MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI -2017!
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
kałamarnice
Re: MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI -2017!
Farmazon :D
:) Daan idz napij sie melisy :) z drugiej strone rozumiem jestes sfrustrowany..
-
omatkocozaforum
No tak bo wy kumacze wiecie co tam się dzieje więc może wy się napijcie melisy :)
-
TERROR_EUDEZET
No na pewno Daan tam jest na miejscu i Nam wszystko transmituje. Jedną ręką wyroki na ełkaesiakach robi, a drugą piszę posty na forum.
Na tvn24 pokazywali jak chłopaki rozwijali i komentowali tą oprawe. A liczbe osób na marszu podali na około 100k co mnie mocno dziwi bo zawsze zaniżają a tu ostro w góre ich poniosło.Nerva1 pisze: 11.11.2017, 18:52Szkoda ze zadna wieksza stacja w Pl tego nie pokazała.. tylko TV TRWAM
polsat pokazywał i ciekawie w miarę obiektywnie i przyjaźnie...Nerva1 pisze: 11.11.2017, 18:52Szkoda ze zadna wieksza stacja w Pl tego nie pokazała.. tylko TV TRWAM
Konkretna ta "oprawa" ŁKSu, jest szansa, że będzie o niej głośno. Brawo!
-
showmustgoon
A Ty chyba w tej Marsylii po głowie dostałeś?
-
mariuszek321
Czy w każdym wątku na tym forum musi być temat łódzki?
-
stachuzrdg
nikoś to ty szedłeś w pochodzie i tvn oglądałeś ??nikodem pisze: 11.11.2017, 19:43 Ta oprawe było widać w je*anym tvnie...i to dośc długo,mysle że ŁKS był najlepiej prezentującą się ekipą,z tego miejsca pozdrawiam nasze zgody!
Skoncz te bajki i pomysl jak chociaz jedna flage odzyskac albo jak pojawic sie na kadrze :)
-
Grzesiek1908
Powiem tak akcja we Francji lipa.
Akcja na MN lipa.
Sami sobie robimy przypał.
Piszę to jako kibic ŁKS ŁÓDŹ.
Dużo osób cieszy się z tego że są między nami(kibicami)mega podziały nawet przy Święcie odzyskania przez Polskę niepodległości.
Akcja na MN lipa.
Sami sobie robimy przypał.
Piszę to jako kibic ŁKS ŁÓDŹ.
Dużo osób cieszy się z tego że są między nami(kibicami)mega podziały nawet przy Święcie odzyskania przez Polskę niepodległości.
jaka masz opinie na temat waszego ataku w Marsylii?
[/quote]
Taka ze do gorszych ataków dochodziło na wielu innych meczach wyjazdowych kadry i nigdy takiego płaczu nie było.
Oczywiście nie popieram czegoś takiego na kadrze
czy któraś ze śląskich ekip pojawiła się na marszu czy nie uznają 'polskich' świąt?
widziałem małolatów w szalikach Ruchu :)frycel45 pisze: 11.11.2017, 20:47 czy któraś ze śląskich ekip pojawiła się na marszu czy nie uznają 'polskich' świąt?
-
showmustgoon
Pisze to ten co pół roku się organizuje by jechać do Warszawy ganiać za Widzewem (o ile byłeś).dintre pisze: 11.11.2017, 20:23 Skoncz te bajki i pomysl jak chociaz jedna flage odzyskac albo jak pojawic sie na kadrze :)
L znowu skupiła sie na szukaniu Polonistów zamiast świętować.
-
Januszek90
Ile było mniej więcej osób na czarnym bloku organizowanym przez szturm, radykalne południe itp?
Zna ktoś wykonawców kawałków które leciały przed Marszem? Chwała Wielkiej Polsce!
Mam prośbę do moderatora, żeby wykasował wszystkie wpisy dotyczące przepychanek między łódzkimi ekipami.
-
ProudOfPoland
W dzień odzyskania przez Polskę niepodległości, stawiać ponad to swoją nienawiść klubową... Napierdolone we łbie trzeba mieć.
NIE speowadzalbym krojenia barw na Święcie Polaków do przepychanek łódzkich. To powinna być sprawa całej kibicowskiej Polski.
Zamkniecie oczu na to co dzis zrobil lks spowoduje ze na nastepnym MN beda regularne napierdalanki ekip.
Zamkniecie oczu na to co dzis zrobil lks spowoduje ze na nastepnym MN beda regularne napierdalanki ekip.
-
P141171215B
Czy były to czapki z godłem/ Orłem/ symbolami Polski, czy może FC Widzewa?Daan pisze: 11.11.2017, 21:45 NIE speowadzalbym krojenia barw na Święcie Polaków do przepychanek łódzkich. To powinna być sprawa całej kibicowskiej Polski.
Pytam, bo nie wiem, na marszu mnie nie było.
co to ma ku*** do rzeczy? wyobrazasz sobie MN gdzie powszechnym staje sie krojenie barw klubowych? zwlaszcza ze ich tam nie brakujeP141171215B pisze: 11.11.2017, 21:51Czy były to czapki z godłem/ Orłem/ symbolami Polski, czy może FC Widzewa?Daan pisze: 11.11.2017, 21:45 NIE speowadzalbym krojenia barw na Święcie Polaków do przepychanek łódzkich. To powinna być sprawa całej kibicowskiej Polski.
P141171215B pisze: 11.11.2017, 21:51Czy były to czapki z godłem/ Orłem/ symbolami Polski, czy może FC Widzewa?Daan pisze: 11.11.2017, 21:45 NIE speowadzalbym krojenia barw na Święcie Polaków do przepychanek łódzkich. To powinna być sprawa całej kibicowskiej Polski.
A co to ma za znaczenie ? fidzefiak wstawiaja skrojone nasze rzeczy z orłem
-
P141171215B
A to ku..wa ma do rzeczy, że jest to Święto Niepodległości Polski, a nie klubowa rewia mody. Nie trudno założyć w ten jeden dzień normalnej czapki, iść w jednym szeregu, mimo, że zna się jeden z drugim z osiedli, szkoły, wyjazdów, czy twarzówek. Po ch.j prowokować, nawet dzisiaj? Walmy się po łbach, na łapy, po krakowsku, czymkolwiek, ale nie dzisiaj.maxforte pisze: 11.11.2017, 22:01co to ma ku*** do rzeczy? wyobrazasz sobie MN gdzie powszechnym staje sie krojenie barw klubowych? zwlaszcza ze ich tam nie brakujeP141171215B pisze: 11.11.2017, 21:51Czy były to czapki z godłem/ Orłem/ symbolami Polski, czy może FC Widzewa?Daan pisze: 11.11.2017, 21:45 NIE speowadzalbym krojenia barw na Święcie Polaków do przepychanek łódzkich. To powinna być sprawa całej kibicowskiej Polski.
-
waciakko1234
-
A niech to
A ŁKS to jakie mial czapeczki ?frycel45 pisze: 11.11.2017, 14:31a po co manifestowali swoje barwy klubowe, panowie nie ten dzień nie ten czas. moim zdaniem sami sobie są winniK_89 pisze: 11.11.2017, 14:26 Przed chwilą pod Złotymi Tarasami Widzew FC Pabianice traci czapki na rzecz ŁKS-u, który sytuacje skomentował pytaniem: "a u siebie co robiliście?". Panowie nie ten dzień, nie ten czas!
-
masturbator12cm
Realu Madryt-zgody.
-
waciakko1234
Fragmenty Marszu Niepodległości: m.in. zbiórka Lech&Cracovia&Arka&KSZO, ŁKS & Włocłavia, hymn na Rondzie Dmowskiego czy dopełnienie żywota flagi UPA
https://www.youtube.com/watch?v=IqnrEy0-n-s
https://www.youtube.com/watch?v=IqnrEy0-n-s
Płacz podłódzkiej reanimacji tylko pokazuje skalę ich bólu po Francji.
Marsz jak najbardziej na plus, mnóstwo młodzieży, sporo seniorów w mundurach, praktycznie brak problemów między klubami oprócz jebania narkotykowej koalicji.
Do następnego!!
Marsz jak najbardziej na plus, mnóstwo młodzieży, sporo seniorów w mundurach, praktycznie brak problemów między klubami oprócz jebania narkotykowej koalicji.
Do następnego!!
Prawda jest taka że animozje klubowe mogą być wyciszone, ale nigdy nie znikną nawet w kontekście poważnych uroczystości. Taka luźna uwaga nawet gdyby wybuchł jakiś konflikt (w 21 wieku wojna totalna w starym stylu odpada) to nawet wtedy by nic nie ustało na dłuższą metę. Ot taka luźna uwaga, bez opiniowania co dobre co złe.
I jak Wrocław oraz Poznań tam pewnie było ciekawiej ze względu na mniej masowy charakter wydarzeń.
I jak Wrocław oraz Poznań tam pewnie było ciekawiej ze względu na mniej masowy charakter wydarzeń.
Haha kogo nazywasz posrancem byłem na meczu na placu i na marszu w barwach i jakoś żyje jestem w domu z barwami Widzewa może słabo szukaliścieTerroor pisze: 11.11.2017, 21:07 Typ z wisly najlepszy schował się za babą z dzieckiem haha... fidzefiak z śródmieścia stracił swój śmieszny komin który na nasz widok próbował schować hahah.. no podróż dla wiesniaka z skierniewic też nie była miła że poszedł do konduktora i psy wsiadły na kolejnej stacji :)..
Ezgrts.. byliście i co wrociliscie bez barw posrancu
Widzew szedł sporą grupą w Marszu i żadnych spin nie było. Obok nas widziałem któryś z FC Lecha. Nie było żadnych ekscesów. Chyba ełkaesiaki próbują pokazać Polsce, jacy są mocni, jednak w Łodzi na manifestacjach narodowych nie są tacy hop. Mniejsza medialność? Wyskakujecie tylko wtedy, kiedy jest sporo kamer i zainteresowanie Polskiej sceny kibicowskiej? Szkoda, że na co dzień nie bijecie takim patriotyzmem, bo w szeregach łódzkiej MW próżno was szukać.
Ogólnie Marsz bardzo udany. Do zobaczenia za rok!
Ogólnie Marsz bardzo udany. Do zobaczenia za rok!
Są jakieś fotki Czarnego bloku?
Wiadomo że Widzew i im podobne ekipy po Marsylii odpuścili kadrę i na marszu też maja kłopoty,ale mogą podziękować sobie.
Wiadomo że Widzew i im podobne ekipy po Marsylii odpuścili kadrę i na marszu też maja kłopoty,ale mogą podziękować sobie.
-
ImperatorMistrz
Polecam teraz powtorke dla polsat24. Broni nas i tlumaczy Jakubiak .. mam nadzieje ze nie zapyta go czarny blok czy kiboli.
Tez mam ku*** mieszane uczucia mimo szczarej nienawiści do Widzewa..Znam argumenty braci po szalu wiec trochę rozumiem.Chociaż nie popieram.To nie to miejsce.Sory.
Teraz tak bardzo nie obiektywnie.Ale ku*** "ktoś" miał mega pomysł na ta oprawę. BEZ KITU W DZIESIĄTKĘ
Teraz tak bardzo nie obiektywnie.Ale ku*** "ktoś" miał mega pomysł na ta oprawę. BEZ KITU W DZIESIĄTKĘ