Komentarze/Relacje/Foto -Video -12-13 grudnia (wtorek-środa) !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze/Relacje/Foto -Video -12-13 grudnia (wtorek-środa) !
Widziałem materiał z tego "obrzucenia" sektora gości. JG w większości przypadków nie mieli nawet sił żeby dorzucić do sektora gości tych rac które spadły na murawe, więc defacto obrzucili własne boisko, a fajerwerki powybuchały nad sektorem gości. Akcja odjebana "perfekcyjnie". Kary za tą mocno nie udaną akcję będą podejrzewam jedne z większych bo w c*** długa przerwa w meczu a media już zaczęły wypłakiwać się na ten temat. Nie zdziwiłbym się gdyby dalsze kroki za tym poszły i na przykład większe pozwolenie na zamykanie sektorów gości na stadionach w ekstraklasie.
-
No, co by było gdyby strzelali z klamek. Wtedy to dopiero byłaby jazda, najlepsze derby!ZenonKwadrat pisze: ↑13.12.2017, 23:11Takie czasy nastały... teraz im się nie podoba gorącą atmosferą na derbach, jutro bluzgi a za chwilę siadanie na nie swoim krzeselku.
Niektórzy widzę nie rozróżniają pewnych zasad kibicowskich, które większość ekip respektowało parę lat temu. Teraz ktoś kogoś zabije to będzie nazywane grubą akcją.
-

Cracovia - Wisła Kraków
Więcej zdjęć: [link]
Wisłę wsparło 100 kibiców Ruchu.
-
12.12.17 Arka Gdynia - Górnik Zabrze 1-0
161 osób w tym 3 kibiców Gieksy,1 ROW-u oraz 1 Wisłoki

161 osób w tym 3 kibiców Gieksy,1 ROW-u oraz 1 Wisłoki

-
to że w canal+ nie pokazują oprawi i innych wydarzeń okołokibicowskich to nie nowość i jest tak już od wielu lat. kretyńska polityka...
a co do meritum i "ostrzelania" sektora gości, to pewnie większość mnie tu za tą opinie zje, ale uważam, że Cracovię pojebało... co będzie następne? podkładanie bomb pod autokary z kibolami wrogiej drużyny, jak jebane araby?
a co do meritum i "ostrzelania" sektora gości, to pewnie większość mnie tu za tą opinie zje, ale uważam, że Cracovię pojebało... co będzie następne? podkładanie bomb pod autokary z kibolami wrogiej drużyny, jak jebane araby?
-
-
CIekawe czemu większość z was nie pisała o tym piro na derbach trójmiasta gdzie obie ekipy sie rzucaly racami wtedy kazdy podniecony pisał że były to najlepsze derby nie tylko trójmiasta ale w całej Polsce od lat ...
-
wy wszyscy co piszecie o "rzucaniu racami" jesteście ślepi, czy niedojebani?
to nie było rzucanie czymkolwiek, tylko strzelanie jebanymi rakietami i fajerwerkami...
to nie było rzucanie czymkolwiek, tylko strzelanie jebanymi rakietami i fajerwerkami...
-
no tak jak bylo zaplanowane, kibicowski gwałt
-
To jest Kraków. Jak wspomniałem wyżej - tu achtungi faszeruje się szkłem, żeby rywalom zadać jak najwięcej ran. Nie zrozumiesz, jeśli nie zobaczyłeś tego na żywo. Tam jest nienawiść - nie ma honoru, nie ma zasad.
-
-
Większość tych niedojebów nawet nie wie jak wygląda rakietnica więc nie ma sensu się unosić.
WISŁA PANY żydzie j*****!
-
-
Ciekawe że Cracovia wnosi na stadion "wszystko", a Wiśle "wszystko" rekwirują.
-
ciekawostka, na Reymonta Cracovia tez wnosi wszystko, ciekawe o czym to swiadczy...
-
Wlasnie, rakietnice to te kulfony widzialy chyba w czterech pancernych, moze od razu napierdalali bazookami i z panzerschreckow? Co za niedoj....tu sie wypowiadaja, pistolet sygnalizacyjny jesli juz, rakietnica k...wa jego mac
TYBET JEST SERBSKI
-
ZADYMA NA 195. DERBACH KRAKOWA (13.12.2017 r.)
[link]
[link]
PolishFans TV - największy kanał kibicowski w Polsce na YouTube
YouTube ➡ https://www.youtube.com/PolishFansTV
Facebook ➡ https://www.facebook.com/polishfanstv/
Instagram ➡ https://www.instagram.com/polishfanstv/
Twitter ➡ https://twitter.com/polishfanstv
-
Mnie to wcale nie dziwi, żydy zawsze wprowadzały swoje 'innowacje', jedną z nich był sprzęt.yyyco pisze: ↑13.12.2017, 23:40to że w canal+ nie pokazują oprawi i innych wydarzeń okołokibicowskich to nie nowość i jest tak już od wielu lat. kretyńska polityka...
-
-
jakie bomby pod autokary kiboli gosci ?
oni do nas z buta chodza
oni do nas z buta chodza
-
ku*** nie mogę z was, tam w Krakowie się tną kosami, maczetami itp, jak ktoś to jedni z drugich się nabijają że się schował na cmentarzu itp a wam smutno bo do siebie strzelali z fajerwerków, ku*** ludzie, oni mają wyjebane co wy myślicie, tam na co dzień dzieją się takie rzeczy o których wam się nie śni. Oni maja wyjebane czy kogoś zajebią czy nie, miasto bez reguł i tyle nie ma co płakać, jak to mówią ''chcącemu nie dzieje się krzywda'', sami wybrali taki los. Kiedyś się łudziłem że jedni do drugich wyjdą z propozycją by zaprzestać używania maczet itp (życzyłbym sobie tego bo Polak nie powinien tak traktować drugiego Polaka!!!)no ale to chyba już za daleko zaszło na takie coś. A z tego co się słyszy to na Śląsku zaczyna się dziać podobnie oby się to ogarnęło, bo jak się bić to na pięści a nie ku*** ganiać kogoś z kosą lub walić pałą po łbie.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
-
Z kronikarskiego obowiązku dodajmy że Wisła przebiera się 10 min pod 5 flagami i ... odpala 4 race.
Dobrze, że jest ktoś w tym mieście kto od paru lat dba żeby skreślone przez wszystkich derby miały należytą rangę i wygląd.
Dobrze, że jest ktoś w tym mieście kto od paru lat dba żeby skreślone przez wszystkich derby miały należytą rangę i wygląd.
-
Te fajerwerki dzis na Cracovii niczym sie nie roznia od slawnych kamieni swego czasu na Widzewie tylko o wiele bardziej to efektowne i bedzie pierdzielenia o tym sporo.
Im czlowiek starszy tym troche bardziej z dystansem na to patrzy, rozumiem nienawisc ale takie napierdzielanie kapiszonami na oslep to dla mnie nieporozumienie. Za ostro to jak na te czasy jak na moje oko i posypia sie niestety spore kary za to. Rudy nie przepusci.
Derby dla oka fajne ale na bank nie chcial bym stac podczas ich na sektorze gosci i uniki robic.
Im czlowiek starszy tym troche bardziej z dystansem na to patrzy, rozumiem nienawisc ale takie napierdzielanie kapiszonami na oslep to dla mnie nieporozumienie. Za ostro to jak na te czasy jak na moje oko i posypia sie niestety spore kary za to. Rudy nie przepusci.
Derby dla oka fajne ale na bank nie chcial bym stac podczas ich na sektorze gosci i uniki robic.
RRR
-
A co mieliśmy ku*** wnieść na ten sektor? c4 ?sam.dalla.bona pisze: ↑14.12.2017, 00:23Z kronikarskiego obowiązku dodajmy że Wisła przebiera się 10 min pod 5 flagami i ... odpala 4 race.
Jeśli byleś chociaż raz w 'Tesco' na wyjeździe, to powinieneś wiedzieć ze żaden stadion w Polsce nie ma takiej kontroli przed wejściem, jak oni. Grali u siebie, wiec mieli większe pole do manewru, + bezpośrednia bliskość z sektorem gości. Na Reymonta nie wykręcimy podobnej akcji, na pewno nie tak efektownej jak ta dzisiaj, bo sektor jest zwyczajnie za daleko, nie wspominając już o obszarach buforowych.
Teraz podsumuj sobie inne ekipy, które coś paliły w sektorze gości na Cracovii. Za wiele tego nie było (w ilości odpalanej pirotechniki) i raczej bardzo rzadko. Mi utkwiła tylko Pogoń w głowie.
-
sam.dalla.bona pisze: ↑14.12.2017, 00:23Z kronikarskiego obowiązku dodajmy że Wisła przebiera się 10 min pod 5 flagami i ... odpala 4 race.
Z kronikarskiego obowiązku dodajmy że jedynie co wam wyszło w tym meczu to duża ilość pirotechniki, bo jakość waszych opraw i organizacja i poziom osób zasiadających na młynie i poziom waszych ultrasów którzy nie potrafią ułożyć kartoników i przygotować opraw to poniżej dna. Wasze dzisiejsze oprawy to 3 poziomy niżej jakościowo od tego co zaprezentowała Wisła na ostatnich derbach Krakowa. Dodając do tego fakt że Opravcy kolejny raz ośmieszeni i wykminieni to też wam chluby nie przynosi.
Swoją drogą to wasi piłkarze dostostowali się dziś poziomem do waszej bandy i ich formy.
-
czyli Pogoni sie udalo
prezentujecie sie TRADYCYJNIE gownianie, ale bilet za 100 zl, taniocha
prezentujecie sie TRADYCYJNIE gownianie, ale bilet za 100 zl, taniocha
-
To nie jest żaden sektor A. Sektory A masz po prawej strony od młynu (patrząc na płytę boiska). To o czym ty mówisz, to H21.slowak pisze: ↑14.12.2017, 00:38Dlaczego nie? Widząc dzisiaj co wykręciła Craxa dziwiłem się dlaczego Wisła nie wpadła na taki pomysł wcześniej właśnie na Reymonta zajmując górne piętro sektora A (te z którego napinali się z układowiczami do Śląska będącego w klatce), ostrzał z góry może być jeszcze bardziej efektowny i efektywny tym bardziej że powierzchnia będzie większa bo Pasy na Wisłę dostają 2k biletów a nie 750 jak odwrotnie ;) ale na to trzeba będzie jeszcze chyba poczekać bo pewnie Pasy prędko nie zawitają na Reymonta dzięki komisji ligi.
-
-
Ja dziś świętuje, płacz to jest jak mniemam na kałuży. Nie dosyć że piłkarze Wisły ośmieszyli nieudaczników piłkarzy z drugiej strony błoń, Sobolewski ośmieszył Probierza. Cracovia dostanie grube kary, najprawdopodobniej zamknięty stadion na dosyć długo za przerwany mecz, to jeszcze na mieście Cracovia jest ośmieszana i poniewierana i prezentuje najniższy poziom od około 25 lat.
Tylko powody do radości.
-
widzisz wy nawet tego nie prezentujecie... czy to u siebie.. czy u nas... tylko puste slowa o osiedlach
a jak z tym "Widzewem derbowym " ? opiszesz czy nazwiskami przytoczyc znow ?
a jak z tym "Widzewem derbowym " ? opiszesz czy nazwiskami przytoczyc znow ?
-
Tyle w temacie, nie dodać nie ująć. Puste słowa KSC? Nie okłamuj się tylko lepiej jedź lepiej zrób laskę jakiemuś arabowi i przetransportuj go przez nasz kraj żeby jakąs kasę dla bandy przyzbierać biedaki:). Jak chujowym i zdesperowanym trzeba być żeby chwytać się tak żałosnego i nie godnego Polaka interesu. Poza tym Wisła pod względem ultras pokazała się na ostatnich derbach Krakowa z dobrej strony. Mniej pirotechniki niż u was dzisiaj zgadzam sie, ale dwie oprawy na poziomie który dla waszych ultrasów jest poza zasięgiem.użytkownik1906 pisze: ↑14.12.2017, 00:44Już macie porobione w gacie ze szczęścia. Popalone trochę kurtek, trochę oparzeń ciała, ale to wszystko :)
Gwałtu to doświadczacie na osiedlach w życiu codziennym, forum kibice.net tego nie zmieni, nawet jak bardzo byście się starali.
-
brak odpowiedzi, hipokryzja
znow w cipe
spytajcie kolegow z widzewa, jak droga skoro d**** nie wiecie
znow w cipe
spytajcie kolegow z widzewa, jak droga skoro d**** nie wiecie
-
Jak leżeli w Krakowie :)
Hej hej.
-
chyba o akcję na autostradzie, jakiś czas temu.
-
ktos z wisly na pewno odpowie, same katy
ewentualnie mozemy nazwiskami jechac
ewentualnie mozemy nazwiskami jechac
-
-
tak sie chuliganie napinasz a na meczu nie bylesKongfu pisze: ↑14.12.2017, 00:48Ja dziś świętuje, płacz to jest jak mniemam na kałuży. Nie dosyć że piłkarze Wisły ośmieszyli nieudaczników piłkarzy z drugiej strony błoń, Sobolewski ośmieszył Probierza. Cracovia dostanie grube kary, najprawdopodobniej zamknięty stadion na dosyć długo za przerwany mecz, to jeszcze na mieście Cracovia jest ośmieszana i poniewierana i prezentuje najniższy poziom od około 25 lat.
Tylko powody do radości.
-
Byłem, i widziałem.
Z obu stron mega. Tyle mogę powiedzieć.
Moje auto na blachach lubelskich za nim wyjechałem z Krakowa trzepano dwa razy.
Z obu stron mega. Tyle mogę powiedzieć.
Moje auto na blachach lubelskich za nim wyjechałem z Krakowa trzepano dwa razy.
-
Nie żebym się czepiał, ale na Reymonta prawie każda ekipa wnosi wszystko. Doping po obu stronach średni.