to niestety prawda. kolejny przykład jak charakterni są obrońcy Europy. farmazon goni farmazon, byle dopiec Widzewowi... widocznie u nich za pomówienia c**** do d*** nie ma :) w sumie, skoro biegają z przerzutami to u nich już nic mnie nie zdziwi :)
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
popopopopo
Poskamlajcie sobie jędraski na ten ŁKS chociaż sami piszecie posty z chujem w d****, może przez to tacy spięci jesteście.
-
Marek z NWS
Rodowici hipokrycipopopopopo pisze: 12.10.2017, 16:54 Poskamlajcie sobie jędraski na ten ŁKS chociaż sami piszecie posty z chujem w d****, może przez to tacy spięci jesteście.
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
Że też się wam chce.. wszedłem tu sprawdzić czy nadal trolle się wpisują, nie pomyliłem się..
http://bi.gazeta.pl/im/76/75/15/z225032 ... kiboli.jpg
sorry za odnosnik do szmatlawca ale to tylko zdjecie.
ja rozumiem wojne na murach i zamalowywanie sobie grafów ale co ma na celu oblewanie odswiezonych elewacji na ktorych nic nie bylo takim syfem?
to ma byc lokalny patriotyzm? czysta zenada
ja rozumiem wojne na murach i zamalowywanie sobie grafów ale co ma na celu oblewanie odswiezonych elewacji na ktorych nic nie bylo takim syfem?
-
TERROR_EUDEZET
No tu się akurat z Tobą zgodzę. Do grafów które porządnie wyglądają nie mam nic, ale takie "dzieła artystyczne" to jest porażka.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
wolny_sluchacz
Jeżeli było to sory, ale nie śledzę tego tematu. Jak to jest z sektorem gości na ŁKSie? Przyjmują gości czy z jakiegoś powodu zamknięty? Jak otwarty to jaka pojemność?
-
Łódzki Klub Sportowy
Pojemność niecałe 1k. Zamknięty z powodu budowy hali obok stadionu. W tym sezonie służy za sektor rodzinny.
To w takim razie które części tej trybuny macie zamknięte,bo dopuszczalna liczba pojemności z 5800(5600) jest obniżona do 4 tys. z hakiem?Dziwne u was jest zjawisko,zamknięty sektor,ale rodzinny może być....Czy wliczony jest on do ogólnej pojemności,bo procentowo wasze zapełnienie by inaczej wyglądało,niż oficjalnie podawane....Na Widzewie też milicja przez wiele lat torpedowała zapełnienie sektora gości,bo niby nie było oddzielnych wejść i wieczne remonty na torach z tyłu,ale ten sektor był faktycznie wyłączony i tam nikt nie siedział,a u was na ostatnich fotkach z meczu zastanowiło mnie,że od północy trybuny jest trochę osób.Jak to faktycznie wygląda,macie inne sektory jeszcze zamknięte?Na urywkowych zdjęciach tego nie widać.Łódzki Klub Sportowy pisze: 12.10.2017, 22:33 Pojemność niecałe 1k. Zamknięty z powodu budowy hali obok stadionu. W tym sezonie służy za sektor rodzinny.
PS.Dla napinaczy,północna strona jest w kierunku Radogoszcza i Zgierza...
@Winkler - a jak było u Was w sezonie gdzie graliśmy razem?
Ty mówisz o sezonach na starym kurniku. U Nas od początku sezonu wiadomo było że nie ma zgody dla kibiców gości więc bilety od początku były sprzedawane dla gospodarzy.
Wy mimo tego że my mogliśmy wejść, sektor gości normalnie otwarty zgoda była a po prostu se sprzedawaliście bilety dla swoich na klatkę bo nieliście zmiaru z góry nas wpuścić.
Ty mówisz o sezonach na starym kurniku. U Nas od początku sezonu wiadomo było że nie ma zgody dla kibiców gości więc bilety od początku były sprzedawane dla gospodarzy.
Wy mimo tego że my mogliśmy wejść, sektor gości normalnie otwarty zgoda była a po prostu se sprzedawaliście bilety dla swoich na klatkę bo nieliście zmiaru z góry nas wpuścić.
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ
-
Marek z NWS
Ja p*******, ten wychodzi z tematem ostatnich derbów. Serio? Tak nasz zarząd zjebał, że nie wpuścił was na derby. Zadowolony? Skończmy ten temat bo wy też macie swoje za uszami(2010,2012 i 2005 kiedy to zbojkotowaliście derby i jako pierwsi zjebaliście derbową atmosferę) .Mr.KKK pisze: 12.10.2017, 23:12 @Winkler - a jak było u Was w sezonie gdzie graliśmy razem?
Chodzi o to że gościnny jest zamknięty dla gości otwarty jako rodzinny. Ja nie wiem nad czym się tu rozwodzić. Psy uważają że jak remont to ciasno itp wiec ekipy gościnne tam nie jeżdżą, a każdy kibic co idzie z dzieckiem na "własna rękę" na rodzinny nie ma utrudnień z powodu budowy hali. Z reszta nie ma co o tym gadać bo te "budowy"co blokują gości to stara psia metoda żeby nie musieli mieć zapierdolu przy meczu z poważną ekipą przyjezdnych
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
Typ ma wyjaśnione czemu zamknięty a nadal zadaje głupie pytania "a po co", "a czemu", "dlaczego". I że u Was było tak a nie inaczej, bo u Was był zamknięty.
Więc mu przypomniałem że jak nie był zamknięty to i tak był zamknięty dla Nas.
Co do zamknięcia Waszego sektora na kurniku gdy psy się nie zgadzały na gości to był bezsens go otwierać jak i tak nie zapełnialiście reszty trybun.
Odpisałem mu chyba w miarę normalnie bez żadnej spiny ale ty oczywiście musisz się spinać jak bura suka z cieczką.
Więc mu przypomniałem że jak nie był zamknięty to i tak był zamknięty dla Nas.
Co do zamknięcia Waszego sektora na kurniku gdy psy się nie zgadzały na gości to był bezsens go otwierać jak i tak nie zapełnialiście reszty trybun.
Odpisałem mu chyba w miarę normalnie bez żadnej spiny ale ty oczywiście musisz się spinać jak bura suka z cieczką.
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ
-
popopopopo
Chodzi o to, że każdy kibic ŁKSu co idzie na ten pseudo rodzinny może stać przed kolowrotkami obok innego kibica ŁKSu, który idzie na np. B2 a ponieważ jest budowana hala i dojsciem na sektor gości jeżdżą ciężarówki ciężko aby razem obok wchodzili kibice nasi i przyjezdni. Mam nadzieję, że to zrozumiałe i już na siłę c**** do d*** nie będą szukać chłopki czerwonej armii.Marek z NWS pisze: 12.10.2017, 23:38 Ja p*******, ten wychodzi z tematem ostatnich derbów. Serio? Tak nasz zarząd zjebał, że nie wpuścił was na derby. Zadowolony? Skończmy ten temat bo wy też macie swoje za uszami(2010,2012 i 2005 kiedy to zbojkotowaliście derby i jako pierwsi zjebaliście derbową atmosferę) .
Chodzi o to że gościnny jest zamknięty dla gości otwarty jako rodzinny. Ja nie wiem nad czym się tu rozwodzić. Psy uważają że jak remont to ciasno itp wiec ekipy gościnne tam nie jeżdżą, a każdy kibic co idzie z dzieckiem na "własna rękę" na rodzinny nie ma utrudnień z powodu budowy hali. Z reszta nie ma co o tym gadać bo te "budowy"co blokują gości to stara psia metoda żeby nie musieli mieć zapierdolu przy meczu z poważną ekipą przyjezdnych
To jest BRUDNY STYL !! nie robiłeś nigdy graffiti ,nie jesteś częścią tej kultury to nie zrozumiesz i nie wiesz o czym mowaborkew1 pisze: 12.10.2017, 20:30 http://bi.gazeta.pl/im/76/75/15/z225032 ... kiboli.jpg
pogadaj z kimś w temacie to może Ci wytłumaczy o co biega...
NARA!
Mam na koncie kilka grafow ale pod takie gowno to bym w zyciu sie nie podpisal i tu nie chodzi o to ze to Lksu. Nawet zamazane grafy wygladaja lepiej niz to cosK4B2Q pisze: 13.10.2017, 09:46 To jest BRUDNY STYL !! nie robiłeś nigdy graffiti ,nie jesteś częścią tej kultury to nie zrozumiesz i nie wiesz o czym mowa
NARA!
Ty to jestes zjeb.error04 pisze: 13.10.2017, 11:05Mam na koncie kilka grafow ale pod takie gowno to bym w zyciu sie nie podpisal i tu nie chodzi o to ze to Lksu. Nawet zamazane grafy wygladaja lepiej niz to cosK4B2Q pisze: 13.10.2017, 09:46 To jest BRUDNY STYL !! nie robiłeś nigdy graffiti ,nie jesteś częścią tej kultury to nie zrozumiesz i nie wiesz o czym mowa
NARA!
-
wolny_sluchacz
Dzięki.Łódzki Klub Sportowy pisze: 12.10.2017, 22:33 Pojemność niecałe 1k. Zamknięty z powodu budowy hali obok stadionu. W tym sezonie służy za sektor rodzinny.
-
gringocwel
Tak sobie tlumacz pacanie. Brudny Styl a brak stylu i robienie syfu to co innego :) a jesli nie dociera do pustego lba. To pomysl czemu grafficiarze nie ruszaja np. Murow manufaktury ;)K4B2Q pisze: 13.10.2017, 09:46To jest BRUDNY STYL !! nie robiłeś nigdy graffiti ,nie jesteś częścią tej kultury to nie zrozumiesz i nie wiesz o czym mowaborkew1 pisze: 12.10.2017, 20:30 http://bi.gazeta.pl/im/76/75/15/z225032 ... kiboli.jpg
NARA!
Serio uważacie ze to gowno namazane( gasnica?) można nazwać graffiti i jeszcze ze to niby jakiś styl jest? Nie jestem ani ultrasem ani chuliganem co nie znaczy ze nie mam swojego zdania.
Dajcie mi cytaty gdy pisze inaczej. Dajcie mi tez te w których pisze o miastach czy fan klubach.
Coś wam się poje...
a to ze bylem na kadrze i na swoich meczach wymieniasz jako coś negatywnego to bez komentarza.
Jeśli wrzucam tu cos z forum ewidzew to pisze skąd a nie ze to moje info.
Co do przemyśleń. Tak jeśli coś pisze to jest to moje zdanie na dany temat a nie całej społeczności widzewskiej :)
Dajcie mi cytaty gdy pisze inaczej. Dajcie mi tez te w których pisze o miastach czy fan klubach.
Coś wam się poje...
a to ze bylem na kadrze i na swoich meczach wymieniasz jako coś negatywnego to bez komentarza.
Jeśli wrzucam tu cos z forum ewidzew to pisze skąd a nie ze to moje info.
Co do przemyśleń. Tak jeśli coś pisze to jest to moje zdanie na dany temat a nie całej społeczności widzewskiej :)
-
twistos1910
Prekursorzy ruchu kibicowskiego na świecie i top3 ULTRAS zaczęli biegać z gaśnicami na wzór Rtsu :) jeszcze pare myczków wam pokażemy
-
Marek z NWS
Rozumiem że gasnica jest dobra do zamazywania grafów(Vandale Rtsu wiedza to chyba najlepiej) ale robienie grafów(jesli można to tak nazwać) gasnicą to już niezłe paskudztwo.I takie arycydzieło widziałem jeszcze gdzieś w okolicach Zielonej."Brudny styl"?Ktoś tu chyba chce poszerzać horyzonty graficiarzą :v
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
popopopopo
Loty- m. in. Pitok, Oks, Feos chyba jako pierwsi w Łodzi zapierdalali tym stylem, z 5 lat temu jak nie wcześniej było na murach. Tak samo z kwasem na szybach w tramwajach też byli pierwsi.
Brawo. Ale co oni tam mogą wiedzieć. Lepiej wyśmiać i negować. Zobaczysz, że za chwilę w taki sposób będą powstawać prace RTSu i wtedy już nie będą bohomazami, tylko będą piękne i cacy,popopopopo pisze: 13.10.2017, 15:41 Loty- m. in. Pitok, Oks, Feos chyba jako pierwsi w Łodzi zapierdalali tym stylem, z 5 lat temu jak nie wcześniej było na murach. Tak samo z kwasem na szybach w tramwajach też byli pierwsi.
Łódzki Klub Sportowy
-
CzłowiekHonoru
Łks prekursorzy wszystkiego. We wszystkim byliście pierwsi megalomany.
Widzew niszczy kolejne grafy
http://www.stylkibica.net/widzewiacy-zn ... fow-legii/
http://www.stylkibica.net/widzewiacy-zn ... fow-legii/
troll internetowy pisze: 14.10.2017, 11:17Że co?? Ty to, k..a, nazywasz stylem?? Niszczenie elewacji czymś, co wygląda jak rozmazane gówno na ścianie??! Jakbyś to zrobił na moim domu, to włożyłbym ci tę gaśnicę w dupsko tak głęboko, że farba tryskałaby ci z nosa i szczeny. I jeszcze byś zapłacił za ponowne malowanie, kretynie.popoppopo pisze:Loty- m. in. Pitok, Oks, Feos chyba jako pierwsi w Łodzi zapierdalali tym stylem, z 5 lat temu jak nie wcześniej było na murach. Tak samo z kwasem na szybach w tramwajach też byli pierwsi.
Coś czuję, że szybko deptaki i podwórce na Polesiu zmienią się w rynsztok. Przecież to Polesie, więc wszystko jasne. Pieniądze wywalone w błoto, przecież oni tam mają swoją własną "stylówkę". Współczuję tylko normalnym ludziom, którzy muszą tam żyć po sąsiedzku z takimi jełopami. W końcu to nie ich wina, że chcieli, żeby i ich okolice wyglądały po ludzku, a nie jak slumsy.
A ja wierzę, że moi ziomkowie po szalu nigdy nie zejdą na tak niski poziom przy robieniu grafów.opel pisze:Zobaczysz, że za chwilę w taki sposób będą powstawać prace RTSu i wtedy już nie będą bohomazami, tylko będą piękne i cacy,
100% poparcia
-
popopopopo
Tą gaśnicą to byś w łeb dostał i dzwonił po policje kurwiszonie.troll internetowy pisze: 14.10.2017, 11:17Że co?? Ty to, k..a, nazywasz stylem?? Niszczenie elewacji czymś, co wygląda jak rozmazane gówno na ścianie??! Jakbyś to zrobił na moim domu, to włożyłbym ci tę gaśnicę w dupsko tak głęboko, że farba tryskałaby ci z nosa i szczeny. I jeszcze byś zapłacił za ponowne malowanie, kretynie.popoppopo pisze:Loty- m. in. Pitok, Oks, Feos chyba jako pierwsi w Łodzi zapierdalali tym stylem, z 5 lat temu jak nie wcześniej było na murach. Tak samo z kwasem na szybach w tramwajach też byli pierwsi.
Coś czuję, że szybko deptaki i podwórce na Polesiu zmienią się w rynsztok. Przecież to Polesie, więc wszystko jasne. Pieniądze wywalone w błoto, przecież oni tam mają swoją własną "stylówkę". Współczuję tylko normalnym ludziom, którzy muszą tam żyć po sąsiedzku z takimi jełopami. W końcu to nie ich wina, że chcieli, żeby i ich okolice wyglądały po ludzku, a nie jak slumsy.
A ja wierzę, że moi ziomkowie po szalu nigdy nie zejdą na tak niski poziom przy robieniu grafów.opel pisze:Zobaczysz, że za chwilę w taki sposób będą powstawać prace RTSu i wtedy już nie będą bohomazami, tylko będą piękne i cacy,
Ten wasz wsiur vandal pewnie nie jest zadowolony z twojego stanowiska. W końcu "vandalize everything". c**** macie do czynienia z graffiti, z tym klimatem. Klasyk matoły https://www.youtube.com/watch?v=brr1PRBbc6g
-
StareBałuty1908
emat wałkowany tyle raMarek z NWS pisze: 13.10.2017, 15:41 "Brudny styl"?Ktoś tu chyba chce poszerzać horyzonty graficiarzą :v
Mareczku twoich bzdur generalnie nie da się czytać i staram się ich nie komentować ale słownik ortograficzny się kłania.
A jak już tu jestem to nie p******, że z****** derby od nas się zaczęły. Temat wałkowany tyle razy, że nie chce mi się nawet zastanawiać, w którym roku po raz pierwszy.
P.S. Fajne by było jakby obie strony odpuściły te gaśnice bo zrobi się jeden wielki syf w tym i tak brudnym mieście. Moja prywatna opinia.
hihi prekursorzy stylu xerują Vandala na tą chwile czekał chyba każdy kto gra w tą grę na ścianach , kupa śmiechu chmielu nie nauczył dzieciaczków ze się nie kradnie patentów ? trol internetowy podaj adres to zobaczymy co da się zrobić ;)
hohohohoho marny rozkminatorze odsyłam do filmów to może zrozumieszTen wasz wsiur vandal pewnie nie jest zadowolony z twojego stanowiska. W końcu "vandalize everything""
Ten temat jest warty wyjebania i zamknięcia w pizdu. Ale te niektóre megalomany z Lksu to bija rekordy głupoty. Dajcie spokój, e-chuligany, to ze szybciej wystartowaliscie z WRW to nie znaczy, ze Pana Boga za nogi złapaliscie. Juz przewagi nie ma, coraz wiecej kserujecie, ogólnie jak to w Lodzi - pół na pół. Nara.
Czy to prawda że na meczu Polonia Warszawa Widzew Łódź ma być przyklepana zgoda między Widzewem a Polonią? W dniu dzisiejszym Cracovia zerwała zgodę z Polonią...
-
MalinowyNos
Nutsu pisze: 19.10.2017, 19:50 Czy to prawda że na meczu Polonia Warszawa Widzew Łódź ma być przyklepana zgoda między Widzewem a Polonią? W dniu dzisiejszym Cracovia zerwała zgodę z Polonią...
Polonia Widzewowi jest potrzebna jak dziura w moście...
No i zaczynamy kabaret od nowa.
Z tobą w roli głównej.
Bilety(1700 sztuk) na wyjazdowy mecz z Ksp rozeszły się jak świeże bułeczki.
Nie wiem jakie ty świeże bułeczki jesz,ale ponad miesiac czasu sie nakręciliście,a zapisy mieliście od 2 tyg
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
UrzadSkarbowy
I cyrk od nowa, KSP twierdzi że Wisła nie dostała biletów a SKWK organizuje wyjazd

-
Michu_Łódź
Poprosze o zrodło tych informacji odnośnie KSP.UrzadSkarbowy pisze: 19.10.2017, 21:43 I cyrk od nowa, KSP twierdzi że Wisła nie dostała biletów a SKWK organizuje wyjazd
-
NoMatterWhat
Napisali, ze nie dostali 300 biletow, a nie, ze nie jada w ogole.