Mój wpis dotyczył ogólnie miast derbowych.Kato_wice pisze: 16.01.2018, 19:33 Wymienisz te 3 akcje osiedlowe z ostatniego tygodnia , bo dzieja sie codziennie jak twierdzisz, czy udajesz glupka.
Ps.wiecej haha w nastepnym poscie poprosimy.
wjazdy na osiedla, niszczenie grafów, krojenie szalików,smyczek,koszulek czapek, solówki itd. to wszystko jest związane z oto typu miastami, a druga sprawa skąd mam wiedzieć co się dzieje w Katowicach skoro nie jestem kibicem Ruchu i GieKSy? Mam być na bieżąco z każdym miastem? A mój wpis dotyczy, że WY JARACIE SIĘ KAŻDA BYLE JAKĄ AKCJĄ. Rozumiesz ?
Z reszta już kolega Ważniak opisał ci sytuacje z Szopienic.
No to wielka mi różnica czekali/rozgrzewali się, pompki robili ? To dotyczyło, że ku*** biegacie przed jebanymi kamerami z kominami na twarzach a póżniej płaczecie, że was policja rozkminia i pretensje do Jastrzębia... Halo.Karolek79 pisze: 16.01.2018, 21:26 Paaa baran cie splodzil idioto. Pod spodkiem koalicja czekala na przeciwnika a nie sie rozgrzewala.
Masz racje Jastrzebue mialo uklady i zgody a dlaczego nie maja ???? No odpowiedz spocony ciulu ? Bo wszyscy ich olali ! Masz odpowiedz.
Jestes jebanym dzbanem bez mozgu i bez argumentow ...
Zgody/układy powstają i się rozpadają, a czemu wy nie macie już zgody z Jastrzębiem ? A czemu Wisła nie trzyma już z Śląskiem? Jeśli dla ciebie to olanie to gratuluję.
Czytałeś tą stronę wogólę? czy raczej mamy problemy z czytaniem, że zrozumieniem?Dex Dexter pisze: 16.01.2018, 21:26 paaaa. wystarczy przeczytać że piszesz o tym że jakieś dziewczyny posmakowały jakiś kutasów a na koniec dodajesz „chyba” i już wiadomo że nie chyba a na pewno jesteś zdrowo P***********.
Jak już chcesz pisać o ruchaniu czyiś panienek przez braci po szalu to prosimy o informacje na temat twojego zgodowicza z Łodzi gdzie temat był nad wyraz gorący
Pomogę ci.
"Chyba" nie było na końcu tylko na początku, gdy pisałem o dziewczynach a imiona tych koleżanek chcesz poznać? Może znajdzie się twoja dobra koleżanka ;) Teraz zrobiły się wielkie #czechgirls.