Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
UW1908 Ja tylko stwierdzam fakty że poprostu sie baliscie pojechać i tyle kazdy kumatszy sie domyśli czemu własnie tam was nie było nic nie nakazuje napisałem że wypada wspierać zgode w takim meczu , a co do kadry to jak dla mnie oczywiste myśle że żadna koa po takich akcjach nie odważyła by sie pojechać na karde i walczyć z reszta Polski ja tamtej akcji nie popieram i tyle myśle że na mś w Rosji nasza koa by sie przydała bo jak każdy sie domyśla Ruscy połacza siły i to my bedziemy tym razem ich głównym celem no ale samo życie. Mam pytanie kiedy ostatnio sam Łks zrobił jakaś akcje na kogoś oprócz potyczek z nami ?
-
Hehehe pierdu pierdu, moze i nie prowadzi ale zdjecie na plotku na waszej trybunce w skarpetach do kolan ma...chyba nie zmusisz mnie bym fotke w tej slynnej elkaesiackiej stylowce wrzucal jako dowod? ;)UW1908 pisze: ↑13.09.2017, 19:54Strasznie zorientowany jesteś widzę w Naszym temacie. K.już dawno nie prowadzi dopingu także coś tam wiesz,coś tam słyszałeś, a reszta to bajki co nawet nie dziwi bajkopisarze.
Pato 1908 Gang
-
Dobre łby tu sie wpisuja z Łksu. Jeden pisze ze maha przezutow w ekipie ale wazne ze sie nie rozpruli a reszta glabow nawet go nie sprostuje. Nastepni debile nawet nie wiedza ze ich banda wraz z Zetka zostala zatrzymana przez psy. Litosci ku*** zamknijcie juz te mordy. A no i jeszcze placz o sprzet ze nie wolno.. Skoro wy tacy kumaci to czemu nadal go uzywacie? Bym zapomnial... Waszym sprzetem jest klawiatura
-
A Ty łbie? Kogo jeszcze stąd rozpierdolisz? Dalej chadzasz w barwach Stilonu, czy już Cię pozbawili ich?
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Jakiś ty ku*** zabawny...Pedigree pisze: ↑16.09.2017, 16:27Hehehe pierdu pierdu, moze i nie prowadzi ale zdjecie na plotku na waszej trybunce w skarpetach do kolan ma...chyba nie zmusisz mnie bym fotke w tej slynnej elkaesiackiej stylowce wrzucal jako dowod? ;)
-
Temat łódzki nie Ciebie sie tyczy wiec nie wiem po co dalej sie tu produkujesz idz sie plataj tam gdzies dalej gdzie bedziesz jeszcze wiekszym kumaczem co to nie TyJatoja49 pisze: ↑16.09.2017, 16:39Dobre łby tu sie wpisuja z Łksu. Jeden pisze ze maha przezutow w ekipie ale wazne ze sie nie rozpruli a reszta glabow nawet go nie sprostuje. Nastepni debile nawet nie wiedza ze ich banda wraz z Zetka zostala zatrzymana przez psy. Litosci ku*** zamknijcie juz te mordy. A no i jeszcze placz o sprzet ze nie wolno.. Skoro wy tacy kumaci to czemu nadal go uzywacie? Bym zapomnial... Waszym sprzetem jest klawiatura
j**** zydzew stara k****!
-
Jak nie masz pojęcia o pewnych sprawach i nie masz kogo dopytać , to lepiej zajmij się frekwencją , karnetami itd.rozpierdol pisze: ↑16.09.2017, 15:41To nie kreujcie się na jakąś charakterną ekipę bandytów i świrów,bo to ma c**** wspólnego z prawdą.Bez Lecha kupa w majtach i nie p****** o kadrze barani łbie,bo tam jesteście już nie tylko z Lechem a całą koalicją.Napinaliście się w Marsylii jak to szukacie koalicji i c**** żeście zdziałali.
Kreujecie się przed całą Polską na c*** wie kogo a starej zgody nie potraficie wesprzeć.My potrafiliśmy pojechać w 150 osób a u was kupa.
-
Dawno tu nie wchodziłem, ale jak widać nic się nie zmieniło. Dalej wpisują się tutaj ludzie nie mający pojęcia co się dzieje dookoła. Zmieńcie nicki chłopaki i udawajcie od nowa kumatych ;)
-
Oczywiście , że nikt nie wie gdzie kto był..... najbardziej każda ekipa to powinna się bać tego , że Ty opiszesz to w necie.....obiektywnyGosc pisze: ↑15.09.2017, 21:01Nikt nie wie czy był ten Łks w Chorzowie ?Czyżby ta charakterna ekipa która za Leszkiem lata do Holandi miała jakieś obawy jechać sama na ślask wspierać swoich braci w meczu derbowym ?Cracovia to samo ale to pewnie dlatego że czwartek był : ) Jesteście dobrymi zgodami nie ma co , a Tyscy w 250 osób : )
-
pytanka
Czy na Widzewie pojawia sie jeszcze flaga "Warszawa"?? Ten fc jeszcze istnieje??
Czy na Widzewie pojawia sie jeszcze flaga "Warszawa"?? Ten fc jeszcze istnieje??
-
Flaga wisiala na ostatnim meczu ze Switem.
Co za dzbany tu sie wypisuja. Na pytanie czy ŁKS pojawil sie na derbach GŚ nikt nie potrafil odpowiedziec, ze zostali zawroceni. Wy w ogole macie cos wspolnego z kibicowaniem w rzeczywistosci?
Co za dzbany tu sie wypisuja. Na pytanie czy ŁKS pojawil sie na derbach GŚ nikt nie potrafil odpowiedziec, ze zostali zawroceni. Wy w ogole macie cos wspolnego z kibicowaniem w rzeczywistosci?
-
-
Na pewno flaga cz-b-cz z syrenkami wisiała pod zegarem w tej rundzie obok Sochaczewa. Widzewska Warszawa jeździ regularnie od lat bo widać ich w barwach na meczach.
Mam pytanie o to jakie flagi skrojone lksowi w historii były najlepszymi poza CC?
Skrojona oprawa Lksowi byla najwiekszym lupem Widzewa? Szkoda, ze ta sektorówka została zutylizowana tak szybko bez jej przedstawienia do góry kołami. Czy ktoś kiedyś skroil więcej elementów choreografii naraz niz Widzewiacy ? Sektorówka, transparent, flagi na kijach, szaliki, bluzy, koszulki ?
Mam pytanie o to jakie flagi skrojone lksowi w historii były najlepszymi poza CC?
Skrojona oprawa Lksowi byla najwiekszym lupem Widzewa? Szkoda, ze ta sektorówka została zutylizowana tak szybko bez jej przedstawienia do góry kołami. Czy ktoś kiedyś skroil więcej elementów choreografii naraz niz Widzewiacy ? Sektorówka, transparent, flagi na kijach, szaliki, bluzy, koszulki ?
-
heh i ci Ludzie Humoru beda nas pouczac odnosnie zgod :)))twistos1910 pisze: ↑16.09.2017, 14:24racja, lepiej nie jechać bo będą pierdolić w internecie
na tyskich macie tak samo wyjebane jak swego czasu na sovie, żeby znow zdziwienia nie bylo
czy nadal utrzymujecie wersje zerwania zgod z Chrobrym ,Stalą i Karpatami brakiem kontaktów ??? bo mi bardziej pasuje wersja ze ktos Wam kazal olac ich
czy teraz jak napisal Pan WidzewskaCharyzma zyjecie ,,nową wielką trojcą,, Widzew-Partizan-CSKA ??? gdzie w belgradzie to malo kto o was cos slyszal a ruskiego miec za brata - sam sobie odpowiedz
a nasze niby ,,wyjebanie,, na sovie to chyba wam za bardzo nie nareke , teraz macie dylemat obok stac na niektorych meczach :)))) ale poradzicie sobie przeciez bycie choragiewka macie we krwi
-
chlopie przeciez w Rosji to wam nie wypada stanac przeciw ruskim , juz w Polsce pokazaliscie ze wolicie z ruskimi pic wodeczke niz ich lac wiec prosze o jakiej ty koalicji mowisz ale wireszcie bedziecie mieli szanse pokazac sie na kadrze ;)obiektywnyGosc pisze: ↑16.09.2017, 16:13UW1908 Ja tylko stwierdzam fakty że poprostu sie baliscie pojechać i tyle kazdy kumatszy sie domyśli czemu własnie tam was nie było nic nie nakazuje napisałem że wypada wspierać zgode w takim meczu , a co do kadry to jak dla mnie oczywiste myśle że żadna koa po takich akcjach nie odważyła by sie pojechać na karde i walczyć z reszta Polski ja tamtej akcji nie popieram i tyle myśle że na mś w Rosji nasza koa by sie przydała bo jak każdy sie domyśla Ruscy połacza siły i to my bedziemy tym razem ich głównym celem no ale samo życie. Mam pytanie kiedy ostatnio sam Łks zrobił jakaś akcje na kogoś oprócz potyczek z nami ?
-
Pomijajac kto kogo wyjebal, to czy Wasze, (trafnie ujales w cudzyslow) wyjebanie, masz na mysli wykreslanie herbu Sovii na vlepkach BSNT?galeraxxx81 pisze: ↑16.09.2017, 22:12
a nasze niby ,,wyjebanie,, na sovie to chyba wam za bardzo nie nareke , teraz macie dylemat obok stac na niektorych meczach :)))) ale poradzicie sobie przeciez bycie choragiewka macie we krwi
Taki mamy dylemat, ze na derbach Rzeszowa jestesmy po stronie Stali.
-
Szkoda,że zgrania z szarksami nie macie bo niewiele brakło, a po ryjach byście się okładali niedawno.NoMatterWhat pisze: ↑16.09.2017, 22:30Pomijajac kto kogo wyjebal, to czy Wasze, (trafnie ujales w cudzyslow) wyjebanie, masz na mysli wykreslanie herbu Sovii na vlepkach BSNT?galeraxxx81 pisze: ↑16.09.2017, 22:12
Taki mamy dylemat, ze na derbach Rzeszowa jestesmy po stronie Stali.
-
Pozwole sobie tylko raz z toba (celowo) zamienic slowo.
Ktos kto akceptuje przerzutow i pisze to w imieniu ŁKSu, probujac/nie probujac ich wybielic, nie prezentujesz jakiegolwiek poziomu na dyskusje.
Galera niech sie moze wypowie, bo jego propaganda nie zadzialala.
-
a ty już wymieniłeś te akcje ŁKSu na Chojnach o których pisałeś? Bo czekam i czekam i doczekać się nie mogę :)DK08 pisze: ↑16.09.2017, 15:58No patrz, 150 osób chuligańskiej bandy widzewa, a nie ma kto bronić flag.rozpierdol pisze: ↑16.09.2017, 15:41To nie kreujcie się na jakąś charakterną ekipę bandytów i świrów,bo to ma c**** wspólnego z prawdą.Bez Lecha kupa w majtach i nie p****** o kadrze barani łbie,bo tam jesteście już nie tylko z Lechem a całą koalicją.Napinaliście się w Marsylii jak to szukacie koalicji i c**** żeście zdziałali.
Kreujecie się przed całą Polską na c*** wie kogo a starej zgody nie potraficie wesprzeć.My potrafiliśmy pojechać w 150 osób a u was kupa.
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Przecież to sama charakterna elita kibicowsko bandycka z galery :) Jest MW co zaprasza na zbiórki będąc samemu w Łebie, jest łodzianin98 który udawał bezstronnego by teraz siać postrach jako terror eudezet, jest gwałciciel low kick, rodowity z Kanzasu DK08 bardzo groźny bandzior, jest nikodem co wszystko wie lepiej i na czele multikontowiec adi z bajkowego obecnie jako UW1908 :)NoMatterWhat pisze: ↑16.09.2017, 22:04Co za dzbany tu sie wypisuja. Na pytanie czy ŁKS pojawil sie na derbach GŚ nikt nie potrafil odpowiedziec, ze zostali zawroceni. Wy w ogole macie cos wspolnego z kibicowaniem w rzeczywistosci?
-
Gdzie ja tak pisałem choćby słowo o przerzutach? Zapodaj to.NoMatterWhat pisze: ↑16.09.2017, 22:44Pozwole sobie tylko raz z toba (celowo) zamienic slowo.
Ktos kto akceptuje przerzutow i pisze to w imieniu ŁKSu, probujac/nie probujac ich wybielic, nie prezentujesz jakiegolwiek poziomu na dyskusje.
Galera niech sie moze wypowie, bo jego propaganda nie zadzialala.
-
No i jest w tym całym pierdolniku hWŁ kocur spod zegara stojący z bandą w skład której wchodzą m.in Janiol i jatoja49. Może Ci się coś pomyliło i to gdzie stoisz to sektor dla niepełnosprawnych.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Zapomniales jeszcze o napinaczu showmustgoon i widzewiaku z charyzma, razem tworza sklad nietykalnych pod zegarem i rozdaja liscie tym ktorzy powiedza cos zlego o CSKA! Mieszanka wybuchowa normalnieTERROR_EUDEZET pisze: ↑16.09.2017, 23:27No i jest w tym całym pierdolniku hWŁ kocur spod zegara stojący z bandą w skład której wchodzą m.in Janiol i jatoja49. Może Ci się coś pomyliło i to gdzie stoisz to sektor dla niepełnosprawnych.
-
Mnie w te swoje bajki o bajkowym nie mieszaj chuliganie. Kim ty dzbanie jesteś żeby tu zgrywać kogoś kim nie jesteś? Zniknąłeś stąd po stracie flag jako mms i pojawiłeś się po jakimś czasie jako przedstawiciel chuliganki widzewa? Musiałeś odbyć karę za stratę czy byłeś wtedy w Krakowie i tobie wstyd nie jest? Śmieszny jestes, a udajesz wielkiego kibola z ekipy. Tyle,że nikt z ani jednej ani drugiej strony z ekip nie piszę tutaj.hWŁ pisze: ↑16.09.2017, 23:11Przecież to sama charakterna elita kibicowsko bandycka z galery :) Jest MW co zaprasza na zbiórki będąc samemu w Łebie, jest łodzianin98 który udawał bezstronnego by teraz siać postrach jako terror eudezet, jest gwałciciel low kick, rodowity z Kanzasu DK08 bardzo groźny bandzior, jest nikodem co wszystko wie lepiej i na czele multikontowiec adi z bajkowego obecnie jako UW1908 :)NoMatterWhat pisze: ↑16.09.2017, 22:04Co za dzbany tu sie wypisuja. Na pytanie czy ŁKS pojawil sie na derbach GŚ nikt nie potrafil odpowiedziec, ze zostali zawroceni. Wy w ogole macie cos wspolnego z kibicowaniem w rzeczywistosci?
-
Rozdawal liscie swoim pod zegarem. Pozdro hWL!UW1908 pisze: ↑16.09.2017, 23:43Mnie w te swoje bajki o bajkowym nie mieszaj chuliganie. Kim ty dzbanie jesteś żeby tu zgrywać kogoś kim nie jesteś? Zniknąłeś stąd po stracie flag jako mms i pojawiłeś się po jakimś czasie jako przedstawiciel chuliganki widzewa? Musiałeś odbyć karę za stratę czy byłeś wtedy w Krakowie i tobie wstyd nie jest? Śmieszny jestes, a udajesz wielkiego kibola z ekipy. Tyle,że nikt z ani jednej ani drugiej strony z ekip nie piszę tutaj.hWŁ pisze: ↑16.09.2017, 23:11Przecież to sama charakterna elita kibicowsko bandycka z galery :) Jest MW co zaprasza na zbiórki będąc samemu w Łebie, jest łodzianin98 który udawał bezstronnego by teraz siać postrach jako terror eudezet, jest gwałciciel low kick, rodowity z Kanzasu DK08 bardzo groźny bandzior, jest nikodem co wszystko wie lepiej i na czele multikontowiec adi z bajkowego obecnie jako UW1908 :)NoMatterWhat pisze: ↑16.09.2017, 22:04Co za dzbany tu sie wypisuja. Na pytanie czy ŁKS pojawil sie na derbach GŚ nikt nie potrafil odpowiedziec, ze zostali zawroceni. Wy w ogole macie cos wspolnego z kibicowaniem w rzeczywistosci?
-
Ale się uniosły panienki, chyba trafiłem w punkt :-)
-
Nie no panowie z Łksu wypisujacy na forum widać jacy są ogarnieci co 2 tutaj zna sie z ekipa albo jest kumaty na osiedlu a na pytanie czy był Łks w Chorzowie (gdzie w necie była cisza) żaden nie napisał że była delegacja z kanzasu i o ile to prawda Łks z Zetka cofneli każdy sie zasłaniał jakimiś kontratakujacymi komentarzami nie no szacunek chłopaki z galery ale do dziabania na temat Ruskich Fc Dhw WRWE i kilku innych są najpierwsi nie ma to jak wiedzieć wiecej o rywalu niż o swoim podwórku , wbiłem tu od niedawna i sadziłem że ktoś tam może jest troche kumaty ale jak widać sie pomyliłem
-
Ty za to kumaty będziesz tu wyrokował kto i gdzie bał się jechać jak to wcześniej wypisywałeś. Więc kto tu jest pierwszy do pisania o przeciwnych stronach sam sobie odpowiedz. Na Lechu też było trochę osób wczoraj i co w związku z tym? Wszędzie trzeba pisać żeby wielki Widzew wiedział? Im mniej się wie tym lepiej także nic dziwnego,że nikt nie chce pisać o czymś jeśli nie idzie ofi info. No u was to bez problemu bo albo kocur hWŁ zawsze coś tam nakreśli albo panienka co odpowiada tutaj oficjalnie za Widzew. Ani ja ani nikt inny tu oficjalnie nic nie będzie pisał bo nie zgrywamy c*** wie kogo, a jeśli takie info wyjdzie to od odpowiednich osób(ja taką nie jestem i potrafię to przyznać niż podszywać się pod kogoś) tak jak po stracie flag było co tu kłótnie były jakie flagi poszły.obiektywnyGosc pisze: ↑17.09.2017, 00:16Nie no panowie z Łksu wypisujacy na forum widać jacy są ogarnieci co 2 tutaj zna sie z ekipa albo jest kumaty na osiedlu a na pytanie czy był Łks w Chorzowie (gdzie w necie była cisza) żaden nie napisał że była delegacja z kanzasu i o ile to prawda Łks z Zetka cofneli każdy sie zasłaniał jakimiś kontratakujacymi komentarzami nie no szacunek chłopaki z galery ale do dziabania na temat Ruskich Fc Dhw WRWE i kilku innych są najpierwsi nie ma to jak wiedzieć wiecej o rywalu niż o swoim podwórku , wbiłem tu od niedawna i sadziłem że ktoś tam może jest troche kumaty ale jak widać sie pomyliłem
NoMatterWhat dawaj te moje posty o przerzutach glucie. Dobranoc chuligany.
-
Haha nie no dobra nie denerwuj sie wariacie ty sadzac po postach a widze że czesto sie udzielasz myślałem że własnie Ty i tam ze 2 jest w miare ogarnietych no i widać że jesteście tylko poprostu jak nie ma oficjalnego info nie możecie napisać jak najbardziej rozumiem : )Ja nie jestem kumaty i najebałem tu sto postów co gdzie i jak tylko lekko z was wyszydziłem że nie wsparliście braci do teraz pewnie nie wiecie czy jednak was te psy cofneły z Zeta czy to farmazon bo ofic nie ma tylko jakis gargamel napisał w innym temacie , jutro napiszesz do kolegi ktory zna kolege a tamtego sasiad jest aktywny i bedize wiedział co i jak ale nie no zapomniałem nie możesz musimy poczekać na ofi info dobranoc wariacie
-
Skoro nie ma nic na ten temat to widocznie tak miało być. A czy ja to wiem to c*** cie powinno obchodzić. Ilu was w Morągu? Byłeś czy tylko jebałeś na forum jak boimy się jeździć sam będąc w domu? Nie odpowiadaj nawet bo mnie śmiech ogarnia jakich tu kocurów udajecie.
-
mns zniknął z forum zaraz po tym jak stwierdził ze gość który spierdolil pod komendę ma napis na bluzie "hooligans" zrobiony w "fotoszopie" (foto)Po tej kompromitacji się ulotmił
To tak w gwoli scislosci jak by ktoś chciał serio traktować posty użytkownika hWŁ Sympatyczny miś co to niby stoi z "ekipa" w rogu młyna
To tak w gwoli scislosci jak by ktoś chciał serio traktować posty użytkownika hWŁ Sympatyczny miś co to niby stoi z "ekipa" w rogu młyna
ŁKS Łódź Polska
-
Konto mms zostało zablokowane, dlatego założono nowe obszczymurki :)
-
A ile Lksu z Tychami w Olsztynie było?
-
Uw1909 niechce mi sie szukac twojej ost odp w moim kierynku ale wyszlo jaki z cirbie kumacz tak jak ztych wszystkich pazi typu nikodem czy mw10 co nawet niewiecie dlsczego ich ekipy niebylo w Chorzowie. zwykle szczochy ale najwincej do powiedzienia na temat Widzewa.
-
Kazda ekipa może napisać że jechała ale nie dojechała tak samo każda moze stać na trasie nie będąc tam.
-
gowno prawda pedale, tamto konto zniknelo po stracie flag :) wstyd sie pewnie zrobiłemu wszechkumatemu wieśniakowi z rtssu...
swoją drogą chujek wie gdzie stoi ekipa Rtsu podczas meczow u siebie, i tym bryluje.
Ustawil sie w tym miejscu z innym Widzewiakiem -'imperator mistrz'' bo imperator cisnał tutaj po kontaktach z CSK.
Do spotkania niestety nie doszło , bo pan mms to obsrany szczur w okularkach który tasuje sie jedynie patrząc na chlopakow z dhw z drugiego konca sektora... myśli ze jest w elkipie jesli duzo o niej pisze na forum kibice.net .
Taki kompleks podmiejskiego gila ktory z natury jest obsrany, a jedyne co trenuje, to walenie konia do pornucha :)
...Mężczyźni są z Marsa
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
Kobiety z Wenus
A widzewiacy ze wsi ...
-
Rownie dobrze moge napisac czy wysiadles do Hutnika?Idz lepiej pinowac oprawy derbowej bo historia nie zna takiego przypadku zeby rywal zza miedzy biegal w dzien derbow po Galerze.Tak czekam kiedy w dzien derbow wjedziecie pod zegar.Przez lata wciskaliscie kit ze Widzew to tylko Zgierz i F.C i co nadal Widzewa nie ma w Łodzi? A co do starcia z Lechia my też mamy na plus a wy z Hutnikiem?
-
haha co za hipokryta j*****.Sam się obsrał jak pisał z konta entlicheck gdy go chłopaki rozkminili kim jest.Potem rura z bajkowego założyła nowe konta i myśli,że nikt pajaca nie rozpozna.ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑17.09.2017, 08:36gowno prawda pedale, tamto konto zniknelo po stracie flag :) wstyd sie pewnie zrobiłemu wszechkumatemu wieśniakowi z rtssu...
swoją drogą chujek wie gdzie stoi ekipa Rtsu podczas meczow u siebie, i tym bryluje.
Ustawil sie w tym miejscu z innym Widzewiakiem -'imperator mistrz'' bo imperator cisnał tutaj po kontaktach z CSK.
Do spotkania niestety nie doszło , bo pan mms to obsrany szczur w okularkach który tasuje sie jedynie patrząc na chlopakow z dhw z drugiego konca sektora... myśli ze jest w elkipie jesli duzo o niej pisze na forum kibice.net .
Taki kompleks podmiejskiego gila ktory z natury jest obsrany, a jedyne co trenuje, to walenie konia do pornucha :)
Jakby hWŁ przyjechał na rozmowę z tobą to byś k**** nie wiedziała gdzie spierdalać.
Wiecie już ile tego Łksu w Chorzowie?Czy jak nie ma infa na fejsbuku to jesteście bez wiedzy na takie tematy?
-
ty pało internetowa już pokazałeś swoją wiedzę napierdalając post za postem że ŁKS-u w Chorzowie nie było, i że ŁKS nie chciał wspierać Tyskich, więc teraz wróć do odrabiania matematyki, bo niedługo matka wraca gimnazjalna ciotoRed power pisze: ↑17.09.2017, 09:37haha co za hipokryta j*****.Sam się obsrał jak pisał z konta entlicheck gdy go chłopaki rozkminili kim jest.Potem rura z bajkowego założyła nowe konta i myśli,że nikt pajaca nie rozpozna.ŻYDZEWSKIE OFIARY pisze: ↑17.09.2017, 08:36gowno prawda pedale, tamto konto zniknelo po stracie flag :) wstyd sie pewnie zrobiłemu wszechkumatemu wieśniakowi z rtssu...
Jakby hWŁ przyjechał na rozmowę z tobą to byś k**** nie wiedziała gdzie spierdalać.
Wiecie już ile tego Łksu w Chorzowie?Czy jak nie ma infa na fejsbuku to jesteście bez wiedzy na takie tematy?
-
O jest i rodowity bandzior z Konstantynowa :)
Twoje koleżanki jedna za drugą tu pisały,że Łks do Chorzowa nie pojechał czy tam pojechało kilkanaście osób także nie p******.
Twoje koleżanki jedna za drugą tu pisały,że Łks do Chorzowa nie pojechał czy tam pojechało kilkanaście osób także nie p******.