Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Przeciskając się przez to całe łajno ultra zabawnej polemiki,może ktoś zauważy.
Uprzejmie proszę o informację jak się mają relacje na linii Jagiellonia - Hetman?
Uprzejmie proszę o informację jak się mają relacje na linii Jagiellonia - Hetman?
-
I podobno legia nie wojuje w necie nawet macie specjalny temat na swoim forum,a tu od paru miesięcy najbardziej aktywny napinacz z (ponoć) z zylety.
-
Żeby tak śpiewać trzeba jeździć na wyjazdy. A ten e-chuligan jeździ jedynie myszką po pulpicie.WF. pisze: ↑20.01.2018, 22:26To czemu cię tak elektryzują tematy związane z Legią czemu? ;)JohnyBravo pisze: ↑20.01.2018, 21:57Cwelom się nie będę przecież tłumaczył kim i skąd jestem przecież.
Śpiewałeś "na was też k**** przyjdzie pora"? A później... ;)
Poczytaj sobie posty tego Johna Dzwona, walczy w internecie, ale nie chce się przyznać skąd jest. Bo nie jest w żadnej ekipie (oprócz e-hools '17), proste.
-
Wystarczy czytać ze zrozumieniem. Na naszym forum - oraz wielokrotnie tu - jest napisane, że ewentualne stanowisko ekipy Legii prezentuję w necie tylko ja. Jest to zwykłe dostosowanie naszgo wewnętrznego moratorium na opisywanie kwestii sportowych sprzed kilkunastu lat do nowych realiów "pokolenia facebooka" (zdarzyło się, że fejs zaczął huczeć o czymś zanim uczestnicy powracali do domów). Bo "młodszy brat kolegi" coś tam usłyszał.
W żaden sposób nie oznacza to, że ludzie z Legii mają tu nie pisać wyrażając własne opinie, przywołując wspomnienia, czy prostując jakieś kłamstwa dotyczące zaszłości. Czasy się zmieniły, miejsc do pisania jest multum, podobnie jak rozmaitych użytkowników.
Myślę, że nie jest specjalnie trudno odróżnić tutejsze wymiany zdań od braku reakcji na często naprawdę prześmieszne opinie kto komu odmówił albo nie odmówił albo gdzie "szukał kolegów". Akurat do tego nikt z Legii odnosił się nie będzie. Proste.
PS A najbardziej aktywny napinacz akurat wstydzi się przyznać z jakiej jest ekipy (o ile w ogóle z jakiejś jest). Nikt od nas nie ma podobnych problemów. Swoją drogą ciekawe, że niektórzy przeszkadzają innym bluzgającym rozmówców, czy całe ekipy, czy też trollującym różne tematy :)
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Neutralnie.ratujmy trzmiele pisze: ↑21.01.2018, 09:29Przeciskając się przez to całe łajno ultra zabawnej polemiki,może ktoś zauważy.
-
Chyba podobnie jak w przypadku Stomil/ Polonia oraz ŁKS/ Zawisza było przez jakiś czas w przypadku Wisły i Śląska w sensie Śląsk miał zgodę z Wisłą, oraz z ŁKSem a ten z Cracovią?
-
Być może się mylę, ale gdy Śląsk rozpoczynał zgodę z Wisłą, zgoda ŁKS-em już nie istniała.
-
Stilon z Kotwicą kosa, bo co może być innego skoro najpierw trzymają ze Stalą Gorzów, a obecnie z Pogonią.sztwny_obiektywny pisze: ↑18.01.2018, 20:03Jak na linii:
Gryf Słupsk - Jeziorak
Legia - Hetman
Kotwica - Stilon
Stomil - Stilon
Polonia Bytom - Śląsk
Polonia Bytom - Hutnik/Wisła/Cracovia
Stalówka - Orzeł Przeworsk
Karpaty - Orzeł Przeworsk
Stilon ze Stomilem przez wiele brak kontaktu, więc neutral.
Na plus koalicjami to akurat jesteście i nikt tego nie zaprzecza, ale jakoś specjalnie to już niekoniecznie. Jakbyście w pewnych sytuacjach nie odmawiali (chodzi mi o koalicję jak i przede wszystkim o sam Falubaz) to mogłoby być różnie. Jedna z pierwszych akcji na plus S & ChG to wykrojenie w Zielonej Górze pod stadionem sektorówki Falubazu.Oqq pisze: ↑19.01.2018, 04:56Odpowiem na pytania.Stadionowy pisze: ↑18.01.2018, 23:25Puściłeś farmazona, zostałeś naprostowany i teraz się tłumaczysz że info od znajomego , że las to jednak nie las...Znając życie nawet nie wiesz kiedy i przy jakiej okazji było to spotkanie...A co Cię to obchodzi, w necie "powalczyłeś", jak więcej farmazonów napiszesz, po prostu założysz nowe konto...JuniorKSP pisze: ↑18.01.2018, 19:26Info od znajomego z Czestochowy obecnie przebywajacego na obczyznie. I tak chodzilo mi o cwks, nie o radomiak. Las w sensie przyslowiowym..
Co do farmazonow to wasza rzatelnosc byla juz raz ukazana na troche bardziej zamknietym (juz niefunkcjonujacym) forum milosnikow pewnego sportu na trawie, i tak to mniej wiecej z wami wyglada od zawsze- "wielcy obiektywni" a tak na prawde farmazoniarze pierwszej wody.
O Sandecji co ten Beha wypisuje, to nawet komentowac sie nie chce, bo rece opadaja... idealnie sie wpisuje to co wyzej napisalem
a tak do tematu:
Zagłębie L ma pozytywne relacje z Flotą ?
Która koalicja Zagłębie, Falubaz - Chrobry, Stilon ma więcej starć na plus (między sobą) ?
Oprócz zgody z Falubazem, Zagłębie i Flotę zupełnie nic nie łączy.
Co do drugiego pytania, obiektywnie patrząc, to w ostatnich latach trochę się działo pomiędzy tymi ekipami. W ostatnim roku raz trafiamy Stilon jadący na swój wyjazd, raz CHG. Każdy, kto od lat jest w temacie zna doskonale odpowiedź na te pytanie, więc nie ma co pisać.
Pozdrawiam.
Moje wypowiedzi - mój punkt widzenia.
-
Nowa koalicja na kibicowskiej mapie Polski Unia Oświęcim - Hejnał Kęty - Igloopol Dębica.
Ptaszki ćwierkają ze nowa koalicja sprawdziła sportową dyspozycje fanów BKSu Bielsko oraz Zagłębia Sosnowiec.
Ptaszki ćwierkają ze nowa koalicja sprawdziła sportową dyspozycje fanów BKSu Bielsko oraz Zagłębia Sosnowiec.
-
-
-
Zobacz sobie zdjęcia z awansu Hejnału lub meczu towarzyskiego z Unią.kierowca bombowca pisze: ↑22.01.2018, 21:13Unia czy Igloopol ekipy mają. Ale Hejnał??? W Kętach na swoim stadionie nic nie kręcą, na wyjazdy nie jeżdżą..pokazują się jedynie w Oświęcimiu na meczach Unii czy część z nich na Ruchu jako FC Kęty. To bardziej chyba FC Unii.
-
Generalnie rodzina Ruchu.
Ciekawy przypadek - Wisłoka >Górnik, Igloopol >Ruch.
Ciekawy przypadek - Wisłoka >Górnik, Igloopol >Ruch.
-
-
h** tam za kogo ich wszystkich uważacie , ci co ich próbują zdyskredytować bija sie na konsolach i na forum. Stanęli do walki ? Wiec należy się szacunek ! Ciekawa koalicja , od razu na głęboką wode sie rzucili . Nie jedna koalicja czeka na dogodny moment tzn wygrana najmniejszym nakładem sil a tu proszę . Szacunek dla walczących ekip i oby bez przypału. Z fartem
SĄDECKA DUMA
-
Z kim kosy ma Hejnał? I jak obecnie jest na Podhalu kiedyś byli pro Wisła.
-
-
Oni najpierw byli pro-Wisła, potem pro-Lechia.Od pewnego czasu (jak zaczęło działać "Młode Podhale") znów przeważa opcja wiślacka.
Nie żebym się przypierdalał, ale jak dobrze kojarzę jesteś z Igoopolu.I zamiast jako przedstawiciel tej ekipy sam to potwierdzić, to dajesz link do jakiegoś wojewódzkiego fan page na fb.Co za z****** czasy.piekne lata 90-te pisze: ↑22.01.2018, 20:34Nie ćwierkają, jest oficjalne info
https://www.facebook.com/pg/Podkarpaccy ... e_internal
-
c*** ci w d*** zakłamana k****. Co innego wcześniej pierdoliłeś, a co innego teraz. Kiedyś temperowałeś swoich za wszelkie napinki i drążenie nieodpowiednich tematów, a teraz nagle ku*** mogą pisać swoje opinie i wspomnienia. Przez takie łajzy skurwiałe jak ty, to forum tak wygląda. W moderowaniu forum prezentujesz taki poziom jak wasza banda - trudne sprawy. Oczywiście dalej udawaj ślepego kurwiszonie.

-
To Ruch był nie jakiś Hejnał czy Unia Oświęcim z Igloopol Dębica.
Hej hej.
-
Panie Fox a kim Ty jesteś żebym Ci się tłumaczył z jakiej ekipy jestem? Ty byłeś i jesteś ale z internetu i tyle Twojego.
Ja się napinam? Gdzie? Bo zapytałem czy to prawda że mały i rudy jesteś? Odejdź już na emeryturę internetową bo mity możesz opowiadać tutaj malolatom po 15 lat I budować swoje internetowe ego. Nie będę wchodził w polemikę już ani z Tobą ani z tymi twoimi internetowymi kolegami, którzy widzą tylko koniec swojego nosa i nic więcej. Bywaj zdrów!
Ja się napinam? Gdzie? Bo zapytałem czy to prawda że mały i rudy jesteś? Odejdź już na emeryturę internetową bo mity możesz opowiadać tutaj malolatom po 15 lat I budować swoje internetowe ego. Nie będę wchodził w polemikę już ani z Tobą ani z tymi twoimi internetowymi kolegami, którzy widzą tylko koniec swojego nosa i nic więcej. Bywaj zdrów!
-
-
Jak na razie to się powiększa internetowa banda legionistów także nie p****** towarzyszu z cwks.jestesmywaszastolica pisze: ↑23.01.2018, 19:49o widzę że władcy Jerozolimy w natarciu, klawiatura i modem najlepszym przyjacielem czerwonoarmisty
-
Przecież ja nie napisałem o kogo mi chodzi, ale skoro sam się poczuwasz... Rzecz jest banalnie prosta - jeżeli pod czyimś adresem serwujesz daleko idące, powiedzmy, opinie kierując się kluczem "ekipowym" - sam ten klucz wprowadzasz. Nie ma znaczenia ani kim ja jestem, ani Ty. Każdy wybiera styl, w jakim m.in. tu funkcjonuje. Motyw o tyle zwraca uwagę, że mieliśmy tu dość dawno aferę z gościem z KSP, który jako "bezstronny rezydent w Warszawie" dość długo "relacjonował" sytuację w mieście. On wybrał taki styl.JohnyBravo pisze: ↑23.01.2018, 20:36Panie Fox a kim Ty jesteś żebym Ci się tłumaczył z jakiej ekipy jestem?
A wzajemnie :)
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
Z ciekawości przejrzałem twoje posty mistrzu ;)
Podjazdy do "DoZo":
JohnyBravo pisze:DoZo zdaje mi się czy Ty jesteś tutaj git w koronie i grypsujesz?
JohnyBravo pisze:Na siłę próbujesz być fajny, tekstami walisz z rękawa i myślisz, że one są fajne. Gdzie je kupujesz, na Allegro czy w Biedronce?
JohnyBravo pisze:DoZo masz rację, Polonia nosi jeansy, ale Ty nosisz rajstopy z froty.
JohnyBravo pisze:DoZo dobrze, że się odezwałeś bo martwilem się już, że zamknęli Ciebie w Ząbkach na Rychlińskiego 1. Witaj przyjacielu!
JohnyBravo pisze:Wiesz, widać że nie masz życia prywatnego, a te forum to Twoje życie. Jesteś 24 godziny na dobę. Nawet nie dymasz. ku*** Ty nawet konia nie walisz przez te forum. Siedzisz, siedzisz i piszesz. p******* się pedale i cgij Ci e dupe i w ryj za tą napinke.
JohnyBravo pisze:DoZo:
Ząbki ul Rychlinskiego 1. Pan doktor już na Ciebie czeka z kaftanikiem. Trzymaj tam się wariacie. Pozdrowienia do Ząbek!
JohnyBravo pisze:On nie jest normalny. To jakiś debil i prowokator, który siedzi 24 godziny ma dobę na necie. Psychicznie chory czlowiek..
JohnyBravo pisze:Dobrze, że tego wariata teraz nie ma i można spokojnie poczytać normalne posty, a nie jego wypociny.
Pewnie poszedł przymierzyć nową dostawę, bo ziomek jego wrócił z Turcji z nowymi podrobkami Armaniego.
JohnyBravo pisze:Weź Ty ku*** W********** już z tego forum bo już wkurwiasz ludzi. Każdy temat jaki jedt to w nim piszesz. Wchodzę po kilku godzinach i znowu ku*** na wystawę twoje posty. Ty jesteś jakiś jebniety. Debil!.
JohnyBravo pisze:Lecz się człowieku, lecz się powiadam Ci. Jesteś chory psychicznie...
I na deser :)JohnyBravo pisze:Znowu ten warszawiak co chodzi w podrobkach Armaniego wypowiada się w temacie Łódzkim?!
Do tego spinka "legijna" ;)JohnyBravo pisze:To się nazywa kompleks i to się leczy u specjalisty.
Odwiedź lekarza, jeszcze może Ci pomóc.
Weźmiesz odpowiednie tabletki, zrobisz odpowiednią terapię i masz szansę wyleczyć ta chorobę. A pamiętaj, że jak nie zaczniesz tego leczyć to się będzie to pogłębiało i będziesz jeszcze gorszy niż jesteś.
JohnyBravo pisze:Wszystko ci źle napisane na Legie to oczywiście nie prawda i farmazon. Wszystko co dobrze napisane na Polonię to kłamstwo i farmazon, bo ich nie ma przecież.
Polonia Warszawa to Wasz największy kompleks w Waszym zyciu. Kupcie sobie maść na ból d***, bo bez nich nie możecie żyć.
JohnyBravo pisze:Aaaaaaa zapomniałem, że Warszawka lubi bardzo podróbki Ralpha i Tommiego :)
JohnyBravo pisze:Jeansy to u Was też modne, szczególnie podróbki tureckie firmy Giorgio Armani.
JohnyBravo pisze:Tam mieli torebki damskie. Oczywiście casual turecki.
JohnyBravo pisze:Torebki i podrobione obcisłe koszulki w serek Armaniego. Koniecznie czarna i do tego nierzadko tombak przypominający złoto oczywiście kupiony w Turcji.
Wyobraźcie sobie co to będzie jak Legia zagra w pucharach (jakichkolwiek) w tym roku jakiś mecz w Turcji :)))))))
JohnyBravo pisze:Legia nikt nie goni, Legia jest najlepsza na świecie i Legia dyktuje warunki gry. Wy to jesteście we wszystkim naj, naj, naj. Takie zwyczajne wyjebane ego macie :)
JohnyBravo pisze:Spokojnie, bez nerwów! Już niedługo dostaniecie do Warszawki nowa dostawę podróbek Armaniego :)
JohnyBravo pisze:Cwelom się nie będę przecież tłumaczył kim i skąd jestem przecież.
I na koniec taka ogólna refleksja kolegi na temat forum ;)JohnyBravo pisze:Typowe warszawskie myślenie :)
Sobota jest więc ubierajcie podroby z targu Armaniego, mefedron w kieszeń i na szlalfy durnie.
PS. Przejrzałem tylko dwie pierwsze strony jego postów i wrzuciłem tylko część tych odnoszących się do Legii i Dozo ;) Tak na przyszłość jakby ktoś jeszcze zamierzał z nim wchodzić w dyskusje ;)JohnyBravo pisze:Te forum spadło na psy już dawno temu, a poziom dyskusji jest taki że ku*** szkoda pisać. Mało kto normalny tutaj dyskutuje
Chociaż podejrzewam, że czas na zmianę konta co panie Johny? ;)
-
-
Grzeczniej bo wiem co napisałem.
Hej hej.
-
Grzecznie to się mogę odnosić do ludzi, a nie do cyganów takich jak TY. c**** wiesz, tylko piszesz głupoty gieksiaro. Relacja z tego spotkania już jest i żadna ze stron jej nie neguje, a Ty nagle chcesz zabłysnąć.
IGLOOPOL DĘBICA
-
jebiesz od cyganów GieKSie. a sami robicie interesy cyganami w Oswiecimiu.. dziwny uklad ..bo jak wiadomo Kety dobra chyba ekipa na Ruchu... tylko dziwne ze Ruch pozwala Hejnałowi na samodzielność ..od Kiedy ??.. czyli jednak Igloopol cos laczy z chorzowskimi..bo jakis czas temu bylo ze niby nic..no i ta ustawka z Sosnowcem..szybko doszlo dziwnym trafem..uklad zawiazany na turnieju i odrazu ubita. z nimi...jakos ostatnio lubicie sie z nimi ustawiac..czyzby coraz bardziej..chorzowskim po drodze z Z.S i .Bks ???...bo jak wiadomo to Oswiecim Kęty i Igloopol to ekipy pro chorzowskie...tuwimianin. pisze: ↑24.01.2018, 11:23Grzecznie to się mogę odnosić do ludzi, a nie do cyganów takich jak TY. c**** wiesz, tylko piszesz głupoty gieksiaro. Relacja z tego spotkania już jest i żadna ze stron jej nie neguje, a Ty nagle chcesz zabłysnąć.
-
Nie wiem, co Cię dziwi Igloopol od wielu lat ma kontakty/znajomości z Ruch-em. Teraz został przybity układ między nami, Unią i Hejnałem.
IGLOOPOL DĘBICA
-
To interesująca logika - im z kimś się częściej bierzemy za łby, tym bliższe łączą nas stosunki. A nie pomyślałeś, że ZS to jest jedyny przeciwnik w regionie, z którym Ruch może się zmierzyć? Bo przecież koalicja strachu nie będzie się z Ruchem biła. Z nikim się nie bije, a jak się ustawia to tak, żeby psy wszystko rozkminiły wcześniej. Przecież dlatego strzelają na prawo i lewo o najbliższej sobocie, żeby nie dojechali ;-) A po południu wydadzą oświadczenie, że przeszkodzili Ci co zawsze. Przecież skoro taki leszcz jak ja wie o sobocie, to psy tym bardziej wiedzą.Stary Wyjazdowicz pisze: ↑24.01.2018, 17:27jebiesz od cyganów GieKSie. a sami robicie interesy cyganami w Oswiecimiu.. dziwny uklad ..bo jak wiadomo Kety dobra chyba ekipa na Ruchu... tylko dziwne ze Ruch pozwala Hejnałowi na samodzielność ..od Kiedy ??.. czyli jednak Igloopol cos laczy z chorzowskimi..bo jakis czas temu bylo ze niby nic..no i ta ustawka z Sosnowcem..szybko doszlo dziwnym trafem..uklad zawiazany na turnieju i odrazu ubita. z nimi...jakos ostatnio lubicie sie z nimi ustawiac..czyzby coraz bardziej..chorzowskim po drodze z Z.S i .Bks ???...bo jak wiadomo to Oswiecim Kęty i Igloopol to ekipy pro chorzowskie...tuwimianin. pisze: ↑24.01.2018, 11:23Grzecznie to się mogę odnosić do ludzi, a nie do cyganów takich jak TY. c**** wiesz, tylko piszesz głupoty gieksiaro. Relacja z tego spotkania już jest i żadna ze stron jej nie neguje, a Ty nagle chcesz zabłysnąć.
No ale kombinuj dalej...
-
ku***, tuwimianin. jest z Igloopolu, ale mimo wszystko jakieś z****** downy i tak wiedzą lepiej od Niego jaki jest "status" ekipy Igloopolu, Unii czy Hejnału.
wyjazdowicz ciulu, nie ośmieszaj się po raz kolejny. Nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz, więc nie pisz.
Na posty valo to już w ogóle nie ma co zwracać uwagi, bo gdziekolwiek ktoś coś napisze o Ruchu i nazwijmy to "jego rodzinie", tam wszędzie jest ten zakompleksiony półgłówek.
Daj se spokój tuwimianin. i p****** downów. :)
pozdRo !
wyjazdowicz ciulu, nie ośmieszaj się po raz kolejny. Nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz, więc nie pisz.
Na posty valo to już w ogóle nie ma co zwracać uwagi, bo gdziekolwiek ktoś coś napisze o Ruchu i nazwijmy to "jego rodzinie", tam wszędzie jest ten zakompleksiony półgłówek.
pozdRo !
-
Tak tak Ty masz pojecie o wszystkim......osmieszasz sie Ty ...Igloopol ..Unia....Hejnał ekipy pro Ruch jeżdżące na Cichą...to zapewne te same osoby...i co oni zrobili sobie uklad chuliganski...miedzy sobą..no ku*** nie przesadzaj..smiechu warty ukladzik......no nie powiesz ze to calkiem inne osoby chodza na mecze w tych miastach i osobno inni jezdza na Ruch....zobacz sobie co zrobil Widzew w swoom fan clubie ..osoby jezdzace na Widzew porobili sobie flagi i chcieli jakos dzialac na wlasna reke..a tu nic z tych rzeczy ........Jeszcze dokoptujcie Jastrzebie do tego ukladziku ..i bedzie Uklad ku*** dekady...bez-napinki pisze: ↑24.01.2018, 22:13ku***, tuwimianin. jest z Igloopolu, ale mimo wszystko jakieś z****** downy i tak wiedzą lepiej od Niego jaki jest "status" ekipy Igloopolu, Unii czy Hejnału.
pozdRo !
-
Masz rację, nie ma co się denerwować, każdy ogarnięty człowiek wie "co i jak".bez-napinki pisze: ↑24.01.2018, 22:13ku***, tuwimianin. jest z Igloopolu, ale mimo wszystko jakieś z****** downy i tak wiedzą lepiej od Niego jaki jest "status" ekipy Igloopolu, Unii czy Hejnału.
pozdRo !
PozdRo
P.s. stary wyjazdowiczu zajmij się sobą i swoją ekipą palancie, a od nas trzy chuje w bok.
IGLOOPOL DĘBICA
-
Jaki stary taki głupi ten wyjazdowicz. Do prawdy Ci ciulu dalej niż myślisz..
-
Dalej wiesz lepiej. :) Jak już tak wszystko wiesz z****** downie, to kogo jeszcze sobie dokoptują?Stary Wyjazdowicz pisze: ↑24.01.2018, 22:51Tak tak Ty masz pojecie o wszystkim......osmieszasz sie Ty ...Igloopol ..Unia....Hejnał ekipy pro Ruch jeżdżące na Cichą...to zapewne te same osoby...i co oni zrobili sobie uklad chuliganski...miedzy sobą..no ku*** nie przesadzaj..smiechu warty ukladzik......no nie powiesz ze to calkiem inne osoby chodza na mecze w tych miastach i osobno inni jezdza na Ruch....zobacz sobie co zrobil Widzew w swoom fan clubie ..osoby jezdzace na Widzew porobili sobie flagi i chcieli jakos dzialac na wlasna reke..a tu nic z tych rzeczy ........Jeszcze dokoptujcie Jastrzebie do tego ukladziku ..i bedzie Uklad ku*** dekady...bez-napinki pisze: ↑24.01.2018, 22:13ku***, tuwimianin. jest z Igloopolu, ale mimo wszystko jakieś z****** downy i tak wiedzą lepiej od Niego jaki jest "status" ekipy Igloopolu, Unii czy Hejnału.
pozdRo !
-
bez napinki. z****** to ty jestes a dauwna poszukaj w lusterku frajerze...bez-napinki pisze: ↑25.01.2018, 08:25Dalej wiesz lepiej. :) Jak już tak wszystko wiesz z****** downie, to kogo jeszcze sobie dokoptują?Stary Wyjazdowicz pisze: ↑24.01.2018, 22:51Tak tak Ty masz pojecie o wszystkim......osmieszasz sie Ty ...Igloopol ..Unia....Hejnał ekipy pro Ruch jeżdżące na Cichą...to zapewne te same osoby...i co oni zrobili sobie uklad chuliganski...miedzy sobą..no ku*** nie przesadzaj..smiechu warty ukladzik......no nie powiesz ze to calkiem inne osoby chodza na mecze w tych miastach i osobno inni jezdza na Ruch....zobacz sobie co zrobil Widzew w swoom fan clubie ..osoby jezdzace na Widzew porobili sobie flagi i chcieli jakos dzialac na wlasna reke..a tu nic z tych rzeczy ........Jeszcze dokoptujcie Jastrzebie do tego ukladziku ..i bedzie Uklad ku*** dekady...bez-napinki pisze: ↑24.01.2018, 22:13ku***, tuwimianin. jest z Igloopolu, ale mimo wszystko jakieś z****** downy i tak wiedzą lepiej od Niego jaki jest "status" ekipy Igloopolu, Unii czy Hejnału.
pozdRo !
-
Układ jakich wiele dziś więc rozkminy kto z kim i dlaczego dziwne dla mnie . Takie czasy mamy że każdy szuka wzmocnienia , jedni z ekipami do których mają sentyment , inni z kim im pasuje a jeszcze inni z tym kto ich przygarnie ,wszystko zależy od tego co prezentują .Zaczęli od przegranej co nie dziwi patrząc na jakość rywali.
-
Wystarczy że wy macie układ dekady. Stary a głupi. Od zawsze mi powtarzano, żabole to pępki świata, nie ma co z nimi dyskutować. Pozdro dla normalnych.Stary Wyjazdowicz pisze: ↑24.01.2018, 22:51Tak tak Ty masz pojecie o wszystkim......osmieszasz sie Ty ...Igloopol ..Unia....Hejnał ekipy pro Ruch jeżdżące na Cichą...to zapewne te same osoby...i co oni zrobili sobie uklad chuliganski...miedzy sobą..no ku*** nie przesadzaj..smiechu warty ukladzik......no nie powiesz ze to calkiem inne osoby chodza na mecze w tych miastach i osobno inni jezdza na Ruch....zobacz sobie co zrobil Widzew w swoom fan clubie ..osoby jezdzace na Widzew porobili sobie flagi i chcieli jakos dzialac na wlasna reke..a tu nic z tych rzeczy ........Jeszcze dokoptujcie Jastrzebie do tego ukladziku ..i bedzie Uklad ku*** dekady...bez-napinki pisze: ↑24.01.2018, 22:13ku***, tuwimianin. jest z Igloopolu, ale mimo wszystko jakieś z****** downy i tak wiedzą lepiej od Niego jaki jest "status" ekipy Igloopolu, Unii czy Hejnału.
pozdRo !
-
A mnie cieszą i mam ogromny szacunek do małych ekip że stawiają czoła czołówce polskiej sceny. Większość miast typu Oświęcim ma wyjebane na swój lokalny klub bo lepiej być kibicem większego klubu i przyjść na gotowe. Co miasto to FC. Czy takiej Dąbrowy G, Będzina, Czeladzi nie stać by było na samodzielną ekipę ? Sama wspomniana Dąbrowa G ma dwa razy więcej mieszkańców co Oświęcim, Kęty i połowa Dębicy razem wzięta. Zebranie ekipy która ma stanąć na przeciw siebie z wyselekcjonowaną ekipą z pół milionowej koalicji też o czymś świadczy. No ale lepiej ponapinać się na necie i podniecać się wygraną "kolegów po szalu" w ustawce których tylko widziało się raz w życiu na dole sektora. Wydać vlepke FC Komaro 100 % np. Lech i pośmiać się z małych koalicji. A gdyby przyszło co do czego to z niejednego wielkiego FC ciężko by było zebrać 10 osób do samodzielnej bitki. Taka prawda
POLSKA DLA POLAKÓW