Moda stadionowa - casual
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Moda stadionowa - casual
W niemczech Austrii Beneluksie i Skandynawii Jacek Wilcza Skora tez w kanonie
-
vinnyjones
https://www.youtube.com/watch?v=8ZDE6dwoRE8 z przymruzeniem oka hehe
Ja pierdolę, ale czopy.vinnyjones pisze: 27.01.2018, 18:59 https://www.youtube.com/watch?v=8ZDE6dwoRE8 z przymruzeniem oka hehe
Nie no, xDDoZo(L) pisze: 27.01.2018, 22:20Już ktoś tu to reklamował, ale poszedł po rozum do głowy i usunął 'posta'. Nie zdziwiłbym się, gdyby to byli tak bardzo hołubieni w tym temacie przez "każuali" "pfc".Cqurwol pisze: 27.01.2018, 21:58Ja pierdolę, ale czopy.vinnyjones pisze: 27.01.2018, 18:59 https://www.youtube.com/watch?v=8ZDE6dwoRE8 z przymruzeniem oka hehe
-
krzycho_ASR
A mnie się numer dla odmiany podoba :-)
Zdecydowanie bardziej bawi mnie używanie takich słów jak "kultura" czy dorabianie jakiejkolwiek ideologii do krokodylka na polówce.
Zdecydowanie bardziej bawi mnie używanie takich słów jak "kultura" czy dorabianie jakiejkolwiek ideologii do krokodylka na polówce.
-
UraBuraSzefPodwura
Nawet spoko kawalina.Ten Zyto to typ z Czestochowy,znajomy znajomego.Kiedys byl w Prosto bodajze.
Pytanie do znawcow.Co sadzicie o marce Hackett London?
Pytanie do znawcow.Co sadzicie o marce Hackett London?
nie siedze w temacie, fred perry i ellesse to marki uznawane za casual czy nie?
To tak jakbyś się zapytał czy Legia ma jednych z lepszych ultrasów w Polsce.Oden2 pisze: 29.01.2018, 23:26 nie siedze w temacie, fred perry i ellesse to marki uznawane za casual czy nie?
Odpowiedz brzmi : Jak najbardziej ;)
-
sircharles
Poza tym ze cenowo miażdży to niczego sobie. Jak masz do wyboru kurtkę Hacketta czy Paul and Shark za 400 funtów i SI w tej samej cenie. 99% wybierze SI. Wiadomo większy lans i ta patka pozerska na ramieniu:). Troche zapomniana marka jak Paul Smith.
-
vinnyjones
co sadzicie o firmie Kappa? od nich track topy wygladaja calkiem przyzwoicie
-
iamcriminal
szukam jakiś sklepów internetowych najlepiej brytyjskich ze casualowymi markami. z góry dziękuje!
-
sircharles
-
iamcriminal
bardzo Ci dziękuje jeszcze raz ;)
-
sircharles
Dla mnie najlepszy jest terraaces. Odwiedź dział outlet. Teraz jeszcze -20% można coś ciekawego wyhaczyc.
Kappa nie jest..
A jak to panowie jest z wysyłką z takich wyspiarskich sklepów,jest droga? bo planowałem też coś kupić ze sklepu zagranicznego.
A jak to panowie jest z wysyłką z takich wyspiarskich sklepów,jest droga? bo planowałem też coś kupić ze sklepu zagranicznego.
Zazwyczaj ok. 10 funtów. Zamawiając z Terraces ostatnio płaciłem 8.95 funta.emm.emm99 pisze: 01.02.2018, 10:14 Kappa nie jest..
-
użytkownik_użytkowy
Co powiecie o firmie The North Face,wiem że zalicza się do kanonu ale najpopularniejsze są kurtki różnego rodzaju,a co powiecie o bluzach,koszulkach,też są zaliczane? To samo się tyczy Le Coq Sportiff (sorry,jeśli źle napisałem) bo krój i jakość chyba dobra,ale czy jest w kanonie? Pozdrawiam,i liczę na odpowiedź bo jestem "świeżak" a mnie to trapi..
TNF nie jest typowym brytyjskim stylem casual jednak wśród kibicowskiej wiary bardzo popularna marka. Jakość bardzo konkretna. LCS również nie jest typowym casual.
www.mandmdirect.com > głównie Lyle&Scott, darmowa wysyłka od 70£iamcriminal pisze: 01.02.2018, 00:46 szukam jakiś sklepów internetowych najlepiej brytyjskich ze casualowymi markami. z góry dziękuje!
-
kapitan_swir_planeta
Cześć, czy ktoś nosił adidasy superstar (ofc czarne ).
Podeszwa wygląda przyzwoicie i chyba nie schodzi po dwóch miesiącach noszenia?
Podeszwa wygląda przyzwoicie i chyba nie schodzi po dwóch miesiącach noszenia?
mam pewno info z Wysp i dobre sklepy są takie jak: Flannels,Harvey Nichols czy tam Tessuti.
Słyszał ktoś o marce "Moncler"?
Słyszał ktoś o marce "Moncler"?
-
vinnyjones
Moncler wloska firma o ile sie nie myle ,w uk wlasnie robi sie bardzo popularna ,jezeli chodzi o ceny to wyzszy level portfela
Również tak słyszałem ze dosyć droga,ciekawe czy się przyjmie w innych krajach prócz UK,czy Włoch.
-
tuwimianin.
Sokół z byłego WWO, też widzę w klimacie "casual":
https://www.youtube.com/watch?v=JwxImjY8pKM&t=208s od 2:48
https://www.youtube.com/watch?v=JwxImjY8pKM&t=208s od 2:48
A jak jest z wysyłką z brandu Stone Island? Znacie jakiś sklep godny polecenia który wysyła do Polski? I jak z rozmiarówką ?
Najlepiej kupować na oficjalnej stronie. Wysyłają do Polski.przem0 pisze: 06.02.2018, 14:52 A jak jest z wysyłką z brandu Stone Island? Znacie jakiś sklep godny polecenia który wysyła do Polski? I jak z rozmiarówką ?
Jeżeli masz kogoś w UK żeby ci zamówił, to zajrzyj na brytyjską stronę (stoneisland.co.uk), bo mają większy wybór. Z tego co wiem, mają dosyć poważne umowy odnośnie dystrybucji. Wyspiarskie sklepy nie mogą sprzedawać poza granicami kraju.
Co do rozmiarówki, to zależy od kroju. Ale zazwyczaj bierz o rozmiar większe niż normalnie.
Śledzę go na różnych portalach i widać że lubi tą markę;)
ps.Nie jeden raper ubiera się w tego typu odzież.
ps.Nie jeden raper ubiera się w tego typu odzież.
-
tuwimianin.
A kto nie lubi SI, tylko niestety mało kogo stać. :)
-
UraBuraSzefPodwura
Nie chwalac sie mnie stac ale kompletnie mnie nie przekonuja produkty tej firmy.Duzo lepsze rzeczy mozna kupic u rodzimych producentow jak pg wear czy pitbull west coast ktora wedlug mnie bedzie coraz bardziej zmierzac w kierunku casualowym.
Pytanie do znawcow.Czy Pepe Jeans London mozna podpiac pod casual?
-
UraBuraSzefPodwura
Pytam bo spotkalem sie kiedys z opinia ze niektore z ciuchow od Pepe mozna podpiac pod casual a powiem szczerze ze maja ciekawa oferte a i ceny przystepne jak na znana i ceniona marke z Londynu.
W skrócie te najistotniejsze marki: Adidas Orginals, Stone Island, CP Company, Fred Perry, Lacoste, Aquacutum, Henri Lloyd, Ralph Lauren, Lyle Scott, Emporio Armani, Ben Sherman, Paul Shark - to jest brytyjska klasyka. Z tych nowszych marek to Weekend Offender, Mastrum i jeszcze kilka by się znalazło.
-
UraBuraSzefPodwura
Dzieki za odp. ale pozwol ze uzupelnie jeszcze twoja liste o Ellesse.whiskey pisze: 06.02.2018, 21:05 W skrócie te najistotniejsze marki: Adidas Orginals, Stone Island, CP Company, Fred Perry, Lacoste, Aquacutum, Henri Lloyd, Ralph Lauren, Lyle Scott, Emporio Armani, Ben Sherman, Paul Shark - to jest brytyjska klasyka. Z tych nowszych marek to Weekend Offender, Mastrum i jeszcze kilka by się znalazło.
O wiele marek można by jeszcze poszerzyć tę listę, np. Moncler, Penguin, Gant, Marshall Artist. Oczywiście mowa o tym brytyjskim stylu, bo np. u naszych wschodnich sąsiadów MANTO to już chyba casual :))
-
UraBuraSzefPodwura
https://store.moncler.com/en-us/casual- ... 97711.html
Casual pants.Dobre jaja by byly jakby ktos w czyms takim na stadion podbil.
Casual pants.Dobre jaja by byly jakby ktos w czyms takim na stadion podbil.
PitBull wydał bluzy incognitto,o jednakowym kolorze może już za niedługo na wschodzie będzie Casual :DDlocalfan pisze: 06.02.2018, 22:17 O wiele marek można by jeszcze poszerzyć tę listę, np. Moncler, Penguin, Gant, Marshall Artist. Oczywiście mowa o tym brytyjskim stylu, bo np. u naszych wschodnich sąsiadów MANTO to już chyba casual :))
Nie r************* tematu. Jaki ku*** Moncler? Co wy pierdolicie. Whiskey dał dobrą listę jeszcze coś tam można dołożyć. Ty localfan casual widziałeś chyba u prałata na wiosce jak szedłeś do bierzmowania.
localgamon by pewnie te kurtke Monclera nazwal flayersem https://store.moncler.com/en-pl/bomber- ... New_In_Men :D
-
1.3.1.2. 100%
Z tych najistotniejszych zapomniałeś wspomnieć o Burberry.Z tych nowszych ciekawa jest firma One True Saxon.whiskey pisze: 06.02.2018, 21:05 W skrócie te najistotniejsze marki: Adidas Orginals, Stone Island, CP Company, Fred Perry, Lacoste, Aquacutum, Henri Lloyd, Ralph Lauren, Lyle Scott, Emporio Armani, Ben Sherman, Paul Shark - to jest brytyjska klasyka. Z tych nowszych marek to Weekend Offender, Mastrum i jeszcze kilka by się znalazło.