Tak sobie tlumacz pacanie. Brudny Styl a brak stylu i robienie syfu to co innego :) a jesli nie dociera do pustego lba. To pomysl czemu grafficiarze nie ruszaja np. Murow manufaktury ;)
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
Serio uważacie ze to gowno namazane( gasnica?) można nazwać graffiti i jeszcze ze to niby jakiś styl jest? Nie jestem ani ultrasem ani chuliganem co nie znaczy ze nie mam swojego zdania.
Dajcie mi cytaty gdy pisze inaczej. Dajcie mi tez te w których pisze o miastach czy fan klubach.
Coś wam się poje...
a to ze bylem na kadrze i na swoich meczach wymieniasz jako coś negatywnego to bez komentarza.
Jeśli wrzucam tu cos z forum ewidzew to pisze skąd a nie ze to moje info.
Co do przemyśleń. Tak jeśli coś pisze to jest to moje zdanie na dany temat a nie całej społeczności widzewskiej :)
Dajcie mi cytaty gdy pisze inaczej. Dajcie mi tez te w których pisze o miastach czy fan klubach.
Coś wam się poje...
a to ze bylem na kadrze i na swoich meczach wymieniasz jako coś negatywnego to bez komentarza.
Jeśli wrzucam tu cos z forum ewidzew to pisze skąd a nie ze to moje info.
Co do przemyśleń. Tak jeśli coś pisze to jest to moje zdanie na dany temat a nie całej społeczności widzewskiej :)
-
Prekursorzy ruchu kibicowskiego na świecie i top3 ULTRAS zaczęli biegać z gaśnicami na wzór Rtsu :) jeszcze pare myczków wam pokażemy
-
Rozumiem że gasnica jest dobra do zamazywania grafów(Vandale Rtsu wiedza to chyba najlepiej) ale robienie grafów(jesli można to tak nazwać) gasnicą to już niezłe paskudztwo.I takie arycydzieło widziałem jeszcze gdzieś w okolicach Zielonej."Brudny styl"?Ktoś tu chyba chce poszerzać horyzonty graficiarzą :v
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
Loty- m. in. Pitok, Oks, Feos chyba jako pierwsi w Łodzi zapierdalali tym stylem, z 5 lat temu jak nie wcześniej było na murach. Tak samo z kwasem na szybach w tramwajach też byli pierwsi.
-
Brawo. Ale co oni tam mogą wiedzieć. Lepiej wyśmiać i negować. Zobaczysz, że za chwilę w taki sposób będą powstawać prace RTSu i wtedy już nie będą bohomazami, tylko będą piękne i cacy,popopopopo pisze: ↑13.10.2017, 15:41Loty- m. in. Pitok, Oks, Feos chyba jako pierwsi w Łodzi zapierdalali tym stylem, z 5 lat temu jak nie wcześniej było na murach. Tak samo z kwasem na szybach w tramwajach też byli pierwsi.
Łódzki Klub Sportowy
-
Łks prekursorzy wszystkiego. We wszystkim byliście pierwsi megalomany.
-
Widzew niszczy kolejne grafy
[link]
[link]
-
troll internetowy pisze: ↑14.10.2017, 11:17Że co?? Ty to, k..a, nazywasz stylem?? Niszczenie elewacji czymś, co wygląda jak rozmazane gówno na ścianie??! Jakbyś to zrobił na moim domu, to włożyłbym ci tę gaśnicę w dupsko tak głęboko, że farba tryskałaby ci z nosa i szczeny. I jeszcze byś zapłacił za ponowne malowanie, kretynie.popoppopo pisze:Loty- m. in. Pitok, Oks, Feos chyba jako pierwsi w Łodzi zapierdalali tym stylem, z 5 lat temu jak nie wcześniej było na murach. Tak samo z kwasem na szybach w tramwajach też byli pierwsi.
Coś czuję, że szybko deptaki i podwórce na Polesiu zmienią się w rynsztok. Przecież to Polesie, więc wszystko jasne. Pieniądze wywalone w błoto, przecież oni tam mają swoją własną "stylówkę". Współczuję tylko normalnym ludziom, którzy muszą tam żyć po sąsiedzku z takimi jełopami. W końcu to nie ich wina, że chcieli, żeby i ich okolice wyglądały po ludzku, a nie jak slumsy.
A ja wierzę, że moi ziomkowie po szalu nigdy nie zejdą na tak niski poziom przy robieniu grafów.opel pisze:Zobaczysz, że za chwilę w taki sposób będą powstawać prace RTSu i wtedy już nie będą bohomazami, tylko będą piękne i cacy,
100% poparcia
-
Tą gaśnicą to byś w łeb dostał i dzwonił po policje kurwiszonie.troll internetowy pisze: ↑14.10.2017, 11:17Że co?? Ty to, k..a, nazywasz stylem?? Niszczenie elewacji czymś, co wygląda jak rozmazane gówno na ścianie??! Jakbyś to zrobił na moim domu, to włożyłbym ci tę gaśnicę w dupsko tak głęboko, że farba tryskałaby ci z nosa i szczeny. I jeszcze byś zapłacił za ponowne malowanie, kretynie.popoppopo pisze:Loty- m. in. Pitok, Oks, Feos chyba jako pierwsi w Łodzi zapierdalali tym stylem, z 5 lat temu jak nie wcześniej było na murach. Tak samo z kwasem na szybach w tramwajach też byli pierwsi.
Coś czuję, że szybko deptaki i podwórce na Polesiu zmienią się w rynsztok. Przecież to Polesie, więc wszystko jasne. Pieniądze wywalone w błoto, przecież oni tam mają swoją własną "stylówkę". Współczuję tylko normalnym ludziom, którzy muszą tam żyć po sąsiedzku z takimi jełopami. W końcu to nie ich wina, że chcieli, żeby i ich okolice wyglądały po ludzku, a nie jak slumsy.
A ja wierzę, że moi ziomkowie po szalu nigdy nie zejdą na tak niski poziom przy robieniu grafów.opel pisze:Zobaczysz, że za chwilę w taki sposób będą powstawać prace RTSu i wtedy już nie będą bohomazami, tylko będą piękne i cacy,
Ten wasz wsiur vandal pewnie nie jest zadowolony z twojego stanowiska. W końcu "vandalize everything". c**** macie do czynienia z graffiti, z tym klimatem. Klasyk matoły https://www.youtube.com/watch?v=brr1PRBbc6g
-
emat wałkowany tyle raMarek z NWS pisze: ↑13.10.2017, 15:41"Brudny styl"?Ktoś tu chyba chce poszerzać horyzonty graficiarzą :v
Mareczku twoich bzdur generalnie nie da się czytać i staram się ich nie komentować ale słownik ortograficzny się kłania.
A jak już tu jestem to nie p******, że z****** derby od nas się zaczęły. Temat wałkowany tyle razy, że nie chce mi się nawet zastanawiać, w którym roku po raz pierwszy.
P.S. Fajne by było jakby obie strony odpuściły te gaśnice bo zrobi się jeden wielki syf w tym i tak brudnym mieście. Moja prywatna opinia.
-
hihi prekursorzy stylu xerują Vandala na tą chwile czekał chyba każdy kto gra w tą grę na ścianach , kupa śmiechu chmielu nie nauczył dzieciaczków ze się nie kradnie patentów ? trol internetowy podaj adres to zobaczymy co da się zrobić ;)
hohohohoho marny rozkminatorze odsyłam do filmów to może zrozumieszTen wasz wsiur vandal pewnie nie jest zadowolony z twojego stanowiska. W końcu "vandalize everything""
-
Ten temat jest warty wyjebania i zamknięcia w pizdu. Ale te niektóre megalomany z Lksu to bija rekordy głupoty. Dajcie spokój, e-chuligany, to ze szybciej wystartowaliscie z WRW to nie znaczy, ze Pana Boga za nogi złapaliscie. Juz przewagi nie ma, coraz wiecej kserujecie, ogólnie jak to w Lodzi - pół na pół. Nara.
-
Czy to prawda że na meczu Polonia Warszawa Widzew Łódź ma być przyklepana zgoda między Widzewem a Polonią? W dniu dzisiejszym Cracovia zerwała zgodę z Polonią...
-
-
No i zaczynamy kabaret od nowa.
-
-
Nie wiem jakie ty świeże bułeczki jesz,ale ponad miesiac czasu sie nakręciliście,a zapisy mieliście od 2 tyg
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
I cyrk od nowa, KSP twierdzi że Wisła nie dostała biletów a SKWK organizuje wyjazd

-
Poprosze o zrodło tych informacji odnośnie KSP.UrzadSkarbowy pisze: ↑19.10.2017, 21:43I cyrk od nowa, KSP twierdzi że Wisła nie dostała biletów a SKWK organizuje wyjazd
-
-
Napisali, ze nie dostali 300 biletow, a nie, ze nie jada w ogole.
-
-
-
-
A to jest w ogóle wiarygodne źródło? Jak czytam że Cracovia zrywa zgode z KSP bo ci nie maja problemów z wpuszczenie Wisly to mi sie smiać chce.To oczywiste że KSP wpuszcza nawet i CWKS z Radomiakem bo są w kontrze do zachowania Legii która nie wpuszczania fanów PoloniNutsu pisze: ↑19.10.2017, 21:58https://twitter.com/MajaWalczuk/status/ ... 0610508800
odnośnie tego...
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
No widzisz. Taki bandzior jesteś, a nie wiesz,że jedzie wiecej osób. Gdybyś był kiedyś na wyjeździe to byś wiedział,że liczba biletów, a osób jadących nie zawsze jest ta sama. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy to,że teraz jedzie Was pięć milionów ma związek z karnetami? Jakiś bon przy kupnie był na ten wyjazd? Bo ostatnio to słabiutko Wam to szło. Tak,wiemy, Wisła będzie to trzeba się pokazać. Szkoda,że wasze panienki mają zakaz na Poznań,byśmy zobaczyli kto i w ile jeździ i jakimi okrężnymi trasami.
-
Karnet nie ma znaczenia przy kupnie biletu na KSP.Nie ma żadnej przeceny bo bilet kosztuje 90 zł, jesteśmy po prostu spragnieni "normalnych" wyjazdów na normalne stadiony z tradycją a nie kartofliska typu Wikielec. Z tąd na mobilizacja miesiac przedUW1908 pisze: ↑19.10.2017, 23:27No widzisz. Taki bandzior jesteś, a nie wiesz,że jedzie wiecej osób. Gdybyś był kiedyś na wyjeździe to byś wiedział,że liczba biletów, a osób jadących nie zawsze jest ta sama. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy to,że teraz jedzie Was pięć milionów ma związek z karnetami? Jakiś bon przy kupnie był na ten wyjazd? Bo ostatnio to słabiutko Wam to szło. Tak,wiemy, Wisła będzie to trzeba się pokazać. Szkoda,że wasze panienki mają zakaz na Poznań,byśmy zobaczyli kto i w ile jeździ i jakimi okrężnymi trasami.
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
Ja p*******.Mistrz1908 pajacu,gdzieś napisałem,że pojadą tylko Ci co mają bilety?Wspomniałem o tym,że cała pula rozeszła się jak świeże bułki.
A panienkę to przygotuj jak ziomale z Poznania przyjadą w odwiedziny.
A panienkę to przygotuj jak ziomale z Poznania przyjadą w odwiedziny.
-
Wiesz. Lubie to Wasze pisanie. X czasu przed musi być podane,że sprzedaliście wszystkie bilety i generalnie jesteście w c*** zajebiści. Kogo to interesuje? Legia też sprzedała prawie 1000biletów do Białego. Widziałeś ich tam? No właśnie. Wiec zanim tam wejdzie Was te 5milionów to stul ryj i nie p******.
-
Działamy z WERWą
-
A kiedy byłby dobry czas, żeby o tym napisać, w przerwie zimowej, czy po zakończeniu sezonu? Post Red power miał charakter informacyjny, twój to szukanie problemów tam, gdzie ich nie ma.UW1908 pisze: ↑19.10.2017, 23:55Wiesz. Lubie to Wasze pisanie. X czasu przed musi być podane,że sprzedaliście wszystkie bilety i generalnie jesteście w c*** zajebiści. Kogo to interesuje? Legia też sprzedała prawie 1000biletów do Białego. Widziałeś ich tam? No właśnie. Wiec zanim tam wejdzie Was te 5milionów to stul ryj i nie p******.
Perspektywa, że na czwartym poziomie rozgrywkowym na wyjazd z dużym prawdopodobieństwem pojedzie ponad 1000 osób (niezależnie od tego czy ostatecznie będzie to 1331, 1410, czy też 1683), to dla każdego normalnego człowieka zainteresowanego kibicowaniem coś godnego uwagi. Jestem pewien, że gdyby dotyczyło to np. rezerw Lecha, to byłbyś pierwszym piejącym z zachwytu. Życzę więcej dystansu.
-
[link]
kto miał pecha,czerwoni czy biali ?
kto miał pecha,czerwoni czy biali ?
-
Marek z NWS pisze: ↑19.10.2017, 23:34Karnet nie ma znaczenia przy kupnie biletu na KSP.Nie ma żadnej przeceny bo bilet kosztuje 90 zł, jesteśmy po prostu spragnieni "normalnych" wyjazdów na normalne stadiony z tradycją a nie kartofliska typu Wikielec. Z tądUW1908 pisze: ↑19.10.2017, 23:27No widzisz. Taki bandzior jesteś, a nie wiesz,że jedzieL wiecej osób. Gdybyś był kiedyś na wyjeździe to byś wiedział,że liczba biletów, a osób jadących nie zawsze jest ta sama. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy to,że teraz jedzie Was pięć milionów ma związek z karnetami? Jakiś bon przy kupnie był na ten wyjazd? Bo ostatnio to słabiutko Wam to szło. Tak,wiemy, Wisła będzie to trzeba się pokazać. Szkoda,że wasze panienki mają zakaz na Poznań,byśmy zobaczyli kto i w ile jeździ i jakimi okrężnymi trasami.
na mobilizacja miesiac przed
Ładnie was bracia kroją na kasie wyjazd do Wawy 90zeta gdzie rejsówką w obie strony z45 zl+20zl na bilet na mecz=65.....90-65=25×1700=42.500 zl ku*** ladny zarobek na weekend....a jeszcze pewnie specjalem to jeszcze wiecej kasy...no nie ma co ...!!!!
-
Jednak mentalność kibica lks-u nie pozwala przyznac racji NIGDY choć bys napisal ze trawa jest zielona. Jak mozna byc tak ograniczonym umyslowo...ŁuckaKalwariaSzatana pisze: ↑20.10.2017, 09:08A kiedy byłby dobry czas, żeby o tym napisać, w przerwie zimowej, czy po zakończeniu sezonu? Post Red power miał charakter informacyjny, twój to szukanie problemów tam, gdzie ich nie ma.UW1908 pisze: ↑19.10.2017, 23:55Wiesz. Lubie to Wasze pisanie. X czasu przed musi być podane,że sprzedaliście wszystkie bilety i generalnie jesteście w c*** zajebiści. Kogo to interesuje? Legia też sprzedała prawie 1000biletów do Białego. Widziałeś ich tam? No właśnie. Wiec zanim tam wejdzie Was te 5milionów to stul ryj i nie p******.
Perspektywa, że na czwartym poziomie rozgrywkowym na wyjazd z dużym prawdopodobieństwem pojedzie ponad 1000 osób (niezależnie od tego czy ostatecznie będzie to 1331, 1410, czy też 1683), to dla każdego normalnego człowieka zainteresowanego kibicowaniem coś godnego uwagi. Jestem pewien, że gdyby dotyczyło to np. rezerw Lecha, to byłbyś pierwszym piejącym z zachwytu. Życzę więcej dystansu.
-
Stary wyjazdowiczu takie praktyki tj.zarabianie na wyjazdach jest powszechnie stosowane od lat przez większość ekip w kraju.Oprawy,race itp.kosztują więc to chyba normalne że przy takich wyjazdach jak ten jest idealna okazja do przycięcia paru złoty na cele kibicowskie,ja takie praktyki pochwalam.
ps.wyjazd kosztował w pierwszej turze zapisów 80zł.
ps.wyjazd kosztował w pierwszej turze zapisów 80zł.
-
Widzew jest najlepszy w wyjazdach,dopingu na 18trybun,grafach,oprawach,najlepsi ultras i hools. Czekam na bloga opisującego każdą minutę tego wyjazdu. Podniecenie sięga zenitu bo będzie Wisła. Szkoda,że taki FP zaliczacie w 380(tak,wiadomo l11godzina,brak biletów i gówno w majtach). Jesteście kozaki bo latacie po Polsce w tygodniu i niszczycie pracę tych z którymi w normalnych warunkach nie chcieliście rozmawiać. Przypadek,że to Gdańsk i Wrocław? Wątpie. Póki nie wejdziecie na ten mecz to możecie i milion biletów zapisać i sprzedać. Wiele ekip jechało w tysiąc osób i odbiło się od psów i ochrony,wtedy dawali info. No ale nie wy. Czy to jakiś rekord bo ktoś wcześniej nie zgłaszał takiej liczby? Macie szansę.
-
A c*** cię to w ogóle interesuje dzbanie.Miałeś się tutaj nie wpisywać to żeś se nowe konto jebnął i znowu p********* trzy po trzy.ku*** do czego to doszło żeby taki internetowy kmiot jak Mistrz1908 brał się za pouczanie i pisanie kto co może a czego nie.
-
Zapomniałeś czegoś jeszcze umniejszyc RTS-owi zakompleksiona żydowska ruro, czy to już wszystko śmieszku ? Wypominasz nam ze jezdzimy kurwiu po Polsce i działamy, nie zważając na konsekwencje ? Kiedy Wy coś wykreciliscie poza woj. Łódzkim ?. gdzie wy nosa nie wytykacie za nasze podwórko zesrance więc milcz . Szydzisz z fanatyzmu i dobrej zabawy na 4 trybunach co jest podstawą kibicowania ? .Pytales już nowych zgodowiczow czemu tam tak dużo jankow u nich ? Czy to też same chuligany i ultrasy jak u was ? Zróbcie RAZ taki kocioł który jest pod Zegarem praktycznie na każdym meczu , tylko RAZ wy zajebani fanatycy od siedmiu boleści . I nie , to nie przypadek ze to Gdańsk i Wrocław , TAK pędzlu miało być , a teraz leć kumplom z Lechii pomagać odnawiać napisy . Na pewno odbijemy od psów, i damy znać Tobie albo damy cynk na kibice.net.UW1908 pisze: ↑20.10.2017, 21:59Widzew jest najlepszy w wyjazdach,dopingu na 18trybun,grafach,oprawach,najlepsi ultras i hools. Czekam na bloga opisującego każdą minutę tego wyjazdu. Podniecenie sięga zenitu bo będzie Wisła. Szkoda,że taki FP zaliczacie w 380(tak,wiadomo l11godzina,brak biletów i gówno w majtach). Jesteście kozaki bo latacie po Polsce w tygodniu i niszczycie pracę tych z którymi w normalnych warunkach nie chcieliście rozmawiać. Przypadek,że to Gdańsk i Wrocław? Wątpie. Póki nie wejdziecie na ten mecz to możecie i milion biletów zapisać i sprzedać. Wiele ekip jechało w tysiąc osób i odbiło się od psów i ochrony,wtedy dawali info. No ale nie wy. Czy to jakiś rekord bo ktoś wcześniej nie zgłaszał takiej liczby? Macie szansę.
Skąd się takie luje tu biorą to nie mam pytań .
-
To juz sie nudne robi ze kazdy swoj post zaczynasz od tego. Z jednej strony piszesz takie cos a z drugiej strony nazywasz nas megalomanami ale z drugiej strony wysmiewasz liczby swojego wroga np wyjazd do Wawy czy nasze mecze u siebie. Kto jest megalomanem?UW1908 pisze: ↑20.10.2017, 21:59Widzew jest najlepszy w wyjazdach,dopingu na 18trybun,grafach,oprawach,najlepsi ultras i hools. Czekam na bloga opisującego każdą minutę tego wyjazdu. Podniecenie sięga zenitu bo będzie Wisła. Szkoda,że taki FP zaliczacie w 380(tak,wiadomo l11godzina,brak biletów i gówno w majtach). Jesteście kozaki bo latacie po Polsce w tygodniu i niszczycie pracę tych z którymi w normalnych warunkach nie chcieliście rozmawiać. Przypadek,że to Gdańsk i Wrocław? Wątpie. Póki nie wejdziecie na ten mecz to możecie i milion biletów zapisać i sprzedać. Wiele ekip jechało w tysiąc osób i odbiło się od psów i ochrony,wtedy dawali info. No ale nie wy. Czy to jakiś rekord bo ktoś wcześniej nie zgłaszał takiej liczby? Macie szansę.
Moze i my sie cieszymy z liczb ale to wy to lekcewazycie i udaje ze nic sie nie dzieje.
Zalosne jest wyciaganie caly czas 1 meczu na ktory pojechaliscie liczniej niz my.
A tak poza tym to pajac jestes