internet pisze: 28.09.2017, 10:05
jest jeden problem. ŁKs grał w Ełku na pocztku wrzesnia. była to 6 kolejka
http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1230764
Jezeli chodzi o Łowicz to nie wiem co sugerujesz? Było wiadome, ze i tak kolejny wyjazd jest do Ełku. Ludzie to interpretuja we wlasciwy sposob. Tylko jakies gluty robia domysly. Nigdy nie byles na meczu gdy ekipa wyjazdowa zachowuje sie spontanicznie. Nie szukaj problemow tam gdzie ich nie ma.
Tak, Ty świetnie to interpretujesz.. rzuciliście race na murawę bo następny mecz był w Ełku, których kibice mają protest i tym sposobem wykazaliście się solidarnością - to w końcu to było spontaniczne zachowanie, czy przemyślane ze względu na bojkot tego meczu, kolego? Nie wiem, czy moje czytanie ze zrozumieniem jest na wysokim poziomie, ale wydaje mi się, że sam sobie zaprzeczyłeś w jednej wypowiedzi :) Byłem na masie wyjazdów, z zadymami i bez, ale nigdy nie byłem na meczu, na którym przy atmosferze czysto piknikowej rzucaliśmy race na murawe.
Z fartem :)
[/quote]zagadza sie. Nie potrafisz czytac ze zrozumieniem
"ekipa wyjazdowa zachowuje sie spontanicznie" przy zalozeniu, ze "bylo wiadome, ze i tak kolejny wyjazd jest do Ełku".
Daj juz sobie spokoj, bo zaraz ktos wyskoczy, z tekstem, ze kilka mieisecy przed otwarcie stadionu na Widzewie przyszlo na sms kilkaset osob to nie bylo zadnych flag bo ŁKS w okolicach sobie kursowal i filował. I to moze by dopiero dziwne zachowanie.
[/quote]
A Wy dalej swoje o meczu który był rozgrywany z tego co pamiętam w środku tygodnia (środa) o godzinie 13:00. Rozumiem, że jesteś małolatem i nie przeszkadza Ci taka godzina meczu, ale jak dorośniesz i będziesz pracować, to jednak zdasz sobie sprawę z tego, że nie wszystko jest zależne od nas samych.
Potrafię czytać ze zrozumieniem i wyciągać wniosku, za to Ty nie grzeszysz inteligencją skoro twierdzisz, że wiedząc o wyjeździe do Ełku w kolejnym tygodniu, "spontanicznie" się zachowaliście.. ewentualnie nie rozumiesz terminu "spontaniczność".
Dam Ci szybką lekcję małolacie (wnioskuje to po Twoich durnych i sprzecznych ze sobą wypowiedziach):
- "Spontanicznie" , czyli nagle. Jest to najczęściej określenie odruchowego zachowania, którego wcześniej nie planowaliśmy.
Pozdrawiam, kolego - nie unoś się :)