fullofhates pisze: 18.11.2017, 18:07
Pytanie do kibicow Cracovii po tym jak kolega z tylu sie zesral przez czas meczu wietrzyliscie fure? Co sie stalo z pasazerem wraca pociagiem do Krakowa?
Bez spiny. ;)
Trochę tak zabrzmiało jakbyś opowiadał że jakiś twój kolega poszedł i zesrał się im do auta...
Bez spiny. ;)
M1986 pisze: 18.11.2017, 12:38
Podbeskidzie wczoraj na meczu z Chrobrym bez dopingu za to z transparentem "Nasz doping będzie taki jak gra naszych piłkarzy".
Swoją drogą, coś ostatnio w Polsce modne się zrobiło "obrażanie sie" na zawodników.
Raczej typowy protest bo mało ludzi w młynie i po co robić wstyd sobie skoro można napisać oświadczenie, że się obrażamy. Lepiej śpiewać nawet jak jest to 10 porażka z rzędu bo w końcu to nasza pasja ale jak kto woli ;)
Mądrze gadasz.
Lepiej pobic pilkarzy a tydzien pozniej skakac z radosci po golu.A niby cechuje ich dywiza gdybysmy interesowali się piłka byli bysmy pilkarzami.
Fan09151 pisze: 18.11.2017, 22:53
Polecam wam najpierw dowiedzieć się dlaczego Podbeskidzie zawiesiło doping a potem szczekać.
Z tego co można było wyczytać w oświadczeniu to chodziło słabą grę kopaczy, przełożenie meczu ze Stalą Mielec przez co nie mogli zaprezentować oprawy na 11 listopada i na dokładkę żeby głupio nie wyszło dołożyli jeszcze "brak dialogu z klubem".
SSW1938 pisze: 19.11.2017, 09:42
No ale ktoś z Piasta już napisał że to Cracovia obsrała zbroje...
Czyli kto pierwszy napisze coś na forum to tak było? Fajna logika.
Nie bardzo wiem do jakiej sytuacji kurczak nawiązał, ale obsrany to był Piast który wypierdalał gdzie się dało.
GRYF - STALÓWKA
Do meczu jeszcze trochę czasu ale w oddali dało się już słychać kibiców gości którzy przyjechali kilkoma autokarami na na ten mecz, Z reguły sektor gości na meczach Gryfa bywa pusty na czym na pewno traci widowisko, dziś będzie inaczej. Oby piłkarze zafundowali nam niezły spektakl na murawie z dramaturgią do ostatniej minuty.
Wygląda na to że kibice gości obejrzą mecz z lasu 150 metrów od stadionu...podobnie było z fanami ŁKS-u Łódź.
Świetne oprawy Legii niby szał ale nie wiem czy tylko ja tak mam że dla mnie na starych stadionach mimo 3x mniejszej ilości widzów czuło się większy klimat i ciśnienie na takich meczach. Tutaj ludzi 30k a mimo wszystko jakoś tak piknikowo a na starej Łazienkowskiej czuło się zawsze zadyme w powietrzu tutaj tego nie ma..
1910mjg pisze: 19.11.2017, 19:36
Ile Łksu na wyjeździe do Rybnika? Na kadrę jeżdżą dobrze, na marsz również więc pewnie cyfra będzie robiła wrażenie ???