W 98 roku robiłem u kolesia z Jasła flagę i byłem bardzo zadowolony. Robił on także kominiarki, ceny były bardzo niskie, a jakoś super. Działa on jeszcze?
??? pisze:czy istnieje mozliwosc wyprodukowania jednej gora dwoch duzych flag na kij czy jest to za mala liczba? jesli jest to kto to moze wykonac i mniej wiecej ile bedzie to kosztowalo?
z gory dzieki za odpowiedz
podbijam
mam na mysli takie fany
Gość z Kozienic robi flagi na kij nawet od jednej sztuki. Zamówiłem u niego jedną dużą flagę na kij czekam tylko na listonosza z paczką.
Falgi które między innymi wykonał:
Wyjazdy, melanże, mecze u siebie, Victoria Kałuszyn i Legia Warszawa reszta mnie j**** !!!
Kucio VK pisze:
Gość z Kozienic robi flagi na kij nawet od jednej sztuki. Zamówiłem u niego jedną dużą flagę na kij czekam tylko na listonosza z paczką i [link].
sluchaj a mozesz dac do niego jakis namiar?
aha i jak mozesz to napisz ile kosztowala...
Kluchu-gg-2805902
niestety nie wykonuje flag z dodatkowymi elementami jak herb itp.
Kucio VK pisze:
Gość z Kozienic robi flagi na kij nawet od jednej sztuki. Zamówiłem u niego jedną dużą flagę na kij czekam tylko na listonosza z paczką.
sluchaj a mozesz dac do niego jakis namiar?
aha i jak mozesz to napisz ile kosztowala...
Kluchu-gg-2805902
niestety nie wykonuje flag z dodatkowymi elementami jak herb itp.
jak mnie wywolali sie udziele:)
masz nizej gadu nawin jak chcesz,wszysko jest ustalone w zaleznosci od klienta.POKI co robie tylko zszywane te flagi.roznia sie od tego co robi koles ze Starachowic.On to zgrzewa (podobno) jakas maszyna,u mnie zas zwykle proste oldskulowe szyte jak te na obrazku dodanego przez Kucio.
ps.wszyskie gadzety ktore robilem jak do tej pory byly robione tylko dla nas ,czyli MKS Kozienice,niedlugo zamieszcze zdjecia rzecy robionych dla innych ekip.POZDRAWIAM
Maciunia_KSH pisze:Mam takie pytanie do osób które robiły już coś w firmie studio widok. Jak oceniacie bluzy robione u nich-chodzi tu o grubość,czy po praniu się nie kurczą i nie rozchodzą oraz czy się nie kosmaca i czy nie tracą koloru (tu chodzi głównie o czarne)?Czy mozliwe jest zeby bluza z haftem kosztowała tyle samo co bluza z nadrukiem??I czy to jest numer GG do tej firmy (pod którym można z nimi rozmawiać-troche dziwnie sie rozmawia z tym gościem-luźny taki): 8539903.Dzięki za odpowiedzi.Pozdro
nie pomogę w sprawie jakości, tylko podpowiem że jak Ci się z nim dziwnie gada na gg to nic strasznego, bo koleś rzeczywiście jest troche dziwny
Ja moge polecic po raz kolejny Michala z Lodzi.
Zamowilismy u niego 50 poloweczek i mimo ze termin realizacji sie nieco przedluzyl (gdzie sie nie przedluza ? ) To jakos wykonania to zdecydowanie rekompensuje. Pozatym zamawiamy tez u niego czesto piro i rowniez zawsze efekty sa in plus. Pozatym jak juz ktos wspominal - dobry kontakt i dbalosc o szczegoly. Gosciu OK.
Fotki polowek wrzuce wkrotce.
Polecam, kibic Lechii, na rynku kibicowskim od nie dawna, lecz na rynku firmowym od dawna robi duzo ciekawych rzeczy, wiekszosci nie ma na stronie wiec warto sie zapytac. Ma technologie jakich na rynku kibicowskiem nie bylo wiec bardzo atrakcyjne oferty sa Ceny tez nie sa jakies wysokie, wiec kolejny plus, POLECAM
Nie wiedziałem gdzie napisać, dlatego pisze tu... Czy ktoś zna sie na flagach malowanych tzw. ,,własnej roboty''. Mógłby ktoś mi udzielic informacji na ten temat na priva. Z góry dziękuje![/img]
kolekcjoner88 pisze:Nie wiedziałem gdzie napisać, dlatego pisze tu... Czy ktoś zna sie na flagach malowanych tzw. ,,własnej roboty''. Mógłby ktoś mi udzielic informacji na ten temat na priva. Z góry dziękuje![/img]