Komentarze-20-23 października !

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
oli1988

Re: Komentarze-20-23 października !

Post autor: oli1988 » 23.10.2017, 21:53

Szyderczy Paluszek pisze:
23.10.2017, 19:24
oli1988 pisze:
23.10.2017, 15:46
siwy_rr pisze:
23.10.2017, 15:28
Oboje bądźcie poważni :)

Wiadomo że derby elektryzowały cały region a szczególnie niebieską i trójkolorową stronę. Derby to derby.
faktem myślalem ze bedzie coś wiecej sie działo po za osiedlowymi ganiankami.
Największy minus to brak gości.
Największy plus to pełno piro i dywan z barw co kiedyś było niepisaną tradycją dziś jest rzadkością.
Kilka opraw było. Ciekawe będą derby przy Cichej za pare miesięcy. Teraz piłeczka jest po stronie niebieskich zobaczymy co oni pokarzą.

My to raczej nie mamy za dużo do udowodnienia Gieksie raczej oni nam.Ale cokolwiek byśmy nie zrobili to pamiętaj, że naszą oprawę mogą stanowić ich flagi i itak będzie wyglądało kozacko.

Jeszcze jedno słówko a propo derbów, o ile zawsze doceniałem zdolności plastyczne i pomysłowość Ultras Gieksa, wiele opraw mieli naprawdę świetnych, byli chyba też pionierami podwieszanych opraw w Polsce, to o tyle uważam, że te konkretne oprawy były słabe, naprawdę słabe i to zarówno jeśli chodzi o wykonanie jak i pomysłowość. Jedyna, która faktycznie się broni to napis Katowice z przesłaniem.

1964>1920 tego nawet mi się nie chce komentować, strzał nawet nie w stopę a w głowę, zle podwieszona, srednie wykonanie, prawda jest taka, że jakby taką oprawę zrobił Ruch z tym samym hasłem to miałoby to więcej sensu (wiadomo 44).

Psychoza Strachu, też jakaś niedopracowana kompletnie nie rozumiem co autor miał a myśli, 2 grafiki kompletnie nie łączące się z sobą.Chyba zrobione to tylko po to, żeby móc potem podymić pirotechniką.

Co do samej frekwencji to też bez szału, to że do ostatniej chwili były bilety, to że nie wypełniliście również sektora gości, który tego dnia nie musieliście udostępniać i mogliście go wykorzystać dla siebie jak to się robi na Legii, Wiśle czy Górniku to chyba najlepiej świadczy o tym, że coś się złego dzieje na Bukowej.
W mojej opinii Ultrasi Gieksy i tak biją Was na głowe jezeli chodzi o oprawy. Nie pamiętam żeby Ruch gdzieś zaprezentował sie jakos wybitnie, a Gieksa robiła to często. Moze oprawa derbowa nie była tak efektowna jak wcześniejsze ale to i tak wiecej niż Wy. Do Gieksy jest mi daleko wiec jest to moja obiektywna opinia.
stadion Ruchu jest bardzo niewdzięczny do robienia opraw, wszelkie sektorówki są nieczytelne z racji nachylenia trybun. Od kiedy przenieśliśmy się na prostą, i robimy stojące oprawy, wygląda to ciut lepiej.Wstrzymałbym się z osądami do anstępnego meczu derbowego tym razem w Chorzowie.

Obrazek

iparts.pl
Gratka

Post autor: Gratka » 23.10.2017, 21:56

Górnik - Elana

Kod: Zaznacz cały

https://www.lm.pl/aktualnosci/informacja/112028/trzynastu_kibicow_z_zarzutami_czterech_policjantow_rannych

dd2

Post autor: dd2 » 23.10.2017, 23:04

_Piast1945 pisze:
23.10.2017, 15:32
nonameboy pisze:
23.10.2017, 15:25
Ja tak troche z innej beczki na temat derbów Śląska. Bardzo mnie w tych czasach wkurwia brak szacunku do własnych flag. Straciliśmy dwie, trzy, dziesięć czy czterdzieści flag? c*** tam zrobimy nowe, i też będzie spoko. Kiedyś flagi to była świętość, dzis jak widać można sobie je tracić, robić nowe, byle by były ładne i najlepiej groźne. Śmiejecie sie z zachodnich ekip, ze sprzzetowcy, cipy, pedały, ale np we Włoszech jak ktos straci flage to ekipa ulega samorozwiązaniu, i to wlasnie tam mozna zobaczyc szcunek dla barw. I tyczy się to nie tylko GieKSy, ale wszystkich tak postępujących, dlatego np szacunek dla Rakowa, ze po stracie RKS Raków nie zrobił sobie Raków RKS dajmy na to, bo tak to dzisiaj wyglądało w Katowicach.

Nie tylko Gks robil nowe flagi.
Mlyn Gieksy jak widac spory i konkretny ale oprawa jak na nich to nic ciekawego.
GKS i Piast i kto niby jeszcze?

PolowaPolski

Post autor: PolowaPolski » 23.10.2017, 23:14

dd2 pisze:
23.10.2017, 23:04
_Piast1945 pisze:
nonameboy pisze:
23.10.2017, 15:25
Ja tak troche z innej beczki na temat derbów Śląska. Bardzo mnie w tych czasach wkurwia brak szacunku do własnych flag. Straciliśmy dwie, trzy, dziesięć czy czterdzieści flag? c*** tam zrobimy nowe, i też będzie spoko. Kiedyś flagi to była świętość, dzis jak widać można sobie je tracić, robić nowe, byle by były ładne i najlepiej groźne. Śmiejecie sie z zachodnich ekip, ze sprzzetowcy, cipy, pedały, ale np we Włoszech jak ktos straci flage to ekipa ulega samorozwiązaniu, i to wlasnie tam mozna zobaczyc szcunek dla barw. I tyczy się to nie tylko GieKSy, ale wszystkich tak postępujących, dlatego np szacunek dla Rakowa, ze po stracie RKS Raków nie zrobił sobie Raków RKS dajmy na to, bo tak to dzisiaj wyglądało w Katowicach.

Mlyn Gieksy jak widac spory i konkretny ale oprawa jak na nich to nic ciekawego.
Widzew :')

Marcin

Post autor: Marcin » 23.10.2017, 23:14

frycel45

Post autor: frycel45 » 24.10.2017, 00:58

ile gieksy było w chorzowie w niedziele?

Puncher

Post autor: Puncher » 24.10.2017, 07:16

krzysiek pisze:
23.10.2017, 13:00
Oprocz Bytovii bylo nas wszedziej wiecej niz GKSy. Zobaczymy ilu nas bedzie w Bielsku ale sadze, ze gorzej niz wasz tysiac nie bedzie. Takze jeszcze raz: nasze liczby nie sa chujowe.
Dokladne obliczenia zostawiam statystykom. Koniec rozkminy z mojej strony
W rankingu z zeszlego roku jestescie tak wysoko dzieki wparciu zgod. Nie twierdze, ze nie maja was wspierac, ale wasze liczby jako ZS wcale nie sa tak dobre jak twierdzisz.

Macie dobre wyjazdy wszystkie w okolice woj. mazowieckiego + BB - wiadomo tez wsparcie BKS.

Jak jedziecie sami to liczba na Siedlcach - 40, Chojnice - 50.

Z drugiej strony, jestem w stanie to zrozumiec, bo sami jestesmy 14 lat poza E-klasa i tylko takie doswiadczenie powoduje obiektywizm. Reszta sie napina jak to inni chujowo jezdza, jak chujowy jest mlyn, ze kompletu nie ma na miesiac przed meczem... Zobaczymy jak inni odpadna w taka odchlan na ponad dekade.
GKS KATOWICE

wich

Post autor: wich » 24.10.2017, 09:21

Puncher pisze:
24.10.2017, 07:16
krzysiek pisze:
23.10.2017, 13:00
Oprocz Bytovii bylo nas wszedziej wiecej niz GKSy. Zobaczymy ilu nas bedzie w Bielsku ale sadze, ze gorzej niz wasz tysiac nie bedzie. Takze jeszcze raz: nasze liczby nie sa chujowe.
Dokladne obliczenia zostawiam statystykom. Koniec rozkminy z mojej strony
W rankingu z zeszlego roku jestescie tak wysoko dzieki wparciu zgod. Nie twierdze, ze nie maja was wspierac, ale wasze liczby jako ZS wcale nie sa tak dobre jak twierdzisz.

Macie dobre wyjazdy wszystkie w okolice woj. mazowieckiego + BB - wiadomo tez wsparcie BKS.

Jak jedziecie sami to liczba na Siedlcach - 40, Chojnice - 50.

Z drugiej strony, jestem w stanie to zrozumiec, bo sami jestesmy 14 lat poza E-klasa i tylko takie doswiadczenie powoduje obiektywizm. Reszta sie napina jak to inni chujowo jezdza, jak chujowy jest mlyn, ze kompletu nie ma na miesiac przed meczem... Zobaczymy jak inni odpadna w taka odchlan na ponad dekade.

biohazard

Post autor: biohazard » 24.10.2017, 09:27

donhichot pisze:
23.10.2017, 21:49
Zapomniałeś chyba tylko dodać, że wynikiem odejmowania jest różnica, którą to na transparencie poniżej tej sektorówki Gieksa umieściła. "Jak nikt znamy różnicę". Więc nie błaźnij się.
Z ciekawości przyjrzałem się tej oprawie bo widzę, że jest o nią afera że to gieksiarze strzelili sobie w kolano, że śmieszna itp w obliczu tych 44 flag. Wiem że chodzi wam o porównanie do 1964 - 1920 = 44. Jednak zauważyłem, że derbowy rywal w obliczu nienawiści do przeciwnika, tym razem padło na Ruch jest tak ślepy a zarazem całkowicie wyłącza swoje zwoje mózgowe, że jest to dla mnie niesamowite. Przecież ta oprawa to zwykłe pokazanie, że data powstania Gieksy jest większa niż Ruchu sugerując, że są lepsi a hasło poniżej o różnicy nie odnosi się do matematyki głąby tylko różnicy pomiędzy tymi klubami i tym co było a jest w Katowicach. Jestem normalnie załamany jak dużo osób jest zwykłymi tępakami piszącymi tylko po to by dowalić rywalowi.

A omijając już te całe derby na stadionie, działo się coś konkretnego poza nim? Bo jakoś dziwnie mało informacji na ten temat a zapowiedzi były szumne z jednej jak i drugiej strony.

Czytelnik1979

Post autor: Czytelnik1979 » 24.10.2017, 10:07

biohazard pisze:
24.10.2017, 09:27
donhichot pisze:
Zapomniałeś chyba tylko dodać, że wynikiem odejmowania jest różnica, którą to na transparencie poniżej tej sektorówki Gieksa umieściła. "Jak nikt znamy różnicę". Więc nie błaźnij się.
Z ciekawości przyjrzałem się tej oprawie bo widzę, że jest o nią afera że to gieksiarze strzelili sobie w kolano, że śmieszna itp w obliczu tych 44 flag. Wiem że chodzi wam o porównanie do 1964 - 1920 = 44. Jednak zauważyłem, że derbowy rywal w obliczu nienawiści do przeciwnika, tym razem padło na Ruch jest tak ślepy a zarazem całkowicie wyłącza swoje zwoje mózgowe, że jest to dla mnie niesamowite. Przecież ta oprawa to zwykłe pokazanie, że data powstania Gieksy jest większa niż Ruchu sugerując, że są lepsi a hasło poniżej o różnicy nie odnosi się do matematyki głąby tylko różnicy pomiędzy tymi klubami i tym co było a jest w Katowicach. Jestem normalnie załamany jak dużo osób jest zwykłymi tępakami piszącymi tylko po to by dowalić rywalowi.

A omijając już te całe derby na stadionie, działo się coś konkretnego poza nim? Bo jakoś dziwnie mało informacji na ten temat a zapowiedzi były szumne z jednej jak i drugiej strony.
Ale czego Ty się spodziewasz? Jeśli na pewno więcej niż 90% wypowiadających się na tym forum to osoby które są NIKIM w swoich ekipach. Jeśli ci "geniusze" wybiorą się już na jakiś wyjazd (co jest bardzo wątpliwe) to są to "masówki" typu wizyta Ruchu w Gliwicach, Wisłoki na Igloopolu, wyjazd w kilka tysięcy na Finał PP do Warszawy czy wyjazd w najbliższej kolejce Widzewa na KSP gdzie dostali 1700 biletów i jadą specem czy specami. Nie mówię sądząc po wpisach że tu nie ma "kumatych" osób bo takie osoby widać (E4 z Opola, gościu z (Z) w nicku z Bydgoszczy czy jeszcze kilku innych których naprawdę można policzyć na palcach dwóch rąk. I teraz pytanie do tej całej "kumaterii" która się) tutaj wypowiada: ilu w was zalicza więcej niż 40-50% wyjazdów w sezonie bo kompletu to niewiele osób z ekip zalicza? To ja już odpowiem: ŻADEN Z WAS kumacze a widzę że najwięcej tu do powiedzenia macie i swoje rozkminki wrzucacie. Prawda jest taka że na pewno większe 60% tego forum to uczniowie gimnazjum i szkół średnich którzy zaliczyli maksymalnie dwie masówki i zgrywają tutaj kumatych.
No i zaraz zadzwoni dzwonek na przerwę i zacznie się wylewanie kubłów pomyj na to co napisałem z licytacją że ktoś ma cztery a nie dwa wyjazdy itp.

CopA.C.A.B.ana

Post autor: CopA.C.A.B.ana » 24.10.2017, 10:54

Przestańcie już pierdolić o tych oprawach bo to się nudne robi.

Biohazard,masz na myśli jakieś wjazdy i konfrontacje?Nic grubszego się nie działo co było raczej do przewidzenia z racji tego że psiarnia postawiona na nogi.Już w sobotę w samych Katowicach masa kontroli itd.
NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB

tMK.

Post autor: tMK. » 24.10.2017, 11:25

19normals46 pisze:
22.10.2017, 14:02
Jaga wybiera się do Gdyni czy jakiś zakaz ?
Obecna , okolo 4 stowek
TVN - NIE OGLĄDAM!
GW - NIE CZYTAM!
PO - NIE GŁOSUJĘ!

biohazard

Post autor: biohazard » 24.10.2017, 11:26

CopA.C.A.B.ana pisze:
24.10.2017, 10:54
Przestańcie już pierdolić o tych oprawach bo to się nudne robi.

Biohazard,masz na myśli jakieś wjazdy i konfrontacje?Nic grubszego się nie działo co było raczej do przewidzenia z racji tego że psiarnia postawiona na nogi.Już w sobotę w samych Katowicach masa kontroli itd.
tak, dzięki za info

bezel1948

Post autor: bezel1948 » 24.10.2017, 13:07

SeniorSiarra pisze:
22.10.2017, 17:16
oli1988 pisze:
22.10.2017, 14:55
Dzisiaj Derby Gieksa Ruch. Dla Gieksy chyba najwazniejszy mecz od 15 lat mimo to w dniu meczu są jeszcze bilety czyli nie są w stanie zapełnić całego stadionu (6500) miejsc totalna porażka.
Jeśli to prawda to jak dla mnie jest to bardzo dziwna sytuacja, bo myślę, że zgodowicze z Zabrza, którzy w tym sezonie nie spotkają się z Ruchem tym bardziej powinni wspomóc GieKSę. Pojawia się tu wielu, którzy twierdzą, że Górnik zrobił sobie fan club w Katowicach poprzez tę zgodę i tak jak na meczach w Zabrzu widać duże wsparcie Katowiczan, tak w drugą stronę nie do końca działa to jak powinno. Aczkolwiek poczekajmy do meczu. Szkoda, że bez kibiców Ruchu. PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW!
To że nie był organizowany wyjazd na derby nie znaczy że nikogo nie było. Jak to w takich przypadkach bywa ciężko ocenić liczbę gdy wszyscy jadą na własną rękę. Ale myślę że te 200-300 osób było bardzo dobrze widoczny ROW RYBNIK. Pozatym dzień wcześniej 50 osób jest na HAJDUK-DYNAMO i jak trwały derby to albo wracali albo bawili się jeszcze na miejscu. Także swoje teorie o zrobieniu z Gieksy fc Górnika możesz sobie w d...... wsadzić.

Kibic 30x

Post autor: Kibic 30x » 24.10.2017, 16:50

Jestem Z Miasta pisze:
23.10.2017, 01:11
fannn pisze:
22.10.2017, 21:50
Podbeskidzie bluzga w Opolu Odrę, a potem pisze w swojej relacji, że na powrocie 4 auta Odry coś kombinowały ale przez tych co zawsze "niestety do niczego nie dochodzi". Dość że bluzgali to jeszcze z relacji wynika, że byli chętni na starcie, świat zwariował :D
A niby dlaczego???. To juz mala ,malutka ekipa , nie moze sie sprawdzac ??? Bo Ty zabronisz? ... zycze Ci zebys mial takie jaja jak My... ... docen to, naprawde... docen... ...
Troche obiektywizmu I szacunku.... pytanie czy szacunek na tym forum jesze funkcjonuje. Dobrej nocy
Jak nie jestes z duzego miasta to jestes wiesniakien chyba ze nalezysz do grona tu pewnych ekip wtedy i tak jestes miastowy.Nie mozesz nic pisać bo jestes frajerem bo smiales cos "poteznym"napisać. Nie wolno wam atakowac bo jestescie frajerami jak nie bedziecie atakowac i tak bedziecie tak to tu dziala.Szkoda ze nie macie przeprosić.

son-goku

Post autor: son-goku » 24.10.2017, 19:19

biohazard pisze:
24.10.2017, 09:27
donhichot pisze:

Z ciekawości przejrzałem Twoje posty, jestem normalnie załamany jak bardzo jesteś zaślepiony nienawiścią , skoro większość Twoich postów jest anty Ruch
Więc kolejny raz postaram się wyjaśnić Tobie jak to wygląga z mojej perspektywy
Jestem pewien, że wiekszość forumowiczów załapało o co chodziło ultrasom GieKSy, ale wyszło im to, sam przyznaj... co najmniej dwuznacznie i z tej dwuznaczności jest beka
Mam nadzieje, że chociaż trochę pomoge ci zrozumieć mechanizm działania forum k-net i internetowych wojowniów

error04

Post autor: error04 » 24.10.2017, 20:09

Legionisci dysponuja duuuuuzo wiekszym kapitalem finansowym wiec raczej mozna bylo sie tego spodziewac. Pojechali niezle.
Czy uslyszymy teraz od legionistow i reszty Polski ze "sciana nie odda?" czy teraz to nie bo to nie Widzew? :)

hWŁ

Post autor: hWŁ » 24.10.2017, 20:15

PolowaPolski pisze:
23.10.2017, 23:14
dd2 pisze:
_Piast1945 pisze:

Adi o swoim klubiku spod dworca kaliskiego nie zapomniałeś?
Jesteście ewenementem na skalę światową stracić Crazy Cannibals uszyć nową i też ją stracić :D

Sensi_

Post autor: Sensi_ » 24.10.2017, 20:31

error04 pisze:
24.10.2017, 20:09
Legionisci dysponuja duuuuuzo wiekszym kapitalem finansowym wiec raczej mozna bylo sie tego spodziewac. Pojechali niezle.
Czy uslyszymy teraz od legionistow i reszty Polski ze "sciana nie odda?" czy teraz to nie bo to nie Widzew? :)
oooo tak :)
jeżdżą w lepszych liczbach- lepiej zarabiają, robią lepsze oprawy- więcej zbierają, rozwalą więcej grafów- większy kapitał :) tak się chwalicie tą swoją frekwencją to zbierajcie te miliony (no chyba, że na Widzewie fanatyzm kończy się przed puchą) a jak nie styka na wache i puchy to zbieraj swoich kolegów Vandali i leć na provident.

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 24.10.2017, 20:47

Sensi_ pisze:
24.10.2017, 20:31
error04 pisze:
jeżdżą w lepszych liczbach- lepiej zarabiają, robią lepsze oprawy- więcej zbierają, rozwalą więcej grafów- większy kapitał :) tak się chwalicie tą swoją frekwencją to zbierajcie te miliony (no chyba, że na Widzewie fanatyzm kończy się przed puchą) a jak nie styka na wache i puchy to zbieraj swoich kolegów Vandali i leć na provident.
Te chuliganie bo zaraz pękniesz od tej napinki.
Przecież to było pewne że będzie wasza odpowiedź na ostatnie akcje z waszymi grafami. Normalna rzecz, wojna się nie zakończyła i cały czas trwa.
Idąc waszym tokiem rozumowania to kupa w majtkach była i do miasta Łodzi na Nasze tereny już nie dojechaliście ??
:twisted:

ProudOfPoland

Post autor: ProudOfPoland » 24.10.2017, 20:56

Kupa w majtach przed czym? Przed pomazaniem grafów o 2 w nocy, co może zrobić byle szczur w pojedynkę? ;)

;)

Post autor: ;) » 24.10.2017, 21:02

Nie kupa tylko czysta kalkulacja. Do Łodzi zasadniczo nie ma po co jeździć z punktu widzenia Legii, bo w Łodzi jest ciągła, derbowa wojna na murach, a skoro grafy żyją po 3 dni czy tydzień, to zwyczajnie szkoda czasu, a w fanclubach już nie ma takiego ciśnienia i na pewno bardziej boli, bo wrzuty żyją dużo dłużej. Myślenie nie boli ;)

mandaryna

Post autor: mandaryna » 24.10.2017, 21:09

stachuzrdg pisze:
24.10.2017, 20:47
Sensi_ pisze:
error04 pisze:
Te chuliganie bo zaraz pękniesz od tej napinki.
Przecież to było pewne że będzie wasza odpowiedź na ostatnie akcje z waszymi grafami. Normalna rzecz, wojna się nie zakończyła i cały czas trwa.
Idąc waszym tokiem rozumowania to kupa w majtkach była i do miasta Łodzi na Nasze tereny już nie dojechaliście ??
Co za łeb nie porównuj liczby grafów w Warszawie i Łodzi gdzie jak powstanie coś lepszego to momentalnie jest trafiane przez ŁKS więc po c*** tam jechać w ogóle? Żeby jakieś gówno zamazywać? Zabolało Cię chyba, myślałeś że widzew jest taki och i ach do przodu a tutaj szybkie zejście na ziemie. To właśnie wy mieliście łatwiej bo praktycznie wszystkie grafy L na miejscu, a tutaj ile km trzeba było narobić żeby coś znaleźć.

cwaniaKKK

Post autor: cwaniaKKK » 24.10.2017, 21:13

Przypomniała mi się sprawa z zielonym lanosem ;)
1910

error04

Post autor: error04 » 24.10.2017, 21:22

Sensi_ pisze:
error04 pisze:
Pisze tak bo widzialem jakie sumy zbieracie na meczach i wiem jakie sumy zbierane sa u nas. Jaki jest tego powod to nie wiem ja zawsze wrzucam do puchy.
Nie mieszkam w zadnym z trafionych miast wiec nigdzie leciec nie musze. Miejscowi niech ogarniaja jak nie dopilnowali.

Błażej

Post autor: Błażej » 24.10.2017, 21:26

Ile bylo chlopakow z Cz-wy na ostatnim meczu bo na fotkach widzialem flage

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 24.10.2017, 21:35

mandaryna ty potrafisz zrozumieć tekst pisany ?? Mnie nic nie boli bo spodziewałem się odpowiedzi warszawiaków na ostatnie Nasze akcje. Mnie śmieszy tylko to jaki był lament i płacz po Naszych akcjach w Warszawie, Wrocłąwiu i Gdańsku. Ściana nie odda, po nocach jak szczury jeżdżą, c****** akcja, pomazali Pruszków, Legionowo i Ząbki a do Wa-wy to już nie pojechali bo strach. Teraz już problemu nie macie ??
:twisted:

magic1948

Post autor: magic1948 » 24.10.2017, 21:47

Kibic 30x pisze:
24.10.2017, 16:50
Jak nie jestes z duzego miasta to jestes wiesniakien chyba ze nalezysz do grona tu pewnych ekip wtedy i tak jestes miastowy.Nie mozesz nic pisać bo jestes frajerem bo smiales cos "poteznym"napisać. Nie wolno wam atakowac bo jestescie frajerami jak nie bedziecie atakowac i tak bedziecie tak to tu dziala.Szkoda ze nie macie przeprosić.
Ja pierdolę, weź to napisz po polsku, bo c*** wie, o co Tobie loto.

swój

Post autor: swój » 24.10.2017, 23:04

DoZo pisze:
24.10.2017, 21:54
error04 pisze:
"Wystarczy nie kraść" ... z puszek.
Powiedz to swojej starej gdy wróci z pielgrzymki, ciekawe czy cię z obory nie eksmituje.

A tak na serio, to czytając Twoje wpisy, można odnieść wrażenie, że akuszerka przy narodzeniu Twoim nie w to miejsce przywaliła dał oznaki życia a teraz są efekty.

Red power

Post autor: Red power » 24.10.2017, 23:26

Ten legijny troll od ''ściana nie odda'' dalej się tu pruje?Ja p******* co za warszawski kmiot :)

Beha

Post autor: Beha » 24.10.2017, 23:34

Red power pisze:
24.10.2017, 23:26
Ten legijny troll od ''ściana nie odda'' dalej się tu pruje?Ja p******* co za warszawski kmiot :)
Możesz starym zwyczajem poprosić Leszka Millera o mały zastrzyk gotówki. Za głosy z list SLD powinien być dla was chojny.

Red power

Post autor: Red power » 24.10.2017, 23:58

Nie wiem o czym mowisz.

Ogólnie c****** akcja leginistów,bo 'ściana nie odda',jeździli w nocy no i nie odwiedzili Łodzi.

Sensi_

Post autor: Sensi_ » 25.10.2017, 00:03

Red power pisze:
24.10.2017, 23:58
Nie wiem o czym mowisz.

Ogólnie c****** akcja leginistów,bo 'ściana nie odda',jeździli w nocy no i nie odwiedzili Łodzi.
widocznie młody jesteś,, można więc wybaczyć ci tą nędzną napinkę.

Wnuk Edwarda

Post autor: Wnuk Edwarda » 25.10.2017, 04:50

hWŁ pisze:
24.10.2017, 20:15
PolowaPolski pisze:
23.10.2017, 23:14
dd2 pisze:

Adi o swoim klubiku spod dworca kaliskiego nie zapomniałeś?
Jesteście ewenementem na skalę światową stracić Crazy Cannibals uszyć nową i też ją stracić :D
A mogli "trochę" poczekać, to by Im oddali...
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.

nieproszeni goście

Post autor: nieproszeni goście » 25.10.2017, 07:41

Czy jest prowadzony jakiś ranking punktowy odnośnie zamazywania tych prac? tzn. Widzew prowadzi czy Legia go przegoniła?:)

Red power

Post autor: Red power » 25.10.2017, 08:14

Sensi_ pisze:
25.10.2017, 00:03
Red power pisze:
24.10.2017, 23:58
Nie wiem o czym mowisz.

widocznie młody jesteś,, można więc wybaczyć ci tą nędzną napinkę.
A twojemu herbatnikowi staremu wyjadaczowi DoZo vel ''ściana nie odda'' można wybaczyć tą nędzną napinkę?Bo prowokator pruje się do Widzewa w każdym temacie.

biohazard

Post autor: biohazard » 25.10.2017, 09:53

son-goku pisze:
24.10.2017, 19:19

Z ciekawości przejrzałem Twoje posty, jestem normalnie załamany jak bardzo jesteś zaślepiony nienawiścią , skoro większość Twoich postów jest anty Ruch
Więc kolejny raz postaram się wyjaśnić Tobie jak to wygląga z mojej perspektywy
Jestem pewien, że wiekszość forumowiczów załapało o co chodziło ultrasom GieKSy, ale wyszło im to, sam przyznaj... co najmniej dwuznacznie i z tej dwuznaczności jest beka
Mam nadzieje, że chociaż trochę pomoge ci zrozumieć mechanizm działania forum k-net i internetowych wojowniów
Owszem nie przepadam za Ruchem i co w związku z tym, za KSG też nie przepadam delikatnie mówiąc za stare czasy, reszta śląskich ekip jest mi obojętna ale czy to nie pozwala na merytoryczną dyskusję?

KociaKarmaKrólów

Post autor: KociaKarmaKrólów » 25.10.2017, 10:16

Wnoszę o zamknięcie tematu, bo burdel jak stąd do Krakowa...

ApokaLipsa

Post autor: ApokaLipsa » 25.10.2017, 11:48

domin 1982

Post autor: domin 1982 » 25.10.2017, 12:50

Kiedy komisja ligi rozdaje paczki z karami?

ODPOWIEDZ