Odpowiedz proszę ... tylko zupełnie szczerze czy jesteś ta 100 % pewny ze podpalona choinka to działanie ŁKS-u ??showmustgoon pisze: ↑26.12.2017, 00:21Brawurowa akcja TOP 3 dzisiejszej nocy. Choinka pod stadionem podpalona.

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

-
W sumie mógł być to ktoś z Widzewa, albo nie związany z klubem. Każdy może podjechać i rzucić racą w choinkę.1925 pisze: ↑26.12.2017, 11:03Odpowiedz proszę ... tylko zupełnie szczerze czy jesteś ta 100 % pewny ze podpalona choinka to działanie ŁKS-u ??showmustgoon pisze: ↑26.12.2017, 00:21Brawurowa akcja TOP 3 dzisiejszej nocy. Choinka pod stadionem podpalona.
-
Gdyby się udało to byście ogłaszali "sukces" każdym możliwym kanałem a tak siedzicie cichutko i zaraz się okaże ze to jakiś lokalny muslim1925 pisze: ↑26.12.2017, 11:03Odpowiedz proszę ... tylko zupełnie szczerze czy jesteś ta 100 % pewny ze podpalona choinka to działanie ŁKS-u ??showmustgoon pisze: ↑26.12.2017, 00:21Brawurowa akcja TOP 3 dzisiejszej nocy. Choinka pod stadionem podpalona.
-
Gdyby ? Patrząc na wasze żale i reakcje na tym, i na waszym forum - to zdecydowanie się udalo...
A prawda jest taka ze to wy ogłaszacie wszędzie swoje wątpliwe sukcesy - byle pokazać swoją dzialalnosc, w drugą stronę wystarczy wasz płacz i lament ;)
A prawda jest taka ze to wy ogłaszacie wszędzie swoje wątpliwe sukcesy - byle pokazać swoją dzialalnosc, w drugą stronę wystarczy wasz płacz i lament ;)
...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
-
Dokładnie , udało się. Akcja na duży plus , ale tak jak jest pisane nikt się tym nie chwali w internecie.
-
chyba DoZo przed tobą speniał bo pare dni już się nie wychyla. trzeba przyznać,że masz przełożenie. domyślam sie,ze u siebie w ekipie masz sporo do powiedzenia.jak już Legia czuje do ciebie risppekt
-
ty i terror eudezet to ta sama osoba tak ??ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑26.12.2017, 14:13Gdyby ? Patrząc na wasze żale i reakcje na tym, i na waszym forum - to zdecydowanie się udalo...
bo patrząc na to co pisze jeden i drugi przypadek jasno tylko potwierdza ze jesteś przypadkiem totalnego debila !
No ale ...... internet przyjmie wszystko - nawet to ze piszesz iż jesteś na ŁKS-em !

-
Nie , i nie widzę żebyśmy pisali to samo.
Ale spoko Internet wszystko przyjmie , również to ze choinka czerwonych spaliła się po prostu ze wstydu ;)
Ale spoko Internet wszystko przyjmie , również to ze choinka czerwonych spaliła się po prostu ze wstydu ;)
...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
-
Problem w tym ze się nie spaliła wiec 1-0 dla choinki :)ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑27.12.2017, 14:28Nie , i nie widzę żebyśmy pisali to samo.
-
Ten sam n(AP)let , plus kilkanascie innych jego nickow , wystarczy przejrzec posty i sposob pisania.1925 pisze: ↑27.12.2017, 13:24ty i terror eudezet to ta sama osoba tak ??ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑26.12.2017, 14:13Gdyby ? Patrząc na wasze żale i reakcje na tym, i na waszym forum - to zdecydowanie się udalo...
bo patrząc na to co pisze jeden i drugi przypadek jasno tylko potwierdza ze jesteś przypadkiem totalnego debila !
No ale ...... internet przyjmie wszystko - nawet to ze piszesz iż jesteś na ŁKS-em !
-
Tak ku***, pół tego forum to ja. Marka z Nowosolnej też stworzyłem, by mieć z kim się popruć... Co Wy macie odjazdy niektórzy z pomysłami to niech Bóg nad Wami czuwa.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
W takim razie zadna chwała , ze jest Was wiecej tego typu 'myslacych'TERROR_EUDEZET pisze: ↑27.12.2017, 15:01Tak ku***, pół tego forum to ja. Marka z Nowosolnej też stworzyłem, by mieć z kim się popruć... Co Wy macie odjazdy niektórzy z pomysłami to niech Bóg nad Wami czuwa.
Co do choinki nie bede komentował zachowania i jego przyklaskow tu na forum gosci z Łksu , wstyd jak c*** powinno Wam byc , nie za sama akcje ale ... z racji takiej ze choinka to symbol Swiat i religii chrzescijanskiej .
Chyba ze Ci co to zrobili ( i tak nieudolnie) byli innego wyznania , w takim razie nie ma tematu.
-
A jest gdzieś napisane, że to kibice ŁKS-u ?yurez pisze: ↑27.12.2017, 15:14W takim razie zadna chwała , ze jest Was wiecej tego typu 'myslacych'TERROR_EUDEZET pisze: ↑27.12.2017, 15:01Tak ku***, pół tego forum to ja. Marka z Nowosolnej też stworzyłem, by mieć z kim się popruć... Co Wy macie odjazdy niektórzy z pomysłami to niech Bóg nad Wami czuwa.
Co do choinki nie bede komentował zachowania i jego przyklaskow tu na forum gosci z Łksu , wstyd jak c*** powinno Wam byc , nie za sama akcje ale ... z racji takiej ze choinka to symbol Swiat i religii chrzescijanskiej .
Chyba ze Ci co to zrobili ( i tak nieudolnie) byli innego wyznania , w takim razie nie ma tematu.
-
Skoro normalnie zapytales , normalnie tez odpisze ... Kto inny w Łodzi , moze biegac z RACAMI , pod stadionem Widzewa ? Sms Łódż ? Start Łódż ? Budowlani ? czy ktos od żuzlowych fanow moze? , czy to gruba akcja innej ekipy nie z Łodzi ? .Terroor pisze: ↑27.12.2017, 15:42A jest gdzieś napisane, że to kibice ŁKS-u ?yurez pisze: ↑27.12.2017, 15:14W takim razie zadna chwała , ze jest Was wiecej tego typu 'myslacych'TERROR_EUDEZET pisze: ↑27.12.2017, 15:01Tak ku***, pół tego forum to ja. Marka z Nowosolnej też stworzyłem, by mieć z kim się popruć... Co Wy macie odjazdy niektórzy z pomysłami to niech Bóg nad Wami czuwa.
Na moje odjebaliscie( chociaz nie do konca bo na szczescie zbytnio nie ucierpaiala) kulawy numer a dopiero pozniej pomysleliscie ze '' troche chujowo tak ''.
Jakis idiota od Was , niekoniecznie zwiazany z klubem moze i niekoniecznie kumaty kumacz , ale badz powazny i nie wymyslaj glupot.
Wiadomo ze w takich sytuacjach obrywa cale srodowisko , i tak jest zawsze.
-
To juz jest jawne konfidenctwo na "kibicowskim" forum.........
ŁKS Łódź Polska !
-
skoro sie nie spaliła to po ch.. ten lament i płacz?
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.
-
Dostałem telefoniczne info, że ŁKS planuje też zasadzkę na widzewskiego zająca wielkanocnego
-
Płaczu i lamentu nie zauważyłem raczej wrzuty odnośnie samego debilnego zamysłu. Ale skoro nie wierzysz ze choinka nadal stoi to zapraszam pod nasz stadion, cyknij sobie zdjęcie i poczuj atmosferę świat pod jedynym w Łodzi piłkarskim obiekcie B-)
-

Cała Ełksa w tym temacie :-)
-
była to ironia ponieważ grupa "NYGUSY 99" była jedna z bardziej aktywniejszych w ŁodziDoZo(L) pisze: ↑27.12.2017, 20:39Zgodnie z obietnicą (moje subiektywne zdanie, bo nie zamawiałem w trakcie świąt żadnych sondaży):
1. Niewykluczenie z organizacji konfrontacji z 'ka<C>apami' dowódcy BKS-u (co miało m.in. wpływ na zainteresowanie drugim terminem spotkania po stronie Legii w sytuacji niewyjaśnienia przez wymienionego jego afery z byłymi wspólnikami);
2-3. Nieskuteczność w namowach Arki i ŁKS-u ws. rewanżu za ostatnie nasze poważniejsze zwarcia (po 21 vs. 28 w Olsztynku trudno za taką uznać późniejsze spotkanie na stacji benzynowej, gdzie gdynianie rozjeżdżali w panice swoich maruderów), podczas gdy "leszki" taką okazję nam potem umożliwili (180 vs. ich 'specjal' do/z Białegostoku).
O Torwarze nie masz pełnej wiedzy, ale nikt rozsądny nie będzie w necie nawet prostował banialuków 'eRTeeSiakóW', bo sprawa jest z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością w zainteresowaniu wiadomych organów.
Teraz czas na moje zapytanie:
Co przyświecało autorom i jaki jest los flagi 'eŁKaeSu' pt. "nygusy"?
-
Połowa grypsujących gangsterów, a nie kuma...K4B2Q pisze: ↑27.12.2017, 21:13była to ironia ponieważ grupa "NYGUSY 99" była jedna z bardziej aktywniejszych w ŁodziDoZo(L) pisze: ↑27.12.2017, 20:39Zgodnie z obietnicą (moje subiektywne zdanie, bo nie zamawiałem w trakcie świąt żadnych sondaży):
1. Niewykluczenie z organizacji konfrontacji z 'ka<C>apami' dowódcy BKS-u (co miało m.in. wpływ na zainteresowanie drugim terminem spotkania po stronie Legii w sytuacji niewyjaśnienia przez wymienionego jego afery z byłymi wspólnikami);
2-3. Nieskuteczność w namowach Arki i ŁKS-u ws. rewanżu za ostatnie nasze poważniejsze zwarcia (po 21 vs. 28 w Olsztynku trudno za taką uznać późniejsze spotkanie na stacji benzynowej, gdzie gdynianie rozjeżdżali w panice swoich maruderów), podczas gdy "leszki" taką okazję nam potem umożliwili (180 vs. ich 'specjal' do/z Białegostoku).
O Torwarze nie masz pełnej wiedzy, ale nikt rozsądny nie będzie w necie nawet prostował banialuków 'eRTeeSiakóW', bo sprawa jest z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością w zainteresowaniu wiadomych organów.
Teraz czas na moje zapytanie:
Co przyświecało autorom i jaki jest los flagi 'eŁKaeSu' pt. "nygusy"?
-
Dozo cały czas używasz zdrobnienia leszki w swoich wypowiedziach , możesz to wytłumaczyc?
-
Niech Wam na pw wyjaśnia, albo załóżcie sobie osobny temat "DoZo vs. Cała Polska".
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
I tak nie jesteśmy jako cała Polska Was przebić w tym temacie
-
Frustracja jak u dziecka w piaskownicy któremu notorycznie zabierają łopatkę do piasku, a ten nic nie może zrobić bo go nawet mama olewa.
od kiedy choinka staneła przy stadionie to żydzi mówili że spłonie to info latało od dawna po sieci.. tak nikt nie będzie stał dniami i nocami i bronił choinki tym bardziej w święta. Sytuacja dla mnie przekomiczna że tamci robią co chcą od jakiegoś czasu a my stoimy jak dzbany bo po 1 ich autokar jest na spółę z sokołem po 2 nikt nie będzie biegał za sztabem szkoleniowym ap bo nie jesteśmy zwierzętami no i oni nie postawili nic przy stadionie. jak zwykle sprawa szybko będzie przyklepana po cichu w umł a ten żałosny profil łodzi też nic nie doda o tym jakie menelstwo jest na kaliskim. To jest sytuacja rodem z trudnych spraw i sprawy dla reportera. Ale jestem pewny że jedna nasza krzywa akcja i zaraz profil łodzi,każda gazeta i zydzi będą pisali wszedzie jakie to nie honorowe akcje są w łodzi. Żałosna sytuacja.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
-
Jak to inaczej nazwać jak nie płaczem. Poczytaj sobie komentarze w tym temacie (czy w innym) swoich kolegów, nie wspominając nawet o innych portalach. Do tego gdzie ja jeszcze napisałem, że ta wasza choinka nie stoi? Chryste, kolego czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
-
Rodowici Łodzianie takimi zagrywkami sprowadzaja rywalizacje w mieście do jeszcze większego rynsztoka.Robicie zydki smród wszystkim i sobie i nam.szkoda gadać...zero szacunku
-
Do spalenia choinki nie doszło gdyż jednemu z atakujących spadła bombka na łeb tak się przestraszył że narobił w gacie i trza było się ewakuować, powstaniec obiecuje że wróci do tematu.
https://t.me/pump_upp
-
To się uśmialiśmy internetowy wojowniku...WidzewskaCharyzma pisze: ↑28.12.2017, 14:46Do spalenia choinki nie doszło gdyż jednemu z atakujących spadła bombka na łeb tak się przestraszył że narobił w gacie i trza było się ewakuować, powstaniec obiecuje że wróci do tematu.
Trza?
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
ŁKS podpaleniem choinki utwierdził mnie w przekonaniu że anty katolickie nastroje są coraż wyrażniejsze. Judaizm sam w sobie jest nie groźny,niestety pomieszany z ludzmi którzy mają wiekszy numer buta niż IQ jest juz naprawde poważnym zagrożeniem. Wcale sie nie zdziwie gdy kibice ŁKS-u zaczna obchodzic sylwestra 28 wrzesnia i zaczna używać kalendarza w którym widnieje rok 5775. Za rok Św. Mikołaj bedzie musiał śmigać w obstawie bo jest katolicki i do tego CZERWONY. A tak na poważnie mam nadzieje że nie wszyscy ludzie z białej strony miasta sa na takim poziomie intelektualnym ja ci piromani.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
-
Napisz jeszcze o autokarze i ukradzionych flagach do UM i makisu. Wy za to zawsze honorowo tak jak na autostradzie przebrani na drogowców z narzędziami rolnymi. Tak,wiemy wracaliście z pracy u Mietka z pola. k**** chcą pisać o zagrywkach. Świat się kończy. Najebany dopalaczami Seba z Widzewa podpalił choinkę i c*** wie na kogo zgonić. Elo.serce miasta pisze: ↑28.12.2017, 13:19Rodowici Łodzianie takimi zagrywkami sprowadzaja rywalizacje w mieście do jeszcze większego rynsztoka.Robicie zydki smród wszystkim i sobie i nam.szkoda gadać...zero szacunku
-
No chyba nie chcesz powiedzieć żebyście się zatrzymali chodziło tylko o zatrzymanie was a gdzie to do waszych krzywych akcji GPS łamania w 10 na 1 i ogólnie nie pisze że po nasze stronie nie ma też ale wy wiedzieć ile w tym prym akurat top3UW1908 pisze: ↑28.12.2017, 20:06Napisz jeszcze o autokarze i ukradzionych flagach do UM i makisu. Wy za to zawsze honorowo tak jak na autostradzie przebrani na drogowców z narzędziami rolnymi. Tak,wiemy wracaliście z pracy u Mietka z pola. k**** chcą pisać o zagrywkach. Świat się kończy. Najebany dopalaczami Seba z Widzewa podpalił choinkę i c*** wie na kogo zgonić. Elo.serce miasta pisze: ↑28.12.2017, 13:19Rodowici Łodzianie takimi zagrywkami sprowadzaja rywalizacje w mieście do jeszcze większego rynsztoka.Robicie zydki smród wszystkim i sobie i nam.szkoda gadać...zero szacunku
-
Czepiliście się tego jak rzep do psiego ogona.
Nikt nikogo za rękę nie złapał ani nie pogonił przy tym fakcie.
A już twierdzicie jak by to była zorganizowana akcja...
A nie zdziwił bym się jak by jakiś najebus robił sobie zdjęcie przy choince z raca i coś poszło nie tak.
Ale trolle internetowe mają tylko pożywkę.
Nikt nikogo za rękę nie złapał ani nie pogonił przy tym fakcie.
A już twierdzicie jak by to była zorganizowana akcja...
A nie zdziwił bym się jak by jakiś najebus robił sobie zdjęcie przy choince z raca i coś poszło nie tak.
Ale trolle internetowe mają tylko pożywkę.
-
spadająca gwiazda z nieba gdzie podpaliła się stodoła z sianem też....
-
A ja bym się również nie zdziwił gdyby była to akcja zorganizowana przez sam Widzew by spróbować zdyskredytować środowisko kibiców ŁKS. Zobaczcie jak biją pianę, jak nazywają teraz patologia itp itd. oczywiście jeśli był to ktoś z ŁKS to zasługuje na potępienie choć dla mnie bardziej prawdopodobna prowokacja Widzewa.
-
Nie od dzisiaj powszechnie wiadomo, że odłam patologii w sympatykach ŁKS jest w granicach 80%.
-
Natomiast czytając Twoje posty,inteligencją wali na kilometr.Napisz drogi statystyku w takim razie,jak duży odłam w procentach to konfidenci różnego rodzaju,na Widzewie.showmustgoon pisze: ↑29.12.2017, 12:34Nie od dzisiaj powszechnie wiadomo, że odłam patologii w sympatykach ŁKS jest w granicach 80%.
-
Takich statystyk nie prowadzę.
Zgłoś się do kogoś z ŁKS - im wyszukanie takich informacji przyjdzie z łatwością jak wyszukiwanie grobów założycieli ŁKS.
Zgłoś się do kogoś z ŁKS - im wyszukanie takich informacji przyjdzie z łatwością jak wyszukiwanie grobów założycieli ŁKS.
-
Jeden wypomina drugiemu...showmustgoon pisze: ↑29.12.2017, 13:15Takich statystyk nie prowadzę.
Ludwik Sobolewski, legenda Widzewa to kim był z pochodzenia?