Komentarze-22-25 września !

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
error04

Re: Komentarze-22-25 września !

Post autor: error04 » 24.09.2017, 22:23

W Bialym albo wejdziesz tak:https://www.youtube.com/watch?v=40CNoG8kqqc albo wcale ;)
Pamietam ze kiedys jak w Krakowie nas nie wpuscili to Wisla opuscila mlyn.
Oczywiscie nie szkoda mi legionistow za te wszystkie problemy przy wejsciu u nich

iparts.pl
Beha

Post autor: Beha » 24.09.2017, 22:25

glwtrcd pisze:
24.09.2017, 22:07
Czemu psy tyle przetrzymuja Stomil z koalicjantami wdrodze do Niepolomic?
To pytanie retoryczne?

Beha

Post autor: Beha » 24.09.2017, 22:34

Smarku...
Byłem na jednym, jak i drugim meczu..

PB, gdyby pod koniec meczu nie bombardowała naszego sektora wszystkim, co zalegało na trybunach, to wjazdu w nich by nie było.
Latało wtedy duż kamieni, śnieżek, kawałków lodu...
Nie my zaczeliśmy...
Pretensje mogą mieć głownie do siebie, skoro szukali wtedy konfrontacji, to ją znaleźli, jak nas wypuszczono na siebie.

Temat wyprawy do Wrocławia był poruszany nie raz.

Siusiaku, nie do mnie takie wrzutki.
Troszkę przeżyłem na stadionach.

Teraz pytanie do znawców : którym konkretnie ekipom Legia robiła pod górkę w wejściu na Ł3 poza nieudaną podróbką Jude Gangu z K6?
[/quote]
I dlatego waliliście buciorami w dzieciaka?kibole PB,wielcy prowokatorzy(zamiast was calowac po stopach)byli całkiem gdzie indziej,o czym wiedzieliście....ale jak to legia,deptac,tratować,daremna gadka torebkowi bojsi
[/quote]

Grzegorz, czy tam Marek - napierd#laliście w nas, czy popadło na ,meczu? Tak. Więc czego płaczesz, jak dziewczyna?
Było ogarnąc swoich, to by nie było ganianek po meczu.

Torebkowi na powrocie z tego meczu złapali się z Ruchem wracającym wtedy z Białegostoku, z tym Ruchem, którego liżecie po jajkach namiętnie, miomo obijania własnych kibiców na Łagiewnikach

Więc teraz spójrz w lustro i zastanów się, komu bardziej pasuje torebka- ale ta damska.I wytrzyj usta.

Walduś

Post autor: Walduś » 24.09.2017, 23:06

info z TMK pisze:
24.09.2017, 22:28
Komisja Ligi zajmie się sprawa nie wpuszczenia kibiców Legii przez Jagiellonów. Chyba pierwszy raz nie obraził bym się na kare dla.klubu od KL:)
Przecież to psy nie chciały wpuścić kibiców Legii, a nie klub.

Nie wiem skąd wasze zdziwienie, przecież od początku wiadomo było, że Legia nie wejdzie, dla psów każdy powód jest dobry: flaga za gruba, flaga za wąska, flaga za bardzo zielona, a flaga "Wilno Lwów" zachęca do wywołania III wojny światowej. Znawcy, którzy pisali że mecz Jagi z Legią będzie meczem dekady chyba nie wiedzą w jakim świecie żyją...
jestesmywaszastolica pisze:c*** z tym gazem i tymi oprawami, ja się pytam gdzie rekiny mają d***?

WSO

Post autor: WSO » 24.09.2017, 23:07

whiskey pisze:
24.09.2017, 18:09
Olać fany i wchodzić bez
Lepiej zamilcz
W świecie baranów jesteśmy wilkami!!!

fog

Post autor: fog » 24.09.2017, 23:09

Z forum Jagiellonii - Obok mnie stał steward i mówił, że do swojej flagi mieli podpiętą flagę Jagi, kazano im ją zdjąć, nie chcieli , więc zabrali obrażone d*** do wawy.

minetkoholik

Post autor: minetkoholik » 24.09.2017, 23:24

Beha pisze:
24.09.2017, 22:25
glwtrcd pisze:
24.09.2017, 22:07
Czemu psy tyle przetrzymuja Stomil z koalicjantami wdrodze do Niepolomic?
awantura z psami, skończona sporą liczbą zatrzymanych.Pieski znowu strzelały z gumowych

traffic2

Post autor: traffic2 » 24.09.2017, 23:26

Bez kitu - jebaniec pogawędki ze stewardem zarzuca na kibicowskim forum. k******* z Białorusi za chwilę będą na równi z kurwiskami z Konwiktorskiej.
Do reszty baranków - komu (oprócz czarnulek) Legia utrudniła wejście na Ł3?

matador88

Post autor: matador88 » 24.09.2017, 23:29

Ja to widzę tak że wyjebali was z flag, potem wjebali wam na sektorze. Chcieli wam o tym wszystkim dzisiaj przypomnieć po 6 (czy tam 7) latach na waszym stadionie. Nie było im dane wnieść flag więc się zawinęli.
Osoby kibicujące Jadze twierdzą, że jakby chcieli to by weszli, że może nie na czas, że może nie wszyscy itd itp..
Zadaję pytanie retoryczne - kto tu ku*** ma komu co udowadniać?? Nie wiem kto tym Białymstokiem trzęsie (bokserzy Hetmana? Mafia litewska? :)) skoro kibice klubu z takim potencjałem dostają po głowie od ŁKS Łomża, jednocześnie wypuszczając szale "dziękuję Ci tato że nie jestem z Warszawy" to z lekka zakrawa o schizofrenie czy tam inne choróbska do zbadania przez psychiatre.

Kibic 30x

Post autor: Kibic 30x » 24.09.2017, 23:39

info z TMK pisze:
24.09.2017, 22:28
Ruch zjawił się na zakazie w Siedlcach?
Komisja Ligi zajmie się sprawa nie wpuszczenia kibiców Legii przez Jagiellonów. Chyba pierwszy raz nie obraził bym się na kare dla.klubu od KL:) Chyba tylko to może zmienić podejście klubów do tego tematu. Choć KL powinna tez zagrozić Legii kara jeśli będą stosować to samo w stosunku do Polonii. Smutne to,ze "kibice" cieszą sie z nie wpuszczenia innych kibiców. Jeśli sami sobie nie będziemy pomagać to psy i reszta zniszczą nasz ruch. Zaraz w ramach rewanżu Legia nie wpusci Jagi, Cracovia Legii, później Wisła Cracovii bo derby, Lechia Arki i zostaniemy z pustymi sektorami gości co kolejkę. Chyba nie o to chodzi w tej zabawie?
A czemu sie zajeli bo panowie ze stolicy nie weszli jak by to sie przydarzylo Niecieczy nikt by sie tym nie przejmowal

wyto(J)ski

Post autor: wyto(J)ski » 24.09.2017, 23:40

My tez mieliśmy w warszawie problemy z flagą nie odpuściliśmy, dziś legia zrobiła to samo więc wyszli

Saniolek

Post autor: Saniolek » 24.09.2017, 23:49

KOMUNIKAT KLUBU

Niedzielny mecz Jagiellonia Białystok - Legia Warszawa odbył się bez udziału kibiców gości. Nasz Klub pragnie odnieść się do zaistniałej sytuacji.

Podczas wchodzenia kibiców Legii na sektor przeznaczony dla fanów drużyny przyjezdnej, w trakcie sprawdzania flag struktura jednej z nich wzbudziła daleko idące wątpliwości pracowników ochrony. W związku z możliwością ukrycia w niej barw Jagiellonii, które zostały utracone w wyniku przestępstwa w maju 2013 roku, zadecydowaliśmy o niedopuszczeniu flagi na trybunę. Nasze postanowienie motywowaliśmy względami bezpieczeństwa, chcąc uniknąć zakłócenia porządku na terenie imprezy masowej. W związku z odmową dopuszczenia ww. flagi, kibice Legii zadecydowali, że nie wejdą na sektor, wzywając przy tym 150 osób, które wcześniej zajęły miejsce na trybunie, do powrotu na parking, po czym całej grupie umożliwiono wcześniejszy powrót do Warszawy.

Klub Jagiellonia Białystok oświadcza, że nie będzie udzielał więcej komentarzy w tej sprawie.
Z podlaskiej krainy gdzie żółć i czerwień króluje

roman88

Post autor: roman88 » 24.09.2017, 23:51

Nie weszliśmy, bo ochronie nie spodobała sie flaga Mocno Legia, niby szycie podwójne. Tak pojebanej ochrony nie ma nigdzie. Ale ktoś juz to dobrze zauważył plus taki ze dojechaliśmy. Drugi temat jeśli kolega z Jagi uważa ze oddanie flagi do jakiegoś depozytu to dobry pomysl, to moze niech nam juz wszystkie odda. U nas są inne zasady. Bez odbioru.

matador88

Post autor: matador88 » 24.09.2017, 23:56

wyto(J)ski pisze:
24.09.2017, 23:40
My tez mieliśmy w warszawie problemy z flagą nie odpuściliśmy, dziś legia zrobiła to samo więc wyszli
A coś mi się zdaję że Białystok w oczach kibicowskiej Polski wyrósł na numero uno w kategorii spierdolenia ochroniarek i psów. Za niedługo to wszyscy będą mówić "no tak Białystok wiadomo, tam tak jest" przechodząc nad tym do porządku dziennego. Z psami nie możecie nic zrobić, ale już z ochroniarkami chyba tak co? Jakoś nie wydaje mi się żeby na Lechu, Lechii, Ruchu, Legii itd dochodziło notorycznie do takich sytuacji. A wiesz dlaczego? - bo dla poważnych ekip szczytem możliwości nie jest bluzganie w pusty sektor. Jaga dołącza do Pogoni - dwie pseudo ekipy spod granicy, nie majace kompletnie w żadnym stopniu ogarnietych swoich miast, spinające d*** do 3 razy silniejszych kibiców gości. Żałość.

wyto(J)ski

Post autor: wyto(J)ski » 25.09.2017, 00:03

matador88 pisze:
24.09.2017, 23:56
wyto(J)ski pisze:
24.09.2017, 23:40
A coś mi się zdaję że Białystok w oczach kibicowskiej Polski wyrósł na numero uno w kategorii spierdolenia ochroniarek i psów. Za niedługo to wszyscy będą mówić "no tak Białystok wiadomo, tam tak jest" przechodząc nad tym do porządku dziennego. Z psami nie możecie nic zrobić, ale już z ochroniarkami chyba tak co? Jakoś nie wydaje mi się żeby na Lechu, Lechii, Ruchu, Legii itd dochodziło notorycznie do takich sytuacji. A wiesz dlaczego? - bo dla poważnych ekip szczytem możliwości nie jest bluzganie w pusty sektor. Jaga dołącza do Pogoni - dwie pseudo ekipy spod granicy, nie majace kompletnie w żadnym stopniu ogarnietych swoich miast, spinające d*** do 3 razy silniejszych kibiców gości. Żałość.
Myślisz ze na lechu czy legii nie ma problemu z ochroną? Nasza wina ze widzieli w tych flagach drugie dno? A jak oprawy nie uda się w nieść to też mają nie wchodzić? Przypierdalasz się na siłę. Ich decyzja, ich sprawa.

fog

Post autor: fog » 25.09.2017, 00:08

traffic2 pisze:
24.09.2017, 23:26
Bez kitu - jebaniec pogawędki ze stewardem zarzuca na kibicowskim forum. k******* z Białorusi za chwilę będą na równi z kurwiskami z Konwiktorskiej.
Toż Ty bladzio sam masz za kolegów torebkowiczów co z ochroną współpracują i kolegów po szalu na murawie po mordach kopali, i komuś zarzucasz że ktoś pogawędki ze stewardem wrzuca? Co za skurwysyński hipokryta.

matador88

Post autor: matador88 » 25.09.2017, 00:11

Myślę, że na Lechu czy Legii nie ma problemu na taką skalę, więcej ja to wiem. Ja się przypierdalam o przypierdalanie twoje i twoich kolegów po szalu. Ich decyzja, ich sprawa.
ps pisanie nazw klubów z małej litery nie czyni nas większymi ;)

Speedy

Post autor: Speedy » 25.09.2017, 00:12

Dobra dobra ;) ... Nie trzeba być specjalnie rozgarniętym żeby wiedzieć co Legia chciała zrobić. Zapewne patentem chcieli wnieść skrojoną flagę Jagiellonii wszytą czy sposobem schowaną we flagi Legii, żeby ochroniarze się nie pokapowali. Odrazu się tego domyśliłem, jak przeczytałem że Legia ma problemy z wejściem przez flagi. Nigdzie "Mocno Legia" nie miała problemu wejść, a akurat dzisiaj jakoś wyjątkowo się do niej dojebali, i wyjątkowo dzisiaj ta flaga była dużo grubsza niż każda inna ;) .

tlen

Post autor: tlen » 25.09.2017, 00:14

Jakim trzeba byc dzbanem by oceniac kibicow klubu przez pryzmat policji i ochrony w danym miescie ?

arub

Post autor: arub » 25.09.2017, 00:17

Biedni Legioniści im zawsze wiatr w oczy.

Brylant88

Post autor: Brylant88 » 25.09.2017, 00:24

matador88 pisze:
24.09.2017, 23:29
Ja to widzę tak że wyjebali was z flag, potem wjebali wam na sektorze. Chcieli wam o tym wszystkim dzisiaj przypomnieć po 6 (czy tam 7) latach na waszym stadionie. Nie było im dane wnieść flag więc się zawinęli.
Osoby kibicujące Jadze twierdzą, że jakby chcieli to by weszli, że może nie na czas, że może nie wszyscy itd itp..
Zadaję pytanie retoryczne - kto tu ku*** ma komu co udowadniać?? Nie wiem kto tym Białymstokiem trzęsie (bokserzy Hetmana? Mafia litewska? :)) skoro kibice klubu z takim potencjałem dostają po głowie od ŁKS Łomża, jednocześnie wypuszczając szale "dziękuję Ci tato że nie jestem z Warszawy" to z lekka zakrawa o schizofrenie czy tam inne choróbska do zbadania przez psychiatre.
matador88 jaki klub reprezentujesz? jakiego klubu jesteś kibicem?
to, że to forum to psy. nie znaczy, że pozwoli się szaremu Kowalskiemu myśleć, że jest gorzej hujowo niż jest...bo nie będzie lepiej.
Wyjebali z flag? Fakt!
Wyjebali z sektora? Fakt!
Chcieli wam o tym wszystkim dzisiaj przypomnieć? brak faktów... może i chcieli, chcieli spróbować zrobić to z hukiem i "wnieść" i spalić ukryte flagi jednak NIESTETY zostało to udarmnione. Nic poza tym nie przypomniało Nam o tym, bo NIE BYŁO ICH W SEKTORZE!!!! od 6-7 LAT!!!(z ich winy, czy wyboru)
Widocznie idą z hasłem: " Wszystko albo nic". Jest to decyzja Legii i chyba nie ma co o tym dyskutować.
Fakt jest taki, ze dziś było duże ciśnienie, nawet stwierdzę( przekornie :)) na tyle duże, że jakby w sektorze pojawiło się standardowe "Legia Warszawa", to i biednem plotowi, który dzielił gości od gospodarzy(z psami i ochroną) dostałoby się niesłusznie.
Zakończę to tak, szkoda, że dojechaliście i nie weszliście z "własnego wyboru", ciekawe kiedy będziecie mieli ponowną okazję na wizytę tutaj. Na następnej "Łazienkowskiej" będę już ja Brylant i "moja banda" i mam nadzieję, że nie będziemy spierdalać jak zające :)

matador88

Post autor: matador88 » 25.09.2017, 00:27

tlen pisze:
25.09.2017, 00:14
Jakim trzeba byc dzbanem by oceniac kibicow klubu przez pryzmat policji i ochrony w danym miescie ?
Nie policji, a ochrony stadionowej kasztanie i wyraźnie to zaznaczyłem więc czytaj uważnie zanim wyplujesz z siebie te swoje mądrości. Nie jedna ekipa w Polsce ostro jechała z ochroną, jakoś się dało. Za to w Białymstoku jest jak za poprzedniego rządu - nic się nie da, nic nie można, imposibilizm totalny. Jest na tym stadionie jakiś kierownik ochrony? Jakiś transparent był kiedykolwiek w stronę owego jegomościa czy tylko rymowanki w stronę tych co to ich dwa razy ośmieszyli tak że już bardziej się chyba nie da? Jeśli był zwracam honor.

traffic2

Post autor: traffic2 » 25.09.2017, 00:31

fog pisze:
25.09.2017, 00:08
traffic2 pisze:
24.09.2017, 23:26
Toż Ty bladzio sam masz za kolegów torebkowiczów co z ochroną współpracują i kolegów po szalu na murawie po mordach kopali, i komuś zarzucasz że ktoś pogawędki ze stewardem wrzuca? Co za skurwysyński hipokryta.
Ty dzbanie białoruski :) :)
Nawet za 100 lat dalej to wy będziecie mieli w h** do udowodnienia na scenie kibicowskiej nie my.

leniwiec

Post autor: leniwiec » 25.09.2017, 00:33

Matador jesteś "miszczem" bez kitu dobry łeb, ogólnie poziom dyskusji o jakich problemach, rozkminach się tu pisze i w jakim stylu jeden wielki lool to już nie młodzież to jacyś idioci.
Tylko że to jest szerszy problem, nie wróże dobrze niestety polskiej scenie znikną obecne pokolenia i za 10 lat bundesliga to mało.

DlugiPDW

Post autor: DlugiPDW » 25.09.2017, 00:34

Zygac sie chce jak czytam te posty nie szkoda Legi , Jaga powinna opuscic sektory . O czym wy pierdolicie pajace . c*** Legia opuscila sektor bo flagi nie zostaly wpuszczonw i powinno sie uszanowac ich decyzje . Spinacie pizdy ze Ksp nie wchodzicna Ł3 jak gra Cracovia a co moze to jest wina kibicow Legi? Mam pytanie do Legionistow . Czy wszyscy byli juz na stadionie czy tylko jakas czesc ? Bo nie wiemcczy bylo to napisane . Nie moge czytac tych wszystkich wypocin co pisza te matoly . j**** WAS IMBECYLE . POZDRO DLA NORMALNYCH . I nie jestem za Legia jakby komus to przyszlo do glowy

Cuchulainn

Post autor: Cuchulainn » 25.09.2017, 00:39

Ewidentnie wina, że na co drugi mecz nie wchodzą kibice gości leży po stronie Jagiellonii... Co byś ku*** jeden z drugim proponował ? Napierdalankę z psami z połowy województwa ? Jak nie wiecie jak jest w Białym to na c*** się udzielacie ? A takie pierdolenie "Jaga dołącza do Pogoni - dwie pseudo ekipy spod granicy, nie majace kompletnie w żadnym stopniu ogarnietych swoich miast, spinające d*** do 3 razy silniejszych kibiców gości. Żałość." mógłbyś sobie darować chłopie, żeby się nie ośmieszać. Tym bardziej, że to na wasz stadion nie wchodzi KSP z KSC już od dawna...
"And if we have to go alone
We'll go alone with pride"

matador88

Post autor: matador88 » 25.09.2017, 00:48

Rzeczywiście "napierdalanka" i Jagiellonia to nie idzie ze sobą w parze. Co do "pseudo ekip spod granicy" to jest sama prawda. 1)Czemu klub Legia nie wpuszcza kibiców Polonii? domyślam się (z zemsty za to że osoby tam pracujące miały niezle przygody na Konwiktorskiej) 2)Czemu legioniści nie kiwną palcem żeby ten stan rzeczy zmienić - dość jasno wyjaśnili. 3) Dlaczego ochrona w Białymstoku może wszystko, a Jaga nic z tym nie robi? Zagadka. Tyle z mojej strony.

tlen

Post autor: tlen » 25.09.2017, 00:57

matador88 pisze:
25.09.2017, 00:27
tlen pisze:
Nie policji, a ochrony stadionowej kasztanie i wyraźnie to zaznaczyłem więc czytaj uważnie zanim wyplujesz z siebie te swoje mądrości. Nie jedna ekipa w Polsce ostro jechała z ochroną, jakoś się dało. Za to w Białymstoku jest jak za poprzedniego rządu - nic się nie da, nic nie można, imposibilizm totalny. Jest na tym stadionie jakiś kierownik ochrony? Jakiś transparent był kiedykolwiek w stronę owego jegomościa czy tylko rymowanki w stronę tych co to ich dwa razy ośmieszyli tak że już bardziej się chyba nie da? Jeśli był zwracam honor.
Przejdz sie z raz incognito "prawilniaku" do klatki na swojej Lazienkowskiej. Zdejmij buciki, zostaw pasek w szatni, potaplaj sie w blocie i skoncz pierdolic obrazalska dziewczynko o niewygodach. Widocznie malo jezdzisz skoro jestes taki "ąę".Ale jesli takie warunki wyjazdowe nie przystaja Twoim warsiaskim wymaganiom zwracam honor.

Doktor P(r)awica

Post autor: Doktor P(r)awica » 25.09.2017, 01:00

Nie wiem na c*** tu mieszają jacyś kretyni wątki kibicowskie i miastowe, ale akurat do Jagi w tym temacie się nigdy przypierdalać nie będę.
To Jaga napierdalała sie z Czeczenami lata temu na grubo w mieście. Zanim gimbopatriotyzm zyskał na stadionach taki rozgłos, zanim jebanie ciapaków i arabów było tak popularne przez różne wydarzenia jak teraz.
Jestem ciekaw ile ekip tak grubo by jechało by z Czeczenami (nie jakimiś ku*** ciapakami z niedożywionej Erytrei) a Czeczenami, każdy ogarnięty wie co to są za ludzie, jak działają, jaką siłę mają itd. A Jaga to zrobiła i wygrała.
Nie ma to nic związanego z patriotyzmem, obroną miasta czy tam ojczyzny, kibicowaniem. Wiadomo. Ale w czasach w których pewnie nie jeden chciałby z nimi robić interesy i sie blatać, oni sztywno stanęli na swoim.

Kretyn jakiś próbuje tu pisać, że niby Jaga powinna ruszyć z ochroną prywatnie po godzinach meczu. Z tego co wiem, ochrona w Białymstoku jest z Warszawy, to jedno. Drugie. Akurat tak sie składa, że argument dotyczy w tym wypadku Legii. Pamiętam jak pare lat temu na Legii były w kurwe problemy z wchodzeniem. Srała się ochrona o wszystko. Problemy z wejściem były notoryczne i dotyczyły każdego. Czy powinienem z tego powodu obwiniać Legię i ich ekipę? A co oni, piją z tą ochroną wódke? Z dyrektorem bezpieczeństwa wymyślają do czego sie przyjebią i mają z tego radoche? Wy naprawdę wierzycie w takie bzdury? Na pewno transparent i rymowanki coś zmienią.

Brylant88

Post autor: Brylant88 » 25.09.2017, 01:14

kolego wina po stronie Jagiellonii? Wy tych psów macie raz na jakiś czas, My mamy codziennie... tematów łódzkich, śląskich nie czytam ale widzę i całe forum trzeba opierdolić, bo tu po śląskiemu straszną kurwicą zawiewa...
Nie od dziś wiadomo, że od kiedy Kołnierz został komendantem w Białymstoku jest ciekawie.
Nie od dziś wiadomo, że psy to dziś były i z wojewódzkiej, miejskiej i pomocy z WWA i h** wie skąd jeszcze,a ameryki nie odkryliśmy.
matador88 pajacu skąd jestes? razem z Sensim i rzutemkarnym pewnie nie lapiecie jedno wifi albo się biedni, w glorii chwały zapili :)
nikt nie przeczy, że wyjebaliście nas z flag
nikt nie przeczy, że krąży sławny wasz jaga.rar

tylko powtórzę sie, rozmawiamy o dzisiejszym dniu, a nie wczorajszym. Po prostu widziałem Was pod sektorem i chciałbym zobaczyć Was na sektorze :) wiązałem duże nadzieje, nie tylko ja, zwiedliście moje i nie tylko moje oczekiwania, bo wybaczcie ale czekam na relację jak to WAS skrzywdzili i nie chcieli wpuścić biednych na sektor. A Wy biedni tak się stawialiście. Dla mnie jako "prawilna Legia" zgineliscie podwójnie w tym swoim "against modern football", ale ja nie jestem obiektywny w tym temacie.

Łojezu

Post autor: Łojezu » 25.09.2017, 01:16

Doktorze fajny wątek poruszyłeś. Dodam jeszcze ze Ci co narzekają na białostockie psy, niech pomyślą sobie ze Jaga ma z nimi doczynienia 24h/7.
Matadorze88 w ramach zrobienia porządku z ochroną w Białymstoku proponujesz Jagiellończykom np. napierdalać swoich torebkami za wjazd na murawę, czyli wykonywać de facto za nich prace? Płaczki z Warszawy.

Oqq

Post autor: Oqq » 25.09.2017, 01:52

Doktor P(r)awica pisze:
25.09.2017, 01:00
Nie wiem na c*** tu mieszają jacyś kretyni wątki kibicowskie i miastowe, ale akurat do Jagi w tym temacie się nigdy przypierdalać nie będę.
To Jaga napierdalała sie z Czeczenami lata temu na grubo w mieście. Zanim gimbopatriotyzm zyskał na stadionach taki rozgłos, zanim jebanie ciapaków i arabów było tak popularne przez różne wydarzenia jak teraz.
Jestem ciekaw ile ekip tak grubo by jechało by z Czeczenami (nie jakimiś ku*** ciapakami z niedożywionej Erytrei) a Czeczenami, każdy ogarnięty wie co to są za ludzie, jak działają, jaką siłę mają itd. A Jaga to zrobiła i wygrała.
Nie ma to nic związanego z patriotyzmem, obroną miasta czy tam ojczyzny, kibicowaniem. Wiadomo. Ale w czasach w których pewnie nie jeden chciałby z nimi robić interesy i sie blatać, oni sztywno stanęli na swoim.

Kretyn jakiś próbuje tu pisać, że niby Jaga powinna ruszyć z ochroną prywatnie po godzinach meczu. Z tego co wiem, ochrona w Białymstoku jest z Warszawy, to jedno. Drugie. Akurat tak sie składa, że argument dotyczy w tym wypadku Legii. Pamiętam jak pare lat temu na Legii były w kurwe problemy z wchodzeniem. Srała się ochrona o wszystko. Problemy z wejściem były notoryczne i dotyczyły każdego. Czy powinienem z tego powodu obwiniać Legię i ich ekipę? A co oni, piją z tą ochroną wódke? Z dyrektorem bezpieczeństwa wymyślają do czego sie przyjebią i mają z tego radoche? Wy naprawdę wierzycie w takie bzdury? Na pewno transparent i rymowanki coś zmienią.
Nic dodać - nic ująć. Prójdupy nie zrozumieją, c*** im w pysk. Małolacaci, zarząd i łby nie pojmą chyba nigdy, że to krawaciarze niszczą od wielu, kilkunastu lat Polski klimat kibicowania.

hanys

Post autor: hanys » 25.09.2017, 02:38

Jak dobrze ze co tydzien jest mecz/sytuacja o ktorym mozna tu prace doktorskie przeczytac.
Nie wiem po co sie produkowac skoro istnieje zasada ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
a dodatkowo Legia ma wszystko w d**** co na jej temat pisza inni.
Gia Ta Panta Mazi Sas - Pisti Mehri Tanato
[link]" target="_blank

kumatszy od ojca

Post autor: kumatszy od ojca » 25.09.2017, 02:43

tlen pisze:

Przejdz sie z raz incognito "prawilniaku" do klatki na swojej Lazienkowskiej. Zdejmij buciki, zostaw pasek w szatni
na wyjazdy jeździ się na sportowo czyt: dres, a jak jesteś jakimś kasztanem w rureczkach to zacznij jeździć na siatkówkę.

Stadionowy

Post autor: Stadionowy » 25.09.2017, 07:28

Speedy pisze:
25.09.2017, 00:12
Dobra dobra ;) ... Nie trzeba być specjalnie rozgarniętym żeby wiedzieć co Legia chciała zrobić. Zapewne patentem chcieli wnieść skrojoną flagę Jagiellonii wszytą czy sposobem schowaną we flagi Legii, żeby ochroniarze się nie pokapowali. Odrazu się tego domyśliłem, jak przeczytałem że Legia ma problemy z wejściem przez flagi. Nigdzie "Mocno Legia" nie miała problemu wejść, a akurat dzisiaj jakoś wyjątkowo się do niej dojebali, i wyjątkowo dzisiaj ta flaga była dużo grubsza niż każda inna ;) .
Czy tu jesteś ku*** tak głupi że myślisz że ktoś by uszkodził swoją flagę by w środku ukryć jakąś szmate?

MMAraton

Post autor: MMAraton » 25.09.2017, 07:33

witam, pytanie z innej beczki Pogoń ma zakaz na Cracovie czy bedzie mogła się pojawić na najbliższym meczu w Krakowie?

19Konrad10

Post autor: 19Konrad10 » 25.09.2017, 07:34

Beha pisze:
24.09.2017, 21:24
pangrzegorz1975 pisze:
24.09.2017, 20:51
Jak zachowuje sie Legia względem innych wiadomo,ale nie popadajmy w paranoje i nie cieszmy się,że nie zostali wpuszczeni na mecz,bo tu już mecyje do kwadratu.
A możesz podać owe przykłady? Jak się nie mylę, to jesteś z PB, na ostatnim meczu oigowym, jeszcze na starym stadionie Legia pomogła wam ogarnąć wejście. Tak samo niedawno Ruchowi, mimo ich żenujących transparentów i oświadczeń. Widzew też zawsze u nas wchodził, podobnie jak i Jaga oglądająca swoje palone flagi. Wyjątek to KSP, ale za dużo krzywych i noźowych sytuacji, by kiedykolwiek z nimi gadać.
Ta wielka Legia podczas jakiegos meczu zRuchem tez nie wpuszczala ludzi z wojewodztwa Lodzkiego...

whiskey

Post autor: whiskey » 25.09.2017, 08:10

WSO pisze:
24.09.2017, 23:07
whiskey pisze:
24.09.2017, 18:09
Olać fany i wchodzić bez
Lepiej zamilcz
Zamknij tą pizde parówo bita. Fany trzeba było zostawić w środkach transportu a nie udawać obrażonych.

Wnuk Edwarda

Post autor: Wnuk Edwarda » 25.09.2017, 08:24

MMAraton pisze:
25.09.2017, 07:33
witam, pytanie z innej beczki Pogoń ma zakaz na Cracovie czy bedzie mogła się pojawić na najbliższym meczu w Krakowie?
Zakaz.
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.

Beha

Post autor: Beha » 25.09.2017, 08:36

19Konrad10 pisze:
25.09.2017, 07:34
Beha pisze:
24.09.2017, 21:24
pangrzegorz1975 pisze:
24.09.2017, 20:51
Jak zachowuje sie Legia względem innych wiadomo,ale nie popadajmy w paranoje i nie cieszmy się,że nie zostali wpuszczeni na mecz,bo tu już mecyje do kwadratu.
A możesz podać owe przykłady? Jak się nie mylę, to jesteś z PB, na ostatnim meczu oigowym, jeszcze na starym stadionie Legia pomogła wam ogarnąć wejście. Tak samo niedawno Ruchowi, mimo ich żenujących transparentów i oświadczeń. Widzew też zawsze u nas wchodził, podobnie jak i Jaga oglądająca swoje palone flagi. Wyjątek to KSP, ale za dużo krzywych i noźowych sytuacji, by kiedykolwiek z nimi gadać.
Ta wielka Legia podczas jakiegos meczu zRuchem tez nie wpuszczala ludzi z wojewodztwa Lodzkiego...
To zapytaj się starszych kolegów z Żyrardowa, czy nie byli wtedy na Ł3.
Ruch wszedł wtedy na zakazie do nas.

ODPOWIEDZ