Coś mi się wydaje że Stal Sanok była na derbach Krakowa " nie po tej samej stronie"WODA GAZOWANA2 pisze: 18.12.2017, 20:07 Koniec zgody na linii KSZO Ostrowiec - Stal Sanok!
"Informujemy, że do historii przeszła trwająca 12 lat zgoda ze Stalą Sanok. Rozstajemy się w dobrych relacjach."
Info: Fb Kibolskie Świętokrzyskie
Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Stal Sanok nie była na derbach Krakowa .Mały1234 pisze: 18.12.2017, 20:57Coś mi się wydaje że Stal Sanok była na derbach Krakowa " nie po tej samej stronie"WODA GAZOWANA2 pisze: 18.12.2017, 20:07 Koniec zgody na linii KSZO Ostrowiec - Stal Sanok!
"Informujemy, że do historii przeszła trwająca 12 lat zgoda ze Stalą Sanok. Rozstajemy się w dobrych relacjach."
Jak są relacje na linii :
Wisła Kraków - Stal Sanok
Unia Tarnów - Stal Sanok
KSZO - Wisła Sandomierz
KSZO - Wisłoka Dębica
KSZO - Siarka Tarnobrzeg
Wisła Kraków - Stal Sanok
Unia Tarnów - Stal Sanok
KSZO - Wisła Sandomierz
KSZO - Wisłoka Dębica
KSZO - Siarka Tarnobrzeg
-
patriota85
A co to ma do tematu o zgodach, kosach i układach ?
KSZO ma układ H z Wisłą Sandomierz, więc chyba nie trzeba mówić jakie stosunki mają między sobą. Siarka-KSZO neutralnie.
-
Zupełnie Zielony.
Kosa, przy czym od dobrych kilku lat sie nie widywaliśmy. Ostatnimi czasy przy okazji meczy / imprez Wisły Sandomierz z którymi mamy dobry kontakt.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!
Spadam z tego forum!
-
Stary Wyjazdowicz
Bardziej chyba o to chodzi że KSZO. ma zgode z Lechem a Lech z ŁKS. a Stal Sanok ma z Resovią a Resovia z Wisłą. niby nic ale kolejne przetasowania na kibolskiej mapie....Mały1234 pisze: 18.12.2017, 20:57Coś mi się wydaje że Stal Sanok była na derbach Krakowa " nie po tej samej stronie"WODA GAZOWANA2 pisze: 18.12.2017, 20:07 Koniec zgody na linii KSZO Ostrowiec - Stal Sanok!
Stary Wyjazdowicz pisze: 21.12.2017, 16:13Bardziej chyba o to chodzi że KSZO. ma zgode z Lechem a Lech z ŁKS. a Stal Sanok ma z Resovią a Resovia z Wisłą. niby nic ale kolejne przetasowania na kibolskiejMały1234 pisze: 18.12.2017, 20:57Coś mi się wydaje że Stal Sanok była na derbach Krakowa " nie po tej samej stronie"WODA GAZOWANA2 pisze: 18.12.2017, 20:07 Koniec zgody na linii KSZO Ostrowiec - Stal Sanok!
KSZO poszlo moim zdaniem w koalicje Sandomierz, Tarnobrzeg maja blisko do siebie wiec Stal S odbada 200 km
MKS Karlino jest samodzielną ekipą należącą do "rodziny"
-
RafiXonn WSH
Mam pytanie, jaka jest relacja na linii: Wisła Kraków - Unia Oświęcim i Ruch Chorzów - Resovia Rzeszów
to raczej pytania do ciebie, szarksie.RafiXonn WSH pisze: 03.01.2018, 17:48 Mam pytanie, jaka jest relacja na linii: Wisła Kraków - Unia Oświęcim i Ruch Chorzów - Resovia Rzeszów
-
WileTheBest
Kiedys ostra kosa ostanim czasy sie polepszylo. Nata chwile taki neutral
-
RafiXonn WSH
To, że mam "WSH" w nicku, nie oznacza, że jestem wszech wiedzący, nie mam możliwości bycia regularnie na meczach Wisły, więc pytam się kogoś, kto jest z tym na bieżąco. Pozdrawiam, bez spinyluq88 pisze: 03.01.2018, 19:00to raczej pytania do ciebie, szarksie.RafiXonn WSH pisze: 03.01.2018, 17:48 Mam pytanie, jaka jest relacja na linii: Wisła Kraków - Unia Oświęcim i Ruch Chorzów - Resovia Rzeszów
-
Zupełnie Zielony.
W przeciągu kilku miesięcy po raz... czwarty pada takie pytanie. czy wy wiecie co to jest wyszukiwarka?glwtrcd pisze: 03.01.2018, 20:04Kiedys ostra kosa ostanim czasy sie polepszylo. Nata chwile taki neutral
Ostrą bym ją nie nazwał ale była i jest nadal. Przy czym czasy sie zmieniły i obecnie nie ruszamy się nawzajem.
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Spadam z tego forum!
-
Public Enemy
RafiXonn WSH pisze: 03.01.2018, 21:49To, że mam "WSH" w nicku, nie oznacza, że jestem wszech wiedzący, nie mam możliwości bycia regularnie na meczach Wisły, więc pytam się kogoś, kto jest z tym na bieżąco. Pozdrawiam, bez spinyluq88 pisze: 03.01.2018, 19:00to raczej pytania do ciebie, szarksie.RafiXonn WSH pisze: 03.01.2018, 17:48 Mam pytanie, jaka jest relacja na linii: Wisła Kraków - Unia Oświęcim i Ruch Chorzów - Resovia Rzeszów
hahahahahahahahhahahahahaha
Jak jest na linii
Stalówka - GKS Jastrzębie
Czy Łada Biłgoraj oprócz Stalówki i Polonii Przemyśl ma jakieś inne zgody/ układy?
Stal Rzeszów - Pogoń Leżajsk
Wisła Sandomierz - KSZO
Wisła Sandomierz - GKS Bełchatów
JKS Jarosław - Cracovia
Czuwaj - Zagłębie Sosnowiec?
Coś tam próbowałem szukać odnośnie tych kontaktów ale nie wiem czy to aktualne informacje czy nie więc jeśli ktoś opiszę to będę wdzięczny.
Stalówka - GKS Jastrzębie
Czy Łada Biłgoraj oprócz Stalówki i Polonii Przemyśl ma jakieś inne zgody/ układy?
Stal Rzeszów - Pogoń Leżajsk
Wisła Sandomierz - KSZO
JKS Jarosław - Cracovia
Czuwaj - Zagłębie Sosnowiec?
Coś tam próbowałem szukać odnośnie tych kontaktów ale nie wiem czy to aktualne informacje czy nie więc jeśli ktoś opiszę to będę wdzięczny.
-
DOLNOSLAZAK
Pogoń Leżajsk- Stal Rzeszów
w Ostrowcu 40 kibiców z Lezajska wspierało Stal na ich wyjezdzie....jak to się teraz fachowo określa, dołaczyli do rodziny Stali
w Ostrowcu 40 kibiców z Lezajska wspierało Stal na ich wyjezdzie....jak to się teraz fachowo określa, dołaczyli do rodziny Stali
-
UrzadSkarbowy
co za łeb...jak możesz mieć w nicku WSH co znaczy "Wisła Sharks Hooligans" i piszesz że jesteś zwykłem łbem co na mecze nie chodzi?RafiXonn WSH pisze: 03.01.2018, 21:49To, że mam "WSH" w nicku, nie oznacza, że jestem wszech wiedzący, nie mam możliwości bycia regularnie na meczach Wisły, więc pytam się kogoś, kto jest z tym na bieżąco. Pozdrawiam, bez spinyluq88 pisze: 03.01.2018, 19:00to raczej pytania do ciebie, szarksie.RafiXonn WSH pisze: 03.01.2018, 17:48 Mam pytanie, jaka jest relacja na linii: Wisła Kraków - Unia Oświęcim i Ruch Chorzów - Resovia Rzeszów

Poważnie, 'jesteś' z Wisły i zadajesz takie sieczne pytania?RafiXonn WSH pisze: 03.01.2018, 17:48 Mam pytanie, jaka jest relacja na linii: Wisła Kraków - Unia Oświęcim i Ruch Chorzów - Resovia Rzeszów
Czy jesteś kolejnym łbem jak MisterWislak1906, który przyszedł się pytać co ma być zawarte w portalu kibicowskim na Facebooku ?
Brak mi słów.
-
Kibic/obserwator
Zgodaokospoko pisze: 04.01.2018, 09:23 Jak jest na linii
Wisła Sandomierz - KSZO
Natomiast z Wisła z KSZO ma chyba układ, ale pewny w 100% nie jestem, jednak między ekipami są dobre stosunki :)
Już mamy post miesiąca :)RafiXonn WSH pisze: 03.01.2018, 21:49To, że mam "WSH" w nicku, nie oznacza, że jestem wszech wiedzący, nie mam możliwości bycia regularnie na meczach Wisły, więc pytam się kogoś, kto jest z tym na bieżąco. Pozdrawiam, bez spinyluq88 pisze: 03.01.2018, 19:00to raczej pytania do ciebie, szarksie.RafiXonn WSH pisze: 03.01.2018, 17:48 Mam pytanie, jaka jest relacja na linii: Wisła Kraków - Unia Oświęcim i Ruch Chorzów - Resovia Rzeszów
Zaraz, to jak nie bywasz regularnie na meczach to nie wiesz z kim twój klub ma kosę???RafiXonn WSH pisze: 03.01.2018, 21:49To, że mam "WSH" w nicku, nie oznacza, że jestem wszech wiedzący, nie mam możliwości bycia regularnie na meczach Wisły, więc pytam się kogoś, kto jest z tym na bieżąco. Pozdrawiam, bez spinyluq88 pisze: 03.01.2018, 19:00to raczej pytania do ciebie, szarksie.RafiXonn WSH pisze: 03.01.2018, 17:48 Mam pytanie, jaka jest relacja na linii: Wisła Kraków - Unia Oświęcim i Ruch Chorzów - Resovia Rzeszów
A twoi koledzy nie są na bieżąco? :)))
Wspierasz akcje KOLORUEMY !! :) akcja fajna tylko po co KŁAMIESZ !!!DoZo(L) pisze: 06.01.2018, 10:45Dopytaj u tego, kto krzyczał "stop".nasile86 pisze: 05.01.2018, 23:41 jak to bylo wkoncu na lini Bks Legia chodzilo o tą ustawke bo zaraz po tym Bks oswiadcza ze zawiesza układ? http://kibicowsko.ru/publ/khuliganskie_ ... 10-1-0-342
Kolorować można słuszne sprawy !!!
Witam.
Czy mógłby ktoś Pogoni, Zagłębia S lub ewentualnie Legii opisać stosunki na lini ZS-PS jeszcze przed pamiętnym meczem w 2008 roku w Sosnowcu? Czy przed tym meczem też już była taka niechęć przy wspólnych wizytach w Warszawie i meczach tych drużyn?
Pozdrawiam.
Czy mógłby ktoś Pogoni, Zagłębia S lub ewentualnie Legii opisać stosunki na lini ZS-PS jeszcze przed pamiętnym meczem w 2008 roku w Sosnowcu? Czy przed tym meczem też już była taka niechęć przy wspólnych wizytach w Warszawie i meczach tych drużyn?
Pozdrawiam.
Nie przepadali za sobą jeszcze długo przed 2008 rokiem.Oqq pisze: 09.01.2018, 10:17 Witam.
Pozdrawiam.
Skoro wszystko wiesz najlepiej to po co pytasz?nasile86 pisze: 07.01.2018, 11:13tzn ze to beksa krzyczala stop i zawiesila uklad z tego powodu? no nie rozsmieszaj mnie kolorowa cipka dozo :) number 1 kibice.net znawca W********** do tematu kibicowska warszawka i tam zygaj niech ktos kumaty sie wypowie?
-
Aaabbb2323
Szkoda klawiatury na odpisywanie temu chuliganowi z gimnazjum. Polecam oszczać lamusa i nie zawracać sobie nim gitary.Beha pisze: 09.01.2018, 12:09Skoro wszystko wiesz najlepiej to po co pytasz?nasile86 pisze: 07.01.2018, 11:13tzn ze to beksa krzyczala stop i zawiesila uklad z tego powodu? no nie rozsmieszaj mnie kolorowa cipka dozo :) number 1 kibice.net znawca W********** do tematu kibicowska warszawka i tam zygaj niech ktos kumaty sie wypowie?currtyna pisze: 07.01.2018, 02:45
Wspierasz akcje KOLORUEMY !! :) akcja fajna tylko po co KŁAMIESZ !!!
Kolorować można słuszne sprawy !!!
-
R.E. Bells
Ziomeczku napisz kiedy była w Pogoni ta tęczowa ekipa. To ze jestes z****** za punkcie ZS i Legii wiadomo, ale ze p********* jakies bzdury o Pogoni to nowosc.
Obawiam się, że "ziomeczkowi" nie chodziło o Pogoń tylko o nas:)R.E. Bells pisze: 09.01.2018, 14:42 Ziomeczku napisz kiedy była w Pogoni ta tęczowa ekipa. To ze jestes z****** za punkcie ZS i Legii wiadomo, ale ze p********* jakies bzdury o Pogoni to nowosc.
Jesteś z Legii, Zagłębia czy ze Szczecina, by wiedzieć, jakie pampwały/panują relacje pomiędzy tymi ekipami?PeRkun pisze: 09.01.2018, 14:30A jak mieli przepadac za Zaglebiem I Legią jak tam teczowa ekipa byla. I to nie jest obrażanie L czy Z. Tylko to jest fakt nawet Zaglebie S . O tym gadali oficjalnie.Lays pisze: 09.01.2018, 11:01Nie przepadali za sobą jeszcze długo przed 2008 rokiem.Oqq pisze: 09.01.2018, 10:17 Witam.
Pozdrawiam.
Zajmij się swoim Ruchem czy tam WRW.
-
Wnuk Edwarda
Dajcie spokój, przecież to debil
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
ja tylko odpowiedziałem na pytanie które zadał OqqPeRkun pisze: 09.01.2018, 14:30A jak mieli przepadac za Zaglebiem I Legią jak tam teczowa ekipa byla. I to nie jest obrażanie L czy Z. Tylko to jest fakt nawet Zaglebie S . O tym gadali oficjalnie.Lays pisze: 09.01.2018, 11:01Nie przepadali za sobą jeszcze długo przed 2008 rokiem.Oqq pisze: 09.01.2018, 10:17 Witam.
Pozdrawiam.
nawet nie do końca wiem co masz na myśli pisząc "teczowa ekipa" :)
A to serduszko z Widzewa co to siedziało na Białołęce i widziało, ma kolegę z Bielska i słyszało. Teraz peRkun ma swoje kumate infoski wprost ze środka. Droga fejsbukowa koalicjo groźnych postów i koszulek, na fejsbuniu wszystko możecie sprzedać i ukryć każdą najmniejsza tRudną spRawę jaką macie, ale bądźcie poważni chociaż tutaj z takim pierdoleniem.
-
R.E. Bells
To była ironia, wiadomo że kompleksiarz zawsze pije do nas. Po prostu ten pajac ma takie kłopoty z polską składnią że można tego posta rozumieć na dwa sposoby. A'propos może ktoś za mnie znaleźć i wkleić to zdjęcie jak tęczowe chłopaki z Ruchu tańczą razem na łóżku i się nawzajem trzymają za jaja? Który to rok? :))wich pisze: 09.01.2018, 15:58Obawiam się, że "ziomeczkowi" nie chodziło o Pogoń tylko o nas:)R.E. Bells pisze: 09.01.2018, 14:42 Ziomeczku napisz kiedy była w Pogoni ta tęczowa ekipa. To ze jestes z****** za punkcie ZS i Legii wiadomo, ale ze p********* jakies bzdury o Pogoni to nowosc.
-
CopA.C.A.B.ana
Nie żyj tak tym forum, fejsbukiem i nie bierz sobie aż tak bardzo do serca tego co pisze jakiś Perkun czy inny wełnoak.rzutkarny pisze: 09.01.2018, 18:23 Teraz peRkun ma swoje kumate infoski wprost ze środka. Droga fejsbukowa koalicjo groźnych postów i koszulek, na fejsbuniu wszystko możecie sprzedać i ukryć każdą najmniejsza tRudną spRawę jaką macie, ale bądźcie poważni chociaż tutaj z takim pierdoleniem.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
pangrzegorz1975
Ale tu cyrki.Pogoń z ZS najczęściej kosa,ale był też okres ,gdy sosnowiczanie bywali u nas na hokeju i wtedy nioło sie głosne-"Legia Pogoń Zagłebię...podkresłam stare czasy.Od razu przypomniało mi się z końcówki lat 80,Zagłębie w Bytomiu na hokeju,i ich doping ,który jako malolat odbierałem "Czestmir ,Czestmir ojojoj" i mysle o co im chodzi,oczywiście zaśpiew brzmiał Chelsea,Chelsea OioiOi!!!Tak jak Zagłębia nie lubie,tak mam jakis szacunek i poważanie.
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
Uważaj, bo mama przyjdzie , zabierze wifi i skończy się zabawa przed feriami na netowni.nasile86 pisze: 10.01.2018, 01:45i jest i drugie konto dozo eeeeeeee BEHA W********** do tematu warszawka kibicowskoBeha pisze: 09.01.2018, 12:09Skoro wszystko wiesz najlepiej to po co pytasz?nasile86 pisze: 07.01.2018, 11:13
tzn ze to beksa krzyczala stop i zawiesila uklad z tego powodu? no nie rozsmieszaj mnie kolorowa cipka dozo :) number 1 kibice.net znawca W********** do tematu kibicowska warszawka i tam zygaj niech ktos kumaty sie wypowie?