Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Chojny z tego co wiem to ŁKS, Widzew tylko w okolicy cmentarza na kurczakach.
-
nie wiem po co się udzielasz w tym temacie skoro c**** wiesz ?!
o wyjazdowych przygodach sąsiadów zza miedzy podczas wyjazdu do Morąga też nie napisałeś ....
Reasumując gówno wiesz a piszesz żeby zrobić burdel .......
Czy wy w tych ku*** komendach powiatowych nie możecie w karty pograć albo z k****** pobajerzyc przy zajazdach ??
Pies starszy belka wam zabrania ?? musicie pisac tutaj ??

-
Jaka pojemnosc stadionu zostala zgloszona na ŁKSie na ten sezon?
Dlaczego klub (I druzyna) nie przystapil do rozgrywek PP?
-
-
Odpowiem Ci za nich.
Tak jest, że ci co awansują z 3 do 2 ligi, a nie wygrali swojego pucharu okręgowego - w kolejnym sezonie nie grają w żadnym pucharze. Mogliby grać w okręgowym ale jaki ma to sens, skoro w nowym sezonie i tak zagrają w normalnym PP jako 2ligowiec.
-
5120. Poczytaj regulamin,wszystko jasne napisane. Ty zamiast tu świrować to lepiej przytocz mi moje posty ,które podobno pisałem o przerzutach.NoMatterWhat pisze: ↑19.09.2017, 19:05Jaka pojemnosc stadionu zostala zgloszona na ŁKSie na ten sezon?
-
Dla Was to ŁKS wszędzie ma niewiele do powiedzenia począwszy od Teofilowa kończywszy na Starym Polesiu. Skoro tak niewiele mają do powiedzenia to dlaczego dalej istnieją? Znacie pewnie doskonale ich adresy, czemu ich nie odwiedzicie i tego słabego ŁKS nie wybijecie im z głowy?CzłowiekHonoru pisze: ↑19.09.2017, 19:09W twoim zrytym łbie jedynie.
Chojny to RTS. Łks jest jedynie na Zatorzu, ale ogólnie na Chojnach mają niewiele do powiedzenia.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Krokiet z grzybami, zapomniałeś hasła do konta, że założyłeś nowe?TERROR_EUDEZET pisze: ↑19.09.2017, 19:52Dla Was to ŁKS wszędzie ma niewiele do powiedzenia począwszy od Teofilowa kończywszy na Starym Polesiu. Skoro tak niewiele mają do powiedzenia to dlaczego dalej istnieją? Znacie pewnie doskonale ich adresy, czemu ich nie odwiedzicie i tego słabego ŁKS nie wybijecie im z głowy?
Czyli według Ciebie Łks coś znaczy na Chojnach? W takim razie proszę o wymienienie akcji chojeńskiej kasty.
-
c*** kogo interesuję co tam szamiesz na kolację.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Dawaj pedale te akcje kasty a jak nic nie masz do napisania to sklej wary i się nie wpierdalaj do rozmowy. MW10 i DK08 już zamknęli pizdy, teraz czas na ciebie.
-
Rozumiem, że Ty taki tutejszy boss?
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Lewa ręka hWŁ. Prawą jest Janiol z bratem jatoja49.
NoMatterWhat odpiszesz?
NoMatterWhat odpiszesz?
-
Chojny to RTS. Łks jest jedynie na Zatorzu, ale ogólnie na Chojnach mają niewiele do powiedzenia.
[/quote]
Dla Was to ŁKS wszędzie ma niewiele do powiedzenia począwszy od Teofilowa kończywszy na Starym Polesiu. Skoro tak niewiele mają do powiedzenia to dlaczego dalej istnieją? Znacie pewnie doskonale ich adresy, czemu ich nie odwiedzicie i tego słabego ŁKS nie wybijecie im z głowy?
[/quote]
Po pierwsze nikt normalny nie pisze że ŁKS nic nie znaczy na Teofilowie czy Polesiu bo to wasze osiedla i każdy to wie więc nie wiem po co ta napinka?... Tak samo Chojny to jest nasze osiedle, jest was tam garstka którą na siłę próbujecie wypromować z marnym skutkiem więc nie siej propagandy.
[/quote]
Dla Was to ŁKS wszędzie ma niewiele do powiedzenia począwszy od Teofilowa kończywszy na Starym Polesiu. Skoro tak niewiele mają do powiedzenia to dlaczego dalej istnieją? Znacie pewnie doskonale ich adresy, czemu ich nie odwiedzicie i tego słabego ŁKS nie wybijecie im z głowy?
[/quote]
Po pierwsze nikt normalny nie pisze że ŁKS nic nie znaczy na Teofilowie czy Polesiu bo to wasze osiedla i każdy to wie więc nie wiem po co ta napinka?... Tak samo Chojny to jest nasze osiedle, jest was tam garstka którą na siłę próbujecie wypromować z marnym skutkiem więc nie siej propagandy.
-
Nie chcę mi się już brać udziału w tej bezsensownej napince, ale muszę zwrócić uwagę, że nikt z RTSu nie napisał, że "ŁKS wszędzie ma niewiele do powiedzenia począwszy od Teofilowa kończywszy na Starym Polesiu". Na ch się napinasz? To wasze osiedla, pomimo dawnej obecności RTSu np. na Teo czy Rtk, zostały one przejęte przez Łks całkowicie i nie ma co lać wody. Nikt z RTSu nie pisał nic innego, a jeżeli tak, to jest dzbanem.
Natomiast z drugiej strony te Łksiackie próby stworzenia z Zatorza siły przeciwstawnej widzewskim Chojnom, no proszę was, to jest jakiś 1% siły bojowej w tym rejonie Łodzi, jeżeli to wg. was jest warte uwagi to moje gratulacje. Ta cała CHK to bez Rudy i Rokicia nie istnieje, wiem, bo pomieszkiwałem u dziewuchy ładnych kilka lat na Jutrzenki, już wtedy się mówiło, że Łks na Chojnach pompują wszyscy (czyt: wszystkie sąsiednie osiedla), tylko nie Łks z Chojen.
Natomiast z drugiej strony te Łksiackie próby stworzenia z Zatorza siły przeciwstawnej widzewskim Chojnom, no proszę was, to jest jakiś 1% siły bojowej w tym rejonie Łodzi, jeżeli to wg. was jest warte uwagi to moje gratulacje. Ta cała CHK to bez Rudy i Rokicia nie istnieje, wiem, bo pomieszkiwałem u dziewuchy ładnych kilka lat na Jutrzenki, już wtedy się mówiło, że Łks na Chojnach pompują wszyscy (czyt: wszystkie sąsiednie osiedla), tylko nie Łks z Chojen.
-
Chojeńska Kasta? To ta banda przerzutów, którym na Łksie pozwalają biegać w ekipie, i którzy ostatnio spierdalali w przewadze ?
Na ostatnim meczu na Widzewie ponad 60 osób z Chojen.
Na ostatnim meczu na Widzewie ponad 60 osób z Chojen.
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
To jak na 16 tysiecy co was chodzi,o czym sie wszedzie chwalicie to rzeczywiscie w c*** :D :D z Polesia tylko na ŁKS chodzi co mecz :D
-
"Kumaczu Polesie to dzielnica (jedna z pięciu w Łodzi dla Twojej wiadomości) i to najlepsza dzielnica ŁKS-u, w zasadzie jedyna zdominowana w Łodzi przez białych (tak jak Widzew przez RTS, reszta jest bardziej lub mniej podzielona) a Chojny to osiedle, nie ośmieszaj się już.
-
Zamknij pizde,jak jestes z Łodzi to wiesz jakie osiedle robi frewkencje jesli chodzi o Polesie,i jest to stare Polesie, wiec to ku*** stare polesie zjada te wasze chojny na sniadanie,j**** lks i widzew.
-
Już nie jeden stąd podniecał się tą całą CHK, ale jakoś przykładów ich aktywności ciągle brak. Tak działa właśnie Łksiacka propaganda na tym forum. A to, że kilku typów to przerzuty w tym raperek Ch.Z to fakt.
-
Powiało grozą hehe, pokazałeś swoje prawdziwe oblicze zakompleksiony paziu, ja kończę z Tobą dyskusję bo nie ma ona sensu, nie pozdrawiam.
-
Jak wiadomo papier na wszystko jest? Na każdego "przerzuta"? Bo jeśli to pierdolenie na k.net to sobie oszczędźmy, a zapewne tak jest.CzłowiekHonoru pisze: ↑19.09.2017, 23:33Już nie jeden stąd podniecał się tą całą CHK, ale jakoś przykładów ich aktywności ciągle brak. Tak działa właśnie Łksiacka propaganda na tym forum. A to, że kilku typów to przerzuty w tym raperek Ch.Z to fakt.
-
Papier na przerzuta???
-
Następny dumny z przerzutów, świat się kończy.
-
Ciąć statystyka w chumądrala pisze: ↑19.09.2017, 22:52Nie chcę mi się już brać udziału w tej bezsensownej napince, ale muszę zwrócić uwagę, że nikt z RTSu nie napisał, że "ŁKS wszędzie ma niewiele do powiedzenia począwszy od Teofilowa kończywszy na Starym Polesiu". Na ch się napinasz? To wasze osiedla, pomimo dawnej obecności RTSu np. na Teo czy Rtk, zostały one przejęte przez Łks całkowicie i nie ma co lać wody. Nikt z RTSu nie pisał nic innego, a jeżeli tak, to jest dzbanem.
Natomiast z drugiej strony te Łksiackie próby stworzenia z Zatorza siły przeciwstawnej widzewskim Chojnom, no proszę was, to jest jakiś 1% siły bojowej w tym rejonie Łodzi, jeżeli to wg. was jest warte uwagi to ...
-
Low kick na kolano pisze: ↑20.09.2017, 02:02Sprawa jest bardzo prosta.
Nasze obecne przerzuty na Chojnach stwierdziły w pewnym momencie,
że w sumie nudno tak być za tym wielkim, wspaniałym Widzewem,
ciągle dominować, cieszyć się szacunkiem, mieć setki kolegów i nie być przez nikogo napierdalanym.
Dlatego wybrali drogę przez mękę i są za ŁKS-em.
-
ku*** rusz czymś co u normalnego człowieka nazywamy mózgiem. Papier w sensie jakieś fotki jak to latali na widzew,jakikolwiek dowód poza waszym pierdoleniem.
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibiīcowsko
1. ŁKS nie ma i nie będzie miał stadionu. Miasto ma teraz na głowie Expo2022 oraz tunel średnicowy.NoMatterWhat pisze: ↑19.09.2017, 19:05Jaka pojemnosc stadionu zostala zgloszona na ŁKSie na ten sezon?
2. Jeśli chodzi o PP to c*** ich wie. Organizacyjnie by chyba nie ogarnęli.
Udanego dnia.
-
Weź już W********** pajacu. Ja rozumiem się przyjebać raz czy dwa. Ale zachowujesz się jak nastoletnia p**** wkurwiona rozpoczęciem roku szkolnego.
1. Całe szczęście niw ty decydujesz co będzie, a co nie.showmustgoon pisze: ↑20.09.2017, 07:081. ŁKS nie ma i nie będzie miał stadionu. Miasto ma teraz na głowie Expo2022 oraz tunel średnicowy.NoMatterWhat pisze: ↑19.09.2017, 19:05Jaka pojemnosc stadionu zostala zgloszona na ŁKSie na ten sezon?
2. Jeśli chodzi o PP to c*** ich wie. Organizacyjnie by chyba nie ogarnęli.
Udanego dnia.
2. Poczytaj regulamin i później dyskutuj.
-
Napewno 1996 roku wolalismy na nich dzieciojersi wiec grupa destroyers istniała. Jeśli chodzi o sam skrot DHW ciężko powiedziec
-
Walki w Łodzi trwały juz dużo wcześniej. Wtedy nie było aut i jeśli było coś planowane to wsiadalo się w tramwaj albo autobus i jechalo na akcje. Były akcje na przebierańców. Sam musiałem rwac zeluwy jak podjeżdża tramwaj patrze a tu na cały tramwaj naszych. Co się za chwilę okazało jechał cały wagon ale widzewa. HeheDoZo pisze: ↑20.09.2017, 08:36Czyli jednak '96. Próbowali już wtedy rozrabiać?LksNaZawsze pisze: ↑20.09.2017, 08:31Napewno 1996 roku wolalismy na nich dzieciojersi wiec grupa destroyers istniała. Jeśli chodzi o sam skrot DHW ciężko powiedziec
-
hahahaDoZo pisze: ↑20.09.2017, 09:17To raczej jasne. Daciekam, czy od początku tzn. w 1996 roku dhw "szukali guza", czy np. kibicowali ... na koszykówce. ;)LksNaZawsze pisze: ↑20.09.2017, 08:43Walki w Łodzi trwały juz dużo wcześniej. Wtedy nie było aut i jeśli było coś planowane to wsiadalo się w tramwaj albo autobus i jechalo na akcje. Były akcje na przebierańców. Sam musiałem rwac zeluwy jak podjeżdża tramwaj patrze a tu na cały tramwaj naszych. Co się za chwilę okazało jechał cały wagon ale widzewa. Hehe
-
Czemu,aż tak bardzo Cie to trapi?Czy działali w 95 czy w 96,naprawdę to dla ciebie tak duża różnica,ze piszesz o tym od 2 miesięcy?Zajmij się swoimi tedzikami.
-
To jeśli tak wszystko jest dla Ciebie jasne to nie zadawaj głupich pytań. Działali i ta twoja legie wciągnęli by nosem. Usatysfakcjonowany? To zakończ.
-
Pytanie do Widzewiaków. Czy u Was na stadionie, przestrzegane są miejsca, które macie na biletach/karnetach?
-
A czy Teddy Boys mają coś wspólnego z misiami ? Czy te misie są chronione przez nich ? Znajdują się w rezerwatach ? Jeśli tak to od którego roku zajmują się taki wolontariatem ? Może to ktoś z Legii potwierdzić i czy macie na to dowody ?DoZo pisze: ↑20.09.2017, 09:17To raczej jasne. Daciekam, czy od początku tzn. w 1996 roku dhw "szukali guza", czy np. kibicowali ... na koszykówce. ;)LksNaZawsze pisze: ↑20.09.2017, 08:43Walki w Łodzi trwały juz dużo wcześniej. Wtedy nie było aut i jeśli było coś planowane to wsiadalo się w tramwaj albo autobus i jechalo na akcje. Były akcje na przebierańców. Sam musiałem rwac zeluwy jak podjeżdża tramwaj patrze a tu na cały tramwaj naszych. Co się za chwilę okazało jechał cały wagon ale widzewa. Hehe
-
Oprócz zegara, raczej tak.Łódzki Klub Sportowy pisze: ↑20.09.2017, 10:05Pytanie do Widzewiaków. Czy u Was na stadionie, przestrzegane są miejsca, które macie na biletach/karnetach?
-
-
Ja też bym prosił o potwierdzenie, od od którego roku TB zaczęli nosić damskie torebki. Z góry dzięki i pozdro dla kumatychyurez pisze: ↑20.09.2017, 10:11A czy Teddy Boys mają coś wspólnego z misiami ? Czy te misie są chronione przez nich ? Znajdują się w rezerwatach ? Jeśli tak to od którego roku zajmują się taki wolontariatem ? Może to ktoś z Legii potwierdzić i czy macie na to dowody ?DoZo pisze: ↑20.09.2017, 09:17To raczej jasne. Daciekam, czy od początku tzn. w 1996 roku dhw "szukali guza", czy np. kibicowali ... na koszykówce. ;)LksNaZawsze pisze: ↑20.09.2017, 08:43
Walki w Łodzi trwały juz dużo wcześniej. Wtedy nie było aut i jeśli było coś planowane to wsiadalo się w tramwaj albo autobus i jechalo na akcje. Były akcje na przebierańców. Sam musiałem rwac zeluwy jak podjeżdża tramwaj patrze a tu na cały tramwaj naszych. Co się za chwilę okazało jechał cały wagon ale widzewa. Hehe
-
Jeden z największych wpierdoli tamtych lat jaki zaliczyła czołówka Legii, przy naszego meczu z Pogonią bodajże hasająca grupa Legia_Pogoń w okolicach Kilińskiego-Piłsudskiego została wzięta za Łks, co skończyło się dla nich bardzo ie ciekawie ich wodzirej B, zaliczył konkretny oklep, tak to panie dozo zaczynało DHW.
https://t.me/pump_upp
-
Lukajac fotki z Łksu widzialem w sumie wszystkie puste miejsca na balkonie. Co to za miejscowki?