Ruszyli się w tym sezonie. Jeżdżą na wyjazdy w miarę dobrych liczbach. U siebie raczej cicho bez dopingu. Wcześniej latali na Pogoń i twierdzili że z Kotwica maja kosę. Teraz wiadomo, pozmieniało im się.plemplem81 pisze: 20.11.2017, 23:24 Chłopaki z Around-the-ground byli obecni na meczu w Kamieniu Pomorskim, gdzie gościła ekipa MKS Karlino. Dawno o tej ekipie nic nie słyszałem i w zasadzie zastanawiam się...czemu. Czy po prostu mocno odpuścili czy nie chcą być tak medialni. Ma ktoś z was jakieś foty z ostatnich paru lat działalności MKS Karlino? W jaką stronę obecnie kierują się ich sympatie? Kiedyś był układ (czy może zgoda?) z Kotwicą Kołobrzeg, a dziś?
województwo Zachodniopomorskie
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: województwo Zachodniopomorskie
-
plemplem81
W Trzebiatowie z 2 lata temu pokazali się miejscowi z bardzo fajną oprawą ze sreberkami i racami. Działają oni coś więcej czy to był jednorazowy wybryk? Zdarzają im się wyjazdy? Częściej na meczach domowych coś majstrują z dopingiem i oprawami?
Olimp Złociniec działa na szlaku? Na fejsie zetknąłem się z ich fotkami, ale czy to sprawa aktualna? Zaliczają wyjazdy? Nadal są FC Kotwicy?
Sława Sławno zbiera się tylko na mecze derbowe z Darłovią czy czasem coś więcej działają również na innych niederbowych meczach?
Olimp Złociniec działa na szlaku? Na fejsie zetknąłem się z ich fotkami, ale czy to sprawa aktualna? Zaliczają wyjazdy? Nadal są FC Kotwicy?
Sława Sławno zbiera się tylko na mecze derbowe z Darłovią czy czasem coś więcej działają również na innych niederbowych meczach?
-
bez litosci
Byliśmy Fc Gwardii, nie Kotwicy. Od kilku lat to przeszłość i działamy samodzielnie. Co do obecnego sezonu doping na kilku meczach u siebie na zasadzie - jak było nas więcej to pośpiewamy. Zaliczony wyjazd do Czaplinka w ok. 25-27os. nie pamiętam dokładnie oraz wyjazd do Mirosławca w ok. 20os + jedno auto zjebało sie po drodze i zalicza niedojazd. Szału nie ma i raczej ciężko w tej lidze o dobre liczby, bo nie ma ciekawych meczy. A na awans się nie zanosi, chyba że ligę niżej :)plemplem81 pisze: 31.12.2017, 00:40 Olimp Złociniec działa na szlaku? Na fejsie zetknąłem się z ich fotkami, ale czy to sprawa aktualna? Zaliczają wyjazdy? Nadal są FC Kotwicy?
A no i obecnie mamy zamknięty stadion na najbliższe 3 mecze oraz 3 mecze zakazu wyjazdowego za okrzyki w stronę brazylijczyków z Wałcza + chyba 2.5tys. kary. Jak widać w niższych ligach komisja też się nie pierdoli w tańcu, pozdro
-
ZMeczuNaMecz
Rega to tak raz działa raz nie. Kiedyś chyba w 2005-2006 potracili jakieś flagi w tym mieli jakąś małą flagę Pogoni i skroiła im je bodajże Gwardia i na jakiś czas tam się nic nie działo

Teraz też jeżdżą na Pogoń a na Redze raczej nie działają bo maja problemy z zarządem i psami głównie po meczach derbowych ze Spartą Gryfice na których pokazali się bardzo przyzwoicie

I wyjazd

Teraz też jeżdżą na Pogoń a na Redze raczej nie działają bo maja problemy z zarządem i psami głównie po meczach derbowych ze Spartą Gryfice na których pokazali się bardzo przyzwoicie

I wyjazd

-
patriota85
Zgadza się.Gwardia im skroiła 4 flagi, w tym 1 Pogoni w 2006.ZMeczuNaMecz pisze: 01.01.2018, 13:13 Rega to tak raz działa raz nie. Kiedyś chyba w 2005-2006 potracili jakieś flagi w tym mieli jakąś małą flagę Pogoni i skroiła im je bodajże Gwardia i na jakiś czas tam się nic nie działo
-
plemplem81
Faktycznie, pomyliłem się. Kojarzyłem waszą flagę z meczu, na którym byłem na sektorze Kotwicy. Po spojrzeniu na te dawne fotki sprzed 10 lat skumałem, że ta flaga była po prostu skrojona... Sorki za złe "dopasowanie". Dobrze, że poszliście drogą samodzielności.
Czy Merida to nazwa sponsora w nazwie Regi Trzebiatów? Jeśli tak - czy to chodzi o znaną firmę produkującą środki higieny? I jeśli tak - to wtf, że kibice na piłce akceptują nazwę sponsora w nazwie swojego klubu?
Skąd wziął się trend, że w Ustroniu Morskim zaczęto kibicować klubowi oddalonemu o kilkaset kilometrów? Ilu ludzi liczył/liczy ten fc Lecha? Kotwica kiedykolwiek próbowała się z tym tematem rozprawić?
Skąd wziął się trend, że w Ustroniu Morskim zaczęto kibicować klubowi oddalonemu o kilkaset kilometrów? Ilu ludzi liczył/liczy ten fc Lecha? Kotwica kiedykolwiek próbowała się z tym tematem rozprawić?
[/quote]
Ustronie morskie,Sarbinowo,Mielno- bardzo dużo poznaniaków się tam albo opalało/opala latem,a część z nich tam pokupowała mieszkania/lokale i w związku z tym śmiga na bułgarską.
[/quote]
Ustronie morskie,Sarbinowo,Mielno- bardzo dużo poznaniaków się tam albo opalało/opala latem,a część z nich tam pokupowała mieszkania/lokale i w związku z tym śmiga na bułgarską.
-
szwadron97
Teraz jest Intermarche Rega Trzebiatów nie ma Meridyplemplem81 pisze: 08.01.2018, 14:30Faktycznie, pomyliłem się. Kojarzyłem waszą flagę z meczu, na którym byłem na sektorze Kotwicy. Po spojrzeniu na te dawne fotki sprzed 10 lat skumałem, że ta flaga była po prostu skrojona... Sorki za złe "dopasowanie". Dobrze, że poszliście drogą samodzielności.
Czy Merida to nazwa sponsora w nazwie Regi Trzebiatów? Jeśli tak - czy to chodzi o znaną firmę produkującą środki higieny? I jeśli tak - to wtf, że kibice na piłce akceptują nazwę sponsora w nazwie swojego klubu?
Ustronie morskie,Sarbinowo,Mielno- bardzo dużo poznaniaków się tam albo opalało/opala latem,a część z nich tam pokupowała mieszkania/lokale i w związku z tym śmiga na bułgarską.Apiaceae pisze: 08.01.2018, 14:39 Skąd wziął się trend, że w Ustroniu Morskim zaczęto kibicować klubowi oddalonemu o kilkaset kilometrów? Ilu ludzi liczył/liczy ten fc Lecha? Kotwica kiedykolwiek próbowała się z tym tematem rozprawić?
[/quote]
Byłem w zeszłym roku na wakacjach w Ustroniu Morskim fakt pełno vlepek/grafów Lecha. Rozmawiałem z jednym tamtejszym kibolem i stad tam tyle Poznaniaków bo z Poznania właśnie w te rejony mają najbliżej nad morze. Szukałem na necie informacji na temat tego fc i doszukałem się tylko że w 2012 roku był zorganizowany turniej kibiców Lecha w Ustroniu Morskim żadnych fotek z wyjazdów na mecz czy flag nie znalazłem.
poszukaj jako NADMORSKI FC
''Dziś postanawiamy urozmaicić sobie sezon ogórkowy wizytą u naszych derbowych sąsiadów. Pojawiamy się w Koszalinie w 35 osób z zamiarem rozrusznia mocno ospałej w ostatnim czasie koszalińskiej Gwardii jednak "koszalińska hołota" nie jest w stanie zebrać się u siebie w mieście i pozostawiają nas samym sobie
. Dziwi tylko fakt że w ostatnim czasie do pewnych wydarzeń jest w stanie na szybko zebrać się jedno osiedle w kilkanaście osób a teraz dając wam tyle czasu ile tylko chcecie nie możecie się zebrać w stu tysiecznym mieście .. ale to już każdemu pozostawiamy do własnej oceny. Chcieli byśmy tylko w końcu zobaczyć gdzieś na żywo tą silną i zwartą młodą Gwardie bo póki co działanie tej ekipy to pisanie po murach i nieudolne czekanie na jeden z FC Pogoni'' info z FB Kotwicy. Być może ferie były przyczyną nie ogarnięcia się ''gwardyjskich wojowników'' dobrze że coś się dzieje w tym nudnym województwie:-)
Co TY GADASZ BYLES W STARGARDZIE SKĄD UWAŻASZ ZE 5% MIASTA TO BŁĘKITNI ?aLvaro pisze: 07.11.2013, 21:17 Temat wojewódzki jak każdy inny, chyba takiego nie było jeszcze
Szczecin - Pogoń
Koszalin - Gwardia
Stargard - 95 % Pogoń, 5 % "ekipy" Błękitnych
Kołobrzeg - Kotwica, Legia
Świnoujście - Flota
Szczecinek - Wielim/Legia, Pogoń
Mrzeżyno - Kotwica
Police - Pogoń
Wałcz - Pogoń
Białogard - Gwardia
Mielno - Gwardia
Goleniów - Pogoń
Gryfino - Pogoń
Gryfice - Pogoń
Nowogard - Pogoń
Świdwin - Pogoń, Kotwica
Choszczno - Pogoń
Darłowo - Darłovia
Barlinek - Pogoń Barlinek, Kilka osób ze Stali Gorzów
Dębno - Pogoń
Pyrzyce - Pogoń
Drawsko Pomorskie - Pogoń
Łobez - Pogoń
Trzebiatów - Pogoń
Kamień Pomorski - Pogoń
Chojna - Pogoń
Karlino - MKS
Międzyzdroje - Pogoń, Flota
Wolin - Pogoń, Flota
Lipiany - Pogoń
Barwice - Pogoń
Mirosławiec - Pogoń
Dobra - Pogoń
Generalnie województwo opanowane przez Pogoń Szczecin i średnio się tutaj dzieje.
Dużo miasteczek pro Pogoń ale nie są jakoś zorganizowani. Wypisałem miasta zorganizowane, mniej lub bardziej. Co do innych ekip to nuda. Gwardia całe miasto dla siebie i kilka FC, najlepszy FC chyba Białogard. Kotwica z mniejszego miasta i ze słabszymi FC. Flota to ciągle w kryzysie, teraz zawieszona działalność domowa, FC wymarłe Międzyzdroje i Wolin. Błękitni Stargard to jakieś nie porozumienie pod każdym względem o czym przekonała się Kotwica.
Poza tym jednostki innych klubów jak Lech Poznań.
Jak w Wałczu? Tylko szczerze bo nie uwierze .
-
bez litosci
pustynia. Paru gości coś tu pomrukuje o ich działalności na Orle, Widzewie, Pogoni i c*** wie gdzie jeszcze, ale dopóki nie zobaczę suchych liczb, jakichś zdjęć czy czegokolwiek co by potwierdzało tą ich mityczną działalność to nie uwierzę.
No chyba, że chodzi im o taką działalność jak np. ich wyjazd do Złocieńca na jesień - kilku dziadków, no to owszem "coś tam działają".
No chyba, że chodzi im o taką działalność jak np. ich wyjazd do Złocieńca na jesień - kilku dziadków, no to owszem "coś tam działają".
Podaj swoje proporcję, bardzo jestem ciekawyBS1945KS pisze: 31.01.2018, 17:08Co TY GADASZ BYLES W STARGARDZIE SKĄD UWAŻASZ ZE 5% MIASTA TO BŁĘKITNI ?aLvaro pisze: 07.11.2013, 21:17 Temat wojewódzki jak każdy inny, chyba takiego nie było jeszcze
Szczecin - Pogoń
Koszalin - Gwardia
Świnoujście - Flota
Mrzeżyno - Kotwica
Police - Pogoń
Wałcz - Pogoń
Białogard - Gwardia
Mielno - Gwardia
Goleniów - Pogoń
Gryfino - Pogoń
Gryfice - Pogoń
Nowogard - Pogoń
Świdwin - Pogoń, Kotwica
Choszczno - Pogoń
Darłowo - Darłovia
Dębno - Pogoń
Pyrzyce - Pogoń
Łobez - Pogoń
Trzebiatów - Pogoń
Kamień Pomorski - Pogoń
Chojna - Pogoń
Karlino - MKS
Wolin - Pogoń, Flota
Lipiany - Pogoń
Barwice - Pogoń
Mirosławiec - Pogoń
Dobra - Pogoń
Generalnie województwo opanowane przez Pogoń Szczecin i średnio się tutaj dzieje.
Dużo miasteczek pro Pogoń ale nie są jakoś zorganizowani. Wypisałem miasta zorganizowane, mniej lub bardziej. Co do innych ekip to nuda. Gwardia całe miasto dla siebie i kilka FC, najlepszy FC chyba Białogard. Kotwica z mniejszego miasta i ze słabszymi FC. Flota to ciągle w kryzysie, teraz zawieszona działalność domowa, FC wymarłe Międzyzdroje i Wolin. Błękitni Stargard to jakieś nie porozumienie pod każdym względem o czym przekonała się Kotwica.
-
Widzewski Wałcz
Na każdym (no poza jednym) domowym meczu Widzewa w tej rundzie obecne auto z Wałcza (karnetowcy), pozostali chętni nie wejdą bo RTS sprzedał cały stadion karnetów, postaram się udokumentować ... działalność Orła w okolicach zera, duże podziały i nie ma komu i pod jakim szyldem zebrać kibiców- kiedyś coś próbowali działać proszczecińscy ale obecnie cisza i raczej tak pozostanie... ktoś napisał pustynia i ciężko to zanegować.bez litosci pisze: 02.02.2018, 10:41 pustynia. Paru gości coś tu pomrukuje o ich działalności na Orle, Widzewie, Pogoni i c*** wie gdzie jeszcze, ale dopóki nie zobaczę suchych liczb, jakichś zdjęć czy czegokolwiek co by potwierdzało tą ich mityczną działalność to nie uwierzę.
-
zetka_kapy1948
Widzewski Wałcz pisze: 03.02.2018, 17:29Na każdym (no poza jednym) domowym meczu Widzewa w tej rundzie obecne auto z Wałcza (karnetowcy), pozostali chętni nie wejdą bo RTS sprzedał cały stadion karnetów, postaram się udokumentować ... działalność Orła w okolicach zera, duże podziały i nie ma komu i pod jakim szyldem zebrać kibiców- kiedyś coś próbowali działać proszczecińscy ale obecnie cisza i raczej tak pozostanie... ktoś napisał pustynia i ciężko to zanegować.bez litosci pisze: 02.02.2018, 10:41 pustynia. Paru gości coś tu pomrukuje o ich działalności na Orle, Widzewie, Pogoni i c*** wie gdzie jeszcze, ale dopóki nie zobaczę suchych liczb, jakichś zdjęć czy czegokolwiek co by potwierdzało tą ich mityczną działalność to nie uwierzę.
Nalezy tez dodac, ze to sympatycy Widzewa w Walczu, to zadni kibice, a paru podstarzalych smutnych panow, ktorzy na wszystko reaguja telefonem na 997.
Sarbinowo czy Ustronie to nie miasta a zwykłe wioski. Jedynie Mielno ma prawa miejskie ale i tak mocno naciągane. To tak na marginesie.
Oczywiście napewno przychodzi mniej osob na mlyn niz kilka lat temu ale nie spadamy ponizej 40 pozdro PS bez napinki KKS 1945 !STOCH pisze: 02.02.2018, 13:55Podaj swoje proporcję, bardzo jestem ciekawyBS1945KS pisze: 31.01.2018, 17:08Co TY GADASZ BYLES W STARGARDZIE SKĄD UWAŻASZ ZE 5% MIASTA TO BŁĘKITNI ?aLvaro pisze: 07.11.2013, 21:17 Temat wojewódzki jak każdy inny, chyba takiego nie było jeszcze
Szczecin - Pogoń
Koszalin - Gwardia
Świnoujście - Flota
Mrzeżyno - Kotwica
Police - Pogoń
Wałcz - Pogoń
Białogard - Gwardia
Mielno - Gwardia
Goleniów - Pogoń
Gryfino - Pogoń
Gryfice - Pogoń
Nowogard - Pogoń
Świdwin - Pogoń, Kotwica
Choszczno - Pogoń
Darłowo - Darłovia
Dębno - Pogoń
Pyrzyce - Pogoń
Łobez - Pogoń
Trzebiatów - Pogoń
Kamień Pomorski - Pogoń
Chojna - Pogoń
Karlino - MKS
Wolin - Pogoń, Flota
Lipiany - Pogoń
Barwice - Pogoń
Mirosławiec - Pogoń
Dobra - Pogoń
-
DOLNOSLAZAK
Jak obecnie prezentuje się Myslibórz?
Mała mieścina ale pamiętam, że działały tam dwie ekipy..jedna pro Pogoń druga pro Stilon, a i jakieś jednostki Stali się trafiały.
Osadnik Myslibórz to zarazem kibice Pogoni?
Mała mieścina ale pamiętam, że działały tam dwie ekipy..jedna pro Pogoń druga pro Stilon, a i jakieś jednostki Stali się trafiały.
-
JerseyStilon
Ze Stilonu zostało kilka osób. Coś tam działa Pogoń, ale również bez jakiegoś szału. Stal w ogóle nie istnieje. Obecnie na Osadniku towarzystwo raczej pro-szczecińskie, choć z wyjątkami. Obecnie jakby to rzec Myślibórz to "półpustynia kibicowska" jak i reszta powiatu.DOLNOSLAZAK pisze: 08.02.2018, 09:21 Jak obecnie prezentuje się Myslibórz?
Barlinek - oficjalne FC Stilonu, ale obecnie też bez jakiegoś szału (jak w sumie reszta naszych FC, a dużo robi niska liga). Na mieście obecna jeszcze Stal, ale jak cała ich ekipa w mega kryzysie oraz niewidoczne jednostki szczecińskiej Pogoni czy Lecha. Miejscowa Pogoń Barlinek nie istnieje od dobrych kilku lat i jej kibice tak samo. Na nowym tworze CRS nie ma żadnego dopingu.
Dębno - oficjalne FC Pogoni. Totalna dominacja na mieście, w okolicy czy mieście jakieś jednostki Lecha. Na miejscowym Dębie raczej nic się nie dzieje.
Boleszkowice, Nowogródek to jakieś jednostki za Pogonią czy Stalą, ale ogólnie pustynia.
Tak pokrótce wygląda powiat myśliborski czyli występujący tam kibice Stilonu, Pogoni, Stali i Lecha, ale wszyscy bez większego szału.
Jak wygląda obecnie sytuacja w Wolinie?
-
ZMeczuNaMecz
Nic ciekawego, trochę ludzi jeździ na Pogoń, jest grupa która próbowała działać na Vinecie i nawet mieli zgodę ze Świtem Szczecin (najlepszy wyjazd chyba na Gwardie kilka lat temu w około 30 osób) ale bez szału
Podbije ktoś z Kotwicy na priv?
http://stadionowioprawcy.net/news/kosza ... iana-zdan/
także ''coś'' się dzieje...w tym nudnym jak p**** województwie.
także ''coś'' się dzieje...w tym nudnym jak p**** województwie.

Gwardziści w niedzielne popołudnie!
Kołobrzeskie opowieści pozostawiamy bez komentarza.Do szybkiego zobaczenia!
-
Janusz Bąk
A to rozumiem, że MG od soboty w tych samych ciuchach biega? No niezłe tam macie klimaty. Chyba, że od soboty czekacie na nich :D
Sorry za offtopic, ale pozujecie do zdjęcia na tle swojego zniszczonego graffiti?Vitalji pisze: 23.04.2018, 20:46
Gwardziści w niedzielne popołudnie!
Kołobrzeskie opowieści pozostawiamy bez komentarza.Do szybkiego zobaczenia!
Ekipa z soboty Ok 40 osób

Ekipa z niedzieli Ok 50 osób

Cieżko Was traktować poważnie ...

Ekipa z niedzieli Ok 50 osób

Cieżko Was traktować poważnie ...
-
Śmiechu BeczKa
Dobra to zmienimy temat .
Powiedz mi jak to jest z wami i waszym FC Białogard? Bo gdy był mecz pucharowy Iskra Bialogard vs Kotwica Kolobrzeg to wasze FC plus wy około 20 osób dopingujecie Iskre? A kilka lat wstecz piszecie oficjalnie że Iskra Bialogard nie jest waszym FC ze wzgledu na to że zrobili turniej z psami więc powiedz mi jak tam u was jest bo mi to wygląda na rozdwojenie jaźni. Tak samo mi możesz mi się odnieść do tego czy wasz kolega z Białogardu dalej lata z wami jak dostał oficjalnie podziękowania od komendanta policji i pewnie też mu dziekowaliscie i przynosi wam chlube i oczekuję normalnej odpowiedzi
Powiedz mi jak to jest z wami i waszym FC Białogard? Bo gdy był mecz pucharowy Iskra Bialogard vs Kotwica Kolobrzeg to wasze FC plus wy około 20 osób dopingujecie Iskre? A kilka lat wstecz piszecie oficjalnie że Iskra Bialogard nie jest waszym FC ze wzgledu na to że zrobili turniej z psami więc powiedz mi jak tam u was jest bo mi to wygląda na rozdwojenie jaźni. Tak samo mi możesz mi się odnieść do tego czy wasz kolega z Białogardu dalej lata z wami jak dostał oficjalnie podziękowania od komendanta policji i pewnie też mu dziekowaliscie i przynosi wam chlube i oczekuję normalnej odpowiedzi
-
Janusz Bąk
Nie przypominam sobie żeby nas zbili :)
Odpowiem Ci jak odpowiesz mi na jedno pytanie.
Chłopaki z Karlina dalej cie jebią czy już jest okej między tobą i chłopakami z Karlina?
Chłopaki z Karlina dalej cie jebią czy już jest okej między tobą i chłopakami z Karlina?
-
ZMeczuNaMecz
Derby powiatu w IV lidze...
Vineta Wolin - Gryf Kamień Pomorski

Gości ok 35 (9 Energetyk Gyfino) W młynie gospodarzy ok 15 osób
Vineta Wolin - Gryf Kamień Pomorski
25.04.2018 - Derby Powiatu
Udaliśmy się do minety do wolina. Razem z naszymi braćmi z Gryfina - Energetyk Gryfino. Dziękujemy wam za wsparcie. Sytuacja jest jasna. vineta wolin obraziła Pogoń Szczecin - Dumę Pomorza, gdzie swietowaliśmy 70-lecie naszego klubu Pogonii. Nasze sąsiadki są anty Pogoń dlatego ch*j im w dupe. Tak czy siak zawsze gramy u siebie i pokażemy gdzie ich miejsce. Dziękujemy za wsparcie kibiców, którzy znaleźli czas aby być z razem nami.

Gości ok 35 (9 Energetyk Gyfino) W młynie gospodarzy ok 15 osób
-
Janusz Bąk
To jest zdjęcie z soboty, nawet ich starsi z tego ciągną :D
jak sytuacje w miasteczku Mielno ?
W Mielnie zawsze była sekcja Mielno GK. Chyba raczej się tam nic nie zmieniło.
-
Xxxmartysxxx5
eMigrant86 pisze: 08.04.2017, 00:15 Pytanie do Kotwicy.
Swego czasu mieliście taką oldschollowe fajne flagi MKS1946 i Kotwa Fans. Wieszacie je jeszcze? miały klimat :)
Pytanie do Wielimia jak wygląda aktualnie Wasza sytuacja?
i pytanie do Wszystkich lub kogos z okolic lub samego Złocieńca. Dawniej to był chwilami silny fc Gwardii.
Podobno jedzą na Lecha(?) co na to Gwardia i jak patrzy na to Lech?
Aktualnie Wielim na pewno nie chodzi na to MKP.
Raczej zostają przy fanclubowaniu.
Na meczu MKP - Karlino zebrało się kilku Wielimowców i dopingowali Sokół.
Z tego co mi wiadomo Wielimowcy czasami organizują jakiś wyjazd lub jeżdżą samodzielnie na Legię.
Jak działasz 2 sezony to nie ma co się dziwić
-
Śmiechu BeczKa
Odpowiesz na moje wcześniejsze pytanie czy będziesz zmieniał ciągle temat ?
-
LujanBrychczy
A co ma bicie/zbicie kiedys tam? czy to było czy nie. Dla mnie to mało ważne, jak dla większosci ekip na przestrzeni (nie tylko 2 sezonów) :)
vide:
Legia - Radomiak
Lech - ŁKS
Widzew - Wisła
Ruch - Wisła
Katowice - Górnik