Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Marek z NWS nie wypowiadaj się w imieniu Widzewa, bo gówno wiesz.
-
W tej zabawie zawsze liczyły się tylko wyjazdy i młyn. A kto ładniejsze graffiti namaluje czy kto więcej kolegów z bramek i klubów MMA weźmie na harce do lasu jest c*** warte.
-
Czy ja tu sie wypowiadam jak jakies oficjalne stanowisko Widzewa?Przecież jak moje to co pisze jest twoim zdaniem nie prawdziwe to możesz dokladnie wszystko skorygować.Nie nazywam się tutaj Widzew Official więc sie tak nie nadymaj
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
PODEJZRZON idioto cala Polska widzi ta sile waszych fc i ku*** spierdala , skoncz juz pierdolic glupoty bo reszta swiata spac nie bedzie mogla ze strachu... c**** robicie tylko na farmazonie ubieglych lat sie wozicie i tyle dzbany...
-
Karolek jaką ekipę reprezentujesz jeśli to nie tajemnica?Coś bardzo nerwowo zareagowałeś na wpis o Widzewskich FC także podejrzewam,że musisz często od jednego z nich wyłapywać po głowie.No chyba,że jesteś 16letnim internetowym chuliganem i prujesz się do Widzewa dla zasady.
-
jest jeden problem. ŁKs grał w Ełku na pocztku wrzesnia. była to 6 kolejka
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1230764
Jezeli chodzi o Łowicz to nie wiem co sugerujesz? Było wiadome, ze i tak kolejny wyjazd jest do Ełku. Ludzie to interpretuja we wlasciwy sposob. Tylko jakies gluty robia domysly. Nigdy nie byles na meczu gdy ekipa wyjazdowa zachowuje sie spontanicznie. Nie szukaj problemow tam gdzie ich nie ma.
[/quote]
Tak, Ty świetnie to interpretujesz.. rzuciliście race na murawę bo następny mecz był w Ełku, których kibice mają protest i tym sposobem wykazaliście się solidarnością - to w końcu to było spontaniczne zachowanie, czy przemyślane ze względu na bojkot tego meczu, kolego? Nie wiem, czy moje czytanie ze zrozumieniem jest na wysokim poziomie, ale wydaje mi się, że sam sobie zaprzeczyłeś w jednej wypowiedzi :) Byłem na masie wyjazdów, z zadymami i bez, ale nigdy nie byłem na meczu, na którym przy atmosferze czysto piknikowej rzucaliśmy race na murawe.
Z fartem :)
[/quote]zagadza sie. Nie potrafisz czytac ze zrozumieniem
"ekipa wyjazdowa zachowuje sie spontanicznie" przy zalozeniu, ze "bylo wiadome, ze i tak kolejny wyjazd jest do Ełku".
Daj juz sobie spokoj, bo zaraz ktos wyskoczy, z tekstem, ze kilka mieisecy przed otwarcie stadionu na Widzewie przyszlo na sms kilkaset osob to nie bylo zadnych flag bo ŁKS w okolicach sobie kursowal i filował. I to moze by dopiero dziwne zachowanie.
-
Tak, Ty świetnie to interpretujesz.. rzuciliście race na murawę bo następny mecz był w Ełku, których kibice mają protest i tym sposobem wykazaliście się solidarnością - to w końcu to było spontaniczne zachowanie, czy przemyślane ze względu na bojkot tego meczu, kolego? Nie wiem, czy moje czytanie ze zrozumieniem jest na wysokim poziomie, ale wydaje mi się, że sam sobie zaprzeczyłeś w jednej wypowiedzi :) Byłem na masie wyjazdów, z zadymami i bez, ale nigdy nie byłem na meczu, na którym przy atmosferze czysto piknikowej rzucaliśmy race na murawe.internet pisze: ↑28.09.2017, 10:05jest jeden problem. ŁKs grał w Ełku na pocztku wrzesnia. była to 6 kolejka
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1230764
Jezeli chodzi o Łowicz to nie wiem co sugerujesz? Było wiadome, ze i tak kolejny wyjazd jest do Ełku. Ludzie to interpretuja we wlasciwy sposob. Tylko jakies gluty robia domysly. Nigdy nie byles na meczu gdy ekipa wyjazdowa zachowuje sie spontanicznie. Nie szukaj problemow tam gdzie ich nie ma.
Z fartem :)
[/quote]zagadza sie. Nie potrafisz czytac ze zrozumieniem
"ekipa wyjazdowa zachowuje sie spontanicznie" przy zalozeniu, ze "bylo wiadome, ze i tak kolejny wyjazd jest do Ełku".
Daj juz sobie spokoj, bo zaraz ktos wyskoczy, z tekstem, ze kilka mieisecy przed otwarcie stadionu na Widzewie przyszlo na sms kilkaset osob to nie bylo zadnych flag bo ŁKS w okolicach sobie kursowal i filował. I to moze by dopiero dziwne zachowanie.
[/quote]
A Wy dalej swoje o meczu który był rozgrywany z tego co pamiętam w środku tygodnia (środa) o godzinie 13:00. Rozumiem, że jesteś małolatem i nie przeszkadza Ci taka godzina meczu, ale jak dorośniesz i będziesz pracować, to jednak zdasz sobie sprawę z tego, że nie wszystko jest zależne od nas samych.
Potrafię czytać ze zrozumieniem i wyciągać wniosku, za to Ty nie grzeszysz inteligencją skoro twierdzisz, że wiedząc o wyjeździe do Ełku w kolejnym tygodniu, "spontanicznie" się zachowaliście.. ewentualnie nie rozumiesz terminu "spontaniczność".
Dam Ci szybką lekcję małolacie (wnioskuje to po Twoich durnych i sprzecznych ze sobą wypowiedziach):
- "Spontanicznie" , czyli nagle. Jest to najczęściej określenie odruchowego zachowania, którego wcześniej nie planowaliśmy.
Pozdrawiam, kolego - nie unoś się :)
-
A jaki ty brudasie z Rybnika miałeś kontakt z naszymi FC? Skończ pierdolić pajacu.
-
jedyna osoba ktora sie tu unosi jestes ty. Wnioskuje po probach sugerowania, ze jestem dzieckiem mimo ze sam ma dzieci :)ktotamwie1 pisze: ↑28.09.2017, 10:33
A Wy dalej swoje o meczu który był rozgrywany z tego co pamiętam w środku tygodnia (środa) o godzinie 13:00. Rozumiem, że jesteś małolatem i nie przeszkadza Ci taka godzina meczu, ale jak dorośniesz i będziesz pracować, to jednak zdasz sobie sprawę z tego, że nie wszystko jest zależne od nas samych.
Potrafię czytać ze zrozumieniem i wyciągać wniosku, za to Ty nie grzeszysz inteligencją skoro twierdzisz, że wiedząc o wyjeździe do Ełku w kolejnym tygodniu, "spontanicznie" się zachowaliście.. ewentualnie nie rozumiesz terminu "spontaniczność".
Dam Ci szybką lekcję małolacie (wnioskuje to po Twoich durnych i sprzecznych ze sobą wypowiedziach):
- "Spontanicznie" , czyli nagle. Jest to najczęściej określenie odruchowego zachowania, którego wcześniej nie planowaliśmy.
Pozdrawiam, kolego - nie unoś się :)
Z ta frekwencja rowniez nie zrozumiales... Tu nie chodzi o ilosc kibicow na meczu. Frekwencja nie jest wyznacznikiem niczego. Sam bylem na meczach ŁKS gdy grał w ekstraklasie i przychodziło nas po kilkaset osób. Chodzi mi o brak flag, bo "było zagrozenie", bo nie byloby komu bronic, etc.
Druga kwestia. Nadal nie kumasz co oznacza spontan. Dostajesz race, odpalasz, machasz i spontanicznie wyrzucasz ja na murawe przypominajac sobie jak fajnie bylo w pierwszej dekadzie XXI wieku. Nie liczysz sie z potencjalna kara bo i tak kolejnego wyjazdu nie bedzie. Czy to takie trudne do zrozumienia? Nie kazdy ma kalkulator w d**** i rozkminia.
Jak pisalem na poczatku sam mam dzieci w wieku koncowki gimnazum i tak samo jak ty czepiaja sie jednej rzeczy i probuja udowodnic na sile, ze maja racje mimo ze wszyscy dookola juz sie dyskretnie usmiechaja. Daj sobie spokoj i nie draz tematu o ktorym masz blade pojecie
z mojej strony koniec.
-
Fajne, że beż ciśnienia odpowiedziałeś, też zakończę dyskusję na ten temat, bo każdy widzi swój koniec kija. Najważniejsze, żeby dyskusja była prowadzona na przyzwoitym poziomie. Z fartem.
-
[link]
Przewaga Legii to moze byc tylko i wylacznie liczebna. To Widzew ma silniejsza ekipe a Legii z racji sukcesow i odleglosci do Wawy wiadomo ze jest sporo. Z tego co slyszalem od typa z Sochaczewa to jakosciowo Legia nie zagraza nam w tym miejscie.Marek z NWS pisze: ↑27.09.2017, 23:25Sochaczew kiedyś był był mocnym bastionem Widzewa(regularnie w latach 90 jeździlo z tamtąd po kilkadziesiąt osob na nasze mecze)Potem Legia wzieła sie tam mocno do roboty i aktualnie miasto poł na pół albo może nawet z przewagą Legi
-
Jako kibic Widzewa też bym chciał zęby Sochaczew to było miasto zdominowane przez Widzewa, ale wiem że tak niej jest. Nawet na WidzewToMy w opisie FCSochachew napisane jest, że po latach dominacji do głosu mocno dochodzi Legiaerror04 pisze: ↑28.09.2017, 14:23[link]
Przewaga Legii to moze byc tylko i wylacznie liczebna. To Widzew ma silniejsza ekipe a Legii z racji sukcesow i odleglosci do Wawy wiadomo ze jest sporo. Z tego co slyszalem od typa z Sochaczewa to jakosciowo Legia nie zagraza nam w tym miejscie.Marek z NWS pisze: ↑27.09.2017, 23:25Sochaczew kiedyś był był mocnym bastionem Widzewa(regularnie w latach 90 jeździlo z tamtąd po kilkadziesiąt osob na nasze mecze)Potem Legia wzieła sie tam mocno do roboty i aktualnie miasto poł na pół albo może nawet z przewagą Legi
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/a ... sochaczew/
Z resztą byłem w Sochaczewie 3 lata temu i na orliku grała młodzież(w wieku gimnazjalnym) w koszulkach Legii. Chociaż pamiętam jak na był mecz z Jagą albo z Koroną, obok mnie siedziała grupa około 40 osób w koszulkach FC Sochaczew
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
hWŁ wkurwiony bo CSKA przegrało mecz w LM :)
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Ile Łksu pojechało do Lyonu wesprzeć ciapatych braci?
-
-
Mozna podac jakies spektakularne przyklady na zmiane barw przez osoby z czolowki obu klubow , jak mialo to miejsce swego czasu w Krakowie , czy Miasto Wlokniarzy nie zanotowalo i nie notuje takich "transferow" ?
" Demokracja to przede wszystkim prawo do sprawiedliwej nierownosci "
-
-
To tak przy okazji waszej frekwencji,gdzie was chodzi 4x więcej na mecze,a tak wygląda to trochę z innej strony, Widzew od początku filmiku,ŁKS od 4:05. https://www.youtube.com/watch?v=D542iisNUf8
-
Łksu więcej, Widzew głośniejszy. Mimo wszystko nie ma sensu wplątywać polityki do tego forum bo nie każdy kibic popiera narodowcówmarvelos pisze: ↑28.09.2017, 19:28To tak przy okazji waszej frekwencji,gdzie was chodzi 4x więcej na mecze,a tak wygląda to trochę z innej strony, Widzew od początku filmiku,ŁKS od 4:05. https://www.youtube.com/watch?v=D542iisNUf8
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
czy to ważne kogo więcej i kto głosniejszy ?
ważne że można wspólnie i razem.
ważne że można wspólnie i razem.
-
Teraz rozkmina marszu sprzed roku, czy dwóch lat. Zacznijmy jeszcze kto ile rozdał zeszytów na rozpoczęciu roku szkolnego.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Ciekawostka Kibicowska i tyle...
-
No i przy okazji odpowiadanie na twoje pytanie na 100% zrobi się mega napinka z obu stronpartenogeneza pisze: ↑28.09.2017, 19:12Mozna podac jakies spektakularne przyklady na zmiane barw przez osoby z czolowki obu klubow , jak mialo to miejsce swego czasu w Krakowie , czy Miasto Wlokniarzy nie zanotowalo i nie notuje takich "transferow" ?
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
Ile oficjalnie biletów dostał ŁKS na sobotni mecz? Domyślam się, że pojedzie więcej osób, po prostu ciekawi mnie oficjalna liczba biletów. Dzięki za odpowiedz.
Wartości to podstawa
-
Na cały mecz było 1000. My oficjalnie ok 150.
-
Bądźmy ludźmi na poziomie a nie jak albańska hołota kłócącą się o kawałek kiełbasy .....Są tu osoby które opisują sprawy obiektywnie bez względu na przynależność klubowa , niech one tu coś napiszą .Marek z NWS pisze: ↑28.09.2017, 21:08No i przy okazji odpowiadanie na twoje pytanie na 100% zrobi się mega napinka z obu stronpartenogeneza pisze: ↑28.09.2017, 19:12Mozna podac jakies spektakularne przyklady na zmiane barw przez osoby z czolowki obu klubow , jak mialo to miejsce swego czasu w Krakowie , czy Miasto Wlokniarzy nie zanotowalo i nie notuje takich "transferow" ?
" Demokracja to przede wszystkim prawo do sprawiedliwej nierownosci "
-
Ja byłem i kolega i jeszcze widziałem parę osób tak wiem kanałami chodziliśmy żyje jakos
-
Czy w niedzielę widzewiacy będą śpiewać słynna piosenkę Róg Róg Gol Gol? :-)
-
Słabo poinformowany jesteś.
-
Wiesz co to piosenka przyglupi zgrywusie ?szwadron97 pisze: ↑29.09.2017, 09:45Czy w niedzielę widzewiacy będą śpiewać słynna piosenkę Róg Róg Gol Gol? :-)
Tak , będziemy ta przyspiewke zarzucać :)
-
Pewnie że będziemy tak jak zawsze to robimy ale nie zapomnimy również o was:szwadron97 pisze: ↑29.09.2017, 09:45Czy w niedzielę widzewiacy będą śpiewać słynna piosenkę Róg Róg Gol Gol? :-)
"Za swój stadion i awanse znowu k**** masz romanse
W Łódzkim związku dałaś d***, w Nowym Mieście ciągniesz druty!"
-
Wy ciągniecie druty w sercu miasta. Finiszparkietowi.
Ale u Was to już rutyna.
Ale u Was to już rutyna.
-
ile Łks dostał biletów na Wartę że musi robić selekcję ?
Większość kibiców Warty to kibice Lecha,nie dało rady wpuścić Łks na ich sektory ?
Większość kibiców Warty to kibice Lecha,nie dało rady wpuścić Łks na ich sektory ?
-
Za dużo chętnych jest.
-
Pojedzie nas dużo więcej. Spina na mecz jak na ekstraklasę. Niestety wielu będzie tylko pod stadionem. Ale co tam.....
Łódzki Klub Sportowy
-
Wiejskie frajerskie po jędrasa podejście ... Ból d***.Cees pisze: ↑29.09.2017, 12:06Pewnie że będziemy tak jak zawsze to robimy ale nie zapomnimy również o was:szwadron97 pisze: ↑29.09.2017, 09:45Czy w niedzielę widzewiacy będą śpiewać słynna piosenkę Róg Róg Gol Gol? :-)
"Za swój stadion i awanse znowu k**** masz romanse
W Łódzkim związku dałaś d***, w Nowym Mieście ciągniesz druty!"
Cały awans był szykowany przez
.. Frajerskie korzenie Żydzew c***
-
A wy zaspiewacie "Stara k*rwa do j*bania Lech z Poznania"? Przecież też śpiewaliście kiedyś ta przyśpiewke na Estadio De La Gruz.A jak nie to co pomyśli sobie wasz idol Igor Sypniewski?Stary menel... wróć, wasz idol który prowadził was niegdys na Lecha! Spytaj też nowych braci czy będa was zabierać na europejskie puchary w przyszłości czy się wstydzą zaprezentowac szerszej publice tą staro poleską patologieszwadron97 pisze: ↑29.09.2017, 09:45Czy w niedzielę widzewiacy będą śpiewać słynna piosenkę Róg Róg Gol Gol? :-)
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
Większość kibiców Warty to dziadki lub mieszkancy pobliskiej Wildy,więc o jakich ''ich sektorach'' piszesz?Stadionik jest bardzo mały,ale możliwe,że trochę biletów bedzie do kupienia przed meczem.Michał1990Polska pisze: ↑29.09.2017, 15:14ile Łks dostał biletów na Wartę że musi robić selekcję ?
-
Widzew = sraczka z napinki tak to mozna ocenic z tym wyjazdem na Warte gdzie nie wejde to Widzew to komentuje :] śmiechu warte.
-
Napewno nie komentuje Piast, ale to nie dziwne skoro nie ma kibiców_Piast1945 pisze: ↑29.09.2017, 23:36Widzew = sraczka z napinki tak to mozna ocenic z tym wyjazdem na Warte gdzie nie wejde to Widzew to komentuje :] śmiechu warte.
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA