Tutaj należy rozdzielić temat. Ma to być miss kibicek czy ogólnie kobiety pojawiające się na stadionie np. loża vip, steward, żona piłkarza , pracownik cateringu itp ?
Czarny1946 pisze: 17.02.2018, 09:13
Tutaj należy rozdzielić temat. Ma to być miss kibicek czy ogólnie kobiety pojawiające się na stadionie np. loża vip, steward, żona piłkarza , pracownik cateringu itp ?
Taa i jeszcze kierowca autobusu wiozącego na stadion, tudzież motorniczy tramwaju.
Pytanie może i dobre bo ktoś może mieć wątpliwości, ale wg mnie temat jest jednoznacznie sformułowany - miss kibicek.W końcu to nie nie jest forum o modelkach, żonach piłkarzy albo cheerleaderkach.Czy gdyby temat brzmiał "mister kiboli"(swoją drogą strasznie pedalska nazwa) to byłyby wątpliwości o kogo chodzi?
PGliwice pisze: 12.12.2018, 19:24
Mieliście, mieliście ;) wszyscy mieli tak wzór. Widocznie za młody jesteś żeby pamietać
Czepiasz się szczegółów. Wiem o jakim zdjęciu jest wyżej mowa, bo mam je na kompie. Teraz "szału" nie będzie robić przy tych lalach ze stadionów, ale wtedy faktycznie zdjęcie było często widoczne na naszych klasach czy innych epulsach ;)
altgr pisze: 02.12.2018, 15:03
Ma ktos jeszcze zdjecia pewnej fanki Ruchu Radzionkow, ktora robila sobie bardzo odwazne zdjecia z szalikiem ukochanego klubu ; ) ?
Nie miała ona czasem często zdjęć w takich panterowych leginsiorach? ;>
altgr pisze: 02.12.2018, 15:03
Ma ktos jeszcze zdjecia pewnej fanki Ruchu Radzionkow, ktora robila sobie bardzo odwazne zdjecia z szalikiem ukochanego klubu ; ) ?
Nie miała ona czasem często zdjęć w takich panterowych leginsiorach? ;>
ja pamiętalem ją jako taką slodką małolate z racą w ręce a obecnie to chyba juz odleciala z tą tapetą za bardzo, ale wazne ze dalej na kibicowskim szlaku.
Zimnyy pisze: 18.12.2018, 09:32
Bez napinki po co ci Radzionków? przecież u was w ekipie biegała jedna z lepszych i kumatych blondynek, miss forum kibice net haha.
Ale jo przecież nie jest napalony! :D
Bardziej chodziło mi o rozkminienie postu altgr'a. ;) a że tak mi się przypomniało, to się wpisałem. ;)
Koko jak to Koko dalej gryfna dziołszka jest, kibicowsko trochę mniej aktywna, natomiast przy każdej możliwej okazji wspiera Ruch, jak i miejscową Lechię - jak tylko może. ;)
Śliczna dziewczyna, a jak widzę takie zdjęcia to mi się zaraz przypomina jak się za małolata dziewczyny podrywało w wakacje. To był klimat, po ognisku na pomost i bajerka :) Tylko że nigdy nie miałem czasu aby to na zdjęciach uwieczniać :)