''Nie zrozumiecie tego to derbowe miasta'' a co tu jest ku*** do rozumienia? To jest ku*** już jakaś patologia umysłowa żeby komuś psa zajebać, jakby mu młodą laskę zgwałcili to też by było gadane że to derbowe miasto itp? To jest choroba, jak ja czytam że ludzie z naszych środowisk latają ze sprzętem, z siekierami, młotkami by zrobić za wszelką cenę komuś krzywdę (tak krzywdę, bo co innego komuś wpierdolić a zrobić krzywdę siekierą) to aż mnie telepie, i coraz bardziej mnie obrzydza to co my jako kibole zaczynamy wyprawiać. Pierdolenie że Kraków tylko taki itp, że to gangi tylko się tną podszywające pod kiboli itp, a to c**** prawda, większość bojówek tera lata z grubym sprzęciorem byle rozjebać wroga, już nie ma żądzy starcia czy nawet spuszczenia wpierdolu, tylko najlepiej odjebać sikierą nogi co? A potem ku*** barany udają świętych na jasnej górze i śpiewają Bóg Honor Ojczyzna, a za dwa dni chcą zajebać rodaka. 11 lat jeżdżę na mecze, i tak sobie myślę, jak fajnie było chociażby tak z 5-7 lat temu, i pytanie jest jedno, kto to spierdolił?
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.