Jatoja49 pisze: ↑27.10.2017, 22:59
Grubo sie dzieje w Ldz ostatnio..
12 ŁKS iak pocięty w przeciagu miesiaca
Nawet jakby pocieli wszystkich ełkaesiakow to i tak kładłbym na to c****.Pozbyć sie sprzetu, a wróci normalność
Pamietam młodość,lata 90.Nie raz balowało sie na pietryne do późnych godzin, a że mieszkałem wtedy na Radiostacji, to czesto wracałem z buta.Taki wiek, człowiek wolał wypić dwa drinki wiecej niż odłozyc na taksówke :-).I nie raz na Wschodniej,Rewolucji,Kilina,Pomorskiej czy Narutowicza było sie zatrzymywanym w jakies bramie i pytanym o klub.A jak to na Śrd, nigdy nie wiesz na kogo trafisz.Czasem odpowiadało sie poprawnie, czasem wystarczyła dobra gadka i tez cie puszczali, ale czasem trafiło sie źle.I wtedy sie spierdaloło, pod napływem adrenaliny, ale zdarzyło mi sie pare razy nie wymknac.3-4 razy dostałem mniejszy lub wiekszy w p****** za klub własnie w takiej sytuacji.Pare kopów, pare ciosów, raz mnie jeszcze chuje okradli, ale nigdy nie dostałem nawet trzepakiem.A teraz aż strach przejsc po nocy przez takie np.Rewolucji, czy ci ktos kosy nie sprzeda za zły klub
A przykład idzie z góry.Jakby głowni z ekip, nie latali za sobą z maczetami to i nie było by na to miesca w np. śródmiejskiej bramie
Chore czasy, chorzy ludzie