Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Tak ale póki co to prywatne kontakty nic oficjalnego. (info od osoby z Wodzisławia)
takie tam nic specjalnego przecież

Tak, była to Polonia.
-
pangrzegorz1975
A jednak podjechali.Mogło byc jeszcze ciekawiej
Ruch pod tym aresztem bywał nie raz bandom
-
Aspirant_Wojtek
A co tam lodowisko jest?
-
pangrzegorz1975
bieżnia,siłownia na powietrzu
-
old school CRBB
Do Pana od placu zabaw ja widzę trzy wyjścia
1. sam czyszczę huśtwki i plac
2. zgłaszam sprawę na policję
3. odnajduję ludzi z mojej ekipy i daję info co, kiedy i gdzie- chyba że ,,sympatycy,, Twojego klubu to robią, wtedy jesteś w cz.d.
1. sam czyszczę huśtwki i plac
2. zgłaszam sprawę na policję
3. odnajduję ludzi z mojej ekipy i daję info co, kiedy i gdzie- chyba że ,,sympatycy,, Twojego klubu to robią, wtedy jesteś w cz.d.
Takie pytanko ostaniojechalem przez Chorzow Batory i co mi sie rzucilo woczy to to ze sklep Niebiescy jest tak jakby spalony, mozna wiedziec co sie stalo?
Sklep stracił animusz lata temu jak klub zabronił mu używania herbu, do tego należał do osby, która wycofała się z kibicowskiego życia, rok czy dwa lata temu ekipa postanowiła sama produkować gadżety dla wszystkich FC i ultrasów w związku z czym sklep umarł śmiercią naturalną.glwtrcd pisze: 18.10.2017, 14:09 Takie pytanko ostaniojechalem przez Chorzow Batory i co mi sie rzucilo woczy to to ze sklep Niebiescy jest tak jakby spalony, mozna wiedziec co sie stalo?
Frontal, medialna gwiazda odpuścił czy się rozjebał ?
-
Noga z Familoka
Cygany atakowały lwowioków tego jeszcze nie było :)
Może chcieli się sprawdzić nie maja konkurencji w Zabrzu ;)
Na nikogo się nie rozjebał forumowa gwiazdo. Tak jak napisał glwtrcd zainteresowani wiedzą jak było.
Fryna - 50 na 50, Orzegów,Godula,Bielszowice,Czarny Las - w pełni trójkolorowe, Kochłowice, Bykowina - w pełni niebieskie, nie wiem jak Chebzie, Halemba 65-70 na 30-35 dla Ruchu , Ruda 1 - 70 na 30 dla Górnika, Wirek podobnie tak z 65-70 na 30-35 na korzyść Górnika. Więc gdzie Ty tu widzisz 50 na 50 ?
-
iamcriminal
zwróć uwagę na wielkość dzielnic i ilość mieszkańców kolego.sztoss pisze: 18.10.2017, 19:20Fryna - 50 na 50, Orzegów,Godula,Bielszowice,Czarny Las - w pełni trójkolorowe, Kochłowice, Bykowina - w pełni niebieskie, nie wiem jak Chebzie, Halemba 65-70 na 30-35 dla Ruchu , Ruda 1 - 70 na 30 dla Górnika, Wirek podobnie tak z 65-70 na 30-35 na korzyść Górnika. Więc gdzie Ty tu widzisz 50 na 50 ?
-
domin 1982
Czy Gks Katowice wchodzi na derby do Tych?
iamcriminal pisze: 18.10.2017, 19:41zwróć uwagę na wielkość dzielnic i ilość mieszkańców kolego.sztoss pisze: 18.10.2017, 19:20Fryna - 50 na 50, Orzegów,Godula,Bielszowice,Czarny Las - w pełni trójkolorowe, Kochłowice, Bykowina - w pełni niebieskie, nie wiem jak Chebzie, Halemba 65-70 na 30-35 dla Ruchu , Ruda 1 - 70 na 30 dla Górnika, Wirek podobnie tak z 65-70 na 30-35 na korzyść Górnika. Więc gdzie Ty tu widzisz 50 na 50 ?
-
SlaviaRudaSlaska
Ruch ma w pełni trzy dzielnice ( kochlowice,bykowina,chebzie)
Halemba i Nowy Bytom podzielone z ich przewaga.
Górnik panuje na goduli, orzegowie, Bielszowicach i Rudzie 1. Wirek i czarny las z mocna przewaga TRSL.
Ogólnie liczbowo w mieście więcej Gornika. Nie ma sensu pisać o jednostkach Gornika na Kochlowicach, czy też Ruchu na Goduli bo jak wiadomo wszędzie się takie osoby znajdą.
Halemba i Nowy Bytom podzielone z ich przewaga.
Górnik panuje na goduli, orzegowie, Bielszowicach i Rudzie 1. Wirek i czarny las z mocna przewaga TRSL.
Ogólnie liczbowo w mieście więcej Gornika. Nie ma sensu pisać o jednostkach Gornika na Kochlowicach, czy też Ruchu na Goduli bo jak wiadomo wszędzie się takie osoby znajdą.
-
ZenonKwadrat
Do których?
Oficjalnego papieru jeszcze nie dostaliśmy, ale nie wchodzimy. Na wiosnę GKS Tychy też nie wejdzie na Bukową. W obu przypadkach akcja wojewody i policji.
co to za moda z gazety wyborczej zeby to cos nazywac romami
-
snusmumriken
Na wiosne u was też nas nie było.Kosa pisze: 19.10.2017, 00:09Oficjalnego papieru jeszcze nie dostaliśmy, ale nie wchodzimy. Na wiosnę GKS Tychy też nie wejdzie na Bukową. W obu przypadkach akcja wojewody i policji.
'28 lat wolności'
Jesteśmy w Strefie Schengen na której zagwarantowano swobodę przemieszczania się...chyba że są to stadiony pod nadzorem NADwojewodów - prawdziwych panów wolności.
Jesteśmy w Strefie Schengen na której zagwarantowano swobodę przemieszczania się...chyba że są to stadiony pod nadzorem NADwojewodów - prawdziwych panów wolności.
Sie obudzilKomisGier pisze: 19.10.2017, 13:32 '28 lat wolności'
-
domin 1982
Odra Opole wejdzie w Chorzowie?
Tak. Ogólnie to w ostatnich kilkunastu latach kibice GKS Tychy byli w Katowicach chyba trzy razy, a my w Tychach jeden raz. I na tym się skończy na najbliższe kilka lat.snusmumriken pisze: 19.10.2017, 11:01Na wiosne u was też nas nie było.Kosa pisze: 19.10.2017, 00:09Oficjalnego papieru jeszcze nie dostaliśmy, ale nie wchodzimy. Na wiosnę GKS Tychy też nie wejdzie na Bukową. W obu przypadkach akcja wojewody i policji.
-
Kaczka_po_smolensku
Raczej tak.
-
Kaczka_po_smolensku
-
bez-napinki
Odnośnie Odry Opole na Ruchu.
W sumie to jestem ciekaw jak to teraz będzie wyglądać, chciałbym się mylić, ale mogą wymyślić "remont" sektora gości po Rakowie - oby nie.
Najprościej napisać 50/50 z przewagą ilościową Górnika, jakościowo? To już każdy zainteresowany wie.
W sumie to jestem ciekaw jak to teraz będzie wyglądać, chciałbym się mylić, ale mogą wymyślić "remont" sektora gości po Rakowie - oby nie.
Opisz no jeszcze Świony, Siemce, Mysłowice, Katowice, Piekary i Mikołów, widać że dobre wywiady robisz. ;)sztoss pisze: 18.10.2017, 19:20Fryna - 50 na 50, Orzegów,Godula,Bielszowice,Czarny Las - w pełni trójkolorowe, Kochłowice, Bykowina - w pełni niebieskie, nie wiem jak Chebzie, Halemba 65-70 na 30-35 dla Ruchu , Ruda 1 - 70 na 30 dla Górnika, Wirek podobnie tak z 65-70 na 30-35 na korzyść Górnika. Więc gdzie Ty tu widzisz 50 na 50 ?
Najprościej napisać 50/50 z przewagą ilościową Górnika, jakościowo? To już każdy zainteresowany wie.
To już zapytaj mieszkańców tych miast. W Rudzie mieszkam więc wiem jak tutaj to wygląda. Jak 50 na 50 to 50 na 50, nie logiczne to jest trochę co napisałeś no ale nieważne.bez-napinki pisze: 19.10.2017, 21:05 Odnośnie Odry Opole na Ruchu.
Opisz no jeszcze Świony, Siemce, Mysłowice, Katowice, Piekary i Mikołów, widać że dobre wywiady robisz. ;)sztoss pisze: 18.10.2017, 19:20Fryna - 50 na 50, Orzegów,Godula,Bielszowice,Czarny Las - w pełni trójkolorowe, Kochłowice, Bykowina - w pełni niebieskie, nie wiem jak Chebzie, Halemba 65-70 na 30-35 dla Ruchu , Ruda 1 - 70 na 30 dla Górnika, Wirek podobnie tak z 65-70 na 30-35 na korzyść Górnika. Więc gdzie Ty tu widzisz 50 na 50 ?
Skoro nie wiesz jak wygląda Chebzie to znaczy, że c**** wiesz też o innych dzielnicach. Już totalnie śmiać mi się chce jak czytam twoje dywagacje na tema Halemby gdzie wszyscy nawet kibice Gornika przyznaja, ze zostali wyparci i są w mniejszosci. Ruch i Górnik mają po kilka swoich dzielnic Ruch 3 , Górnik 4 w tym Ruch ma największą dzielnicę Bykowinę w 100% swoją. Reszta jest podzielona w różnych proporcjach. Obie ekipy stanowią realną siłę w tym mieście i podział 50 na 50 z drobnymi przechyłami w zależności od sezonów, większej aktywności się utrzymuje bez żadnych zmian od ok.10 lat.sztoss pisze: 19.10.2017, 22:08To już zapytaj mieszkańców tych miast. W Rudzie mieszkam więc wiem jak tutaj to wygląda. Jak 50 na 50 to 50 na 50, nie logiczne to jest trochę co napisałeś no ale nieważne.bez-napinki pisze: 19.10.2017, 21:05 Odnośnie Odry Opole na Ruchu.
Opisz no jeszcze Świony, Siemce, Mysłowice, Katowice, Piekary i Mikołów, widać że dobre wywiady robisz. ;)sztoss pisze: 18.10.2017, 19:20
Fryna - 50 na 50, Orzegów,Godula,Bielszowice,Czarny Las - w pełni trójkolorowe, Kochłowice, Bykowina - w pełni niebieskie, nie wiem jak Chebzie, Halemba 65-70 na 30-35 dla Ruchu , Ruda 1 - 70 na 30 dla Górnika, Wirek podobnie tak z 65-70 na 30-35 na korzyść Górnika. Więc gdzie Ty tu widzisz 50 na 50 ?
Wszystkie inne proporcje, wymyślania, to bajki i marzenia internetowych kibiców, których ni c**** nie da się sprawdzić.
-
KATOWICE'64
Dziś pod stadionem Ruchu kręcimy zapowiedź derbowa!
https://facebook.com/story.php?story_fb ... 1962633655
Największą dzielnicę Bykowinę powiadasz? Kochłowice jak już. Żaboli na Halembie tyle, co Chorzowskich na Rudzie 1oli1988 pisze: 19.10.2017, 22:25Skoro nie wiesz jak wygląda Chebzie to znaczy, że c**** wiesz też o innych dzielnicach. Już totalnie śmiać mi się chce jak czytam twoje dywagacje na tema Halemby gdzie wszyscy nawet kibice Gornika przyznaja, ze zostali wyparci i są w mniejszosci. Ruch i Górnik mają po kilka swoich dzielnic Ruch 3 , Górnik 4 w tym Ruch ma największą dzielnicę Bykowinę w 100% swoją. Reszta jest podzielona w różnych proporcjach. Obie ekipy stanowią realną siłę w tym mieście i podział 50 na 50 z drobnymi przechyłami w zależności od sezonów, większej aktywności się utrzymuje bez żadnych zmian od ok.10 lat.sztoss pisze: 19.10.2017, 22:08To już zapytaj mieszkańców tych miast. W Rudzie mieszkam więc wiem jak tutaj to wygląda. Jak 50 na 50 to 50 na 50, nie logiczne to jest trochę co napisałeś no ale nieważne.bez-napinki pisze: 19.10.2017, 21:05 Odnośnie Odry Opole na Ruchu.
Opisz no jeszcze Świony, Siemce, Mysłowice, Katowice, Piekary i Mikołów, widać że dobre wywiady robisz. ;)
Wszystkie inne proporcje, wymyślania, to bajki i marzenia internetowych kibiców, których ni c**** nie da się sprawdzić.
Największa pod kwestią ludności jest Bykowina, Kochłowice większe ale dużo domkow jednorodzinnych,
Tu masz rację.
-
doswiadczonyMMA
nie działa :(KATOWICE'64 pisze: 19.10.2017, 22:29 Dziś pod stadionem Ruchu kręcimy zapowiedź derbowa!
Grupka kibiców GKSu przyjechała po 19 pod stadion Ruchu z transparentem, pokrzyczeli pare haseł, odpalili piro, przyjechała policja a oni odjechali koniec historii. Typowa przedderbowa pompka.doswiadczonyMMA pisze: 19.10.2017, 23:15nie działa :(KATOWICE'64 pisze: 19.10.2017, 22:29 Dziś pod stadionem Ruchu kręcimy zapowiedź derbowa!
Halemba jest najludniejsza zaraz za nią jest ruda.oli1988 pisze: 19.10.2017, 23:00 Największa pod kwestią ludności jest Bykowina, Kochłowice większe ale dużo domkow jednorodzinnych,