Raczej dalej biegają ..i chyba im to nie przeszkadza. bo byli ostatnio na Remi Cup w Radlinie...tradizione pisze: ↑15.01.2018, 01:04Pytasz, bo Jastrzębie zaczeło się macać z Piastem?Glivitzky1945 pisze: ↑14.01.2018, 18:25Jakie jest nastawienie Jastrzebia do tematu GŚ?? Sa anty czy raczej neutral?
"OBPNŚ" - to tylko puste hasło, dziś nic nie znaczące jak wiekszość na flagach. Skoro biegali z Niebieskim Południem, to jacy z nich anty Śląsk?
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
-
Ty naprawdę jesteś z Piasta? Bo co wpis to ich kompromitujesz._Piast1945 pisze: ↑15.01.2018, 12:48Wy sami nie wiecie kim jestescie sporo u was sypatykow Niemieckich jak mogliscie zrobic szalik Ruchu w barwach NiemieckichPeRkun pisze: ↑15.01.2018, 01:16Zaglebie i Jastrzebie sa uważani za największe gorolstwo przybysze z innych terenow Polski. Tychy, Gliwice i nawet Bytom to samo rodowitych Ślazakow jest tam malo.tradizione pisze: ↑15.01.2018, 01:04
Pytasz, bo Jastrzębie zaczeło się macać z Piastem?
"OBPNŚ" - to tylko puste hasło, dziś nic nie znaczące jak wiekszość na flagach. Skoro biegali z Niebieskim Południem, to jacy z nich anty Śląsk?
to ja nie wiem.
-
Ostatnio czyli w 2015 roku...Układ z Niebieskim Południem był to wymysł naszego byłego szefa, którego w 2015 odsuneliśmy od władzy. Aktualnie się przerzucił i jest kibicem...RuchuStary Wyjazdowicz pisze: ↑15.01.2018, 12:51Raczej dalej biegają ..i chyba im to nie przeszkadza. bo byli ostatnio na Remi Cup w Radlinie...tradizione pisze: ↑15.01.2018, 01:04Pytasz, bo Jastrzębie zaczeło się macać z Piastem?Glivitzky1945 pisze: ↑14.01.2018, 18:25Jakie jest nastawienie Jastrzebia do tematu GŚ?? Sa anty czy raczej neutral?
GKS Jastrzębie - oficjalny profil
-
O masz..GKS_JAS_OFFICIAL pisze: ↑15.01.2018, 13:53Układ z Niebieskim Południem był to wymysł naszego byłego szefa, którego w 2015 odsuneliśmy od władzy. Aktualnie się przerzucił i jest kibicem...Ruchu
Mistrz ciętej riposty.
-
A to trzeba miec rodzicow stad? Moi tez z innych czesci Polski ale na Gornym Slasku sie wychowalem, urodzilem i czuje sie Hanysem. Stad tez moje pytanie wyszlo, bo w takim ukladzie przeszkadza mi to ukladanie sie naszych z wami, kilku znajomych ma podobne zdanie no ale co my tam mozemy. Bedzie trzeba przemilczec wsparcie dla Jastrzebia albo zmienic sektor, niestety.
-
Dla mnie jest to puste słowo, bo kierujecie się tym hasłem a i tak wąchacie się że ślaskimi ekipami - teraz z Piastem, od mieszkańców Jastrzębia na temat hanysów usłysze, że tak naprawdę są im obojętni. Dobrze nie utożsamialiście się z kultura czy narodem Śląskim, chcecie być wielcy anty ale niestety wam to nie wychodzi. Utożsamiacie się, że jestescie Polakami, ale nigdy patriotycznej oprawy u was nie widziałem.GJ1962 pisze: ↑15.01.2018, 09:54Jeżeli puste słowo to zapraszam z tą opinią do Jastrzębia i śmiało Ci ludzie powiedzą co myślą o hanysach. To że tak było nie znaczy że wszystkim to odpowiadało, to raz. Dwa u nas nigdy nie utożsamialiśmy się z narodem, kulturą śląską jak jest choćby w okolicznym Wodzisławiu, Rybniku czy Pszczynie, nigdy nie używaliśmy na flagach, transparentach, ubraniach nazw barw, herbu czy treści o tematyce śląskiej. Zauważ u nas bycie Polakami tylko i wyłączenie jest pokazywane na każdym kroku od meczów reprezentacji, akcje patriotyczne czy flagi.
Idziesz sobie przez ulice Wielkopolska a tam na śmietniku wyjebana niebieska litera "R", czyli jakieś ciągotki są "Ostatni Bastion Polskości na Śląsku" ? I piszesz, że jedna osoba trzymała układ z Niebieskim Południem? Każdy wie kto się z nimi wąchał, a była to Młoda Banda, również razem siedzieli na gali MMA w Jastrzębiu, również dobrze to wiecie że nie macie kontroli nad Młoda Bandą bo już nie będę tutaj wspominał o ich krzywych akcja w Jastrzębiu.GKS_JAS_OFFICIAL pisze: ↑15.01.2018, 13:53Ostatnio czyli w 2015 roku...Układ z Niebieskim Południem był to wymysł naszego byłego szefa, którego w 2015 odsuneliśmy od władzy. Aktualnie się przerzucił i jest kibicem...Ruchu
Hanysów w Jastrzębiu jest sporo, choćby na kopalniach ale w mieście też można ich spotkać, nawet poznałem zwoleników RAŚ, oczywiście nie są kibicami, ale żyją w Jastrzębiu i dobrze się mają.GJ1962 pisze: ↑15.01.2018, 11:11Ja nigdzie nie napisałem że takich ludzi u nas nie ma, wręcz napisałem wyżej gdzie tacy mieszkają, ale odsetek ich do całego miasta jest bardzo mały. To nie jest kolego moda, tylko ,podejście , mentalność. Jeżeli ktoś ma dziadków z mazur, rodziców z Jastrzębia albo także z innej części Polski to jak ma czuć się hanysem? A takich ludzi w Jastrzębiu jest duża duża większość. Chodząc po osiedlach, centrum ciężko uświadczyć ludzi którzy posługują się gwarą, tak jak napisałem wyżej są to już starsi ludzie lub co jest sprawą oczywistą w supermarketach czy banku czasami kogoś się spotka bo taka osoba musi przecież pewne sprawy załatwić. Nasze nastawienie się nie zmieniło i się nie zmienia dalej, a powiedziałbym dalej jest co raz mocniej zakorzeniane wśród młodych ludzi.
-
Hanysem mozna sie tylko urodzic bo to kwestia pochodzenia rodzicowGlivitzky1945 pisze: ↑15.01.2018, 14:22A to trzeba miec rodzicow stad? Moi tez z innych czesci Polski ale na Gornym Slasku sie wychowalem, urodzilem i czuje sie Hanysem. Stad tez moje pytanie wyszlo, bo w takim ukladzie przeszkadza mi to ukladanie sie naszych z wami, kilku znajomych ma podobne zdanie no ale co my tam mozemy. Bedzie trzeba przemilczec wsparcie dla Jastrzebia albo zmienic sektor, niestety.
Czujesz sie Slazakiem , zasymilowales sie mowiac wprost
Doceniam i Pozdrawiam
-
A ty jestes jakis upośledzony ze ci moje informacje nie pasują ? Co zle napisalem? Ruch byl i jest bardziej Ślaski niz Polski a i duzy procent ma zapedy niemieckie.Taka ich stara kultura.
-
Ruch go przyjął jak swojego i żyli dlugo i szczęśliwie.Na emeryturze pisze: ↑15.01.2018, 14:21O masz..GKS_JAS_OFFICIAL pisze: ↑15.01.2018, 13:53Układ z Niebieskim Południem był to wymysł naszego byłego szefa, którego w 2015 odsuneliśmy od władzy. Aktualnie się przerzucił i jest kibicem...Ruchu
-
Hanysem to ty nigdy nie będziesz ,Ślązakiem jak najbardziej. Najszybciej w twojej rodzinie hanysami zostaną prawnuki i tylko jeśli nie jesteś z Sosnowca. Ktokolwiek z papierami z Sosnowca nie ma szans zostać Ślązakiem a co dopiero HANYSEM !!! Taki mamy klimat...Glivitzky1945 pisze: ↑15.01.2018, 14:22A to trzeba miec rodzicow stad? Moi tez z innych czesci Polski ale na Gornym Slasku sie wychowalem, urodzilem i czuje sie Hanysem. Stad tez moje pytanie wyszlo, bo w takim ukladzie przeszkadza mi to ukladanie sie naszych z wami, kilku znajomych ma podobne zdanie no ale co my tam mozemy. Bedzie trzeba przemilczec wsparcie dla Jastrzebia albo zmienic sektor, niestety.
-
j**** przerzutki ! Jastrzębie to ostatnio jakieś nie zdecydowane komu dupe lizać Huntik pozniej ruch ale elana ukrucila ich i ich zapędy, później znów stalówka teraz piast.
Młoda banda z hańbą przez świat . Boją się tak mocno porażki ze robią cuda na kiju i mordę wycieraja farmazonem .
Stara ekipa dobra robotę robiła ale to było 100 lat temu. MB dalej tym żyją ...
_piast 1945 . Nie wypisuj już głupot proszę Cię.
Młoda banda z hańbą przez świat . Boją się tak mocno porażki ze robią cuda na kiju i mordę wycieraja farmazonem .
-
Idziesz sobie przez ulice Wielkopolska a tam na śmietniku wyjebana niebieska litera "R", czyli jakieś ciągotki są "Ostatni Bastion Polskości na Śląsku" ? I piszesz, że jedna osoba trzymała układ z Niebieskim Południem? Każdy wie kto się z nimi wąchał, a była to Młoda Banda, również razem siedzieli na gali MMA w Jastrzębiu, również dobrze to wiecie że nie macie kontroli nad Młoda Bandą bo już nie będę tutaj wspominał o ich krzywych akcja w Jastrzębiu.tradizione pisze: ↑15.01.2018, 14:35Dla mnie jest to puste słowo, bo kierujecie się tym hasłem a i tak wąchacie się że ślaskimi ekipami - teraz z Piastem, od mieszkańców Jastrzębia na temat hanysów usłysze, że tak naprawdę są im obojętni. Dobrze nie utożsamialiście się z kultura czy narodem Śląskim, chcecie być wielcy anty ale niestety wam to nie wychodzi. Utożsamiacie się, że jestescie Polakami, ale nigdy patriotycznej oprawy u was nie widziałem.
Słuchaj mam wielu kolegów którzy nie są kibicami a swoje zdanie mają na temat hanysów, zwłaszcza górnicy którzy dziennie słownie przynajmniej ścierają się w pracy. To że nie widziałeś to nie znaczy, że jej nie było, pierwsze dwie z brzegu:
[link]
[link]
[link]
I co z tego że na śmietniku jest niebieska eRka...ja p******* Ty tak na poważnie? To jak wyjebie napis GKS w Wodzisławiu to będzie oznaczało że ktoś od nas od razu tam mieszka czy też się wąchamy? Takich napisów w Polsce jest mnóstwo zwłaszcza na śląsku, nie każdy ma czas żeby latać i od razu zamalowywać znawco od Młodej Bandy...umiesz czytać ze zrozumieniem? Coś było i zostało przerwane, nie wszystko dzieje się od razu.
[/quote]
Hanysów w Jastrzębiu jest sporo, choćby na kopalniach ale w mieście też można ich spotkać, nawet poznałem zwoleników RAŚ, oczywiście nie są kibicami, ale żyją w Jastrzębiu i dobrze się mają.
[/quote]
Znawco Jastrzębia-Zdroju pisałem wyżej że można ich spotkać, ale są to mieszkańcy Bzia, Ruptawy czy Moszczenicy i co z tego? Mamy ich ganiać po mieście?
Ja tam nie wiem jak się z kolegami bawisz, ale oszczędź sobie teksty o lizaniu d***...w gwoli ścisłości kontakty z Niebieskim Południem były wcześniej niż z Hutnikiem to raz, dwa coś tam usłyszałeś i sprowadzasz to do jednej wersji która ci pasuje. Masz racje do wszystkich się pucujemy, boimy się porażki itd. To was cała Polska uważa za farmazony nie nas, bez pozdrowień i zajmij się swoim podwórkiem.Pawel 64 pisze: ↑15.01.2018, 16:23j**** przerzutki ! Jastrzębie to ostatnio jakieś nie zdecydowane komu dupe lizać Huntik pozniej ruch ale elana ukrucila ich i ich zapędy, później znów stalówka teraz piast.
-
Skoczów-GKS K., BKS Bielsko, Górnik, Ruch,Podbeskidzie - kolejność przypadkowa i są to małe ilości. Kiedyś zdecydowanie BKS i GKS K. najmocniejsze, ale podupadło to dość mocno.
Cieszyn to mieszkana, ale ilościowo też raczej słabo-Ruch,Górnik,Zagłebie,Legia, GKS J., Wisła Kraków, Podbeskidzie.
-
Tych ekip nie ma w tych miastach zero oznak życia.Frugo pisze: ↑15.01.2018, 18:43Skoczów-GKS K., BKS Bielsko, Górnik, Ruch,Podbeskidzie - kolejność przypadkowa i są to małe ilości. Kiedyś zdecydowanie BKS i GKS K. najmocniejsze, ale podupadło to dość mocno.
Cieszyn to mieszkana, ale ilościowo też raczej słabo-Ruch,Górnik,Zagłebie,Legia, GKS J., Wisła Kraków, Podbeskidzie.
-
A jaka jest aktywność GKS K. albo BKS w Skoczowie? Nie musisz odpowiadać bo zerowa. Napisałbym, że to pustynia w sumie, no ale niby jesteście. Z działaniem już gorzej.
Ruchu sporo w pobliskiej Brennej, ale w Skoczowie też jest parę osób.
Wisła jest w Cieszynie w ilości kliku osób- jeżdżą nawet na wyjazdy.
Podbeskidzie jest w obu miastach.
Ruchu sporo w pobliskiej Brennej, ale w Skoczowie też jest parę osób.
Wisła jest w Cieszynie w ilości kliku osób- jeżdżą nawet na wyjazdy.
Podbeskidzie jest w obu miastach.
-
Jak dla ciebie niech bedzie. Wisla jest w Cieszynie a ze Skoczowa nikt nie jezdzi na mecze.
Niech nikt mu nie odpisuje z BKSu cz z GieKSy temat zamknięty.
Niech nikt mu nie odpisuje z BKSu cz z GieKSy temat zamknięty.
-
Jak się nie ma argumentów, że coś działacie w tym Skoczowie to najlepiej tak napisać.
Ale ja nie czekam żebyś mi odpisał haha
Mało tu zaglądam, ale wiem, że jesteś znany w temacie i to nie w pozytywnym znaczeniu.
Bez odbioru.
Ale ja nie czekam żebyś mi odpisał haha
Mało tu zaglądam, ale wiem, że jesteś znany w temacie i to nie w pozytywnym znaczeniu.
Bez odbioru.
-
O lizaniu d*** się nie wypowiadam, u nas nie ma takich zwyczajów...Pawel 64 pisze: ↑15.01.2018, 16:23j**** przerzutki ! Jastrzębie to ostatnio jakieś nie zdecydowane komu dupe lizać Huntik pozniej ruch ale elana ukrucila ich i ich zapędy, później znów stalówka teraz piast.
Koniec zgody z Hutnikiem 2009 rok
Układ z Ruchem zakończony nie po walce z Elaną, ale po Marsylii na Euro 2016 ( walka w 2015 w sierpniu)
Kontakty ze Stalówką trwają już prawie 2 lata, uwierz mi mamy się dobrze
Piast najświeższa historia ale widać boli waszą koalicję najbardziej
Walki Młodej Bandy w przeciągu kilku ostatnich lat:
-wygrana z Radomiakiem młodymi
-wygrana z Podhalem młodymi
-wygrana z Podbeskidziem młodymi
-wygrana z Odrą młodymi oraz na trasie bandami
-porażka z koalicją Polonia-Góral-Żlina bandami
-wygrana bandami z Góralem
-wygrana młodymi ze Śląskiem
-wygrana młodymi z Falubazem
-porażka z Elaną
-porażka z Bełchatowem młodymi
-remis z Tychami na trasie bandami
Nikt się nie boi porażki, znamy swoje miejsce w szeregu, jak większość ekip w PL mamy lepsze i gorsze czasy jednak potrafimy się przyznać do porażki...A teraz TY napisz ile Twoja PNG w przeciągu ostatnich 5-6 lat zaliczyła walk, gdzie byliście sami bez pomocy ziomali
-
Przecież PNG to modelki do zdjęć,filmików i tysiące fan-page na facebooku.
-
Z tego co wiem to Jastrzębie nie było samo i nie bandami bo miało być na liczby. Góral wystawił umówioną liczbę a Wy wyskoczyliście bandą.GKS_JAS_OFFICIAL pisze: ↑15.01.2018, 20:18O lizaniu d*** się nie wypowiadam, u nas nie ma takich zwyczajów...Pawel 64 pisze: ↑15.01.2018, 16:23j**** przerzutki ! Jastrzębie to ostatnio jakieś nie zdecydowane komu dupe lizać Huntik pozniej ruch ale elana ukrucila ich i ich zapędy, później znów stalówka teraz piast.
Układ z Ruchem zakończony nie po walce z Elaną, ale po Marsylii na Euro 2016 ( walka w 2015 w sierpniu)
-porażka z Elaną
Nikt się nie boi porażki, znamy swoje miejsce w szeregu, jak większość ekip w PL mamy lepsze i gorsze czasy jednak potrafimy się przyznać do porażki...A teraz TY napisz ile Twoja PNG w przeciągu ostatnich 5-6 lat zaliczyła walk, gdzie byliście sami bez pomocy ziomali
-
10 dni wcześniej byliśmy umówieni na walkę bandami z Góralem i Żliną, a pojawiła się Polonia ( na tej walce z nami kilka osób z Niebieskiego Południa), 10 dni później Góral został złapany na trasie, a po wszystkim wymyślili sobie, że walka miała być na liczby...poludniowapolska pisze: ↑15.01.2018, 20:44Z tego co wiem to Jastrzębie nie było samo i nie bandami bo miało być na liczby. Góral wystawił umówioną liczbę a Wy wyskoczyliście bandą.GKS_JAS_OFFICIAL pisze: ↑15.01.2018, 20:18O lizaniu d*** się nie wypowiadam, u nas nie ma takich zwyczajów...Pawel 64 pisze: ↑15.01.2018, 16:23j**** przerzutki ! Jastrzębie to ostatnio jakieś nie zdecydowane komu dupe lizać Huntik pozniej ruch ale elana ukrucila ich i ich zapędy, później znów stalówka teraz piast.
-porażka z Elaną
MENTOL:
Walka ze Śląskiem umówiona po 20, nie dojechało auto Śląska i ostatecznie było 20x18, chcieliśmy zmniejszyć liczbę, jednak Śląsk stwierdził, że nie trzeba...
-
Jakieś 5 lat temu na meczu Podbeskidzie-Górnik spotkałem Żaboli ze Skoczowa. Twierdzili, że są z Pogórza (z mapy wynika, że to dzielnica bądź miejscowość przy Skoczowie). Ok. 10 osób młodzieżowego składu (ok. 18-20 lat).skoczow pisze: ↑15.01.2018, 19:16Tych ekip nie ma w tych miastach zero oznak życia.Frugo pisze: ↑15.01.2018, 18:43Skoczów-GKS K., BKS Bielsko, Górnik, Ruch,Podbeskidzie - kolejność przypadkowa i są to małe ilości. Kiedyś zdecydowanie BKS i GKS K. najmocniejsze, ale podupadło to dość mocno.

-
Ja tylko dodam, że żaden bałwan który popisuje się nazwą naszego klubu czyli Piasta Gliwice nie jest nikim poważnym i proszę te posty traktować z przymrużeniem oka. Mam nadzieje, że uda się zlokalizować tych internetowych kozaków.
Niestety poziom tego forum wraz z rozwinięciem się portali internetowych spadł bardzo nisko a chyba nikogo nie interesuje dyskusja z jakimś bałwanem który nic w swoim klubie nie znaczy i wie tyle co usłyszał a tak wyglada 80% użytkowników tego forum.
Nie wdajemy się w dyskusje z farmazoniarzami z koalicji KSGKS, bo poprostu nie mamy takiej siły w internecie żeby im się przeciwstawić.
Niestety poziom tego forum wraz z rozwinięciem się portali internetowych spadł bardzo nisko a chyba nikogo nie interesuje dyskusja z jakimś bałwanem który nic w swoim klubie nie znaczy i wie tyle co usłyszał a tak wyglada 80% użytkowników tego forum.
Nie wdajemy się w dyskusje z farmazoniarzami z koalicji KSGKS, bo poprostu nie mamy takiej siły w internecie żeby im się przeciwstawić.
-
Na ulicy tez nie.szobiszowicefanatic pisze: ↑15.01.2018, 21:43nie mamy takiej siły w internecie żeby im się przeciwstawić.
Mnie ciekawi jedno bo z Piastem na meczu w Zabrzu byla Odra W. A teraz nagle Piast układ z Jastrzębiem a kazdy wie jaki stosunek do siebie ma Odra i Jastrzębie
-
-
-
Nie wycieraj sobie geby PFa bo wychodzisz na hipokryte i cynika. Byles? Widziales? Liczby i sklady przedstawisz?
Nie bronie i nie tlumacze (sie) prosze tylko o odrobine rozsadku..
Uwazasz ze rozgoniliscie PF? Ze ekipa z NRSL , Swion, Siemcow tam byla? czy moze samo NK plus pojedyncze sztuki innych FC?
Odpowiedz rzeczowo.
Jesli jestes przekonany ze rozdupcyliscie Psycholi
to gratuluje zwyciestwa i wspolczuje zwala jak dojdzie (o ile dojdzie) do starcia (calych) band.
Juz na Zorach sie brandzlujecie bo wygraliscie ustawke.. ku*** 20-25 osob wam wbija na rewiry i z pomoca ROWu ich przeganiacie, takie sa fakty.
Ale lepiej brzmi ze to umawiana walka byla.. Idioci poprostu. Strasznie wam potrzebne sukcesy w walkach z nami. Rozumiem w sumie, tylko farmazony na kibice.net wam tych sukcesow nie zapewnia. Kto tutaj mieszka i kmini klimaty ten czyta i sie smieje.
Spotkalem ostatnio kilku mlodziezowcow z Torcidy w centrum Mikolowa. Mikolow jest juz prawie ich - uslyszalem. No i skonczylo sie na wyscigach do dworca. Waryniol - bluza, Bielszowice - smyczka, tyle po nich zostalo.
Sie naczytali pewnie, w internetach sama prawda..
(15 minut wczesniej spotkalem G. z siekiera w taszy (odklejone mo juz fest nawiasem mowiac w temacie rodziny Z.))
Co by bylo gdyby to jego spotkali a nie mnie i kolege z Lazisk? przez wasze pierdolenie bylby trup.
Nie to niehonorowy Ruch.
-
Zacznijmy może od tego, że po pierwsze nie jestem kibicem Ruchu, a po drugie nigdy nie widziałem/nie słyszałem o "niebieskich modelkach", za to o was jak najbardziej tysiące zdjęć z salek treningowych, filmików jak to waleczni jesteście i bieganie w centrum Katowic wśród kamer i policji(akcja pod Spodkiem). Czego można od was oczekiwać, skoro wy jaracie się zwyczajną akcją osiedlową/miastowa, których walka jest prawie codziennie? A z tą PF poleciałeś niesamowicie, bo tajemnicą nie jest, że od lat mityczna PNG i Torcida są osrani przed PF, nawet boją się z nimi stanąć na jednym polu.
-
Zbieracie sie na Giszu banda (chyba mi nie powiesz ze niepelnosprawnymi i kobietami) w celu konfrontacji, gdy pojawia sie cel, spierdalacie.
Zbieracie sie na Żorach (wladcami Żor jak twierdzicie ) z wsparciem innego fc, gdy trafiacie na cel jedni pala gume inni dostaja w*******.
Na co wy liczycie ? Modelki was leja po ryjach.
Zbieracie sie na Żorach (wladcami Żor jak twierdzicie ) z wsparciem innego fc, gdy trafiacie na cel jedni pala gume inni dostaja w*******.
Na co wy liczycie ? Modelki was leja po ryjach.
-
Skoro walki , spotkania po 20 i wiecej osob sa codziennie to panie madralinski przytocz nam tutaj z 3 takie z zeszlego tygodnia, sa codziennie co nie ? Tylko nie p****** ze nie wiesz teraz.paaaa. pisze: ↑16.01.2018, 12:51Zacznijmy może od tego, że po pierwsze nie jestem kibicem Ruchu, a po drugie nigdy nie widziałem/nie słyszałem o "niebieskich modelkach", za to o was jak najbardziej tysiące zdjęć z salek treningowych, filmików jak to waleczni jesteście i bieganie w centrum Katowic wśród kamer i policji(akcja pod Spodkiem). Czego można od was oczekiwać, skoro wy jaracie się zwyczajną akcją osiedlową/miastowa, których walka jest prawie codziennie? A z tą PF poleciałeś niesamowicie, bo tajemnicą nie jest, że od lat mityczna PNG i Torcida są osrani przed PF, nawet boją się z nimi stanąć na jednym polu.
-
hahahahahahaha:)))))1948krzysieKSG pisze: ↑16.01.2018, 12:49chlopczykow z jastrzębia teraz tak tu przy klawiaturach rozpiera energia a jak wiedzieli ze czekamy na nich w sobote to przyjechali ze swoimi dziewczynami z gliwic 1.5h po rozpoczeciu ich sparingu jak nas juz rozgonila milicja :)) Te wasze wyrównane leśne zmagania z podhalem i innymi podbeskidziami to tematy sprzed 10 lat i wiecej wiec w jakim celu je tu przywolujesz? :)) Może zamiast tego napisz tu ze decyzyjne osoby od was z bandy mimo waszego "zakazu" latają dalej na ruch smieja sie wam w pysk i nie możecie z tym nic zrobić?? Albo pochwal się układowiczom co chłopaki od was mówili ostatnio innej ekipie na temat stalowej i dlaczego zaczeliscie latać z piastem mimo że cała Polska wie powszechnie że to kondony i konfidenci? Jak tam frajer Kolan? :)) I dlaczego od wielu lat w ogolnopolskim gronie i kilku miejscach w internecie bylo ustalone że jak ktoś tam wpusci Piasta to połowa ekip odbija?? :)) teraz wyciagneliscie flage OBPNS z szafy to mozecie dalej udawac dupnych patriotow a jak bylo przez ostatnie lata to wy wiecie i wszyscy na ślasku tez :)) Jastrzebie i Piast Gliwice he he, wezcie se jeszcze Radzionkow do kompletu, latacie z frajerami też jesteście frajery :)) a od GieKSy dwa huje w bok bo to nie wasza liga kondony
-
Hahahah wpis roku po prostu, jeszcze to półtorej godziny po sparingu SEKCJA INTERNET jak zawsze w formie hahahah weź się w łeb pierdolnij bo na jakieś leczenie musi być za późno :D
-
Zostałeś adwokatem? Bedziesz pisal oswiadczenia w ich imieniu? Zero argumentów na temat samotnych harcow swoich kolezanek, przecież to Wy opowiadacie że macie 2 nowe fan cluby Row Rybnik i GKS Katowice heh. Cisniesz od frajerów i konfidentów? Przecież to u was w ekipach najwięcej osób się rozjebalo i lataja dalej spokojnie sobie po miastach, a pojedyncze jednostki nawet dalej z wami w załodze. Wiec skoncz pierdolic nam tutaj o zasadach charakterniaku 
-
1) Farmazon Numer 1: jest filmik na youtube na którym słychać dokładnie kiedy się pojawiła nasza grupa na sparingu. Rozgrzewaliście się tuż przy zjeździe z autostrady, w kominiarkach tuż przy zakładzie produkcyjnym pod kamerami i przy budce ochrony, nie dziwne, że was psy wyczaiły. Druga sprawa,o której sam wspomniałeś, że Wy się zbieracie w 3 ekipy na samo Jastrzębie...1948krzysieKSG pisze: ↑16.01.2018, 12:49chlopczykow z jastrzębia teraz tak tu przy klawiaturach rozpiera energia a jak wiedzieli ze czekamy na nich w sobote to przyjechali ze swoimi dziewczynami z gliwic 1.5h po rozpoczeciu ich sparingu jak nas juz rozgonila milicja :)) Te wasze wyrównane leśne zmagania z podhalem i innymi podbeskidziami to tematy sprzed 10 lat i wiecej wiec w jakim celu je tu przywolujesz? :)) Może zamiast tego napisz tu ze decyzyjne osoby od was z bandy mimo waszego "zakazu" latają dalej na ruch smieja sie wam w pysk i nie możecie z tym nic zrobić?? Albo pochwal się układowiczom co chłopaki od was mówili ostatnio innej ekipie na temat stalowej i dlaczego zaczeliscie latać z piastem mimo że cała Polska wie powszechnie że to kondony i konfidenci? Jak tam frajer Kolan? :)) I dlaczego od wielu lat w ogolnopolskim gronie i kilku miejscach w internecie bylo ustalone że jak ktoś tam wpusci Piasta to połowa ekip odbija?? :)) teraz wyciagneliscie flage OBPNS z szafy to mozecie dalej udawac dupnych patriotow a jak bylo przez ostatnie lata to wy wiecie i wszyscy na ślasku tez :)) Jastrzebie i Piast Gliwice he he, wezcie se jeszcze Radzionkow do kompletu, latacie z frajerami też jesteście frajery :)) a od GieKSy dwa huje w bok bo to nie wasza liga kondony
2) Farmazon numer 2: spotkania z Podbeskidziem i Podhalem to trochę swieższy temat około 6- 7- lat nie 10
3) Farmazon numer 3: "decyzyjne osoby mimo waszego zakazu latają dalej na Ruch' - nikt z naszej bandy nie lata dalej na Ruchu, na Ruchu lata nasz były szef, który od momentu strącenia z tronu nie pojawił się ani razu na naszym meczu ;)
4) Farmazon numer 4: boli was tez i ta Stalówka...w 400 osób nie rozjebać 70, teraz tu wypisujesz, że ktoś od nas ( i to w liczbie mnogiej), powiedział tam komuś coś na temat Stalówki...
5) Farmazon numer 5 : to WY zostaliście wyjebani z kilku "miejsc w necie" jak pan noga miał z wami wystartować na ITF...To wam prawie każda ekipa w PL ciśnie podczas meczów, a nie nam :)
Prośba do osób z Jastrzębia o nie wypowiadanie się więcej w tym temacie, Władcy Górnego Śląska są też władcami internetu, nawet wyśmiewany tu na forum portal FB " Władcy Trybun" jest prowadzony przez żabola. Nie można tu z nimi kulturalnie podyskutować, zaraz lecą chuje i frajery. Na nasz poprzedni post nie dostaliśmy, żadnej odpowiedzi. Na ten poleci pewnie lawina, ale z naszej OFICJALNEJ strony to koniec wypowiedzi. Niech każdy sobie przeczyta po 2 razy nasze wpisy i sam oceni.
-
W każdym miescie jest gorolstwo i sa hanysy...wystarczy zobaczyc na rozkwit miast gdy przemysl kwitł na potege w latach 60....70 tych...i wtedy duzy naplyw przyjezdnych...smiesza mnie takie wpisy ze Tychy Gliwice Jastrzebie czy Katowice to gorolstwo a Chorzów to sami rdzenni Slazacy....kazdemu by zajrzec w pochodzenie to by sie okazało ze 80% to sami gorole....taki.Frontal kiboc Ruchu ..niby powinien byc czysty hanys wedlug myslenia i opisywania sie przez Chorzowskich..a tu okazuje sie ze czysty GOROL ..mamuska pochodzi z Kaliskiego ...takze przestancie robic z siebie czystych Hanysów z dziada pradziada....i jeszcze jedno...Hetmana czystego gorola tez jakos akceptujecie ..i nie przeszkadza wam to ze pochodzi ze Wschodniej Polski....najpierw spójrzcie u siebie a potem zarzucajcie gorolstwo innym....PeRkun pisze: ↑15.01.2018, 01:16Zaglebie i Jastrzebie sa uważani za największe gorolstwo przybysze z innych terenow Polski. Tychy, Gliwice i nawet Bytom to samo rodowitych Ślazakow jest tam malo.tradizione pisze: ↑15.01.2018, 01:04Pytasz, bo Jastrzębie zaczeło się macać z Piastem?Glivitzky1945 pisze: ↑14.01.2018, 18:25Jakie jest nastawienie Jastrzebia do tematu GŚ?? Sa anty czy raczej neutral?
-
Chlopie piszesz farmazon to sie zastanow . Tak rozgrzewali sie ku*** 1,5godz pod kamerami przy budce ochrony a malo tego polowa ekipy weszla do tego zakladu na kawe w tych kominiarkach... Ale z ciebie glupia parowa !GKS_JAS_OFFICIAL pisze: ↑16.01.2018, 15:161) Farmazon Numer 1: jest filmik na youtube na którym słychać dokładnie kiedy się pojawiła nasza grupa na sparingu. Rozgrzewaliście się tuż przy zjeździe z autostrady, w kominiarkach tuż przy zakładzie produkcyjnym pod kamerami i przy budce ochrony, nie dziwne, że was psy wyczaiły. Druga sprawa,o której sam wspomniałeś, że Wy się zbieracie w 3 ekipy na samo Jastrzębie...1948krzysieKSG pisze: ↑16.01.2018, 12:49chlopczykow z jastrzębia teraz tak tu przy klawiaturach rozpiera energia a jak wiedzieli ze czekamy na nich w sobote to przyjechali ze swoimi dziewczynami z gliwic 1.5h po rozpoczeciu ich sparingu jak nas juz rozgonila milicja :)) Te wasze wyrównane leśne zmagania z podhalem i innymi podbeskidziami to tematy sprzed 10 lat i wiecej wiec w jakim celu je tu przywolujesz? :)) Może zamiast tego napisz tu ze decyzyjne osoby od was z bandy mimo waszego "zakazu" latają dalej na ruch smieja sie wam w pysk i nie możecie z tym nic zrobić?? Albo pochwal się układowiczom co chłopaki od was mówili ostatnio innej ekipie na temat stalowej i dlaczego zaczeliscie latać z piastem mimo że cała Polska wie powszechnie że to kondony i konfidenci? Jak tam frajer Kolan? :)) I dlaczego od wielu lat w ogolnopolskim gronie i kilku miejscach w internecie bylo ustalone że jak ktoś tam wpusci Piasta to połowa ekip odbija?? :)) teraz wyciagneliscie flage OBPNS z szafy to mozecie dalej udawac dupnych patriotow a jak bylo przez ostatnie lata to wy wiecie i wszyscy na ślasku tez :)) Jastrzebie i Piast Gliwice he he, wezcie se jeszcze Radzionkow do kompletu, latacie z frajerami też jesteście frajery :)) a od GieKSy dwa huje w bok bo to nie wasza liga kondony
2) Farmazon numer 2: spotkania z Podbeskidziem i Podhalem to trochę swieższy temat około 6- 7- lat nie 10
3) Farmazon numer 3: "decyzyjne osoby mimo waszego zakazu latają dalej na Ruch' - nikt z naszej bandy nie lata dalej na Ruchu, na Ruchu lata nasz były szef, który od momentu strącenia z tronu nie pojawił się ani razu na naszym meczu ;)
4) Farmazon numer 4: boli was tez i ta Stalówka...w 400 osób nie rozjebać 70, teraz tu wypisujesz, że ktoś od nas ( i to w liczbie mnogiej), powiedział tam komuś coś na temat Stalówki...
5) Farmazon numer 5 : to WY zostaliście wyjebani z kilku "miejsc w necie" jak pan noga miał z wami wystartować na ITF...To wam prawie każda ekipa w PL ciśnie podczas meczów, a nie nam :)
Prośba do osób z Jastrzębia o nie wypowiadanie się więcej w tym temacie, Władcy Górnego Śląska są też władcami internetu, nawet wyśmiewany tu na forum portal FB " Władcy Trybun" jest prowadzony przez żabola. Nie można tu z nimi kulturalnie podyskutować, zaraz lecą chuje i frajery. Na nasz poprzedni post nie dostaliśmy, żadnej odpowiedzi. Na ten poleci pewnie lawina, ale z naszej OFICJALNEJ strony to koniec wypowiedzi. Niech każdy sobie przeczyta po 2 razy nasze wpisy i sam oceni.
Podbesidzie i Podchale 7 lat temu czyli waszym zdaniem swieza sprawa tak ? To po ile wy tam w tej MLODEJ bandzie macie ?40lat ?
Kolejna sprawa Stalowka kolo c**** nam lata...
I to na was wszyscy leja cieplym moczem dlatego zostal wam Piast... Hehehe
Jestescie sprinterska banda c**** i tyle
-
Jeśli dla ciebie jedynie życie kibicowskie miasta, polega na wjazdach w 20 osób na osiedle to naprawdę nie mamy o czym pisać...
1948krzysieKSG pisze: ↑16.01.2018, 12:49chlopczykow z jastrzębia teraz tak tu przy klawiaturach rozpiera energia a jak wiedzieli ze czekamy na nich w sobote to przyjechali ze swoimi dziewczynami z gliwic 1.5h po rozpoczeciu ich sparingu jak nas juz rozgonila milicja :)) Te wasze wyrównane leśne zmagania z podhalem i innymi podbeskidziami to tematy sprzed 10 lat i wiecej wiec w jakim celu je tu przywolujesz? :)) Może zamiast tego napisz tu ze decyzyjne osoby od was z bandy mimo waszego "zakazu" latają dalej na ruch smieja sie wam w pysk i nie możecie z tym nic zrobić?? Albo pochwal się układowiczom co chłopaki od was mówili ostatnio innej ekipie na temat stalowej i dlaczego zaczeliscie latać z piastem mimo że cała Polska wie powszechnie że to kondony i konfidenci? Jak tam frajer Kolan? :)) I dlaczego od wielu lat w ogolnopolskim gronie i kilku miejscach w internecie bylo ustalone że jak ktoś tam wpusci Piasta to połowa ekip odbija?? :)) teraz wyciagneliscie flage OBPNS z szafy to mozecie dalej udawac dupnych patriotow a jak bylo przez ostatnie lata to wy wiecie i wszyscy na ślasku tez :)) Jastrzebie i Piast Gliwice he he, wezcie se jeszcze Radzionkow do kompletu, latacie z frajerami też jesteście frajery :)) a od GieKSy dwa huje w bok bo to nie wasza liga kondony
Taką reprezentacja chuliganki w internecie jaką posiadacie wy to nie ma nikt inny w Polsce, a Jastrzębie przy tym to liga okręgowa bardzo rzadko widzę ich wpisy. Czekaliście tak samo jak pod Spodkiem? już od kilka godz. przed galą biegaliście w kominach po mieście wśród ludzi i kamer? A póżniej z tej z zasadzki nic nie wyszło(hahaha)? Zrozumcie sobie jedno, jesteście największymi PROPAGANDZISTAMI w Polsce i każdy dobrze o tym wie, a każdy mógł się przekonać sytuacją koło Spodka, gdzie nagle na waszą stronę fan-page "GieKSa z Gisza" wpłyną filmik "jak to Ruch przed wami ucieka", a wyszło tak mistrzowie propagandy, że Ruch poprostu wycofywał się, bo policja ich gazowała i pałowała ale jebliście filmik jak przed wami uciekają.Karolek79 pisze: ↑16.01.2018, 18:27Chlopie piszesz farmazon to sie zastanow . Tak rozgrzewali sie ku*** 1,5godz pod kamerami przy budce ochrony a malo tego polowa ekipy weszla do tego zakladu na kawe w tych kominiarkach... Ale z ciebie glupia parowa !
Podbesidzie i Podchale 7 lat temu czyli waszym zdaniem swieza sprawa tak ? To po ile wy tam w tej MLODEJ bandzie macie ?40lat ?
Kolejna sprawa Stalowka kolo c**** nam lata...
I to na was wszyscy leja cieplym moczem dlatego zostal wam Piast... Hehehe
Jestescie sprinterska banda c**** i tyle
Już nie wspomnę, że mieliście pełne pole do popisu ale woliliscie stać jak lemury. Jastrzębie wali im pytanie, jak działają dziś wasze koleżanki z PNG, a ten pretensje że Jastrzębie bierze udział w walkach? chłopie, gdzie tu logika? Oni przynajmnie te walki stoczyli? a PNG? A zapomniałem jeżdżą do Czech do swoich psapsi z Banika, którzy dużo szczekają do każdego w Polsce a w łeb od każdego wyłapali, zaczynając od Jastrzębia, Wodzisława aż kończąc do Chorzowa czy Warszawy. Ale tam możemy sobie po chuliganić z resztą pozdrówcie wasze katowiczanki, gdzie niektóre już chyba poczęstowały smak kutasa od chłopaków z CHzB, hehehe fajne te dziewczyny macie.
Kolejny punkt, o konfidentach piszę gość, gdzie ich ekipa biega z psem i który miał wystartować na turnieju IWT, hahaha i ich koleżanki z Katowic miały cyganów na młynach? hahaha apropo cyganów podobno tam w Zabrzu macie osiedle cygańskie i chodzą słuchy, że nawet oni was biją haha. I ostatni mój komentarz do pana Krzysia - flaga OBPNŚ z tego co widzę, ciągle wisi i nie została nigdzie schowana, a po drugie jaka liga PNG? przecież o nich ani słychu, ani widu.
Wrócę do komentarza Karola.
Przed Spodkiem też się rozgrzewali już kilka godz. przed galą, więc tutaj się sam ośmieszyłeś. Kolejna prujdupa kto ile walk stoczył i ile lat to było...
Kto leje na nich ciepły moczem? Trzymali z Hutnikiem , Chemikiem czy Zawiszą? Jakiś tam układ był z Niebieskim Południem, jeżdzili na turniej Remi Cup, brali również udział na turnieju w Białymstoku, teraz mają kontakty z Piastem czy Stalówką? Więc daj mi ku***, kto na nich leje? Jedynie mogę ci napisać - baran nic innego jak jesteś baran.
A wasze zawody sportowe w biegach macie tutaj: "https://www.youtube.com/watch?v=BXhTb19sKZc"
I wiesz wyjebać, że sprzętem na chłopów którzy chcą się bić na gołe, a pózniej płakać że wam ktoś ziomeczka o****** to też nie żle macie we łbie.
Kończę już dalsze pisanie, bo z waszą SEKCJA INTERNET naprawde jeszcze nikt nie wygrał i raczej nie wygra.
-
Wymienisz te 3 akcje osiedlowe z ostatniego tygodnia , bo dzieja sie codziennie jak twierdzisz, czy udajesz glupka.
Ps.wiecej haha w nastepnym poscie poprosimy.
Ps.wiecej haha w nastepnym poscie poprosimy.
-
Nie bym się czepiał, ale Stalowa Wola to coś ok 70 tyś. miasto, a Zabrze ok 180 tysięczne, nie wspominając już o Górnika FC czy zgodzie z Dębicy.
-
Paaa baran cie splodzil idioto. Pod spodkiem koalicja czekala na przeciwnika a nie sie rozgrzewala.
Masz racje Jastrzebue mialo uklady i zgody a dlaczego nie maja ???? No odpowiedz spocony ciulu ? Bo wszyscy ich olali ! Masz odpowiedz.
Jestes jebanym dzbanem bez mozgu i bez argumentow ...
Masz racje Jastrzebue mialo uklady i zgody a dlaczego nie maja ???? No odpowiedz spocony ciulu ? Bo wszyscy ich olali ! Masz odpowiedz.
Jestes jebanym dzbanem bez mozgu i bez argumentow ...