Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
b]Teite[/b], chodzi o te same stowarzyszenie, które potem wydało oświadczenie, że dziękuje wszystkim swoim kibicom za "spokojne zachowanie", "ograniczenie wybryków chuligańskich do minimum" itd.?
Stowarzyszenie Kibiców GKS-u Katowice "SK 1964"
[link]
[link]
-
Tak Panie Kosa, to chodzi o te same stowarzyszenie. Może Pan kiedyś słyszał o pojęciu ironia.
-
A według Ciebie nieletni to ile ma lat ?? Kiedyś właśnie malołaci uczyli się od starszych.Ja miałem 9 lat jak pojechałem na swój pierwszy wyjazd.A teraz co?? brawo że 16 latek nie może jechać na wyjazd bo selekcja?? Gościu opanuj się.Polish Power pisze: ↑04.10.2017, 23:02I gitara. Świetna decyzja odnośnie zakazu dla bab i nieletnich. Tak powino być.
-
Trzeba najperw zaznaczyć źe z Gliwic do Zabrza to nie źaden wyjazd!!! Wyjazd to się liczy powyźej 50 kilometrów ale rozumie oco ci chodzi ja tez jeździłem na wyjazdy w młodym wieku za małolata i tych chwil niezapomnę!KSGKSW pisze: ↑05.10.2017, 09:20A według Ciebie nieletni to ile ma lat ?? Kiedyś właśnie malołaci uczyli się od starszych.Ja miałem 9 lat jak pojechałem na swój pierwszy wyjazd.A teraz co?? brawo że 16 latek nie może jechać na wyjazd bo selekcja?? Gościu opanuj się.Polish Power pisze: ↑04.10.2017, 23:02I gitara. Świetna decyzja odnośnie zakazu dla bab i nieletnich. Tak powino być.
-
Nich Piast lepiej opowie o tej selekcjii. Ilu bylo z tych 990 pierwszy raz wyzciu i pewnie na wyjezdzie , a ilu wogole pierwszy raz na meczu. Bo to ciekawe bardzo jest i zobaczycie co to jest Piast i jak oni rzadza w Gliwicach
-
Jakimomnick pisze: ↑05.10.2017, 13:51Trzeba najperw zaznaczyć źe z Gliwic do Zabrza to nie źaden wyjazd!!! Wyjazd to się liczy powyźej 50 kilometrów ale rozumie oco ci chodzi ja tez jeździłem na wyjazdy w młodym wieku za małolata i tych chwil niezapomnę!KSGKSW pisze: ↑05.10.2017, 09:20A według Ciebie nieletni to ile ma lat ?? Kiedyś właśnie malołaci uczyli się od starszych.Ja miałem 9 lat jak pojechałem na swój pierwszy wyjazd.A teraz co?? brawo że 16 latek nie może jechać na wyjazd bo selekcja?? Gościu opanuj się.Polish Power pisze: ↑04.10.2017, 23:02I gitara. Świetna decyzja odnośnie zakazu dla bab i nieletnich. Tak powino być.
O ku*** a według jakiej skali liczysz ze wyjazd od 50km ? Jak tak to ja na każdy mecz domowy jeżdżę na wyjazd, setki wyjazdów na karku :)
-
A jak kogoś drużyna gra w okręgówce i ma same miejscowości do 50 km i jeździ wszędzie. to i tak ma zero wyjazdów na koncie? ;]
IGLOOPOL DĘBICA
-
Powiec mi co to za wyjazd co liczy 5 albo 10 kilometrów? Wyjazd tak szczerze to do innego wojewódzstwa a najlepiej jeszcze w dobrej liczbie tak jak Ruch w Gdańsku albo ostatnio Gieksa w Bytoviii w dobrych liczbach pośiwecenie kasy czasu . A takie wyjazdy po Śląskich miastach to nie wyjazdyoberschlesien321 pisze: ↑05.10.2017, 14:13Jakimomnick pisze: ↑05.10.2017, 13:51Trzeba najperw zaznaczyć źe z Gliwic do Zabrza to nie źaden wyjazd!!! Wyjazd to się liczy powyźej 50 kilometrów ale rozumie oco ci chodzi ja tez jeździłem na wyjazdy w młodym wieku za małolata i tych chwil niezapomnę!
O ku*** a według jakiej skali liczysz ze wyjazd od 50km ? Jak tak to ja na każdy mecz domowy jeżdżę na wyjazd, setki wyjazdów na karku :)
-
Ale to na ironię nie wyglądało ;)
Bądź wierny temu, kto wierny Tobie
-
Idź się uczyć pisać bo wstyd.Jakimomnick pisze: ↑05.10.2017, 15:54Powiec mi co to za wyjazd co liczy 5 albo 10 kilometrów? Wyjazd tak szczerze to do innego wojewódzstwa a najlepiej jeszcze w dobrej liczbie tak jak Ruch w Gdańsku albo ostatnio Gieksa w Bytoviii w dobrych liczbach pośiwecenie kasy czasu . A takie wyjazdy po Śląskich miastach to nie wyjazdyoberschlesien321 pisze: ↑05.10.2017, 14:13Jakimomnick pisze: ↑05.10.2017, 13:51
Trzeba najperw zaznaczyć źe z Gliwic do Zabrza to nie źaden wyjazd!!! Wyjazd to się liczy powyźej 50 kilometrów ale rozumie oco ci chodzi ja tez jeździłem na wyjazdy w młodym wieku za małolata i tych chwil niezapomnę!
-
A ty co nauczyciel akademicki ? To Forum Sląskie sie ciesz źe gwarom niy pisza!luq88 pisze: ↑05.10.2017, 21:18Idź się uczyć pisać bo wstyd.Jakimomnick pisze: ↑05.10.2017, 15:54Powiec mi co to za wyjazd co liczy 5 albo 10 kilometrów? Wyjazd tak szczerze to do innego wojewódzstwa a najlepiej jeszcze w dobrej liczbie tak jak Ruch w Gdańsku albo ostatnio Gieksa w Bytoviii w dobrych liczbach pośiwecenie kasy czasu . A takie wyjazdy po Śląskich miastach to nie wyjazdyoberschlesien321 pisze: ↑05.10.2017, 14:13
-
Ale jakbyś Gks napisał z dużej litery to by sie nic nie stało :)
-
-
To, że chorzowscy i tak tam przyjadą-wszyscy to wiedzą.szwadron97 pisze: ↑06.10.2017, 07:41Co będzie takiego ciekawego wg Ciebie w tych derbach jak będą bez przyjezdnych ?
-
Tak jak to że psiarnia będzie na każdym rogu
-
Tak specjalnie dla nich beda balony dmuchanie zamki plus wata cukrowa w specjalnej cenie . Same atrakcje .
Co za debile tu się wypisują
-
Na Górniku wyjazdy liczy sie poza Górny Śląsk tak było jest i pewnie będzie, tak samo to że u nas na wyjazdy nie mogą jeździć kobiety.Ale co klub pewnie to obyczaj.tuwimianin. pisze: ↑05.10.2017, 14:30A jak kogoś drużyna gra w okręgówce i ma same miejscowości do 50 km i jeździ wszędzie. to i tak ma zero wyjazdów na koncie? ;]
-
czyli laska nie mozr byc fanatycznym kibicem?
co do dzieci to zapomnial wol jak cieleciem byl?
chyba ze (co w zasadzie by mnie nie zaskoczylo) za lepka nie kibicowaliscie?
na 1-wszym wyjezdzie bylem na Legii,
mialem 13-14 lat.
pogon za "kumato" wygladajacym sektorem gosci spierdoli wam sytuacje z mlodzieza bo niby od razu mamy 1,9 m i 90kg ?
mialem 13-14 lat.
pogon za "kumato" wygladajacym sektorem gosci spierdoli wam sytuacje z mlodzieza bo niby od razu mamy 1,9 m i 90kg ?
-
PANOWIE Z RUCHU CISNA ZABOLOM ZE Z PSAMI ITD a tu nagle..
[link]
[link]
-
Wszystko fajnie tylko co to za artykuł co erki są obrucone?? To juź widać źe musiał napisać to jakiś dziecko z podstawówki z kompleksem na Ruch! Szkoda bo myślałem źe artykuł ciekawy a tak juź wiem ze napisał go kolega po szalu z klubu antyRuch:)PolskaDlaPolaków pisze: ↑06.10.2017, 23:05PANOWIE Z RUCHU CISNA ZABOLOM ZE Z PSAMI ITD a tu nagle..
[link]
-
tak sie podniecacie a to bedzie zwykły mecz bez echa bo wszystko zrobią sluzby by tak bylo. jedynie gdzie o jakies atrakcje to na dzielnicach gdzie jest mieszanie
-
To oczywiście kolejny który nie był z Ruchu twoim zdaniem? hehe który to juz raz w ekipie Ruchu 3 psiarskich + ekipa która współpracowała z psami. Zaraz sie okaże że cała Niebieska psiarska komenda na Lompy jest za Ruchem.Jakimomnick pisze: ↑07.10.2017, 00:05Wszystko fajnie tylko co to za artykuł co erki są obrucone?? To juź widać źe musiał napisać to jakiś dziecko z podstawówki z kompleksem na Ruch! Szkoda bo myślałem źe artykuł ciekawy a tak juź wiem ze napisał go kolega po szalu z klubu antyRuch:)PolskaDlaPolaków pisze: ↑06.10.2017, 23:05PANOWIE Z RUCHU CISNA ZABOLOM ZE Z PSAMI ITD a tu nagle..
[link]
-
A ty myślisz źe ja jestem za Ruchem ??? Tylko wchodze na ten artykuł i na poczótku erki do góry nogami!!?? to mi teraz odpowiedz panie Sebastianie kto to napisał??? Ja ci odpowiem napewne nie dzienikarz z Dzienika Zachodniego albi SlaskiSport tylko kibic dzienikarz amator ktory ma kompleksy! To ja dziekuje za taki artykuł on nawet w Fakcie w poniedziałek sie nie ukarze bo to wypociny zakomplesionego gówniarza który nawet nie ma szacunku do herbu klubu!!!Sebastian75 pisze: ↑07.10.2017, 12:38To oczywiście kolejny który nie był z Ruchu twoim zdaniem? hehe który to juz raz w ekipie Ruchu 3 psiarskich + ekipa która współpracowała z psami. Zaraz sie okaże że cała Niebieska psiarska komenda na Lompy jest za Ruchem.Jakimomnick pisze: ↑07.10.2017, 00:05Wszystko fajnie tylko co to za artykuł co erki są obrucone?? To juź widać źe musiał napisać to jakiś dziecko z podstawówki z kompleksem na Ruch! Szkoda bo myślałem źe artykuł ciekawy a tak juź wiem ze napisał go kolega po szalu z klubu antyRuch:)PolskaDlaPolaków pisze: ↑06.10.2017, 23:05PANOWIE Z RUCHU CISNA ZABOLOM ZE Z PSAMI ITD a tu nagle..
[link]
-
Każda gazeta jest nastawiona anty do kiboli.
-
Nie odpisałeś mi kto to napisał??Takii sam gościu co ma domysły takie jak ty!!! Jakie takie cytuje"Zaraz sie okaże że cała Niebieska psiarska komenda na Lompy jest za Ruchem" wy to wszyscy jesteście po jednych pieniadzach ponapinać sie w soboty bo MOŹE.. SIĘ OKAŹE!! Moźe to jest glebokie i szerokie!!!
-
Akurat Jacek.M z Rybnika to był prawdziwy pies dzielnicowy w ekipie Ruchu !Jakimomnick pisze: ↑07.10.2017, 14:12Nie odpisałeś mi kto to napisał??Takii sam gościu co ma domysły takie jak ty!!! Jakie takie cytuje"Zaraz sie okaże że cała Niebieska psiarska komenda na Lompy jest za Ruchem" wy to wszyscy jesteście po jednych pieniadzach ponapinać sie w soboty bo MOŹE.. SIĘ OKAŹE!! Moźe to jest glebokie i szerokie!!!
-
Jak widac pisał to ktos kto nie lubi konfidentów i współpRacy z psami.Jakimomnick pisze: ↑07.10.2017, 14:12Nie odpisałeś mi kto to napisał??Takii sam gościu co ma domysły takie jak ty!!! Jakie takie cytuje"Zaraz sie okaże że cała Niebieska psiarska komenda na Lompy jest za Ruchem" wy to wszyscy jesteście po jednych pieniadzach ponapinać sie w soboty bo MOŹE.. SIĘ OKAŹE!! Moźe to jest glebokie i szerokie!!!
-
A czemu tak cicho w temacie Zorskim gdzie ostatnio niebieskie poludnie zalicza plecy po 30tu a ci ktorzy zamkneli sie w autach albo nie zdazyli uciec zaliczyli ciezkie KO
-
Cisza dlatego,zeby nie bylo zbednej polemiki, zainteresowani wiedza, reszta nie musi.
-
Może być. Ale na wyjazd nie pojedzie.kibic ze Śląska pisze: ↑06.10.2017, 17:11czyli laska nie mozr byc fanatycznym kibicem?
mialem 13-14 lat.
Czasem się zdarzy jakaś dziewczyna na meczu granym na wyjeździe, ale na sektorach gospodarzy.

-
wew sprawa kazdej ekipy jakby nie bylo..
dla mnie osobiscie to troche nie halo,sam poznalem juz kilka wariatek i mam do nich szacun..
u nas ZAWSZE jest kilka(nascie) panienek i przynajmniej jest na czym oko zawiesic:)
dla mnie osobiscie to troche nie halo,sam poznalem juz kilka wariatek i mam do nich szacun..
u nas ZAWSZE jest kilka(nascie) panienek i przynajmniej jest na czym oko zawiesic:)
-
Znam dupeczke z Rudy Śląskiej, która ma więcej wyjazdów, niż 95% forumowiczów z kibice.net
1964 - 1920 = 44
-
W latach 90-tych laski na wyjazdach służyły do ruchania. Teraz trochę się zmieniło ale nadal są takie przypadki :)
-
Ja jeździłem na wyjazdy gdy na GieKSie jeszcze jeździły panny i jakoś specjalnie mi to nie przeszkadzało, później został wprowadzony zakaz dla dziewczyn i pomimo tego, że nie jestem jakiś anty do dziewczyn na meczach to teraz jakoś sobie nie wyobrażam wyjazdu 500km z babami w autokarze. Rozumiem argumenty, że nie jedna d*** ma lepszą waleczność niż synki, ale jak sobie wracam do jakiś dalekich wyjazdów pokroju Szczecin to teraz miałbym jakąś blokadę by przejechać Polskę z dziewczynami w pociągu. Chujowo tak robić bydło przy damach :)
Co do Żor to po mniej więcej 30, górą Trójkolorowi, haja bez sprzętu i tyle.
Co do Żor to po mniej więcej 30, górą Trójkolorowi, haja bez sprzętu i tyle.
-
Kibic Ruchu którego spotkałem na urlopie, powiedział mi, że z łodzianami nie potrafi się dogadać. Zgoda zgodą, ale jakaś blokada. Natomiast o mieszkankach Łodzi, wypowiada się w samych superlatywach. Brzmiało to tak jak by, Panie z Łodzi były zapleczem seksualnym koalicji.
-
-
Gratulacje dla braci z Żor najważniejsze że wszystko odbyło się honorowo. My dążymy do tego od kilku lat niestety z mizernym skutkiem że strony naszych rywali szacunek za walkę bez sprzętu do tego powinniśmy dożyć wszyscy z podzielonych FC
-
Zapewne. :)czas_na_okulary pisze: ↑07.10.2017, 20:37Kibic Ruchu którego spotkałem na urlopie, powiedział mi, że z łodzianami nie potrafi się dogadać. Zgoda zgodą, ale jakaś blokada. Natomiast o mieszkankach Łodzi, wypowiada się w samych superlatywach. Brzmiało to tak jak by, Panie z Łodzi były zapleczem seksualnym koalicji.
Ogólnie to wkrótce znów zmieni się w kibicowskiej Polsce. R&W (Widzew) wkrótce przejdzie do historii !!!
Jak nie jesteś za Ruchem to generalnie zamknij się i nie wypowiadaj się na nasz temat.Jakimomnick pisze: ↑07.10.2017, 13:48A ty myślisz źe ja jestem za Ruchem ??? Tylko wchodze na ten artykuł i na poczótku erki do góry nogami!!?? to mi teraz odpowiedz panie Sebastianie kto to napisał??? Ja ci odpowiem napewne nie dzienikarz z Dzienika Zachodniego albi SlaskiSport tylko kibic dzienikarz amator ktory ma kompleksy! To ja dziekuje za taki artykuł on nawet w Fakcie w poniedziałek sie nie ukarze bo to wypociny zakomplesionego gówniarza który nawet nie ma szacunku do herbu klubu!!!Sebastian75 pisze: ↑07.10.2017, 12:38To oczywiście kolejny który nie był z Ruchu twoim zdaniem? hehe który to juz raz w ekipie Ruchu 3 psiarskich + ekipa która współpracowała z psami. Zaraz sie okaże że cała Niebieska psiarska komenda na Lompy jest za Ruchem.Jakimomnick pisze: ↑07.10.2017, 00:05
Wszystko fajnie tylko co to za artykuł co erki są obrucone?? To juź widać źe musiał napisać to jakiś dziecko z podstawówki z kompleksem na Ruch! Szkoda bo myślałem źe artykuł ciekawy a tak juź wiem ze napisał go kolega po szalu z klubu antyRuch:)
A przyjaciołom z Wisłoki, którzy mają wyjazdy max 100 km po swoim województwie też tak mówisz? Dla mnie to jeden c*** czy to derby z GKSem czy Piastem czy wyjazd na Arkę / Pogoń. Wyjazd to wyjazd. Ruszyłeś dupsko za swoim klubem, a mogłeś siedzieć na cipie w domu.bezel1948 pisze: ↑06.10.2017, 11:31Na Górniku wyjazdy liczy sie poza Górny Śląsk tak było jest i pewnie będzie, tak samo to że u nas na wyjazdy nie mogą jeździć kobiety.Ale co klub pewnie to obyczaj.tuwimianin. pisze: ↑05.10.2017, 14:30A jak kogoś drużyna gra w okręgówce i ma same miejscowości do 50 km i jeździ wszędzie. to i tak ma zero wyjazdów na koncie? ;]
PS. W Niecieczy czy tam Puławach było od Was sporo kobiet (tak tak wiem, to były całkiem inne wyjazdy, ale jednak).
-
czas_na_okulary pisze: ↑07.10.2017, 20:37Kibic Ruchu którego spotkałem na urlopie, powiedział mi, że z łodzianami nie potrafi się dogadać. Zgoda zgodą, ale jakaś blokada. Natomiast o mieszkankach Łodzi, wypowiada się w samych superlatywach. Brzmiało to tak jak by, Panie z Łodzi były zapleczem seksualnym koalicji.
Jaki klub reprezentujesz? Bo jak gKS Katowice tudzież żaboli to rozumiem kutasie. W szeregach pies u was biega, ale jak laske dobrze robi to rozumiem twoje podejście. Łodzianie by cie zajebały fujaro jedna. A co do zaplecza koalicji to nie masz startu do tych ludzi fiucie j*****, wobec czego polecam w********** z województwa śląskiego, ewentualnie jak nie trafisz to spytaj Wisłę z Jaworzna ,zajebią cie plus wytłumaczą jak wrócić do domu.
-
Człowieku ochłoń...wystarczy!BBB Łódź pisze: ↑08.10.2017, 03:31czas_na_okulary pisze: ↑07.10.2017, 20:37Kibic Ruchu którego spotkałem na urlopie, powiedział mi, że z łodzianami nie potrafi się dogadać. Zgoda zgodą, ale jakaś blokada. Natomiast o mieszkankach Łodzi, wypowiada się w samych superlatywach. Brzmiało to tak jak by, Panie z Łodzi były zapleczem seksualnym koalicji.
Jaki klub reprezentujesz? Bo jak gKS Katowice tudzież żaboli to rozumiem kutasie. W szeregach pies u was biega, ale jak laske dobrze robi to rozumiem twoje podejście. Łodzianie by cie zajebały fujaro jedna. A co do zaplecza koalicji to nie masz startu do tych ludzi fiucie j*****, wobec czego polecam w********** z województwa śląskiego, ewentualnie jak nie trafisz to spytaj Wisłę z Jaworzna ,zajebią cie plus wytłumaczą jak wrócić do domu.
A teraz z rana dmuchnij w alkomat i zobacz ile jeszcze Ci zostało promili....
http://www.youtube.com/watch?v=BsUjr1qqdVw