Ranking kretynów Kibice.net
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
1.3.1.2. 100%
Ranking kretynów Kibice.net
Człowiek wraca do chaty odpala neta żeby poczytać co tam nowego słychać w świecie kibiców a tu tylko pękać ze śmiechu.Dzisiejszy dzień przebija jednak wszystko co było napisane w tym roku.Postanowiłem założyć taki temat,na wesoło.Dla mnie nr.One jest Stary Wyjazdowicz.Dziś dowiedzieliśmy się że Zagłębie Sosnowiec przybije układ z Sosnowcem oraz Bielskiem.Drugie miejsce zdecydowanie dla mnie osobiście to Fullofhates czy jak mu tam.Jedyna szkoda że przestał się udzielać Welnoak oraz Idę w góry.Dawajcie swoje typy,będzie wesoło.
-
PolowaPolski
Re: Ranking kretynów Kibice.net
Redpower i WidzewskaCharyzma napewno beda w topce :')))
-
Rakieta z kryminału
Dobry temat.
Witam na forum
Witam na forum
DoZo,jak pisal poprzednik jest on w każdym temacie,zasługuje na miejsce w czolówce tabeli.
Ten co dzwiga flagi 50kilowe.. valo czy jak mu tam, tez wymiata
-
w miare obiektywny
MisterWislak1906, ten co chciałby założyć portal o kibicach w formie facebooka - dziś rozwalił konkurencję.
Nie wiem czemu niektórzy wpisują tu DoZo, bo widać, że chłop kumaty i swoje za Legią przejeździł.
Nie wiem czemu niektórzy wpisują tu DoZo, bo widać, że chłop kumaty i swoje za Legią przejeździł.
-
masturbator12cm
nikodem vel terrorr
Kiedyś za pisanie dyrdymałów w sieci można było wyłapać prawdziwego "bana"
Pewne tematy poruszało się w gronie zainteresowanych.
W dobie facebook-a świat kibicowski stał się dostępny dla wszystkich. Tego się odwrócić już nie da.
Osoby, które nigdy na meczu nie były napierdalają się w komentarzach z takimi samymi zawodnikami, rzucając na lewo i prawo słowami których znaczenia nie znają - tu nie ma granic (ten od rakiety wygrał w tym roku Internet). Jedno jest pewne - żeby spędzać tyle czasu na forum, odświeżając w nerwach tematy, odpisując każdemu na wszystko (czasem sam sobie z innego konta) to trzeba być ciężko chorym. Polemika z takim osobnikiem to jest jego zwycięstwo.
Pewne tematy poruszało się w gronie zainteresowanych.
W dobie facebook-a świat kibicowski stał się dostępny dla wszystkich. Tego się odwrócić już nie da.
Osoby, które nigdy na meczu nie były napierdalają się w komentarzach z takimi samymi zawodnikami, rzucając na lewo i prawo słowami których znaczenia nie znają - tu nie ma granic (ten od rakiety wygrał w tym roku Internet). Jedno jest pewne - żeby spędzać tyle czasu na forum, odświeżając w nerwach tematy, odpisując każdemu na wszystko (czasem sam sobie z innego konta) to trzeba być ciężko chorym. Polemika z takim osobnikiem to jest jego zwycięstwo.
Co by nie gadać,to jednak internet jakąś tam siła propagandowa jest,my kibole i inni nam podobni nie jesteśmy na to podatni,ale zawsze znajdzie się jakiś Janusz co sobie na tym,, zdanie"wyrobi.
Tel ja tylko chcialem zwrocic uwage na pewne rzeczy i tyle.Byles,widziałeś podziel się jakąś historią ze swojego życia,przekaż coś,poradź tym kturzy nie wiedzą jak to ma wyglądać co wolno czego nie.W innym wypadku nie ma to najmiejszego sensu to co piszesz,tracisz czas.
Wiesz ja tam swoje przezylem,w pewnych miejscach bylem co bylo konsekwencja czegos tam o czym nie koniecznie chcialbym teraz pisac.Wszystko jest dla ludzi ale w odpowiednich dawkach z czego moze kiedys nie zdawalem sobie do konca sprawy ale coz zycie to nie jest bajka.Sam kazdy odpowiada za swoje wybory ponosi konsekwencje.
Tak to wyglada mniej wiecej.
Wiesz ja tam swoje przezylem,w pewnych miejscach bylem co bylo konsekwencja czegos tam o czym nie koniecznie chcialbym teraz pisac.Wszystko jest dla ludzi ale w odpowiednich dawkach z czego moze kiedys nie zdawalem sobie do konca sprawy ale coz zycie to nie jest bajka.Sam kazdy odpowiada za swoje wybory ponosi konsekwencje.
Tak to wyglada mniej wiecej.
Jak czegoś nie wiesz, to sobie nie dopisuj. Jedyny użytkownik, który razem ze swoim (pierwszym na forum pod tym nickiem) postem pod adresem DoZo wyleciał stąd za moją sprawą ubliżył mu z nowo założonego konta o nazwie wziętej od ksywki jednej z najbardziej znanych w Polsce osób od nas z dopiskiem "Legia", gdyby ktoś miał wątpliwości. Było to dzisiaj rano akurat w tym temacie.halodrol pisze: 29.11.2017, 10:53 Dziwne, że jeszcze temat nie poleciał... jakiś miesiąc temu w komentarzach DoZo napisał by nie karmić troli na co jeden z użytkowników odpisał coś w rodzaju: i powiedział to największy troll na forum.
Foxx szybko zareagował i odpowiedź zniknęła, być może nawet z uzytkownikiem.
Niektórzy jednak przeceniają znaczenie wpisów na tym forum :) (ale jeżeli chodzi o użytkowników wyświetlających się jako legioniści to już moja sprawa, co się dzieje)
-
wiernyioddany
Obiektywnie napisze że ranking bezapelacyjnie wygrywają fani Widzewa i ŁKSu którzy potrafią rozpierdolic kazdy temat na tym forum :)
dozo
ide w gory
mackoś
czerwaszul
introwertyk
fanatyczny Andrzej
kurzawagina
ide w gory
mackoś
czerwaszul
introwertyk
fanatyczny Andrzej
kurzawagina
-
bez-napinki
nie spodziewałem się innej odpowiedzi od Foxa, jak zwykle wymijająco. :)
A co takiego "wymijającego" jest w stwierdzeniu trzech faktów? Nie mam nic wspólnego z administracją kibice.net, a nadane mi uprawnienia (w wyniku głosowania userów nawiasem pisząc) od lat służą celom innym, niż moderowanie tego forum. No i nie mam ani chęci ani czasu by robić tu za ciecia, bo jacyś goście się lepiej poczują zbluzgając rozmówcę w necie. Czy któryś z tych punktów jest niezrozumiały? No i ten tekst "jak zwykle..." - faktycznie "bez napinki" :)))bez-napinki pisze: 03.12.2017, 11:32 nie spodziewałem się innej odpowiedzi od Foxa, jak zwykle wymijająco. :)
PS Halodrol - piszesz w liczbie mnogiej "dajcie uprawnienia"... mogę tylko powtórzyć, że nie wchrzaniam się w działania/lub ich brak administracji. Swoją drogą w ciągu ostatnich dwóch lat co najmniej dwóch chętnych próbowało coś zrobić i obaj "polegli" po kilku miesiącach wirtualnego szarpania się z forumową rzeczywistością ;)
czyli w moim zrozumieniu to forum jest pozostawione same sobie i każdy parch może tu założyć konto (i jeśli nie bedzie pro/przeciw Legii) to może tu robić co chce?Foxx pisze: 03.12.2017, 12:14A co takiego "wymijającego" jest w stwierdzeniu trzech faktów? Nie mam nic wspólnego z administracją kibice.net, a nadane mi uprawnienia (w wyniku głosowania userów nawiasem pisząc) od lat służą celom innym, niż moderowanie tego forum. No i nie mam ani chęci ani czasu by robić tu za ciecia, bo jacyś goście się lepiej poczują zbluzgając rozmówcę w necie. Czy któryś z tych punktów jest niezrozumiały? No i ten tekst "jak zwykle..." - faktycznie "bez napinki" :)))bez-napinki pisze: 03.12.2017, 11:32 nie spodziewałem się innej odpowiedzi od Foxa, jak zwykle wymijająco. :)
PS Halodrol - piszesz w liczbie mnogiej "dajcie uprawnienia"... mogę tylko powtórzyć, że nie wchrzaniam się w działania/lub ich brak administracji. Swoją drogą w ciągu ostatnich dwóch lat co najmniej dwóch chętnych próbowało coś zrobić i obaj "polegli" po kilku miesiącach wirtualnego szarpania się z forumową rzeczywistością ;)
-
w miare obiektywny
Odkąd pamiętam Foxx ciął tylko posty innych legionistów. Czasem też banował osoby robiące przypał jakiejś ekipie, na wyraźne życzenie bardziej znanych osób z tejże ekipy.zl88 pisze: 03.12.2017, 17:24Czyli w moim zrozumieniu to forum jest pozostawione same sobie i każdy parch może tu założyć konto (i jeśli nie bedzie pro/przeciw Legii) to może tu robić co chce?
napisałem dokładnie to samo.w miare obiektywny pisze: 03.12.2017, 20:45Odkąd pamiętam Foxx ciął tylko posty innych legionistów. Czasem też banował osoby robiące przypał jakiejś ekipie, na wyraźne życzenie bardziej znanych osób z tejże ekipy.zl88 pisze: 03.12.2017, 17:24Czyli w moim zrozumieniu to forum jest pozostawione same sobie i każdy parch może tu założyć konto (i jeśli nie bedzie pro/przeciw Legii) to może tu robić co chce?
jestem na tym forum juz kilka lat ale obecny poziom jest zatrważający. Szkoda ze nie mozna moderowac tego bajzlu.
Dalej aktywny.oldskul pisze: 07.12.2017, 13:19Jesli pytasz o udzielanie sie w internecie, to tak jak spora grupa 'kumatych' w tamtych czasach, przeniosl sie w "inne miejsce" :-)
Jesli pytasz o aspekt kibicowski, to napewno jeszcze w 2014-2015 byl aktywny. Aktualnie nie mam pojecia, niech ktos z ZS sie wypowie.
-
JohnyBravo
Zimny a przypadkiem Johny 84 nie był z Legii?
Nie ! J84 był z Jagi
Moim zdaniem był z Jagielloni, ale jak ktoś znał go lepiej to może wyprowadzić mnie z błędu ale pamiętam że jako admin często udzielał się na forum i w hp a później była też beka tutaj na forum i w pewnych kręgach z jego działań bo zbanował na forum jednego z założycieli bojówki czy grupy ultras w jakiejś z lepszych ekip bo stwierdził że to napinający sie dzieciak :)
magia internetu i osób decyzyjnych na forum haha ale otoczka kibicowska i klimat tutaj na forum który pamiętam do dzisiaj to chyba najlepsze czasy dla polskich kibiców którzy brali wtedy w tym udział, pozdrawiam.
magia internetu i osób decyzyjnych na forum haha ale otoczka kibicowska i klimat tutaj na forum który pamiętam do dzisiaj to chyba najlepsze czasy dla polskich kibiców którzy brali wtedy w tym udział, pozdrawiam.
-
Widzewchojenki
Mogę się mylić, ale to chyba nie o niego chodzi. W pewnym okresie jakiś koleś od nas (ksywy nie pamiętam) został modem, bo robił grafiki (autentyk). Nie będę się o nim źle wypowiadał, bo nie zyje, ale z normalną działalnością kibicowską nie miał nic wspólnego, nikt go nie znał.Zimny pisze: 10.12.2017, 10:08 w pewnych kręgach z jego działań bo zbanował na forum jednego z założycieli bojówki czy grupy ultras w jakiejś z lepszych ekip bo stwierdził że to napinający sie dzieciak :)
Wskutek pisania różnych baranów z RTS jako osoba oficjalnie wypowiadająca się od Nas został wyznaczony P.,zrobił kilka wpisów, no i został zbanowany przez tamtego typa jako napinacz i troll.
Wtedy North (chyba jeszcze jako RWD) napisał coś w tym stylu, że jest ciekaw, jaka będzie reakcja bardziej ogarniętych osób od Nas na tego bana.
-
Widzewchojenki
Nie wiem, nie liczyłem pomidorów :),nie było mnie tam.Ten, o którym napisałem był z Wisły K.DoZo pisze: 10.12.2017, 10:44Chodzi ci o tutejszego "nrth'a", który został skompromitowany na "MiO"?Widzewchojenki pisze: 10.12.2017, 10:24Mogę się mylić, ale to chyba nie o niego chodzi. W pewnym okresie jakiś koleś od nas (ksywy nie pamiętam) został modem, bo robił grafiki (autentyk). Nie będę się o nim źle wypowiadał, bo nie zyje, ale z normalną działalnością kibicowską nie miał nic wspólnego, nikt go nie znał.Zimny pisze: 10.12.2017, 10:08 w pewnych kręgach z jego działań bo zbanował na forum jednego z założycieli bojówki czy grupy ultras w jakiejś z lepszych ekip bo stwierdził że to napinający sie dzieciak :)
Wskutek pisania różnych baranów z RTS jako osoba oficjalnie wypowiadająca się od Nas został wyznaczony P.,zrobił kilka wpisów, no i został zbanowany przez tamtego typa jako napinacz i troll.
Wtedy North (chyba jeszcze jako RWD) napisał coś w tym stylu, że jest ciekaw, jaka będzie reakcja bardziej ogarniętych osób od Nas na tego bana.
-
Widzewchojenki
Dokładnie, dzięki za przypomnienie.Nikt nie wie, jakim cudem on został modem. Chłopa nikt nie zna, nagle banuje jedną z najważniejszych osób z jednej z największych i najlepszych ekip w Polsce (bez napinki) i pisze, że jest z tej ekipy.altgr pisze: 10.12.2017, 10:52 Chodzi zapewne o tego drMorelas, a zbanowal niejakiego Pajaka, osobiscie interweniowalem, ze chlopaczyna nie ma pojecia co sie dzieje w swiecie realnym, do dzis dnia zastanwiam sie jakim cudem on zostal modem ?
Co do pytania Zimnego - nie przypominam sobie konsekwencji w realu. Zresztą - komu by się chciało? Po co brudzić ręce? To tylko internet.
-
JohnyBravo
Najlepsze to były czasy czatu. Kto był ileś lat tem, ten wie o czym pisze :)
-
Widzewchojenki
Podkreślam - nikt go nie znał. Nie było tak, że jest jednym z Nas, jak określiłeś "zatrudniliśmy informatyka", gość robi grafikę dla ultrasów, wlepki itd. i z tego powodu zostaje modem tutaj. Facet zaczął wrzucać "obrazki" o Widzewie na nasze forum i ktoś stąd dał mu moda. My nie mieliśmy pojęcia kto to jest. Wrzuca obrazki - a niech sobie wrzuca, kogo to obchodzi? I nagle typek banuje jedną z najważniejszych osób od Nas.Zimny pisze: 10.12.2017, 12:16 jeśli rzeczywiście to był tylko jakiś grafik...zatrudniliście informatyka w ekipie a chłop pobanował najważniejszych ludzi w klubie
hah ;) fakt .... konkursy na czacie starego KIBICE.PL ktoś pamięta??JohnyBravo pisze: 10.12.2017, 14:16 Najlepsze to były czasy czatu. Kto był ileś lat tem, ten wie o czym pisze :)
na kibice.pl był chat może warto żeby był znowu.
Ja moge coś zorganizować jak znajdą sie jacyś chętni, ale wjazd mają tylko kumaci z co najmniej 300 postami i nie piszący na smartfonach :)
-
Banditosdod
Osobiscie nie pochwalam napinek w necie bo to nic nie daje.Ale był bym ostrożny przed osądami kogo kolwiek.Odrazu na pierwszy rzut oka widać że ktoś proboje tu ludzi porobić na przypał ludzi.Jeszcze wstawianie jakiś linków gdzie widać że osoba nie ma nic wspólnego z kibicowaniem.A jakiś daun siedzi i cieszy ryja bo udało mu się kogoś oszukać.Podejrzewam że takich przypadków tych osób jest tu więcej.
Pare osob tu caly czas zaglada ale raczej pod innymi nickami pozdro dla ekipy czata z lat 1999-2000, MCFC ;-)
-
JohnyBravo
Mcfc hehehe
-
JohnyBravo
BB_antywisla żyje?
-
JohnyBravo
Johny ty komu kibicujesz?
Ja w sumie jestem ciekawy czy Radek z Zagłebia albo Organista jeszcze tu czasem wchodzi...(taki żart) ale ogólnie to chłopy o których piszemy albo część z nich to juz chyba dobijają powoli do 40, a czat o którym piszecie to jeszcze końcówka lat 90 i początek roku 2000 czyli słabo was pamiętam bo byłem w wieku gimnazjalnym ale jak to czytasz Jamaj to też sie trzymaj!
-
przeciętne IQ
Wojna (z hiszpańskiego) - szkoda chłopa...
-
JohnyBravo
Jeżeli to Ty nisc z Arki to też pozdrawiam wariacie ;)
Jamaj zyje tez..nawet na tej stronie sie wpisal a ja to ja kmwtw pdw acab