylko się skompromitowałeś.Foxx pisze: ↑15.02.2018, 16:05Mędrku nie wiadomo skąd, może szumi ci pod deklem, że wjechałeś na to forum jak pitbull w kurnik :) Wróć lepiej do liczącej na koniec 2017 ok. 250 tys ukraińskiej armii szkolonej rotacyjnie przez ludzi z kilku państw NATO w ramach Joint Multinational Training Group - Ukraine, o której w temacie o międzynarodowych ustawkach napisałeś, że od "Majdanu" nie istnieje :)))
Dołącz do przegrywów z tematu międzynarodowych ustawek.
-
No proszę, jak prostym mykiem można ruskiego pudelka podrażnić :) W kwestii ilustracji:SiCkDeViL'S pisze: ↑15.02.2018, 16:34Masz racje Polaczku na ustawki banderowców jeździ 250tys bojówkarzy,Ty amstaffie ahhahaha chciałeś się dowartościować lecz tylko się skompromitowałeś.
viewtopic.php?f=1&t=30938&p=1255667#topSiCkDeViL'S pisze: ↑14.02.2018, 18:23Ta chujem po mapie chyba walczą Ukraińska armia nie istnieje przygłupie od czasów wybuchów na majdanie.
Już nie pytam co bardziej boli - Ukraina czy nasze wieloletnie kontakty w Belgradzie :)
Ale pożegnać na forum mogę.
-
Czysty ruski kmiocie kim wy byliście jak wkroczyliscie do Polski w 1944r. banda h*** zlodzieji ..gwalcilieli ..karabiny na sznurkach ..zamiast paskow od spoodni sznurek....walonki...okradaliscie polskie gospodarstwa majatki ze wszystkiego...zobaczyliscie w Polsce cywilizacje ..dac wam wódy i nic wiecej...W********** na ural..tam twoje miejsce..SiCkDeViL'S pisze: ↑15.02.2018, 16:34Masz racje Polaczku na ustawki banderowców jeździ 250tys bojówkarzy,Ty amstaffie ahhahaha chciałeś się dowartościować lecz tylko się skompromitowałeś.Foxx pisze: ↑15.02.2018, 16:05Mędrku nie wiadomo skąd, może szumi ci pod deklem, że wjechałeś na to forum jak pitbull w kurnik :) Wróć lepiej do liczącej na koniec 2017 ok. 250 tys ukraińskiej armii szkolonej rotacyjnie przez ludzi z kilku państw NATO w ramach Joint Multinational Training Group - Ukraine, o której w temacie o międzynarodowych ustawkach napisałeś, że od "Majdanu" nie istnieje :)))
-
j***** wraca jak bumerang. Ma zdrowie typ.
-
Dlaczego kiedyś Stomil miał flagi MOKS, a teraz ma OKS?
Września 100% Lech Poznań!
-
Rafał Moks się zdenerwował i zabronił
-
MOKSir Miejski ośrodek kultury i sportu chyba o to chodzi
-
A co do ciebie to ściśnij zwieracze jak masz ból d***,trzeba znać trochę głębiej historię żeby się na jej temat ku*** publicznie wypowiadać.Stary Wyjazdowicz pisze: ↑16.02.2018, 10:50Czysty ruski kmiocie kim wy byliście jak wkroczyliscie do Polski w 1944r. banda h*** zlodzieji ..gwalcilieli ..karabiny na sznurkach ..zamiast paskow od spoodni sznurek....walonki...okradaliscie polskie gospodarstwa majatki ze wszystkiego...zobaczyliscie w Polsce cywilizacje ..dac wam wódy i nic wiecej...W********** na ural..tam twoje miejsce..SiCkDeViL'S pisze: ↑15.02.2018, 16:34Masz racje Polaczku na ustawki banderowców jeździ 250tys bojówkarzy,Ty amstaffie ahhahaha chciałeś się dowartościować lecz tylko się skompromitowałeś.Foxx pisze: ↑15.02.2018, 16:05
Mędrku nie wiadomo skąd, może szumi ci pod deklem, że wjechałeś na to forum jak pitbull w kurnik :) Wróć lepiej do liczącej na koniec 2017 ok. 250 tys ukraińskiej armii szkolonej rotacyjnie przez ludzi z kilku państw NATO w ramach Joint Multinational Training Group - Ukraine, o której w temacie o międzynarodowych ustawkach napisałeś, że od "Majdanu" nie istnieje :)))
Kup sobie koszulkę milicjantów wyklętych a potem razem z kolegami z zawodówki albo ohp idź pod stadion i krzycz jak to bardzo nie lubicie komunistów i jebiecie Polską poolicję cymbale...buahahhahaha
-
bardzo mnie zainteresowały Twoje insynuacje, czy mógłbyś to szerzej rozwinąć, skoro twierdzisz, że znasz historię "głębiej"Zimny-Browar. pisze: ↑16.02.2018, 13:58A co do ciebie to ściśnij zwieracze jak masz ból d***,trzeba znać trochę głębiej historię żeby się na jej temat ku*** publicznie wypowiadać.Stary Wyjazdowicz pisze: ↑16.02.2018, 10:50Czysty ruski kmiocie kim wy byliście jak wkroczyliscie do Polski w 1944r. banda h*** zlodzieji ..gwalcilieli ..karabiny na sznurkach ..zamiast paskow od spoodni sznurek....walonki...okradaliscie polskie gospodarstwa majatki ze wszystkiego...zobaczyliscie w Polsce cywilizacje ..dac wam wódy i nic wiecej...W********** na ural..tam twoje miejsce..SiCkDeViL'S pisze: ↑15.02.2018, 16:34
Masz racje Polaczku na ustawki banderowców jeździ 250tys bojówkarzy,Ty amstaffie ahhahaha chciałeś się dowartościować lecz tylko się skompromitowałeś.
Kup sobie koszulkę milicjantów wyklętych a potem razem z kolegami z zawodówki albo ohp idź pod stadion i krzycz jak to bardzo nie lubicie komunistów i jebiecie Polską poolicję cymbale...buahahhahaha
(…) Bo jeśli zadasz pytanie, uważaj: możesz usłyszeć odpowiedź. Szkoda, że niewielu ludzi pamięta o tej prostej prawdzie, naiwnie sądząc, że wiedza jest dobrem samym w sobie.
-
Co masz do ludzi po zawodówce ty ku*** cymbale? Wiesz, że gdyby nie oni to nie miałby kto piec chleba, zakładać okien itp. rzeczy? I nie, nie jestem po zawodówce, obecnie studiuję. Pan wykształciuch się znalazł, ku*** jego mać...Zimny-Browar. pisze: ↑16.02.2018, 13:58A co do ciebie to ściśnij zwieracze jak masz ból d***,trzeba znać trochę głębiej historię żeby się na jej temat ku*** publicznie wypowiadać.Stary Wyjazdowicz pisze: ↑16.02.2018, 10:50Czysty ruski kmiocie kim wy byliście jak wkroczyliscie do Polski w 1944r. banda h*** zlodzieji ..gwalcilieli ..karabiny na sznurkach ..zamiast paskow od spoodni sznurek....walonki...okradaliscie polskie gospodarstwa majatki ze wszystkiego...zobaczyliscie w Polsce cywilizacje ..dac wam wódy i nic wiecej...W********** na ural..tam twoje miejsce..SiCkDeViL'S pisze: ↑15.02.2018, 16:34
Masz racje Polaczku na ustawki banderowców jeździ 250tys bojówkarzy,Ty amstaffie ahhahaha chciałeś się dowartościować lecz tylko się skompromitowałeś.
potem razem z kolegami z zawodówki
Września 100% Lech Poznań!
-
Koledze chodzi ze zamiast o wypietych poczytaj o Kompanii "Rog" a zamiast Brygady SSwietokrzyskiej o Brygadzie Miedzynarodowej im. Dabrowskiego...szalomMordimer pisze: ↑16.02.2018, 14:21bardzo mnie zainteresowały Twoje insynuacje, czy mógłbyś to szerzej rozwinąć, skoro twierdzisz, że znasz historię "głębiej"Zimny-Browar. pisze: ↑16.02.2018, 13:58A co do ciebie to ściśnij zwieracze jak masz ból d***,trzeba znać trochę głębiej historię żeby się na jej temat ku*** publicznie wypowiadać.Stary Wyjazdowicz pisze: ↑16.02.2018, 10:50Czysty ruski kmiocie kim wy byliście jak wkroczyliscie do Polski w 1944r. banda h*** zlodzieji ..gwalcilieli ..karabiny na sznurkach ..zamiast paskow od spoodni sznurek....walonki...okradaliscie polskie gospodarstwa majatki ze wszystkiego...zobaczyliscie w Polsce cywilizacje ..dac wam wódy i nic wiecej...W********** na ural..tam twoje miejsce..
TYBET JEST SERBSKI
-
Mnie o to chodziło że koleś wyskakuje z jakimiś sznurkami i karabinami pierdolony debil nie dokształcony myślał że błysnął w temacie bo rzucił paroma c*** ami i kur wami na prawo lewo,Debil zero szacunku ma dla Armi radzieckiej która tak naprawdę wyzwalała ten kraj z okupacji Niemieckiej.nisc pisze: ↑16.02.2018, 15:42Koledze chodzi ze zamiast o wypietych poczytaj o Kompanii "Rog" a zamiast Brygady SSwietokrzyskiej o Brygadzie Miedzynarodowej im. Dabrowskiego...szalomMordimer pisze: ↑16.02.2018, 14:21bardzo mnie zainteresowały Twoje insynuacje, czy mógłbyś to szerzej rozwinąć, skoro twierdzisz, że znasz historię "głębiej"Zimny-Browar. pisze: ↑16.02.2018, 13:58
A co do ciebie to ściśnij zwieracze jak masz ból d***,trzeba znać trochę głębiej historię żeby się na jej temat ku*** publicznie wypowiadać.
-
Nie wiem, który kraj masz na myśli. Jeżeli chodzi o Polskę to sowieccy socjaliści międzynarodowi ufundowali bardziej krwawą okupację niż szwabscy narodowi. "Oświęcim przy nich to była igraszka" - jak to zwięźle ujął W. Pilecki.
-
Ale po co dyskutować ze stalinowska rura,wystarczy znać swoją historie
-
Niestety według ostatnich badań ( słyszałem wczoraj o tym w TV ) 60 % ludzi w naszym kraju nie wie, kto to był Rotmistrz Witold Pilecki. Smutne i przerażające zarazem.
IGLOOPOL DĘBICA
-
Ja to widzę że w tym ciemnogrodzie zwanym Polska to od nowa chce się napisać historię która jest wam na rękę.
Nie obchodzi mnie jakiś Pilecki czy inny wam na rękę autorytet stadionowy czy uliczny była wojna ludzie się mordowali nawzajem.
Koniec tematu bo nie ma co dyskutować z ludźmi którzy szerzą poglądy PRL-wskiego aparatu.
Nie obchodzi mnie jakiś Pilecki czy inny wam na rękę autorytet stadionowy czy uliczny była wojna ludzie się mordowali nawzajem.
Koniec tematu bo nie ma co dyskutować z ludźmi którzy szerzą poglądy PRL-wskiego aparatu.
-
Temu "jakiemuś" Pileckiemu ( gdyby żył ), to nawet nie byłbyś godny buty lizać matole.
IGLOOPOL DĘBICA
-
Lizać to wy się możecie z WRWE a w szczególności z milicyjną wisłą coś jednak swego ciągnie do swojego buahhahahtuwimianin. pisze: ↑16.02.2018, 17:31Temu "jakiemuś" Pileckiemu ( gdyby żył ), to nawet nie byłbyś godny buty lizać matole.
I radze ci stulić pizde lamusie.
-
Słonko, sęk w tym, że PRLowski aparat,wielbił armię radziecką, stawiał jej pomniki, a ludzi jak Pilecki mordował więc coś ci się delikatnie pomyliło.Zimny-Browar. pisze: ↑16.02.2018, 17:24Ja to widzę że w tym ciemnogrodzie zwanym Polska to od nowa chce się napisać historię która jest wam na rękę.
-
Katyń, Ostaszków, Smoleńsk, Starobielsk, Bykowina, mówi ci to coś ruska ruro?
-
po c*** z nim dyskutujecie? przecież widać, że prowokator.
-
Czy ty ku*** matole skończony nie rozumiesz że była wojna i ludzie się mordowali a kto był niewygodny tego mordowali?
Oczywiście Polaki krwi na rękach nie mają nie rozśmieszaj mnie synek 3 potopy szwedzkie wojny z bolszewikami turkami 3 rozbiory 2 wojny światowe i ty jeszcze się ku*** czymś szczycisz jeden z drugim?
Pajace radze wam otworzyć oczy a jeszcze zapomniałem o Litwie.
Więc wtul pizde jeden z drugim i mnie nie prowokuj bo jak pisałem wyżej pojęcie historii jest dla was obce.
-
W********** śmieciu, ty chyba skończyłeś 3 klasy i czwarty korytarz. Takich buców jak ty, to tylko łamać.
IGLOOPOL DĘBICA
-
Kolejnego polskojęzycznego gościa/kolejne wcielenie wypada pożegnać na forum. Swoją drogą ciekawa inwazja w ostatnim czasie. W związku z powyższym ogłaszam Szanownym Forumowiczom, że w tej kwestii wracam do roli moderatora ;)Zimny-Browar. pisze: ↑16.02.2018, 18:12Czy ty ku*** matole skończony nie rozumiesz że była wojna i ludzie się mordowali a kto był niewygodny tego mordowali?
Oczywiście Polaki krwi na rękach nie mają (...)
-
To jakis antifiarz/kodziarz czy jak mu tam.Nie znizajcie sie do takiego poziomu
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
-
Bardzo dobrze Foxx, wywalaj te ruskie i kodomickie ścierwa z forum.
IGLOOPOL DĘBICA
-
Ruska ku*** i tyle w temacie
-
Twoja koszulka to opska po wojnie z napisem M.O. wyciaganie w nocy z domow Akowców ...szkalowanie...przesluchania traktowanie gorzej niz gestapo podczas wojny...grabienie majątków. niszczenie ducha narodu...zamiast Polaków ..Nkwd przy wladzy... tak milicja to Twoja powojenna rodzina....masz racje idz napij sie zimnego piwka ochlonieszZimny-Browar. pisze: ↑16.02.2018, 13:58A co do ciebie to ściśnij zwieracze jak masz ból d***,trzeba znać trochę głębiej historię żeby się na jej temat ku*** publicznie wypowiadać.Stary Wyjazdowicz pisze: ↑16.02.2018, 10:50Czysty ruski kmiocie kim wy byliście jak wkroczyliscie do Polski w 1944r. banda h*** zlodzieji ..gwalcilieli ..karabiny na sznurkach ..zamiast paskow od spoodni sznurek....walonki...okradaliscie polskie gospodarstwa majatki ze wszystkiego...zobaczyliscie w Polsce cywilizacje ..dac wam wódy i nic wiecej...W********** na ural..tam twoje miejsce..SiCkDeViL'S pisze: ↑15.02.2018, 16:34