Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
obiektywnyGosc
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
A ja jako kibic Czerwonej Armi jestem za wybudowaniem porównywalnego obiektu na wiatowskich teranach na 20 tyś miejsc mysle że każdy powinien mieć jakiś poziom wtedy bedziemy mogli sie równać jak równy z równym a nie jak z małym osiedlowym klubikiem którym na chwile obecna prezentuje Łks , co prawda skończa sie śmiechy z tej jednej trybuny , troche szkoda ale z drugiej strony medalu Łks bedzie mogł pokazać jak to wszystko oni ogarna łacznie z kibicami ultrasami organizacja itp jeszcze poziom kopaczy musi być podobny aleee to tylko tylko długaa przyszłośc i nie chodzi mi o poziom kopaczy.
-
płyndonaczyń
Czy to była największa flaga sektorowa zdobyta w historii ? Czy przypominacie sobie podobną sytuacje? Na myśl przychodzi mi tylko strata Arki i Jadźki.

Już to widze,jak by na ŁKS latało co mecz po 16 tysięcy na 3 lige...ku.wa bądżmy poważni... ;)Ale ,żeby nie było,sam życze wam dokończenia budowy.
-
obiektywnyGosc
Zmieniajac temat odnośnie kos kto ile ich ma w kraju
Widzew Łodz
Łks Legia Lech Lechia Ślask Cracovia Raków Zawisza Tyscy Resovia Katowice Gornik Sosnowiec Korona Bełchatów Gkm Stomil to tak z grubsza bo nie wymieniam miejszych
Łks Łodz ( i niech mnie tu ktos poprawi)
Widzew Ruch Wisła Elana Arka Legia Stal Głogów Ślask? no i kto dalej ?
Troche róznica jak dla mnie ale śmiejcie sie dalej że to Widzew liże dupe a Łks nie jest jak pomidorowa
Widzew Łodz
Łks Legia Lech Lechia Ślask Cracovia Raków Zawisza Tyscy Resovia Katowice Gornik Sosnowiec Korona Bełchatów Gkm Stomil to tak z grubsza bo nie wymieniam miejszych
Łks Łodz ( i niech mnie tu ktos poprawi)
Widzew Ruch Wisła Elana Arka Legia Stal Głogów Ślask? no i kto dalej ?
Troche róznica jak dla mnie ale śmiejcie sie dalej że to Widzew liże dupe a Łks nie jest jak pomidorowa
-
Marek z NWS
https://youtu.be/iH4CPTT6OQM
Trybuna samych hoolsów nie ma co
Trybuna samych hoolsów nie ma co
-
płyndonaczyń
To ze u was w koncu powstanie stadion jest bardzo pewne. Budowa zaczęła się dość szybko jak na nasze warunki. Dostaliscie wtedy drugie życie bo miasto wam szybko pomogło. Plan doraźny został zrealizowany bo przybylo wam zawsze coś użytecznego, ale cel nie został osiagniety. Skoro Widzew mogl za niewiele wieksze pieniądze to mogliscie sie wkurwi., ale to nie nasza wina. Tak poza tym nie mieliście złego życia bo klub zawsze miał wsparcie w Urzędzie Miasta. Widzewowi raz jedyny się upieklo ze stadionem, a na was zawsze szly wielkie pieniądze. Gdyby nie ta spalona budowa to byście sobie zaoszczedzili zmartwień na lata. Z drugiej strony za tyle kasy co wydoiliscie to nie ma tego zlego... Miasto wstrzymało na razie budowe bo dużo zainwestowało w inne osrodki, a także nowoczesne centrum Lodzi. Was tylko odlozyli na bok, taka przykrywka bo jasne jest, ze wy jestescie ich oczkiem w głowie a wiec biednych was nie zostawia.
Faza ze tak piłkarsko wygladacie dobrze. 1 liga juz w kieszeni. Moze w końcu nastąpi przełamanie dla obu klubów i wrócą do wyższych lig na stałe.
Jeszcze co do mody sprzed paru lat, tzn. gadzetow Anty. Byliście chyba prekursorami takich wynalazków jak : bokserki, skarpetki, flaga. To się nazywa dopiero zryty czosnek.
Faza ze tak piłkarsko wygladacie dobrze. 1 liga juz w kieszeni. Moze w końcu nastąpi przełamanie dla obu klubów i wrócą do wyższych lig na stałe.
Jeszcze co do mody sprzed paru lat, tzn. gadzetow Anty. Byliście chyba prekursorami takich wynalazków jak : bokserki, skarpetki, flaga. To się nazywa dopiero zryty czosnek.
-
Pedi ŁKSC Bajkowe
Ostatnie pytanie wsadz sobie w dupe razem z kutasem z obrazka https://f3.blick.ch/img/incoming/origs2 ... -um-17.jpg ;)
Pedalski fanie kutasow ;)
Pedalski fanie kutasow ;)
-
ŻYDZEWSKIE OFIARY
Pomijajac ze nie umiesz liczyc do 3 , i ze nie odpowiedziales na inne pytania, to moje kolejne pytanie - czy w zwiazku z powyzszym bedzie nowa zgoda Widzewa im. STADIONOWYCH KUTASIARZY?
-
Pedi ŁKSC Bajkowe
Jako ze czuje sie niejako wywolany do tablicy to odpowiem.
1. Nie
2. Tak.
3. Nie wiem ale mysle ze tak inaczej by na to nie pozwolili i chcialbym zebysmy mieli zgode im. PEDALSTWA z jakims lewackim klubem :)))
1. Nie
2. Tak.
3. Nie wiem ale mysle ze tak inaczej by na to nie pozwolili i chcialbym zebysmy mieli zgode im. PEDALSTWA z jakims lewackim klubem :)))
-
płyndonaczyń
1. Nie. Najdluzsze to Widzew Lodz Wladcy Miasta Wlokniarzy, Duma Polski Widzew Lodz, Wasza nienawisc umacnia nasza wiare.
2. Tak tylko wy zaliczyliscie strate tylu barw na mieście i trybunach co my. W tym temacie jest remis. A to jeszcze nie wszystko bo Widzew nie śpi, Widzew czuwa.
2. Tak tylko wy zaliczyliscie strate tylu barw na mieście i trybunach co my. W tym temacie jest remis. A to jeszcze nie wszystko bo Widzew nie śpi, Widzew czuwa.
-
Łódzki Klub Sportowy
bo Widzew nie śpi, Widzew czuwa.
ku*** jakie xero.
ku*** jakie xero.
-
ŁuckaKalwariaSzatana
Część doleciała.ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: 16.11.2017, 11:02
Nieprawda, serpentyny ktore wtedy cisneliscie nie dolecialy nawet do naszego sektora.
-
TERROR_EUDEZET
Mareczku kochany, wiemy, że Wy tam na Widzewie pozwalacie na wchodzenie na gniazdo i kręcenie wszystkich twarzy wkoło, ale no nie wszyscy biorą z Was przykład.
ku7wa znow zapomniałeś wziąć tabletek.
Na h** sie prujesz
Pod wzgledem ,,h''to moze i jest po równo(cieżko stwierdzic kto by był górą)za to w wyjazdach,czy dopingu,zdecydowanie górą jest RTS,o frekwencji u siebie,już nie będe wspominał ;)Wy myslicie,ze z tych 16/17 tysiecy na meczach RTS-to same FC są?Tam spokojnie te 10 kola jest z Łodzi,albo i więcej,nie mam dokładnych danych,ale myśle,że liczba FC nie jest większa niz te 2/3 tys,czyli mniej wiecej wasze srednia frekwencja.
-
TERROR_EUDEZET
O Boże... znowu wracanie do frekwencji i dopingu. Szkoda, że to nie był Wasz argument z 6/7 lat temu.
-
Czerwony Rabin
Ja mysle podobnie jak moj czerwony kolega. Liczba FC to jest Max jakis tysiac/ góra dwa. I to większość z nich to z aglomeracji a nie ze wsi..Bad1 pisze: 16.11.2017, 16:44 Pod wzgledem ,,h''to moze i jest po równo(cieżko stwierdzic kto by był górą)za to w wyjazdach,czy dopingu,zdecydowanie górą jest RTS,o frekwencji u siebie,już nie będe wspominał ;)Wy myslicie,ze z tych 16/17 tysiecy na meczach RTS-to same FC są?Tam spokojnie te 10 kola jest z Łodzi,albo i więcej,nie mam dokładnych danych,ale mysle,że liczba FC nie jest większa niz te 2/3 tys,czyli mniej wiecej wasze srednia frekwencja.
Tak samo na wyjazdach. Na ksp ostatnio z fan clubow to byly jakies pojedyncze sztuki , jakies moze 5 procent ogolu. Reszta z Łodzi.
Ps
Fan cluby dumą Widzewa !
-
Marek z NWS
Ja wiem że wy tam u siebie się wszyscy boicie mordy pokazywać, ale to już wasza sprawaTERROR_EUDEZET pisze: 16.11.2017, 14:38 Mareczku kochany, wiemy, że Wy tam na Widzewie pozwalacie na wchodzenie na gniazdo i kręcenie wszystkich twarzy wkoło, ale no nie wszyscy biorą z Was przykład.
A co do tematu flag to coś bardzo ładnie powiewa w 04:19
https://youtu.be/A4mF88gkPJI?list=PLESJ ... XLxidgtsoS
-
TERROR_EUDEZET
Marek prowokator z Nowosolnej całe dnie spędza na YouTubie w poszukiwaniu filmów z akcentami ŁKSu.
-
Marek z NWS
ŁKS pokazuje skrojone fany Widzewa- bardzo dobrze, Łks panyTERROR_EUDEZET pisze: 16.11.2017, 20:20 Marek prowokator z Nowosolnej całe dnie spędza na YouTubie w poszukiwaniu filmów z akcentami ŁKSu.
Widzew pokazuje skrojone fany ŁKS- prowokatorzy, desperaci
I powiedż chlopakom z Lecha,np.z Piły czy Koła,że są wieśniakami ;)
PS.Ch*j tam,ze Bałuty są bardziej kojarzone z Widzewem ;)
PS.Ch*j tam,ze Bałuty są bardziej kojarzone z Widzewem ;)
-
płyndonaczyń
O to kilka zdobytych szmatek. A to te się nie liczą?

Mam pytanko które najpierw poprzedzę małą dygresją.Kibice AP pewnie powoli zaczynają zacierać rączki na myśl o awansie ich kopaczy do 1 ligi.Wiadomo jednak że ''harcerze wiosny'' od jakiegoś czasu grają lepiej na jesień niż wiosnę i pytanie brzmi czy jeśli wasz klubik pozostanie w 2 lidze to z dobudowy pozostałych trybun nici?Bo z frekwencją u was krucho,nie jest tajemnicą że nie potrafiliście na większości swoich spotkań zapełnić trybunki.
Co ma więc być brane pod uwagę skoro wasz ''stadion'' spełnia wymogi licencyjne na 2 ligę?Jeśli nie frekwencja to co?Jak chcecie przekonać miasto by wam dobudowali te trybuny?Pytanie bez napinki także proszę kogoś normalnego z ŁKS o odpowiedź.Choć chyba ciężko ostatnimi czasy kogoś z Łks tutaj uświadczyć.
Aha i jeśli wam tych trybun nie dobuduja to czy zamierzacie Hance i jej przydupasom z PO dać jeszcze jedną szansę w myśl zasady ''do 3 razy sztuka''??
Co ma więc być brane pod uwagę skoro wasz ''stadion'' spełnia wymogi licencyjne na 2 ligę?Jeśli nie frekwencja to co?Jak chcecie przekonać miasto by wam dobudowali te trybuny?Pytanie bez napinki także proszę kogoś normalnego z ŁKS o odpowiedź.Choć chyba ciężko ostatnimi czasy kogoś z Łks tutaj uświadczyć.
Aha i jeśli wam tych trybun nie dobuduja to czy zamierzacie Hance i jej przydupasom z PO dać jeszcze jedną szansę w myśl zasady ''do 3 razy sztuka''??
-
TERROR_EUDEZET
Pytanie bez napinki, ale oczywiście "harcerzy wiosny", "klubik", "AP" nie mogło zabraknąć. Dzieci felietonisty TKZM.
Poza CC to tutaj są...bo powiedzmy szczerze,mało znane flagi. Owszem,gościły u Nas ale...sam wiesz jak jest. W porównaniu do RTS,AW czy WŁ to jakbyście kroili szalik. Zaznaczam,nie piszę o CC. I chodzi o te co wstawiłeś,kiepsko Ci tata wybrał zdjęcia.
O zasadzie do 3razy sztuka idąc Twoim humorystycznym tokiem wypowiedzi sam Ci odpowiem.Laguna pisze: 16.11.2017, 23:03 Mam pytanko które najpierw poprzedzę małą dygresją.Kibice AP pewnie powoli zaczynają zacierać rączki na myśl o awansie ich kopaczy do 1 ligi.Wiadomo jednak że ''harcerze wiosny'' od jakiegoś czasu grają lepiej na jesień niż wiosnę i pytanie brzmi czy jeśli wasz klubik pozostanie w 2 lidze to z dobudowy pozostałych trybun nici?Bo z frekwencją u was krucho,nie jest tajemnicą że nie potrafiliście na większości swoich spotkań zapełnić trybunki.
Nr.1. Madryt i miłość cska z widzewem
Nr.2. Euro 2012 i wspólny w******* z cska-to dopiero poświęcenie braci z rosji
Nr.3. Będzie seks za rok czy tylko w*******?
Tak na marginesie to tak jak my NIE mieliśmy wpływu na budowę waszego stadionu tak WY NIE będziecie mieć wpływu na ukończenie Naszego. A o piłkarzach to poczytaj w BravoSport(jeśli wiesz co to)bo o ile My takich aktualnie mamy to wy raczej nie.
-
Łódzki Klub Sportowy
Jedna z tych flag zakoszona juniorom.
No ku*** dożywotnia beka z RTS!
No ku*** dożywotnia beka z RTS!
-
płyndonaczyń
No pewnie ze dla was to nic, ale nowego bo tracicie barwy na potęgę. To ze jakościowo nie ma przebicia nie oznacza, ze łatwo oddaliscie kilka fan. Wy trafialiście szczęśliwiej, ale nie częściej a już strata opraw czy projektów choreografii i flag to niespotykany przypal.
-
Łódzki Klub Sportowy
AWanturnicy.
-
Łódzki Klub Sportowy
Mnie bolała tylko strata CC. Resztę flag można porównać do Waszej NewYadów.
-
Marek z NWS
Ta z koroną zdaje sie że wisiała na waszych meczach z Manchesterem United, wiec nie jest to raczej byle conikodem pisze: 17.11.2017, 14:24Dokładnie,ja reszty flag kompletnie nie kojarze.Łódzki Klub Sportowy pisze: 17.11.2017, 12:40 Mnie bolała tylko strata CC. Resztę flag można porównać do Waszej NewYadów.
-
twistos1910
Ty byś się już lapsie naprawdę nie odzywalnikodem pisze: 17.11.2017, 14:24Dokładnie,ja reszty flag kompletnie nie kojarze.Łódzki Klub Sportowy pisze: 17.11.2017, 12:40 Mnie bolała tylko strata CC. Resztę flag można porównać do Waszej NewYadów.
-
obiektywnyGosc
O a gdzie jest charakterna ofiara wodogłowia ? nie rzuca pociskami o flagach ? bez niego forum nie jest takie hardcorowe pewnie pomidorowka ...
jak mozna spotkanie na trasie w podobnych liczbach (Łks Hutnik) porownywac do ataku 2 gosci na flagi Switu do ktorych wyskakuje połowa młyna i faktycznie jeden z nich zbiera oklep ? ni c**** te sytuacje nie maja ze soba wiele wspolnego.
Nikt nie mowi ze Łks w umowionej walce nie wygralby z Hutnikiem ale tamtego dnia sie osmieszyliscie
Nikt nie mowi ze Łks w umowionej walce nie wygralby z Hutnikiem ale tamtego dnia sie osmieszyliscie
-
Marek z NWS
Świt nas rozjebał?Nieźle macie nasrane w głowach
ŚND na widok 2 naszych schował flagi a pół młyna zaczeło spierdalać
Potem faktycznie na dwóch naszych rzuciło sie z 20 ze Świtu i szczególnie 1 od nas dostał oklep
Potem wpadło wiecej Widzewa i Świtowi nie było już tak łatwo
No ale chwile później wpadły psy i wszyscy zaczęli spierdalać w swoją stronę
ŚND na widok 2 naszych schował flagi a pół młyna zaczeło spierdalać
Potem faktycznie na dwóch naszych rzuciło sie z 20 ze Świtu i szczególnie 1 od nas dostał oklep
Potem wpadło wiecej Widzewa i Świtowi nie było już tak łatwo
No ale chwile później wpadły psy i wszyscy zaczęli spierdalać w swoją stronę
-
Marek z NWS
A dzisiaj w sercu Łodzi mecz w warunkach Stadion Widzew odjąć Amfiteatr na Łks
-
Łódzki Klub Sportowy
Odstaw dopalacze Mareczku.
-
Marek z NWS
Dzisiaj w sercu Łodzi 14,5 tys
A koledze co twierdzi że chuligańsko jesteśmy na poziomie Hutnika radze wyjść czasem z domu
A koledze co twierdzi że chuligańsko jesteśmy na poziomie Hutnika radze wyjść czasem z domu
-
stachuzrdg
Był Łks w Rybniku dzisiaj na zakazie ?