Po ostatnim weekendzie to albo nie masz wstydu albo co bardziej prawdopodobne gówno wiesz czyli masz tyle wspólnego z ekipą co wyczytasz w internecie. Jak już informacja dotrze to czekam na tradycyjne ogłoszenie remisu. No i pierdzenie w trąbkę pod tytułem "Ludzie honoru". A z tym honorem to może w Afryce by przeszło.error04 pisze: 21.12.2017, 23:11W ciagu ostatnich paru lat praktycznie stalo sie tradycja ze przy meczach w Zabkach, Nowym Dworze i innych pod Warszawskich miastach jechalismy najpierw do Wawy bez obstawy a pozniej dopiero na mecz.Abr1908 pisze: 21.12.2017, 19:53 DoZo(L) napisz trzy największe chuliganskie porażk Legii na przestrzeni ostatnich 20 lat.Według Ciebie.
Jeden temat który mnie ciekawi
Jestem ostatnim który będzie bronił Widzewa ale... Dla mnie to ciężka lipa ze wyszli bez szwanku po wizycie na Torwarze.Jeżeli kamery itd to powinniście zaproponować ustronie miejsce.Ewentualnie jechać za Nimi aż pod Łódź, żeby dopaść rywala.Rywala który samą obecnością w Waszym mieście dał Wam pstryczka w nos.Warszawa to w praktyce wasze miasto a Widzew to jedna z ważniejszych kos.Myślę ze dla większości obiektywnych kibiców z różnych stron Polski ta sytuacja,chluby Wam nie przynosi.Gdyby podobna sytuacja miała miejsce na terenach ŁKS-u to ja bym to szczerze uznał to za super lipe.Jeszcze większą ze byliście zebrani... To nie była akcja z zaskoczenia.
Jeżeli są jakieś nieznane szerzej fakty,to przeprosze za to co napisałem wyżej.Opieram się na opowieściach znajomych.Oczywiste ze nie muszą być obiektywne.
https://www.facebook.com/54700419199437 ... =2&theater
Legionisci udaja ze nic sie nie dzieje ale w internecie wybieraja nas za "rywala 100lecia"
Za to na Jage to ustawiaja sie przy kazdej okazji. To pewnie za te bilbordy z reklama Milki :)
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
chodzi i wizyte na oplatku Lowicza? gruba akcja gratulacje w c***arda pisze: 22.12.2017, 00:00Po ostatnim weekendzie to albo nie masz wstydu albo co bardziej prawdopodobne gówno wiesz czyli masz tyle wspólnego z ekipą co wyczytasz w internecie. Jak już informacja dotrze to czekam na tradycyjne ogłoszenie remisu. No i pierdzenie w trąbkę pod tytułem "Ludzie honoru". A z tym honorem to może w Afryce by przeszło.error04 pisze: 21.12.2017, 23:11W ciagu ostatnich paru lat praktycznie stalo sie tradycja ze przy meczach w Zabkach, Nowym Dworze i innych pod Warszawskich miastach jechalismy najpierw do Wawy bez obstawy a pozniej dopiero na mecz.Abr1908 pisze: 21.12.2017, 19:53 DoZo(L) napisz trzy największe chuliganskie porażk Legii na przestrzeni ostatnich 20 lat.Według Ciebie.
Jeden temat który mnie ciekawi
Jestem ostatnim który będzie bronił Widzewa ale... Dla mnie to ciężka lipa ze wyszli bez szwanku po wizycie na Torwarze.Jeżeli kamery itd to powinniście zaproponować ustronie miejsce.Ewentualnie jechać za Nimi aż pod Łódź, żeby dopaść rywala.Rywala który samą obecnością w Waszym mieście dał Wam pstryczka w nos.Warszawa to w praktyce wasze miasto a Widzew to jedna z ważniejszych kos.Myślę ze dla większości obiektywnych kibiców z różnych stron Polski ta sytuacja,chluby Wam nie przynosi.Gdyby podobna sytuacja miała miejsce na terenach ŁKS-u to ja bym to szczerze uznał to za super lipe.Jeszcze większą ze byliście zebrani... To nie była akcja z zaskoczenia.
Jeżeli są jakieś nieznane szerzej fakty,to przeprosze za to co napisałem wyżej.Opieram się na opowieściach znajomych.Oczywiste ze nie muszą być obiektywne.
https://www.facebook.com/54700419199437 ... =2&theater
Legionisci udaja ze nic sie nie dzieje ale w internecie wybieraja nas za "rywala 100lecia"
Za to na Jage to ustawiaja sie przy kazdej okazji. To pewnie za te bilbordy z reklama Milki :)
Co w tym zabawnego jest? To ze ludzie potrafia docenic dobra oprawe? Wam dzieciakom nawet trudno napisac nazwe Widzew poprawnie a co dopiero pochwalic za cos. Wracajac do tego brak zainteresowania przypominam ze wybraliscie ten 3 ligowy Widzew na wroga 100 lecia. Dzieki!Sensi_ pisze: 21.12.2017, 23:45 No tak, w końcu Widzew ustawia się na Legię co weekend.
Wy w internecie nie musicie nic udawać wystarczy wbić na wasze forum. Takiej kloaki to nawet tu nie ma. Najzabawniej jest po jakiejś dobrej oprawie na Ł3 :) na podobne zainteresowanie po drugiej stronie niestety liczyć nie możecie :)
Na zainteresowanie liczyc nie mozemy ale na naszym forum siedzicie? Hipokryzja?
obiektywnyFan-mam dla Ciebie nowe fakty.Otóż odbyła się dzisiaj konferencja władz miasta na której ogłoszono rozpisanieRadicaal pisze: 20.12.2017, 20:38To może ja Ci odpowiem.Otóż,od kilku miesięcy nasze łódzkie środowisko słyszy komunikaty o planowanym rozpisaniu przetarguobiektywnyFAN pisze: 20.12.2017, 18:33 ruszylo cos w sprawie stadionu ŁKSu?
Kiedy ma sie rozpoczac budowa?
na budowę/dokończenie stadionu w 2018 roku,przez rządzących miastem.
Ma to nastąpić w drugiej połowie roku, na co patrzymy lekko nieprzychylnym wzrokiem,gdyż to trochę za późno.
Ale.Muszę Cię poinformować że tak dobrego prezesa/właściciela Klubu jakiego mamy teraz nie mięliśmy dawno.
Wiem co piszę,z ŁKSem jestem związany od '93 roku i sięgając wstecz pamięcią,nie przypominam sobie lepszego.
Facet (Tomasz Salski) ma przysłowiowy łeb na karku.Inteligentny,skromny,dobry biznesmen.Zresztą grał kiedyś w naszym ŁKSie i
ma ten Klub w sercu.Kontynuując,facet ma pojęcie o okręcie,prowadzi Klub od kilku dobrych lat i efekty jego pracy
widzimy z każdym mijającym miesiącem jego działalności.Co to oznacza?
Prezes działa,robi dużo by rozpisać przetarg wcześniej,by sprzęt wjechał na budowę wcześniej niż 2019.
Kończąc,dobudowanie reszty trybun to kwestia czasu.A kiedy on powstanie uważam nie skromnie i subiektywnie,że będzie to
jeden z ładniejszych stadionów w naszym kraju.Łodzianie będą dumni,będą mięli swój stadion.
ŁKSem bije serce Łodzi !!!
przetargu na dokończenie budowy stadionu dla Łódzkiego Klubu Sportowego do końca 2018 roku.A termin na oddanie
stadionu do użytku to 2021 rok.
Troszkę długo to będzie trwało,ale na szczęście po dziesiątkach donosów i innych ciosów po niżej pasa ludzi nam nie przychylnych,
osiągniemy swój cel.Hala (ponad 3 tysiące miejsc) przeznaczona dla naszych sekcji siatkówki i koszykówki oddana zostanie w lutym przyszłego roku.
Także mozolnie ale budowa centrum łódzkiego sportu jaka była w planach już w latach 20tych poprzedniego stulecia,dobiega
powoli do końca...
Ł K Sem bije serce Łodzi !
-
forever1908young
Piękne święta dla Łodzian.Tyle lat czekamy na ten stadion to poczekamy i jeszcze chwilkę.
ŁKSem bije serce Łodzi!!!
ŁKSem bije serce Łodzi!!!

W********** już Ty bananowy kurwiszonie z tego tematu, prawic swoje mądrości gdzie indziej. Plaskacza na odmulenie chujozo powinnaś dostać.DoZo(L) pisze: 22.12.2017, 16:16A jak jeżdżę i ćwiczę ..., to jesteś fiutem?
My w W-wie mamy przygotowania do świąt, a u was już po święcie, więc 'eRTeeSiaki' jak i "Abr(aham?)1908" muszą na moją lekcję poczekać.
Gdzie się klika żeby tej k**** warszawskiej postów nie widzieć?
W każdym temacie łajza się produkuje, wszędzie jest alfa i Omega, każdego poucza mędrzec ze stolicy rozumy pozjadal.
-
WileTheBest
Wchodzisz w jego profil, potem klikasz dodaj do wrogów i już nie widzisz ;).yurez pisze: 22.12.2017, 17:54W********** już Ty bananowy kurwiszonie z tego tematu, prawic swoje mądrości gdzie indziej. Plaskacza na odmulenie chujozo powinnaś dostać.DoZo(L) pisze: 22.12.2017, 16:16A jak jeżdżę i ćwiczę ..., to jesteś fiutem?nasile86 pisze: 22.12.2017, 02:05
DoZo(L) nie jezdzisz nie cwiczysz to sie nie liczysz a w necie c*** napinka
My w W-wie mamy przygotowania do świąt, a u was już po święcie, więc 'eRTeeSiaki' jak i "Abr(aham?)1908" muszą na moją lekcję poczekać.
Gdzie się klika żeby tej k**** warszawskiej postów nie widzieć?
W każdym temacie łajza się produkuje, wszędzie jest alfa i Omega, każdego poucza mędrzec ze stolicy rozumy pozjadal.
Września 100% Lech Poznań!
Stadion ŁKSie się należał, jak dobrze pamìteam to im boidka pod Atlas Arenę zabrali. Oby wjechały koparki tam.
-
stachuzrdg
Beha pisze: 22.12.2017, 18:17 Stadion ŁKSie się należał, jak dobrze pamìteam to im boidka pod Atlas Arenę zabrali. Oby wjechały koparki tam.
Nic im nie zabrali tylko sami oddali tereny miastu w zamian za umorzenie długów. Do 2021 roku jeszcze trochę czasu zostało więc wiele może się wydarzyć. Hania i jej świta w dniu dzisiejszym rozpoczęła kampanie wyborczą na Polesiu więc musiał pojawić się temat dokończenia budowy stadionu na al. Unii. Na tę chwilę miasto ma zadłużenia ponad 2.7 mld a do końca 2020 roku ma wzrosnąć do około 3 mld ( konieczne branie kolejnych kredytów aby spłacić bieżące zobowiązania ). Jest duże prawdopodobieństwo że w ciągu najbliższych miesięcy Pani Hania która jeszcze 2-3 lata temu dla chiliboysów była Pinokio i pijaczką teraz będzie Panią Hanią z PO na którą całe środowisko żydowskie z Karolewa będzie głosować. Cała Galera trzyma kciuki za kolejną kadencję Hani i PO w Łodzi
Zamknij pysk ile tych remisów k**** a jak było do Bydgoszczy na reprezentacjie masz jakieś info jak gacie się wam posraly
Oj boli was to że marny blaszak już na zawsze pozostanie gównem o wartości jednej naszej trybuny, a w sportowym sercu Łodzi powstanie obiekt dwa razy droższy.stachuzrdg pisze: 22.12.2017, 20:00Beha pisze: 22.12.2017, 18:17 Stadion ŁKSie się należał, jak dobrze pamìteam to im boidka pod Atlas Arenę zabrali. Oby wjechały koparki tam.
Nic im nie zabrali tylko sami oddali tereny miastu w zamian za umorzenie długów. Do 2021 roku jeszcze trochę czasu zostało więc wiele może się wydarzyć. Hania i jej świta w dniu dzisiejszym rozpoczęła kampanie wyborczą na Polesiu więc musiał pojawić się temat dokończenia budowy stadionu na al. Unii. Na tę chwilę miasto ma zadłużenia ponad 2.7 mld a do końca 2020 roku ma wzrosnąć do około 3 mld ( konieczne branie kolejnych kredytów aby spłacić bieżące zobowiązania ). Jest duże prawdopodobieństwo że w ciągu najbliższych miesięcy Pani Hania która jeszcze 2-3 lata temu dla chiliboysów była Pinokio i pijaczką teraz będzie Panią Hanią z PO na którą całe środowisko żydowskie z Karolewa będzie głosować. Cała Galera trzyma kciuki za kolejną kadencję Hani i PO w Łodzi
PS. Kim dla was jest Zdanowska która postawiła wam Tesco arenę?
-
stachuzrdg
Jak to się mówi - pożyjemy - zobaczymyDK08 pisze: 22.12.2017, 21:16Oj boli was to że marny blaszak już na zawsze pozostanie gównem o wartości jednej naszej trybuny, a w sportowym sercu Łodzi powstanie obiekt dwa razy droższy.stachuzrdg pisze: 22.12.2017, 20:00Beha pisze: 22.12.2017, 18:17 Stadion ŁKSie się należał, jak dobrze pamìteam to im boidka pod Atlas Arenę zabrali. Oby wjechały koparki tam.
Osobiście mam przeczucie że już niedługo na Polesiu Hania znów będzie pijaczką i wrogiem numer jeden razem z jej partyjnym przydupasem Bliźniukiem.
Dla mnie Zdanowska była, jest i pozostanie Hanką - Galerianką
-
obiektywnyFAN
DziekiRadicaal pisze: 22.12.2017, 16:45obiektywnyFan-mam dla Ciebie nowe fakty.Otóż odbyła się dzisiaj konferencja władz miasta na której ogłoszono rozpisanieRadicaal pisze: 20.12.2017, 20:38To może ja Ci odpowiem.Otóż,od kilku miesięcy nasze łódzkie środowisko słyszy komunikaty o planowanym rozpisaniu przetarguobiektywnyFAN pisze: 20.12.2017, 18:33 ruszylo cos w sprawie stadionu ŁKSu?
Kiedy ma sie rozpoczac budowa?
na budowę/dokończenie stadionu w 2018 roku,przez rządzących miastem.
Ma to nastąpić w drugiej połowie roku, na co patrzymy lekko nieprzychylnym wzrokiem,gdyż to trochę za późno.
Ale.Muszę Cię poinformować że tak dobrego prezesa/właściciela Klubu jakiego mamy teraz nie mięliśmy dawno.
Wiem co piszę,z ŁKSem jestem związany od '93 roku i sięgając wstecz pamięcią,nie przypominam sobie lepszego.
Facet (Tomasz Salski) ma przysłowiowy łeb na karku.Inteligentny,skromny,dobry biznesmen.Zresztą grał kiedyś w naszym ŁKSie i
ma ten Klub w sercu.Kontynuując,facet ma pojęcie o okręcie,prowadzi Klub od kilku dobrych lat i efekty jego pracy
widzimy z każdym mijającym miesiącem jego działalności.Co to oznacza?
Prezes działa,robi dużo by rozpisać przetarg wcześniej,by sprzęt wjechał na budowę wcześniej niż 2019.
Kończąc,dobudowanie reszty trybun to kwestia czasu.A kiedy on powstanie uważam nie skromnie i subiektywnie,że będzie to
jeden z ładniejszych stadionów w naszym kraju.Łodzianie będą dumni,będą mięli swój stadion.
ŁKSem bije serce Łodzi !!!
przetargu na dokończenie budowy stadionu dla Łódzkiego Klubu Sportowego do końca 2018 roku.A termin na oddanie
stadionu do użytku to 2021 rok.
Troszkę długo to będzie trwało,ale na szczęście po dziesiątkach donosów i innych ciosów po niżej pasa ludzi nam nie przychylnych,
osiągniemy swój cel.Hala (ponad 3 tysiące miejsc) przeznaczona dla naszych sekcji siatkówki i koszykówki oddana zostanie w lutym przyszłego roku.
Także mozolnie ale budowa centrum łódzkiego sportu jaka była w planach już w latach 20tych poprzedniego stulecia,dobiega
powoli do końca...
Ł K Sem bije serce Łodzi !
W skrocie budowa zacznie sie w 2019 a skończy w 2021? To troche dlugo wyjdzie.
Frustracja– zespół przykrych emocji związanych z niemożliwością realizacji potrzeby lub osiągnięcia określonego celu. Czasem frustrację definiuje się jako każdą sytuację, która wywołuje nieprzyjemne reakcje: ból, gniew, złość, nudę, irytację, lęk i inne formy dyskomfortu.stachuzrdg pisze: 22.12.2017, 20:00Beha pisze: 22.12.2017, 18:17 Stadion ŁKSie się należał, jak dobrze pamìteam to im boidka pod Atlas Arenę zabrali. Oby wjechały koparki tam.
Kompleks:
Istniejące kompleksy wywierają silny wpływ na zachowanie jednostki i wyrażają się w różnorakich dążeniach, obawach, postawach wobec otoczenia oraz nerwicowych reakcjach.
Pycha – pojęcie i postawa człowieka, charakteryzująca się nadmierną wiarą we własną wartość i możliwości, a także wyniosłością. Człowiek pyszny ma nadmiernie wysoką samoocenę oraz mniemanie o sobie. Gdy jest wyniosły, towarzyszy mu zazwyczaj agresja.
Zawiść – uczucie znacznie silniejsze niż zazdrość, polegające na odczuwaniu silnej niechęci lub wrogości w stosunku do osoby, której czegoś się zazdrości.
Zawiść może występować w sytuacjach, gdy osobiste cechy, posiadane przedmioty lub osiągnięcia nie dorównują ich poziomowi/jakości u innych osób.
Wieśniactwo- potocznie: prostackie zachowanie; prostactwo.
Jak Ty mi teraz zaimponowales Stachu... Jedyny ktory nie bił brawo w momencie w którym Hania się grzala w waszym blasku... Wszyscy brawa bili tylko nie Ty... Szacunekstachuzrdg pisze: 22.12.2017, 22:26Jak to się mówi - pożyjemy - zobaczymyDK08 pisze: 22.12.2017, 21:16Oj boli was to że marny blaszak już na zawsze pozostanie gównem o wartości jednej naszej trybuny, a w sportowym sercu Łodzi powstanie obiekt dwa razy droższy.stachuzrdg pisze: 22.12.2017, 20:00
Osobiście mam przeczucie że już niedługo na Polesiu Hania znów będzie pijaczką i wrogiem numer jeden razem z jej partyjnym przydupasem Bliźniukiem.
Dla mnie Zdanowska była, jest i pozostanie Hanką - Galerianką
ŁKS Łódź Polska
-
stachuzrdg
Ciesze się że ci zaimponowałem. Masz rację, ja osobiście nie klaskałem tak jak i wielu innych ludzi na stadionie. Stadion nam wybudowali pod jej rządami w Łodzi ale My dobrze wiemy ile walki nas to kosztowało. A po drugie kultury u Nas dużo więcej i nie w naszym stylu jest lżenie kobiecie nawet jak nam nie po drodze. U was jest troszeczkę inaczej , najpierw lizanie dupska Zdanowskiej, później chuje, k**** i inne obelgi pod jej adresem a teraz znowu zachwyty nad Hanią i PO.
Zachwyty to mało powiedziane.... chuje i gwizdy to tez wiadomo na którym stadionie dostała w pysk
ŁKS Łódź Polska
Hehe :) Widzew jednak zawsze będzie dostawal w******* od ŁKSu w Lodzi, ich megalomania i zarazem tabuny lamusów, takich jak ten którego zacytowałem robią swoje ;)stachuzrdg pisze: 22.12.2017, 22:47. A po drugie kultury u Nas dużo więcej i nie w naszym stylu jest lżenie kobiecie nawet jak nam nie po drodze. U was jest troszeczkę inaczej
Tbm
-
ReanimacjiTrupaStop
-
stachuzrdg
Czyli wychodzi na to że DyZioL z resztą bandy cwe7a wybrał się do Łodzi na nocne malowanie na terenach Widzewa a elksa ruszyła za DyZioLem i kolegami w pogoń aż do Łowicza.
Co My bez tej elksy byśmy zrobili nawet w nocy pilnują na grafów
-
marianek45
Ostatnie 3 dni dla Gks nie udane dwie sromotne porazki Wesołych Świąt
Ta "tesko arena" zdobyla chyba jakas nagrode architektoniczna. Cos mi tak sie przypomina.DK08 pisze: 22.12.2017, 21:16 Oj boli was to że marny blaszak już na zawsze pozostanie gównem o wartości jednej naszej trybuny, a w sportowym sercu Łodzi powstanie obiekt dwa razy droższy.
Czy to tylko odpowiedz na plotki o biedronce? :)
Jest z czego sie cieszyc ze tyle kasy zostalo wyje*** na jedna trybune? Ciesza to sie osoby ktore zrobily przekret na tej budowie takze waszym kosztem wiec gratuluje.
Skoro Stadion Widzew to blaszak bo dach jest z blachy? to rozumiem ze na Lksie szklane jakies czy cos?
Teo, Żubardź, Limanka
https://www.flickr.com/photos/ur_ultras ... ateposted/
-
wiernyioddany
Kiedy doczekam sie białka od sztywnych prawilniakow z ŁKSu którzy kolejny raz zarzucają jednemu z naszych "frajerstwo" ? Patrz np.chory wierszyk na profilu chojenskiej kasty. Chyba wiecie co grozi za bezpodstawne oskarżenia? Nie ma u Was ludzi w ekipie znajacych pewne zasady którym takie kurewstwo nie przeszkadza...?
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
wiernyioddany pisze: 23.12.2017, 19:29 Kiedy doczekam sie białka od sztywnych prawilniakow z ŁKSu którzy kolejny raz zarzucają jednemu z naszych "frajerstwo" ? Patrz np.chory wierszyk na profilu chojenskiej kasty. Chyba wiecie co grozi za bezpodstawne oskarżenia? Nie ma u Was ludzi w ekipie znajacych pewne zasady którym takie kurewstwo nie przeszkadza...?
Idź zgłoś
-
StopWiatomDworcowym
Bedziemy mieli lepszy ładniejszy super extra nie bedzie już słychać pociagów a nie tam jakiś śmieszny blaszak ,wygraliśmy auu a zapomnieliście cymbały że szanse na stadiony mieliśmy jednakowe? Nam pierwszym wybudowali a z was zrobiono krajowe posmiewisko na kilka lat które trwa do dziś bo narazie macie plany pani która liże gdzie sie da przed wyborami no ale trzymamy kciuki no i liczymy na jakiś charakterny skórzany dach byle nie z blachy no chyba że papą pokryja a do tematów wypełniania tego extra obiektu wrócimy w 2021 , tak wiemy że płaczemy mamy kompleksy..takiego wielkiego klubu jakims obecnie jesteście :)
A teraz pogódź się z tym że jesteś kibicem klubiku powstałego w 2015 roku, którego legendą jest Lutek Rozenbaum, grającym w trzeciej lidze na miejscu bez awansu, na blaszaku po kosztach w cenie trybuny jedynego Łódzkiego Klubu Sportowego.StopWiatomDworcowym pisze: 23.12.2017, 21:51 Bedziemy mieli lepszy ładniejszy super extra nie bedzie już słychać pociagów a nie tam jakiś śmieszny blaszak ,wygraliśmy auu a zapomnieliście cymbały że szanse na stadiony mieliśmy jednakowe? Nam pierwszym wybudowali a z was zrobiono krajowe posmiewisko na kilka lat które trwa do dziś bo narazie macie plany pani która liże gdzie sie da przed wyborami no ale trzymamy kciuki no i liczymy na jakiś charakterny skórzany dach byle nie z blachy no chyba że papą pokryja a do tematów wypełniania tego extra obiektu wrócimy w 2021 , tak wiemy że płaczemy mamy kompleksy..takiego wielkiego klubu jakims obecnie jesteście :)
Frustracja– zespół przykrych emocji związanych z niemożliwością realizacji potrzeby lub osiągnięcia określonego celu. Czasem frustrację definiuje się jako każdą sytuację, która wywołuje nieprzyjemne reakcje: ból, gniew, złość, nudę, irytację, lęk i inne formy dyskomfortu.StopWiatomDworcowym pisze: 23.12.2017, 21:51 Bedziemy mieli lepszy ładniejszy super extra nie bedzie już słychać pociagów a nie tam jakiś śmieszny blaszak ,wygraliśmy auu a zapomnieliście cymbały że szanse na stadiony mieliśmy jednakowe? Nam pierwszym wybudowali a z was zrobiono krajowe posmiewisko na kilka lat które trwa do dziś bo narazie macie plany pani która liże gdzie sie da przed wyborami no ale trzymamy kciuki no i liczymy na jakiś charakterny skórzany dach byle nie z blachy no chyba że papą pokryja a do tematów wypełniania tego extra obiektu wrócimy w 2021 , tak wiemy że płaczemy mamy kompleksy..takiego wielkiego klubu jakims obecnie jesteście :)
Kompleks:
Istniejące kompleksy wywierają silny wpływ na zachowanie jednostki i wyrażają się w różnorakich dążeniach, obawach, postawach wobec otoczenia oraz nerwicowych reakcjach.
Pycha – pojęcie i postawa człowieka, charakteryzująca się nadmierną wiarą we własną wartość i możliwości, a także wyniosłością. Człowiek pyszny ma nadmiernie wysoką samoocenę oraz mniemanie o sobie. Gdy jest wyniosły, towarzyszy mu zazwyczaj agresja.
Zawiść – uczucie znacznie silniejsze niż zazdrość, polegające na odczuwaniu silnej niechęci lub wrogości w stosunku do osoby, której czegoś się zazdrości.
Zawiść może występować w sytuacjach, gdy osobiste cechy, posiadane przedmioty lub osiągnięcia nie dorównują ich poziomowi/jakości u innych osób.
Wieśniactwo- potocznie: prostackie zachowanie; prostactwo.
error04 pisze: 23.12.2017, 13:54Ta "tesko arena" zdobyla chyba jakas nagrode architektoniczna. Cos mi tak sie przypomina.DK08 pisze: 22.12.2017, 21:16 Oj boli was to że marny blaszak już na zawsze pozostanie gównem o wartości jednej naszej trybuny, a w sportowym sercu Łodzi powstanie obiekt dwa razy droższy.
Czy to tylko odpowiedz na plotki o biedronce? :)
Jest z czego sie cieszyc ze tyle kasy zostalo wyje*** na jedna trybune? Ciesza to sie osoby ktore zrobily przekret na tej budowie takze waszym kosztem wiec gratuluje.
Skoro Stadion Widzew to blaszak bo dach jest z blachy? to rozumiem ze na Lksie szklane jakies czy cos?
Kiedy wymienisz te wszystkie akcje Chojenskiej Kasty o ktorych pisales juz dawno temu , a do dzis masz to wypominane i palisz głupka jak tylko ktos od Nas Cie o to zapyta ?DK08 pisze: 23.12.2017, 22:25A teraz pogódź się z tym że jesteś kibicem klubiku powstałego w 2015 roku, którego legendą jest Lutek Rozenbaum, grającym w trzeciej lidze na miejscu bez awansu, na blaszaku po kosztach w cenie trybuny jedynego Łódzkiego Klubu Sportowego.StopWiatomDworcowym pisze: 23.12.2017, 21:51 Bedziemy mieli lepszy ładniejszy super extra nie bedzie już słychać pociagów a nie tam jakiś śmieszny blaszak ,wygraliśmy auu a zapomnieliście cymbały że szanse na stadiony mieliśmy jednakowe? Nam pierwszym wybudowali a z was zrobiono krajowe posmiewisko na kilka lat które trwa do dziś bo narazie macie plany pani która liże gdzie sie da przed wyborami no ale trzymamy kciuki no i liczymy na jakiś charakterny skórzany dach byle nie z blachy no chyba że papą pokryja a do tematów wypełniania tego extra obiektu wrócimy w 2021 , tak wiemy że płaczemy mamy kompleksy..takiego wielkiego klubu jakims obecnie jesteście :)
yurez pisze: 24.12.2017, 00:12Kiedy wymienisz te wszystkie akcje Chojenskiej Kasty o ktorych pisales juz dawno temu , a do dzis masz to wypominane i palisz głupka jak tylko ktos od Nas Cie o to zapyta ?DK08 pisze: 23.12.2017, 22:25A teraz pogódź się z tym że jesteś kibicem klubiku powstałego w 2015 roku, którego legendą jest Lutek Rozenbaum, grającym w trzeciej lidze na miejscu bez awansu, na blaszaku po kosztach w cenie trybuny jedynego Łódzkiego Klubu Sportowego.StopWiatomDworcowym pisze: 23.12.2017, 21:51 Bedziemy mieli lepszy ładniejszy super extra nie bedzie już słychać pociagów a nie tam jakiś śmieszny blaszak ,wygraliśmy auu a zapomnieliście cymbały że szanse na stadiony mieliśmy jednakowe? Nam pierwszym wybudowali a z was zrobiono krajowe posmiewisko na kilka lat które trwa do dziś bo narazie macie plany pani która liże gdzie sie da przed wyborami no ale trzymamy kciuki no i liczymy na jakiś charakterny skórzany dach byle nie z blachy no chyba że papą pokryja a do tematów wypełniania tego extra obiektu wrócimy w 2021 , tak wiemy że płaczemy mamy kompleksy..takiego wielkiego klubu jakims obecnie jesteście :)
Ale tylko te co były opisane w Internecie?
-
showmustgoon
Przecież ten stadion nie powstanie, a tutaj eŁKSa się tasuje jak pojebana.
stachuzrdg pisze: 22.12.2017, 20:00Beha pisze: 22.12.2017, 18:17 Stadion ŁKSie się należał, jak dobrze pamìteam to im boidka pod Atlas Arenę zabrali. Oby wjechały koparki tam.
Nie znam szczegółów dokładnie - w mej opinii im się należy. Jak już o długach, to obecny Widzew to chyba trzecie wcielenie - pierwszy raz , by uciec od długów Pawelca i Grajewskiego - transformację zrobił Boniek, potem Widzew Cacka padł.
Jak komuś długi chcą Widzewiacy wypominać, to niech zaczną od siebie, bo sukcesy lat 90-tych na niespłacony kredyt były, co nie jest tajemnicą w środowisku piłkarskim.
-
widzewiak_z_gor
Skoro nie znasz tematu to japa koniu. Wesołych Świąt :)
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
Mogą być te, które były opisane na necie, jak to napisał Twój ziomek "chojenska kasta dała się we znaki Widzewiakom z Chojen swoimi akcjami " (słowa trochę zmienione bo gość pisał o tym już od c**** czasu temu, ale kontekst ten sam).Terroor pisze: 24.12.2017, 08:26yurez pisze: 24.12.2017, 00:12Kiedy wymienisz te wszystkie akcje Chojenskiej Kasty o ktorych pisales juz dawno temu , a do dzis masz to wypominane i palisz głupka jak tylko ktos od Nas Cie o to zapyta ?DK08 pisze: 23.12.2017, 22:25
A teraz pogódź się z tym że jesteś kibicem klubiku powstałego w 2015 roku, którego legendą jest Lutek Rozenbaum, grającym w trzeciej lidze na miejscu bez awansu, na blaszaku po kosztach w cenie trybuny jedynego Łódzkiego Klubu Sportowego.
Gdyby było jak piszesz, już dawno Twój kumpel z trybuny by to zrobił, i by miał spokój, a tak za każdym razem gdy zostanie przywołany do tablicy, milknie znów na jakiś czas.
Jak sie walnelo farmazon, trzeba umieć się do niego przyznac,a nie struga debila.
Ostatni raz ci wsioku napiszę, może wbijesz sobie w tą pustą głowę że nie będę pisał ci o akcjach o których nie ma ani słowa w internecie. Jak jesteś takim gilem że c**** wiesz to niech tak pozostanie. A jak szukasz informacji dostępnych w internecie wejdź na FB Chojeńskich Wariatów.yurez pisze: 24.12.2017, 12:17Mogą być te, które były opisane na necie, jak to napisał Twój ziomek "chojenska kasta dała się we znaki Widzewiakom z Chojen swoimi akcjami " (słowa trochę zmienione bo gość pisał o tym już od c**** czasu temu, ale kontekst ten sam).
Gdyby było jak piszesz, już dawno Twój kumpel z trybuny by to zrobił, i by miał spokój, a tak za każdym razem gdy zostanie przywołany do tablicy, milknie znów na jakiś czas.
Jak sie walnelo farmazon, trzeba umieć się do niego przyznac,a nie struga debila.
PS. Co z tym pomnikiem rozenbauma obok blaszaka? Będzie czy jednak trochę wstyd? No i chyba stadion miał być imienia komucho-żyda?
-
StopWiatomDworcowym
DK08 widze Ty juz sie pogodziłes że jesteś kibicem klubu którego założycielami są żydzi , który po 3 sezonach przy zielonym stoliczku kupił sobie 2 lige , który ma garstke kibiców , jest w cieniu piłkarskiego Widzewa za sukcesy itp , wasze kibicki są od lat gorsze w wyjazdach dopingu ultrasce klimacie stadionowym za to macie najbardziej zakompleksionych anty kibiców w kraju którzy są w stanie zrobić wszsytko przeciwko nam np wchodzenia w dupe są na porzadku dziennym tam gdzie nas nie lubią , jedyna rzecz na plus to flagi i to na tyle a nowy stadion nie zmieni tego że jesteście nr 2 w mieście może po parenastu latach jak przybedzie wam sukcesów kibiców to pogadamy oby tylko na ten nowy obiekt z charakternym skórzanym dachem nie zaczeły zagladać wiesniaki i buraki z jakiś fc a teraz życze wesołych świat ze smacznym karpikiem po żydowsku : )
[quote=DK08 post_id=1248595 time=1514115833 user_id=69618]
[quote=yurez post_id=1248592 time=1514114250 user_id=47822]
[quote=Terroor post_id=1248571 time=1514100402 user_id=81396]
[/quote]
Mogą być te, które były opisane na necie, jak to napisał Twój ziomek "chojenska kasta dała się we znaki Widzewiakom z Chojen swoimi akcjami " (słowa trochę zmienione bo gość pisał o tym już od c**** czasu temu, ale kontekst ten sam).
[/quote]
Ostatni raz ci wsioku napiszę, może wbijesz sobie w tą pustą głowę że nie będę pisał ci o akcjach o których nie ma ani słowa w internecie. Jak jesteś takim gilem że c**** wiesz to niech tak pozostanie. A jak szukasz informacji dostępnych w internecie wejdź na FB Chojeńskich Wariatów.
PS. Co z tym pomnikiem rozenbauma obok blaszaka? Będzie czy jednak trochę wstyd? No i chyba stadion miał być imienia komucho-żyda?
[/quote]
Słuchaj malolat zadnych informacji nie potrzebuje, tymbardziej od takiego pryszcza jakim jestes Ty.
Co ja wiem to niech Cię to gówno obchodzi, i nie muszę tu nikogo do niczego przekonywać, bo 95% tutaj to typowe leszcze takie jak Ty.
Walisz farmazony, bujasz się na farmazonach.
Te "chojenskie wariaty" (haha) to jedyne co mogą zrobić, to zebrać się w jedno, maks dwa auta i z partyzanta rozjebać pracę lub przyczaic się na pojedyncze osoby wracajace z meczu na Widzewskie Chojny.
Włączyłem z ciekawości to gówno które zareklamowales. Po pierwszej rymowance rodem ze Szkoły Podstawowej opuscilem ta stronę, takie same pryszcze to prowadza jak Ty.
[quote=yurez post_id=1248592 time=1514114250 user_id=47822]
[quote=Terroor post_id=1248571 time=1514100402 user_id=81396]
[/quote]
Mogą być te, które były opisane na necie, jak to napisał Twój ziomek "chojenska kasta dała się we znaki Widzewiakom z Chojen swoimi akcjami " (słowa trochę zmienione bo gość pisał o tym już od c**** czasu temu, ale kontekst ten sam).
[/quote]
Ostatni raz ci wsioku napiszę, może wbijesz sobie w tą pustą głowę że nie będę pisał ci o akcjach o których nie ma ani słowa w internecie. Jak jesteś takim gilem że c**** wiesz to niech tak pozostanie. A jak szukasz informacji dostępnych w internecie wejdź na FB Chojeńskich Wariatów.
[/quote]
Słuchaj malolat zadnych informacji nie potrzebuje, tymbardziej od takiego pryszcza jakim jestes Ty.
Co ja wiem to niech Cię to gówno obchodzi, i nie muszę tu nikogo do niczego przekonywać, bo 95% tutaj to typowe leszcze takie jak Ty.
Walisz farmazony, bujasz się na farmazonach.
Te "chojenskie wariaty" (haha) to jedyne co mogą zrobić, to zebrać się w jedno, maks dwa auta i z partyzanta rozjebać pracę lub przyczaic się na pojedyncze osoby wracajace z meczu na Widzewskie Chojny.
Włączyłem z ciekawości to gówno które zareklamowales. Po pierwszej rymowance rodem ze Szkoły Podstawowej opuscilem ta stronę, takie same pryszcze to prowadza jak Ty.
-
widzewiak_z_gor
Beha pisze: 24.12.2017, 13:05
Koniem nie jestem, do japy to u ciebie mama, święto chanuki mieliście tydzień temu - nie mieszaj świąt.
Koniem nie jesteś?
Jesteś wali - koniem japiszonie i dostaniesz koniobijkę pod choinkę, kapuśniaczku.
Tak się zbulwersowałeś, że chłopaka na pomoc wezwałeś a fakt zapomniałem, to twoje kolejne konto.
Chowaj się dalej za podwójnym szkłem.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-