Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Spokoj w lodzkim, o ku***.
-
Przecież z tego co zrozumiałem to 70 do 30 to chłopakowi chodziło o Żabieniec, a nie o całą Łódź.
-
Widzewchojenki pisze: ↑25.09.2017, 23:04Pewnie znasz go lepiej, nie wiem dlaczego w takim razie kojarzylem typa z ta ulica. Co do nogi to mam info od jednego z Waszych - ze lekarze zdecydowali, iz trzeba jednak amputowac. Jezeli to nieprawda to nalezy sie cieszyc.Terroor pisze: ↑25.09.2017, 20:46
do widzedzewskiechojenki - Hmmmm o tym chłopaku co pisałeś, to po pierwsze On nie jest z tej ulicy ;o, a po drugie, kolege czeka dłuuuuga rehabilitacja ale nogę ma to że krzyczeliście ' ujebiemy Ci nogę ' to nie znaczy że mu ją ujebaliście, On uciekając przed Wami, wiedząc że nie da już rady dalej uciec to odwrócił sie i w jednego z Was wpadł, mogę sie mylic, ale taką wersje słyszałem. ;d
Bo może dlatego że często tam przyjeżdżał, ale mniejsza, kiedy dostałeś takie info ? Bo ja na dniach rozmawiałem z bliską mu osoba to że czeka go ta rehabilitacja.
-
Dlatego też pisze że nie da sie tego sprawdzić procentowo.A to 70 do 30 dla Widzewato mówie o sytuacji na Żabieńcu ;-)RadekRTS pisze: ↑26.09.2017, 00:47Liczbe mieszkańców można o kant d*** potłuc.Myślę,że na takiej Retkini czy Widzewie osiedla liczące po 100 tysiecy ludzi,a fanatyków działających poza dniami meczowymi to będzie ze 20 osób po każdej stronie :) i tak myslę,że przesadziłem :) A to 70 do 30 to też bzdura.Moim zdaniem obie ekipy są w Łodzi na podobnym poziomie jesli chodzi o ulicę,czyli akcję H,teren,malowanie.Tyle,że to co na stadionie plus organizacja stowarzyszeń przewaga Rtsu.Marek z NWS pisze: ↑25.09.2017, 23:43Nie da się tego policzyć procentowo.Bo nie możesz zgóry przyznac że np. na Teoflilowie nie ma żadnego Widzewiaka.A też nie ma jak tego sprawdzić.Ale tak ogolniając to sytuacja wygląda tak
Widzew-Widzew
Polesie-Łks
Środmieście- dobra granica jest Kilinskiego
Gorna- znów granica Kilinskiego Chojny,Dąbrowa to Rts a Ruda i Rokiecie Łks.Kurak, Górniak wymieszane z jednak przewaga Widzewa Piastów wymieszany z przewaga Łks(od Rzgowskiej Widzew od Politechniki Łks)
Bałuty-Rdg,Julianów,Doły,Marysin,Stare Miasto i Stare Bałuty to wszystko Widzew, a te 2 ostatnie to już cieżki Widzew
Limanka,Koziny,Żubardź-Łks
Teofilów-Łks ale w odróżnieniu od innych Bałuckich rewirów Łks ma raczej spokój z Widzewem
Żabieniec- rodzynek w białej stronie miasta :-) Mniej wiecej 70 do 30 na korzyść Rts
to sobie przelicz liczbie mieszkancow i będziesz miał MEGA OGOLNIE jak to wygłada w Lodzi
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
Procentowo ani liczbą ludności też nie.Liczy się liczba fanatyków na danym osiedlu,którzy działają.Ale przy obecnej chujni to myslę,że jak jest po 70 osób z tej czy tamtej strony to jest dobrze.A z tym Żabieńcem panowie z Łksu to juz dłuższy czas przekonujecie ilu was tam nie jest,a jak było tak jest.Propaganda swoje życie swoje.Bez napinki oczywiście,bo narazie temat dobrze wygląda i po co to psuć.
-
Liczbe mieszkańców można o kant d*** potłuc.Myślę,że na takiej Retkini czy Widzewie osiedla liczące po 100 tysiecy ludzi,a fanatyków działających poza dniami meczowymi to będzie ze 20 osób po każdej stronie :) i tak myslę,że przesadziłem :) A to 70 do 30 to też bzdura.Moim zdaniem obie ekipy są w Łodzi na podobnym poziomie jesli chodzi o ulicę,czyli akcję H,teren,malowanie.Tyle,że to co na stadionie plus organizacja stowarzyszeń przewaga Rtsu.
[/quote]
Ja obiektywnie myślę ze dopiero Widzew się równa bądź może ciut przewyższa Łks jeśli chodzi o kibiców w mieście , ale na pewno nie jest to taka bajeczna różnica ze 70 do 30 po trzeba przyznać ze tereny białych są gesciej zaludnionione a do tego w mieście jest sporo starej wiary Łks którzy co prawda nie jeżdżą może na mecze ale nadal są. .
[/quote]
Czytaj matole ze zrozumieniem. Wgl bez sensu jest zabawa w wyliczanie procentowe, Łódź jest tak wyrównana jak chyba żadne inne derbowe miasto w Polsce.
[/quote]
Ja obiektywnie myślę ze dopiero Widzew się równa bądź może ciut przewyższa Łks jeśli chodzi o kibiców w mieście , ale na pewno nie jest to taka bajeczna różnica ze 70 do 30 po trzeba przyznać ze tereny białych są gesciej zaludnionione a do tego w mieście jest sporo starej wiary Łks którzy co prawda nie jeżdżą może na mecze ale nadal są. .
[/quote]
Czytaj matole ze zrozumieniem. Wgl bez sensu jest zabawa w wyliczanie procentowe, Łódź jest tak wyrównana jak chyba żadne inne derbowe miasto w Polsce.
-
70:30 tyczyło się Żabieńca, weźcie się nauczcie czytać ze zrozumieniem.
-
-
-
Nie wiem czy jestes z Żabieńca ale z tego co sie orientuje to jest tam grupka kibiców Łks którzy oczywiście nie sa aktywni i do Widzewa nie maja tam nawet startu ale są to osoby ktore chodzily np do szkoły na Limance, mają znajomych na np.Teofilowie i są to takie białe pikniki co to gdzieś nakleją wlepke czasem pójda na mecz ze schowanymi barwami itp. Zreszta Żabieniec nigdy nie bedzie "krystalicznie czerwonym" osiedlem jak np Stare Bałuty
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
Stare Bałuty nie są, nie były, i nigdy nie będą należały w pełni do reanimacji, chociażby przez to że do Starych Bałut należy Limanka, i uliczki od niej odchodzące takie jak Hipoteczna, Piekarska, czy Sierakowskiego.Marek z NWS pisze: ↑26.09.2017, 15:59Nie wiem czy jestes z Żabieńca ale z tego co sie orientuje to jest tam grupka kibiców Łks którzy oczywiście nie sa aktywni i do Widzewa nie maja tam nawet startu ale są to osoby ktore chodzily np do szkoły na Limance, mają znajomych na np.Teofilowie i są to takie białe pikniki co to gdzieś nakleją wlepke czasem pójda na mecz ze schowanymi barwami itp. Zreszta Żabieniec nigdy nie bedzie "krystalicznie czerwonym" osiedlem jak np Stare Bałuty
-
Które z łódzkich osiedli Waszym zdaniem jest najlepsze pod względem kibicowskim?
-
Wiem wiem. Chcialem napisać Stare Miasto ;-)DK08 pisze: ↑26.09.2017, 16:22Stare Bałuty nie są, nie były, i nigdy nie będą należały w pełni do reanimacji, chociażby przez to że do Starych Bałut należy Limanka, i uliczki od niej odchodzące takie jak Hipoteczna, Piekarska, czy Sierakowskiego.Marek z NWS pisze: ↑26.09.2017, 15:59Nie wiem czy jestes z Żabieńca ale z tego co sie orientuje to jest tam grupka kibiców Łks którzy oczywiście nie sa aktywni i do Widzewa nie maja tam nawet startu ale są to osoby ktore chodzily np do szkoły na Limance, mają znajomych na np.Teofilowie i są to takie białe pikniki co to gdzieś nakleją wlepke czasem pójda na mecz ze schowanymi barwami itp. Zreszta Żabieniec nigdy nie bedzie "krystalicznie czerwonym" osiedlem jak np Stare Bałuty
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
Jeśli chodzi o Widzew to na pewno Stare Bałuty i Stare Miasto. Chojny też zawsze mocneciekawskiciekaw pisze: ↑26.09.2017, 16:27Które z łódzkich osiedli Waszym zdaniem jest najlepsze pod względem kibicowskim?
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
Do Łksu zapewne Teofilów i Limanka? A jak pod względem siły się prezentują wschodnie blokowiska Widzewa Olechów-Janów i Zarzew
-
Mieszkałem na Olechowie to się wypowiem.100% Widzew
ale tak naprawde aktywnymi Widzewiakami jest może z 20 osob.Co innego w dniu meczowym gdzie z OJ na mecze jeździ po 100-200 osób.Oczywiście wiekszośc pikniki.
Zarzew to z kolei mocne osiedle Widzewa.Ekipa Zrw jest dość liczna i sprawnie dzialająca.I nie jest to żadne Wschodnie osiedle jak OJ bo z Zarzewia masz rzut beretem do Środmieścia
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
Ja bym od razu z Teofilowem i Limanką pod względem ich najlepszego osiedla nie wyskakiwał pomimo tego, że są to mocne bastiony ŁKS. Osobiście na sytuację teraźniejszą umieściłbym Stare Polesie jako te najlepsze spod sztandaru ŁKSu.
Bardziej mi chodziło w pytaniu o to które jest najlepsze w mieście bez podziałów na ŁKS i Widzew, ale no do tego może dojdziemy w dalszej dyskusji.
-
ciekawskiciekaw pisze: ↑26.09.2017, 17:55Ja bym od razu z Teofilowem i Limanką pod względem ich najlepszego osiedla nie wyskakiwał pomimo tego, że są to mocne bastiony ŁKS. Osobiście na sytuację teraźniejszą umieściłbym Stare Polesie jako te najlepsze spod sztandaru ŁKSu.
Bardziej mi chodziło w pytaniu o to które jest najlepsze w mieście bez podziałów na ŁKS i Widzew, ale no do tego może dojdziemy w dalszej dyskusji.
-
A FC Łksu i Widzewa?
-
Łks ma jeden mocny fc i jest to Piotrków. Widzew ma od grona mocnych Fc.Jeden ze słynniejszych to Żyrardów który mocno zamartwie Legie.Także FC Grudziądz który całkowicie przejał miasto.Kiedyś mocny Fc Bełchatów nie wiem jak teraz.Napewno mocne Fc z Koluszek,Sieradza,Radomska,Opoczna czy Zduńskiej czy Tomaszowa
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
Widzew Zgierz ew Pabianice Lksu napewno Piotrkow i Wloclawek
-
Mocne fc Widzewa w Radomsku? Kim ty jesteś ze takie głupoty piszesz? ŁKS ma mocne fc we Włocławku i Piotrkowie, Widzewa uważam że najsilniejszy Zgierz o nim Pabianice
-
Zgadzam się z Tobą tym bardziej ze oby dwa blisko Łodzi przede wszystkim Zgierz można powiedzieć że przedłużenie Bałut wiec całkiem dobre zasilenie ekipy RTS-u
-
Ty człowieku na temat jedynego Łódzkiego Klubu Sportowego się nie wypowiadaj bo c**** wiesz.Marek z NWS pisze: ↑26.09.2017, 18:25Łks ma jeden mocny fc i jest to Piotrków. Widzew ma od grona mocnych Fc.Jeden ze słynniejszych to Żyrardów który mocno zamartwie Legie.Także FC Grudziądz który całkowicie przejał miasto.Kiedyś mocny Fc Bełchatów nie wiem jak teraz.Napewno mocne Fc z Koluszek,Sieradza,Radomska,Opoczna czy Zduńskiej czy Tomaszowa
Wracając do tematu, najlepszymi FC ŁKS-u są zdecydowanie Włocławek, Aleksandrów i Piotrków, aktywnie działa również Konstantynów, i powoli do życia wracają Pabianice.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
jak masz małe pojęcie to się nie wypowiadaj, później są tylko spiny niepotrzebne. Widzew ma ok 70 mniejszych, większych FC i ciężko je porównywać z różnych względów. Różna odległość od ŁDZ, wielkość miast i nastawienie kibolskie.Marek z NWS pisze: ↑26.09.2017, 18:25Łks ma jeden mocny fc i jest to Piotrków. Widzew ma od grona mocnych Fc.Jeden ze słynniejszych to Żyrardów który mocno zamartwie Legie.Także FC Grudziądz który całkowicie przejał miasto.Kiedyś mocny Fc Bełchatów nie wiem jak teraz.Napewno mocne Fc z Koluszek,Sieradza,Radomska,Opoczna czy Zduńskiej czy Tomaszowa
Najlepsze w mojej ocenie na przestrzeni ostatnich 5 lat to : Zgierz, Pabianice, Tomaszów Maz., Rawa Maz., Łowicz,Kutno, Łask, Sochaczew, Żyrardów, WfcG, Kanzas, Końskie a następnie mniejsze Zelów, Będków, Rogów, Tuszyn. Pewnie coś pominąłem bo ciężko ogólnie ocenić bo każdy FC działa w miarę swoich sił.
-
Z tym że Pabianice wracają do życia za sprawą Łks to z tym bym się nie zgodził aktualnie miasto zdominowane przez RTS natomiast nie mówię ze za kilkanaście lat sytuacja się nie zmieni bo jak historia pokazuje kiedyś Pabianice były białe teraz są czerwone , wiec za jakiś okres czasu znów może być całkowicie odwrotnie. Wszystko zweryfikuje czas.MW10 pisze: ↑26.09.2017, 19:10Ty człowieku na temat jedynego Łódzkiego Klubu Sportowego się nie wypowiadaj bo c**** wiesz.Marek z NWS pisze: ↑26.09.2017, 18:25Łks ma jeden mocny fc i jest to Piotrków. Widzew ma od grona mocnych Fc.Jeden ze słynniejszych to Żyrardów który mocno zamartwie Legie.Także FC Grudziądz który całkowicie przejał miasto.Kiedyś mocny Fc Bełchatów nie wiem jak teraz.Napewno mocne Fc z Koluszek,Sieradza,Radomska,Opoczna czy Zduńskiej czy Tomaszowa
Wracając do tematu, najlepszymi FC ŁKS-u są zdecydowanie Włocławek, Aleksandrów i Piotrków, aktywnie działa również Konstantynów, i powoli do życia wracają Pabianice.
-
FaFaFan_ pisze: ↑26.09.2017, 19:21Z tym że Pabianice wracają do życia za sprawą Łks to z tym bym się nie zgodził aktualnie miasto zdominowane przez RTS natomiast nie mówię ze za kilkanaście lat sytuacja się nie zmieni bo jak historia pokazuje kiedyś Pabianice były białe teraz są czerwone , wiec za jakiś okres czasu znów może być całkowicie odwrotnie. Wszystko zweryfikuje czas.MW10 pisze: ↑26.09.2017, 19:10Ty człowieku na temat jedynego Łódzkiego Klubu Sportowego się nie wypowiadaj bo c**** wiesz.Marek z NWS pisze: ↑26.09.2017, 18:25
Łks ma jeden mocny fc i jest to Piotrków. Widzew ma od grona mocnych Fc.Jeden ze słynniejszych to Żyrardów który mocno zamartwie Legie.Także FC Grudziądz który całkowicie przejał miasto.Kiedyś mocny Fc Bełchatów nie wiem jak teraz.Napewno mocne Fc z Koluszek,Sieradza,Radomska,Opoczna czy Zduńskiej czy Tomaszowa
Gdyby " elita Pabianic " była by aż tak mocna, to na pewno by nie pozwoliła by w grę wchodziła teraz " Pabianka " by tak nie działała, lecz teraz trochę ucichło.
-
Widać było na ostatnim meczu Olimpia-Ruch. W zdominowanym przez siebie mieście nie pojawiliście się, żeby wesprzeć zgodę.
-
Może dlatego że Ruch i tak się na ten mecz nie wybierał z powodu zakazu, a my mieliśmy swój mecz tego samego dnia. Bez napinki
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
I Ruch co to "jeździ wszędzie" i ma "wyjebane na zakazy", odpuścił wyjazd do "widzewskiego" Grudziądza. Za dużo internetu i widzewskiej propagandy człowieku. Możecie sobie pierdolić 14 latkom w "sercu Łodzi" o mocnym WFCG, a jak sprawa wygląda to nie jest żadna tajemnica.
-
A jak wyglada w Gdz?to ze lapiecie dzieciaczkow z Widzewa pokaz filmiki na ogól? Tam nie nikogo powaznego czy to ze przez lata was nie bylo i WFCG was upokarzalo na kazdym kroku.U was juz chyba kazdy się wyparl Gkmu.Zapomniales jak siedzieliscie w klatkach schodowych.
-
Niech ci mama sprawdza posty przed wysłaniem.
-
Gdzie byliscie jak byl mecz Olimpia-Widzew niby wladcy miasta jestescie.Kibic 30x pisze: ↑26.09.2017, 23:07A jak wyglada w Gdz?to ze lapiecie dzieciaczkow z Widzewa pokaz filmiki na ogól? Tam nie nikogo powaznego czy to ze przez lata was nie bylo i WFCG was upokarzalo na kazdym kroku.U was juz chyba kazdy się wyparl Gkmu.Zapomniales jak siedzieliscie w klatkach schodowych.
-
Typ sam ze sobą rozmawia.
Nawet się nie przelogował na inny nick, bo co się będzie pierdolił...
forum wkracza na kosmiczny poziom.
Nawet się nie przelogował na inny nick, bo co się będzie pierdolił...
forum wkracza na kosmiczny poziom.
-
Dalej dopingujesz murzyna.Czy zaczales chodzic od ekstraligi.To pochwal sie jak wyglada kto rzadzi?Ja juz nie mieszkam w gdz ale takimi odp pokazujesz ze nie masz argumentow.Nawet nie potrafisz pow czemu nie chodziliscie na 1 ligę Pamietasz Okonin,Radodziez czy nie chodziles wtedy?
-
Czy ty sobie jaja robisz, czy jesteś upośledzony umysłowo? Nie, nie dopinguję murzyna, Okachi już chyba odszedł, natomiast kwestia dotyczy Grudziądza anno domini 2017, nie 2015, 2000 ani 1410. Nie odpisuj.
-
mialem edytowac taki jesteś bez błędny.Napisz cos w temacie bo narazie nabiles posta.Masz 1 więcej bravo.To Widzew wam przychodzil pod stadion a nie wy im.
-
To takj ak kroicie koszulke Ruchu wy nawet kolo nich nie staliscie ale wielce anty hi az 1 he pokaz na ogol z waszego debilnego fp.A co juz jestes za Gkmem?
-
To najpierw piszesz jakbym był, a potem się pytasz czy jestem...Nie, nie jestem. I daj już spokój bo abstrahując od znanej w całym kraju widzewskiej propagandy, to piszesz jak 5 latek z opóźnieniem mózgowym. Ja kończę, bo o ile czasem dobrze się pośmiać to nie ma co przeginać.
-
Odpusc, ten typ ma jakies urojenia :'))Ineder56 pisze: ↑27.09.2017, 00:08To najpierw piszesz jakbym był, a potem się pytasz czy jestem...Nie, nie jestem. I daj już spokój bo abstrahując od znanej w całym kraju widzewskiej propagandy, to piszesz jak 5 latek z opóźnieniem mózgowym. Ja kończę, bo o ile czasem dobrze się pośmiać to nie ma co przeginać.