Mecz bez udziału kibiców gości.
A.C.A.B
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Mecz bez udziału kibiców gości.
Płock , Lubin i Gdynia to były 3 wyjazdy na których mieliśmy zakaz. Następny wyjazd to Kielce na który Wisła ruszy specjalem.
Piszesz bzdury czy cos wiecej mozesz powiedziec ???
Relacja kibiców Arki Gdynia ze strony Arkowcy.pl :
padłem na cyce ze śmiechu...
Chyba jesteś niepoważny gościu.Adamwladam pisze: ↑09.09.2017, 20:10Radomiak zapomniał odebrać telefony, osrał zbroje, więc Arka obija auta które spotyka na drodze. I bardzo dobrze, Radomiak przy Legii się spompowal, a wcześniej nawet Pogoń Siedlce ich lala.
Chcesz mi powiedzieć ze Pogoń z bodajże Orletami, kilka lat temu nie trafili Radomiaka :)?gigi pisze: ↑09.09.2017, 21:17Chyba jesteś niepoważny gościu.Adamwladam pisze: ↑09.09.2017, 20:10Radomiak zapomniał odebrać telefony, osrał zbroje, więc Arka obija auta które spotyka na drodze. I bardzo dobrze, Radomiak przy Legii się spompowal, a wcześniej nawet Pogoń Siedlce ich lala.
Powiedzmy, że Twoje marzenia się spełnią. Teraz nic na Cracovii nic. Cóż niby pojadą. Ale jak transportem kołowym to chyba wyjadą 24h przed meczem bo będzie takie trzepanie fur i autokarów jak na granicy. A PKP może im dziwnie odmówić wynajmu składu lub wystrzelą cenami z kosmosu. Jak pokonasz ten koszmar ?
Przecież u siebie mają protest a kopacze im zagwarantowali jego przedłużenie zresztą cra y nie będzie, frekwencja pewnie też nie za wysoka na żyjecie juz bardziej spodziewałem się piro dziś
aczytoważne? pisze: ↑09.09.2017, 14:26Czy za derby dostaliście już zakaz na derby? Czy KL w późniejszym czasie zabroni Wam wejść ? Bo to,że pewnie najbliższe kilka razy derby będą bez gości niemal pewne
"jak bardzo góra będzie się musiała natrudzić" ująłem ten problem w moim poście więc nie jojcz. Mimo wszystko może przyleci Tabaluga, 7 krasnoludków, bracia koala i może nawet latający dywan by pomóc się dostać Legii do Białegostoku. Oczywiście jak każdy normalny kibic liczę na totalny rozpierdol na trybunach i wzajemnie atrakcje. Chociaż nie wiem czym Jaga mogłaby zaskoczyć Legię by to wyszło na jej korzyść.NieskazanyFAN pisze: ↑09.09.2017, 21:29Powiedzmy, że Twoje marzenia się spełnią. Teraz nic na Cracovii nic. Cóż niby pojadą. Ale jak transportem kołowym to chyba wyjadą 24h przed meczem bo będzie takie trzepanie fur i autokarów jak na granicy. A PKP może im dziwnie odmówić wynajmu składu lub wystrzelą cenami z kosmosu. Jak pokonasz ten koszmar ?
Protest dotyczy krytyki na łby kopaczy i ewentualnej zmiany trybu dopingu tudzież jego braku a nie opraw. My nie zjadacze kanapek z Chorzowa że nie chodzimy na mecze. Zgadzam się - też byłem przekonany że piro będzie dzisiaj we Wrocławiu a na Cracovii nie ma że tak powiem podstaw do odpalania.wyto(J)ski pisze: ↑09.09.2017, 21:34Przecież u siebie mają protest a kopacze im zagwarantowali jego przedłużenie zresztą cra y nie będzie, frekwencja pewnie też nie za wysoka na żyjecie juz bardziej spodziewałem się piro dziś
Piszesz z wyjazdu czy grzałeś kapcie na Jagę ? ;) Tak czy owak wskazane było by obejrzeć dobre widowisko pod każdym aspektem kibicowskim. Lecz ten nadmuchany balon może nie teraz, lecz kiedyś na pewno pęknie i wtedy będą dopiero koszmary jak po Spartaku ;). Cóż życie i zapełnione klatki to zweryfikują a nie śmieszne tłumaczenia różnych wpadek. Nie chce mi się dumać czemu KSP nie wpuszczacie? - przecież ich nie ma?.JIHAD12 pisze: ↑09.09.2017, 22:17Protest dotyczy krytyki na łby kopaczy i ewentualnej zmiany trybu dopingu tudzież jego braku a nie opraw. My nie zjadacze kanapek z Chorzowa że nie chodzimy na mecze. Zgadzam się - też byłem przekonany że piro będzie dzisiaj we Wrocławiu a na Cracovii nie ma że tak powiem podstaw do odpalania.wyto(J)ski pisze: ↑09.09.2017, 21:34Przecież u siebie mają protest a kopacze im zagwarantowali jego przedłużenie zresztą cra y nie będzie, frekwencja pewnie też nie za wysoka na żyjecie juz bardziej spodziewałem się piro dziś
Przecież to nie Lechia obiła Radomiaka...
Ty to jesteś kolejny idot na tym forum, niby z Legii, a nie z Legii, dzieciaku wracaj do tematu opraw. Bo niby które idioto flagi wrócą do Białego?
Masz na myśli ten Ś.P Promień który ogłosił upadłość na scenie ultras a na każdej innej ledwo żyje ? to żaden przeciwnik dla Falubazu. Może wspomnisz wyprawy Promienia do Zielonej Góry m.in tą na zakazie, w obstawie psów w proporcji 1:1. Promień Żary umiera i nie ma się dobrze więc nie wiem dlaczego prujesz się do Falubazu, który działa coś na różnych fronatach w całym kraju. Fakt, z różnym skutkiem ale się starają i działają - w obecnych czasach to już ,,coś". Coś co wybiega poza internetowe oświadczenia i propagandę którą szerzysz.Ale już na taki Promień Żary, ich okolicznego rywala chętni nie są. Jakoś Promień z HZL może wyjść i walczyć więc da sie dogadać. Grali z Promieniem i przyjechali w ile? 50 osób? Ekipa która sie robi na władce województwa jedzie do swojej derbowej powiedzmy to kosy w tyle osób?
Już pomijając fakt, że żużel to wylęgarnia konfidentów i pajaców. Znam ludzi z Żar i dostają ludzie tam normalne wyroki za krojenie ludzi w barwach Falubazu bo Ci notorycznie sie prują na psach. I nie mówcie, że tak może być wszędzie bo tak nie jest. Żużel jest specyficznym sportem i odsetek januszy, pajaców i pazi jest na nim znacznie większy niż na piłce nożnej.
Ahahaha wszedł na mój profil, z komentarzy wywnioskował że z Legii, ale nie do końca, coś mu się jednak nie zgadzało i zaczął prawić swoje morały. A no te downie które stamtąd wyjechały. Proste nie?
A.C.A.B?? O matko a nie A.M.F? Wyglądałoby jeszcze groźniej w Twoim podsumowaniu. Dla Twojej wiadomości na wyjeździe byłem tylko raz w pobliżu miejsca zamieszkania i nie prędko się to zmieni. Niełatwo dla mnie rozplanować wyjazd mając obecnie 400km do Warszawy i inne różnego typu problemy. Nadmuchany balon? Dawaj nazwę swojej ekipy to Ci powiem co jest nadmuchane i co zaraz pierdolnie :) Jakie klatki i jakich wpadek? Mówisz o Jaga.rar czy o Jaga.50.flag? Czemu nie wpuszczamy KSP? A jak się okaże że istnieją naprawdę? Że są lepsi od nas? Wstyd na całą Polskę, narazie jesteśmy królami Warszawy, a tak mogłoby wyjść na jaw jak jest naprawdę. 100 osobowa armia wsparcia dla Cracovii (czy wcześniej Sandecji) to tylko marna przykrywka dla prawdziwej potęgi Muranowa która kryła się w krzakach w liczbie 10 tysięcy sztuk. Nie mielibyśmy szans... Dlatego bronimy się przed ich wejściem na stadion tak długo jak to możliwe.NieskazanyFAN pisze: ↑09.09.2017, 23:13Piszesz z wyjazdu czy grzałeś kapcie na Jagę ? ;) Tak czy owak wskazane było by obejrzeć dobre widowisko pod każdym aspektem kibicowskim. Lecz ten nadmuchany balon może nie teraz, lecz kiedyś na pewno pęknie i wtedy będą dopiero koszmary jak po Spartaku ;). Cóż życie i zapełnione klatki to zweryfikują a nie śmieszne tłumaczenia różnych wpadek. Nie chce mi się dumać czemu KSP nie wpuszczacie? - przecież ich nie ma?.JIHAD12 pisze: ↑09.09.2017, 22:17Protest dotyczy krytyki na łby kopaczy i ewentualnej zmiany trybu dopingu tudzież jego braku a nie opraw. My nie zjadacze kanapek z Chorzowa że nie chodzimy na mecze. Zgadzam się - też byłem przekonany że piro będzie dzisiaj we Wrocławiu a na Cracovii nie ma że tak powiem podstaw do odpalania.wyto(J)ski pisze: ↑09.09.2017, 21:34
Przecież u siebie mają protest a kopacze im zagwarantowali jego przedłużenie zresztą cra y nie będzie, frekwencja pewnie też nie za wysoka na żyjecie juz bardziej spodziewałem się piro dziś
A.C.A.B
JIHAD12 pisze: ↑10.09.2017, 07:20A.C.A.B?? O matko a nie A.M.F? Wyglądałoby jeszcze groźniej w Twoim podsumowaniu. Dla Twojej wiadomości na wyjeździe byłem tylko raz w pobliżu miejsca zamieszkania i nie prędko się to zmieni. Niełatwo dla mnie rozplanować wyjazd mając obecnie 400km do Warszawy i inne różnego typu problemy. Nadmuchany balon? Dawaj nazwę swojej ekipy to Ci powiem co jest nadmuchane i co zaraz pierdolnie :) Jakie klatki i jakich wpadek? Mówisz o Jaga.rar czy o Jaga.50.flag? Czemu nie wpuszczamy KSP? A jak się okaże że istnieją naprawdę? Że są lepsi od nas? Wstyd na całą Polskę,NieskazanyFAN pisze: ↑09.09.2017, 23:13Piszesz z wyjazdu czy grzałeś kapcie na Jagę ? ;) Tak czy owak wskazane było by obejrzeć dobre widowisko pod każdym aspektem kibicowskim. Lecz ten nadmuchany balon może nie teraz, lecz kiedyś na pewno pęknie i wtedy będą dopiero koszmary jak po Spartaku ;). Cóż życie i zapełnione klatki to zweryfikują a nie śmieszne tłumaczenia różnych wpadek. Nie chce mi się dumać czemu KSP nie wpuszczacie? - przecież ich nie ma?.JIHAD12 pisze: ↑09.09.2017, 22:17
Protest dotyczy krytyki na łby kopaczy i ewentualnej zmiany trybu dopingu tudzież jego braku a nie opraw. My nie zjadacze kanapek z Chorzowa że nie chodzimy na mecze. Zgadzam się - też byłem przekonany że piro będzie dzisiaj we Wrocławiu a na Cracovii nie ma że tak powiem podstaw do odpalania.
A.C.A.B, a tak mogłoby wyjść na jaw jak jest naprawdę. 100 osobowa armia wsparcia dla Cracovii (czy wcześniej Sandecji) to tylko marna przykrywka dla prawdziwej potęgi Muranowa która kryła się w krzakach w liczbie 10 tysięcy sztuk. Nie mielibyśmy szans... Dlatego bronimy się przed ich wejściem na stadion tak długo jak to możliwe.narazie jesteśmy królami Warszawy
plus oprawy i na tym zakończę ze swojej strony. Reszta niestety pozostawia wiele do życzenia jeżeli wiesz o czym mówię? Moja ekipa? Serie A i jestem z tego dumny.narazie jesteśmy królami Warszawy
Tak tak wiem :) chciałeś napisać że przykładowo Cracovia jest królem Polski, ale Krakowa już nie? I odwrotnie Wisła jest królem Krakowa ale Polski już nie. Coś Ci nie wyszło.NieskazanyFAN pisze: ↑10.09.2017, 07:31JIHAD12 pisze: ↑10.09.2017, 07:20A.C.A.B?? O matko a nie A.M.F? Wyglądałoby jeszcze groźniej w Twoim podsumowaniu. Dla Twojej wiadomości na wyjeździe byłem tylko raz w pobliżu miejsca zamieszkania i nie prędko się to zmieni. Niełatwo dla mnie rozplanować wyjazd mając obecnie 400km do Warszawy i inne różnego typu problemy. Nadmuchany balon? Dawaj nazwę swojej ekipy to Ci powiem co jest nadmuchane i co zaraz pierdolnie :) Jakie klatki i jakich wpadek? Mówisz o Jaga.rar czy o Jaga.50.flag? Czemu nie wpuszczamy KSP? A jak się okaże że istnieją naprawdę? Że są lepsi od nas? Wstyd na całą Polskę,NieskazanyFAN pisze: ↑09.09.2017, 23:13
Piszesz z wyjazdu czy grzałeś kapcie na Jagę ? ;) Tak czy owak wskazane było by obejrzeć dobre widowisko pod każdym aspektem kibicowskim. Lecz ten nadmuchany balon może nie teraz, lecz kiedyś na pewno pęknie i wtedy będą dopiero koszmary jak po Spartaku ;). Cóż życie i zapełnione klatki to zweryfikują a nie śmieszne tłumaczenia różnych wpadek. Nie chce mi się dumać czemu KSP nie wpuszczacie? - przecież ich nie ma?.
A.C.A.B, a tak mogłoby wyjść na jaw jak jest naprawdę. 100 osobowa armia wsparcia dla Cracovii (czy wcześniej Sandecji) to tylko marna przykrywka dla prawdziwej potęgi Muranowa która kryła się w krzakach w liczbie 10 tysięcy sztuk. Nie mielibyśmy szans... Dlatego bronimy się przed ich wejściem na stadion tak długo jak to możliwe.narazie jesteśmy królami Warszawyplus oprawy i na tym zakończę ze swojej strony. Reszta niestety pozostawia wiele do życzenia jeżeli wiesz o czym mówię? Moja ekipa? Serie A i jestem z tego dumny.narazie jesteśmy królami Warszawy
Były 2 auta i 6 osób w nich, wyszli wszyscy i stanęli do walki. trafili i super, maja prawo do radości, byle mówili prawdę jak było.Jednorazowy11 pisze: ↑10.09.2017, 08:14To, że z 4 aut wyszło 6 osob to zmienia jakolwiek postać rzeczy ?
Sam fakt trafienia chyba jest najistotniejszy
To juz nie problem Arki ilu wyszlo z Radomiaka tylko Radomiaka problem , ale jezeli to prawda ze z Arki wyszlo 40-50 do 6 to bardzije wstyd dla Arki niz chwalenie sie , bo to troszke slabo wyglada taka firma jak Arka takie numery robi.Mldz. pisze: ↑10.09.2017, 07:59Czemu Arka się nie przyznaje szczerze, ze zatrzymała dokładnie 2 auta i walka była 40/50 (wiadomo ze nikt nie liczył) na te 6 osób które honorowo wyszły do walki i nikt nie musiał ich namawiać? Dobrze tez ze było Honorowo bez katowania, ale niech piszą prawdę ze trafione 6 osób a nie 4 samochody. Pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: asmodeL, FanGadżet, keanoo, luq88, mateusznow, Ok203040, pwojtad, Radigoszcz1910, strazaksam i 126 gości