Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
To jest hit, będzie ciemno, to będą wielkoformatową flagę rozwijać. :D
PiS...? PO...? jedno zło
Moje posty, to moje opinie. Nie reprezentuje stanowiska ekipy mojego klubu.
Moje posty, to moje opinie. Nie reprezentuje stanowiska ekipy mojego klubu.
-
każdy mecz, a derby w szczególności, bez kibiców gości, to jeden wielki kutas
wczoraj na GieKSie niby wszystko było, ludzi full, oprawy były, zadymione piro konkretnie, doping ok, ale bez gości to nigdy nie będą derby
wczoraj na GieKSie niby wszystko było, ludzi full, oprawy były, zadymione piro konkretnie, doping ok, ale bez gości to nigdy nie będą derby
FANATYCZNIE PRZEJŚĆ PRZEZ ŻYCIE!
-
ku*** ja bym bojkotował tą skurwiałą ligę
-
Ja też bym to zbojkotowal ale jak? O wiele łatwiejszych rzeczy nie da się dogadać. Sami na wzajem psujemy to wszystko co kiedyś było ważne nawet jak był to największy wróg w kibica chyba jest siła tylko nie potrafimy się zjednoczyć w tym ważnych sprawach i mają takie a nie inne zdanie o Nas a psiarni wojewodzie i innym bezmozgom jest to na rękę. Ja szczerze nie dziwię się że wczoraj na Gieksie do ostatniej chwili były jeszcze bilety przez takie właśnie decyzję jestem młodszym kibicem i zazdroszczę moim starszym kolegom po szału którzy za malolata przeżywali to co ja nie mam prawa bo jakaś ku*** zabrania bez żadnych sensownych wniosków. Przykre to jest w h**.
-
Ktos musi zaczac. Tylko kto chce ujebac swoj klub. Takie akcje jak centrozap przy GieKSie i bojkot. Ktos musi zaczac tylko kto?
-

Historia ruchu kibicowskiego w Tychach -->
http://www37.zippyshare.com/v/Rr4Q2IDK/file.html
http://www37.zippyshare.com/v/Rr4Q2IDK/file.html
-
Mógłby sie wypowiedzieć pan z profilu myslowicka gieksa który pisał przed meczem , ze po nim pewnie rozniesie serwery tutaj. O co ci chodziło???? Narazie to serwery są przeciążone ale chyba tylko ludzmi którzy chcą skrytykować lipne oprawy i postawę kibiców Gks
http://oi42.tinypic.com/34g7zns.jpg
''gieksa, to banda pedalow'' Grosik z Tauzena
''gieksa, to banda pedalow'' Grosik z Tauzena
-
Wszyscy pisza ze mlyn konkretny i doping oprawa tez dobra ale konfidentom niebieskim sie nie podobalo.
-
tak szczególnie na waszym forum, gdzie nawet członkowie SK1964 przez cały tydzien pisali, że brak sprzedanych biletów w dniu meczu to porażka i że kompletnie nie rozumieją 1 oprawy. Poczytaj wasz waek derbowy a potem rób z siebie idiotę.Sami wiecie, że wyszło chujowo.Sebastian75 pisze: ↑23.10.2017, 22:02Wszyscy pisza ze mlyn konkretny i doping oprawa tez dobra ale konfidentom niebieskim sie nie podobalo.
-
Daj przyklad takiej opini ja ich nie widze. Nikt nie rozumie 1 oprawy hahahahaaaa chyba tacy tepi ludzie jak ty. Gosc z Ruchu sie pyta o co chodzi w oprawie 1964>1920 jak sie matematyki nie zna to sie nie wie. Dopiero jak mu wytlumaczyli to zrozumial sens oprawy.
-
Dobra skończ kretynie bo właśnie się skompromitowałeś totalnie. 3 posty pod rząd z waszego forum, strzałkami zaznaczyłem "lajki" czyli osoby zgadzające się z tą opinią, loginy żółte to członkowie SK1964 więc wersja, że to kibice Ruchu się podszywający też nie pyknie. Zamilcz bambaryło i zaoszczędź sobie i kolegom po szalu wstydu.Sebastian75 pisze: ↑23.10.2017, 22:38Daj przyklad takiej opini ja ich nie widze. Nikt nie rozumie 1 oprawy hahahahaaaa chyba tacy tepi ludzie jak ty. Gosc z Ruchu sie pyta o co chodzi w oprawie 1964>1920 jak sie matematyki nie zna to sie nie wie. Dopiero jak mu wytlumaczyli to zrozumial sens oprawy.
[link]
-
To ja dodam więcej tych kwiatków z forum gieksy bo zaraz się zaczną wypierać a fakt jest taki, że nawet w waszym gronie uznaliście oprawę za tragiczną.

-
Oli kretynie cos ci nie wyszlo Hahaha czemu nie daliscie innych postow gdzie pisza ze byl dobry mlyn i piro tlumaczy tez GieKSiarz o co chodzilo w tej 1 oprawie dostal najwiecej lajkow ale wy tego nie widzicie napinacze.
-
chciałeś przykład opinii to Oli dał Ci 3 a ja 2. Przed chwilą mówiles, że takich nie widzisz. Jakby oprawa była udana to nie byłoby nieprzychylnych opinii a tych jest mniej więcej tyle samo u was co pozytywnych więc po prostu chujowo wyszło, przyznajcie i idźcie dalej ale ty wolisz robic z siebie idiotęSebastian75 pisze: ↑23.10.2017, 23:26Oli kretynie cos ci nie wyszlo Hahaha czemu nie daliscie innych postow gdzie pisza ze byl dobry mlyn i piro tlumaczy tez GieKSiarz o co chodzilo w tej 1 oprawie dostal najwiecej lajkow ale wy tego nie widzicie napinacze.
-
Panowie GieKSiarze, ja oczywiście sympatyzuję z Ruchem z racji zgody i moja opinia może nie jest obiektywna, ale czy ktokolwiek z Was serio znajduje jakiekolwiek argumenty za oprawą, z której wynika oczywisty wniosek w liczbie 44? Serio? 44? Na plus dla Was? No kaman, bądźmy poważni, czasem trzeba się po prostu zamknąć i chwilę pomyśleć.
dobranoc
dobranoc
tak, zalogowałem się, żeby napisać
___
___
-
Tutaj ktos tlumaczy o co chodzilo w oprawie na FB tylko co ma 44 do Katowic ? tez nie rozumie tej oprawy :
Jeden glupszy od drugiego jestescie na takim samym poziomie ontelektualnym co te brudasy z fejsbuka..
Jak nikt znamy roznice (44 lata byli przed nami plus wyjebanie 44flag przez to jest napisane "JAK NIKT"znamy roznice)
Lecz teraz sa nasze.... KATOWICE tu nic wyjasniac nie trzeba.. oprawa z przekazem do ludzi myslacych.
Prosze was ludzi pomyslcie troche zanim cos napiszecie.
Jeden glupszy od drugiego jestescie na takim samym poziomie ontelektualnym co te brudasy z fejsbuka..
Jak nikt znamy roznice (44 lata byli przed nami plus wyjebanie 44flag przez to jest napisane "JAK NIKT"znamy roznice)
Lecz teraz sa nasze.... KATOWICE tu nic wyjasniac nie trzeba.. oprawa z przekazem do ludzi myslacych.
Prosze was ludzi pomyslcie troche zanim cos napiszecie.
-
Ważniak pisze: ↑23.10.2017, 21:39Na tych derbach Ultrasi Gieksy mieli zejście po tych swoich "Specyfikach" ? Ten kto wymyślił te ciulstwo powinien zostać zdrowo wyklapsowany , tylko pytanie przez kogo jak tam nie ma ludzi do bicia . Zresztą Ultras który wskazał gdzie są flagi robił im tą oprawę :)))))))))))))))))))))) " ekipa drugiej szansy"
Niech ktoś normalny wytłumaczy mi jak można być takim hipokrytom i mieć szansę walki o swoje flagi i się na to nie godząc po czym robią anty oparwy , wbity etc ???? kto tam jest niedojebany?
"Psychoza Nienawiści " wasza oprawa. Polecam wam słownik co oznacza termin "psychoza" tzn wszystko się zgadza bo psychoza to lęk i rzeczywiście tam był nasz herb :)))))))))))))))))))))))))) brawo Wy!
Mecz zakończył się o 19:44 :) Przypadek :)? I ta wasza kolejna niedojebana "oprawa" znak 1964-1920 =44 :) strzał w kolano! A tak poważnie , wy się szcycicie tym że nie macie historii , mistrzów Polski , tradycji i ekipy zresztą też i wychodzi na to że Ultrasów też nie.
Co tak mało Żaboli na sektorach ? :) Wy wiecie i ja też , że w c*** z wami cisną sami Żabole , została tylko garstka która zwija roladę reszta c**** w was wbija ! Chyba was to nie dziwi , mieliście ich pociągnąc chuligańsko , a tym czasem same porażki i spierdalanie ... Historii nie da się oszukać :
- Pierwsza wasza akcja Chuligańska na Jagę i Gieksa spierdala ...
- Bykowina pierwsza spierdala i zostawia samych Żaboli ...
- Gieksa spierdala na Wujku ...
- Gieksa spierdala na Rozwoju ...
- w******* 50v50 na Giszu ...
- 44 ...
Chyba zabraknie mi nocy. Na Ruchu mamy wielu wrogów od Poznania po Gdańsk , ale o wielu potrafimy mówić i rozmawiać z pokorą i szacunkiem tylko nie o was , propagadna , sieć , fb , ale ciulska obsrane nie potraficie stanąc do walki o 44 swoje flagi ...
Ty chodzisz do zerówki czy jesteś takim idiota że nie odróżniasz znaku większości od znaku odejmowania?
-
Ja mam pytanie z innej beczki,po h** ten caly blaszok na czarno?
-
A Ty rozumiesz ,że wszyscy kumają znak większości i chcąc nie chcąc wszystko sprowadza się do liczby 44.
Ultrasi Gieksy może chcieli jakoś wyjść z twarzą,może obrócić trochę kota ogonem ta oprawą ale no nie oszukujemy się nie wyszło .
Fakt potracilismy tereny na Katowicach za czasów Dziurowicza i lepszej gry Gieksy ale stwierdzenie ,że teraz Katowice należą tylko do nich też jest na wyrost.
Ultrasi Gieksy może chcieli jakoś wyjść z twarzą,może obrócić trochę kota ogonem ta oprawą ale no nie oszukujemy się nie wyszło .
Fakt potracilismy tereny na Katowicach za czasów Dziurowicza i lepszej gry Gieksy ale stwierdzenie ,że teraz Katowice należą tylko do nich też jest na wyrost.
-
Każda dzielnica i fc Gieksy dobrze zebrane czekając aby coś wreszcie Niebiescy zrobili w te derby.
Tych nie stwierdzono, nie wychylali nosa ze swoich Niebieskich nor. Derby wasze ulice nasze !!!
-
A co miał zrobić Ruch skoro na GŚ był prawie stan wojenny przez ten weekend? Też byli zebrani na różnych terenach, więcej dzieje się na dzielnicach w neutralnym okresie niż przed derbami, bo sporo dzielnic miało problemy z policją. napinatorski post i tyle.
Co do oprawy to faktycznie nie do końca na początku była jasność co do przekazu, dlatego nie dziwię się że po przeciwnej stronie barykady mieli problem z rozszyfrowaniem tego. Chodzi oczywiście o 44 które sprowadza się do granic absurdu, czy to na tym forum czy to na innych portalach, tak jakbyśmy mieli zawiesić działalność i płakać całe noce w poduszkę(dobrze wiemy, że naszym wrogom to na rękę), zamiast się spiąć i odgryźć. Wiemy o 44 i przyjęliśmy to do wiadomości,a jednak dalej będziemy robić swoje, tak jak wy dalej będziecie tracić Katowice pomimo naszej niby chujowej formy. Na posty napinatorów nie ma co odpowiadać. Od początku sztamy słychać, że ona upadnie bo ktoś kogoś nie wsparł w takiej i takiej liczbie ;). Blaszok na czarno był z kilku powodów, ale mam nadzieję, że na forum się tego nie dowiesz :)
Co do oprawy to faktycznie nie do końca na początku była jasność co do przekazu, dlatego nie dziwię się że po przeciwnej stronie barykady mieli problem z rozszyfrowaniem tego. Chodzi oczywiście o 44 które sprowadza się do granic absurdu, czy to na tym forum czy to na innych portalach, tak jakbyśmy mieli zawiesić działalność i płakać całe noce w poduszkę(dobrze wiemy, że naszym wrogom to na rękę), zamiast się spiąć i odgryźć. Wiemy o 44 i przyjęliśmy to do wiadomości,a jednak dalej będziemy robić swoje, tak jak wy dalej będziecie tracić Katowice pomimo naszej niby chujowej formy. Na posty napinatorów nie ma co odpowiadać. Od początku sztamy słychać, że ona upadnie bo ktoś kogoś nie wsparł w takiej i takiej liczbie ;). Blaszok na czarno był z kilku powodów, ale mam nadzieję, że na forum się tego nie dowiesz :)
-
Czy to tak trudno zrozumiec ..moze przytoczycie całość oprawy a nie te 44 liczby z których dla was tylko sie jedno kojarzy ukradzenie flag...wy napierdalacie o tych flagach non stop..a przekaz byl jasny ...1964 rok data powstania GieKSy po fuzji i ze was smierdzacych bylo pelno nie tylko na Katowicach...a teraz nie ma prawie nikogo...taki byl przekaz ..dla jednych zrozumialy dla innych nie....
-
dla jeszcze innych przekłamany...
-
Tak czytam czytam i... wow, GKS przejmuje swoje miasto :) hehehe
-
Czego nie zrozumiałeś? Ruch na Katowicach jest, ale z roku na rok jest coraz gorzej, pomimo naszego grania po wiochach. Jak to nazwać inaczej jak nie przejęcie dzielnic? Spójrz na południe Katowic.
-
Tak nie ma nikogo a na ostatnim meczu z Legią w ekstraklasie gdzie był komplet 9300 bylo ponad 1000 osób zameldowanych w Katowicach, czyli mniej wiecej tyle samo ile chodzi na Giekse odejmując KSG i fan cluby z Mysłowic, Żor, Lędzin, Olkusza, Sławkowa i Jaworzna.Stary Wyjazdowicz pisze: ↑24.10.2017, 11:51Czy to tak trudno zrozumiec ..moze przytoczycie całość oprawy a nie te 44 liczby z których dla was tylko sie jedno kojarzy ukradzenie flag...wy napierdalacie o tych flagach non stop..a przekaz byl jasny ...1964 rok data powstania GieKSy po fuzji i ze was smierdzacych bylo pelno nie tylko na Katowicach...a teraz nie ma prawie nikogo...taki byl przekaz ..dla jednych zrozumialy dla innych nie....
-
też tak czytam i czytam i nie mogę uwierzyć w wylew baranów na tym forum. Piszesz to poważnie czy tylko prowokujesz? Ja osobiście chciałbym w tym temacie poczytać jakieś posty z konkretnymi informacjami, czy działo się coś, może jakieś relacje z waszych i rywali zbiórek na dzielnicach, jakieś ciekawostki, filmiki, zdjęcia z powyższych. Jednak ból d*** czy jednej czy drugiej strony w zależności od okoliczności jest tak duży, że powstają takie idiotyzmy jak powyżej. Stado baranów nie potrafiących czytać, następnie zrozumieć i zastanowić się jaki ma cel pisanie tych bzdur. Wchodzę na kilka tych super portali na pejsbuku a tam to samo, dzieciarnia i bezmózgowie przekomarzające się, najpierw jeden rzuci 44, drugi JR, trzeci JG, czwarty o jakimś Nodze, szósty CBŚ a suma sumarum wszyscy są zwykłymi debilami bo kto normalny tak pisze? Powyżej wylew debili, raz że nie potrafią zrozumieć prostego przekazu, ze znaku większości wywnioskowali że chodzi o wynik 44, no ku*** mistrzowie matematyki i logicznego myślenia, kolejny żali się że oczekiwał chyba wybuchu bomby atomowej na tych derbach, co tylko pokazuje jakie ma pojęcie o aktualnym ruchu kibicowskim, ku*** dzieci, banda dzieci i umysłowych nieudaczników nawiedza to forum. Nie możecie popisać tak aby człowiek spoza waszego kręgu wszedł i przeczytał jakieś normalne wymiany zdań a nie ciągła napinka, absurdalne dopierdalanie się do przeciwnika? Nie jestem z waszych ekip ale potrafię zauważyć, że nie jest tak jak piszecie. Każdy ma coś za uszami ale też każda z tych TOP 3 ekip na Śląsku to na prawdę dobre ekipy, dobre oprawy, pomysły na dowalenie przeciwnikowi, dobre pomysły na promocję meczów, aktywności na waszych FC, śledzę to już od dłuższego czasu bo region śląski jest wg mnie najciekawszy w Polsce, jest mi też stosunkowo blisko. Tylko ta wasza wojenka internetowa jest żenująca, kolesie jak ten powyżej powinien być natychmiastowo banowany i przy okazji j***** przez swoich ludzi, mówię tu o działaniu przez każdą z ekip tak aby można tutaj poczytać i porozmawiać merytorycznie, prawdziwy chuligan to nie ten który użyje jak najwięcej R czy G odwróconych w pisanym tekście, to nie ten który będzie tu operował mega groźnym językiem czy zwyzywa swojego przeciwnika i zacznie przytaczać absurdalne teorie. Nikt też nie oczekuje, że to forum dla kumaterii, niech piszą wszyscy ale wszyscy ci, którzy potrafią rozmawiać a nie wiecznie tworzyć napinkę.
-
Ciekawe ku#wa gdzie chyba u ciebie w piwnicy
-
-
-
Kolejny raz się kompromitujesz i pokazujesz, że c**** wiesz, okolice stadionów Ruchu i Gieksy od środy już właściwie przypominają strefy zmilitaryzowane, przy Cichej rotacyjnie po akcji GIeksy stoi radiowóz 24h na dobę, przy stadionie Gieksy, ciągłe kontrole i trzepanie aut. Wasz graf przy Silesii pilnowany w nocy. Po derbach cała prewencja z obu miast postawiona na nogi, ciągle kraży po osiedlach a ty będziesz pisał, że nie było psiarni, odwalenie w tych dniach jakiejkolwiek akcji graniczyło z cudem i to z każdej ze stron, nawet jak Gieksa podjechała pod Cichą z transparentem to po 2min były 3 radiowozy tam.Sebastian75 pisze: ↑24.10.2017, 13:27Nie czytaj pajaca.Jaki stan wojenny przez cale Kace idziemy bez psiarni. Od rana do nocy w barach w Kato opanowane w centrum przez GieKsiarzy.
-
Jakby ktoś chciał słuchać tego zjeba Sebastiana to polecam zobaczyć ten filmik od 10 sekundy i zobaczyć jak obstawione bylo miasto, to są urywki z pożegnania piłkarzy na 3h przed meczem w Chorzowie, byli tam tylko kibice Ruchu i zobaczczie jak przygotowane były psy podkreślam akcja dzieje się w Chorzowie czyli nawet nie w mieście gdzie rozgrywany jest mecz.oli1988 pisze: ↑24.10.2017, 14:36Kolejny raz się kompromitujesz i pokazujesz, że c**** wiesz, okolice stadionów Ruchu i Gieksy od środy już właściwie przypominają strefy zmilitaryzowane, przy Cichej rotacyjnie po akcji GIeksy stoi radiowóz 24h na dobę, przy stadionie Gieksy, ciągłe kontrole i trzepanie aut. Wasz graf przy Silesii pilnowany w nocy. Po derbach cała prewencja z obu miast postawiona na nogi, ciągle kraży po osiedlach a ty będziesz pisał, że nie było psiarni, odwalenie w tych dniach jakiejkolwiek akcji graniczyło z cudem i to z każdej ze stron, nawet jak Gieksa podjechała pod Cichą z transparentem to po 2min były 3 radiowozy tam.Sebastian75 pisze: ↑24.10.2017, 13:27Nie czytaj pajaca.Jaki stan wojenny przez cale Kace idziemy bez psiarni. Od rana do nocy w barach w Kato opanowane w centrum przez GieKsiarzy.
https://www.youtube.com/watch?v=VbIGtCP6GXI
-
Akurat prawdą jest że Katowice i miasta ościenne były w dniu derbów konkretnie obstwione przez psy.
W Parku Śląskim koło Zoo stały trzy suki pełne białych kasków - czyli drogi którą można by od tyłu przedostać się pod stadion Gieksy.
Dziesiątki tajniaków w autach plus dwa razy tyle radiowozów.
Dziś rozmawiałem z jednym kumatym Gieksiarzem który mi powiedział ze sami mają problem z rozszyfrowaniem zmiaru tej pierwszej oprawy 1964>1920 wiadomo że na początku chodziło o wyższość cyfr itd. ale w kontekście równiania 44 i ostatnich wydarzeń to klęska.
Nie mniej derby pokazały ze GieKSa ma się liczbowo dobrze. Pewnie na następnych meczach trybuny znów opustoszeją ale na wyjazdach znów pokażą się dobrze choć nie wiem kiedy bo najbliższe im odpadają.
Ciekawe jakby Te derby zorganizować na nowym Śląskim w formie jak było z Górnikiem przed kilku laty.... Coś pięknego na pewno by było.
Wiem wiem, nie do zrealizowania przy ówczesnym wojewodzie i innych czynnikach ale moze kiedyś... czemu nie ?
W Parku Śląskim koło Zoo stały trzy suki pełne białych kasków - czyli drogi którą można by od tyłu przedostać się pod stadion Gieksy.
Dziesiątki tajniaków w autach plus dwa razy tyle radiowozów.
Dziś rozmawiałem z jednym kumatym Gieksiarzem który mi powiedział ze sami mają problem z rozszyfrowaniem zmiaru tej pierwszej oprawy 1964>1920 wiadomo że na początku chodziło o wyższość cyfr itd. ale w kontekście równiania 44 i ostatnich wydarzeń to klęska.
Nie mniej derby pokazały ze GieKSa ma się liczbowo dobrze. Pewnie na następnych meczach trybuny znów opustoszeją ale na wyjazdach znów pokażą się dobrze choć nie wiem kiedy bo najbliższe im odpadają.
Ciekawe jakby Te derby zorganizować na nowym Śląskim w formie jak było z Górnikiem przed kilku laty.... Coś pięknego na pewno by było.
Wiem wiem, nie do zrealizowania przy ówczesnym wojewodzie i innych czynnikach ale moze kiedyś... czemu nie ?
-
oli1988 i donhichot to te same osoby najpierw pisze oli1988 a po 2 min donhichot wczoraj tak zrobil i teraz tez 13:36 oli a o 13:42 przelogowal sie na donhichot ale glupek myslal ze nikt nie wie.donhichot pisze: ↑24.10.2017, 14:42Jakby ktoś chciał słuchać tego zjeba Sebastiana to polecam zobaczyć ten filmik od 10 sekundy i zobaczyć jak obstawione bylo miasto, to są urywki z pożegnania piłkarzy na 3h przed meczem w Chorzowie, byli tam tylko kibice Ruchu i zobaczczie jak przygotowane były psy podkreślam akcja dzieje się w Chorzowie czyli nawet nie w mieście gdzie rozgrywany jest mecz.oli1988 pisze: ↑24.10.2017, 14:36Kolejny raz się kompromitujesz i pokazujesz, że c**** wiesz, okolice stadionów Ruchu i Gieksy od środy już właściwie przypominają strefy zmilitaryzowane, przy Cichej rotacyjnie po akcji GIeksy stoi radiowóz 24h na dobę, przy stadionie Gieksy, ciągłe kontrole i trzepanie aut. Wasz graf przy Silesii pilnowany w nocy. Po derbach cała prewencja z obu miast postawiona na nogi, ciągle kraży po osiedlach a ty będziesz pisał, że nie było psiarni, odwalenie w tych dniach jakiejkolwiek akcji graniczyło z cudem i to z każdej ze stron, nawet jak Gieksa podjechała pod Cichą z transparentem to po 2min były 3 radiowozy tam.Sebastian75 pisze: ↑24.10.2017, 13:27
Nie czytaj pajaca.Jaki stan wojenny przez cale Kace idziemy bez psiarni. Od rana do nocy w barach w Kato opanowane w centrum przez GieKsiarzy.
https://www.youtube.com/watch?v=VbIGtCP6GXI
-
A tyś dalej nie odpowiedział na pytanie o flagach Piasta. :)
-
Skoczow Gdybym był tą samą osobą co Oli to co za problem byłby we wrzuceniu tego w 1 poście zamiast rozbijać w 2, skoro obaj jesteśmy kibicami Ruchu? Wszędzie spiski ;)
-
hipokrytĄ - tak powinieneś napisać.
Co do twojego pytania, drogi chuliganie-Gieksa chciała walczyć o wszystkie flagi, a Ruch zgodził się na walkę jedynie o 3 z nich. Dlatego do walki nie doszło.
-
mam takich przykladow twoich kilkanascie tu kolejny
najpierw oli1988 » 27.01.2017, 23:46
pozniej zalogowales sie jako donhichot » 27.01.2017, 23:50
Szkoda mi cie i nie bede dalej pisal z toba.
-
Nawet jeśli to prawda to co stanęło wam na przeszkodzie, żeby stanąć do walki? Po takiej wtopie niejedna ekipa podjęłaby walkę "za darmo".doswiadczonyMMA pisze: ↑24.10.2017, 16:44hipokrytĄ - tak powinieneś napisać.
Co do twojego pytania, drogi chuliganie-Gieksa chciała walczyć o wszystkie flagi, a Ruch zgodził się na walkę jedynie o 3 z nich. Dlatego do walki nie doszło.
-
Gieksa zawsze chce a potem im coś nie wychodzi, standard. Przed Zakopcem chcieli, o flagi chcieli, potem młodymi składami też chcieli i tak w kółko.
Sebastian75, stary wyjazdowicz i ta p**** ze Skoczowa to nie czasem jedna osoba? Czy jest jakiś wysyp dałnów?
Sebastian75, stary wyjazdowicz i ta p**** ze Skoczowa to nie czasem jedna osoba? Czy jest jakiś wysyp dałnów?
19R20