Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Haha, więc mówisz Foxx, że jesteś depeszowcem? :)) Wiedziałem, że coś z Tobą jest nie tak ;)
Nie wiem, co tam "wiedziałeś" i tak szczerze - dość średnio mnie to interesuje :) Trudno też, by w wieku 45+ dzisiaj się ekscytować tymi sprawami, chociaż kiedyś było tak, jak to opisał Nisc - wszystko było znacznie bardziej szczere i ekstremalne - i tyle. Doprecyzowałem kilka szczegółów, nic więcej :)
Tyle Twojego, że w internecie napiszesz, że właśnie coś tam o mnie "wiedziałeś"... na podstawie internetu :) Kto nie przeżył, nie zrozumie i wszystko. A reszta? Patrz mój podpis ;)
Tyle Twojego, że w internecie napiszesz, że właśnie coś tam o mnie "wiedziałeś"... na podstawie internetu :) Kto nie przeżył, nie zrozumie i wszystko. A reszta? Patrz mój podpis ;)
te Metalmanie były w Spodku ? Są w ogóle gdzieś opisy tych awantur ? Pozdro
Są filmy na youtube i sporo tam widać, kręcili kamerami spod dachu Spodka, zresztą co się będę rozpisywał, Metalmania to nie było wszystko, były awanti z udziałem PBB, ZŻSz, HC i innych "organizacji subkulturowych", nawet miałem chęć to poopisywać w "reżimowych" mediach, ale po ostatnich kontrowersjach przeszła mi chęć ;-) pozdrawiam
A co z Tobą jest nie tak ? Jako kibic Pogoni w latach 80 , też byłem depeszowcem i ganiałem na akcje z metalami , liczył się KLUB . a nie muzyka -jechaliśmy w 30 osób i hu.j kogo to obchodziło czego słuchasz , ważne było tylko to , żebyś mógł liczyć na ziomka który jest koło Ciebie .cwaniaKKK pisze: 18.11.2017, 21:08 Haha, więc mówisz Foxx, że jesteś depeszowcem? :)) Wiedziałem, że coś z Tobą jest nie tak ;)
-
iamcriminal
ponawiam pytanie. czy ktoś ma jakieś informacje na temat przyszłości organizacji TFC, w której walczyli Lech, Ruch i Arka. kiedyś słyszałem, że będzie coś w stylu finałów gdzie walczyć będą wszyscy triumfatorzy.
-
Widzewchojenki
Byli realną siłą. Od Was to głównie Teo, z naszych Olechów. Ciekawostka - pewien słynny rozjebus o ksywce na J był jednym z ich największych fajterów. Mieli spotkania głównie w siódemkach, zabawnie było jak wychodzili :). Połączone siły narodowców z Widzewa i ŁKS kontra depesze z obu klubów. Czasem nie było wiadomo, kogo lać. Pamiętam, jak jeden z naszych z Dąbrowy wyjebał niechcący swemu bratu ciotecznemu, też Widzewiakowi.Abr1908 pisze: 18.11.2017, 14:44W Łodzi tez byli.Widziałem ich kiedyś przed "ustawka" ze skinami w centrum miasta(Central) Jak skończyło się to spotkanie nie wiem.Ekipa skinow wygladala mega solindnie z bejsbolami w rękach .Ciekaw jestem po latach czy stali po którejś z kibicowskich stron miasta. Pojęcia nie mam czy owi depesze byli jakaś realna siłą .Za młody wtedy byłem ale wiem ze istnienli na sto procent.
A co do akcji pod Centralem to nie kojarzę. Który to mógł być rok?
Wesołe spotkania na miescie byly heh.Nie mam pojęcia który to mógł być rok...Wychodzi na to ze Siódemki bogata historię mają.Mi ten klub kojarzy mi się z typowym disco.To miejsce wcześniej miało widzę inny charakter.Ktoś coś opowiadał ze swego czasu próby miał tam "zespół" Buty Doktora Martensa.Pomieszanie z poplataniem.
-
Kraina Pomarańczy
Mam pytanie do kogoś z nieco dłuższym stażem: akcja sprzed kilkunastu lat, bodajże GKS Katowice - na kilka (8-10?) kolejek przed końcem sezonu kibice niezadowoleni z poziomu zaangażowania piłkarzy (dobry skład, a okupowali strefę spadkowa, podobno sprzedawali mecze) biorą grajków na rozmowę i ostrzegają, ze jeśli jeszcze raz przegrają to dostaną w mazak. GKS po tej rozmowie nie przegrywa do końca sezonu i spokojnie sie utrzymuje. Czy to prawda? Kiedy to dokładnie było i czy dotyczyło właśnie Gieksy? Były jakieś podobne akcje w erze powszechnego handlu meczami? P.s to nie akcja po meczu z Łęczną
To było za czasów Mariana Dziurowicza z tego co pamiętam.Wtedy spiewano marian dz najwieksza k..wa z katowic.Gksa była bardzo promowana w Polsce i sprzedawane mecze byly nie tylko w katowicach.
-
Kraina Pomarańczy
Właśnie ciekawi mnie który to dokładnie był sezon i czy postraszeni piłkarze rzeczywiście zaczęli grać na miarę potencjału :)Popeyee pisze: 19.11.2017, 15:03 To było za czasów Mariana Dziurowicza z tego co pamiętam.Wtedy spiewano marian dz najwieksza k..wa z katowic.Gksa była bardzo promowana w Polsce i sprzedawane mecze byly nie tylko w katowicach.
-
che fujara
- Moderator
Ciekawi mnie czy ktoś wie z jakiej ekipy bądź miasta jest skin przedstawiony w filmiku na yt od 0:44 min
https://www.youtube.com/watch?v=3SL_6ik ... =15&t=104s widziałem go na Marszu Niepodległości w w tym roku na samym początku w tłumie, wg tego filmu organizował (co sam mówi) 4 pielgrzymki kibiców.. Szacunek dla niego i stąd moje pytanie czy ktoś wie o nim coś więcej.
https://www.youtube.com/watch?v=3SL_6ik ... =15&t=104s widziałem go na Marszu Niepodległości w w tym roku na samym początku w tłumie, wg tego filmu organizował (co sam mówi) 4 pielgrzymki kibiców.. Szacunek dla niego i stąd moje pytanie czy ktoś wie o nim coś więcej.
napewno były "meskie" rozmowy po meczu z Zagłebiem Lubin bodajże 0:7 , ale wtedy chyba jednak skonczylo sie spadkiemKraina Pomarańczy pisze: 19.11.2017, 13:57 Mam pytanie do kogoś z nieco dłuższym stażem: akcja sprzed kilkunastu lat, bodajże GKS Katowice - na kilka (8-10?) kolejek przed końcem sezonu kibice niezadowoleni z poziomu zaangażowania piłkarzy (dobry skład, a okupowali strefę spadkowa, podobno sprzedawali mecze) biorą grajków na rozmowę i ostrzegają, ze jeśli jeszcze raz przegrają to dostaną w mazak. GKS po tej rozmowie nie przegrywa do końca sezonu i spokojnie sie utrzymuje. Czy to prawda? Kiedy to dokładnie było i czy dotyczyło właśnie Gieksy? Były jakieś podobne akcje w erze powszechnego handlu meczami? P.s to nie akcja po meczu z Łęczną
-
Oberschlesien14
A co? Nagrali CIę?
nie wiem czy to ten sam czy gość bardzo podobny do niego, ale podbił do nas napierdolony w 3 d*** i połozył sie na trawie spać..che fujara pisze: 19.11.2017, 21:38 Ciekawi mnie czy ktoś wie z jakiej ekipy bądź miasta jest skin przedstawiony w filmiku na yt od 0:44 min
Z tego co z nim rozmawiałem to mówił,że jest z Cracovi,ale mieszka w Rudzie Śląskiej...fakt,najebany był jak szpadel,ale na zbiórkę pod Tarasy z nami doszedłche fujara pisze: 19.11.2017, 21:38 Ciekawi mnie czy ktoś wie z jakiej ekipy bądź miasta jest skin przedstawiony w filmiku na yt od 0:44 min
Nie mogę edytować.Co chwilę ludzie do niego podchodzili gadali i robili sobie z nim zdjęcia,ale nie wiem na ile poważnie można było brać to co mówi,bo jak już wspomniane było,do zgonu dużo nie brakowało
-
che fujara
- Moderator
ok dzięki;) chyba, że jeszcze ktokolwiek napisze, pozdrawiam:)
Czytałem o nim na jakiejś stronce o SW. Sporo przesiedzial. Po wyjściu prowadził szkołę mma/ Były filmiki i artykuły na jego temat. Znajdę chwilę czasu, to podrzucę.che fujara pisze: 19.11.2017, 21:38 Ciekawi mnie czy ktoś wie z jakiej ekipy bądź miasta jest skin przedstawiony w filmiku na yt od 0:44 min
Odnośnie skinów ładny odlschoolowy material znalazłem https://www.youtube.com/watch?v=ok2rRdhdwLg swoja droga ładnie koles pucuje sie z informacjami na psach,ciekawe czy był to ktoś znany na Zawiszy
Możesz wrzucić linki tych awantur kręconych z dachu Spodka? Nie mogę nic poszukać na youtube.nisc pisze: 18.11.2017, 22:27 Są filmy na youtube i sporo tam widać, kręcili kamerami spod dachu Spodka, zresztą co się będę rozpisywał, Metalmania to nie było wszystko, były awanti z udziałem PBB, ZŻSz, HC i innych "organizacji subkulturowych", nawet miałem chęć to poopisywać w "reżimowych" mediach, ale po ostatnich kontrowersjach przeszła mi chęć ;-) pozdrawiam
Ja z kolei widzialem go na Pielgrzymce w 2016 i wpominał, ze jest z Unii Leszno, ale c*** wie czy to prawda.kkk78 pisze: 20.11.2017, 21:40 Nie mogę edytować.Co chwilę ludzie do niego podchodzili gadali i robili sobie z nim zdjęcia,ale nie wiem na ile poważnie można było brać to co mówi,bo jak już wspomniane było,do zgonu dużo nie brakowało
-A ten uklad powstal bo mieliscie dobre kontakty? Uklad powstal z kosy.nikodem pisze: 18.11.2017, 17:31 Oczywiście...ale zauważ,że był 8-mio letni uklad,przyznasz,ze to jest kawałek życia kibicowskiego...my z dnia na dzień nie zaczeliśmy się przyjażnić i układ był na pewien okres czasu,a ze wszystko grało,to powstała po latach zgoda,a Wisly tak nie bron,bo wiem ze i u was jest podzielone zdanie na ich temat.
-Tak zaczeliscie sie przyjaznic z dnia na dzien. Bo chyba srednio sie "przyjazniliscie" w czasie gdy na linii Widzew-Lech bylo pozytywnie.
-Wasz uklad z Lechem niczym sie nie rozni od ukladu Ruch-Wisla czy Gornik-GKS czy innych podobnych.
Nikt z Widzew ani Ruchu nie udaje ze przed ukladem byla milosc. Lks probuje przekonac ze z Lechem bylo dobrze przed ukladem a to gowno prawda. To ze przybiliscie zgode po 8 latach ukladu jest jak najbardziej zrozumialem i tutaj nie ma czego sie czepiac.
Jak kto sie stało że ROW odciął się od żużla? .Przecież większą część ich kibicowskiej drogi stanowił jeszcze kilkanaście lat temu czarny sport a potem nagle jakaś wewnętrzna kosa i postawienie tylko na piłkę? Sytuacja kompletnie dla mnie niezrozumiała
-
Morganfrii
Ciekawi mnie od jak dawna ekipa Górnika Łęczna jest bez zera wyjazdowego ?
Podobnie zastanawia mnie sytuacja na Podkarpaciu , która z ekip z tego województwa może się poszczycić długim okresem bez zera wyjazdowego?
Napewno będzie to Wisłoka , Stal Rz i Resovia chyba podobnie , a jest jeszcze ktoś inny ? Ewentualnie można mnie poprawić .
Podobnie zastanawia mnie sytuacja na Podkarpaciu , która z ekip z tego województwa może się poszczycić długim okresem bez zera wyjazdowego?
Napewno będzie to Wisłoka , Stal Rz i Resovia chyba podobnie , a jest jeszcze ktoś inny ? Ewentualnie można mnie poprawić .
Resovia nie jeździ na mecze pucharowe. Z okolic Podkarpacia jeszcze Wisła Sandomierz i Kszo Ostrowiec z tego co kojarzę to też nie odpuścili żadnego wyjazdu.Morganfrii pisze: 29.11.2017, 13:00 Ciekawi mnie od jak dawna ekipa Górnika Łęczna jest bez zera wyjazdowego ?
-
Morganfrii
Powiem szczerze , że nawet sobie nie zdawałem sprawy , że te ekipy od długiego czasu nie mają zer wyjazdowych na swoim koncie. Jesteś w stanie powiedzieć mniej więcej od jak długiego czasu? I mam rozumieć , że na puchary też jeżdżą ? W każdym razie dzięki za odpowiedź.Holtras pisze: 29.11.2017, 13:30Resovia nie jeździ na mecze pucharowe. Z okolic Podkarpacia jeszcze Wisła Sandomierz i Kszo Ostrowiec z tego co kojarzę to też nie odpuścili żadnego wyjazdu.Morganfrii pisze: 29.11.2017, 13:00 Ciekawi mnie od jak dawna ekipa Górnika Łęczna jest bez zera wyjazdowego ?
A co z resztą i Górnikiem?
Pozwole sie wypowiedziec z pespektywy kibica KSG pamietajacego czasy jednosci. Verdeneri i Gladiators dzialali na zuzlu dopoki nie odrodzila sie sekcja pilkarska. Pozniej zaczynalo sie powoli wygaszanie, ktore przybralo na sile przez to, ze zuzlowi pikole tracili sporo barw czy to na miescie (czasy FC Odry, ktora dosc latwo kasowala barwy glownie zuzlowe) czy na wyjazdach (punktem zapalnym byl wyjazd do Rzeszowa w sezonie 2007. Stal latwo zdobyla zuzlowe barwy, gdyz glowne ekipy ROWu i Wisloki dojechaly pozniej niz pikniki). Jeszcze w tych czasach dzialalo pokolenie, ktore jezdzilo na mecze Gornika i mecze zuzlowego ROWu, jednak postepujace wkurwienie chlopakow z ekip spowodowalo, ze postanowili odpuscic zuzel i dac jasno o tym do zrozumeinia calej kibicowskiej Polsce (wielokrotne okrzyki "ROW Rybnik to tylko pilka", oprawa w Sonowcu, wywieszenie transu o tej tresci na meczu zuzlowym z Kolejarzem Opole). Zuzlofani sa sami sobie winni, przez przeswiadczenie ze "my jadymy na zuzel a zuzel to nie pilka" i brak odpowiedzialnosci za swoje barwy. Probowano odrodzic ruch kibicowski na zuzlu, lecz nie udalo sie tego dokonac na dluzej niz 3 lata (ostatnia grupa S.F.R.R. ma w swoim portfolio calkiem fajna sektorowke czy tez mala akcje w Ostrowie, po nawet chlopaki z sekcji pilkarskiej dali jasno do zrozumienia, ze oni nic z blamazem zuzlowej Ostrovii nie maja). Dopelnienieniem beznadzieji niech bedzie sytuacja po zakonczeniu dzialalanosci S.F.R.R. w tym sezonie. Zenujacy mlyn na meczu z Apatorem (chociaz po samym meczu przez nieuwage ochrony doszlo do bliskich rozmow pod klatka z Apatorem) i jeszcze bardziej zenujacy wyjazd do Leszna na ktorym pikole pokazali, ze sa niegodni noszenia tych barw (strata flagi i ogolna wiocha w kaltce). Nie ma nadzieji na to, ze bedzie lepiej. Sytuacja na chwile obecna wyglada tak, ze cala ekipa U/H dziala i bedzie dzialac na pilce, a Ci ktorzy pamietaja czasy jednosci pilki i zuzla na zuzlu dalej sie pojawiaja wcinajac slonecznik na luku a glodni kibicowskiego zycia jezdza do Zabrza na Gornik.hdg pisze: 26.11.2017, 15:12 Jak kto sie stało że ROW odciął się od żużla? .Przecież większą część ich kibicowskiej drogi stanowił jeszcze kilkanaście lat temu czarny sport a potem nagle jakaś wewnętrzna kosa i postawienie tylko na piłkę? Sytuacja kompletnie dla mnie niezrozumiała
-
Polish Power
Od jak dawna Ultrasi Górnika Zabrze mają zawieszoną działalność i z jakiego powodu ??
-
sixth Sense
Stal Rzeszów nie ma 0 wyjazdowego od ponad 10 lat, jeździmy też na wszystkie mecze pucharowe ( mimo ,że przez 3 lata było u nas ok. 220 zakazów za mecz w Krośnie ) . Resovia natomiast zalicza zera za mecze pucharowe . Wisłoka chyba też nie ma zer wyjazdowych od dłuższego czasu - ale niech się określą sami .Holtras pisze: 29.11.2017, 13:30Resovia nie jeździ na mecze pucharowe. Z okolic Podkarpacia jeszcze Wisła Sandomierz i Kszo Ostrowiec z tego co kojarzę to też nie odpuścili żadnego wyjazdu.Morganfrii pisze: 29.11.2017, 13:00 Ciekawi mnie od jak dawna ekipa Górnika Łęczna jest bez zera wyjazdowego ?
-
patriota85
Średnio mnie interesuje co się dzieje na żużlu.Ale do uzupełnienia dodam, że żużlowy ROW stracił jeszcze flagę na konto Startu Gniezno.Noi sporo lat temu strata małej flagi na konto Unii Tarnów i jakieś tam barwówki/małe flagi zdobyła Odra Wodzisław.Artist pisze: 30.11.2017, 10:49Pozwole sie wypowiedziec z pespektywy kibica KSG pamietajacego czasy jednosci. Verdeneri i Gladiators dzialali na zuzlu dopoki nie odrodzila sie sekcja pilkarska. Pozniej zaczynalo sie powoli wygaszanie, ktore przybralo na sile przez to, ze zuzlowi pikole tracili sporo barw czy to na miescie (czasy FC Odry, ktora dosc latwo kasowala barwy glownie zuzlowe) czy na wyjazdach (punktem zapalnym byl wyjazd do Rzeszowa w sezonie 2007. Stal latwo zdobyla zuzlowe barwy, gdyz glowne ekipy ROWu i Wisloki dojechaly pozniej niz pikniki). Jeszcze w tych czasach dzialalo pokolenie, ktore jezdzilo na mecze Gornika i mecze zuzlowego ROWu, jednak postepujace wkurwienie chlopakow z ekip spowodowalo, ze postanowili odpuscic zuzel i dac jasno o tym do zrozumeinia calej kibicowskiej Polsce (wielokrotne okrzyki "ROW Rybnik to tylko pilka", oprawa w Sonowcu, wywieszenie transu o tej tresci na meczu zuzlowym z Kolejarzem Opole). Zuzlofani sa sami sobie winni, przez przeswiadczenie ze "my jadymy na zuzel a zuzel to nie pilka" i brak odpowiedzialnosci za swoje barwy. Probowano odrodzic ruch kibicowski na zuzlu, lecz nie udalo sie tego dokonac na dluzej niz 3 lata (ostatnia grupa S.F.R.R. ma w swoim portfolio calkiem fajna sektorowke czy tez mala akcje w Ostrowie, po nawet chlopaki z sekcji pilkarskiej dali jasno do zrozumienia, ze oni nic z blamazem zuzlowej Ostrovii nie maja). Dopelnienieniem beznadzieji niech bedzie sytuacja po zakonczeniu dzialalanosci S.F.R.R. w tym sezonie. Zenujacy mlyn na meczu z Apatorem (chociaz po samym meczu przez nieuwage ochrony doszlo do bliskich rozmow pod klatka z Apatorem) i jeszcze bardziej zenujacy wyjazd do Leszna na ktorym pikole pokazali, ze sa niegodni noszenia tych barw (strata flagi i ogolna wiocha w kaltce). Nie ma nadzieji na to, ze bedzie lepiej. Sytuacja na chwile obecna wyglada tak, ze cala ekipa U/H dziala i bedzie dzialac na pilce, a Ci ktorzy pamietaja czasy jednosci pilki i zuzla na zuzlu dalej sie pojawiaja wcinajac slonecznik na luku a glodni kibicowskiego zycia jezdza do Zabrza na Gornik.hdg pisze: 26.11.2017, 15:12 Jak kto sie stało że ROW odciął się od żużla? .Przecież większą część ich kibicowskiej drogi stanowił jeszcze kilkanaście lat temu czarny sport a potem nagle jakaś wewnętrzna kosa i postawienie tylko na piłkę? Sytuacja kompletnie dla mnie niezrozumiała
Co do odcięcia się ROW-u od żużla, to pamiętam jak przed laty typ z Rybnika mówił, że w czasie gdy nie mieli sekcji piłkarskiej działali na żużlu, aby ruch kibicowski u nich przetrwał.
Ogolnie to niejest zawieszenie dzialajaPolish Power pisze: 30.11.2017, 14:10 Od jak dawna Ultrasi Górnika Zabrze mają zawieszoną działalność i z jakiego powodu ??
Zgadza sie. Strata fany na rzecz Startu (Bełk) jak i ostatnia strata w Lesznie byly wlasnie najlepszym podsumowaniem tego, jak nedznie sie tam dzialo i teraz znowu dzieje (flaga w gnieznie zostala stracona bodaj sezon przed powstaniem S.F.R.R. a flaga w Lesznie pod koniec tego sezonu zaraz po zakonczonej dzialalnosci). Nie mam zamiaru tutaj niczego i nikogo tlumaczyc (uwazam tylko, ze zabraklo dogadania w pewnych kwestiach miedzy chlopakami dzialjacymi na pilce a chlopakami ktorzy chcieli zaszczepic na nowo kibicowska normalnosx na zuzlu). Sam jestem zdania ze obecnie kibicowsko "ROW Rybnik to tylko pilka" i tak pozostanie. Osobiscie zaluje, ze nie udalo sie na stworzyc czy tez wychowac ekipy, ktora mogla by robic swoje na zasadzie podobnej do tego co mozna spotkac w Tarnowie (Unia zuzlowa i pilkarska to oddzielne ekipy dzialajace na swoje konto, lecz majace do siebie szacunek i nie wchodza sobie w droge), bo potencjal jak najbardziej byl (przy jako takiej jezdzie zuzlowcow w ekstralidze frekwencja dobijala don 11 tysiecy), jednak mysle ze to juz jest ostateccznie zaprzepaszczona szansa. Zuzel w rybniku zostanie kojarzony z piknikiem w tym najgorszym wydaniu.patriota85 pisze: 30.11.2017, 18:06Średnio mnie interesuje co się dzieje na żużlu.Ale do uzupełnienia dodam, że żużlowy ROW stracił jeszcze flagę na konto Startu Gniezno.Artist pisze: 30.11.2017, 10:49Pozwole sie wypowiedziec z pespektywy kibica KSG pamietajacego czasy jednosci. Verdeneri i Gladiators dzialali na zuzlu dopoki nie odrodzila sie sekcja pilkarska. Pozniej zaczynalo sie powoli wygaszanie, ktore przybralo na sile przez to, ze zuzlowi pikole tracili sporo barw czy to na miescie (czasy FC Odry, ktora dosc latwo kasowala barwy glownie zuzlowe) czy na wyjazdach (punktem zapalnym byl wyjazd do Rzeszowa w sezonie 2007. Stal latwo zdobyla zuzlowe barwy, gdyz glowne ekipy ROWu i Wisloki dojechaly pozniej niz pikniki). Jeszcze w tych czasach dzialalo pokolenie, ktore jezdzilo na mecze Gornika i mecze zuzlowego ROWu, jednak postepujace wkurwienie chlopakow z ekip spowodowalo, ze postanowili odpuscic zuzel i dac jasno o tym do zrozumeinia calej kibicowskiej Polsce (wielokrotne okrzyki "ROW Rybnik to tylko pilka", oprawa w Sonowcu, wywieszenie transu o tej tresci na meczu zuzlowym z Kolejarzem Opole). Zuzlofani sa sami sobie winni, przez przeswiadczenie ze "my jadymy na zuzel a zuzel to nie pilka" i brak odpowiedzialnosci za swoje barwy. Probowano odrodzic ruch kibicowski na zuzlu, lecz nie udalo sie tego dokonac na dluzej niz 3 lata (ostatnia grupa S.F.R.R. ma w swoim portfolio calkiem fajna sektorowke czy tez mala akcje w Ostrowie, po nawet chlopaki z sekcji pilkarskiej dali jasno do zrozumienia, ze oni nic z blamazem zuzlowej Ostrovii nie maja). Dopelnienieniem beznadzieji niech bedzie sytuacja po zakonczeniu dzialalanosci S.F.R.R. w tym sezonie. Zenujacy mlyn na meczu z Apatorem (chociaz po samym meczu przez nieuwage ochrony doszlo do bliskich rozmow pod klatka z Apatorem) i jeszcze bardziej zenujacy wyjazd do Leszna na ktorym pikole pokazali, ze sa niegodni noszenia tych barw (strata flagi i ogolna wiocha w kaltce). Nie ma nadzieji na to, ze bedzie lepiej. Sytuacja na chwile obecna wyglada tak, ze cala ekipa U/H dziala i bedzie dzialac na pilce, a Ci ktorzy pamietaja czasy jednosci pilki i zuzla na zuzlu dalej sie pojawiaja wcinajac slonecznik na luku a glodni kibicowskiego zycia jezdza do Zabrza na Gornik.hdg pisze: 26.11.2017, 15:12 Jak kto sie stało że ROW odciął się od żużla? .Przecież większą część ich kibicowskiej drogi stanowił jeszcze kilkanaście lat temu czarny sport a potem nagle jakaś wewnętrzna kosa i postawienie tylko na piłkę? Sytuacja kompletnie dla mnie niezrozumiała
-
Stadionowy
Sytuację trochę stare ale ze względu na obecne relację obu ekip można chyba poruszyć
Jakie były proporcję przy sytuacji kiedy ŁKS trafia Lecha ( mecz z GB ?)
I czy ustawka tych ekip i zwycięstwo Lecha było "banda na bandę" ?
Jakie były proporcję przy sytuacji kiedy ŁKS trafia Lecha ( mecz z GB ?)
I czy ustawka tych ekip i zwycięstwo Lecha było "banda na bandę" ?
Dzieki za wyjaśnienie sytuacji mam jeszcze pyatnie ,w jakich latach na Żużlu działał ROW?Nic do nich nie mam ale nadal mimo wszystko dziwna sytuacja dla mnie to tak jakby wyparcie się swojej historii tradycji i przeszłosci kibicowskiej
-
patriota85
Tak, banda na bandę.Stadionowy pisze: 30.11.2017, 21:39 I czy ustawka tych ekip i zwycięstwo Lecha było "banda na bandę" ?
-
storczyk88
Trapi mnie to od jakiegoś czasu, czy na siatkówce są jakieś "poważniejsze" ekipy kibicowskie?
Zaczynajac od konca: odejscie od zuzla mozna przypisac meczowi Stal Rzeszow - ROW Rybnik w sezonie 2007 przez wydarzenia temu meczu towarzyszacehdg pisze: 01.12.2017, 16:25 Dzieki za wyjaśnienie sytuacji mam jeszcze pyatnie ,w jakich latach na Żużlu działał ROW?Nic do nich nie mam ale nadal mimo wszystko dziwna sytuacja dla mnie to tak jakby wyparcie się swojej historii tradycji i przeszłosci kibicowskiej
Dzialalnosc na zuzlu w roznych wydaniach zaczela sie na poczatku lat 90tych a jako grupa Verdeneri od 2002 roku.
W TMK miało czy nadal ma miejsce prezentowanie historii ekip pod tytułem Story. Czy był przedstawiony już GKS Katowice i GKS Tychy ?