Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
ŻYDZEWSKIE OFIARY
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Poproś lekarza o większą dawkę tabletek, bo jak widać twoje stany lękowe juz spać ci nie dają posrany schizofreniku z 'jasia i Małgosi'..
...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Wyjazd ku*** z tematu bo jak was nie było to można było normalnie pogadać.
Tak samo z tym dozo. w ogóle nie reagować, nie odpowiadać a z czasem mu się znudzi.
Tak samo z tym dozo. w ogóle nie reagować, nie odpowiadać a z czasem mu się znudzi.
ŁKS ŁÓDŹ
-
StareBałuty1908
Nie znam szczegółów także Ci nie odpowiem. Nie należę do tej sekcji.yurez pisze: 01.02.2018, 00:41Ze wzgledu na brak chetnych? jesli inne powody ktore nie moga tu byc opisane nie ma pytania.StareBałuty1908 pisze: 31.01.2018, 23:23 Z tego co wiem sekcja istnieje, została czasowo zawieszona jej działalność.
Swoja droga Arka tylko ma chyba preznie dzialajaca sekcje Rugby w Polsce
-
stachuzrdg
Przecież DyZioLka wystarczy dodać do ignorowanych i ma się święty spokój. Do kompletu dodajcie Behe i dużo spokojniej czyta się to forum.
Patrząc na to co się wydarzyło w Krakowie dziękuję Bogu za rozejm sprzętowy w Łodzi. Oby skończyło się też eliminowanie/łamanie przeciwnika..
-
JaTrenujęATy?
Lechia ma jeszcze dobrą drużynę (a może miała? Bo dawno nie chodziłem rugby). Ewentualnie Pogoń Siedlce. I chodzi mi o kluby, które są pod nazwą swoich piłkarskich odpowiedników. Tak na marginesie.yurez pisze: 01.02.2018, 00:41Ze wzgledu na brak chetnych? jesli inne powody ktore nie moga tu byc opisane nie ma pytania.StareBałuty1908 pisze: 31.01.2018, 23:23 Z tego co wiem sekcja istnieje, została czasowo zawieszona jej działalność.
Ta sekcja ŁKSu grała w normalnej formule czy w siódemkach?
-
Łódzki Klub Sportowy
-
Kopiuj i wklej
Legia posiada sekcję rugby. U nas na głębokim południu istnieje sekcja Zagłębie steelers.
-
R.E. Bells
He? Steelers to nie rugby i nie żadna sekcja.Kopiuj i wklej pisze: 01.02.2018, 19:03 Legia posiada sekcję rugby. U nas na głębokim południu istnieje sekcja Zagłębie steelers.
Lechia Rugby co walkowane bylo wielokrotnie nie miala zwiazku organizacyjnego z kibicami Lechii, pojedyncze osoby graly, ale to nie to samo co np. M. W Ogniwie, legenda BKS.JaTrenujęATy? pisze: 01.02.2018, 15:53Lechia ma jeszcze dobrą drużynę (a może miała? Bo dawno nie chodziłem rugby). Ewentualnie Pogoń Siedlce. I chodzi mi o kluby, które są pod nazwą swoich piłkarskich odpowiedników. Tak na marginesie.yurez pisze: 01.02.2018, 00:41Ze wzgledu na brak chetnych? jesli inne powody ktore nie moga tu byc opisane nie ma pytania.StareBałuty1908 pisze: 31.01.2018, 23:23 Z tego co wiem sekcja istnieje, została czasowo zawieszona jej działalność.
Ta sekcja ŁKSu grała w normalnej formule czy w siódemkach?
TYBET JEST SERBSKI
Nie chcę przeszkadzać we wzajemnych pociskach, ale mam prośbę. Kawał czasu temu (to już będzie kilka lat) w temacie o grafach był filmik, nagrany nocą, na którym ktoś montował graf Widzewa na skrzyżowaniu Wojska Polskiego/Franciszkańska w Łodzi, na dachu kamienicy. Ni chu chu nie mogę znaleźć tego filmiku i we wspomnianym temacie, i na yt, a chodzi mi O ŚCIEŻKĘ DŹWIEKOWĄ do niego - zayebisty bicik/podkład (w najgłębszych zakamarkach pamięci majaczy mi coś z nazwą CAT...?). Gdyby ktoś znał i podrzucił wykonawcę/tytuł/miał link to wielkie, wielkie dzięki! Może być wiadomość na prv. Pozdro.
A nie chodzi o Piłsudskiego?
https://youtu.be/-Syx6Xqj-6A
https://youtu.be/-Syx6Xqj-6A
Nie , film byl krecony na Starych Bałutach , nie moge znalezc na yt
Wyraźnie napisał "na dachu kamienicy" ,tam nic takiego nie ma,. Herb był tam malowany z tego co pamiętam.
Już 8-10 lat temu zdarzały się takie akcje. Może nie pamiętasz, ale to ŁKS podpalił elewacje sklepu z alkoholami na Broniewskiego, po tym jak graf był wielokrotnie odmalowywany. Dogadano się na szczęście z właścicielem.TERROR_EUDEZET pisze: 31.01.2018, 20:02 Widzę, że Widzew wprowadza nową metodę walki z grafami wrogów. Teraz ma się rozumieć będą niszczone fizycznie płoty, ściany itd.?
-
UraBuraSzefPodwura
https://www.youtube.com/watch?v=bzpnAikyReUTabasco pisze: 04.02.2018, 01:56 Nie chcę przeszkadzać we wzajemnych pociskach, ale mam prośbę. Kawał czasu temu (to już będzie kilka lat) w temacie o grafach był filmik, nagrany nocą, na którym ktoś montował graf Widzewa na skrzyżowaniu Wojska Polskiego/Franciszkańska w Łodzi, na dachu kamienicy. Ni chu chu nie mogę znaleźć tego filmiku i we wspomnianym temacie, i na yt, a chodzi mi O ŚCIEŻKĘ DŹWIEKOWĄ do niego - zayebisty bicik/podkład (w najgłębszych zakamarkach pamięci majaczy mi coś z nazwą CAT...?). Gdyby ktoś znał i podrzucił wykonawcę/tytuł/miał link to wielkie, wielkie dzięki! Może być wiadomość na prv. Pozdro.
Od 11 minuty sobie obczaj.
Spalonymi mostami lacze sie z miastami...
W Rawie tylko Widzew? Niema tam tez Lksu czy innch druzyn?
Oszczędze Wam szukania,nie ma juz filmu na YT
-
UraBuraSzefPodwura
Jak to nie ma.Masz wyzej.
Oj Ura, Ura podobno jesteś taki obieżyswiat, balowałeś z połową Polski i galaktyki w Łodzi podobno też ta tej groźnej i owianej złą sławą Limance a nie rozróżniasz Starych Bałuty od dworca Łódź Widzew. Tak jak pisał yurez tego filmu już na yt nie ma.
-
UraBuraSzefPodwura
Jak jak balowalem w Lodzi to sporo osob z tego forum robila w nocnik albo czil w innych klimatach.Takze mam prawo nie rozrozniac co gdzie jest.
Masz prawo do nie udzielania się w tematach na które nie jesteś pewny lub po prostu nie masz pojęcia.
-
TERROR_EUDEZET
No i dziękuję w takim razie za odpowiedzieć.mabo pisze: 04.02.2018, 18:56Już 8-10 lat temu zdarzały się takie akcje. Może nie pamiętasz, ale to ŁKS podpalił elewacje sklepu z alkoholami na Broniewskiego, po tym jak graf był wielokrotnie odmalowywany. Dogadano się na szczęście z właścicielem.TERROR_EUDEZET pisze: 31.01.2018, 20:02 Widzę, że Widzew wprowadza nową metodę walki z grafami wrogów. Teraz ma się rozumieć będą niszczone fizycznie płoty, ściany itd.?
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
kibic ze Śląska
Kolego czyli jestes po 40 skoro 15-20 lat temu balowales po Lodzi i Krk , zgadza sie?UraBuraSzefPodwura pisze: 04.02.2018, 22:51 Jak jak balowalem w Lodzi to sporo osob z tego forum robila w nocnik albo czil w innych klimatach.Takze mam prawo nie rozrozniac co gdzie jest.
a w innym temacie cytujesz HempGru?
"bo to amnezji smak?" ujarales sie i dales d*** tymi cytatami? ja mam 30pare i jak za malolata sluchalo sie muzyki ze "starymi" to Molesty jeszcze nie bylo.. Honor byl , Konkwista, ale hiphopy? Pojebalo Ci sie troszke..
Fleki i lyse paly, narodowy socjalizm, zupelnie inne klimaty.. Sam siebie sprzedales ze masz 20pare co najwyzej wiec nie p****** takich tekstow, starszy brat poopowiadal albo jestes gumowe ucho? ku*** nie znam nikogo z pokolenia "wyzej" kto by rapow sluchal w tamtych czasach bo Liroy, Nagly Atak Spawacza i Peja dopiero raczkowaly na nielegalach.. Chyba ze byles bialy "nigro" i WuTangi nisiles na walkmenie:)
Jestes gowniarz i skoncz pierdolic , jaki walkman pewnie myslisz:) nie wstyd Ci ? jakbys byl chociaz w moim wieku to wpoili by Ci szacunek do starszych kolegow wiec z laski swojej stul dziub..
ku*** ale o czym my piszemy, czy tak się zachowuje "poważny" gość po czterdziestce ? waląc cytatami z piosenek o ziole, piszącym o tym, że jakaś maniura ma imprezie miała mokro jak jej opowiadał swoje niestworzone historie. Zresztą kibic ze Sląska strzelił w samo sedno z muzyką, jakiej spore grono osób na stadionach słuchało. No chyba że Uwe mu tak przewinął to musi być prawda :D. Taki nieszkodliwy typ fantasty-psychola, który nie dostrzega (albo i dostrzega), że 99% forum drze z niego łacha.kibic ze Śląska pisze: 05.02.2018, 09:03Kolego czyli jestes po 40 skoro 15-20 lat temu balowales po Lodzi i Krk , zgadza sie?UraBuraSzefPodwura pisze: 04.02.2018, 22:51 Jak jak balowalem w Lodzi to sporo osob z tego forum robila w nocnik albo czil w innych klimatach.Takze mam prawo nie rozrozniac co gdzie jest.
"bo to amnezji smak?" ujarales sie i dales d*** tymi cytatami? ja mam 30pare i jak za malolata sluchalo sie muzyki ze "starymi" to Molesty jeszcze nie bylo.. Honor byl , Konkwista, ale hiphopy? Pojebalo Ci sie troszke..
Fleki i lyse paly, narodowy socjalizm, zupelnie inne klimaty.. Sam siebie sprzedales ze masz 20pare co najwyzej wiec nie p****** takich tekstow, starszy brat poopowiadal albo jestes gumowe ucho? ku*** nie znam nikogo z pokolenia "wyzej" kto by rapow sluchal w tamtych czasach bo Liroy, Nagly Atak Spawacza i Peja dopiero raczkowaly na nielegalach.. Chyba ze byles bialy "nigro" i WuTangi nisiles na walkmenie:)
Jestes gowniarz i skoncz pierdolic , jaki walkman pewnie myslisz:) nie wstyd Ci ? jakbys byl chociaz w moim wieku to wpoili by Ci szacunek do starszych kolegow wiec z laski swojej stul dziub..
-
Ukochane Miasto
ja p******* ale "info-rakietę dostałem" !
dzwonił do mnie Hans z Hansy Rostock że Uwe trafiony na przejściu Kołbaskowie przez DozoL , jak jechał na melanż do Urabury ...się porobiło .
;-)
dzwonił do mnie Hans z Hansy Rostock że Uwe trafiony na przejściu Kołbaskowie przez DozoL , jak jechał na melanż do Urabury ...się porobiło .
;-)
-
UraBuraSzefPodwura
Sluchalem Honoru sluchalem Spawacza moge przewinac z pamieci niektore kawalki.A hemp gru tez tak samo Wwo Molesta fenomen paktofonika itd.kibic ze Śląska pisze: 05.02.2018, 09:03Kolego czyli jestes po 40 skoro 15-20 lat temu balowales po Lodzi i Krk , zgadza sie?UraBuraSzefPodwura pisze: 04.02.2018, 22:51 Jak jak balowalem w Lodzi to sporo osob z tego forum robila w nocnik albo czil w innych klimatach.Takze mam prawo nie rozrozniac co gdzie jest.
Co do amnezji smak to czytajcie miedzy wierszami.Pozdro dla normalnych.kibic ze Slaska moze kiedys jeszcze jebniemy flaszke.
-
Królewska Dzielnica
Ty to pewnie nawet piłeś flaszki z kibicami Toronto Raptors.UraBuraSzefPodwura pisze: 05.02.2018, 14:18Sluchalem Honoru sluchalem Spawacza moge przewinac z pamieci niektore kawalki.A hemp gru tez tak samo Wwo Molesta fenomen paktofonika itd.kibic ze Śląska pisze: 05.02.2018, 09:03Kolego czyli jestes po 40 skoro 15-20 lat temu balowales po Lodzi i Krk , zgadza sie?UraBuraSzefPodwura pisze: 04.02.2018, 22:51 Jak jak balowalem w Lodzi to sporo osob z tego forum robila w nocnik albo czil w innych klimatach.Takze mam prawo nie rozrozniac co gdzie jest.
Co do amnezji smak to czytajcie miedzy wierszami.Pozdro dla normalnych.kibic ze Slaska moze kiedys jeszcze jebniemy flaszke.
-
Kapitan Alatriste
Ura z Uwe podobno ładnie się gościli w Swornicy Czarnowąsy...Wszystko było gorzola, materiał i maniury się też znalazły jak im pokazali dziary...Ura ma podobno wydziaramego na całych plecach Reksia...
-
UraBuraSzefPodwura
Nie reksia tylko Pit Bulla.
Który wygląda jak jamnik.
''Znasz już koszernej demokracji smak
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''
-
ŻYDZEWSKIE OFIARY
2 dni bez żadnego komentarza ;)

Zobaczymy ile to powisi w spokoju ...

...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
I co, ofiaro, boli cię to, że jest spokój? Idź na dwór i przestań się napinać.
Pewnie trzepie konia pod to zdjęcie :)
Była nie ma życie idzie dalej i tyleŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: 09.02.2018, 09:16 2 dni bez żadnego komentarza ;)
To nie wtedy wśród atakującej Lechii były persony z ŁKS-u?
Po meczu Lechia atakuje nas dobrą liczbą. Większość w jednakowych kominiarach z trupimi czachami. W pociągu pojawiły się głosy ze z Lechią były widziane osoby z Łks-u i w Bydgoszczy na pewno będą czekali z Zawiszą. W Bydgoszczy ręczny i wysypka na stację licząc na konfrontację z koalicją Zawisza&Łks. Niestety nikogo nie było i po chwili ruszamy dalej.