Ekipa WKS jedzie do Gdanska zeby sie spotkac z TSW?
Ciekawe czy Wislacy pojawia sie na tym meczu...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Ani to trasa do Warszawy, ani kibice Legii.Grizzly pisze: 10.02.2018, 12:03 Rozumiem ze mega ekipa śląska zebrana na Legie atakuje busa, bo na cała kolumnę brakuje odwagi?;)
Ty jesteś jakiś upośledzony, czy masz krótką pamięć? Już ostatnio był mecz Wisła - Lechia w Krakowie i ze strony Wisły nie było żadnego ciśnienia, czy bluzg. Ciśnienie było po stronie Wrocławian siedzących w sektorze gości, którzy intonowali Anty-Wiślackie przyśpiewki, dopiero wtedy poszły w reakcji bluzgi na Śląsk, druga połowa spokój z dwóch stron.slowak pisze: 10.02.2018, 13:58To byłby ciekawy widok zobaczyć dziś WSH w otoczeniu Śląska i Lechii, ciekawe czy tak ochoczo śpiewaliby CPJŚ czy o Roliku w momencie gdy nie chroni ich klatka sektora gości :)turms_gorski pisze: 10.02.2018, 12:37 Potrafę sobie wyobrazić, że Lechia wpuszcza na zakazie Wisłe, ale że obok Wiślaków stanie Śląsk, na to już moja wyobraznia jest za slaba.
Ale wątpię żeby się pojawili, już raz po zakończeniu zgody odpuścili Gdańsk nawet nie mając zakazu, na rzecz turnieju Elany.
Wtedy było świeżo po zerwaniu i odpuścili specjalnie, aby nie dążyć do spinyslowak pisze: 10.02.2018, 13:58To byłby ciekawy widok zobaczyć dziś WSH w otoczeniu Śląska i Lechii, ciekawe czy tak ochoczo śpiewaliby CPJŚ czy o Roliku w momencie gdy nie chroni ich klatka sektora gości :)turms_gorski pisze: 10.02.2018, 12:37 Potrafę sobie wyobrazić, że Lechia wpuszcza na zakazie Wisłe, ale że obok Wiślaków stanie Śląsk, na to już moja wyobraznia jest za slaba.
Ale wątpię żeby się pojawili, już raz po zakończeniu zgody odpuścili Gdańsk nawet nie mając zakazu, na rzecz turnieju Elany.
A oni czasem kiedys zgody nie mieli?Marcin pisze: 11.02.2018, 10:15 Bluzgi na meczu Wisła - Górnik
https://www.youtube.com/watch?v=Cv2292_agmU
mieli przez lata ale przyjazn sie rozpadla, zbieglo sie w czasie z kumaniem KSG z Gieksa.MR1 pisze: 11.02.2018, 15:12A oni czasem kiedys zgody nie mieli?Marcin pisze: 11.02.2018, 10:15 Bluzgi na meczu Wisła - Górnik
https://www.youtube.com/watch?v=Cv2292_agmU
tego dnia w sektorze gosci bylo wiecej ekip i co ciekawe to na samym przodku, czyli de fakto na lini frontu byl tam ktos zupelnie inny o ile mi wiadomo, chodz to nie moja sprawa i moge sie mylic:)Jagermeister pisze: 11.02.2018, 15:23 Petra była obecna ze Stomilem jak żabolom wjechali pod kasy i im wciulali.
A doping zgodowy czy, że tak to ujmę, osobny?
Osobny.
W młynie tylko Arka czy Lech też siedział większa grupa bo ladnie wypelniony swoja droga?obiektywnyFAN pisze: 11.02.2018, 22:17 W młynie tylko Arka czy Lech też siedział większa grupa bo ladnie wypelniony swoja droga.
Może (L) się nauczy jeździć w grupie.Grizzly pisze: 10.02.2018, 12:03 Rozumiem ze mega ekipa śląska zebrana na Legie atakuje busa, bo na cała kolumnę brakuje odwagi?;)
Raczej ciężko podać konkretną liczbę. Było jednak troche pojedynczych osób czy grupek.