Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Pytanie do kibica ZS priv
-
No to już definitywnie przedłużacze w modzie - [link]
-
Definitywnie bo co? bo napisali o tym w wirutalnej polsce? :D Przedluzacze są juz od x czasu i to sie nie zmieni,tyle.Dla mnie głupota,bo tylko psy z tego mają radoche.
-
[link]
To nie kibice GKSu ani nikt z Nami związany jak donoszą niektóre media tylko banda ojczulka z patologia i konfidentami w składzie z którym mamy nie po drodze a jeszcze nie dawno tak opisywany w gazetach że bezbronny napadnięty ojciec z synem pod dworcem.
PERSONA NON GRATA
-
Debil!DoZo pisze: ↑08.11.2017, 11:59Czyli "rucHOOLe"?
-
Ekipa o której mowa w tych wiadomościach to nie kibice, pierdolone media nabijają sobie wyświetlenia dodaniem słowa "kibol"
-
Nie zwracajcie uwagi na tego ciula z Legii to może mu się znudzi i przestanie przesiadywać całymi dniami na forum.
Tak jak napisane to przydupasy k.
Tak jak napisane to przydupasy k.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB
-
Dziennikarzyna który napisał ten artykuł musi mieć raka mózgu, ojciec biega z mordercami syna, zatrzymano też samego morderce z którym też pewnie biegałby ojciec gdyby morderca był na wolności.
-
Gówno Wyborcza przechodzi sama siebie...
-
nie do wiary tyle sie działo a tu taka cisza...
-
Potrzebujesz gówno burzy brakuje Ci tego.
-
UWAGA:
Test na psa?
Następny post w tym temacie: nie udawaj ku*** kumacza, jak coś wiesz to ku*** napisz, a nie ku*** zgrywasz kumacza, ku*** :)
PDK :)
Test na psa?
Następny post w tym temacie: nie udawaj ku*** kumacza, jak coś wiesz to ku*** napisz, a nie ku*** zgrywasz kumacza, ku*** :)
PDK :)
-
Zależy z kim i kiedy bo ,może twój świat runie ale takie sytuacje miały miejsce
-
Kod: Zaznacz cały
http://m.slask.eska.pl/newsy/drastyczne-nagranie-z-pobicia-dariusza-pastora-napastnicy-nie-mieli-litosci-wideo-18/607406
Gůrny Ślůnzek, rostomjyuy Hajmatland!
-
Przecież ten kop w tył głowy już go pracztycznie zabił to cud że przeżył te kilka dni. Jesteście zwykłymi k****** czołówka Polskiej chuliganki a musi katować człowieka już nie przytomnego.j**** Was
-
Bez przesady, widziałem już gorsze przekopki i kolesie wychodzili z nich bez większych obrażeń...
Nie badz taki kozak. Torcida w Piekarach pare lat temu mnie na ogrodkach w centrum Piekar tak samo przekopala. Na spokojnie bylo was ponad 10 chlopa. We 4 nie potrafiliscie se poradzic z 2 typami z Ruchu to po kolegow dzwoniliscie. Ot taka ciekawostka odnosnie przewagi liczebnej.
-
Człowieku napisałem coś o liczbach ? Widziałeś pierwszy atak ? Wiesz jak wtedy zachowuje się szyja? Kręgi i rdzeń to zamilcz skoro biologia Ci obcaNa_lajcie pisze: ↑10.11.2017, 21:23Nie badz taki kozak. Torcida w Piekarach pare lat temu mnie na ogrodkach w centrum Piekar tak samo przekopala. Na spokojnie bylo was ponad 10 chlopa. We 4 nie potrafiliscie se poradzic z 2 typami z Ruchu to po kolegow dzwoniliscie. Ot taka ciekawostka odnosnie przewagi liczebnej.
-
Chodziłeś do szkoły? Dostałeś w życiu przynajmniej liścia od wroga? Bez sensu jakieś porównywanie i pierdolenie, że inni wychodzili z gorszych sytuacji. Widocznie on nie miał takiego szczęścia. Ludzie po solówkach umierają, po jednym dobrze trafionym ciosie.
To jest człowiek, nie robot. W głowie jest mózg, a mózg i serce są najważniejszymi częściami ludzkiego ciała.
-
On raczej w mózgu ma sny i myślał że killer wpadł do szpitala i dokończył dzieła .Łagodny pisze: ↑10.11.2017, 21:46Chodziłeś do szkoły? Dostałeś w życiu przynajmniej liścia od wroga? Bez sensu jakieś porównywanie i pierdolenie, że inni wychodzili z gorszych sytuacji. Widocznie on nie miał takiego szczęścia. Ludzie po solówkach umierają, po jednym dobrze trafionym ciosie.
To jest człowiek, nie robot. W głowie jest mózg, a mózg i serce są najważniejszymi częściami ludzkiego ciała.
-
Niektórzy przedstawiali to jako "egzekucje".Łagodny pisze: ↑10.11.2017, 21:46Chodziłeś do szkoły? Dostałeś w życiu przynajmniej liścia od wroga? Bez sensu jakieś porównywanie i pierdolenie, że inni wychodzili z gorszych sytuacji. Widocznie on nie miał takiego szczęścia. Ludzie po solówkach umierają, po jednym dobrze trafionym ciosie.
Prawie mnie w glebe wdeptaliscie wiec uwierz mi wiem co to biologia. Do dzisiaj mam problem z karkiem. Ale skoro mowisz o katujacych kurwach to miej na uwadze fakt, ze tez katowanie nie jest wam obce. Takie czasy. PyrskKSGKSW pisze: ↑10.11.2017, 21:35Człowieku napisałem coś o liczbach ? Widziałeś pierwszy atak ? Wiesz jak wtedy zachowuje się szyja? Kręgi i rdzeń to zamilcz skoro biologia Ci obcaNa_lajcie pisze: ↑10.11.2017, 21:23Nie badz taki kozak. Torcida w Piekarach pare lat temu mnie na ogrodkach w centrum Piekar tak samo przekopala. Na spokojnie bylo was ponad 10 chlopa. We 4 nie potrafiliscie se poradzic z 2 typami z Ruchu to po kolegow dzwoniliscie. Ot taka ciekawostka odnosnie przewagi liczebnej.
-
Akurat takimi sytuacjami gardze z obu stron jak i sprzętem tak samo jak "tymi czasami" jak mówiszNa_lajcie pisze: ↑10.11.2017, 22:50Prawie mnie w glebe wdeptaliscie wiec uwierz mi wiem co to biologia. Do dzisiaj mam problem z karkiem. Ale skoro mowisz o katujacych kurwach to miej na uwadze fakt, ze tez katowanie nie jest wam obce. Takie czasy. PyrskKSGKSW pisze: ↑10.11.2017, 21:35Człowieku napisałem coś o liczbach ? Widziałeś pierwszy atak ? Wiesz jak wtedy zachowuje się szyja? Kręgi i rdzeń to zamilcz skoro biologia Ci obcaNa_lajcie pisze: ↑10.11.2017, 21:23
Nie badz taki kozak. Torcida w Piekarach pare lat temu mnie na ogrodkach w centrum Piekar tak samo przekopala. Na spokojnie bylo was ponad 10 chlopa. We 4 nie potrafiliscie se poradzic z 2 typami z Ruchu to po kolegow dzwoniliscie. Ot taka ciekawostka odnosnie przewagi liczebnej.
-
Ta przekopka tłumaczy twoje durne wpisyNa_lajcie pisze: ↑10.11.2017, 21:23Nie badz taki kozak. Torcida w Piekarach pare lat temu mnie na ogrodkach w centrum Piekar tak samo przekopala. Na spokojnie bylo was ponad 10 chlopa. We 4 nie potrafiliscie se poradzic z 2 typami z Ruchu to po kolegow dzwoniliscie. Ot taka ciekawostka odnosnie przewagi liczebnej.
-
Nie byla to zadna ekzekuzja jak zescie tu jebane downy zabskie pisali, przekopa i stalo sie jak sie stalo. Robil to samo w druga strone.
Szkoda chlopa rzecz jasna i takie rzeczy nie powinny sie dziac- zeby bylo jasne.
Szkoda chlopa rzecz jasna i takie rzeczy nie powinny sie dziac- zeby bylo jasne.
-
Od kiedy do " przekopki " używa się pałki/pręta ?. Od kiedy w taki sytuacjach skacze sie nie przytomnemu po głowie ?. Jesteś totalnym debilem i wielki h*j ci do ryja!
-
Normalnie przekonali typa, a sracie gimby że masakra...szkoda, ze jak cracovia wbija siekiere w plecy dzieciakowi co raz w życiu z ojcem był na meczu a hoolsów widział tylko w telewizji a biegac to nie biega z meczetą tylko do kolegi pograć na komputerze to cicho siedzicie..
-
Jak miał wyjść z tej "normalnej" przekopki jak leżał nieprzytomny na betonie a ten ostatni wojownik mu zrobił cztery stompy i jeszcze czymś machnął (kosą?). Potem pierwszy się rozpruje, taki charakter.
-
można powiedzieć, że typowa przekopka z taką różnicą, że jak już leżał bezwładnie to go dobijali, dla mnie frajerstwo.
-
Zamknijcie ryje gimbusy, bo c**** wiecie co się działo i nadal dzieje po tej śmierci. Nikt kumaty z Ksg się tu raczej nie pruje, bo wie jakie decyzje zapadły w ich ekipie.
Śląscy Ekstremiści
-
Naprawdę szkoda po ludzku tego co się wydarzyło, tzn. bardziej konsekwencji i śmierci kibica Górnika, ale z tego co tu się wypisywało to niektóre osoby trochę poniosło. Grubsze awantury są co tydzień na wiejskich dyskotekach. Nie można generalizować, bo raz w zęby na ringu można dostać i też stracić życie. Ale histeria tutaj podniesiona i wydawanie wyroków za zabójstwo przez kumaterie tego forum wygląda śmiesznie. Ta sama ława przysięgłych z forum za historie które potrafiły mieć miejsce w Krakowie to chyba z 250 lat by przybijały z marszu wg prawa amerykańskiego.
-
20 sekund "akcji" i po gościu-przykre....Obie strony winne są tej eskalacji "czynów" ,jak już kiedyś wspomniałem ....za "szal" nie ganiają z maczetami,a resztę dopowiedzcie sobie sami ....Jedni "warci" drugich...takie kibolstwo w tych czasach mamy,a kto przyczynił się do jego eskalacji-też sobie sami odpowiedzcie-macie swoich guru w klubach.
-
Jak widac na filmie z zajscia zabica kibica żaboli jeden z kibicow z Ruchu rękami chce uspokoić 2,3 typów widac ze jedni byli w amoku dojebania goscia a inny miał troche oleju w głowie i chcial zakonczyc katowanie. Jednak debile sie znalazly i skakaly dalej po glowie a inny dzgał maczetą. Nie byl to wyrok a przypadek jak widac na filmieSzyderczy Paluszek pisze: ↑10.11.2017, 23:04Od kiedy do " przekopki " używa się pałki/pręta ?. Od kiedy w taki sytuacjach skacze sie nie przytomnemu po głowie ?. Jesteś totalnym debilem i wielki h*j ci do ryja!
-
Kopiąc bezpośrednio w potylice za pleców tym bardziej jak ktoś się przewraca jest frajerstwem
-
Zwykła przekopka, przypadek. Tak ku***, dalej tak pierdolcie. Już widzę jakby tak Górnik wam chłopaka zajebał co byście pisali. Nie macie k**** niebieskie honoru, żeby przynajmniej napisać, że zajebaliście chłopaka w kompletnie frajerski sposób. Mam nadzieję, że koleżkę z pałką i tego następnego bohatera kopiącego w twarz nieprzytomnego spotka karma i to szybko. c*** mnie obchodzi czy zrobi to Górnik, wkurwiony sąsiad, taksówkarz czy boy hotelowy kiedy frajer pojedzie na wakacje do Bułgarii. Oprócz samego sposobu w jaki się to odbyło smucą takie wpisy typu "panie co się spinasz, zwykła przekopka". Brak słów.
-
Ten ostatni który depcze po głowie nieprzytomnego gościa i jeszcze później wali strzał ręką, powinien dostać ciężki w******* tak żeby sobie zapamiętał do czego się przyczynił. Ci którzy uważają że to normalny oklep są chorzy i ślepi na fakty. Nie jestem z żadnej z ekip ale dziwi mnie ze wielu osób to nie dziwi uważają to za normalne, w takim razie najlepiej się pozabijać nie będzie wtedy wrogów, ba niedługo nie będzie niczego...
-
W każdym mieście derbowym jest to samo, dlatego też odpuściłem bo mam honor, ówczesna kibolka nie ma go za grosz. Smiać mi się chce z tych patriotycznych opraw i flag na których jest coś wspomniane o honorze, odwadze itp. Teraźniejsi kibole to najbardziej frajerska grupa społeczna. Pewnie nawet antifa ma więcej honoru.
-
to jakież to decyzje zapadły w ekipie Górnika ? teraz wszystkich będą ciąć czy jakieś inne oświadczenie
-
-
Whiskey dowiedziałeś się już jak wygląda sytuacja w twoim mieście?
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB