[/quote]
Znak dzisiejszych czasów. Rozważania o zakończeniu zgody za akcję w plecy na własnym stadionie. Hasła "braci się nie traci", "na zawsze razem" lub "nigdy nie będziesz szedł sam" swoje, a praktyka swoje.
Może ja byłem inaczej wychowywany, ale takie opinie jak cytowane powyżej jakoś mnie mierżą. Wiem, że wiele zgód trzyma poziom i wszystko gra, ale takie tendencje jak wyżej wcale nie są niestety wyjątkami.
[/quote]
Były juz przypadki zrywania zgody po blamażu zgodowicza. A przynajmniej porażka stawała się pretekstem. Przypomnę chociazby Hutnik z Bronią po akcji Radomiaka czy Arka z Polonią po wejściu Legii.
Komentarze-15-18 września !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-15-18 września !
Braci może i się nie traci, ale kuzyna już można...
A jak wiemy Polonia została już rok temu zdegradowana z roli zgody do roli układu, czyli kuzyna
A jak wiemy Polonia została już rok temu zdegradowana z roli zgody do roli układu, czyli kuzyna
-
Czy Legia jedzie do Białegostoku?
-
Jedzie. Ponoć 970 biletów dostała.
-
Źle mnie zrozumiałeś. Miałem na myśli to, że ktoś pisze o tym normalnie jakby to było pożądane. To tylko tak nawiasem, mamy nowy weekend i nowe mecze już nie rozmywam. Pozdrawiam!Gwinejczyk pisze: ↑22.09.2017, 13:28
A układ z Polonią przestał istnieć że tak płaczecie? Mówmy o faktach a nie o spekulacjach nie wiadomo skąd wyssanymi.
www.dolacz.mw.org.pl