Czytaj między wierszami. Ok nazwę to sentymentem, który się znacząco uszczuplił (o ile nadal istnieje) w czasie waszego poprzedniego wyjazdu do Krakowa.pasikonik pisze:TAKA PROSBA RZABA - jak nie masz pojecia to sie nie wypowiadaj. ŁKS i Cracovia to sie "lubiły" ale za czasów 2 ligi.. w zeszłym sezonie juz tak nie bylo.rzaba pisze:
Co do liczb wyjazdowych. Ja to Widzę tak. W zeszłej rundzie ŁKS i Cracovia nazwijmy to "lubiły sie" i co za tym idzie prawdopodobieństwo awantury było małe to i ekipa liczniejsza pojechała.
wiecej w tym temacie sie nie wpisuje
Komentarze 24-26 Sierpien
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Widzew włączano do Łodzi etapami. Pierwszy raz w 1906 r., kiedy w granice Łodzi włączono (razem z innymi fragmentami przedmieść) zachodnią, przemysłową część Widzewa.[link]total1908 pisze:Widzew niesłusznie tradycją nawiązuje do założonego 5 listopada 1910 roku "Towarzystwa Miłośników Rozwoju Fizycznego w Widzewie" (wieś Widzew została przyłączona do Łodzi dopiero w 1915 roku przez władze niemieckie)
[link]
-
-
Niestety trudno to uczynic , poniewaz z reguly nikt od nas nie robi tych fotek , przynajmniej na ostatnich wyjazdach.Mysle tez ze wiekszosc z nas , tych ktorzy byli w sobote w Krakowie i na dwoch porzednich wyjazdach tego sezonu ma wyjebane na opinie i domyslu tutejszej gawiedzi z ktorej pewnie wiekszosc nigdzie nie jezdzi.Z kibicowskim pozdrowieniemmjRTS pisze:Prośba do ŁKS-y. Wklejajcie zdjęcia tak, jak Piotras ŁKS,gdy już jesteście wszyscy. Może debile od liczb będą w końcu zadowoleni.
-
-
Jestem za i mówie to bez żadnego sarkazmu.h pisze:Bliżej 120 niz 100... ale to tylko liczbybary. pisze:ok.100 wykupili wszystkie przyznane im bilety. Z resztą jak widziałem na zdjęciach tą klatkę w Pruszkowie to od razu skojarzyłem to z czasami niewolnictwa.Lisek_OE pisze:Ile Ary w Pruszkowie ?
przez kilka stron o ŁKS i Widzewiea temat łódzki juz zniknął?
powinien byc jeszcze temat- LICZBY WYJAZDOWE KOMENTARZE![]()
-
-
Pretorian ban za wypowiedz nie na temat i pisanie nazwy innego klubu z malej litery.Pretorian pisze:prostując twoją wypowiedz, oficjalnie młynu na Cracovii nie ma, na stadionie tworzą się tylko grupki które próbują coś ruszać z dopingiem, podczas meczu na gniazdo właża jakieś małolaty (wiadomo bez żadnego poparcia, ogólnie żenada), w Krakowie wyraźnie zauważalny wzrost frekfencji na wiśle przy systematycznym spadku u nas. Ja jestem nawet z tego zadowolony bo dużo lepsze jakościowo te 2000 niż tamte 8000. i jeszcze dwa słowa do przyjaciół zza błoń, napinaliście się ze na Pasach same przerzuty, owszem wysypało się syfu po awansach z 3 i 2 ligi, ale zrozumcie to się w sercu nosi, obecnie u was śmietanka przerzutów - na Cracovii tylko prawdziwi. Bez napinkiamperomierz pisze:Nas w Krakowie 260 +20 pod sektorem( brak biletów lub dokumentów).Prowadzimy całkiem przyzwoity doping,pomimo zenującej postawy naszych kopaczy.Cracovia to coraz bardziej upadająca ekipa-pustki na stadionie,młyn( a właściwie młynek) jak na 3 ligowych boiskach.Aż żal patrzeć co się dzieje z tą ekipą.Na meczu obustronne bluzgi-my jedziemy Arce oni Resovii.Podróż w obie strony spokojna.
ban...Songo1908 pisze:a "koleżka" widzew łodz niech łebków poszuka sobie w koluszkach, łęczycy czy na innych wichurach..
widzew łódź - ban za rownie inteligentna odpowiedz na powyzszy post...
Pzdr.[/quote]