Zaczyna się...
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Skoncz juz pierdolic i nas kompromitowac. Porazka to porazka, kazdy wiedzial na co sie pisze. Jeszcze bedzie okazja sie zrewanzowac
-
Z Ruchu sporo MŁODZIAKÓW - w dosłownym tego słowa znaczenia, nie ma co drążyć, porażka ze strony Ruchu i tyle.
Weź synek idź już spać ok.....
-
-
Nie porownujcie walki Ruchu z taką "kosa" jaką jest Zagłębie do KSGKS, wiadomo że gdyby doszło do walki na ubitej to byłoby takie deptanie, ze skonczyloby się kontuzjami wylaczajacymi z gry na kilka dobrych miesięcy, a na to nikt sobie nie może pozwolić bo wojna trwa 24h.
-
Czytam i płacze ze śmiechu to forum faktycznie opanowały gimnazjalistki. Skończcie rozkminiać i idźcie spać . Ustawili się jak chcieli U27 wygrali jedni drudzy przegrali i koniec tematu. Odbył się sparing na normalnych zasadach ,każdy wystawił kogo chciał . A tu licytacje dlaczego tak a nie inaczej. Dlaczego U27 a nie banda na bandę. Dzisiaj wygrali ZS/BKS jutro może być odwrotnie takie życie "w lesie" a nie na necie
A do użytkownika NMcośtam fajnie ,że nas " powolutku dojezdzacie" tylko gdzie ??? DobRanoc
A do użytkownika NMcośtam fajnie ,że nas " powolutku dojezdzacie" tylko gdzie ??? DobRanoc
-
Ostatnio coraz rzadziej przeczytać coś mądrego, niestety.kontem ok pisze: ↑28.10.2017, 15:17Łamania, wywózki, odrąbywania palców, cięcia ścięgien... (zwykła eksterminacja wroga) to dopiero od niedawna "element kibicowski". Wcześniej takie metody były głównie spotykane w świecie "interesów".
Pierdolenie że trzeba się dostosować i liczyć z konsekwencjami to jakaś porażka i oderwanie od rzeczywistości.
Chuligaństwo które dla wielu było kręgosłupem moralnym (honor, solówki, szacunek...) obecnie tak dołuje że poziomem zniżyliśmy się do murzynów/kozojebców i ich konfliktów plemiennych gdzie patroszy się przeciwnika i bezcześci zwłoki. Czyli generalnie poziom podludzi.
Przykre dla ludzi którzy wychowali się na etosie honoru hooligana.
-
Dalej na łapy w tych trzech miejscowościach.tomasz.krzepki pisze: ↑28.10.2017, 19:00mam pytanko jak wyglada sytuacja w Żorach , Suszcu , Pszczynie ? nie interesuje mnie podział sił interesuje mnie temat sprzetu... wiem ze kiedyś nawet gdy Ruch KSGKS latali ze sprzętem w tych miastach walka była na gołe łapy czy cos sie zmieniło?
-
Zagłębie i BKS są jak Chuck Norris, nawet na solo razem wyskoczą.Obie bandy pokazały, że jak się chce to sie da, a wynik jak to w sporcie, możliwy jest każdy. Ruch to nadal ścisly top H i każdy o tym wie, a ze ZS i BKS moze wygrac z kazdym, to tez zadna tajemnica.
-
Jakie dzisiaj padną numery w totka? Podziel sie
-
Legia uciekła i Bielsko zostawiła .
Najważniejsze jest to , że Ruch potrafił się przyznać do porażki.Nie to co KOalicja obracająca porażki w wygraną.
Najważniejsze jest to , że Ruch potrafił się przyznać do porażki.Nie to co KOalicja obracająca porażki w wygraną.
-
Haha poprawiłes mi humor z rana w tą paskudną pogodę ,Ruch potrafi sie przyznać- dobre poczytaj komentarze już piszecie że nie najmocniejsza ekipa itd ...Rozkminiający pisze: ↑29.10.2017, 08:18Legia uciekła i Bielsko zostawiła .
-
-
-
A to KOalicja się nie przyznała do porażki na ustawce z L/ZS/BKS? Albo do porażki przy okazji wyjazdu na turniej do Jarosławia? Szacunek bo się przyznaliście do porażki...zacznijcie się przyznawać do trudnych spraw, bo w drugą stronę to jesteście pierwsi do wytykania.Rozkminiający pisze: ↑29.10.2017, 08:18Legia uciekła i Bielsko zostawiła .
-
W Żorach od zawsze łapy,w Pszczynie różnie to bywa.tomasz.krzepki pisze: ↑28.10.2017, 19:00mam pytanko jak wyglada sytuacja w Żorach , Suszcu , Pszczynie ? nie interesuje mnie podział sił interesuje mnie temat sprzetu... wiem ze kiedyś nawet gdy Ruch KSGKS latali ze sprzętem w tych miastach walka była na gołe łapy czy cos sie zmieniło?
-
To dlaczego jacyś ludzie od was się tutaj prują, że flagi ukradzione? Nie piszę o skoczowie/goleszowie tylko poważniejszych typach od was.rzutkarny pisze: ↑29.10.2017, 09:26A to KOalicja się nie przyznała do porażki na ustawce z L/ZS/BKS? Albo do porażki przy okazji wyjazdu na turniej do Jarosławia? Szacunek bo się przyznaliście do porażki...zacznijcie się przyznawać do trudnych spraw, bo w drugą stronę to jesteście pierwsi do wytykania.Rozkminiający pisze: ↑29.10.2017, 08:18Legia uciekła i Bielsko zostawiła .
A Ci, którzy twierdzą, że mlodymi składami bez sensu to za parę lat obudzą się w d****. Jak się kończy barak ciąglości i dbania o młodych pokazuje pierwszy z brzegu przykład Cracovii. A poza wszystkim ta walka pokazuje że da się ustawić, honorowo sprawę załatwić i mieć do siebie szacunek. Szkoda, że wszyscy tak nie potrafią.
-
Po prostu nie odpisujcie tym dzbanom i juz. Nikt poważny z Ruchu nie płacze na forum ze to czy ze tamto. Przegadujecie sie z downami a potem sami nakrecacie ze Ruch sie tlumaczy. Porazka i tyle, zycie pokaze co bedzoe dalej
-
„...szkoda że wszyscy tak nie potrafią”pisze koleś z Ruchu ja p******* śmiech na sali.
Jesteście k****** bez jakiegokolwiek honoru.Dzis ci powiem cwelu a jutro założysz szalik z nazwą mojego klubu bo twoja ekipa tak uzna i będziesz musiał to przełknąć.
Jesteście k****** bez jakiegokolwiek honoru.Dzis ci powiem cwelu a jutro założysz szalik z nazwą mojego klubu bo twoja ekipa tak uzna i będziesz musiał to przełknąć.
-
Napisał ktoś z ekipy robiącej zgodę z lokalną kosą. Będę uprzejmym i nie nazwie cię c*****, ale pomyśl o swoim zakłamaniu. Nie powinieneś się oszukiwać.Dex Dexter pisze: ↑29.10.2017, 11:57„...szkoda że wszyscy tak nie potrafią”pisze koleś z Ruchu ja p******* śmiech na sali.
-
[*]m
Nie jest Ci dzbanie wstyd pisac takie rzeczy? Wyzywaliscie sie z waszymi dziewczynami od najgorszych a teraz p********* kocopoly. Bedziesz mogl mowic o honorze jak W******** psa ze swojej bandy c**** i jak w koncu wyjdziecie na ubita glebe z tymi "bez honoru".Dex Dexter pisze: ↑29.10.2017, 11:57„...szkoda że wszyscy tak nie potrafią”pisze koleś z Ruchu ja p******* śmiech na sali.
-
A ja w końcu chciałbym żebyś przypucował się komu kibicujesz a nie tylko pojawiał się przy każdym poście dotyczącym Ruchu.Dex Dexter pisze: ↑29.10.2017, 11:57„...szkoda że wszyscy tak nie potrafią”pisze koleś z Ruchu ja p******* śmiech na sali.
Od dawien dawna jesteś "adwokatem" koalicji na tym forum. Dlatego pisanie kto jest kurwą bez honoru sobie daruj.
-
Ty sie tak nie rozpedzaj bo narazie macie same plecy, a Ty już zapraszasz na "ubitą ziemię". Zagłębie 2 razy sie po was "przebiega" a Ty startujesz do KSGKS. Proszę Cięwalkers pisze: ↑29.10.2017, 13:31[*]mNie jest Ci dzbanie wstyd pisac takie rzeczy? Wyzywaliscie sie z waszymi dziewczynami od najgorszych a teraz p********* kocopoly. Bedziesz mogl mowic o honorze jak W******** psa ze swojej bandy c**** i jak w koncu wyjdziecie na ubita glebe z tymi "bez honoru".Dex Dexter pisze: ↑29.10.2017, 11:57„...szkoda że wszyscy tak nie potrafią”pisze koleś z Ruchu ja p******* śmiech na sali.
-
co za ciul...saab10 pisze: ↑29.10.2017, 15:02Ty sie tak nie rozpedzaj bo narazie macie same plecy, a Ty już zapraszasz na "ubitą ziemię". Zagłębie 2 razy sie po was "przebiega" a Ty startujesz do KSGKS. Proszę Cięwalkers pisze: ↑29.10.2017, 13:31[*]mNie jest Ci dzbanie wstyd pisac takie rzeczy? Wyzywaliscie sie z waszymi dziewczynami od najgorszych a teraz p********* kocopoly. Bedziesz mogl mowic o honorze jak W******** psa ze swojej bandy c**** i jak w koncu wyjdziecie na ubita glebe z tymi "bez honoru".Dex Dexter pisze: ↑29.10.2017, 11:57„...szkoda że wszyscy tak nie potrafią”pisze koleś z Ruchu ja p******* śmiech na sali.
A ZS bylo same czy z kolegami, w rownych liczbach czy w przewazajacej liczbie (w pierwszym przypadku) ? Skoncz dupcyc fleki. Dostajemy dwa razy lanie i nikt nie placze. Poczekamy...saab10 pisze: ↑29.10.2017, 15:02Ty sie tak nie rozpedzaj bo narazie macie same plecy, a Ty już zapraszasz na "ubitą ziemię". Zagłębie 2 razy sie po was "przebiega" a Ty startujesz do KSGKS. Proszę Cięwalkers pisze: ↑29.10.2017, 13:31[*]mNie jest Ci dzbanie wstyd pisac takie rzeczy? Wyzywaliscie sie z waszymi dziewczynami od najgorszych a teraz p********* kocopoly. Bedziesz mogl mowic o honorze jak W******** psa ze swojej bandy c**** i jak w koncu wyjdziecie na ubita glebe z tymi "bez honoru".Dex Dexter pisze: ↑29.10.2017, 11:57„...szkoda że wszyscy tak nie potrafią”pisze koleś z Ruchu ja p******* śmiech na sali.
-
Z ZS mało ludzi tutaj pisze, ale raczej nie są to przypadkowe osoby i wypowiadają się z sensem. Natomiast ty nosisz w sobie jakiś kompleks Ruchu i przynosisz wstyd swoim kolegom po szalu. Czy to aby nie Ty wyplułeś jedynki na peronie w Batorym i trzeba Cię było odprowadzić do kolegów, bo sam nie byłeś w stanie? Bo z czegoś te Twoje fobie wynikają.MENTOL1 pisze: ↑29.10.2017, 13:46Dex Dexter prawie ma tu racje Wisła na was cwlele i konfidenci a za kilka dni Ruch juz szale Wisły nosił.prism pisze: ↑29.10.2017, 13:19Napisał ktoś z ekipy robiącej zgodę z lokalną kosą. Będę uprzejmym i nie nazwie cię c*****, ale pomyśl o swoim zakłamaniu. Nie powinieneś się oszukiwać.Dex Dexter pisze: ↑29.10.2017, 11:57„...szkoda że wszyscy tak nie potrafią”pisze koleś z Ruchu ja p******* śmiech na sali.
-
Ty mosz "zakaz stadionowy"...czi za fest piździ na platzu?!prism pisze: ↑29.10.2017, 18:14Z ZS mało ludzi tutaj pisze, ale raczej nie są to przypadkowe osoby i wypowiadają się z sensem. Natomiast ty nosisz w sobie jakiś kompleks Ruchu i przynosisz wstyd swoim kolegom po szalu. Czy to aby nie Ty wyplułeś jedynki na peronie w Batorym i trzeba Cię było odprowadzić do kolegów, bo sam nie byłeś w stanie? Bo z czegoś te Twoje fobie wynikają.
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw
-
Ciekawie w Jastrzebiu, gdzie ROW (co ciekawe se wsparciem GieKSy z katowic, nie pierwszy raz zreszta) wbija sie do Jastrzebia potowarzyszyc tamtejszym ultrasom. Coraz ciekawiej i coraz wiecej mniejszych i wiekszych koalicji (tak wiem, ze ROW i GieKSa chociazby w zorach od dawien dawna nie wchodzili sobie w droge).
-
ROW ma zgodę z KSG, więc chyba logiczne że na lini ROW-GKS nie będzie wchodzenia sobie w drogę.Artist pisze: ↑29.10.2017, 22:28Ciekawie w Jastrzebiu, gdzie ROW (co ciekawe se wsparciem GieKSy z katowic, nie pierwszy raz zreszta) wbija sie do Jastrzebia potowarzyszyc tamtejszym ultrasom. Coraz ciekawiej i coraz wiecej mniejszych i wiekszych koalicji (tak wiem, ze ROW i GieKSa chociazby w zorach od dawien dawna nie wchodzili sobie w droge).
-
Jastrzębie dobrze wiedziało co jest 5 i nieprzypadkowo czekali pod halą w 6 dych jedyne czego nie przewidzieli to braku honoru ale o pewnych zabawkach ekipy nie mają zwyczaju mówić w swoich relacjach tyle w temacie.
-
Mi jako zabolowi raczej tego tlumaczyc nie musisz ;). Bardziej chodzi mi o fakt wspolnych akcji (wczesniej walka zorskich FC ROW & GKS - Niebieskie Żory czy tez pozdrowienia na turnieju w katowicach), tym bardziej ze jeszcze do niedawna (dajmy powiedzmy 5 lat wstecz) na forach chlopakow z rybnika mozna bylo wyczytac raczej ze dla nich "GieKSa to NIE Gornik", czyli nastroje neutralne.Oderint pisze: ↑29.10.2017, 22:43ROW ma zgodę z KSG, więc chyba logiczne że na lini ROW-GKS nie będzie wchodzenia sobie w drogę.Artist pisze: ↑29.10.2017, 22:28Ciekawie w Jastrzebiu, gdzie ROW (co ciekawe se wsparciem GieKSy z katowic, nie pierwszy raz zreszta) wbija sie do Jastrzebia potowarzyszyc tamtejszym ultrasom. Coraz ciekawiej i coraz wiecej mniejszych i wiekszych koalicji (tak wiem, ze ROW i GieKSa chociazby w zorach od dawien dawna nie wchodzili sobie w droge).
-
Wychodzi na to, że przypadli sobie do gustu.
-
-
-
-
Nerva1, po welnoaku i prismie ( choć tego będzie cięzko przebić ) wyrastasz na nową gwiazdę forum. Przecież normalne chopy z Ruchu, bodajże Na_lajcie i ktoś tam jeszcze z Ciebie beke kręcili, a ty myślisz że ktoś z innych ekip cie będzie poważnie traktował? jak ty debilu jestes z Ruchu i sie pytałeś o relacje na lini WRWE - Lechia. Bez komentarza...
-
te cale grzybobranie to czysty farmazon pobujecie cos udowodnic ze niby nie ma ukladu miedzy wami..a za chwile sie okaże ze jednak uklad jest i nie chcecie sie dalej wystawiac na posmiewisko....dziwne ze dalej stoicie wspolnie na bramkach w Zagłębiu..Rozkminiający pisze: ↑29.10.2017, 08:18Legia uciekła i Bielsko zostawiła .
-
Chyba już wszystko rozumiem!Stary Wyjazdowicz pisze: ↑30.10.2017, 13:08te cale grzybobranie to czysty farmazon pobujecie cos udowodnic ze niby nie ma ukladu miedzy wami..a za chwile sie okaże ze jednak uklad jest i nie chcecie sie dalej wystawiac na posmiewisko....dziwne ze dalej stoicie wspolnie na bramkach w Zagłębiu..Rozkminiający pisze: ↑29.10.2017, 08:18Legia uciekła i Bielsko zostawiła .
Ustawili się ponieważ wyczytali na kibice net że mają mieć ze sobą zgodę. Niby się bili a tak na prawdę to tylko się poprzytulali. Myśleli że są takimi cwaniakami a tu zonk. Zostali rozkminieni przez internetowych.
Moja mała prosba. Jak już skończycie z tym to rozgryzcie teorię wielkiego wybuchu, zawsze mnie to interesowało i w końcu jest szansa bym się dowiedział jak było na prawdę.
Rzeź Wołyńska - pamiętajmy o tej nie wygodnej dla naszych rządzących zbrodni!
-
Nerva ciulu nie podszywaj się pod Ruch.
Śląscy Ekstremiści