Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Na jakiej? Wszak pół Polski to Wy, a z tego co mi wiadomo nawet cała Łódź to nie pół Polski.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Czasem lepiej rzucić ręcznik niż dać się tak okładać. Nie piszę o Byczynie nawet tylko końcóweczce u Was. Funkcjonowanie klubu i ta podnieta jak to rozjebiecie ligę,jaki to budżet,ile to trener zarabia,ile zawodnicy. Ale faktem jest,że dzięki karnetom sianka dajecie sporo więc można tylko ta presja trochę za duża. Zresztą to forum kibicowskie więc już dajmy spokój. Co było,nie wróci.stachuzrdg pisze: ↑07.01.2018, 15:22I w dalszym ciągu piszesz jakieś bzdury. My chociaż sezon skończyliśmy a nie rzucilismy ręcznikiem po 22 kolejkach. Druga sprawa to nasza frekwencja - dobrze wiesz że spora część kibiców była mocno wkurwiona na Cyca i odpuściła mecze. Tym bardziej że do Byczyny bilety nie były sprzedawane normalnie tylko jakieś z d*** wzięte zaproszenia od Cyca. Organizacyjnie w czym nam do was brakuję ?? Funkcjonowanie klubu czy sprawy stowarzyszenia i kibicowanie. Nie bardzo rozumie o co ci chodzi.
-
daj blaszak, daj łodziankę, daj na drogi dojazdowe, daj na klub, daj na choinkę, daj więcej bo na jedynym Łódzkim Klubie Sportowym będzie stadionC1365O pisze: ↑07.01.2018, 13:22Radicaal juz przeszedłes samego siebie. Pasożydy, daj daje, żebracka ku*** to określenia powstałe w stosunku do Was gdy prosiliscie miasto o pieniądze na klub bo Wam się należy.
Widzew nie żebra o pieniądze tylko chce aby pieniądze wszystkich podatników(w tym przecież kibiców Widzewa) były dzielone po równo, zarówno na zachód jak i wschód.
ŻEBRACKIEJ REANIMACJI TRUPA STOP!
-
Interesuje mnie dzielnica Górna (Chojny, Dąbrowa, Ruda, Rokicie, Górniak, Kurak, Piastów). Mógłby ktoś obiektywny bardziej szczegółowo opisać tę dzielnicę? Z góry dzięki.
-
No ale ja dalej nie widzę analogii jak to się ma do tych twoich podatników. Jedziecie na tym patencie jakieś 30 lat i cały czas w kółko to samo. Pytam co w tym złego że mamy wielu kibiców również po za miastem? po za tym że c*** was strzela że chłopcy z podpaską na piersi nie wywołują u nikogo po za wami jakiś większych emocji. Jest Lech cała Wkp i dalej,jest Legia w c*** fanclubów,Wisła,Górnik,Ruch. A wy grunt zjednać sobie przychylność drugiej Połowy Polski wciskając jakieś bajeczki o braku honoru, sporo to łyknie bo im to pasuje, można się na kadrze powozić na silniejszych plecach.Na jakiej? Wszak pół Polski to Wy, a z tego co mi wiadomo nawet cała Łódź to nie pół Polski.
Czytasz to co piszesz?a z tego co mi wiadomo nawet cała Łódź to nie pół Polski
https://t.me/pump_upp
-
Daj na wiate, daj na ratowanie klubu, daj grać w AA za darmoche,daj nowoą halę,daj boiska treningowe daj,daj,daj. My musimy o wszystko walczyć wy wszystko dostawaliście, dlatego przespaliście stadion, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło nie?daj blaszak, daj łodziankę, daj na drogi dojazdowe, daj na klub, daj na choinkę, daj więcej bo na jedynym Łódzkim Klubie Sportowym będzie stadion
P.S A ta choinka ? że niby hania? potrafimy sobie radzić sami, niemoto co bez gpsa palcem do d*** trafić nie może.
-
Google--> "ikona Lodzi" policzyc ile razy slowo Widzew sie pokaze a ile Lks. Podpowiem, Lks ZERO a Widzewa nie chce mi sie liczyc ;)
A sorry byl jeden artykol o tym ze ktos pomazal jakis zabytek i tutaj widac wklad Lksu w promowanie Lodzi :)
Chcecie czy nie to Widzew jest najbardziej rozpoznawalnym klubem Lodzi i to Widzew promuje Lodz nawet w zagranicznej prasie.
Macie duuuzo szczescie ze obecne wladze miasta dbaja o was ale tutaj nie ma co obwiniac juz samego Lksu tylko jebnieta polityke.
A sorry byl jeden artykol o tym ze ktos pomazal jakis zabytek i tutaj widac wklad Lksu w promowanie Lodzi :)
Chcecie czy nie to Widzew jest najbardziej rozpoznawalnym klubem Lodzi i to Widzew promuje Lodz nawet w zagranicznej prasie.
Macie duuuzo szczescie ze obecne wladze miasta dbaja o was ale tutaj nie ma co obwiniac juz samego Lksu tylko jebnieta polityke.
-
Co Ty p********* dzieciaku?!ReanimacjiTrupaStop pisze: ↑07.01.2018, 16:21daj blaszak, daj łodziankę, daj na drogi dojazdowe, daj na klub, daj na choinkę, daj więcej bo na jedynym Łódzkim Klubie Sportowym będzie stadionC1365O pisze: ↑07.01.2018, 13:22Radicaal juz przeszedłes samego siebie. Pasożydy, daj daje, żebracka ku*** to określenia powstałe w stosunku do Was gdy prosiliscie miasto o pieniądze na klub bo Wam się należy.
Widzew nie żebra o pieniądze tylko chce aby pieniądze wszystkich podatników(w tym przecież kibiców Widzewa) były dzielone po równo, zarówno na zachód jak i wschód.
ŻEBRACKIEJ REANIMACJI TRUPA STOP!
Śmierć żebrackiej kurwie juz zapomniałas?
-
Niech ktos przytoczy historie i opis FC Widzewa z odległego Chełma, jak to wyglada i jak sytuacja przedstawiała sie kiedys.
-
Rodowici Łodzianie standardowo poprawiają humor...Na ta chwile to macie obietnice Pani Prezynent i 200 tys na 2018r. a którys tu garbaty kinol pisze ze oni przynajmniej nie bedą mieli blachy trapezowej...
-
-
error na pełnej piździe powrócił na forum wyliczeniami... z wyszukiwarki Google. Weź ku*** zamknij mordę bo amebą wieję od Ciebie na kilometr.
Widzewska Charyzma, czy tam któryś dalej nie widzisz analogii? Jak ludzie odprowadzający podatki w Grudziądzu, Chełmie, Zgierzu, Pabianicach mogą w ogóle decydować o tym co się ma dziać w Łodzi za pieniądze publiczne. Nie chodzi tu o to, że Wam wytykam, gdzie macie kibiców, ile FC bo mi to koło c**** lata, ale po co ludzie jak już wspomniałem nieodprowadzający podatków w mieście Łodzi chcą decydować o losie tego miasta.
Widziałem, że już ten zajebisty stadion zaczyna być powoli bee i teraz to, by się chciało już na 30 tysięcy, bo to teraz dojdą grupy wyjazdowe, większe bufory to już pieniążków się nie będzie takich dużych kroiło. Jak Wam Pan Sapota z własnej kieszeni wyłoży to sobie wybudujecie nawet Old Traford, ale od miasta przez następne kilkanaście, lub kilkadziesiąt lat takiego prezentu nie dostaniecie.
Widzewska Charyzma, czy tam któryś dalej nie widzisz analogii? Jak ludzie odprowadzający podatki w Grudziądzu, Chełmie, Zgierzu, Pabianicach mogą w ogóle decydować o tym co się ma dziać w Łodzi za pieniądze publiczne. Nie chodzi tu o to, że Wam wytykam, gdzie macie kibiców, ile FC bo mi to koło c**** lata, ale po co ludzie jak już wspomniałem nieodprowadzający podatków w mieście Łodzi chcą decydować o losie tego miasta.
Widziałem, że już ten zajebisty stadion zaczyna być powoli bee i teraz to, by się chciało już na 30 tysięcy, bo to teraz dojdą grupy wyjazdowe, większe bufory to już pieniążków się nie będzie takich dużych kroiło. Jak Wam Pan Sapota z własnej kieszeni wyłoży to sobie wybudujecie nawet Old Traford, ale od miasta przez następne kilkanaście, lub kilkadziesiąt lat takiego prezentu nie dostaniecie.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
To kibice Widzewa sa az tak skuteczni ze przez nich miasto nie wybuduje stadionu dla ŁKS?Ciekawa sytuacja ale to pokazuje ze kibice Widzewa maja w Łodzi cos do powiedzenia.
Spalonymi mostami lacze sie z miastami...
-
error rozjebal system ta ikona :')
-
Tak czytam to forum i oczom nie wierzę jakie macie problemy. Nie wiadomo czy się śmiać czy płakać i to się wiąże zarówno kibiców Widzewa jak i Łksu. Takie dziecinne przekomarzanie się o wszystko co się tylko da.
Widzewskie osiedla wręcz bastiony to Dąbrowa i Chojny do tego należy dołożyć dość silny Górniak i malutkie domkowe Wiskitno
ŁKS to Rokicie, Ruda i większa część Kuraka(jednak tu dominacja jest niewielka). Dlaczego uważam że ta dzielnica robi przewagę i to sporą Widzewiakom a no dlatego że patrząc wg podziału administracyjnego i tabeli z UMŁ: tereny Chojen, Dąbrowy, Górniaka i Wiskitna to ok.106tys osób na 159 tys na całej dzielnicy. Plus podzielone tereny ok 21tys Kurak- Piastów. Wiadomo że liczba mieszkańców nie mówi o kibicach wszystkiego ale jednak ma spore przełożenie na liczby na meczach i działanie na osiedlach.
Górna to w moim odczuciu dzielnica na której Widzew ma sporą przewagę, może nawet ta dzielnica decydować o przewadze w mieście.krzycho_ASR pisze: ↑07.01.2018, 17:09Interesuje mnie dzielnica Górna (Chojny, Dąbrowa, Ruda, Rokicie, Górniak, Kurak, Piastów). Mógłby ktoś obiektywny bardziej szczegółowo opisać tę dzielnicę? Z góry dzięki.
Widzewskie osiedla wręcz bastiony to Dąbrowa i Chojny do tego należy dołożyć dość silny Górniak i malutkie domkowe Wiskitno
ŁKS to Rokicie, Ruda i większa część Kuraka(jednak tu dominacja jest niewielka). Dlaczego uważam że ta dzielnica robi przewagę i to sporą Widzewiakom a no dlatego że patrząc wg podziału administracyjnego i tabeli z UMŁ: tereny Chojen, Dąbrowy, Górniaka i Wiskitna to ok.106tys osób na 159 tys na całej dzielnicy. Plus podzielone tereny ok 21tys Kurak- Piastów. Wiadomo że liczba mieszkańców nie mówi o kibicach wszystkiego ale jednak ma spore przełożenie na liczby na meczach i działanie na osiedlach.
-
Podsumowując Reanimacja ma przewagę w Łodzi. Ogólnie wszędzie ma, pół Polski, pół Europy i Azji, do tego 400 osób chuligańskiej bandy latającej po mieście, nic tylko spierdalać. Do tego same sukcesy, prawie fany obronione, prawie Śląsk i Lechia trafiona (ale drzwi przeszkodziły).PolnocnaStrona pisze: ↑07.01.2018, 20:30Górna to w moim odczuciu dzielnica na której Widzew ma sporą przewagę, może nawet ta dzielnica decydować o przewadze w mieście.krzycho_ASR pisze: ↑07.01.2018, 17:09Interesuje mnie dzielnica Górna (Chojny, Dąbrowa, Ruda, Rokicie, Górniak, Kurak, Piastów). Mógłby ktoś obiektywny bardziej szczegółowo opisać tę dzielnicę? Z góry dzięki.
A wracając do rzeczywistości, Górna po połowie. Reanimacja to jak już było napisane Chojny, Dąbrowa, i większość Górniaka, jedyny Łódzki Klub Sportowy to Ruda, Rokicie, Piastów i Kurak (dwa ostatnie podzielone z przewagą ŁKS).
-
Przecież napisałem to samo co ty tylko zwróciłem uwagę na ważny fakt jakim są wielkości osiedli...żeby nie było tak bardzo kolorowo na Naszą korzyść dodam że Wy macie sporo starszych kibiców na Dąbrowie i trochę na Chojnach ale tak jest w calej ŁodziiDK08 pisze: ↑07.01.2018, 20:57Podsumowując Reanimacja ma przewagę w Łodzi. Ogólnie wszędzie ma, pół Polski, pół Europy i Azji, do tego 400 osób chuligańskiej bandy latającej po mieście, nic tylko spierdalać. Do tego same sukcesy, prawie fany obronione, prawie Śląsk i Lechia trafiona (ale drzwi przeszkodziły).PolnocnaStrona pisze: ↑07.01.2018, 20:30Górna to w moim odczuciu dzielnica na której Widzew ma sporą przewagę, może nawet ta dzielnica decydować o przewadze w mieście.krzycho_ASR pisze: ↑07.01.2018, 17:09Interesuje mnie dzielnica Górna (Chojny, Dąbrowa, Ruda, Rokicie, Górniak, Kurak, Piastów). Mógłby ktoś obiektywny bardziej szczegółowo opisać tę dzielnicę? Z góry dzięki.
A wracając do rzeczywistości, Górna po połowie. Reanimacja to jak już było napisane Chojny, Dąbrowa, i większość Górniaka, jedyny Łódzki Klub Sportowy to Ruda, Rokicie, Piastów i Kurak (dwa ostatnie podzielone z przewagą ŁKS).
-
Komuś wytykasz brak rozgarnięci a, ale tobie to trzeba by było chyba kuflem w łep przetłumaczyć. Co mają do podatków mieszkańcy, kibice Widzewa z innych miast? Skoro w Łodzi dominuje Widzew czy jak wolisz jest pół na pół. To co kibice Widzewa z Łodzi nie płacą podatków? A kibice łksu zwłaszcza ci z Polesia utrzymują miasto? Wasza żydowska natura nie pozwalała latami wchodzić wam legalnie na własny stadion, rąbaliście klub jak trzeba, a będziesz tu pierdolił smutki o podatkach. Ach jaki ja tępy nad w Łodzi nie ma to pewnie o to ci chodziło o najrodowitszy z rodowitych.Widzewska Charyzma, czy tam któryś dalej nie widzisz analogii? Jak ludzie odprowadzający podatki w Grudziądzu, Chełmie, Zgierzu, Pabianicach mogą w ogóle decydować o tym co się ma dziać w Łodzi za pieniądze publiczne. Nie chodzi tu o to, że Wam wytykam, gdzie macie kibiców, ile FC bo mi to koło c**** lata, ale po co ludzie jak już wspomniałem nieodprowadzający podatków w mieście Łodzi chcą decydować o losie tego miasta.
Następny cymbał jak mantrę powtarza jedyny Łódzki klub sportowy no dobra Widzew dla ciebie nie jest Łódzki,ale są Budowlani,są żużlowcy,jest Start no to jaki jedyny. Jak z tą flagą Łódź moim.....którą wyśmiała cała Polska, dziś już zmienioną chytrze po żydowsku...ech
-
Z ciekawosci chcialem doszukac prawdy ze "Sercem Lodzi".
Pierwsze strony wykazuja jednoznacznie, dodam, ze strony niezalezne. Dopiero na 4 stronie mozna znalezc cos o drugim klubie... z jej wlasnej strony.
Takze tego, poraz kolejny, zycie swoje, a kibicenet swoje.
Pierwsze strony wykazuja jednoznacznie, dodam, ze strony niezalezne. Dopiero na 4 stronie mozna znalezc cos o drugim klubie... z jej wlasnej strony.
-
Google wyznacznikiem Widzewa:) Coraz lepiej,czas zaprzestać odwiedzania tegoż zacnego forum bo widzewiaczki zamienili je w forum o tematyce satyrycznej. Jaka fraza kolejna? Dobranoc.NoMatterWhat pisze: ↑07.01.2018, 22:09Z ciekawosci chcialem doszukac prawdy ze "Sercem Lodzi".
-
Twoje życie(rencisty prawdopodobnie z żółtymi papierami) mnie c*** interesuje. A co do honoru to nie wypowiadaj się na ten temat bo każdy mający odrobinę honoru będący na twoim miejscu odpuściłby pisanie na tym forum. Większość ludzi z forum Ci ciśnie od pajaców a ty dalej będziesz bredził swoje, bo myślisz że to twoje pseudointeligentne pierdzenie jest fajne. Zrozum, że nie jest fajne i ciągnij się przynajmniej z tematu łódzkiego. Sobie możesz o swojej Legiuni do woli pisać w temacie warszawskim i się tasować jacy to jesteście wielcy i nieskazitelni.
-
Kiedyś ktoś ci łapki przetrąci i to ktoś od ciebie cyber wojowniku.
-
Ja pierdolę koleżko, poziom twojej kompromitacji sięgnął zenitu, szczególnie w momencie pisania że internet swoje, a życie swoje, kiedy chwilę wcześniej p********* coś o tym że reanimacja jest na pierwszej stronie google, no po prostu nie do wiary jakie na armii czerwonej są głąby....NoMatterWhat pisze: ↑07.01.2018, 22:09Z ciekawosci chcialem doszukac prawdy ze "Sercem Lodzi".
-
O reanimacji nic nie bylo wiec nie wiem o czym piszesz.
W takiej Korei, wmawia sie, ze ich kraj jest najlepszy na swiecie, tyle tylko, ze uwazany przez nich samych.
Tutaj tylko na lkslodz.pl jest mowa o Sercu Lodzi zwiazana z ŁKSem, a ewojownicy staraja sie powielac propagande.
W takiej Korei, wmawia sie, ze ich kraj jest najlepszy na swiecie, tyle tylko, ze uwazany przez nich samych.
Tutaj tylko na lkslodz.pl jest mowa o Sercu Lodzi zwiazana z ŁKSem, a ewojownicy staraja sie powielac propagande.
-
Jedni p******* o jakiś wynikach wyszukiwarki Google, drugi coś mi w ogóle wmawia czego nie mówiłem. Nowy rok, a tak jakby gorzej.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Potwierdzasz jedynie znaną w całym kraju regułę że jesteście hipokrytami i kserobojami. Co wy marne kmietki byście zrobili bez nas? Na kim byście się wzorowali?NoMatterWhat pisze: ↑08.01.2018, 13:37O reanimacji nic nie bylo wiec nie wiem o czym piszesz.
https://www.youtube.com/watch?v=3dmx2gJ0AeM
2010 rok, EŁKAESEM BIJE SERCE ŁODZI!
-
Przeciez okreslenia serce miasta,serce lodzi czy serce Polski sa w Lodzi stosowane od dawien dawna i to ze jakis pancur napisal koszerna piesn nie znaczy ze ktos sie na was wzoruje.Lodzianie ostatnimi czasy dali jasny dowod na to gdzie bije serce Lodzi,na Pilsudskiego 138
-
ku*** jakiś brudas gra na tamburynie, drugi na cymbałkach, trzeci na grzechotkach, normalnie rewelacja. Jesteś mistrz.
-
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4Bvhyq1kLRM[/youtube]
Serce Łodzi na 100 lecie w akcji, to ci podatnicy. Komu wy ten kit żenicie. To jest dopiero wiocha, czy to po tej imprezie fiknęły trzy żyrafy w nieodległym ZOO? ze śmiechu chyba. ŚŻK śmierć żyrafom k.u.r.w.a.
Serce Łodzi na 100 lecie w akcji, to ci podatnicy. Komu wy ten kit żenicie. To jest dopiero wiocha, czy to po tej imprezie fiknęły trzy żyrafy w nieodległym ZOO? ze śmiechu chyba. ŚŻK śmierć żyrafom k.u.r.w.a.
-
Ale co Ty ku*** wrzucasz? Jakiś meneli na WASZYM Starym Mieście. Idź Ty se ku*** lepiej weź udział w konkursie Wiary Spod Zegara na jakże gustowne koszuleczki, ale to przecież ŁKS żyje Widzewem, nie na odwrót.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Czy na dowód tych "słów"masz jakieś dowody? Jakieś wyniki Google czy coś w ten deseń jak to tutaj Widzew ma w zwyczaju ostatnio na tym zacnym forum?serce miasta pisze: ↑08.01.2018, 20:43Przeciez okreslenia serce miasta,serce lodzi czy serce Polski sa w Lodzi stosowane od dawien dawna i to ze jakis pancur napisal koszerna piesn nie znaczy ze ktos sie na was wzoruje.Lodzianie ostatnimi czasy dali jasny dowod na to gdzie bije serce Lodzi,na Pilsudskiego 138
-
Tak na szybko bez google,z pamięci hasło z flagi Sterego Miasta "w sercu miasta gdzie Łodź się narodziła rządzi Widzew tradycja się nie zmienila"łodzki raper Zeus uzywal tez takiego zwrotu w jednym ze swoich kawalkow,o ile sobie dobrze przypominam to był to podkład do naszego filmiku z przemarszu na derby spod Centrala jak nas nie chcieliście wpuścić.UW1908 pisze: ↑08.01.2018, 22:44Czy na dowód tych "słów"masz jakieś dowody? Jakieś wyniki Google czy coś w ten deseń jak to tutaj Widzew ma w zwyczaju ostatnio na tym zacnym forum?serce miasta pisze: ↑08.01.2018, 20:43Przeciez okreslenia serce miasta,serce lodzi czy serce Polski sa w Lodzi stosowane od dawien dawna i to ze jakis pancur napisal koszerna piesn nie znaczy ze ktos sie na was wzoruje.Lodzianie ostatnimi czasy dali jasny dowod na to gdzie bije serce Lodzi,na Pilsudskiego 138
-
ku*** , dla Was na prawdę ma to jakiekolwiek znaczenie kto zaczął używać pierwszy tego określenia? Zmieni się sytuacja w mieście po wyjaśnieniu tej zagadki ? Ogarnijcie się wszyscy , chyba ostatnio za spokojnie nie ma o czym pisać.
-
A to poprosiliście Zeusa, żeby na Waszą cześć nagrał utwór?
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Ale co Ty ku*** wrzucasz? Jakiś meneli na WASZYM Starym Mieście. Idź Ty se ku*** lepiej weź udział w konkursie Wiary Spod Zegara na jakże gustowne koszuleczki, ale to przecież ŁKS żyje Widzewem, nie na odwrót.
Oj kłamczuszku imprezki ci się p*******,.i miejsce, chytrze po żydowsku konfabulujesz. 100 lecie tego jedynego, jak festyn w Pcimiu top3. Cieszy że ci się podobają nowe koszulki, ale tu przyznać muszę że akcesoriach anty jesteśmy za wami lata świetlne.
Ale co wam te żyrafy zrobiły.......?
-
WidzewskaCharyzma pisze: ↑09.01.2018, 09:24Ale co Ty ku*** wrzucasz? Jakiś meneli na WASZYM Starym Mieście. Idź Ty se ku*** lepiej weź udział w konkursie Wiary Spod Zegara na jakże gustowne koszuleczki, ale to przecież ŁKS żyje Widzewem, nie na odwrót.
Oj kłamczuszku imprezki ci się p*******,.i miejsce, chytrze po żydowsku konfabulujesz. 100 lecie tego jedynego, jak festyn w Pcimiu top3. Cieszy że ci się podobają nowe koszulki, ale tu przyznać muszę że akcesoriach anty jesteśmy za wami lata świetlne.
Ale co wam te żyrafy zrobiły.......?
Ale hasło ściągnięte na wzór oparwy Zawiszy na meczu z Wami, kserobojami;) ur 100% xero
-
Na aleji Uni 2 ta Widzew swoja kurwe ma...ta piosenka była spiewnana na Widzewie jeszcze w latach 80/90 natomiast Zawisza miał oprawe z hasłem "w Bydgoszczy to wiedzą..."gdzie tu ksero.Zarzucasz naszym ultrasom kserowanie a tym czasem ostatniej jeśeni zrobiliście oprawe która była wzorowana na motywie z koszulki kibicowskiej marki Radical Fans powiązanej z kibicami Widzewa ew to było ksero z Cska Moskwa.O Ekipie remontowej z Radlina i ich nasladowcach z Polesia pamietasz?
-
Małe sprostowanie kolego, Ekipa Remontowa była z Mysłowic.serce miasta pisze: ↑09.01.2018, 10:12Na aleji Uni 2 ta Widzew swoja kurwe ma...ta piosenka była spiewnana na Widzewie jeszcze w latach 80/90 natomiast Zawisza miał oprawe z hasłem "w Bydgoszczy to wiedzą..."gdzie tu ksero.Zarzucasz naszym ultrasom kserowanie a tym czasem ostatniej jeśeni zrobiliście oprawe która była wzorowana na motywie z koszulki kibicowskiej marki Radical Fans powiązanej z kibicami Widzewa ew to było ksero z Cska Moskwa.O Ekipie remontowej z Radlina i ich nasladowcach z Polesia pamietasz?
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
Przecież ten bielański to lewak powiązany z wyborczą i antifą, a tu proszę prawilny łkssik się nim posiłkuje :-)

-
Bieleński jak już coś. Ale to fakt, to lewus pełną gębą. A tu widzę, że dla koleżanek zza miedzy niemal bohater. Ikona?