Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
JohnyBravo
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
DoZo:
Ząbki ul Rychlinskiego 1. Pan doktor już na Ciebie czeka z kaftanikiem. Trzymaj tam się wariacie. Pozdrowienia do Ząbek!
Ząbki ul Rychlinskiego 1. Pan doktor już na Ciebie czeka z kaftanikiem. Trzymaj tam się wariacie. Pozdrowienia do Ząbek!
Victoria Sulejówek pozdrawia!
Ja juz wiem... Dozo cały czas spierdalała WE WŁASNYM MIEŚCIE PRZED EKIPĄ WROGA... Takiej kompromitacji nie ma ŁKS ani Widzew na swoim koncie.Nasz as z kryminału który zna wszystkich i wie wszystko o wszystkich juz nie pamięta... We własnym miście.Na swoich ulicach... Kończ... waść,wstydu oszczędź
ŁKS Łódź Polska
No co ty on jeszcze z lasu nie wróciłAbr1908 pisze: 19.01.2018, 21:48 Ja juz wiem... Dozo cały czas spierdalała WE WŁASNYM MIEŚCIE PRZED EKIPĄ WROGA... Takiej kompromitacji nie ma ŁKS ani Widzew na swoim koncie.Nasz as z kryminału który zna wszystkich i wie wszystko o wszystkich juz nie pamięta... We własnym miście.Na swoich ulicach... Kończ... waść,wstydu oszczędź
DoZo(L)
Ludzie gość najebał 290 postów w miesiąc :) Czy taki ktoś jest normalny?
Ani nie jada, ani nie rucha tylko siedzi całe dnie na kibice net i pierdoli farmazony, a Wy z nim dyskutujecie ? O czym?
Ludzie gość najebał 290 postów w miesiąc :) Czy taki ktoś jest normalny?
Ani nie jada, ani nie rucha tylko siedzi całe dnie na kibice net i pierdoli farmazony, a Wy z nim dyskutujecie ? O czym?
Do zoo! (Do kolegow)
Po pamietnym meczu ganiales przyjaciol po szalu z gustowna torebka na ramie, czy uciekales przed ,,modnisiami"??
Po pamietnym meczu ganiales przyjaciol po szalu z gustowna torebka na ramie, czy uciekales przed ,,modnisiami"??
ŁKS ŁÓDŹ
siekierezada... dobre
Jestem pewien, że DoZo nie potrzebuje adwokatów ale... jak wy cymbały w końcu kapniecie się w tych zakłamanych łbach dlaczego on was tak boli to podejrzewam, że wtedy przestanie siem udzielać na waszym uckim podwórku
Jestem pewien, że DoZo nie potrzebuje adwokatów ale... jak wy cymbały w końcu kapniecie się w tych zakłamanych łbach dlaczego on was tak boli to podejrzewam, że wtedy przestanie siem udzielać na waszym uckim podwórku
-
TERROR_EUDEZET
Po prostu olejmy go ciepłym moczem i tyle.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
Czyli dziś dyżur z e-legii ma znowu dozo.W takim razie lece po popcorn,bo to naprawdę niezły kabareciarz.
-
CzłowiekHonoru
I na tym ''śmiesznym forum'' postanowiłeś walczyć całe dni i noce, dobre. Już tu był taki jeden co był równie aktywny jak ty(Adi z bajkowego) i też stawiał różne ultimatum. Zobaczymy Warszawiak czy go przebijesz, bo to był naprawdę dobry internetowy fajter(napierdalał tu przez prawie 3 lata swoje smuty).DoZo(L) pisze: 20.01.2018, 08:00 Wystarczyło moich kilkaset komentarzy na jakimś śmiesznym forum, a obie łódzkie ekipy odpuściły sobie "sprzęt" i dodatkowo (aby zachwiać moją wiarę :) zjednoczyły się w walce z jednym (L)egionistą.
Jestem konsekwentny, więc jak szczerze odpowiecie na moje wcześniejsze pytania, to dam wam spokój. Byłoby miło, gdyby któryś z was wskazał choć jeden mój rzekomy farmazon, ale tego akurat nie zawierało moje ultimatum, więc jestem skłonny wam to odpuścić.
Poradzicie sobie z zadaniem, czy decydujecie się na ... wrzody?
Szkoda ze jego koledzy nie mają takiej werwy do spotkań na trasie...i żeby szukać kolegów w Gdańsku :)
istnieje jakaś szansa na zgodę na lini Chrobry-Widzew lub kogoś z WRWE?
Wyszydzałeś informacje o tym, że byliśmy ugadani z Legią przed meczem z rezerwami.DoZo(L) pisze:Byłoby miło, gdyby któryś z was wskazał choć jeden mój rzekomy farmazon, ale tego akurat nie zawierało moje ultimatum, więc jestem skłonny wam to odpuścić.
Potem już się nie zagłębialem za bardzo w twoje chore wypowiedzi.
a z kim generalnie mogła by być zgoda Stilon&Chrobry?czarnybocian pisze: 20.01.2018, 15:02na ten moment na pewno nie, są prywatne kontakty i wzajemne dobre relajce i na tym koniecZKSiak pisze: 20.01.2018, 13:20 istnieje jakaś szansa na zgodę na lini Chrobry-Widzew lub kogoś z WRWE?
I jebanie was przez nich na kadrze i dobre kontakty i na tym koniec.czarnybocian pisze: 20.01.2018, 15:02na ten moment na pewno nie, są prywatne kontakty i wzajemne dobre relajce i na tym koniecZKSiak pisze: 20.01.2018, 13:20 istnieje jakaś szansa na zgodę na lini Chrobry-Widzew lub kogoś z WRWE?
-
WidzewskaCharyzma
Te jebaka , tak z ciekawości,byłeś na tym meczu?I jebanie was przez nich na kadrze i dobre kontakty i na tym koniec.
https://t.me/pump_upp
Nie zmieniaj tematu. Elo.WidzewskaCharyzma pisze: 20.01.2018, 16:53Te jebaka , tak z ciekawości,byłeś na tym meczu?I jebanie was przez nich na kadrze i dobre kontakty i na tym koniec.
Pewnie ze był i słyszał :)
Was nawet nie ma co pytać o obecność bo od półtora roku postrane gacie z koalicją żądną krwi:) bez odbioru.
To wbijcie za tydzień,raczej wiadomo kto i gdzie będzie się....
-
malinowy__nos
Ciśnienie na WRWE i hejty są... A na Radlin, Żyrardów nikt w te okolice sie nie nie zapuści kiedy z nich wszyscy są. Ehhh
Odpowiedzi udzielą ci koledzy z Widzewa, którzy jako Leszki bili się z Legią na Wolskiej.RaryTaS pisze: 21.01.2018, 10:37Wy z kogo chcieliście awansować gdy zaproponowaliście Lechii układ a oni was wyśmiali?
Myślałem,że udzielą mi jej 'tROPICIELE bOROWIKÓW',którzy jako Legioniści nie bili się ze Spartakiem.Beha pisze: 21.01.2018, 11:15Odpowiedzi udzielą ci koledzy z Widzewa, którzy jako Leszki bili się z Legią na Wolskiej.
-
Hustin Doffman
Tutaj pytasz o takie rzeczy? Weź chłopak polopiryne...ZKSiak pisze: 20.01.2018, 13:20 istnieje jakaś szansa na zgodę na lini Chrobry-Widzew lub kogoś z WRWE?
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
Piszecie jeden z drugim jakieś wymysły z d*** a potem się dziwicie, że cisną tutaj Widzewiakom od trolli i farmazoniarzy. Nie róbcie lipy debilnymi wpisami.RaryTaS pisze: 21.01.2018, 10:37Wy z kogo chcieliście awansować gdy zaproponowaliście Lechii układ a oni was wyśmiali?
RTS&HKS
Dozo-mozesz napisać czemu bks zerwał z wami układ?(de facto o wiele mniejsza ekipa)
Latanie z ekipą, która posłała do Valhalli jednego z kolegów jest bardzo eleganckie, jak na łodzkie/podłódzkie standardy.Miliard pisze: 21.01.2018, 16:19Beha pisze: 21.01.2018, 11:15
Odpowiedzi udzielą ci koledzy z Widzewa, którzy jako Leszki bili się z Legią na Wolskiej.
Jeśli już tak bardzo chcesz błyszczeć swoją wiedzą to pisz prawdę. cytuję "Bili się z Legią" to jest farmazon i ubarwianie porażki po latach. Powinno być - bili Legię na Wolskiej.
I akurat Legia to jest ekipa, która jako ostatnia powinna wytykać innym kto, gdzie i jako kto się bił,skoro sami bili się jako Olimpia Elbląg kilka lat wstecz minimum 2-krotnie oraz w ostatnich czasach chociażby jako Radomiak Radom.....
Ale to już nie moje zmartwienie.
W kwestii ubarwiania czegokolwiek powinieneś zamilczeć po "remisie" na pewnej stacji PKP, gdzie połowa pobiegła zwiedzać okoliczną fabrykę , a druga połowa przypomniała sobie o kontroli biletów w pociągu..
Żadna legenda nie urodziła się po 15-stu latach -Legia wtedy klaskała pokazując gołe łapki - cześć przeciwników miała zajęte łapki i nie były to zapalniczki. Porażka Legii jest porażką, honor jest honorem. Nie Legia posiłkowała się wtedy przedłużaczami.
"kto ma honor, a kto używał sprzętu ??"
Również bardzo "elegancką" mieli flagę Visitors... Mieli to tutaj słowo-klucz.Miliard pisze: 21.01.2018, 17:48 "Bardzo eleganckie"...proszę cię daruj sobie...elegancką to mieliście flagę ELEGANTÓW i to wszystko co łączy waszą ekipę z tym słowem.....
j**** idiotów ! Tępe skurwysyny !
Dozo dostałeś tą ''deską'' w łeb?Czy może jakieś inne równie traumatyczne przeżycie sprawiło że postanowiłeś ''mścić'' się na ''tym śmiesznym forum'' przez 7 dni w tygodniu?Napisz a być może będziemy w stanie ci pomóc.
Eleganckie było też Robotnicze, Awanturnicy czy Serce Miasta. Chłopcy z Sochaczewa też niczego sobie...
Czujesz się urażony i liczysz na przeprosiny?DoZo(L) pisze: 21.01.2018, 19:36To wasze "bawienie się puzonem i rżnięcie kiepa" czy kłamanie w żywe oczy jest żałosne, a nie przyszło wam to do łba.RaryTaS pisze: 21.01.2018, 19:08 Dozo dostałeś tą ''deską'' w łeb?Czy może jakieś inne równie traumatyczne przeżycie sprawiło że postanowiłeś ''mścić'' się na ''tym śmiesznym forum'' przez 7 dni w tygodniu?Napisz a być może będziemy w stanie ci pomóc.
Wystarczy,że jakiś post ze strony RTS jest nie po waszej myśli i od razu leci,że to kłamstwa,farmazony itd.Znam was bardzo dobrze od lat.Zdania dotyczące pewnych zdarzeń są podzielone,tym bardziej że te zdarzenia miały miejsce 15-20 lat temu i nie wiem po jaki c*** do tego wracać i to w temacie ŁÓDŹ I WOJEWÓDZTWO ŁÓDZKIE.
-
UraBuraSzefPodwura
Pamietam ze ladnych kilka lat temu prowadzilem rozmowe na temat wlasnie Wolskiej z przypadkowym obserwatorem tej awantury ale naprawde nie potrafie sobie odtworzyc przebiegu tej dyskusji.Nawet nie pamietam z kim na ten temat mowilem ale jak sobie przypomne to sprobuje sie skontaktowac i moze uda sie rozstrzygnac spor czy byly tam deski w uzyciu czy nie.
Spalonymi mostami lacze sie z miastami...
-
O ku***, nie wierze. Urabura, ile masz lat, tylko tak szczerze, bez ściemy?
-
UraBuraSzefPodwura
Jak powstawalo to forum to bylem juz pelnoletnim dobrym wariatem z kilkoma przypalami na koncie.__________ pisze: 21.01.2018, 21:07 O ku***, nie wierze. Urabura, ile masz lat, tylko tak szczerze, bez ściemy?
-
WileTheBest
Panowie, dajecie mu tylko pożywkę i niepotrzebnie się temat rozmywa. Hitem było to jak powiedział, że jego klub (niby Dyskobolia) zawiesił działalność, a dziwne jest to, że nadal występuje, tyle tylko, że w B-klasie ;).
http://www.90minut.pl/liga/0/liga9680.html
Olać trolla i mu się znudzi :).
http://www.90minut.pl/liga/0/liga9680.html
Olać trolla i mu się znudzi :).
Września 100% Lech Poznań!
-
UraBuraSzefPodwura
Wilethebest jak ja latalem na mecze to ciebie jeszcze w planach nie bylo takze zamilcz malolat i nie wtracaj sie jak powazni ludzie rozmawiaja na powazne tematy.
Old(Z) rowniez pozdrawiam ale nie jestem Bufet.
Czy juz wiadomo kiedy wchodzi w zycie pakt antysprzetowy w Lodzi?
Old(Z) rowniez pozdrawiam ale nie jestem Bufet.
Czy juz wiadomo kiedy wchodzi w zycie pakt antysprzetowy w Lodzi?
-
zdeptany trawnik
Urabura pakt wchodzi w życie w walentynki
-
schwere krawalle
Nawet w serii kilkunastu zdjęć przypadkowego fotoreportera (amatora?), które trafiły do sieci, widać w miejscu pierwszego zwarcia na jezdni deski
[/quote]
Jesteś jebaną i zakłamaną rurą . Zdjęcia wyszły z waszej strony ! A to co na nich niby rzekomo widać, zostawiam każdemu do indywidualnej oceny .