Komentarze-15-18 września !
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze-15-18 września !
Ciekawe co po akcji w Przemyślu zrobi Stalówka. Jeśli nie odpuści Polonię, to Siarka, jako koalicjant Wisłoki pewnie znów przez pół roku nie wychyli nosa poza granice miasta.
Dobra akcja Wisłoki, nie chcę być złym prorokiem, ale będzie z 50 zakazów.
Dobra akcja Wisłoki, nie chcę być złym prorokiem, ale będzie z 50 zakazów.
-
Chłopak z Polonii próbuje przyjarac flagę gości. Ci szybko reagują rozmontowuja ogrodzenie i biegną przez murawę. Polonia widząc zdecydowanie gości wraca za ogrodzenie. Przy płocie dochodzi do wymiany uprzejmości i Wisłoka chcąc uniknąć przypalow szybko wraca. Ot cała akcja. Ktoś tam ucieka ale cześć osób się broni. Wisłoka nie zdecydowała się na dalsze kroki. Myślę że wiele ekip o podobnym potencjale zachowaloby się podobnie jak Polonia. Koalicja w Przemyślu była ciekawa i mocna.
Kiedyś Wisłoka w Chełmie skroila flagę Chelmianki ale nie była już takim składem i nie potrafiła obronić zdobyczy. Wtedy koledze próbowało pomagać kilka osób
Kiedyś Wisłoka w Chełmie skroila flagę Chelmianki ale nie była już takim składem i nie potrafiła obronić zdobyczy. Wtedy koledze próbowało pomagać kilka osób
Duma Hutniczego Miasta - Stal Stalowa Wola
-
Mistrz!! :)prism pisze: ↑16.09.2017, 22:26Dokładnie. Remis ze wskazaniem na Polonię, która wciągnęła Wisłokę w zasadzkę i ostatecznie zmusiła Zielonych do powrotu na sektor.lucero2 pisze: ↑16.09.2017, 22:18Spojrz na date rejestracji i wtedy udzielaj rad. To razAdamwladam pisze: ↑16.09.2017, 21:59
Weź cioto się nie udzielaj na tym forum. Chłopaki z prowincji wpadają do Przemyśla, trzaskaja mordy słynnych koksow z Przemyśla, a ty piszesz o wyrównanym starciu :D
Dwa: mowie o starciu od 28s-38s, gdzie starcie jest w miarę wyrównane. Oczywiscie Polonia mogla udowodnic jakas wartość na murawie ale to tez nie jest tak ze Wisłoka wygoniła gospodarzy z trybun. Owszem wiekszosc siurkow uciekla, ale w mlynach takich ludzi jest bez liku (wiekszosc pewnie zarejestrowanych tutaj w 2017)
No debil ku***.
-
Polonia ze zgodowiczami miala czas na to aby wyskoczyc przed plot i wtedy doszloby do normalnej konfrontacji. Jak widac zabraklo jaj a przeciez byli u siebie.
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
Polonia powinna zjesc Wisloke na swoim podwórku, a narobila sobie przypalu.
-
A już myślałem że tylko Ja widziałem takie rzeczy na nagraniu:-) Nie darzę sympatią żadnej ze stron, ale twierdzenie że Polonia wygoniona ze swojego sektora to mocna przesada. Spora gruba staje do wymiany przy płocie, spierdalają zapewne wszelkiej maści pokemony co przemoc ogląda jedynie po 23 w TVN Turbo.lucero2 pisze: ↑16.09.2017, 22:33Nikt nie pisze o remisie tylko o tym, iz podniecenie jest takie jakby Wisłoka stała sobie na sektorze jak Legia po ataku na Jage
Nie stała bo jednak kilka osob walczyło i w moim uznaniu jakos tam sobie radziło, co zreszta pisze z ciezkim sercem wiedzac kto mogl stanowic owa grupę 10-15 osob ktore zostały.
Tyle
Kilka lat temu wysypujemy się w podobny sposób na KSZO u nas na stadionie, dochodzi do wymiany przez kraty i tyle wszystkiego. Pozostawał tylko niedosyt i małe pretensje do Ostrowiczan że nie potrafili przeskoczyć niezbyt wymagającego ogrodzenia.Tutaj widzę to podobnie, Polonia przyjmuje defensywną postawę i jak dla mnie jednak broni ten swój sektor, bo nikt z koalicji go nie forsuje.
Co by jednak nie mówić + dla Wisłoki za całokształt.
A co tam w oświadczeniach na wiśle?
-
Ciekawe, czy ci wszyscy w groźnych czarnych bluzach i ci niedopingujący stojący na barierkach poszli bronić honoru swojego klubu. Jak ktoś jest taki kozak i napinacz, jak mu nic nie grozi, a potem spierdala, to jest zwykłym fiutkiem do szczania i nie powinien więcej mieć wstępu na sektor, bo nie ma z takiego żadnego pożytku, a za wygląd i groźne miny nikt punktów nie przyznaje.
Powróci stare prawo - Narodowy Socjalizm odrodzi się...
-
Panowie, bądźmy poważni.
Wisłoka+ziomki zrobiła wszystko co trzeba, to gospodarze się nie spisali.
Byle bez konsekwencji.
Pzdr
Wisłoka+ziomki zrobiła wszystko co trzeba, to gospodarze się nie spisali.
Byle bez konsekwencji.
Pzdr
-
Pytanie do kogos z Górnika czy planowana jest budowa 4 trybuny?
-
Na prezentacji drużyny przed sezonem pani prezydent miasta obwieściła, że budowa 4 trybuny ruszy wkrótce i że środki na to są przygotowane...czekamykibolteoretyk pisze: ↑17.09.2017, 00:21Pytanie do kogos z Górnika czy planowana jest budowa 4 trybuny?
-
-
-
Prwada jest taka ze takimi historiami z d*** możesz wyskoczyć na Waszym forum.Tam każdy to łylnie i jeszcze poklepie po plecach
ŁKS Łódź Polska
-
-
Oj daleko mi do Wisloki ale tak sobie mysle ze tam na Poloni stoja takie ciule jak Ty alucero2 pisze: ↑16.09.2017, 22:33Nikt nie pisze o remisie tylko o tym, iz podniecenie jest takie jakby Wisłoka stała sobie na sektorze jak Legia po ataku na Jage
Nie stała bo jednak kilka osob walczyło i w moim uznaniu jakos tam sobie radziło, co zreszta pisze z ciezkim sercem wiedzac kto mogl stanowic owa grupę 10-15 osob ktore zostały.
Tyle
biegnie taka zgraja tych z forum ktorzy jezdza na wyjazdy i czasem cos "extra" czyli typowa mala grupa wyjazdowa. Mysle ze tak tez by to wygladalo z tym ze spoerdalali by wszyscy z tego mlynka.
Jebali na nich i sie doczekali. Zajebiscie.
Wszyscy ryja darli a potem wroty jak przyszlo co do czego.
Cieszy rowniez % calosci ekipy wyjazdowej na murawie.
Polowa? Git jak h**.
do zobaczenia na szlaku albo i na szpilu ( na co wiele wskazuje)
ps. wybiegniecie?
-
Re: Komentarz iie-15-18 września !
Czytam twoje posty i widze kumpla jędrasa .... ;-)
Podaj parę przykładów Farmazoniarzu ??
Chyba że już dopalacze przestały działać ha
-
Jak dla mnie dobra akcja Wisłoki i zgód, zdecydowanie na plus. Lecz do bicia zabrakło zdecydowania i brak wjazdu na sektor gospodarzy. Nie rozumiem tylko Polonii i ich ucieczki z sektora przecież nawet Wisłoka na początku nie próbowała wbić na sektor tylko stała przed płotem i oglądała jak gospodarze uciekają. Szacun za wjazd na murawę i dla tych co się z Polonii postawili.
Fajnie ze to juz druga taka akcja w regionie. Oby odbyło się bez zakazów, z fartem!
Fajnie ze to juz druga taka akcja w regionie. Oby odbyło się bez zakazów, z fartem!
-
Najlepszy filmik z Wisłoka-Polonia jak do tej pory (akcja w środku) https://www.youtube.com/watch?v=bOYthyQK4Q8
-
Wisłoka jak na razie akcja rundy jeśli chodzi o akcje na stadionach :) dziwne że Polonia nie podjęła rękawic, walka na gołe pięści, typowy spontan a tu odwrót...niektórzy zapomnieli że morda nie szklanka

-
Wisłoka w pojedynkę to może walczyć z Sędziszowem jak już pisałem w tym przypadku rozkład sił to 4 ekipy do 1! Poloni zostało bronić się na sektorze i to też uczynili
-
-
Chyba mało trafione porównanie. To wy byliście u siebie i furtke mieliście otwartą. Gwarantuje ci że gdyby był taki plotek jak na Polonii to byśmy się spotkali. Sam byłem na płocie i tylko dlatego nie przeskoczyłem że wy już byliście całą grupą na bieżni a my byśmy pojedynczo skakali.ilu by zdążyło 10-15.Nasza furtka nie pękła mimo szarpania .Akcja z flagami nie była planowana,wyskoczył pajac co zaczął jeździć nawiasem mówiąc już zakończył nikogo nie informując. Tyle z naszej perspektywy. Co do Polonii to każdy widział mieli czas i plotek jak do biegania.HaKaeS pisze: ↑16.09.2017, 23:29A już myślałem że tylko Ja widziałem takie rzeczy na nagraniu:-) Nie darzę sympatią żadnej ze stron, ale twierdzenie że Polonia wygoniona ze swojego sektora to mocna przesada. Spora gruba staje do wymiany przy płocie, spierdalają zapewne wszelkiej maści pokemony co przemoc ogląda jedynie po 23 w TVN Turbo.lucero2 pisze: ↑16.09.2017, 22:33Nikt nie pisze o remisie tylko o tym, iz podniecenie jest takie jakby Wisłoka stała sobie na sektorze jak Legia po ataku na Jage
Tyle
Kilka lat temu wysypujemy się w podobny sposób na KSZO u nas na stadionie, dochodzi do wymiany przez kraty i tyle wszystkiego. Pozostawał tylko niedosyt i małe pretensje do Ostrowiczan że nie potrafili przeskoczyć niezbyt wymagającego ogrodzenia.Tutaj widzę to podobnie, Polonia przyjmuje defensywną postawę i jak dla mnie jednak broni ten swój sektor, bo nikt z koalicji go nie forsuje.
-
bronić? Jakby się bronili to stanęli by do walki mimo pewnego wpierdolu a nie cofka z prędkością światła.
Ale w 4 na 1 jakby dojebali Wisłoce to spoko luz? Teraz zaczyna się era tłumaczeń "ej no bo tam była koalicja a nasza koalicja miała na nas wyjebane w tej kolejce to się nie liczy".

-
W pojedynkę to Ty walczysz z papierem toaletowym w ubikacji.. co za ludzie..
Przypominam, że to Wisłoka grała na wyjeździe..
Mistrz ciętej riposty.
-
A dlaczego Wisloce w Chełmie zabrakło odwagi na starcie z Chełmianka jak chłopak skroil flagę? Wtedy nie było 200 osób i dużej liczby zgod. Wystarczyło się wyspac co przeszkodziło?UrzadSkarbowy pisze: ↑17.09.2017, 09:09bronić? Jakby się bronili to stanęli by do walki mimo pewnego wpierdolu a nie cofka z prędkością światła.
Ale w 4 na 1 jakby dojebali Wisłoce to spoko luz? Teraz zaczyna się era tłumaczeń "ej no bo tam była koalicja a nasza koalicja miała na nas wyjebane w tej kolejce to się nie liczy".
Duma Hutniczego Miasta - Stal Stalowa Wola
-
Polonia nie podejmuje rękawic pod własnym sektorem, na własnym stadionie. Zdecydowana większość młyna widząc koalicje spierdala na koronę stadionu, kilka łbów wydziera krzesełka i rzuca w stronę atakujących. Największe cykorstwo jakie internet ostatnie widział, bo wstydem nie jest dostanie wpierdolu - bo taki zalicza każda ekipa, bez wyjątków ale brak podjętych rękawic.
-
-
Ja tam widzę ze ekipa Polonii Nie zdupca spod płotu, tyle co mieli w takich proporcjach zrobić?Flag nie stracili, nie dali wejść sobie na sektor, akcja na + dla Wisłoki ale bez jaj o czym wy pierdolicie?
-
Skacz pierdolic w d**** byłeś i gówno widziałeś (kilka lbow) takie wiejskie określenie możesz włożyć w swe kozakisrututu pisze: ↑17.09.2017, 09:32Polonia nie podejmuje rękawic pod własnym sektorem, na własnym stadionie. Zdecydowana większość młyna widząc koalicje spierdala na koronę stadionu, kilka łbów wydziera krzesełka i rzuca w stronę atakujących. Największe cykorstwo jakie internet ostatnie widział, bo wstydem nie jest dostanie wpierdolu - bo taki zalicza każda ekipa, bez wyjątków ale brak podjętych rękawic.
-
Jak to mówią, perspektywa ma znaczenie. Jak dla mnie było tam sporo czasu zanim do Was dolecieliśmy i śmiało było można to przeskakiwać, bo ogrodzenie jest dość łatwe do pokonania, wiem bo skakałem:-) oczywiście po Waszej stronie mogło to wyglądać zupełnie inaczej i ja tego oczywiście nie neguje. Ale było, minęło, mi się akurat tak to skojarzyło, dlatego też do tego nawiązałem.KSZO GANG pisze: ↑17.09.2017, 09:02Chyba mało trafione porównanie. To wy byliście u siebie i furtke mieliście otwartą. Gwarantuje ci że gdyby był taki plotek jak na Polonii to byśmy się spotkali. Sam byłem na płocie i tylko dlatego nie przeskoczyłem że wy już byliście całą grupą na bieżni a my byśmy pojedynczo skakali.ilu by zdążyło 10-15.Nasza furtka nie pękła mimo szarpania .Akcja z flagami nie była planowana,wyskoczył pajac co zaczął jeździć nawiasem mówiąc już zakończył nikogo nie informując. Tyle z naszej perspektywy. Co do Polonii to każdy widział mieli czas i plotek jak do biegania.HaKaeS pisze: ↑16.09.2017, 23:29A już myślałem że tylko Ja widziałem takie rzeczy na nagraniu:-) Nie darzę sympatią żadnej ze stron, ale twierdzenie że Polonia wygoniona ze swojego sektora to mocna przesada. Spora gruba staje do wymiany przy płocie, spierdalają zapewne wszelkiej maści pokemony co przemoc ogląda jedynie po 23 w TVN Turbo.lucero2 pisze: ↑16.09.2017, 22:33Nikt nie pisze o remisie tylko o tym, iz podniecenie jest takie jakby Wisłoka stała sobie na sektorze jak Legia po ataku na Jage
Tyle
Zdrówka
A co tam w oświadczeniach na wiśle?
-
Twoja elokwencja jest na tak wysokim poziomie że trudno Cię zrozumiećkibic ze Śląska pisze: ↑17.09.2017, 05:01
Oj daleko mi do Wisloki ale tak sobie mysle ze tam na Poloni stoja takie ciule jak Ty a
biegnie taka zgraja tych z forum ktorzy jezdza na wyjazdy i czasem cos "extra" czyli typowa mala grupa wyjazdowa. Mysle ze tak tez by to wygladalo z tym ze spoerdalali by wszyscy z tego mlynka.
Pomimo że do sportowej ekipy nie należałem to z sektora się nie ulatnialem, ale to były jeszcze czasy kiedy szylo sie flagi z prześcieradła a o obecnych koszulkach ktore dominują można było pomyśleć idac na film SF
Dlatego spoglądam na sprawy z dystansu i widze w tym starciu też plusy dla tych niby zmiazdzonych chociaż z uwagi na ich zgodę wolałbym aby rzeczywiście zostali zmiazdzeni
-
https://www.youtube.com/watch?v=wSYFaXodSXw
Od pierwszej sekundy widać chłopaka z Polonii jak stoi na krawędzi bieżni i murawy czekając na nadbiegającą grupę - pierwszego z atakujących który sam się przewraca nawet trafia.
Wycofując się jeszcze jakaś wymiana i przez płotek do młyna - tutaj słowo 'szacun' nie jest wyświechtanym sloganem.
Nie oceniam zajścia tylko postawę tego Typa.
Od pierwszej sekundy widać chłopaka z Polonii jak stoi na krawędzi bieżni i murawy czekając na nadbiegającą grupę - pierwszego z atakujących który sam się przewraca nawet trafia.
Wycofując się jeszcze jakaś wymiana i przez płotek do młyna - tutaj słowo 'szacun' nie jest wyświechtanym sloganem.
-
najlepszy typ w lewym komine po lewej :D 3 sekundy kozakowana i cofkaAL BUNDY pisze: ↑17.09.2017, 10:07https://www.youtube.com/watch?v=wSYFaXodSXw

-
W takiej sytuacji to starcie na plus dla Polonii. Chcieli się bić na koronie stadionu poza monitoringiem, a przeciwnicy się obsrali robiąc typową pokazówkę. Dlatego odpuścili - mogli rozjebać Wisłokę, a pozwolili jej spokojnie wrócić na swój sektor. Szacunek za honorową postawę.lucero2 pisze: ↑17.09.2017, 10:02Twoja elokwencja jest na tak wysokim poziomie że trudno Cię zrozumiećkibic ze Śląska pisze: ↑17.09.2017, 05:01
Oj daleko mi do Wisloki ale tak sobie mysle ze tam na Poloni stoja takie ciule jak Ty a
Pomimo że do sportowej ekipy nie należałem to z sektora się nie ulatnialem, ale to były jeszcze czasy kiedy szylo sie flagi z prześcieradła a o obecnych koszulkach ktore dominują można było pomyśleć idac na film SF
Dlatego spoglądam na sprawy z dystansu i widze w tym starciu też plusy dla tych niby zmiazdzonych chociaż z uwagi na ich zgodę wolałbym aby rzeczywiście zostali zmiazdzeni
PS. W przyszłym tygodniu może się okazać, że to jednak Dębica została zmiażdżona.
-
-
Serio ? Wisłoka nie miała po co wchodzić na sektor, bo już nikogo tam nie było. Dziwię się, że w ogóle ktokolwiek próbuje bronić Polonii. Mieli czas żeby wysypać się na bieżnię, ale obrali kierunek odwrotny - wiadomo, że kilku chłopaków zostało i fajnie, że podjęli rękawicę, ale jak czytam, że obronili sektor to śmiać mi się chce. Żeby zadowolić was drodzy użytkownicy tego forum, należałoby wpaść na sektor, zgwałcić pozostałe tam osoby, a na końcu spalić cały stadion - choć wtedy pewnie byłoby pierdolenie, że jeden chłopak miał torebkę, a inny różowe skarpetki.
Podsumowując - Wisłoka c****** akcja, bo mogli wygonić Polonię z Przemyśla, ale nie chciało im się za nimi biec.
-
Polonia P. skompromitowała się niemiłosiernie. Takie sytuacje najlepiej weryfikują siłę danej ekipy w stosunku do farmazonu i propagandy jaką w okół siebie robią. Najpierw napinka, prężenie się, podkreślanie jakiej to siły teraz nie mają po to by przy pierwszej lepszej meczowej okazji zwijać flagi i palić zelówy poubierani wszyscy na czarno w bluzy z motywami sztuk walki, choć minimalnej chęci do sparingu nie wykazują. Nie można w tej sytuacji zgonić na tych co zawsze, okazja była wyśmienita żeby chociaż się godnie postawić, a teraz Przemyskiemu BRACTWU zostaje dalej jeżdżenie na Reymonta 22 i wrzucanie groźnych fotek na neta
-
Jakie ekipy obecne z Wisloka?
Slask w Zabrzu
[link]
Slask w Zabrzu
[link]
-
To w końcu nie było nikogo czy kilku zostalo?na filmiki jednak to widać.