Projektuję praktycznie wszystko, koszulki, bluzy, szaliki, vlepki , smycze i wszystkie inne gadżety kibicowskie. Zaprojektuje według pomysłu klienta, jak również i wymyślę oryginalny projekt. Współpracuje/współpracowałem z wieloma klubami oraz firmami w Polsce.
Szybki czas realizacji projektów.
Przerabiam projekty na wektory gotowe do produkcji.
Zapraszam firmy produkujące gadżety do stałej współpracy.
Graficy, którzy zrobią mi 2 projekty smyczek i projekt bluzy (prosty), zapraszam na priv. Nie szukam grafika, który będzie to robił tydzień albo dwa, szanujmy swój czas.
Wysoka jakość projektów, moje zrealizowane wzory można spotkać na stadionach i ulicach w całej Polsce i na emigracji dzięki współpracy z najbardziej znanymi markami kibicowskimi takimi jak Furia, Octagon, MadMan, Patrioci.uk i wiele innych. Możliwość narysowania dowolnego, oryginalnego wzoru od podstaw. Więcej informacji na fanpage Furia Grafika lub na mailu, zapraszam!
Projektuję praktycznie wszystko, koszulki, bluzy, szaliki, vlepki , smycze i wszystkie inne gadżety kibicowskie. Zaprojektuje według pomysłu klienta, jak również i wymyślę oryginalny projekt. Współpracuje/współpracowałem z wieloma klubami oraz firmami w Polsce.
przerabiam projekty na krzywe, tworze projekty w rastrach lub też wektorowe od zera wg pomysłu klienta
długoletnie doświadczenie "w branży" graficznej
współpraca z wieloma klubami i firmami produkującymi gadżety w Polsce i z granicą
krótkie terminy realizacji
przy zamówieniu* gadżetu projekt GRATIS!
*wykonanie w jednej z topowych firm kibicowskich w Polsce
PROJEKTY RASTROWE
Witam, projektuję praktycznie wszystko; vlepki,koszulki,bluzy,smyczki, plakaty meczowe oraz wszelakie gadżety.
Stworzę dla Ciebie unikalny projekt lub wykonam wg Twoich wskazówek.
Szybka realizacja, przystępna cena
Kontakt:
facebook:https://www.facebook.com/factoryproject/
e-mail:[email protected]
Szukam ogarniętego grafika.
Potrzebny szybko prosty projekt bluz i czapek zimowych. Tylko POWAŻNE OFERTY i POWAŻNI LUDZIE, bo w tej branży to ciężko o takich. Płatność przelew od kopa.
Potrzebny szybko prosty projekt bluz i czapek zimowych. Tylko POWAŻNE OFERTY i POWAŻNI LUDZIE, bo w tej branży to ciężko o takich. Płatność przelew od kopa.
Zapraszam do Nas, Nasz grafik wykonuje bezpłatnie projekty graficzne gdybyś był zainteresowany Naszą produkcją :) [email protected] / fb.com/remi.gadzety
Zapraszam do mnie na maila, projekt jutro gotowy.
POLSKI PRODUCENT ODZIEŻY I GADŻETÓW KIBICOWSKICH 501 590 339 [email protected] www.imperium.sklep.pl/produkcja
przerabiam projekty na krzywe, tworze projekty w rastrach lub też wektorowe od zera wg pomysłu klienta
długoletnie doświadczenie "w branży" graficznej
współpraca z wieloma klubami i firmami produkującymi gadżety w Polsce i z granicą
krótkie terminy realizacji
przy zamówieniu* gadżetu projekt GRATIS!
*wykonanie w jednej z topowych firm kibicowskich w Polsce
Jeśli szukacie grafika to zapraszam do współpracy . Projektuje: vlepki, szaliki, koszulki, czapki, smyczki i wiele, wiele innych Wykonywałem już projekty dla wielu ekip.
Projekty na wysokim poziomie!!!
Zachęcam do współpracy https://www.facebook.com/GozdzioDesign-729751607211684/