Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Piast Gliwice to dno totalne,chcą abyśmy im też ograniczyli lidzbę biletów,wtedy wypełnią limit.Zero szacunku
-
Na tym forum jest chyba coraz wiecej gimnazjalistow.Ci nas nie lubia tamci nas nie lubia a my na wszystkich mamy wyjebane.Ja w swoim zyciu pojezdzilem sporo po Europie,mam wielu znajomych w kilku krajach nawet za oceanem i powiem wam ze w kazdym narodzie sa tacy co nas lubia i tacy co nie palaja do nas sympatia.Ja dotychczas nigdzie nie spotkalem sie z niechecia ze strony innych narodowosci ale ja jestem dusza towarzystwa i czlowiekiem niezwykle kontaktowym takze moze dlatego.A sorry kiedys mialem spiecie z jakimis brudasami na przedmiesciach Berlina i raz z ciapatymi w Wiedniu.
Spalonymi mostami lacze sie z miastami...
-
Hollatyaboy1948 pisze: ↑15.02.2018, 13:50kurwaaa załóżciee temat " niechęć albo sympatiaa innych narodów do Polski " a nie pierdolicie cały czas jakieś kocoboły w tym temacie co nie ma nic wspólnego z kibicowaniem na Górnym Śląsku , ja pierdolee trzeba być imbecylem żeby ciągnąć jedno i to samo przez 3 strony co nie ma nic wspólnego z tematem , są tu wogóle jacyś admini czy jaki chuuj ? , jak widzee Rosja albo Czechy czy inni cyganie to już się ku*** chce wymiotować
Czy to jakies żarty !?Hollatyaboy1948 pisze: ↑15.02.2018, 14:53podbijam pytanie wybieram sie na wakacje Grecja , Chorwacja albo Czarnogóra , myślałem też o Albanii czy tam nas lubią i jakim stosunkiem pałają do nas ?UraBuraSzefPodwura pisze: ↑15.02.2018, 14:36A lubia nas w Hiszpanii,Portugalii i Wloszech bo zamierzam sie wybrac na wakacje do tych krajow?
Czy to temat GŚ !?
Litości !!
-
Nie reaguj, ura to troll, razem z Uwe z Berlina nabijają ruch obecnym właścicielom tego żenującego forum i hajs im się zgadza. Jedyna metoda to omijać, udawać, że nie widzisz trola.
-
Ty to mi normalnie pasujesz do baby z dowcipu. Kochanie, a ile miałaś chłopów przede mną? - Sześciu - odpowiada, po czym po chwili zastanowienia mówi - a nie, nie trzynastu. Chłop się dziwi, jak to? Sześciu, trzynastu? - A bo widzisz, zapomniałam o jednej imprezie. Ty też masz wszędzie znajomych, nawet za oceanem (za którym?), tylko cię pod Berlinem cygany dojeżdżały i ciapki w Wiedniu.UraBuraSzefPodwura pisze: ↑15.02.2018, 22:09Na tym forum jest chyba coraz wiecej gimnazjalistow.Ci nas nie lubia tamci nas nie lubia a my na wszystkich mamy wyjebane.Ja w swoim zyciu pojezdzilem sporo po Europie,mam wielu znajomych w kilku krajach nawet za oceanem i powiem wam ze w kazdym narodzie sa tacy co nas lubia i tacy co nie palaja do nas sympatia.Ja dotychczas nigdzie nie spotkalem sie z niechecia ze strony innych narodowosci ale ja jestem dusza towarzystwa i czlowiekiem niezwykle kontaktowym takze moze dlatego.A sorry kiedys mialem spiecie z jakimis brudasami na przedmiesciach Berlina i raz z ciapatymi w Wiedniu.
-
Tak jestem specjalnym wyslanikiem wladz forum o kryptonimie Uwe.Dzieki moim srednio 2 postom dziennie trzepia grube siano z reklam.Ile wy macie lat ludzie ze piszecie takie rzeczy?
Spalonymi mostami lacze sie z miastami...
-
Ja też nie. CO więcej, kiedyś, pewien młody pepik wyszedł z bardzo długiej kolejki ( czekał na poczcie) aby pokazać nam drogę, potem musiał stac z kolejce od nowa.bez-napinki pisze: ↑15.02.2018, 09:44Ja natomiast nie spotkałem się z żadną niechęcią w naszą stronę - od Czechów.
-
Niesamowita opowiesc, chyba sie poplaczemy._Southern_Poland_ pisze: ↑16.02.2018, 07:40Ja też nie. CO więcej, kiedyś, pewien młody pepik wyszedł z bardzo długiej kolejki ( czekał na poczcie) aby pokazać nam drogę, potem musiał stac z kolejce od nowa.bez-napinki pisze: ↑15.02.2018, 09:44Ja natomiast nie spotkałem się z żadną niechęcią w naszą stronę - od Czechów.
-
E
Dno to wasza internetowa "ekipa" na tym forum Po za dentalem i ZnawcaGŚ to same imbecyle tu piszą. Piast przez dwa sezony do Zabrza nie pojedzie a dwa że policja robi wszystko żeby ten mecz odbył sie bez kibiców gości.
-
litości powiedz to osobom którzy przez 4 strony wywalają swoje żale że ich jakieś narodowości nie lubią , jak już temat i tak rozpierdoliliPawel 64 pisze: ↑15.02.2018, 22:49Hollatyaboy1948 pisze: ↑15.02.2018, 13:50kurwaaa załóżciee temat " niechęć albo sympatiaa innych narodów do Polski " a nie pierdolicie cały czas jakieś kocoboły w tym temacie co nie ma nic wspólnego z kibicowaniem na Górnym Śląsku , ja pierdolee trzeba być imbecylem żeby ciągnąć jedno i to samo przez 3 strony co nie ma nic wspólnego z tematem , są tu wogóle jacyś admini czy jaki chuuj ? , jak widzee Rosja albo Czechy czy inni cyganie to już się ku*** chce wymiotowaćCzy to jakies żarty !?Hollatyaboy1948 pisze: ↑15.02.2018, 14:53podbijam pytanie wybieram sie na wakacje Grecja , Chorwacja albo Czarnogóra , myślałem też o Albanii czy tam nas lubią i jakim stosunkiem pałają do nas ?UraBuraSzefPodwura pisze: ↑15.02.2018, 14:36A lubia nas w Hiszpanii,Portugalii i Wloszech bo zamierzam sie wybrac na wakacje do tych krajow?
Czy to temat GŚ !?
Litości !!
-
Nie ma się czemu dziwić ? Hola ! Gdy Polska odzyskała niepodległość to ci ,, fajni i mili " Czesi, zaatakowali południe Polski. Byliśmy na tych terenach bezbronni, nie było tam wojska. Wymuszając przesunięcie granicy, zamordowali wielu Polaków. Posiłki przyszły dopiero z Poznania i Warszawy. Zaolzie to pokłosie tego numeru. Po drugiej wojnie, Czesi zgromadzili wojsko przy granicy i próbowali powtórzyć ten sam scenariusz. Nie przekroczyli granicy, ponieważ Stalin osobiście usadził ich na d****.Stary Wyjazdowicz pisze: ↑15.02.2018, 09:20Ogólnie to Czesi nie tylko nie lubią a wrecz mozna powiedziec ze nas nienawidzą....pamietaja nam bardzo dobrze wejscie na Zaolzie...i nasza wspolna interwencje z ruskimi podczas ich wiosennej rewolucji ...i nie ma czemu sie dziwic
-
Nie ma się czemu dziwić ? Hola ! Gdy Polska odzyskała niepodległość to ci ,, fajni i mili " Czesi, zaatakowali południe Polski. Byliśmy na tych terenach bezbronni, nie było tam wojska. Wymuszając przesunięcie granicy, zamordowali wielu Polaków. Posiłki przyszły dopiero z Poznania i Warszawy. Zaolzie to pokłosie tego numeru. Po drugiej wojnie, Czesi zgromadzili wojsko przy granicy i próbowali powtórzyć ten sam scenariusz. Nie przekroczyli granicy, ponieważ Stalin osobiście usadził ich na d****.
[/quote]
co to ma wspólnego z tematem Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko ??
[/quote]
co to ma wspólnego z tematem Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko ??
-
To trzeba gdzies zapisac opowiesc roku hahahaKato_wice pisze: ↑16.02.2018, 07:51Niesamowita opowiesc, chyba sie poplaczemy._Southern_Poland_ pisze: ↑16.02.2018, 07:40Ja też nie. CO więcej, kiedyś, pewien młody pepik wyszedł z bardzo długiej kolejki ( czekał na poczcie) aby pokazać nam drogę, potem musiał stac z kolejce od nowa.bez-napinki pisze: ↑15.02.2018, 09:44Ja natomiast nie spotkałem się z żadną niechęcią w naszą stronę - od Czechów.
-
Czeskie Wojsko liczyło wtedy około 100 000 zołnierzy, z naszej strony było ich około 400 000. Stalin zakazał obu stronom konfliktu zbrojnej interwencji. Naszej wojsko było pod czeską granicą, wjechalibyśmy w nich jak w masło. Nieprawdą jest też że zabili wielu polaków. Poczytaj najpierw co się działo w 38.czas_na_okulary pisze: ↑16.02.2018, 10:48Nie ma się czemu dziwić ? Hola ! Gdy Polska odzyskała niepodległość to ci ,, fajni i mili " Czesi, zaatakowali południe Polski. Byliśmy na tych terenach bezbronni, nie było tam wojska. Wymuszając przesunięcie granicy, zamordowali wielu Polaków. Posiłki przyszły dopiero z Poznania i Warszawy. Zaolzie to pokłosie tego numeru. Po drugiej wojnie, Czesi zgromadzili wojsko przy granicy i próbowali powtórzyć ten sam scenariusz. Nie przekroczyli granicy, ponieważ Stalin osobiście usadził ich na d****.Stary Wyjazdowicz pisze: ↑15.02.2018, 09:20Ogólnie to Czesi nie tylko nie lubią a wrecz mozna powiedziec ze nas nienawidzą....pamietaja nam bardzo dobrze wejscie na Zaolzie...i nasza wspolna interwencje z ruskimi podczas ich wiosennej rewolucji ...i nie ma czemu sie dziwic
-
a jak już doczyta to w********** historycy sobie utworzyć temat który jest z tym związanyPGliwice pisze: ↑16.02.2018, 15:00Czeskie Wojsko liczyło wtedy około 100 000 zołnierzy, z naszej strony było ich około 400 000. Stalin zakazał obu stronom konfliktu zbrojnej interwencji. Naszej wojsko było pod czeską granicą, wjechalibyśmy w nich jak w masło. Nieprawdą jest też że zabili wielu polaków. Poczytaj najpierw co się działo w 38.czas_na_okulary pisze: ↑16.02.2018, 10:48Nie ma się czemu dziwić ? Hola ! Gdy Polska odzyskała niepodległość to ci ,, fajni i mili " Czesi, zaatakowali południe Polski. Byliśmy na tych terenach bezbronni, nie było tam wojska. Wymuszając przesunięcie granicy, zamordowali wielu Polaków. Posiłki przyszły dopiero z Poznania i Warszawy. Zaolzie to pokłosie tego numeru. Po drugiej wojnie, Czesi zgromadzili wojsko przy granicy i próbowali powtórzyć ten sam scenariusz. Nie przekroczyli granicy, ponieważ Stalin osobiście usadził ich na d****.Stary Wyjazdowicz pisze: ↑15.02.2018, 09:20
Ogólnie to Czesi nie tylko nie lubią a wrecz mozna powiedziec ze nas nienawidzą....pamietaja nam bardzo dobrze wejscie na Zaolzie...i nasza wspolna interwencje z ruskimi podczas ich wiosennej rewolucji ...i nie ma czemu sie dziwic
-
k******* z gliwic wypierdalac z tymi bzdurami na pudelka albo inne gowno, cwele rozjebaly cały temat swoim historycznym bełkotem.
Lepiej odpowiedzieć czemu dalej ogarnia wasza bande k**** oficjalny konfident rozjebany Kolan a nie k**** o jakichs Czechach no żebyście zdechli
Lepiej odpowiedzieć czemu dalej ogarnia wasza bande k**** oficjalny konfident rozjebany Kolan a nie k**** o jakichs Czechach no żebyście zdechli
-
Bo niema Kolana tam pogonic z Makota im wyszlo znim im niewyjdzie.Gladiators1964 pisze: ↑16.02.2018, 15:25k******* z gliwic wypierdalac z tymi bzdurami na pudelka albo inne gowno, cwele rozjebaly cały temat swoim historycznym bełkotem.
Zreszta dlanich on jest dalej charakterny c*** tam ze sie rozjebal.
A co do kometarzy to serio ku*** historycy tu dupni znalezli
-
Przynajmniej maja cos w glowach, niedouki jebane z Katowic i Zabrza.glwtrcd pisze: ↑16.02.2018, 16:08Bo niema Kolana tam pogonic z Makota im wyszlo znim im niewyjdzie.Gladiators1964 pisze: ↑16.02.2018, 15:25k******* z gliwic wypierdalac z tymi bzdurami na pudelka albo inne gowno, cwele rozjebaly cały temat swoim historycznym bełkotem.
-
no maja kurze jaja hhaahaastar pisze: ↑16.02.2018, 17:43Przynajmniej maja cos w glowach, niedouki jebane z Katowic i Zabrza.glwtrcd pisze: ↑16.02.2018, 16:08Bo niema Kolana tam pogonic z Makota im wyszlo znim im niewyjdzie.Gladiators1964 pisze: ↑16.02.2018, 15:25k******* z gliwic wypierdalac z tymi bzdurami na pudelka albo inne gowno, cwele rozjebaly cały temat swoim historycznym bełkotem.
-
No blysnales riposta
-
-
To może Ty poczytaj co działo się w 1919-20 ?PGliwice pisze: ↑16.02.2018, 15:00
Czeskie Wojsko liczyło wtedy około 100 000 zołnierzy, z naszej strony było ich około 400 000. Stalin zakazał obu stronom konfliktu zbrojnej interwencji. Naszej wojsko było pod czeską granicą, wjechalibyśmy w nich jak w masło. Nieprawdą jest też że zabili wielu polaków. Poczytaj najpierw co się działo w 38.
-
Jak to jest że uszol konfident co tydzień bawi się w klubie ocean w tarnowskich górach razem z torcidą piekary śląskie i tarnowskie góry? Może glwtrcd odpowiesz bo widzę że jesteś aktywny na forum, albo inni kumaci z górnika?
-
Ty taki wykształcony ?? z Gliwic....pewnie pochodzisz gdzieś z kresów dojebany uczony się znalazł..astar pisze: ↑16.02.2018, 17:43Przynajmniej maja cos w glowach, niedouki jebane z Katowic i Zabrza.glwtrcd pisze: ↑16.02.2018, 16:08Bo niema Kolana tam pogonic z Makota im wyszlo znim im niewyjdzie.Gladiators1964 pisze: ↑16.02.2018, 15:25k******* z gliwic wypierdalac z tymi bzdurami na pudelka albo inne gowno, cwele rozjebaly cały temat swoim historycznym bełkotem.
-
Przytoczona historia Zaolzia i Śląska Cieszyńskiego jest wynikiem ostatniego popisu Katowic i Banika oraz podejścia tym samym Czechów do Polaków zamieszkałych na terenach przygranicznych.
Jakież to żale sprawiły, że hanysy zaczynają wyzywać od uczonych nie mając argumentów na konstruktywną polemikę?
Można by rzec, iż układy z Czechami to jak wąchanie się z ruskimi.
Jakież to żale sprawiły, że hanysy zaczynają wyzywać od uczonych nie mając argumentów na konstruktywną polemikę?
Można by rzec, iż układy z Czechami to jak wąchanie się z ruskimi.
-
No i c*** nie trafiles urodzilem si, uczylem i studiowalem w Gliwicach i rozczaruje Cie ...cala moja rodzina wielopokoleniowo pochodzi ze Slaska dupkuStary Wyjazdowicz pisze: ↑16.02.2018, 22:46Ty taki wykształcony ?? z Gliwic....pewnie pochodzisz gdzieś z kresów dojebany uczony się znalazł..
-
Zostaw chlopaka w spokoju,on jedyne w czym jest wyksztalcony i to też wielopokoleniowo,to jak otworzyc wagon z weglem na Biskupicach.astar pisze: ↑17.02.2018, 08:13No i c*** nie trafiles urodzilem si, uczylem i studiowalem w Gliwicach i rozczaruje Cie ...cala moja rodzina wielopokoleniowo pochodzi ze Slaska dupkuStary Wyjazdowicz pisze: ↑16.02.2018, 22:46Ty taki wykształcony ?? z Gliwic....pewnie pochodzisz gdzieś z kresów dojebany uczony się znalazł..
-
ku*** to jest jakiś kabaret, jebane konfidenty z gliwic sie licytuja ktory bardziej wyksztalcony. Wy k**** jebane wypierdalac do szkoly z takimi gadkami tu każdego bardziej interesuje czemu KOLAN oficjalna ku*** dalej was ogarnia??
Kondony z Jastrzębia takie charakterne a nie przeszkadza im ze szef Piasta to rozjebany frajer którego nie ma kto pogonić?
Radzionków w parę chwil był wyklęty w całej Polsce, te k**** z Piasta trzymają gorszych frajerów u steru oficjalnych rozjebusow i co cala charakterna Polska ma wyjebane, wszyscy ich gonili az znalezli Jastrzębie gdzie konfidenci są mile widziani patrz Indian.
Obie te kurewskie ekipy powinny być jebane sprzetem za to swoje kurestwo a ci co to tolerują to takie same k****
Kondony z Jastrzębia takie charakterne a nie przeszkadza im ze szef Piasta to rozjebany frajer którego nie ma kto pogonić?
Radzionków w parę chwil był wyklęty w całej Polsce, te k**** z Piasta trzymają gorszych frajerów u steru oficjalnych rozjebusow i co cala charakterna Polska ma wyjebane, wszyscy ich gonili az znalezli Jastrzębie gdzie konfidenci są mile widziani patrz Indian.
Obie te kurewskie ekipy powinny być jebane sprzetem za to swoje kurestwo a ci co to tolerują to takie same k****
-
jedni drugich warci nawet nie ma co się z nimi przekrzykiwać , rozjebundy zawsze piszą swoje baśnie : )Gladiators1964 pisze: ↑17.02.2018, 11:45ku*** to jest jakiś kabaret, jebane konfidenty z gliwic sie licytuja ktory bardziej wyksztalcony. Wy k**** jebane wypierdalac do szkoly z takimi gadkami tu każdego bardziej interesuje czemu KOLAN oficjalna ku*** dalej was ogarnia??
-
Dupka to poszukaj w lusterku albo w drugim pokoju u siebie ...no chyba ze dupek Cię spłodził wielopokoleniowo....tym bardziej że on przypuszczam byl zagorzalym kibicem Górnika....a te wagony chyba Ty otwierasz bo dobrze wiesz co i jak i gdzie...no chyba ze starzy zamkneli Ci drzwi przed nosem i aby przeżyć lazisz na te Biskupice..Rampampam pisze: ↑17.02.2018, 08:28Zostaw chlopaka w spokoju,on jedyne w czym jest wyksztalcony i to też wielopokoleniowo,to jak otworzyc wagon z weglem na Biskupicach.astar pisze: ↑17.02.2018, 08:13No i c*** nie trafiles urodzilem si, uczylem i studiowalem w Gliwicach i rozczaruje Cie ...cala moja rodzina wielopokoleniowo pochodzi ze Slaska dupkuStary Wyjazdowicz pisze: ↑16.02.2018, 22:46
Ty taki wykształcony ?? z Gliwic....pewnie pochodzisz gdzieś z kresów dojebany uczony się znalazł..
-
Każda ekipa ma swoje "grzechy" za uszami a zauważyłem że ostatnimi czasy dana ekipa jest tym bardziej "frajerska" czym bardziej lokalny rywal chce to udowodnić przez internet.Gladiators1964 pisze: ↑17.02.2018, 11:45ku*** to jest jakiś kabaret, jebane konfidenty z gliwic sie licytuja ktory bardziej wyksztalcony. Wy k**** jebane wypierdalac do szkoly z takimi gadkami tu każdego bardziej interesuje czemu KOLAN oficjalna ku*** dalej was ogarnia??
-
Czyli dla ciebie to normalne że jedną bandę h*** z gliwic trzyma oficjalny konfident na którego wszyscy na Śląsku widzieli papier a druga banda h*** ze zdroju to toleruje.
Jaka ekipę reprezentujesz?
-
W tym momencie żadnej bo jest to moje zdanie. A odpowiadając na Twoje pytanie jest to bardzo nienormalne wręcz patologia. Tylko zobacz dla tego z Legi największą "ku***" jest ten z Polonia i odwrotnie, dla tego z ŁKSu nie ma większych konfidentów niż Widzew. Za to ten z Wisły powie że najbardziej frajerska ekipa to Cracovia itd itp i rozumiesz? Tym tokiem myślenia wszyscy to frajerzy i k****. A co śmieszniejsze to każdy rzuca ksywami i papierami. Takie już jest te "nasze " środowisko. Więc szkoda energii i czasu udowadniać kto jest większym frajerem. I to samo tyczy się Twojej ekipy.Gladiators1964 pisze: ↑17.02.2018, 13:43Czyli dla ciebie to normalne że jedną bandę h*** z gliwic trzyma oficjalny konfident na którego wszyscy na Śląsku widzieli papier a druga banda h*** ze zdroju to toleruje.
-
Rów w końcu usprawiedliwienie na sprzęt znalazł bo ktoś się w Jastrzębiu rozjebał 11 lat temu. Brawo fan clubiku :)
-
Wszystkie wymienione przez ciebie ekipy mimo nienawisci reaguja w takich sytuacjach na biezaco od razu i gonia wszystkie k**** niezależnie od strony barykady, w ostatnim czasie było tego sporo ale nie na tym forum. W gliwicach nie ma kto tego zrobic bo konfident kolan ich wszystkich najebie tacy są zawodnicy a k**** z jastrzebia to powinny się zapaść pod ziemię, ich zgoda z Zawisza padła przez konfidentów od nich to teraz na bazie wspolpracy z psami szefa piasta buduja nowe układy i podaja mu wite charakterniaki. Pol polski w tym Tyscy Ruch Polonia Śląsk a nawet Odra W i Chemik co sie z nimi wahali ich pogonili ale Jastrzębie przyjmie każdego. Banda frajerow
-
Akurat bym się kłócil z Tobą czy tak rzeczywiście jest ze w tych ekipach co padły w moim poście tak jest a wymieniłem je przypadkowo nie zastanawiając się wiele . Czy w takiej Cracovia nie ma ludzi co są delikatnie mówiąc wątpliwi a widywane są na meczach w Gdyni i czy na Polonia też tak rzeczywiście jest do końca cacy. I tak jak pisałem w każdej ekipie znajdą się jakieś kwiatki.
-
ty k**** teraz wypierasz sie ze jest papier od paru lat na waszego rozjebanego szefa którego nie ma kto pogonić? Czyli osoby z kilku ekip ktore stwierdzily ze frajer i kazaly wam spierdalac miały zwidy czy co ty zaklamana k****
-
Chemika to w te swoje licytacje nie wpierdalajcie, tym bardziej na tym śmiesznym forum. U nas od początku było jasno powiedziane, że z ekipą która toleruje konfidentów nie chcemy i nie będziemy mieć nic wspólnego.Gladiators1964 pisze: ↑17.02.2018, 14:17Wszystkie wymienione przez ciebie ekipy mimo nienawisci reaguja w takich sytuacjach na biezaco od razu i gonia wszystkie k**** niezależnie od strony barykady, w ostatnim czasie było tego sporo ale nie na tym forum. W gliwicach nie ma kto tego zrobic bo konfident kolan ich wszystkich najebie tacy są zawodnicy a k**** z jastrzebia to powinny się zapaść pod ziemię, ich zgoda z Zawisza padła przez konfidentów od nich to teraz na bazie wspolpracy z psami szefa piasta buduja nowe układy i podaja mu wite charakterniaki. Pol polski w tym Tyscy Ruch Polonia Śląsk a nawet Odra W i Chemik co sie z nimi wahali ich pogonili ale Jastrzębie przyjmie każdego. Banda frajerow
-
Odkąd na tym forum pojawił się Hollatyaboy i Gladiator to codziennie możemy w tym temacie liczyć na jakieś kumate info fajnie że się chłopaki nie potraficie wylogować, jak wam tak piana cieknie z pyska na wszystkich to zamiast bicia w klawiaturę polecam dobry trening.
-
Te patusy i biedota z trojkata, pszczynskiej albo sztabu to na pewno maja cos w glowach, w sensie ze nasrane i moze ze 3 lata podstawowki na koncie.astar pisze: ↑16.02.2018, 17:43Przynajmniej maja cos w glowach, niedouki jebane z Katowic i Zabrza.glwtrcd pisze: ↑16.02.2018, 16:08Bo niema Kolana tam pogonic z Makota im wyszlo znim im niewyjdzie.Gladiators1964 pisze: ↑16.02.2018, 15:25k******* z gliwic wypierdalac z tymi bzdurami na pudelka albo inne gowno, cwele rozjebaly cały temat swoim historycznym bełkotem.