Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

DK08

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: DK08 »

Cees pisze: 22.09.2017, 09:47
nikodem pisze: 22.09.2017, 08:55 Propozycja dla widzewiaków,jeżeli będziecie się nudzić w Sobote,to proponuje obejrzeć o 16-tej mecz II ligi i jedynego Łódzkiego Klubu Sportowego,na TVP Łódż( o ile taki macie)lub na TVP Sport,dziękuje za uwagę i miłego wieczoru z liga mistrzów,tym razem zdaje się gracie z Ursusem.
Będzie widać trybuny ? ;)
Macie w tym Opocznie telewizory? Jeżeli tak, to powinieneś wiedzieć że już niedługo nasz amfiteatrzyk zamieni się w największy stadion w mieście Łodzi (nie wiem czy kiedyś byłeś w mieście, ale PKSem powinieneś dojechać), a wasza tesco arena pozostanie marnym blaszakiem, gorszej kategorii.

Uprzedzę świński kwik że trybuny nie powstaną, bo powstaną, a nasz prezesik już kilkakrotnie rozmawiał na ten temat ze Zdanowską przyspieszając kilka kwestii ;) Mieliśmy upadać, miało nas nie być, miał być nasz koniec, a póki co 7 frekwencja w Polsce na jednej pseudo trybunce (!), a w posiadaniu wciąż wasze najważniejsze fany wyznawców rozenbauma.

Płacz 3 ligowej reanimacji czas start!
iparts.pl
pakosz

Post autor: pakosz »

Patrząc w ten sposób was również dając mniej kasy na blachotrapez arenę niż na naszą jedną trybunę. Trybunę, która niedługo stanie się częścią pięknego stadionu, a ten elementem najlepszego centrum sportu w całym kraju. Bijcie dalej pianę na forach. Tylko nam pomagacie. Bez odbioru.
C1365O

Post autor: C1365O »

Cees nie jest z Opoczna kasztanie:-)
Antoni.Kierka

Post autor: Antoni.Kierka »

pakosz pisze: 22.09.2017, 15:16 Patrząc w ten sposób was również dając mniej kasy na blachotrapez arenę niż na naszą jedną trybunę. Trybunę, która niedługo stanie się częścią pięknego stadionu, a ten elementem najlepszego centrum sportu w całym kraju. Bijcie dalej pianę na forach. Tylko nam pomagacie. Bez odbioru.
tylko nie popusc z wrazenia bedziecie miec najlepszy na calej kuli ziemskiej nie tylko w Polsce hahaha najpierw zacznijcie to swoje jednotrybunowe gowno zapelniac czesciej niz raz na 3 lata a dopiero pozniej zebrajcie o cos co nazywa sie stadionem
popopopopo

Post autor: popopopopo »

jeszcze sie dobudowa trybun nie zaczęła a czerwone dyńki już wybuchają elegancko.
error04

Post autor: error04 »

pakosz pisze: 22.09.2017, 15:16 Patrząc w ten sposób was również dając mniej kasy na blachotrapez arenę niż na naszą jedną trybunę. Trybunę, która niedługo stanie się częścią pięknego stadionu, a ten elementem najlepszego centrum sportu w całym kraju. Bijcie dalej pianę na forach. Tylko nam pomagacie. Bez odbioru.
nie wiem jakie fora czytasz i jak to wam pomaga ale z tego co ja patrze to ludzie maja wyjebane na to ile tych stadionow wam nastawiaja. Mamy co chcielismy i korzystamy z tego jak widac bardzo dobrze.
Powodzenia z zapelnieniem tego 20 tys stadionu tymi fanatykami (nie myl z januszem) ktorzy od 3 lat nie moga znalesc drogi na ta trybune. Gratki za zapelnienie po raz drugi? tej trybunu. Dosc duzo postow o frekwecji po tamtej kolejce i to o dziwo nie o frekwecji na Widzewie :) fajnie ze zachowujecie skale w stosunku do nas.
Mam nadzieje ze ladne krzeselka wam wstawia bo cos czuje ze dosc czesto bedziemy je ogladac.

ps. czy ten post tez wam pomaga? cos w styly dal lajka a 1 zl pojdzie dla pieska? Jak tak to nie ma za co ;)
TERROR_EUDEZET

Post autor: TERROR_EUDEZET »

<ironia> Pamiętajcie o jednym. Stadion nie powstanie bo miasto ma teraz na głowie tunel średnicowy i Expo 2022. </ironia>
Cees

Post autor: Cees »

DK08 pisze: 22.09.2017, 14:35
Cees pisze: 22.09.2017, 09:47
nikodem pisze: 22.09.2017, 08:55 Propozycja dla widzewiaków,jeżeli będziecie się nudzić w Sobote,to proponuje obejrzeć o 16-tej mecz II ligi i jedynego Łódzkiego Klubu Sportowego,na TVP Łódż( o ile taki macie)lub na TVP Sport,dziękuje za uwagę i miłego wieczoru z liga mistrzów,tym razem zdaje się gracie z Ursusem.
Będzie widać trybuny ? ;)
Macie w tym Opocznie telewizory? Jeżeli tak, to powinieneś wiedzieć że już niedługo nasz amfiteatrzyk zamieni się w największy stadion w mieście Łodzi (nie wiem czy kiedyś byłeś w mieście, ale PKSem powinieneś dojechać), a wasza tesco arena pozostanie marnym blaszakiem, gorszej kategorii.

Uprzedzę świński kwik że trybuny nie powstaną, bo powstaną, a nasz prezesik już kilkakrotnie rozmawiał na ten temat ze Zdanowską przyspieszając kilka kwestii ;) Mieliśmy upadać, miało nas nie być, miał być nasz koniec, a póki co 7 frekwencja w Polsce na jednej pseudo trybunce (!), a w posiadaniu wciąż wasze najważniejsze fany wyznawców rozenbauma.

Płacz 3 ligowej reanimacji czas start!
Wszystko pięknie ale pisze ci po raz kolejny - NIE JESTEM Z OPOCZNA. Jeśli natomiast ma ci to w jakiś sposób pomóc dojść do zdrowia psychicznego to niech ci będzie...
pakosz

Post autor: pakosz »

TERROR_EUDEZET pisze: 22.09.2017, 16:24 <ironia> Pamiętajcie o jednym. Stadion nie powstanie bo miasto ma teraz na głowie tunel średnicowy i Expo 2022. </ironia>
Będziemy pamiętać, szkoda, ze wasza pamięć tak bardzo zawodzi, a to niecałe trzy lata:

,,Prosta próbuje zacząć doping. Na stadionie - mimo braku bojkotu - jest niecały 1000 widzów.''

źródło: widzewtomy.net

Obrazek

Obrazek

Także rekordziści. Zajmijcie się własnym podwórkiem.
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

Oficjalnie protestu nie bylo ale osoby odpowiedzialne za ruch kibicowski ustalily, ze nie bedzie zadnej organizacji dopingu i na mecze za cacka chodzic nie beda i wiekszosc kibicow rowniez poszlo ta droga ale zakazu na chodzenie na mecze stad taka a nie inna liczba wiec nie zaklamuj rzeczywistosci. Lepiej glosujcie na PO bo pis juz poluje na glowe waszej zbawicielki:)
TERROR_EUDEZET

Post autor: TERROR_EUDEZET »

Kolego pakosz, ja nie z Widzewa. Chodziło mi o wpisy jednego łebka od nich.

Tym czasem temat dla DoZa bo nowa flaga DHW ponoć się pojawiła...
does.not.matter
Kontakt:

Post autor: does.not.matter »

Mam nadzieję, ze ciężkiej nocy z tego powodu nie będziesz miał.
UW1908

Post autor: UW1908 »

Ja nie. Bardziej martwi wasz płacz na swoim kibolskim forum chłopki.
PolowaPolski

Post autor: PolowaPolski »

To pewnie hWL z banda nakurwiali zapalniczkami :')
1910mjg

Post autor: 1910mjg »

forumowi napinacze z łksu odejdźcie od komputerów bo coś na ulicy nie idzie :)))
marvelos

Post autor: marvelos »

Czyli cytując - adriandbwa rejetracja 31 styczeń 2009 -1059 postów to jest ktoś z ŁKS-u ?. he ok. Uważasz że tak nie było, to popytaj wśród kolegów...
marvelos

''Także Widzew nie boli, wkurwia Widzewski zakłamany charakter. I tyle i aż tyle. Oczywiście to moje zdanie ale pewnie niektórzy się zgodzą.'' Dokładnie oni tego nie rozumieją bo ta megalomania zasłania im całkowicie oczy,ale to dobrze dla Nas bo co im się utrze nosa to jeszcze bardziej człowiekowi się morda cieszy...
Mr.KKK

Post autor: Mr.KKK »

Siewier pisze: 23.09.2017, 01:40
Mr.KKK pisze: 23.09.2017, 00:49 Mnie Widzew nie boli
No patrz, a cały Widzew liczył, że przyznasz, że jednak cię boli. :D Skąd zatem 98% twoich wpisów jest o Widzewie? Stąd, że jesteś paziem który galerę ogląda gdy go tako na mecz zabierze?
Patrz jak ładnie podliczyłeś moje posty. Aż 98% wyszło o Was czy tak z d*** strzeliłeś? (serio pytam bo mnie zaintrygowałeś)
Co do tego forum podchodzę trochę z humorem :)
Kiedyś dało się tu fajnie czasem poczytać (jednak naszego tematu do tego trudno zaliczyć) a teraz coraz bardziej zjeżdża w dół.
Czasem coś tu w Łodzkim napisze choć w sumie tutaj jakby nie napisać praktycznie zawsze ktoś uzna że osoba pisząca post się "napina".
Nie wiem kto to jest tako? Chyba chodziło Ci o tatko? Tak chciałeś złośliwe troszkę nie? To Ci powiem tak:
Mój tata jakoś nigdy za meczami nie był szczególnie ale z okolic i tak dalej wyszło że jednak wolał te gorszą stronę, braciak cioteczny wychowany na okolicach widzewa i też widzewiak niestety i wpajał mi to od małego jak jeszcze zbytnio o piłce i kibicowaniu że tak powiem gówno wiedziałem :)
Kiedy jednak już był ten moment że się tym zainteresowałem zacząłem sporo czytać, wchodziłem na wasze, nasze, inne strony czytałem o sukcesach klubów i kibiciach i mimo nacisku widzewskiego wybrałem jednak ŁKS czyli te właściwą stronę, ba nawet na pierwszy mecz zabrał mnie mój tata z czego jestem dumny a ty się teraz dalej napinaj :)
marvelos

stachuzrdg.---Powinieneś zmienić ksywe na Strasburger...
Red power

Post autor: Red power »

Potencjał na Widzewie jest OGROMNY, mozna śmiało rzec,że stadion jak na nasze możliwości jest malutki.Gornik teraz ma zajebista frekwencje ale nie ma co tego porównywać bo oni awansowali do ekstraklasy i graja dobrą piłkę.4 poziom rozgrywkowy i co mecz prawie komplet to ewenement na skale europejską.
DK08

Post autor: DK08 »

pakosz pisze: 22.09.2017, 16:57
TERROR_EUDEZET pisze: 22.09.2017, 16:24 <ironia> Pamiętajcie o jednym. Stadion nie powstanie bo miasto ma teraz na głowie tunel średnicowy i Expo 2022. </ironia>
Będziemy pamiętać, szkoda, ze wasza pamięć tak bardzo zawodzi, a to niecałe trzy lata:

,,Prosta próbuje zacząć doping. Na stadionie - mimo braku bojkotu - jest niecały 1000 widzów.''

Obrazek

Obrazek

Gdzie byliście ze swoją frekwencją wtedy? :)
yurez

Post autor: yurez »

DK08 pisze: 23.09.2017, 11:58
pakosz pisze: 22.09.2017, 16:57

Obrazek

Obrazek

Gdzie byliście ze swoją frekwencją wtedy? :)
Dostałeś tłuku odpowiedź z dwa razy na poprzedniej stronie , o c*** Ci chodzi ? . Wtedy było źle , teraz jest dobrze ,poprzeczkę zawiesilismy sobie wysoko , mamy Ci się tłumaczyć dlaczego jest coraz lepiej ? Haha . To pytanie możesz zadać gdyby w następnym sezonie przychodziło nas po 1000-2000 , ale nie w odwrotnej sytuacji .
js1977

Post autor: js1977 »

Pytanie z Wrocławia do ŁKS-iaków.
Jakie macie zdanie w kwestii bluzgania na eks-łksiaka Ł. Madeja Waszego układowicza z Poznania ?
Wczoraj nieźle mu się oberwało od pyrusów a wiadomo nie od dziś, że Łukasz sercem jest nadal przy klubie z Al. Unii.
dilmah

Post autor: dilmah »

O ku*** hahahahaha.Pozdro z podłogi . To forum to mistrzostwo :D
obcykany

Post autor: obcykany »

oni swoje laski im podstawiaja, to Madejem maja sie martwic?
PolowaPolski

Post autor: PolowaPolski »

Oni swoim laski ruchaja :)
obcykany

Lukasz juz tyle przyjol, ze ciezko go obrazic
obcykany

co mnie wlasnie dziwi to rodowity z Chechla nie prowadzi dopingu
waszakapa

Post autor: waszakapa »

Może ten brodaty parobek wyjaśni co,.I ,Jak było w "8" .Przewaga 2vs1 . Czy do Kaliskiej starczyło chusteczek ?
error04

Post autor: error04 »

Staram sie tu napinac i nie oceniac ale wlaczylem mecz Łksu i kurcze... Słysze gniazdowego, słysze bebny i to tyle. Cos tam spiewacie ale ciezko ogarnac co a czasami w ogole nie slychac. Gniazdowy nie tylko prowadzi doping ale i jakies wyklady wyglasza.
Nie no, to sa inne swiaty jednak.
obcykany

poprostu dobra komedia
stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg »

obcykany pisze: 23.09.2017, 16:55 co mnie wlasnie dziwi to rodowity z Chechla nie prowadzi dopingu
Bo nie znalazł skarpet do sandałów i został w domu.
does.not.matter
Kontakt:

Post autor: does.not.matter »

obcykany pisze: 23.09.2017, 17:54 poprostu dobra komedia
raczej nędzny dramat
rozpierdol

Post autor: rozpierdol »

Dziś potwierdziło się to co o czym sporo osób mówi od dawna-stadion na ŁKSie jest NIEPOTRZEBNY.Dobudować jeszcze jedną trybunkę i styknie.
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

Panowie, niepowaznie jest oceniac atmosfery z pespektywy tv. Nie od dzis wiadomo ze media klamia, a na trybunie byla na pewno "kibolska ekstraklasa".

Kibice net swoje, rzeczywistosc swoje.
marvelos

Teraz to już nie ma co Widzew mistrzem świata...
dd2

Post autor: dd2 »

Obiektywnie patrząc na starej Galerze ŁKS prezentował się lepiej pod względem dopingu i opraw. Dziś doping bez szału.

Można prosić zdjęcie tej oprawy która była dziś? W TV nic nie pokazali.
Jatoja49

Post autor: Jatoja49 »

Mozna powiedziec ze tvp obalilo mit pelnej trybuny fanatykow ze stylowka top 3 .
Tak jak kiedys pisalem po meczu z Jaga 2 na ktorym bylem, to nie ta sama Galera co kiedys i nie ci ludzie. Szkoda
showmustgoon

Post autor: showmustgoon »

Top3 😁
ODPOWIEDZ