Komentarze-22-25 września !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-22-25 września !
Haha po ciezkim dniu pracy dobrze się pośmiać czytając to forum
-
Będą dla Legii w całej Polsce transparenty wspierające Warszawiaków? Może jako solidarność pokazmy, zrobimy zbiórkę i oddamy Legionistom kasę za przejazd?
Kibice zawsze razem !
Kibice zawsze razem !
-
Będzie zrzutka na wyprawkę do szkoły specjalnej dla ciebie.JohnyBravo pisze: ↑26.09.2017, 07:57Będą dla Legii w całej Polsce transparenty wspierające Warszawiaków? Może jako solidarność pokazmy, zrobimy zbiórkę i oddamy Legionistom kasę za przejazd?
Kibice zawsze razem !
-
Ile L dostała biletów do Poznania.
-
Dobre zarty Pogon Siedlce bluzga na Ruch jak wy nawet nigdy w Chorzowie nie byliscie nie mowiac o awanturze.
-
kurwiaga z szynobusa znowu atakuje,ostra remisja choroby,j***** szkodnik znowu przybral kilkanascie nickow i walczy sam ze soba.teraz za cel obral brak walenia ciapatych w bialy dzien w policyjnych miastach i silowniach hehehe,i brak napierdalania psow co kolejke przez kazda ekipe.co za łeb j*****.zobaczysz bedziesz u trynkiewicza w nogach spal
mahomet to pedofil. AVE BMH
-
Ulżyło, bo pocisz się żydku w temacie, który cię nie dotyczy, i o ile nie dorabiasz na bramie w Białymstoku, to o którym wiesz tyle ile wyczytasz od psów. Pytanie czy tobie ulżyło.na spokojnie pisze: ↑25.09.2017, 23:15Ulżyło?rzutkarny pisze: ↑25.09.2017, 22:18Liczyliśmy na to, że internetowe d**** jak ty nie będą mędrkować wierząc na słowo psom.na spokojnie pisze: ↑25.09.2017, 22:06
Ty jesteś taki głupi, czy tylko takiego udajesz?
Chcieliście na patencie wnieść fanę/fany Jagi i ochroniarki to rozkminiły. Zdarza się. Nie pierwszy i nie ostatni raz.
Wy zamiast zacisnąć zęby, powiedzieć sobie: "dobra, c*** z tym, tym razem nie nie wyszło" i wejść na mecz, pobluzgać się z Jagą, oblukać mecz, to woleliście jebnąć focha jak mała dziwka i wrócić do domu.
Inna sprawa, na co liczyliście??
Dobrze wiedzieliście, że ochroniarki i milicjanty zajrzą wam wręcz do d*** w poszukiwani czegoś, ale wy uważaliście, że przerastacie system i wasza inteligencja sięga kosmosu.
Teraz płaczecie jak pizdy, że zła Jaga uniemożliwiła wam... obejrzenie meczu.
Twardo na klatę wziąć temat. Tym razem nie wyszło i kminić dalej jak dopiec Jadze.
Pewnie okazji będzie sporo.
-
Podbijam pytanie. Ile L dostała biletów do Poznania?
-
Jaga brak oprawy na meczu z L ??
-
WPUSCILES Polonie to nie oczekuj solidarowania.Oby was nie wpuszczaliDoZo pisze: ↑26.09.2017, 00:37Nowe trendy (de)GENERACjI "Z" ... Zamiast PNdK itp. mamy na 'podlasJu' takie formy salidaryzowania się z szykanowanymi kibicami ... i całą masę 'kumaczy' z "kibice.net" 'przypierdalających' się do (L)egionistów (którzy wcześniej na Ł3 "jechali" z ochroną/milicją konfiskującą rzekomo rasistowską (sic!) flagę "ja(dwi)dze" ..., a później rozprowadzili bilety do 'cracova', które zostały wysłane do W-wy pomimo braku jakiejkolwiek odpowiedzi ze strony Legii na 'cracovską' propozycję ws. "czarnulek"). Żałosne ...
-
Nie fc a przydupasy. Bylem kiedys na Pogon-Legia jakims towarzyskim i warszawiacy w ogole nie wiedzieli czy ta Pogon to z nimi czy nie. Do tego przy powtrocie maly dym byl kolo pkp bo chyba Warszawka nie wyczula zalotow Siedlczan.Gwinejczyk pisze: ↑26.09.2017, 10:37Przecież Pogoń Siedlce to nie jest samodzielna ekipa a fc Legii. Nic w tym dziwnego w związku z tym.
Spinali sie kiedys na Widzew teraz spinali sie na Ruch a przed GKSem B u siebie uciekali.
-
Grunt, że widzewskie wioski się nie spinały w stronę ŁKSu podczas wypraw w 3 i 4 lidze i poza spinaniem byli gotowi się postawić. Widzewscy hipokryci.
-
Pomine już tych "przydupasów" i "Warszawkę" bo szkoda czasu na pisanie... Zapytam tylko skąd ty żeś się urwał chłopie, że p********* takie bzdury?error04 pisze: ↑26.09.2017, 12:12Nie fc a przydupasy. Bylem kiedys na Pogon-Legia jakims towarzyskim i warszawiacy w ogole nie wiedzieli czy ta Pogon to z nimi czy nie. Do tego przy powtrocie maly dym byl kolo pkp bo chyba Warszawka nie wyczula zalotow Siedlczan.
Spinali sie kiedys na Widzew teraz spinali sie na Ruch a przed GKSem B u siebie uciekali.
-
Ineder56 nie wspominaj o Widzewie bo teraz bedzie w ch..j tematów jacy oni są naj naj nqj
-
Pochodze z tym z tych okolic i wiem co to za "ekipa". Niby 100% Legia a dostali kiedys zakaz na flage od Warszawy bo wozili ja w 5 osob (70 tys miasto). Napisy "Widzew" pod swoim stadionem przez miesiac nie mogli zamazac a jedyny fajny graf Legii ktory byl w Siedlach byl malowany przez warszawiakow. Byl bo szybko zostal zamazany.
No Legii chyba tutaj nie obrazam tylko piszesz ze Pogon S jest ch**
-
Chyba wydaje ci się, że wiesz dużo, a gówno wiesz (bez spiny). Jak czytam, że "warszawiacy nie wiedzieli czy ta Pogoń jest z nimi"... Szkoda klawiatury. Chyba, że się cofasz pamięcią z 25 lat wstecz ;)
-
Cofam sie do meczu sparingowego gdzie chyba Urban byl trenerem. 10 lat temu? Poszedlem oblukac mecz bo blisko i stalem przed zamknieta brama z glowna warszawska grupa i slyszalem jak rozkminiali i srednio wiedzieli co i jak. Pisze co slyszalem i widzialem a nie jakies "gowno" uslyszane z internetu. Plus jak wczesniej pisalem bylo jakies krotkie spiecie miedzy miejscowymi a warszawska grupa na PKP. Tyle z mojej strony
-
-
Z czym wyszło na moje? Z tym, że ty jako kibic Widzewa c**** wiesz czy flaga była normalna czy kombinowana(chyba, że jak pisałem wcześniej robisz w ochronie na stadionie w Białymstoku)? Wy wszystko wiecie najlepiej i musicie wszędzie wjebać swoje 3 grosze.na spokojnie pisze: ↑26.09.2017, 13:31Widzisz pizdusiu, sam dorabiasz historie i tworzysz "swoje fakty". Jak pies. Aby tylko wyszło na twoje. A żydka poszukaj sobie wśród przodków baranku.
-
Wieśniackie towarzystwo sportowe żydzew byczyna ma zamiar brać przykład od swoich niedoszłych cichodajek z Białegostoku względem pewnych flag ŁKSu podczas najbliższych derbów Łodzi?
-
Uśmiechnij się, jutro możesz nie mieć zębów.
-
Ty i co niektorzy w ogole zastanawiacie sie co piszecie?Oden2 pisze: ↑26.09.2017, 00:32Legia gdyby chciala to by weszla, wystarczylo zostawic flage Mocno Legia i nie pierdolic "my mamy inne zasady" tak jakby to pierwszy raz w zyciu ochrona sie przypierdalala do oflagowania, mnostwo ekip musialo zostawiac flagi, ktore nie przeszly kontroli a wiec nie wiem czemu wiesniaki z mazowieckiego dalej zyja w przekonaniu ze ich akurat bedzie sie jakos specjalnie traktowac.
To najlepiej skulic ogon przy ochronie i grzecznie zostawic flage w aucie czy w autokarze bo jakiemus szczurkowi cos sie nie spodobalo? albo drugi madry ze z policja nie ma co sie juz bic nooo paranoja ludzie ile wy macie lat? takim cipowatym strachem to niedlugo charakterni ukraincy wiekszosc Was zje na ulicy a policja Was nie obroni tylko jeszcze drugi raz wpierdoli.
Ochrona przypierdala sie do oflagowania to kibole przypierdalaja sie do nich c*** z wejsciem ale nikt nie bedzie mowil kibolom jak maja zyc. Kibole nie wejda klub straci raz i drugi to skonczy sie pajacowanie przy wejsciach bo koszty i tak ponosza a nie ku*** mamy tanczyc jak nam zagraja. Wymien te ekipy, ktore grzecznie zostawialy flagi aby tylko dostac zielone swiatlo by wszechmocni mogli wpuscic na mecz? bo chyba zadna szanujaca sie ekipa.
Od kiedy to mecz najwazniejszy? kiedys w lat 90 na poczatku 20 starsi wpajali ze kopacze to dodatek a nie priorytet
Ten jeszcze nas wspolny ruch kibicowski coraz bardziej upada jak wy zachowania Legii nie rozumiecie i prostych zasad.
PS nie jestem z Legii i daleko mi do nich oj bardzo
W świecie baranów jesteśmy wilkami!!!
-
W polemikę nie wnikam ale kiedyś mecz był jednak priorytetem a nie odwrotnie. Przynajmniej ja nie pamiętam aby kiedyś się miał człowiek obrazić i wrócić
Oczywiście trzeba jednocześnie dodać iż kiedyś na mało rzeczy można się było obrażać. Wchodziło się i już. Ktoś chciał wnieść bombę to też by się spokojnie dalo
-
Ty musisz się DoZo pruc w każdym temacie internetowy chuliganie?
-
Tak ten jest wszędzie...elokwentny i wygadany na każdy temat od świni po komputer.W końcu nabić ponad 300 postów w tak krótkim czasie to trzeba umieć.JohnyBravo pisze: ↑26.09.2017, 20:14Ty musisz się DoZo pruc w każdym temacie internetowy chuliganie?
-
Otrzyj łzy. Jeśli tylko utrzymasz obecne tempo dogonisz go w liczbie postów już za jakieś 10 miesięcy, ale widzę że w farmazoniarstwie masz ogromny potencjał, także zepnij dupsko, poprzypalaj się szlugiem, usiądź sobie z raz dziennie na jajkach, wyciskaj wszystkie syfy i może już w przerwie świątecznej ci się uda dobić do czterystu postów z żalami i płaczami do Legii.JohnyBravo pisze: ↑26.09.2017, 20:14Ty musisz się DoZo pruc w każdym temacie internetowy chuliganie?
-
Napisz teraz po Polsku, bo nic nie zrozumiałem i weź wyciągnij ten przypal z ust.
-
Nie zrozumiałeś zwykłego zdania współrzędnie złożonego, nie dlatego, że są w nim błędy, tylko dlatego, że jesteś ograniczony umysłowo.
-
Przecież nie będę się wdawal z takim chuliganem jak ty i twój kolega w jakieś wymiany zdań, bo jesteście zwykłymi petami i prowokujecie.
-
jednak coś było na rzeczy...Speedy pisze: ↑25.09.2017, 16:02Tez mi to za specjalnie nie pasowało to co w mediach piszą. Młynek a Kielce to 90 km w zupełnie inną stronę, zupełnie nie po drodze, inna trasa.darek.drek pisze: ↑25.09.2017, 15:54Jak to z takimi serwisami bywa cos tam uslyszaly,ale do konca nie wiedza o co i kogo chodzi ,wiec na pytanie mozesz odpowiedziec sobie sam.
Ktos jednak nie jest tak chciwy na jakiego sie kreuje.
-
czeczeni to ciebie chyba zaczepiaja jak widza takiego lamusa, jak ty po za internetem nie masz znajomych wiec nie wymyslaj jakichs teorii lub infa z fejsbuczka, a twoja kuzynka to tak jak samo jak twoja matka o ktorej wspominales - numer jeden na swieciekamil1p pisze: ↑26.09.2017, 03:50Szkoda że Czeczenii dalej grasuja i zaczepiają ludzi.janko-81 pisze: ↑25.09.2017, 21:58No rzeczywiście ŁKS nic nie robi z tym tylko szkoda, że wielu dobrych chłopaków dostało wyroki za czeczenów kilka lat temu. Po za tym Czeczeni zostali już wyjebani z hotelu w Łomży, zostało trochę takich co ogarneli się poszli do pracy wynajeli mieszkania i w spokoju sobie żyją. Zresztą kim Ty ku*** jesteś, że wypowiadasz się za Łomżę, Białystok, Olsztyn, Katowice itp ? Mieszkasz we wszystkich miastach na raz ? Czy p********* głupoty na podstawie tego co wyczytałeś w internecie?
Skąd wiem, może mam znajomych w tych miastach, może sam wielokrotnie odwiedzałem te miasta a może mam kumpli tam na studiach lub moja kuzynka mieszka na Podlasiu.Ostra akcja to miała miejsce to w Ełku gdzie araby chłopaka odjebaly.HSG pisze: ↑26.09.2017, 00:31Widać mało wiesz bo akurat w Białymstoku, Olsztynie i Łomży to ostre akcje miały miejsce z kibicami w roli glownej i to na pewno nie brodaci byli w rolach zwycięzców poszczególnych starć i akcji mimo tego, że mieli za sobą część tzw. "ludzi z miasta". To samo zresztą działo się w Warszawie gdzie jest duża grupa Czeczenów.
Ostre akcje to są w Piotrkowie Trybunalskim i pod Warszawą z Czeczenami.
W roli zwycięzców nie było bo oni szybciej wyjechali z Polski niż robiono z nimi porządek.
No tak jest niestety że jak ktoś inaczej patrzy na rzeczywistość może bardziej realnie to ma nasrane , jest idiotą itd.
Nie pisałem nic co tutaj napisałeś, tylko pisałem że Polki to k**** - numer jeden na świecie, w rankingu już wyprzedziły same najgorsze nacje...
ty zjebie nie patrzysz inaczej na rzeczywistosc, tylko leczysz tutaj swoje kompleksy bo nie masz zycia w realnym swiecie to myslisz ze sie odnajdziesz w internecie ale nawet tutaj po tobia jada ile to bys sobie kont nie zrobil
-
Wy tak poważnie?!!?!? Osiem stron w temacie do kolejki, w tym co najmniej siedem do meczu w którym się nic nie działo?!?? Panowie, czy wy macie po dziesięć lat?? Strach pomyśleć co by było, gdyby do czegoś doszło w Białymstoku. Serwer bankowo zjarany! Żeby nie było OT uważam, że Górnik ładnie pojechał do Szczecina (500) Dziękuje za uwagę.
-
Wniosek po meczu w Białymstoku jest taki, że nie spaliła Legia flagi Jagiellonii, więc zrobi to przy najbliższej okazji- właściwie tyle w temacie.
-
Wtym meczu Jagi z Legia jest fajny fakt ze Legionisci niechca sie przyznac ze mieli ich flage. A wiem ze mieli od jednego chlopaka z Legi co byl na wyjezdzie i bardzo wkurwiony wrocil ze niewszedl bo bardzo dlugo czekal na ten mecz. Zreszta jeszcze bardzo ciekawe
rzeczy mowil otym wyjezdzie ich.
-
a gdzie tu się ktos wypiera że flaga Jagi była?glwtrcd pisze: ↑27.09.2017, 08:10Wtym meczu Jagi z Legia jest fajny fakt ze Legionisci niechca sie przyznac ze mieli ich flage. A wiem ze mieli od jednego chlopaka z Legi co byl na wyjezdzie i bardzo wkurwiony wrocil ze niewszedl bo bardzo dlugo czekal na ten mecz. Zreszta jeszcze bardzo ciekawe
-
We fladze MOCNO LEGIA nie było wszywki. Może niektórzy byli wkurwieni, bo nikt nie jechał po to, żeby stać pod stadionem. Jak jakieś ciekawostki masz to śmiało z nimi - są do zweryfikowania, tak jak i wiarygodność Twojego znajomego.glwtrcd pisze: ↑27.09.2017, 08:10Wtym meczu Jagi z Legia jest fajny fakt ze Legionisci niechca sie przyznac ze mieli ich flage. A wiem ze mieli od jednego chlopaka z Legi co byl na wyjezdzie i bardzo wkurwiony wrocil ze niewszedl bo bardzo dlugo czekal na ten mecz. Zreszta jeszcze bardzo ciekawe
-
Coraz lepiej ale nic wiecej sie nie dowiesz wariatko.
Hej hej.
-
2 tysiące ,tyle co zawsze
-
glwtrcd pisze: ↑27.09.2017, 08:10Wtym meczu Jagi z Legia jest fajny fakt ze Legionisci niechca sie przyznac ze mieli ich flage. A wiem ze mieli od jednego chlopaka z Legi co byl na wyjezdzie i bardzo wkurwiony wrocil ze niewszedl bo bardzo dlugo czekal na ten mecz. Zreszta jeszcze bardzo ciekawe
Gdyby we flagę Legii była wszyta jakakolwiek flaga Jagielloni, to by została skonfiskowana przez smutnych panów, a flagowi z zarzutami na dołkach..
Rozbój flagi może być ścigany z urzędu, bez zgłoszenia tracących.
-
Czemu Zagłębie nie jedzie do Gdańska w sobotę?