To wypier.. na forum wyborczej:)
[/quote]
Prędzej to zrobię niż stanę w obronie gościa z wydziaranymi swastykami przygłupie.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Ile masz lat ??? Byłeś na stadionie w latach tak mniej więcej 89-97 ??? Ruch kibicowski ma swoje korzenie w ruchu Skinheads, czy to się komuś podoba, czy nie! Nazistowskie symbole w tym okresie stety/niestety były w owym czasie widoczne praktycznie na każdym stadionie...Amen
Kolego...komu to tłumaczysz? odpisujesz jakims z d*** wzietym sznurkom. Szkoda czasu i nerwów na takich kretynówNowyNowy pisze: ↑07.09.2017, 21:55Ile masz lat ??? Byłeś na stadionie w latach tak mniej więcej 89-97 ??? Ruch kibicowski ma swoje korzenie w ruchu Skinheads, czy to się komuś podoba, czy nie! Nazistowskie symbole w tym okresie stety/niestety były w owym czasie widoczne praktycznie na każdym stadionie...Amen
Co mnie to obchodzi? xD To czy w polsce będą na stadionie SSmanni czy powstańcy jest mi kompletnie obojętne, tak jak to czy wasz kraj będzie istniał czy nie xD Od lat jestem za oceanem, wyśmiewam tylko waszą hipokryzję.NowyNowy pisze: ↑07.09.2017, 21:55Ile masz lat ??? Byłeś na stadionie w latach tak mniej więcej 89-97 ??? Ruch kibicowski ma swoje korzenie w ruchu Skinheads, czy to się komuś podoba, czy nie! Nazistowskie symbole w tym okresie stety/niestety były w owym czasie widoczne praktycznie na każdym stadionie...Amen
to siedź za oceanem i chodź klaskać na mecze nba waląc koniaagaton86 pisze: ↑07.09.2017, 22:13Co mnie to obchodzi? xD To czy w polsce będą na stadionie SSmanni czy powstańcy jest mi kompletnie obojętne, tak jak to czy wasz kraj będzie istniał czy nie xD Od lat jestem za oceanem, wyśmiewam tylko waszą hipokryzję.NowyNowy pisze: ↑07.09.2017, 21:55Ile masz lat ??? Byłeś na stadionie w latach tak mniej więcej 89-97 ??? Ruch kibicowski ma swoje korzenie w ruchu Skinheads, czy to się komuś podoba, czy nie! Nazistowskie symbole w tym okresie stety/niestety były w owym czasie widoczne praktycznie na każdym stadionie...Amen
własnie pokazałes błaznie swój poziom... z****** ikonki z iksami . zamknac rejestracje i banowac degeneratów.agaton86 pisze: ↑07.09.2017, 22:13Co mnie to obchodzi? xD To czy w polsce będą na stadionie SSmanni czy powstańcy jest mi kompletnie obojętne, tak jak to czy wasz kraj będzie istniał czy nie xD Od lat jestem za oceanem, wyśmiewam tylko waszą hipokryzję.NowyNowy pisze: ↑07.09.2017, 21:55Ile masz lat ??? Byłeś na stadionie w latach tak mniej więcej 89-97 ??? Ruch kibicowski ma swoje korzenie w ruchu Skinheads, czy to się komuś podoba, czy nie! Nazistowskie symbole w tym okresie stety/niestety były w owym czasie widoczne praktycznie na każdym stadionie...Amen
To na c*** się tu produkujesz, skoro cię to nie obchodzi po to się zajetestrowales paprotko, żeby w********** swoje żale musisz mieć kurewsko smutne życie.
PRZEJMOM XDDDDbobrowy staw pisze: ↑07.09.2017, 22:19To na c*** się tu produkujesz, skoro cię to nie obchodzi po to się zajetestrowales paprotko, żeby w********** swoje żale musisz mieć kurewsko smutne życie.
Nie martw szybciej Kanade muslimy przejmom niż Polska zniknie hahahahaha skoro ma się tęczowy rząd.
Dobrze, że Ty potrafisz pisząc Polska z małej litery - rowa już wyczyściłeś, może być to niezbędne żyjąc w kraju zboczeńców ? Wezmą Ciebie na całym świecie ? Od tylca, czy do buzi ? A teraz spać, bo mamusia wyłączy różowemu zbokowi komputer....agaton86 pisze: ↑07.09.2017, 22:35PRZEJMOM XDDDDbobrowy staw pisze: ↑07.09.2017, 22:19To na c*** się tu produkujesz, skoro cię to nie obchodzi po to się zajetestrowales paprotko, żeby w********** swoje żale musisz mieć kurewsko smutne życie.
Nie martw szybciej Kanade muslimy przejmom niż Polska zniknie hahahahaha skoro ma się tęczowy rząd.
Ty j***** zwierzaku bez wykształcenia nawet pisać w ojczystym języku nie potrafisz. Jak będzie trzeba to wyjadę do US albo Australii mam takie fakultety, że mnie wezmą na całym świecie, k**** bez szkoły.
agaton86 pisze: ↑07.09.2017, 22:35PRZEJMOM XDDDDbobrowy staw pisze: ↑07.09.2017, 22:19To na c*** się tu produkujesz, skoro cię to nie obchodzi po to się zajetestrowales paprotko, żeby w********** swoje żale musisz mieć kurewsko smutne życie.
Ty j***** zwierzaku bez wykształcenia nawet pisać w ojczystym języku nie potrafisz. Jak będzie trzeba to wyjadę do US albo Australii mam takie fakultety, że mnie wezmą na całym świecie, k**** bez szkoły.
To co bierze do buzi(duży, bardzo duży), nie nazywa się hajs tylko ch...j! A teraz spać, bo smarku zaśpisz do podstawówki....
Nie pisz już nic więcej. Fakultety to ty może i masz ale rozumu już za grosz. Jedno zdanie z Twojej wypowiedzi mówi jaki z Ciebie debil
a ty ku*** co zrobiłeś, żeby pomóc chłopakowi? czy też c**** paliłeś? czy tylko teraz dupą płaczesz w necie, że chuje nie pomogły? i co ty p********* o zajebistym forum 10 lat temu, było co najwyżej ciutkę mniej chujowe niż teraz. nawet piosenki na trybunach były o tym forum, ale co ty możesz wiedzieć, skoro takie dyrdymały bazgrzesz, które wskazują że w d**** byłeś i gówno widziałeś.Doktor pisze: ↑08.09.2017, 09:19w tym temacie jak na dloni widac kto jest kim a kto powinien wypierdalac z tego forum,moze jakby je solidnie przewietrzyli to by sie zrobilo normalnie jak 10-12 lat temu.stoja takie k**** na obcej ziemi psy katuja chlopaka a ci h*** pala ze nie widza,kiedys takie cos bylo nie dopomyslenia,byli by zbici razem z tymi kundlami.ale co sie dziwic jak takie niedojeby powyrastaly co sie obrazily ze ktos swastyke przydziabana.takie pytanie krokieciku z zurem:) skoro mowisz ze predzej zawiniesz sie na forum gazety wyb niz pomogl bys takiemu komus jak Ś. to rozumiem ze jakby kolege z twojej ekipy bily kundle lub wroga ekipa to bys stal jak te k**** w danii i palil h*** bo za tatuaz bys mu nie pomogl,
ty to też jesteś wyjebany w kosmos, przeczytaj sobie co napisałeś i sam sie douczaj p******, bo SS NS itp to jest polskie, prawda? coś jeszcze chcesz w temacie?
W Szczecinie (metale) rzadko kiedy wisiały celtyki, a swastyki to chyba w ogóle. Natomiast nuta Auschwitz Birkenau sialalalala była w piekle bardzo często, taki to był właśnie klimat lat 90, nie do ogarnięcia przez dzisiejszych gimbusów. Wtedy, nie było jakiejś zjebanej poprawności, podstawą była agresja, szokowanie i "wyjebka" w konwenanse. A najlepiej wszystkie te elementy na raz. Dla ówczesnych "szalikowców" było to raczej normalne; jeden miał Hitlera i swastyki, inny szatana i odwrócone krzyże, niosło to za sobą pewien przekaz nie tylko dla fanów innych ekip ale także dla zwykłego kowalskiego. Nie doszukiwałbym się tutaj żadnej większej ideologii.M.I.S pisze: ↑07.09.2017, 18:37Trochę zniszczę wasz światopogląd małolaty ale większość waszych starszych kolegów z młynów latało na łyso z okrzykami wielbiącymi hitlera III rzesze itd. Lata 90-te i początek XXI-ego wieku to swastyki i celtyki w młynach, nuty w stylu Auschwitz Birkenau sialalalala itp. Lanie brudasów ,depeszy ,metali ,cyganów. Tego typu tatuaże to też nic nowego. Dużo osób je ma lub miało,jego akurat jest konkretny w porównaniu do tych robionych w piwnicach w tych latach. Jeżeli w tamtych czasch byśmy mieli fejsbunia instagramy i inne tego typu badziewie to połowa profilówek byłaby w stylu sieg heil !! Miało to podłoże w nienawiści do żydów ,cyganów ,brudasów ,ciawusów ,czarnuchów i wszystkiego co nie polskie także doinformować w temacie a nie wylewacie wiadra gówna na swojego typa. To tak w skrócie na ten temat.
Chłopaku ,w tych kilku zdaniach starałem sie przedstawić młodym jak wyglądało kibicowanie kiedyś i jak to było powiązane z tematem skinów. Wiem co to SS i NS co nie zmienia faktu że takie były wtedy poglądy młodzieży na świat mimo tego że jesteśmy Polakami i na prosty rozum powinniśmy byli pójść w drugą stronę czyli anarchia ,lewactwo?? Temat na długą rozmowę. Nie wyciągaj słów z kontekstu zdania bo fakty są proste czy ci sie to podoba czy nie. Kiedyś pomimo animozji klubowych dochodziło jeszcze do zadym nawet na swoich trybunach związanych np. z muzyką i przynależnością do danej grupy lub sposobem ubierania sie.potwierdzoneinfo pisze: ↑08.09.2017, 10:56a ty ku*** co zrobiłeś, żeby pomóc chłopakowi? czy też c**** paliłeś? czy tylko teraz dupą płaczesz w necie, że chuje nie pomogły? i co ty p********* o zajebistym forum 10 lat temu, było co najwyżej ciutkę mniej chujowe niż teraz. nawet piosenki na trybunach były o tym forum, ale co ty możesz wiedzieć, skoro takie dyrdymały bazgrzesz, które wskazują że w d**** byłeś i gówno widziałeś.Doktor pisze: ↑08.09.2017, 09:19w tym temacie jak na dloni widac kto jest kim a kto powinien wypierdalac z tego forum,moze jakby je solidnie przewietrzyli to by sie zrobilo normalnie jak 10-12 lat temu.stoja takie k**** na obcej ziemi psy katuja chlopaka a ci h*** pala ze nie widza,kiedys takie cos bylo nie dopomyslenia,byli by zbici razem z tymi kundlami.ale co sie dziwic jak takie niedojeby powyrastaly co sie obrazily ze ktos swastyke przydziabana.takie pytanie krokieciku z zurem:) skoro mowisz ze predzej zawiniesz sie na forum gazety wyb niz pomogl bys takiemu komus jak Ś. to rozumiem ze jakby kolege z twojej ekipy bily kundle lub wroga ekipa to bys stal jak te k**** w danii i palil h*** bo za tatuaz bys mu nie pomogl,
ty to też jesteś wyjebany w kosmos, przeczytaj sobie co napisałeś i sam sie douczaj p******, bo SS NS itp to jest polskie, prawda? coś jeszcze chcesz w temacie?
co do przeszłości, to wiadomo jak było, ale po pierwsze to NIE WSZYSTKIE ekipy były skinowe, a po drugie, nawet jak ktoś był za młodu głupi, to zawsze może doczytać pare rzeczy, rozeznać się w temacie i najnormalniej w świecie zweryfikować siebie.
a co do sytuacji na kadrze, to tylko i wyłącznie kibole sami sobie winni jesteśmy.
no kurde, teraz nie wypada mi napisać nic innego jak sorry, za moja wcześniejszą formę wypowiedzi do ciebie. tak działają na mnie wszelkie kwestie wielbiące oprawców ojczyzny, ale w swojej wypowiedzi faktycznie chyba nie wyrażałeś opinii, a jedynie przytoczyłeś fakty.
Oczywiście, że nigdy nie pomógłbym takiej mentalnej amebie jak wyżej opisany jegomość. Stronię od patoli nie mających szacunku dla siebie i historii swojego kraju. Jak chcesz ze mną rozmawiać to naucz się ojczystego języka sympatyku neonazistów. Powinieneś się wstydzić, ale na 99% jesteś osiedlowym patusem zapatrzonym w te ekipki, które są w stanie sprzedać swoją godność i honor.Doktor pisze: ↑08.09.2017, 09:19w tym temacie jak na dloni widac kto jest kim a kto powinien wypierdalac z tego forum,moze jakby je solidnie przewietrzyli to by sie zrobilo normalnie jak 10-12 lat temu.stoja takie k**** na obcej ziemi psy katuja chlopaka a ci h*** pala ze nie widza,kiedys takie cos bylo nie dopomyslenia,byli by zbici razem z tymi kundlami.ale co sie dziwic jak takie niedojeby powyrastaly co sie obrazily ze ktos swastyke przydziabana.takie pytanie krokieciku z zurem:) skoro mowisz ze predzej zawiniesz sie na forum gazety wyb niz pomogl bys takiemu komus jak Ś. to rozumiem ze jakby kolege z twojej ekipy bily kundle lub wroga ekipa to bys stal jak te k**** w danii i palil h*** bo za tatuaz bys mu nie pomogl,
W Gdańsku, Warszawie, Wrocławiu, Bydgoszczy, Poznaniu, Katowicach, Chorzowie....wymieniać dalej????DoZo pisze: ↑08.09.2017, 19:35Gdzie tak było, w Chorzowie czy Danii?NowyNowy pisze: ↑07.09.2017, 21:55Ile masz lat ??? Byłeś na stadionie w latach tak mniej więcej 89-97 ??? Ruch kibicowski ma swoje korzenie w ruchu Skinheads, czy to się komuś podoba, czy nie! Nazistowskie symbole w tym okresie stety/niestety były w owym czasie widoczne praktycznie na każdym stadionie ... Amen
Co Ty gadasz za bzdury? Chłopaczyna ma racje...Ja jeszcze dodalbym ze swojej strony Opole i Gliwice.Takie były czasy(fajniejsze i ciekawsze)czy to sie komus podoba czy nie, praktycznie w kazdym młynie wisiał celtyk.
Ś. ma szacun u ludzi z całej kibicowskiej Polski ale skąd gimbusy z k.net mogą o tym wiedzieć. Lepiej cisnąć od nazistów przez kabel nie mając pojęcia kim chłop jest.Jaskół pisze: ↑09.09.2017, 07:48https://www.youtube.com/watch?v=pSRQkpoZGxQ
Posłuchajcie dobrego chłopa gimbopatrioci.
Jak tylko zobaczyłem owsiaka to wyłączyłem. Jesteś debilem.Jaskół pisze: ↑09.09.2017, 07:48https://www.youtube.com/watch?v=pSRQkpoZGxQ
Posłuchajcie dobrego chłopa gimbopatrioci.
Użytkownicy przeglądający to forum: bzn, piotrekpiotrek122, roman71, Thuglife1971 i 157 gości