Kostakurta pisze: 17.09.2017, 22:20
mądrala, serio myślałeś, że to pedały? Można pokręcić bekę, ale bez jaj żeby zadawać takie pytania na poważnie. Ogólnie fajna sprawa podbić sobie w dzień ślubu na meczyk.
[...]
Szczerze, bez beki, taka myśl mnie naszła. Ja jestem rocznik 74, prosty człowiek wychowany na blokowisku, bez neta i telefonu, to, co się wyprawia w dzisiejszych czasach nieco mnie przerasta. Stąd też nie dziw się mojemu pytaniu. Cieszę się, że byłem w błędzie.
yurez pisze: 17.09.2017, 22:12
To jak to jest , na Widzewie frekwencja bee i wysmiewanie , że na lksie to w d**** mają bo liczą się charakterni i fanatyczni tylko kibole a jak komplet po 3 latach !! To piejecie jak kury z zachwytu ? . Z fc było tak samo , wysmiac , obrzydzic a jak kilka fan clubow Wam doszło to zachwyt . Kolejna rzecz " licza sie tylko RODOWICI j**** wiesniakow " na unii 2 pojawiają się " wiesniacy " już jest git , wymyslamy bajkę o mentalności wiesniaka , że to o zachowanie chodzi . Powinniście się wstydzić ze dziś " komplet " mieliście , to ujma na honorze dla najcharakterniejszych rodowitych łodzian z Piotrkowa
No co Ty, przecież to chodzi o "mentalność". Żadne pochodzenie. Łkaesy z Piotrkowa i Aleksa to są Rodowici Łodzianie, bo tak biała góra powiedziała, a Widzewiaki ze Śródmieścia, Chojen i Rado to są wieśniaki. Hehe.
Zapamiętajcie parówy, pół Łodzi jest Wasze, ale w województwie prócz 2-3 punktów NIE ISTNIEJECIE. I takie przyszły czasy, że to się nie zmieni, choćbyście na chuju stanęli. Internet, telefony, ogólna organizacja, DOŚWIADCZENIE ( Piotrków, ale i Sieradz / Łęczyca) no raczej trudno mi sobie wyobrazić zmianę sytuacji w dzisiejszych czasach.